alex pettyfer



Såg nyss klart filmen wild child hette den tror jag och alex pettyfer som huvudroll inte fy skam kan jag lova.... mmmmmm......


lingonsylt i all ära men inte på ett skrov!

Tack pappa<3 som för ett tag sen kom hem med skrov åt oss.... behövdes! Nu ska jag ta på mig mjukisbyxor och lägga mig i sängen sen se film kommer bli en rätt tråkig men otroooooligt skön kväll. Har bara slappat hela hela hela dagen. Så sjukt skönt! ska bara hitta missen först sen blire myss=)



hadeee ♥

johodda!

Glömde föresten säga det att jag och elina gick hem igår..från läkarvägen till mb, tur som satan att jag hade uggs annars hade jag aldrig klarat hela vägen. Nu har jag äntligen duschat och allting det är så skönt att inte ha något speciellt att göra nivet typ sitta med handuken på skallen i 3 timmar bara softa ja ni veet=D jag älskar det iaf=)




galna taxibilar i egypten.......


godmorgon

Jag somnade igår antagligen och sov hela natten eller iaf till 5 då vart jag hungrig och öppnade en bilpåse som sen fick följa mig till sängen, en jäkligt bra sänkamrat kan jag meddela=) sen höll marita och pappa på att leva om som några dårar imorse blir seriöst tokig......... är det så jävla svårt att vara tyst NÅN enstaka gång på morgonen, alltid.... Alltid så ska dom prata och typ skratta hålla på att ställa ur diskmaskinen osv blir GALEN!!

Hur som helst så är jag helt leeeeeedig idag! så ifall du är sugen på att hitta på nått vad som helst (gärna äta massa ben och jerrys) eller frasses eller nåt vad som helst så finns jag här! öppen för förslag om vi säger så. NU ska jag röja lite på mitt rum sen duscha och förmodligen tvätta bort sminket (otroligt söt i typ 2 liter svart runt ögonen) ser ut som ett emo men det är jag inte för jag mår bra=) nu klöser min katt mig på min rygg kanske vill ha datorn en stund who knows?

hadee



varför kan man inte lägga upp bilder?!?!


JAJA

Nu är jag hemma ääääääntligen, min säng ser sjukt inbjudande ut skulle bara villa sova, mest av allt borde nog göra det. Trevlig kväll förutom några försvunna LISA? när var hur for ni? REBBAN? IDA? JULIA? slutade med att vi var 5 st kvar typ kändes bra....... hur som helst trevligt för det mesta men nu ska jag sova som aldrig förr. Blir nog underbart

stackars mitt fotbollslag som måste fara till norsjö imorn INTE JAG=) wihoo gr8 oseriöst känns de som... inte


på tisdag får jag nymobilen ju=D PUSS7



full fart

Okej om en timme far vi, jag ska hinna allting tills dess och här sitter jag oduschad i äckeltofs och typ gårdagens smink höll jag på att säga nu är det fan brådis


ha en kul kväll (D) de ska vi ha pusssaaaaaaar :)



världens bästa lillasyster tack :* :*

erik & timmy hälsar

HEJ


heeeeeeeeeeeejjjjj

FREDAG!!! som alltid är jag superglad! För vet ni vad?!? om 45 min slutar jag wooohooo det är la gött på riktigt, vi har också roland nu så vi sitter i datasalen och ska söka fakta på ett inlämningsjobb som ska vara inne om 3 veckor? tror ni många jobbar eller? nja snarare ett musikkrig mellan eriks andra världskrig musik och marcus mja vet inte riktigt vad han lyssnar på!

hur som haver så skulle inte pappa komma loss för än vid 2 så jag måste gå ner på stan.... och vänta (Y) inte ens litte kul........ Ajaa nu ska jag fortsätta göra ingenting puss :D


så blev det

1. spfl
2. spmj
3. hp



I'd come for you




By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me too,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you,
You know I'd always come for you

nickelback- I'd come for you


för fiiiiin låt alltså sen new moon alltså kan jag längta mer eller?=)=))=) njasi:)

Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl Don't like the backseat, gotta be first

Torsdag woooohoooo är jag glad eller glad att den här dagen är över???? GLAAD=). Förlorade den där jävla fika turneringen imorse så de va ju inte så bra sen gjorde jag världens sämsta so prov fiskgratäng till lunch :S :S och sen fick jag och erik feta utskällningar på engelskan sen hade vi no och jag gjorde såklart fel på huset sen språk och till sist...

min kvarsittning..... ofta man ens kan ha det när man går i nian? tydligen, hade iaf failat stort med att komma försent dom senaste veckorna och fick en TIMMES kvarsittning med nån sur mattelärare som verkade tycka att jag var helt dum i huvudet. Fast jag var inte själv utan det var en invandrare där också..  kändes bra!..... aldrig mer komma sent säger jag.

Iaf for jag på stan efter skolan och jag köpte ett nytt armband till min klocka 200 spänn kändes inte värt på nåt sätt sen köpte jag en tunika till imornkväll som btw kommer nog bli trevlig hoppas jag. Och godis fick jag med mig hem (ovanan) ;-)  Jaja imorgon har jag iaf råslapp dag..

skola från 8 -13.15 sen ska jag och pappi och köpa en ny mobil(L) äntligen efter det blir det hem och duscha osv  och äta jaja hur som haver tror jag det blir trevlig!!



och innan jag går måste jag bara få

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA......... alltså lilla vännen hur är det fatt? om jag tycker synd om dig? det kan jag nog inte påstå=D lycka till med livet säger ja=) känner mig jävligt glad hur som helst och jag överlev! det gör man alltid! you know=)

puss!
 

är du snyggare...



gör du det jävligt bra!

emigration urbanisering naturlig folkökning tredje världen

Jag är ett stort frågetecken. HATAR SO! förstår inte att jag var inne på samhälls ens. och jävlar på fredag ska vi ha valt gymnasie =((=(=(((((( uh vad ska jag gå kommer ångra mig i sinne vad jag än går...... skräp som sara söderström skulle ha uttryckt sig. Känner en jävla stress.... sen pinsamt om man väljer nåt som första sen inte kommer in :S

vad ska alla gå? ingen kommer hur som helst att svara men nu är det viktigt!!!

VAD ska DU gå?

so boken och jag<3

Igår hände nåt riktigt stort ska ni veta!!! jag gick och la mig vid halv 10 och skulle plugga lite eftersom vi har so prov imorgon men då vart jag så jävla trött så jag somnade och vaknade inte förän mamma väckte mig imorse vid 7 så jag och soboken spenderade en härlig natt tsm pressad mot mitt ansikte. Blev lite förvånad att jag inte hade text överallt faktiskt! dock var det ju inte så bra..... pluggade 0 sekunder.

Sen har det inte blivi så mycke plugg idag heller. Var så sjukt trött när jag kom hem så jag sov ett tag sen har jag sett alla 72 serier som jag alltid ser efter skolan (DÅLIGA DOM ÄR DÅ) typ följer allting som man kan följa!

