trött

Hej, jag gick till ica och hämtade klänningen i spöregn. Det kändes.... konstigt... igår var det 13 minus ute och idag regnar det? är det 20 plus imorn eller? ;-)

den var iaf jättefin och satt jättebra nu ska jag bara köpa smycken och sånt sen kan jag chilla fram till julfesten!

annars gör jag inte så mycket, ligger och ser tv i min säng är hur trött som helst. Äter lite pepparkakor också för det är ju första advent inte för att min julkänsla är så himla stor men det kommer med tiden i guess=) Näe tillbaka till att dega i sängen & älskade älskade tv puss!

BA YEAH

Ja... nu är jag uppe,vaknade 9 och jag hade visst somnat igår förlååååååååt! Nu hade jag tänkt att innan jag gör nånting annat ska jag gå till ica och hämta min klänning långt kallt jobbigt känns det men vad gör man inte?!? Sen ska jag äta nåt typ glass till lunch kanske sova och ikväll har vi träning woohooo! kommer vara sliten som en gris ikväll men träningen är ju alltid skönast efteråt eller hur? fast då undrar jag.

Varför är man så jävla trött då?
Ska det vara skönt och vara trött eller?
...



skolavslutning men framförallt sommar :( :(

Lat latare latast emilia

Det är ju det att min klänning har ju kommit nu. I torsdags egentligen. Men jag orkar verkligen inte gå och hämta den, är så himla lat. Hade egentligen tänkt hoppa av där och gå hem idag men då körde bussen en annan väg så jag sket i det. Och nu börjar jag tänka kommer jag ens få den? för om jag ser det nu är det inte så himla lockande att gå till ica och hämta den, speciellt inte i 20.00000 minus grader. Så jag ska nog gå naken på julfesten. Lika bra!



fast fin äru.......

Lördag

HEJ=) igår  efter skolan så for jag och fanny hem till henne och åt lussebullar för första gången iår=) sen for jag hem och åt middag duschade osv sen åkte jag och joanna till sjungande för att umgås med några det var kul fast svinkallt. Hur går man egentligen till alimak från lassa? lätt och veta? Men vi hittade iaf med hjälp av 2 pizzerior (rätt opinsamt) plus att det var minst 10 minus ute. Och vi hade rätt bra kläder (Y)! sen missade vi bussen till moröbacke så vi for tillbaka och sov där=) jättemys=)=) :* Och nu är jag hemma med en GLAD mamma..... och ska snart fara på stan med rebban&fanny om 20 min, så jag kanske borde gå och göra mig klar. PUSS=)


:) :) :) :) :) :)

2-0

2 noll till lärarna, blev av med mobilen på 2 lektioner känns förjävligt. MEN jag skulle faktiskt bara kolla hur många dagar det var kvar till julfesten! FAKTISKT. Jag undrar nu vars min pappa är.... orkar inte gå till mamma..... han är rätt....snabb..... för 20 min sen var dom ''påväg'' som det heter. OK. PUSS=)

HELG=)

eller nästan iallafall.. sitter på svenskan nu och ska snart börja skriva på min praouppsats... Eller innan dess kommer fanny,hon ska vara här på mina 2 sista lektioner av olika andledningar, det blir kung. En kanalare som inkräktar på norrhammar woho. nu kommer min lärare.... PUSUS

dagens

Dagens humör: Glaad=)
Dagens borde: Plugga no, förhör imorgon har jag ens gjort hälften? NE!
Dagens frisyr: lite lockar
Dagens smink: Mascara,fonde,ögonbrynspänna vanligt alltså
Dagens klädsel: CM jeans och en sån här top från gina som alla har..
Dagens planer: packa väskorna till madre, sen sitta här och sen plugga&sova KOMMER JAG NÅNSIN BLI KLAR ELLER?
Dagens materiella vill ha: Nya jeaaaaaans give
Dagens längtan: EGYPTEN OFC
Dagens fundering: funderar du, funderar jag
Dagens beroende: inge=)
Dagens personer:  Klassen&familjen
Dagens roliga: Fridas speciella nummer ;);)
Dagens låt: Rehab med rihanna å justin wiho
Dagens bild: sommaren 07!!=) odålig!



6 km......

Jag har dåligast kondis i mitt lag... Jag lovar, så mycket har jag nog aldrig gnällt en träning men tack endå tjejer ni är jättteduktiga råbra träning idag! Efter vi hade sprungigt som sagt drygt 6 km UTAN STOPP.... så gick jag frida & fanny till edda och kollade på innebandy, sen satt vi där sura (inte arga men DYNGSURA) för det var nämnligen snöstorm hela hela vägen och lagomt svara runt ögonen och allt det där.. så vi tog några riktigt fina bilder.... som jag hoppas frida ska skicka till mig snart så får ni se, sen har vi även kommit fram till att frida har ett DUSSIN turknummer på hennes mobil. Har nog aldrig skrattat sådär mycket. HAHa förlåt vännen men de är inte bra för dig ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen pappa laggar som vanligt och allt PUSS=)=)

Jag vet att ni är avis!





