smygtitt

image523
Jovars, jag har tur! här får ni en smygtitt på en klänning jag hittade, den är  snarlik eller inte alls så lik men gud så snigg! blir nog att beställa till veckan, inte alls för dyr heller kolla bara detaljerna där uppe shit, skippa den förra klänningen det är denhär som gäller! nu längtar jag ännumer till skolavslutningen att få bära denna ''festblåsan'' ;) mer perfekt än såhär blir det inte :)


den här snyggingen kommer från ASOS





Kommentarer
Postat av: maya

Ja det låter bra, och det är nog så bra också :) det klart jag har saknat Stockholm men jag kommer ju antagligen flytta dit och plugga efter gymnasiet iallafall. Ja du, mina fredagkvällar brukar vara ganska lugna. Jag är inte så mycket för att festa faktiskt dessutom är det ju den ultimata TVkvällen, din kväll då?

2008-04-04 @ 19:29:58
URL: http://metrobloggen.se/mayas
Postat av: maya

Tack så mycket :) Snart kommer jag nog in på listan över de 25 mest lästa metrobloggarna! Din är också finfin. Sommaren och högtider, men jag har kompisar som alltid blir för tankade och sedan försvinner då är det inte så kul längre.

2008-04-04 @ 19:47:00
URL: http://metrobloggen.se/mayas
Postat av: maya

Haha! Det var den roligaste kommentaren jag någonsinn fått! Först, nej jag är inte heller så modeintresserad och ja det är verkligen det enda folk vill läsa. Jag har en ganska personlig blogg men jag undrar egentligen vad folk ser i den, många säger att jag skriver bra men jag har inte så mycket att skriva om känns det som :) fast jag tycker att det är så kul med bloggen så jag fortsätter! Jo så är det, de som pratar gotländska säger: Jou, jag är hemme nju, var är dju då? Naj är dejt sant? Osv, hehe hoppas du fick ett fint exempel där :D

2008-04-04 @ 19:56:34
URL: http://metrobloggen.se/mayas
Postat av: dannie

så fin

2008-04-05 @ 15:31:00
URL: http://dung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0