Iaf har jag en rätt spännande kväll framför mig....
inte...

konfaträff med hembakat fika (LYCKA) sen hem och mysa med so boken då, jättekul & vars fan är mamma? jag är hungrig guuuuuu så bortskämd unge kan inte ens laga mat själv.

hade :*




har jag gula byxor på mig eller?

näe juste!
så mycket bryr jag mig!!!!!

Jamen

nu idag ska jag

• äta (hungrig som ett jävla djuuuuuuuuuuuuuuuur)
• sola
• plugga=/
• sova

sen klämma in oth där imellan också. Näe nu måste jag äta svälter ju som jag vore ett barn i afrika

hade :*




världens fulaste konfagrupp garanterat=)

på den bästa platsen på jordklotet

är jag nu!! skolan såklart! .........eller hur det nu va vi har svenska och skriver dom där jävla författarporträtten (som typ är ALLT vi någonsin gör) på lektionerna uh.... aja iaf så var det blodpudding till lunch fan så vidrigt! äter hellre potatisburgare och det är bland det äckligaste jag vet!


aja nu laggar helen på dom som inte jobbar kanske borde göra det!

hade puss :*

yaah



kolla vad jag hittade hos sofia.... haha jag dör älskling<3<3
HAHA

måndag

Trött...hmmmmm...powernap i 2 timmar....behövdes...orkaaa..ingen träning ikväll ingen träning NÅNSIN mer känns förjävla bra kan jag meddela...... åh.... gymma vare........ orkar som inte...

ungefär såhär känner jag mig just nu lite suddig
är bara så
sjukt
jävla
trött



ska äta sen sooooovaaaa jättejobbigt inlägg vet

blir av!

1. Inget norsjö för mig i helgen
2. Sluta fotboll
3. Gymkort på friskvårds


Annars hade vi träning ikväll och jag har bestämt mig, jag orkar inte spela fotboll längre. Det var jättekul i somras med gothia och alla cuper och allting sånt (speciellt med gammellaget) men jag känner inte för det längre. Att spela alltså. Längtar inte till en träning, taggar inte för ett träningsläger med laget och tycker inte alls att det är kul längre :S.
Men sen säger jag inte att jag slutar föralltid men inte nu på ett bra tag iaf. Då vet ni! ska maila och säga att jag slutar innan jag ångrar mig big time! inte så stor chans dock..





Kommer faktiskt sakna lite men ingenting kommer hur som helst bli som förr!<3

sharlå

Hola! jag är slut som en jude, träningen var inge kul som vanligt och jag ska nog sluta fotboll! Tycker inte det är lika roligt längre sen saknar jag gammellaget mest av allt och orkar inte träna 5 gånger i veckan för att inte ens få följa med till gothia i sommar, allting känns bara negg. Sen har vi ingen träning ikväll heller. Kul att dom ställer in träningarna för att det kommer lite folk? när vi endaste gången har stor lokal? inte så jävla värt. Är sur och har världens dåligaste dag men nu ska vi till mormor och äta middag kanske blir på lite bättre hömör sen ikväll blir det förmodligen friskis med ellis&joanna men vi ser väll.

och imorgon börjar skolan om so prov på torsdag WIHO jättekul!! inte. känner att jag har bra inställning på livet just nu! Träningsläger i helgen med fotbollen också... kunde inte varit mer otaggad.......

hade

bröllopsduellen

Jaaadaa då var man hemma igen och helgen är snart slut...... kunde inte kännas sämre! hata vardagar! haha, iaf började det med att vi träffades på bion sen skulle vi boka nån film vi skulle se och rebban ville absolut INTE se bröllopsduellen men eftersom vi var 5 mot 1 så blev det den iaf! något vi dock ångrade när vi kom in i salongen.

typ den minsta jag sett! salongen alltså men det funkade och filmen var riktigt braaa=) nog för att det satt några småskitar bakom oss (kanske gick i 5an sexan) och pratade hela filmen blev så LESS!! hade tänkt vända mig om och säga att dom skulle knipa men runa och elina gjorde det åt mig så de va ju bra=) Vi åt iaf på dallas och jag fick min älskade kebabpizza, kan säga att dom har dom godaste i hela stan! sen gick vi på ica och köpte mer gott sen in på bion och nu är jag hemma. Ska snart sova eller nånting för min morgondag ser inte så lockande ut.

Sömn till kanske 12-1 sen träning efter det hem> duscha >mormor på middag & efter det på träning igen. Dubbelträning på söndagar alltså. KUL!! absolut inte. Aja hoppas ni får en bättre söndag än vad jag kommer att ha iaf=)

puss :*



RUNAAA!!

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Oh vilken dag på stan!! har jag fått shoppaaaaa woho känns som jag inte gjort det på ett år ungefär men nu iaf! köpte 2 par jeans en tröja ett armband och ett hippieband vet inte om jag kommer använda det men jaja=P iaf sjukt snyggt :D är lite nybörjare på det här men vi kör väl då=D


tshirt från jc (jättesnygg i verkligheten) 250 egentligen men 75% så 70 kr


halvbaggy jeans från gina 499 men rea så 99 spänn!


svarta jeansleggings med sömm från vero moda 259 kr


armband från ur&penn 69 fast rea så 34.50 sen hippieband från gina kommer inte ihåg va de kosta sjukt snyggt iaf=)

jaja det var de nu ska jag fixa mig sen ikväll blire dallas+bio med brudar hade puss=)

I made IT!!!

Jag överlevde igår tack vare festen på 4h vare sjukt mycke folk här ute och överallt så jag behövde inte vara rädd ;-) men jag cyklade iaf jävligt snabbt hem tog typ 3 minuter..... fast det behövdes efter all god mat(L) Men det var trevligt igår verkligen=)=)

om 35 minuter ska jag med bussen för att gå på stan me rebban&runa sen ikväll vet ni jö=) har inget mer att tillägga!

 hade puss :*

3-1 till mig då

är man bäst eller är man bäst på singstar??? tror jag är bäst! speciellt på 80 tals tror jag föddes då eller nånting, egentligen... för jag har nån dold talang! Annars gör vi inte så mycket ska typ snart fara hem om jag vågar. För det är så att jag måset gå in i våran tvättstuga hos mamma där cykelförrådet finns och då är det 2 feta betongdörrar och jag är helt övertygad på att det bor några uteliggare där, så ingen kommer höra om jag skriker eller nåt!!!!

sen så ska jag in med en jävla cykel också det kommer ta 5 minuter typ och det är föööör lång tid. aja ni märker nog om jag överlever, imorgon ska jag iaf på stan me rebbs sen blire middag och bio me mina favvobrudar=)

aja ska sociala nu hade=)

zack and mira make a porno

Tjooohooooo! sitter nu hos katta med en proppfull mage, verkligen jättejätte jätte jätte jätte jätte jätte super mätt!! och vi har fortfarande efterrätterna kvar... hur ska det rymmas? får nog knäppa upp byxorna HEH!