33 dagar kvar! HELT GAALEET=)))))))))=)=)=)=))=)


ide?

Vi skippar det där med ide, vi tare nån annan gång........ För jag har ju träning ikväll. Ute. Yeah! taggad... inte alls. Men nu innan den blire powernap så himla skönt alltså! så efter det blire upp å iväg... spännande, kommer jag ens orka upp?

ÅÅÅÅåhhhhhh.......

Jag hatar vinter, funderar på att gå i ide.... Fick springa till bussen och missade den också, gr8 2 missade bussar på en dag.  sen var det 20 minus så det är rätt skönt att springa då.... vill inte leva längre....
 
NU går jag i ide ha ett bra liv kommer fram i juni/juli nån gång. HATA VINTER



seriöst...sommar

Rätt värt...

Missade bussen imorse eftersom jag inte hittade mina hemnycklar, fast som tur var kom jag inte sent endå för jag fick skjuts av ewe=) eller gunnar egentligen men ja ja sak samma... Jag och philip sitter nu och ska göra nåt på engelskan typ wordgames eller nåt det går ut på att typ komma på ord och det är inte lätt så vi skiter ire!=D Efter det här har jag no och språk.... språk.................. vilket straff.......


Kiss my lips, touch my hand,give me a second chance.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.


You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna give the whole world to you.

give me som ass baby





Gothia 08...

waoo

Kolla på ettan nu! Den där killen som föreläste för oss han som hade krockat med motorcykeln och blivigt förlamad, han som fortfarande kör motorcykel och har barn osv ganska intressant eller.. IAF Jätte jätte coolt att jag har sett han irl, värt inlägg btw.


skojaaaaaaaa 2an vare visst på!


sen får jag klänningen om 14 days wihooo gladare har jag aldrig varit!


Jag vet inte vad jag ska säga

mållös.

Dur?Moll? Kors? Asuss? YEAH

Halli! Jag kom nyss ut ur duschen och började tänka lite om jag skulle plugga eller inte, och då kom jag fan på att. Juste det är ju det ända provet vi ska ha innan betyget, kanske vore bäst att plugga då. Så det ska jag göra, och imorgon ska jag fan sitta där och känna att jag kan allt. För det var ett bra tag sen.. Riktigt bra tag sen, sen klockan 9 är det desperate housewifes och det kan man ju inte missa så nu ska jag läsa lite om dur&moll och allt vare nu heter. KUL!... PUSS=)




shit äre inte nybilderna linnea ;);)


Tisdag

Idag var en rätt ovärd dag, hade en lektion sen ett hål från 5 i 9 till 5 i 12... Eller vi hade julfest info typ en timme men ja iaf inga lektioner sen hade vi svenska som jag sa och no, sen arbetspass! Och vill ni veta :D :D på måndag kommer Birran birris birgischhti tillbaga vi har saknat dig! typ världens coolaste lärare=) Ikväll ska jag plugga.. och plugga.. och kanske plugga.... har musikprov imorgon, Och hk jävla prov matlagning wiho det kommer gå skit. önska mig lycka till tycker jag



aldrig sett nå gladare!

Mulatter?

Sitter nu på svenskan och skriver på sånnahär bärbara datorer som man kan låna... jag trodde först det hette mulatter men det gör det ju inte, nomader kanske? Aja hur som helst måste jag börja på min svenska uppsats nu har typ tre lektioner kvar och jag ska skriva 2 dataskrivna sidor.. känner att det går gr8! Int... det snöar fortfarande ute och efter den här lektionen har vi no. Inte alls lite kul, jag hatar no, efter skolan ska jag hem och plugga musik som fan! ska jävlar klara provet=) puss :)

2 be continued twilight= new moon...

Boken handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek Boken börjar med att Bella fyller år och firar sin födelsedag hos vampyrfamiljen. Hon råkar skära sig i fingret på ett papper. Vampyren som har svårast med att hantera blod. Jasper, anfaller henne nästan och Edward inser att hans blotta närvaro är ett hot för Bella. Kort därefter ger sig Edward och hans familj av. Med en bortförklaring om att han inte älskar henne längre tar han farväl. Han fick henne också att lova att inte göra något dumt eller korkat.
 
Efter några månader av "zombie-status" (som hennes pappa kallade det, man äter, sover, svarar på tilltal, men är näst intill livlös i övrigt) upptäcker hon att när hon gör farliga eller dumma saker hör hon Edwards röst i sitt huvud. Detta lindriga vansinne driver henne till slut att hoppa utför en klippa.

Alice, Edwards syster som kan se framtiden, ser Bella hoppa från klippan, men hon ser inte Jacob som räddar henne. Jacob är Bellas bäste vän som i denna bok visar sig vara varulv, och Alice kan inte se varulvar när hon ser in i framtiden. Alltså tror Alice att Bella är död och kontaktar de andra i sin familj, men som en extra koll kommer hon tillbaka till Forks för att kolla att det stämmer.

Då har hon redan låtit sin familj få reda på Bellas troliga död.

Det är Rosalie som berättar för Edward att Bella är död och han tror henne, han ringer även hem till Bella och frågar efter Charlie, Bellas pappa. Jacob svarar att han är på begravning och Edward förmodar att det är Bellas begravning, vilket inte stämmer. Eftersom Edward inte kan leva i en värld utan Bella så sticker han iväg till Italien för att kontakta Volturi-familjen, vampyrernas högsta ledare, och ber dom att döda honom.

Alice ser detta och talar om det för Bella. I en kamp om tiden drar Bella och Alice iväg efter Edward för att försöka rädda honom innan det är försent.


Seriöst, hur bra borde inte 2an vara?

ÅHHhhh KUK

Jag är körd... Nån som tog hem franskaboken idag? har nämnligen 15 glosor jag ska kunna tills imorgon. Kul jul! INTE ALLS hate life cut cut.......

Jag föll!..... igen

Och det gjorde Lisa,Rebecca & Fanny också....... Lika jobbigt den här gången om inte jobbigare, jag ser bara Edward i mina ögon när jag blundar. Älskling!!!

EN SAK SOM ÄR SÄKER ÄR ATT DET BLIR IAF EN UPPFÖLJARE!! HELLLT JÄVLA GALET!!!!!  JAG HAR NOG ALDRIG VARTI SÅHÄR JÄVLA GLAD<33<3<3 Fast det blir väl om ett år eller nåt men jag kan lova, att jag ska fan sitta på premiären, och som rebecca sa, boka för 2.


24 november

Och en månad kvar till julafton! Dvs typ en månad och några dagar kvar till kamelernas land för mig! Underbart=)=) God Jul i förskott ;-)


världens snyggaste tomte ju!

HEMME

Måndag idag, film dom 2 första lektionerna= sova, galet skönt, sen var det jävla snöstorm hela dagen idag = galet oskönt, vi spelade 2-2 i matchen och det var ju bra, sen åt vi pizza på viking som var rätt ogott och nu är jag hemma och ska snart hoppa i duschen för ikväll blir det bio med Fanny,Lisa och kanske Rebecciiiiii=) hihi längar (a) PUSSAS=)

nananananana start a fight

Jävlar vad jag skrattade på träningen! Sara du är den skönaste tjejen jag vet! Sen när vi skulle köra övningar vart det lite bugg för mig och joanna... haha alltså.  Jag fryser typ fortfarande från när vi stod på stan och sålde.. hoppas det går över snart väldigt snart! Tomorrow ser min dag ut såhär

Skola>Innebandymatch (BIS)>Hem>BIO<3<3 äääääntligen ska jag få se den igen jag kommer sitta där och vara pirrig och allt... Nu ska jag sova godnatt=)

5? halv 6? Halv 7?

Whaaat? Ingen där, inte en endaste kotte. KUL! Inte det, så jag och Joanna ska träna med the flowers halv 7 ist, så de blir braaa. Sen nyss googlade jag twilight! JA jag är kär. Och då finns det uppföljare på böcker, nananan kanske kommer en till film isf ska jag längta ihjäl mig. Jag gör det redan!!! Aja nu ska jag kanske börja sätta på mig mina träningskläder=) puss :)



KOLLA BARRA!

Godmorgon twilight

Jag somnade igår när jag tänkte på twilight och vaknade idag med tankarna i vadå? Jo twilight, helt sjukt. Att man ens kan gilla en film så mycket. Och jag som inte ens trodde att filmen skulle vara nåt för mig? Jodå det var den, och precis alla som har sett den verkar känna likadant. Så om du inte har sett den kan du ju joina mig Lisa och kanske fanny på måndag 21.00 och se den (ja jag är typ sjuk i skallen om jag ser den igen) men va fan, jag måste! 85 spänn är lätt värt det. Hur lätt som helst.

En annan lite rolig grej var att igår på bion var vi ju 10 stycken som såg den, och gissa vad? Jag och Linnea var dom enda som behövde visa legg? hur känns det? jag är fan snart 16 och behöver visa legg. Kuuul! Ewelinas lillasyster som såg den tidigare igårkväll går i sexan och behövde hon visa legg? Nej. Det känns inte bra.



jag och älskling igår<3<<3<3


03.18

Va faan gör jag uppe nu? Jo jag tänker på filmen, det här är helt stört. Godnatt kom och köp av oss imorgon 9E! puss!



ove<3<3

And so did the lion fell in love with the lamb.



Jag mår dåligt över att jag inte är en vampyr och aldrig kommer att bli ihop med edward. Ska göra nåt annat men det går fan inte finns inget att göra vill bara vara vid träden med edwaaaarrrddd........

Twilight!