Iaf ser vi en film nu som handlar om ett par som inte kan betala deras räkningar så dom gör en b-porrfilm.. alla sitter helt intresserade utom linnea som sover. redan klockan är halv 10... oj!


aja sen har vi spelat med andra ord och simon var SÄMST!! han skulle säga magsår och han ba "sår i magen" och röda hund "en hund som är röd"


fail
haha


näe nu ska jag forsätta se film ska ba se om katten har några roliga bilder jag kan lägga in...



SNYGGBILDER FRÅN 07 HEHE

your my sun when the rain is fallin

HELG!!!! och jag kunde inte vara mer glad att säga det, är hos pappa nu och ska bara packa mina grejer jag ska ha med till mams sen ska vi förbi famme ett tag har inte träffat henne sen jag for till gothia :$ det var ett bra tag sen! SEN ikväll lär det bli en jävligt trevlig kväll hos katarina skulle jag tro med massa gamla classm8's jaja packa var det puss :*



titta så smååååå.... skolavslutningen i 7an ;-)


Jag gör bara det jag är bäst på

Att göra ingenting..  aja back to buissnes nu då



chivas gör mig såklart sällskap :*

1. Ligga i soffan och bara slappa 2. Mördarrundan

Jag har 2 alternativ att välja på.

1. Bara lägga mig i soffan och halvsova sen se massa skitprogram på tv så som afv eller massa annat på mtw sen sova ett tag och efter det plugga matte.... blä

eller

2. Fara om 50 minuter till kyrkogården och springa mördarintervaller med fotbollslaget sen komma hem tröttare än någonsin och efter det plugga matte..... blääääää


hur ska jag göra???!??!........

PUSS



vanessa i min klass är rätt daaalig på det här!
tack den blev jättebra puss!! :)

Ja den här dagen gick ju bra.....

Började med att jag fick king lag på fikaturneringen som vi ska börja med nästa vecka på bisen (typ det enda bra som hände på hela dan) efter det så hade vi so och lunch sen gissa vad det var? PALT jag som hade hoppas på nåt gott.. så där sprack turen, sen mina byxor också.....faktiskt! knappen låtsnade så jag fick gå med öppna brallor hela dagen och typ visa upp mina fina trosor jättekul!

sen på lunchen satt vi oss i cafét och då skulle alla mina klassm8s köpa kladdkaka fast jag avstod eftersom jag har nyttiga veckor! MEN vad om då gör inte philip. jo köper en fet jävla bit och ställer framför mig.......... kunde inte motså men om man blir bjuden borde man faktiskt få äta tycker jag! (TACK PHILLE)så  det har jag bestämmt så jag åt och det var typ skönt med öppna byxor då kunde typ ha ätit 20 bitar till!

sen hade vi no och då gick dagen ännu bättre
i n t e

hade gjort fel på det där huset som vi ska göra så jag var tvungen att börja om FYFAN för jävla husbygge säger jag det suger mer än vad språk gör så jag blev så arg och skippade språket som resten av norrhammar också gjorde! sen kom jag hem och skulle skrapa min aplott och gissa vad...............




bananjävel


gothia 08


städat rum....

världens bästa tränare<3

 

furreman
          
    



hur många bilder som helst från gothia men skulle nog göra vad som helst för att få fara igen!! åååååh sug arne saknar vårat gamla lag=(=(


katten e borta de e lugnt

tre saker jag inte förstår mig på:

1. hur jag kan bränna pengar jag inte ens fått
2. hur jag har vg i bild
3. hur mina föräldrar tänkte döpa mig till syrena!? ni hör ju bara


tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:

1. ett äppelskrutt
2. oboyglas

3. nåt inbetalningskort från konfan (förlåt gud)


tre saker jag gör just nu:

1. sitter vid datorn? (otroligt logiskt)
2. skriver på msn

3. gör den här listan


tre saker jag vill göra innan jag dör:

1. resa
2. gifta mig
3. vinna en mille

tre saker jag kan:

1. skratta åt mina egna skämt (VARJE DAG)
2. äta en jävla massa

3. stöka till på mitt rum

tre saker jag inte kan:

1. dansa....
2. ha uan t9 på mobilen

3. plugga


tre saker jag tycker att du ska lyssna på:

1. jake oh - up in the blue
2. brandy - departed

3. incu - your my sun


tre saker jag skulle vilja lära mig:

1. dansa
2. teckenspråk

3. sjunga vill alla kunna va?


tre favoriträtter:

BARA TRE? ;-)

1. surströmming!!
2. oxfilé och pommes

3. mcdonalds,pizza,frasses,kfc alla snabbmatskedjor alltså!



i helgen bridds=)

yes yes yes.....

förbannat jag gjorde samma fel igen.... la mig i sängen efter maten somnade (såklart) och vaknade nyss......... kunde jag sova igår? nejdåå... kommer jag kunna sova ikväll? förmodligen inte satan måste ändra mina vanor typ börja med en mat-och-sov-klocka som skalman känner mig ju helt förvirrad nu visste inte om det var morgon eller kväll nu när jag vaknade.

illa!

sen så är jag fortfarande lika sugen på glass och ica stängde för en kvart sen buuuuhuuu så jag ska då hålla mig iaf tills på fredag (det är ju helg då) men hur som så ska katta ha födelsedagsmiddag och sånt hemma hos henne och det är typ årets matuplevelse kan jag säga! 4 efterätter och allt jag har bestämt att på fredag ska jag fasta för jag ska då äta allt! näe nu måste jag sluta min katt sitter och tuggar på min handled inte allt för kul! kattjävel!


puss :D


precis såhär.... kul.... aj

när sockersuget tar över

hata nyttiga veckor
hata frukt
hata russinjävlar
hata allt som är nyttigt

seriöst....den som kommer med en B&J half baked glass får en stor jävla blötpuss och kommer föralltid vara bäst!


okej de blev ju av

att gå och lägga sig! nej! men snart tänkte bara berätta en rolig grej att varje gång jag och joanna smsar skriver vi jättekonstigt och det har vi gjort sen typ förra sommaren :P typ såhär

iågrkväll för de tards som inte fattar...

23.01
hjärtliga gratulationer min käre vän önskar en annan god vän pussar och kramar
// emilia.


23.08
varma-tack kramisar älskade vän! det värmer pussisar och kramisar
hälsn /joanna

23.46
hur som helst så ska jag krypa-i-korgen-nu sov gott min hjärtetopp puss
/emilia s.

23.54
okej men väck-mig-när-du-kommer-hem-så-jag-vet-att-du-är-i-tryggt-förvar. Puss på dig med hjärtegryn
mvh /joanna maria lundborg.




AAAAHH

Jag blir så arg så att det inte finns jävla cp fitt kuk blogg!!!!!!!!!!!! har suttit i en timme nu och försökt logga för jag skulle skriva massa saker kommer jag ihåg en grej?
nej. åhhhh nu ska jag lägga mig i sängen nog för att jag nyss kom därifrån (powernap u know) rätt kort för den delen också fan från 6 till 9 kommer jag sova ikväll? njaaaaaa.... blä



godnatt

SUPPE FRÅN APLOTTEN JAOOOOOO!!