Jag är helt såld. Det där var den bästa filmen jag har sett i hela mitt långa liv, jag älskar allt med den försöker nu sitta och hitta fel men till vilken nytta? Den var så sjukt jävla bra. Alvarligt talat så kan jag inte ens skriva om hur bra den var. Och Edward, den snyggaste killen i hela världen! Perfekt. Och allt, alltet hela jävla filmen var bra. Jag satt och grät som ett litet barn och jag kunde inte tänka på nåt annat. Jag vill bara se den nu nu nu igen! Bästa filmen 2008, ni som inte har sett den far och se den NU. Absolut på direkten. Jag lovar, nästa helg eller i veckan ska jag och fanny fara och se den. Twiligt! ska se om jag kan hitta den på dc eller nånting men det blir inte alls samma sak. Utan bio är det som gäller, världens största bild med världens bästa film. Jag är helt kär i filmen, jag är kär i dig edward! bit bit bit bit bit. Så jävla avensjuk på någon har jag nog aldrig varit. FY..... :( :(





Här är en youtube länk som ni kan kolla på scener från filmen det ska jag göra nu för jag är kär, kär i världens bästa film. Twilight!

 

Seriöst jag orkar inte.... :( :( :(

målar

Hola! jag sitter nu och målar mina el naglar för att dom ser ut som jävel, okej kanske dom gör efter detta med men jaja... Är klar efter det så då ska jag tigga lite money av min pappi! Ha en bra kväll det ska jag ha=) KYSS


GULLET!

Fucking rock the k*k

En natt i somras på midsommar skulle jag, pontus,joppis&adam se en film men den laggade så vi letade igenom all musik som fanns på datorn eftersom vi inte hade nåt internet började diskutera lite  (som ni lär höra)...... och nu i efterhand har jag typ aldrig skrattat så mycket tror jag, speciellt när adam säger ''fucking rock the k*k'', ''as we say here in sweden in norrland!'' & joppis lilla kommentar på slutet.. hahahahahha..



Och jaa.. Det är Adam som sjunger...

=/


Stugan i somras heeelt underbart! seriöst jag mår fan dåligt! nu är det typ 25 meter snö där... illa!!

Lördag

God morgon! Det snöar... Idag igen, känns typ roligare idag än igår faktiskt vet inte varför, men jag gillar när det nyss har snöat det är jättekul att gå ute då eller jättekul, men ni förstår! Kyla och sånt nja fy fan det är det värsta som finns, om det är 2 grader ute kanske och nån frågar mig typ ''hur kallt är det ute'' kommer jag alltid med svar : minst 15 minus. Har inte så bra koll vill säga. Jag måste ha varit  en nakenhund eller nåt i mitt förra liv så mycket som jag fryser, fast inne.. Då fryser jag aldrig kan sitta i en tröja och underkläder året om! Jaja snöat har det iaf gjort vare sig jag vill eller inte. Om en halvtimme ska fanny komma och hämta mig då ska vi på stan=) sen ikväll blir det ju bio då=) PUSS<3

Nån bild från stugan, min födelsedag och tjejerna i somras♥.




Don't be the reason



Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best believe we've gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right

Cause onces a good girl goes bad
We gone forever

Twilight

Imorgon så äre bio som gäller=D vi är runt 12 personer som ska fara och  twilight den verkar ju skitbra så det här blir nog kalas=)=)

Oyeeeeeees

Helg igen, känns som jag skriver det hela tiden!? Aja det är bra för helg är braaaa! Skoldagen idag gick bra! Allt är så bra!=D Det snöade hela dagen typ från 8 till halv tre kanske.  Och på fredagar går vi alltid en ''promenad'' med roland för att vi ska få friskluft (som vi aldrig annars får eller nåt) Och alla var jätte taggade att gå ut, det brukar aldrig vara så men idag vare annars, vi typ sprang ut och sen vart det snöbollskrig, kändes som vi gick i ettan eller nåt men det var skoj! så jag vart lagom blöt men jag är nog inte ensam... Sen gick jag på stan men det blev inga jeans dom var mycke snyggare i huvet än på mig huhu(u) Så jag får fortsätta leta.

Ikväll ska jag vara med flickan med stort F. Fanny=)=)=) Fast äta ska jag också hinna med.. snart! PUSS=)


Taggade till gotland oyes!

Vilken jävla lista!

Pratar du fortfarande med personen du kysste för första gången?
Näe ser han på stan nån gång ibland men nja inte pratar direkt

Har du sett din bästa vän gråta?
Japp det har jag

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Ingen aning nå goda iaf=)

Vad åt du senast?
Plättar!

Har du fått någon komplimang idag?
Ja faktiskt=)

Har du varit med i en rättegång?
Inte varit med, men kollat på!

Är du polare med grannarna?
Jao iaf dom mitt i mot mig=)

Vilka språk pratar din mamma?
Svenska lite engelska kanske?;-)

Vilka länder har du bott i?
Sweden

Senaste piercingen?
Navel=)

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I söndas till träningen

Gay?
Lord?