Hej kom nyss ut ur duschen så jag sitter här i min skitsnygga rosa mjukisdress och ba chillar och det är precis det jag ska göra hela kvällen chilla alltså!har egentligen lite plugg jag borde göra men jag orkar verkligen inte! så jag ska bara tare lugnt, väldigt efterlängtat kan jag säga...
Är helt jävla slut för idag hade vi fotboll på bisen vilket är svinkul och jag var helt död efteråt bokstavligt talat sen slutade jag kvart i tre och snabbade mig hem sen driekt på träning klockan 4 där vi va 6 stycken så det vart rätt jobbigt och nu känner jag att träningsvärken verkligen är på inkommande...
 
skön morgondag jag kommer ha då.not.
sen har vi skriller första lektionen också känns ju som... det känns :S aja nu ska jag hämta mina jävla russin ge mig godis har nog aldrig varit sugnare!!


sen vann jag nyss suppe på aplotten tack APIS=)=)=))))=)


nu ska jag sooooova

Kolla din kontaktlista

Namn 3:
Agnes mamma
Han/hon kul?: självklart!
Har du kramat personen? nej
Minnen med personen? Lasse winne i luleå!

Namn 6: Alex
Var träffades ni första gången? Hemma hos mig i 7an=]
Är personen viktig för dig? ja
Sista bokstaven i personens namn? a

Namn 9: Amanda Granstedt
Flicka eller Pojke? flicka
Älskar du hon/han? nepp
Har du pratat med personen i telefon? tror inte det
 
Namn 12: Andre Larsson
Har du sänt personen ett sms?
jadå
Är det en tjej? nej
Går personen i samma skola? nepp

Namn 15: Anna Carlsson
Känner du honom/henne bra? Nej inte längre
Är han/hon upptagen? tror jag inte

Namn 18: Bazze Mannberg
Är ni släkt? nejdå
Hur är han/hon till sättet? haha ingen aning
Känner du honom/henne bra? nja det gör jag väl inte

Namn 21: Caisa Brännström
Hur länge har ni känt varandra? Typ sen i 8an
Har du kysst honom/henne? nädå
Kan du berätta hemligheter för personen? mja det kan jag nog
 
Namn 24:
Cissi Edman
Hur gammal? 16
Bor? hamn
Hatar du personen? verkligen inte!

Namn 27: ''Diriktör Sundberg''
Står han/hon nära dig? min egen pappa så ja!!
Har du kramat personen? självklart
Har du varit förtjust i honom/henne? jag var typ kär i han när jag var liten=(

Namn 30: Emil Gey
Har du kramat henne/honom? jada
Har du sett personen full? nej
Är personen äldre än du? nej yngre

Namn 33 : Emma Andersson
Har du besökt personen? nej
Är han/hon trevlig? jätte
Vad börjar hans/hennes namn med? e

 
Namn 36:
Emma Krantz
Beskriv med ett ord? Snäll :)
Bor personen i huvudsstadsregionen? nädå
Har du sett honom/henne i en dröm? hahah nej det tror jag inte

Namn 39: Emmalu
När pratade du med han/henne senast? I fredags på msn
Har du varit förtjust i honom/henne? nej
Skickat sms till personen? Ja det har jag=)

Namn 42: Erika
Första tanke? Alexs mamma
När träffade du senast personen? ett tag sen
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? Alex

Namn 44: Fanny Marklund
Har du sett personen naken? ja
Ge ett smeknamn:  inget=]
Flicka eller pojke? flicka

Namn 45: Fannys mamma
Kramat personen? nej
Har du varit förtjust i honom/henne? nejdå
Första bokstaven i namnet? K
 
Namn 51:
Felix Åkerlund
Träffat personen? jadå
Pratade med i telefon senast? har nog aldrig hänt
Har du kysst personen? nej!


jävligt jobbig lista nu ska jag sova tills imorn då är det skola=( inte igen palla..... fast innan det måste jag ju bara tacka Lisa för dagens applåd TACK GULLEFJUN ;-)


csi

en sak jag har tänkt på  länge är att Andreas Carlsson från idoljurryn och Gary Sinise från csi är så sjuukt lika varandra!! kolla bara



skillnad?!? iaf äre csi nu som alla borde se! PUSS=)


do I look like i sell drugs

Då var den där filmen.... vet inte om jag vill skämma ut mig med att visa den.. det är riktigt illa.... men här kommer den...

är 20 gånger bättre irl värmde ju ba upp här kan ni se den ;)


sen har jag ett problem jag är jätteless på min design så jag har gjort en ny...

1.:  
den ''vanliga''

eller....

2:

typ samma egentligen!

aja vi ser hure bli=)


sug

Idag var jag då hemma från skolan eftersom mitt huvud inte mådde så bra inatt och då behövde jag sovaa... sen har jag lite andra probs också men ni vill inte ens veta tro mig.
Iaf så började ju vårat nyttiga liv idag. WIHO säger jag bara........INTE. det suger när man är hemma brukar man ju alltid bara äta massor typ rensa frysen på kakor,bullar,chips godis ja fan allt! men näe inte idag idag har jag ätit havrefras och det smakar röv. Sen skulle jag äta godis men det gick ju inte så jag åt russin. Det här kommer inte att hålla.....

Ananrs så ska jag ladda upp filmen från när jag och anknos åker skridskor huhu en vecka sent men det får vara. PUSS!



seriöst


migge

fyfan för migrän mycket jag har sovit inatt då......... fan fan fan fan fan fan godnatt

We are lost in the space of time

It's with you I take a trip up in the blue
It's your eyes that send me straight up in the skyes
And it's you who make me sing what I do
It's your smile, that keeps your ? so high



absolut bästa låten på länge: Jake Oh - Up In The Blue

tänk beach 09

Jag hade ett nyårslöfte att äta nyttigare fast eftersom vi var utomlands då sket jag i det  (inte så jävla lätt med mcdonalds osv) och sa att när jag kommer hem ska det bli av!men det kan jag ju säga att det inte har blivigt.
 
Såå nu gäller det... från och med imorgon ska jag och Fanny bara äta godis/chips,kladdkaka ja men allt onyttigt på helgen =fredag lördag söndag. Sen ska vi gymma en gång i veckan och sen har vi ju fotbollen också. Men inga undanflykter! beach 09 HERE WE COME!!!

nått sånt här hade vi tänkt oss



ELLER NÅT... hahahha!



arab

Få se nu.. min träning slutade 3 jag var hemma typ 20 över, sen duschade jag och sen dess har jag suttit framför datorn i morgonrock och en handuk runt huvudet tills för ungefär en halvtimme sen då vart det så jobbigt för nacken med den tunga handuken så då hedde jag den som en typ riktig arab skulle ha haft den  känner mig jättefräsch och knäpp varför duschade jag ens nu när jag har träning nu igen om en halvtimme??? crap


the lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:
1. Är du singel?: jadå
2. Är du lycklig?: ja det är jag
3. Är du uttråkad?: tror faktiskt det ;S
4. Är du ledsen?: ibland
5. Är du italienare?: nej
6. Är du cool?: 2cool4school
7. Är du från irland?: kunde ha varit det
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja
2. Har du någon gång blivit sårad?: jo
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: det har hänt
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: det också
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: pussat inte kysst finns en skillnad heh
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hoppas att jag har haft det!!
7. Är du kär?: njaa..
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja=)

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: bdb
2. Hår eller ögon?: haha beror väll på inget fan av en hästman direkt
3. Katter eller hundar?: KATT FÖRFAN
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästa vänner
6. Coca-Cola eller Pepsi?: coce i ALLA lägen
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: beror på med vem men utekväll sen hem kanske?
8. Pengar eller lycka?: pengar är lycka
9. Dag eller natt?: natt
10. Msn eller mobil?: mobil

"HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej haha
2. Brutit ett ben? spricka?
3. Gjort nåt du ångrar? JA
4. Hoppat Bungee Jump?:  nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: det har nog hänt
6. Ätit en hel tårta?: nej skulle vilja nu dock är hungrigast i swe just nu
7. Gjort bort dig offentligt?: det har nog hänt
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?:  jepp
9. Gråtit när ett husdjur dog?: sally (u)
10. Velat försvinna?: nån gång

SENASTE..
1. Telefonsamtalet du gjorde: joanna stuart
2. Telefonsamtalet du fick:  pappa inatt haha
3. Personen du var med: jävla massa folk igår
4. Roligaste grejen som hänt: HAHA ELINA LUNDMARK!!
5. Personen du smsade: fanny
7. Du skrev till på myspace: myspace alltså...
8. Du kommenterade: en bild på tina
9. Du tillbringade natten med: halva natten med vännerna resten själv
10. Du kramade: joanna eller simon kommer inte ihåg.... hahaa

Söndag

Godmorgon kanske jag ska börja med!? huh jag är rätt välmående idag faktiskt=) som vissa andra inte är!! inga namn men elina lundmark.....

gårkvällen var trevlig om jag inte redan har sagt det och det ska vi göra om,  jag har som sagt ganska nyss vaknat och fikat och nu snart har jag träning i tältet och efter det ska jag hem och sova i några timmar sen har vi fys. TAGGAD till 1000 eller nånting. Njasi nu ska jag leta min sportbh den är spårlöst försvunnen sen nån vecka tillbaka önska mig lycka till! puss :)

  

hemma

satan vilken trevlig kväll vi har haft=) lite jobbigt att städa och allt men mamma skulle gå och torka golven imorgon så det funkade iaf=) imorgon har jag 2 träningar hur FAN ska jag orka känner bara......... nej nej nej nej snart ska jag sova puss<3



ska vi pussas och ta lite kort gullan :)


peace

Ha en trevlig kväll alla för det ska jag ha PUSS!!!



saknar dig


Lördag

Hej! det gick svindåligt att stiga upp imorse, men det kanske inte är så konstigt kom i säng typ tre... iaf så sket jag i att fara på kaplan för ingen ville fara dit eller lisa var där men det visste jag inte så jag ringde till runa vid 11 och frågade om hon var vi atorp men då låg den lilla jäveln och sov!!!!så vi for vid 12 istället och kollade på spectrumslinjerna orkade inte vänta en timme till för att gå på handels men jag dör nog inte=)

Efter det gick jag,malin,runa  till stan och träffade lisa&rebbs så vi fikade på  waynes sen strosade vi bara runt lite och jag tror det finns 80 miljoner kläder och skor jag vill ha från stan men jag är pank som en råtta så jag kan inte köpa nånting men på tisdag kommer pengarna och i helgen ska jag fan shoppa!
 
Just nu gör jag inte så mycket kom nyss hem från ica där jag och pappa varit en snabbis! kvällen blir nog otroligt trevlig tror jag=) och mina fötter gör ont som satan efter 4 timmar på stan så ikväll blir det uggs :) PUSS



väldigt klickbar

upp med...

tuppen? imorgon alltså ska vara klockan 10 på kaplan med pappa sen efter det blir det atorp och handelsinfo sen nån spectrumslinje, hur ska jag orka? jag går typ och duschar nu bara för att slippa det imorgon. Satan så smart jag är alltså.
Godnatt

 


ge mg brudar,gothia,gotland men framförallt SOMMAR


Julfesten 08



 



otroligt pinsamt men jävligt kul!

egypten del 2

























ni kan ju kolla in mina otroligt raka knän med massa fina ärr och allt.... vad hände där egentligen?
sen lite bilder från poolen några rätt små drickor från mcdonalds, min nya klocka den jätteoranga fantan på arabiska, sen fick man ju lite färg och jaa ni ser självaa hoppas det dug. ta mig tillbakaa pussar :)

it's going down down down

min statistik rasar... på fredagar brukar jag ha typ 60 läsare? idag har jag 21. kanske förståerligt med mina ''glada'' och väldigt positiva inlägg jag skriver nu förtiden.

Nu är jag iaf hos pappa och jag ska nu lägga in alla bilder från egypten hoppas många kollar då iaf=) sen har jag hunnit ändra mig om mitt gymnasieval också förmodligen blir det såhär eller jag vet inte men nu känner jag såhär!

1. teknik inovation och design
2. spectrum fl
3. handels
4. spectrum mj


men jag vet ju som sagt inte, nån som har tänkt gå nåt av det kanske teknik??? skriiiiiiiiv!

juste i veckan ''trashade'' jag mina halvspruckna CM jeans och då skulle jag som ''lappa'' dom så att det inte skulle bli jättestora hål så jag klippte i ett par jättegamla jag hittade hemma men resultatet: typ snyggaaaaa=D

 

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad.


va sarrrrrrrrruuuuuuuuu, va kallaruuuuu meeeeeee

Idag sov jag lite förlänge innan jag skulle till skolan fast vad gjorde det? missade bara en timmes handboll på edda och det suger såååååå palla! sen var det 18 jävla minus imorse också och såg på vädret med mamma att det skulle bli upp till 26 imorn tur som fan att vi inte har någon idrott imorn typ skidor i den kylan....

sen idag fick vi veta på non att på 9 lektioner ska vi ta kort på ett hus, rita en ritning i skala (1x100) sen bygga upp det där huset och ha en presentation om det.
jag känner ingen pepp att ens gå ut och ta kort på vårat hus och speciellt inte i -26 sen känns det ju  jättekul att sitta där på lektionerna när alla har någon att jobba med och jag är själv? typ rita själv och allt. Inte för att jag ville jobba med nån men det skulle ha vart så mycket lättare!! och imorgon far jag till pappa och jag har typ inte träffat han sen julafton saknar katterna och datorn mest=( sen pappa då<3

sen förlåt om jag aldrig skriver nu förtiden men jag är inte så taggad på att göra nånting längre, har träning iväll också men har inte tränat på hela veckan så idag blir det inte heller. Jaja sista skoldagen imorgon sen en helg som antingen kommer suga eller faktiskt vara helt okej beror nog på vad som händerrr....... puss!



kan man annat än längta tillbaka? allt var så himla bra...

hp,spfl,spmj,sp????