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Njepp=)

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej inte det!

Har du varit på stranden?
Vem har inte varit där?

Har du haft en stalker?
Nepp

Minns du dina/din musiklärares namn?
Gunilla,Erik,Patrik, KUUUUUUUUURT

Hur bra är din syn?
Glasögon hallå!?

Har du varit på ett party?
Party?

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Har ju simmat med fanny så det ska väl inte vara så farligt!

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Stackars dig!, skoja.. Kanske vem är du?

Har du varit utomlands?
Yes mam=)

Har du sett din bästa vän naken?
Ja det har jag faktiskt gjort!

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Micke&Annelis=)

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Arga är bara förnamnet

Var är dina syskon just nu?
Pontanus är på hockey och joppis är i tvrummet

Vad var den senaste drömmen som du minns?
Att jag fick en pistol riktad mot skallen för jag sa ''negerjävel'' :(

Vem ringde dig senast?
FANNY

Vilken tid gick du upp imorse?
25 över 6

Vad ska du göra i helgen?
Fanny :)

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Tja :)=)

När var du riktigt sjuk senast?
På lovet

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Ingen aning

Vad finns i din bakficka?
Inget=)

Har du färglinser?
Nepp=)

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov som fan!

Vad är det första du gör på morgonen?
Mördar väckarklockan såklart!

Vad ska du göra efter det här?
Se tv å äta knäck hehehe

mjo

Nu är jag hemma hittade råfina jeans på stan som jag ska köpa imorgon typ halvbaggy råsnygga! annars händer det inte så mycket vi hade luciaövning idag och det var ju lite ''nasty'' hahaha....... Sen har vi världens bästa klasspex om det blir av såklart då=D sen  ikväll ska jag sola är fan blekare än blekast ifall någon ville veta=) Nu däremot ska jag äta PUSS=)

annars påminde agge mig om att jag har ju bloggkoll (eller blogglovin som de nu heter) jag skaffade det för skitlänge så jag hade till och med glömt det;-D men lägg till mig nudå!

Följ min blogg med bloglovin

Det här blir skitbra!



Har inget annat att säga än att det här kommer bli skitbra!

linnea,emma,katarina,emilia,ewelina ohlallaa

Torsdag :)

Tjoho! Vi har engelska nu och vi sitter i datasalen och ska skriva ut lyrics som vi sen ska översätta.. Kul! njae inte direkt men vad gör man. Jag tror jag ska ta paperplanes eller typ hot n cold med katy perry jaja vi får se nu ska jag leta puss=)=)

hej och tack snälla för att du snart flyttar hem till moi



bara så att ni ska bli jätte jätte avis! Nu: greys!

I fly like paper

Kom ganska nyss hem från en ''konfaåterträff'' typ, om man kan kalla det så=P Vi skulle iaf samlas bestämma nåt vi ska göra, kom inte fram till så mycket. Utan allt vart en stor besvikelse... Inget fika??? Jag vet att blandannat Lisa hade taggat sönder till fikat och fått med mig så jag längtade ju, men tror ni de blev nå av då? Njasi inte det. Fast köpesbullar och mjölk funkar ibland om jag säger så. Ikväll ska jag bara slappa som alla andra kvällar och kanske städa mitt bombnedslag till rum om jag orkar. PUSSAS=)=)



åååååååååhhhhh...

Click Ching, And take your money




same

Hej! Onsdag idag, höll på att skriva torsdag.. Badet imorse gick skit varför kan jag inte simma??? Okej kan kan jag väl men inte bra och inte snabbt! när folk simmar om mig typ på 2 längder och säger ''du simmar nådigt fort märker jag'' är det jävligt kul att leva kan jag meddela. Annars har dagen gått braaa. På matten skulle jag och vanessa göra en skylt till just skyltsöndan där jag råkade göra ett *litet*... fel och ist för att skriva ''stöd vår klassresa'' så blev det ''stöd vår klassesa'' Såååå vi fick börja om, men vi missade halva so'n också så det var faktiskt ganska skönt iaf ;-) sen hade vi musik och nu har vi världens prov veckor framför oss..

v.48 Musikprov
v.49 So prov
v.50 No prov
v.51 Matteprov

SKITKUL!....


mitt ''lilla'' misstag


ser ni vilken stjärna som är osäker? hahaha

jätte jätte jätte



..fräscha

Ja Jo!

Glömde säga att vi slutade typ fem i tre idag och då gick vi ner på stan jag ewelina & linnea för att linnea skulle kolla på några skor sen ta bussen hem, så vi snabbade oss gärnet sen skulle vi köpa godis innan vi åkte hem.  så vi sprang från dinsko och linnea sprang baklänges sen när hon vänder sig om håller hon på att bli påkörd av en taxi :-P ewe skrek rakt ut och jag bara skrattade sen fick vi ett antal blickar men jag skulle nog tro att det berodde på ewe som skrek i typ 40 decibell.. Great(Y) så vi sprang iaf och köpte godis fast hur som helst missade vi bussen, så vi tog 6a och det var en upplevelse ;-) haha... eller hur?

Sen fyller mallan brallan maliner eriksson år idag så det får vi inte missa 15 stora år grattis=)

Tisdag

Jodå upp 20 över 6 imorse och iväg till skolan fyfan så tragiskt... Känner vilket värdefullt liv man har.. int! Skolan gick bra förutom att jag får ångest över mitt no jobb känner att det var typ på g nivå om ens det..... Sen har vi bad imorn klockan 8? Huh? känns ju också peppande klockan 9 ska jag vara tillbaka på skolan på nåt elevrådstjafs och vi slutar kvart i? ni hör ju bara jag lär aldrig hinna. Sen idag hade vi gymnasieinfo (igen) och jag är så jävla less på inger laschhhhhhhhhhhti nu så att det inte är sant nästa gång far jag hem utan att ens tveka.

Nu hade jag tänkt göra nåt vettigt men det finns tyvärr inte så mycket att göra så jag lägger mig typ och tar en powernap, känner att jag behöver det. PUSS=)

Orka rubriker..

HEJ=) Jag och fanny har bastat hela kvällen så jävla skönt=) Nu är vi goa och fräscha och väldigt röda..... Sen taggar vi till skolan imorgon fast vi går på olika. Men de ä lika bra, Jag har skrivigt noll på mitt no jobb och det suger. För jag suger, jag kommer behöva sitta här tills 7 imorgon för jag vet inte och jag kommer aldrig att förstå vad kol 14 metoden är? Någon som är sugen att hjälpa till lite? För wikipedia sviker mig och ger ingen hjälp längre. Såååå... du smarte kvinna eller man snälla hjälp.

Annars Är klockan 21.22 och om 38 minuter börjar pb Fanny hälsar att alla borde se det!!! (fast enligt mig suger de) Satsa på gossip girl ist!!! Hade PUSS=)



msn just nu

isabellburström             Marcus   säger:
okej, hur mår du idag då? ;D

emilia, säger:

haha jo jag mår bra=) själv da;-d

isabellburström             Marcus   säger:

ja jag mår väl också bra, slutatde 10 idag :]

emilia, säger:

jag sov till ett :}

isabellburström             Marcus   säger:

JUST JA  :O



Såååå jäkla gött asså=)=)=)


''Vi stänger 15.30 idag pga rensning av reakläder''

Jaha, då vare bara att fara hem igen då.. Blir att fara nån dag i veckan och köpa dom=) Annars så har jag inte gjort ett skit idag, helt underbart snart kommer fanny och vi ska bara ta det lugnt. Fast innan dess måste jag skriva på mitt no arbete åhhhhhh nu gör jag bort det puss=)=)


Måndag

Och jag är ledig!!! skulle inte kunna kännas bättre om jag får säga det själv=D Jag vaknade för en timme sen och nu sitter jag här=) Idag ska jag på stan och köpa ett par nya jeans sen äntligen vara med fanny=) fast innan allt det där måste jag skriva klart det där förbannade no arbetet. Orkar verkligen inte... Men det måste göras. Ska kanske börja nu... Puss=)

scrubs

Åhhhh jag saknar mitt scrubs....... och min dator för den delen också... Imorn är jag ledig för hela slanten känns ogött :D nu ska jag ta ett varmt bad de behövs är så jäkla slit'n sen sova puss=)



typ så... ;-) hahahaa

JUL

Annars är det typ jul hemma hos oss..... Eftersom min pappa inte är någon expert på att koka knäck (vet han ens hur man gör?..) så överlägger jag nog helst att mamma gör det så idag har mamma kokat knäck (TILL SKYLTSÖNDAN) och det är snö ute=jul... spårat tidigt typ 5 veckor kvar.

Godmorgon!

Söndag idag, men vad gör det? vi är lediga imorgon så det är ju som en extra lördag typ ;-) Igår hade vi trevligt,vi gick först till ica och det var svinit kallt ute. Jag gruvar mig inför nästa söndag när vi ska stå på skyltsöndan :S Sen hyrde vi nån film som laggade lite smått fast man börjar bli van så är det alltid på ica moröhöjden... Efter det pratade vi bara och sånt=) Sen gick jag hem och jag kan lova er att jag hatar vinter! Höll på att döö. Sen direkt jag kom hem la jag mig i sängen och försökte hitta nån bra film på tv men då skulle alla börja typ kvart över ett och jag orkade inte se så jag somnade. Och vaknade när mamma kom in och typ sjöng att hon skulle städa så hon började riva i mina väskor så det var väl bara att stiga upp....... dock var klockan typ halv 2 så det funkade iaf ;-) Ikväll har jag träning sen fick jag ett sms av erik där han frågade om jag hade gjort det där no arbetet vi skulle ha gjort och SÅKLART så har jag inte gjort klart det. Måste först och främst gå till pappa för att hämta papprerna och arbetet bara det känns ju jävligt motigt. Så vi får se hur det blir. PUSS=)



sommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeeeeeah

Om 10 minuter ska jag möta upp Nina&Fanny vi ska fara till ica å hyra film säkert köpa nåt gott också, sen blir det att gå hem till Fanny och se den efter det vet jag inte vad vi ska göra säkert snackaaaa en hel del=) Men det blir nog bra, bjussar på en låt som jag haft i hjärnan typ 2 dagar nu.....