1.2.3.4? fick byta min tid med lachhhti idag och då gick vi igenom programmen lite nogare och jag har nog bestämt mig. För idag iaf, glömde den där jävla lappen på skolan när man ska göra sina val kolla poängen och så men jag tror det är lugnt är ju ett tag kvar ioförsig men typiskt mig!

annars är onsdag riktigt jävla jävulsdagen som idag....

skidor
gymnasieinfo
BILD........
jag och lachhhhti
lunch
matte
världens längsta solektion
musik

hata stig-o fan!!!!!!! . Idag sen jag kom hem har jag varit på ledarutbildning till konfan (jag och runa planerar ett helvete för 95orna dvs våra småsyskon) tänk er.... simon jag och runa på gotland med massa skrikande 95or kan det bli annat än underbart? haha JODÅ kom iaf hem för typ en halvtimma sen och nu ska jag göra mina läxor sen äta och sova gör fan inget längre.

Till helgen snälla gudarna hoppas det blir är ju taggad som ett svin behöver göra nånting börja tänka på annat innan jag blir helt knäpp.. nu kom min lillasyster med milkshake ska väl äta den då vi tar en dag i taget. Jaoooopp hejda




Never ever have I ever felt so low
When you gonna take me out of this black hole?
Never ever have I ever felt so sad
The way I'm feeling yeah, you got me feeling really bad!

ge mig ett norrländskt hjooooo

Jag antar att dagarna går frammåt, även om jag inte märker det. Lite underligt. Idag hade jag ingen alls pepp att fara till skolan gick upp ca 10 minuter innan bussen gick och sket i allt. Var på lagomt bra humör på skolan idag..... bis'en var faktiskt rolig, det jag hatar mest av allt förutom språk och so då var faktiskt kul. Jävligt konstigt. sen sket jag i lektionerna efter lunch.. eller sket gjorde jag väl inte men jag orkade verkligen inte gå på nån mer lektion kände inte för att jobba (när gör man ens det) men jag håller på att bli knäpp vet snart inte ens vilken dag det är..  for inte hem eller nånting men jag satt i cafét och pratade med lisa rebecca<3 sen pratade jag en hel del med eva också..

I helgen är det gymnasievisning på alla skolor och jag vet inte riktigt vars jag ska fara, tror det blir en sväng på alla. Kanske smartast så, nog för att jag velar en hel jävla del om vad jag ska gå, spmj, fl eller spsk är ju dom jag velar mest mellan fast nu på sista tiden så tycker jag att handels verkar bra fast endå samhälls?? vad fan... allt är skit och att jag ska prata med inger jävla lachhhhhhhhhti den 22 januari och har 10 dagar att välja på är inte det bästa som kunde hända. Jag kommer hamna på fordons eller iv känner fan det på mig.... men men  ses där!


fan fan fan känner att jag brinner av!!! trodde vi var kvitt men helvete är det så du vill hade är det lika bra att spotta i handflatorna och köra, du kommer i helt fel läge kan jag säga..

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Förmiddan idag har varit den absolut jobbigaste för mig någonsin på skolan, vissa stunder trodde jag inte ens att jag skulle orka vara kvar, kände bara för att fara hem och lägga mig i sängen och aldrig mer stiga upp där ifrån. Eller bara ställa mig mot en vägg och skrika! Men sen efter lunch började det släppa litegrann, jag hade inga tårar kvar. Och jag har kommit på att så länge jag gör nånting om det är spelar fotboll,jobbar på skolan eller nånting så får jag inte tid att tänka så mycket. Och det är skönt. Att behöva inte behöva vara ledsen, även om det bara är för någon timme när vi har t.ex matte. Idag gruvade jag mig för att komma hem. Ville inte hem, ville inte vara ensam är så rädd att jag det ska komma tillbaka. Och det kommer det att göra jag känner det på mig. I magen och i halsen, vet inte när.. Men det kan komma av små saker som idag på läsningen jag kände att jag orkade inte hålla inne nånting mer. Tårarna bara sprutade och förlåt om jag inte alltid är så tuff som jag verkar men det gick inte.. många blev nog lite förvånade och förlåt men jag är väldigt ledsen just nu. &  jag trodde inte att det skulle bli såhär, det kom verkligen som en chock, men jag vill iaf tack alla som jag har pratat med idag ni gör det verkligen lättare att klara av dagarna. Tack speciellt mina närmaste ni vet vilka ni är och tack för att jag alltid kan prata med er. Även om jag skrattar och ler oftast så känns det alltid där inne. Ikväll ska jag försöka plugga, hoppas det får mig på andra tankar. Annars går jag nog ut och går, och tänker. Men jag vill inte tänka.... vill bara göra nånting. Nånting Som får mig att vara glad.

''en kille som är värd dina tårar, får dig aldrig att gråta''

jag älskar hockey!! hockey hockey hockey

Jag som trodde att skridskor idag skulle suga balle var faktiskt riktigt roligt. (trots allt)



iaf det började bra med jag agnes & alexander sen när vi väl började åka så bröt jag min armbåge (bilden)kan man ens bryta den? för isf har jag gjort det 2 gånger. Har världens roligaste film på mig och agnes när jag går ner i splitt sen ramlar.. vill ni se? sen bekantade jag mig bara lite med klubban på den tredje bilden ifall någon undrar....

RUNAAaaaaaaaa tog den av dig

Jag har insett folk inte alltid är vad dom säger.
Jag lyssnar på pink-sober just nu
Jag pratar ganska ofta och väldigt mycket
Jag tycker om mina vänner mest av allt
Min bästa vän heter fanny det var väl givet?
Min första kyss var jätte pinsam
Jag avskyr rasism (kör på den r)
Kärleken är det bästa som finns ibland.
Jag gillar att
vara med dom jag tycker om
Jag kommer alltid på att plugga i sista sekunden
Jag är hemligt förälskad i säger jag är det ju ingen hemlighet längre?
Sist jag grät var väldigt nyss
När jag är glad så är allting bra
När jag vaknar på morgonen vill jag bara dö
Innan jag går och lägger mig kollar jag under sängen
Just nu tänker jag på hur ska det här sluta?
Idag har jag sovigt tränat ätit
Inatt ska jag hoppas att jag kommer sova nån timme
Imorgon kommer jag att gå i skolan och ha jävla fitt hockey på idrotten
Jag vill verkligen inte vara ledsen

a lot like love



vem kan någonsin motstå???!?!?

When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad



Aahh the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're like protection
But how do I feel this good sober?

jag glömde min kondis hemma

fy och fan så dåligt träningen gick!! gaaah blev trött efter uppvärmningen. Hur mycket julmat har jag ätit egentligen? fast jag verkade inte ensam om att vara trött men det var fan sjukt.. Fast nu blir det att hårdköra fram till sommaren vi har fått ett nytt träningschema och det är inte att leka med.. vi kommer träna måndagar onsdagar löpning på torsdagar och en träning på söndag plus fys på kvällen.

Dom närmaste veckorna kommer säkert kännas piss men efter ett tag kommer man nog in i det... hoppas jag

är inte detta



världens fräschaste byxor heter jag sigrid

key west?

Igår så kom fanny till mig vid 7 så vi fixade oss lite sen mötte vi joanna & johanna vid mbskolan där joanna hade fallit med cykeln=(=( och hon trodde att hon brytit ett ben.. fast jag tror det gick bra ;-) efter det for vi iaf till lisas kvartersgård där rebecca,ida,julia,matilda och lisa var så vi började bara prata sen skulle vi spela med andra ord och första ordet jag fick var key west? hur fan förklarar man det? vet är det ens....

iaf så vann matilda&rebecca (för att dom ALLTID tog av oss) men jag och fanny kom på en bra andraplats iaf nog för att det spårade ur lite grann i slutspurten så vi vet inte vem som vann riktigt.... Det var iaf kul och jag hoppas det styrs nåt kanon nästa helg också=D idag har jag 2 träningar klockan 2 & klockan 7 huh... RÄTT korta meningar hoppas ni fattar =P hade :*

hemma

For till stan 5 i elva och kom hem för en timme sen ungefär, köpte en tröja som det blir att ha ikväll ni kan få se sen för jag och joanna hade tänkt göra dagens outfit (väldigt seriöst....) men det blir nog kul ;-)
sen idag ska vi äta surströmming det godaste som finns, första gången jag äter det på vintern men det borde funka för det är som sagt världens godaste mat! jaja har inget vettigt att skriva men vi hörs ikväll puss=)

tusN spänn på att du läser allt

OM DIG SJÄLV
NAMN:
frida emilia sundberg
FÖDD: 8/7-93
BOR: moröbacke
SMEKNAMN: emi,emsi,emlan & emloo
FAMILJ: mamma,pappa 2 syskon
SKOLA: norrhammar

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: jaaa.....
ÅNGRAT NÅGOT: tror de
LJUGIT: nej iinte vad jag kan komma på!
SVIKIT NÅGON: nej hoppas då de
KÄNNT DIG SÄMST: nej har ju mina brudar som får en att kännas bäst varje dag=D
GRÅTIT: saltvatten&jag går inte ihop alltså
SKRATTAT: VARJE DAG!
VARIT SJUK: nepp
VARIT UTOMLANDS: jafan det har jag=)
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: jag och runa chattar en hel del=] så mja=)

KÄNSLOR:

GRÅTER DU OFTA: inte ofta men det händer
SKRATTAR DU OFTA: haha som sagt VARJE DAG
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: taggad till ikv=)
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bra för det mesta!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: inte ens en gång
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: jajemensan
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nja typ inte..
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nej det är jag nog inte eller kanske lite
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: jag gör nog det tror jag=)
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: inte förälskad=) men
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: 0
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: för många gånger
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: JADÅ=)
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: ingen speciell sort hatar storhets så allt annat än de!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: båda ;-)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: ja.. är man rätt kort blir ju alla långa?
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: sprolla
FÅR DU MÅNGA KILLAR: HAHA nee

OM DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: blond men smart som en brunett
ÖGON FÄRG: blågråa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: axlarna typ
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: har hänt nån gång=)
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: nej (borde jag vara ledsen nu eller)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: dom går av hela tiden ju=(
SMINKAR DU DIG: nästan alltid=)

Lördag

Godmorgon känns förjävligt att vara uppe nu kan jag meddela, men vad gör man inte för sina vänner? huh.. igår var det trevligt hos rebb speciellt när vi upptäckte en VÄLDIGT intressant och sjuk blogg. vet inte ens om jag ska skriva vad den hette för det var fan äckligt men roande!!! annars såg vi bbella och antingen hatar vi henne jätte mycket eller så var hon kanske sämst i let's dance? haha hur som helst skippade vi det efter hon hade dansat och satt och väntade tålmodigt på att få skrapa våran aplott! vääääääärt tre bananjävlar & två nitlotter kan de bli värre? typ inte!


nu ska jag fixa för jag elina joanna& johannali ska till stan sen ska jag och ellis gå till atorp och se fannys&rebbans match blir nog bra om jag inte somnar på bussen dit eller nåt, är fan sliten. IKVÄLL ifall det blir kommer fan bli kanon=D Jaja puss :)


korvis rebban....
HUUUUH....?

NU

nu: ta med allt godis jag hittar sen gå till rebban med brudarna å se lets dance hoppas du har varmt på ditt rum rebbs känner på mig att jag kommer frysa om mina fötter eller pax för tofflor!


DUDE

So I'm doing me, myself and I


ska vi inte dra ihop team gunnar och åka igen? nån som är PÅ



JAG ÄR PÅ!

mjao

TACKA gudarna för att det är fredag idag, har gått en dag i skolan och känner mig redan mer less än någonsin!! fick veta att vi ska ha ett no prov på tisdag och det känns fan inte bra=( sen fick vi inte ta hem böckerna heller men jag gjorde det iaf!

Annars är det svinkallt ute och jag vill tillbaka tills egypten men det var jättekul att träffa alla igen (känns som jag varit borta i 20 år eller nåt) & vi har fan mycket att ta igen och det blir ikväll när vi ska se BB vara med i let's dance! fan kul alltså. Plus att det nog blir en sväng till maxi innan och det gillas :] Nu nalkas snart käk och då ska jag äta ihjäl mig maaaat<3

flamman;)

-              runaholmberg säger:
nu kommer ezzet och vill att jag ska leka med honom...

-              runaholmberg säger:
fuck you säger jag  bara

-              runaholmberg säger:

han kan fan glömma sin dröm

-              runaholmberg säger:

han kommer med sin jävla gris och tror att den typ är riktig

egypten del 1



















lite bilder från paradiset sista bilden är mer som en hälsning från min lillasyster! ;-)

13 timmar senare

är det 35 graders temeraturskillnad mellan egypten och skellefteå? JA
känns det när man går ute i tygskor?
JA
känns det bra? NEJ
har jag haft världens skönaste resa? JA
vill jag tillbaka nu? JAAAAAAAA

Äntligen är jag hemma!! så skönt! nånting som var mindre skönt var att när vi var i umeå så stod vi stilla på stationen där i en timme och då blev tåget såklart försent dvs= iskallt! så vi missade bussen till stan så vi fick stå där inne i väntsalen och bara vänta, sen hade mormor glömt nycklarna när dom hämtade oss så vi fick vänta ännu lite till för att få komma in, men nu är jag äntligen hemma och är ganska så tröttttt... men jag har världens ångest vill tillbaka nu och bara softa fyfan så bra vi har haft det alltså!=) Alla sitter nog på skolan nu och jag tror min klass har matte.. väldigt kul! för mig iaf! fast imorgon måste jag också dit buhu.... ikväll ska jag iaf vara med fanny!! JAG LÄNGTAR=)=)))