you change your mind like a girl changes clothes

yeah.. Jag orkar inte meeeer. Har typ provat varenda klänning i hela skellefteå stad, antingen ser jag ut som 40+ eller är dom för små på en viss kropsdel.. tror inte jag och Elina någonsin har skrattat så mycket som vi gjorde idag inne på bikbok.. ska man behöva ha typ L bara för att passa? hhahahha nae va jobbigt, Jag kör typ på mjukis eller så beställer jag, men då ser jag väl ut som hej kom och hjälp mig när jag inte har provat eller nåt... he bli inge av. Ikväll ska jag umgås med Fanny&Nina kanske nån fler om det blir som planerat kanske gå till ica och köpa nåt sen sjunga singstar eller liknande=) Det blir nog bra de:) HA't så bra=) PUSS



babyyyyyy

Godmorgon!

Nu drar jag till stan har typ en krona på kontot men jag kan ju ''fönstershoppa'' hahahaaha... tragiskt(U) ses:)

times like these



I am a one way motorway
I'm the one that drives away
Then follows you back home
I am a street light shining
I'm a wild light blinding bright
Burning off alone

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

I am a new day rising
I'm a brand new sky
To hang the stars upon tonight
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?



då dom kallar oss för sverigetrotters

''De ska va gött å leva''
somnar i sängen när jag ser idol vaknar av att ens madre kommer in med choklad och godis äre la gött eller la gött? LA GÖTT! Godkväll!!

å lisa det ska stå mycket mer om dig här i bloggen jag lovar se bara...

lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisalisa lisalisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa lisa
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En rolig liten lista....

Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 17.46
2. Namn? Emilia
3. Vart bor du? MB-hooden ;-)
4. Hur många barn vill du ha? Inga, eller ett eller nja kanske 2...
5. Vill du gifta dig? Jodå=)
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär
7. Har du ätit sushi? Näe skulle inte göra det heller.
8. Favoritglass? Ben å Jerry's lätt!
9. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 3
10. Humör? Glad

Fyra Grejjor.

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nepp
3. Sover du helst själv eller med någon? Typ själv tar stor plats så....
4. Tror du på spöken? Jaa...

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? JA
2. Skulle du vilja väga mer? Kan man väl säga...nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? nu precis nu??!?
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Självfallet

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Näe dom sitter fast
2. Kan du slicka dig på näsan? Nepp
3. Kan du kolla i kors med ögonen? JO=)
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Fråga dom vettja?
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jo
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Klart
7. Kan dina vänner lita på dig? Självklart
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Sagt å gjort.
9. Kan du suga? suga el penis som ewelina hade sagt ;);)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Många gånger (förlåååååt ;-P)
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Pappa säger det typ varenda gång vi pratar i telefonen ;S
3. Har du syskon? Pontanus den förste och Joppis den tredje
4. Har du någonsin haft sex med någon? Tror jag väl
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? JA!!
6. Har du varit full den här månaden? Näe
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja.....
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nepp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? PAPPA är 49 så mja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? neiii
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nepp=)
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? haha nej
13. Har du haft sex med mer än tre personer? nepp
14. Har du ljugit på någon fråga än då? NEJ ärlighet varar längst

VEM.
1. Vem älskar du? familjen,vännerna osv=)
2. Vem hade du senast sex med? MÅNGA sexfrågor tycker jag!
3. Vem vill du bli full med? inte nån i min familj ivf
4. Vem är den bästa artisten? JAG!
5. Vem pratade du senast i telefon med? Fanny:*:*
6. Vem är snällast i världen? Den som öppnar börsen annars fanny;-)
7. Vem vill du prata med? FANNY=)
8. Vem sov du senast med? Fanny=)
9. Vem såg dig full senast? FULL?
10. Vem vet allt om dig? Fanny
11. Vem hatar du mest? en viss liten jänta
12. Vem kramade du senast? FANNY=)
13. Vem kan berätta allt för dig? Fanny igen omånga fanny?;O

Jag är så jävla less.

Jag orkar inte med dig längre, står inte ut. Fattar du inte att det är dom här småsakerna som får dig att vara så o-omtyckt? Och försök inte ens vi vet hur det är, du ''glömde'' eller hur?..  snälla försvinn och kom aldrig tillbaka för jag är less.

snyggaa


Grattis!