PUSS

påväg hem

Hej alla! Jag sitter nu på tåget påväg från gävle hem. Sitter brevid nån som pluggar eller vad han nu gör är helt enkelt för trött för att orka kolla. Det värsta jag varit med om var när vi klev av tåget från stockholm har nog aldrig frysit så mycket nån gång helt jävla sinnes hur KALLT det ÄR! när vi for från egypten var det 25 grader och sol känns inte bra att vara hemma nu i kylan. Eller jo på ett sätt fast nu vill jag bara sova ska göra det tror jag.(om det går) är inte världens skönaste stolar. puss!

just ride the kamel hahahahahahha

halla idag ar sista dagen och det kanns fan forjavligt om jag far saga sa, vill inte hem till skelleftea varldens ruttnaste stad.... det anda jag saknar dar hemma ar mina vanner och min sang annars skulle jag stanna har forevigt kanner ingen pepp att ens gora nanting! nar jag kommer hem da. Idag har vi bara legat vid polen och solat har fatt lite farg nu men ingen overdrift direkt.

som sagt sa aker vi hem imorgon tror planet gick vid 2 och da ar vi typ klockan 7 pa arlanda sen blir det tag hem sa jag ar hemma nan gang pa dagen pa torsdag och da ska jag sova sova och sova! sen ar det ju skola pa fredag hur fan ska jag orka? skont att vara ledig nar jag kommer hem iaf!

gruvar mig verkligen infor imorn allt ar sa skont har borta vill inte hem inte till skelleftea...

monday jag vill inte HEM!!

Hej! det blir som langtrakigt att sitta pa hotellet och se pa arabisk tv sa jag gick hit ist! inte idag har det varit varmaste dagen och vi sket i att fara till korallstranden for de va sa varmt vid poolen och allt sa det blir kanske imorn ist om vi orkar. Igarkvall akte vi taxi till det dar shoppingstallet och det fanns balten dar bak men inget man kunde spanna fast sig i.. som den dar grejen var borta, men det gick bra vi klarade oss levande hem iaf! sen var det en som erbjod 100 kameler om han fick behalla mig sa jag har gatt upp i pris... hahaha! men de blev inget, fast ikvall ska vi pa old market det ar typ ett kopcentrum fast allting ar ute och det ar mycket billigare dar. det anda som suger ar att alla ar jatte mycket pa, dom typ DRAR en in i affarerna och ba ''special price just for you'' tjena! sager jag bara.


har inte sa mycket att skriva utan imorgon ar varan sista dag har for bussen gar 11 till flygplatsen och sen blire hem till kalla sverige... langtar inte! skulle stanna ett bra tag

puss saknar nastan alla!


javla taxibilar

jag maste bara fa saga att det ar underbart har nere! idag har det varit 30 grader varmt och stralande sol hela dagen sa sen halv 10 har jag legat vid polen och stekt! klockan ar typ halv 5 nu och jag sitter pa samma internetcafe, for att pa hotellet sa ligger pontus och sover och mamma och joppis gor nat annat!

idag hande det en jatterolig grej en engelsk,eller dom var araber men fran england familj skulle bada och da puttade kvinnan i mannen med kladerna pa i polen och han borjade dampa och typ skrika hur mycket som helst och da typ kastade han mobilen pa hans barn sa den for ner i vattnet sen och allt var kaos!

sen tankte jag bara skriva att jag hatar alla taxibilar! nar vi kom hit sa reseledaren att har i sharm el sheik eller hur det nu stavas var det runt 2000 taxibilar och jag lovar vart man an gar kommer det pimpade taxibilar och tutar sen vevar dom ner rutan och ba taxiiiii baby taxiii...... inte najs 

har inget mer att tillagga eller jo ikvall ska vi pa nama bay och typ shoppa lite tror det hette sa, och imorn blir det den dar korallstranden och snorkla!

sen ni som undrar sa ar jag i sharm el sheik vet inte hur det stavas och hotellet heter typ mexicana  :)
puss!


lordag

hej alla dar hemma igen hehe...  jag sitter nu pa samma internetcafe men det har tangentbordet ar helt psykskadat det gar inte att skriva dom tre sista bokstaverna i alfabetet och det gar heller inte att gora appostrofeeller vad det nu heter.. men jag far overleva.

idag har det varit jattevarmt har kanske 26/27 i skuggan och sol inte ett endaste moln dar uppe och INGEN VIND wiho har aldrig blivigt sa glad som imorse.. dock blir jag inge brun inte ens lite.. det branner i ansiktet men det var kanske for att jag lag 5 timmar i solen.

En sak som ar lite konstigt ar att det ar typ mer ryssar har an vad det ar araber iaf pa varat hotell! och alla ser ut som horer typ eller ja ni vet jatteblont har med bruna slingor plus jattekorta kjolar och typ ett jattetight linne sen klackeskor jatte super hoga. sen ar det ganska mycket engelsman har ockso och feta barn, typ som gar och ater pa jattestora chokladkakor typ 20 st per dag!

okej jag kanske inte ska saga sa mycket for jag har hittat varldens godaste kakor!!!!! typ med jattegoda mjolkchokladbitar i ater typ ett paket om dagen inte bra! ska latt kopa hem och spara haha! Ikvall ska vi iaf ga till ett shoppingcenter dar dom har mcdonalds vet inte riktigt om jag litar pa det har men jag ar lite less arabisk mat nu fast jag bara atit det en gang haha!oc vars man an gar sitter alla och roker vattenpipa och fragar om man vill kopa cigg! jattebilligt btw. typ igar kom det fram en och forst ville han att jag skulle traffa hans son sen skulle han bjuda mig pa cigg! men det blev inge av haha! sen antingen pa sondag eller mandag ska vi till en korallstrand och snorkla wiho vi kopte faktiskt ett syklop VET INTE HUR DET STAVAS.... och det ar jattebra man ser allt! annars sa har jag det bra och kan nu meddela att jag kommer inte hem som planerat! stannar nagra veckor till men det ar vell ok :D

har inte sa mycket att skriva nu utan jag maste ga tillbaka till hotelllet och byta klader kanner mig skisnygg i mina foppatofflor och allt hehe kanske lika bra ;)

puss och grattis fannsan

hej alla där hemma!!!

Jag lyckades få så att å,ä,ö funkar. Nu sitter jag här på ett internet café ganska nära vårat hotell och ikväll har vi varit på en marknad. Där köpte jag en adidasdress eller en ''adidas'';-) sen köpte jag en klocka och mat! man kan pruta jättelätt här så allting blir ganska billigt. Idag har vi varit på stranden och solat, jag är inge brun för det blåser och jag är så frusen ;-) men imorn ska vi pressa hela dagen. Nyårs var det största jag varit med om typ värsta festen och allt! sen juste idag på marknaden var det en som ville köpa mig för 100 kycklingar och ett antalkameler sen träffade vi världens skönaste kille som tydligen såg ''sol'' genom hans glasögon. Skitknäppt kan berätta när jag kommer hem:P saknar alla jättmycket ni är bäst och allt puss & GRATTIS FANNY ÄLSKLING SOM BLIR BYXMYNDIG IMORGON!!!!¨ nu ska pontus ha datorn PUSS<3<3

RSS 2.0