Till mig själv som har namsdag idag!
kom ihåg som liten när jag fick massa kort av farmor mostrar&fastrar med  typ 50 kronor i det var tider det!! nu kommer inte ens min egen mamma ihåg när jag har namnsdag....


som handen i handsken

JA

Ikväll så var jag med fanny=)=) vi hade först inte så mycket att göra så vi gjorde chokladbollar på känsla, utan resept å hela alltet det smakade väl.. ja inte som vanligt men vi åt upp allt iaf, sen efter det blev vi välidgt rastlösa och cyklade till ladan hade egentligen ingen aning om vad vi skulle göra där men det blev bara så. Och på vägen dit så hann vi cykla ner i diket hata snö, det suger pitt. (förlåt) men det gör det.  Ja såg lite träningar osv där sen for vi hem typ. Vilket liv man har.. Nu ska jag äta nåt är hungrig som få sen typ sova, eller näee... juste jag måste packa också ruttet orkar inte, Ååhhhh..

Sen så fick jag fet dissen av min pappa nyss, han hade lovat att han skulle köra mig till praoen imorn men nu säger han att han ska sova ut. VAD ÄR DET FÖR STIL? skit i att sova det kan du ju göra nån annan gång jag går före. Orkar inte åka med kvart över 9 bussen en gång till bara sura bussgubbar som jag hatar mer än allt. Gud vilket gnäll. PUSS!=))=)



de ska va gött å leva


Död åt dator

Tänkte bara skriva det nu när jag kommer ihåg det.. Jo det är såhär att min högerhand blir alltid kall när jag sitter vid datorn, och det suger? JAO det gör det, för nu är den typ död, och kall, och det är störande.... (fast  mina händer är alltid kalla) nästan iaf, förutom på vintern då har dom en tendens att bli för varma..  Intressant va? tänkte bara säga deeeee.

Fast nu är det ju vinter, och min hand är fortfarande kaaalll... eller vinter, men  iaf november och snö= det tolkar jag som vinter. jag hatar vinter och vi ska ha det i 4 månader till (minst) fan för norrland (U)


Working 9-5..

Typ! okej 10-4 men fan lika jobbigt, Började dagen med att vika som jag gjort i 4 dagar nu, börjar bli ett riktigt proffs på detta nu. Sen skulle jag sopa golvet och då hittade jag 2 kronor som jag fick = godis direkt! Sen efter det skulle dom visa mig hur man märkte jeans med en stämpel typ. Och det har jag alltså gjort idag från halv 11 till 4. trött? svar JA! less? svar JAAA!! och tydligen så ska hela butikens jeans märkas med den där stämpeln där det står ''carlings 599''  För att om nån snor osv ska dom vet att jeansen är därifrån.

Sista dagen imorgon känns skönt men ändå trist, gillar personalen och gratis the uppskattas ALLTID. Ikväll ska jag umgås med fanny som far på läns grej i helgen, vi fettar väl eller nånting, ha't så bra PUSS=)=)=)


Bonde söker fru!

Ikväll har jag inte gjort nånting vettigt, bara tagit det lugnt.. Imorgon är min näst sista dag på Carlings, kommer typ sakna det ändå fast jag tyckte att det sög i början men man kommer ju som in i ''vanorna'' och vet vad man ska göra. Och föresten ni missar väl inte bonde söker fru nu på 4an? det är ju king=D efter det blir det greys sen sova Gonatt=)



Svensk?... haha


Jag tycker du ser vacker ut



sjukt fin låt=)=)==)=)

Dag tre

Varför skriver jag ens dag 1, dag 2 osv? fattar inte vad jag håller på med.. Ingenting faktiskt, idag på praoen så var det rätt lite folk som  kom in så jag fick chansen att prova massa grejer typ jeans,tjocktröjor klänningar vad jag ville. Och jag har stirrat ut ett par jeans som jag verkligen vill ha och dom satt perfekt! nu är det bara det att jag kan inte lägga undan dom för jag vet än inte säkert om jag kommer få köpa dom för min madre, så jag hoppas att ingen köper dom, Isf måste jag tyvärr döda den som gör det. Sen hade vi lunch och tjejen jag jobbade med idag var typ den trevligaste på länge! Linnea hette hon och var sjukt rolig och snäll=D Skrattade hela tiden, sen hade vi lunch och efter de kom min handledare Lina då skulle jag gå ut med några kartonger, kom på nu att jag skulle ha tagit en bild. För det var dom STÖRSTA maskinerna jag har skådat. Tänk att mosas i en sån?

Ja ja kom till saken nu iaf, varför jag inte förstår vad jag håller på med var för att när jag gick på lunch hittade jag inte min mobil, men den skulle säkert ligga ute nånstans i butiken så jag sket i det och gick och åt, när jag kom tillbaka började jag inse att det var inte typ en klämma eller nåt som var borta utan min jävla mobil! Så jag fick panik och såklart hade jag inget ljud på, men tillslut hittade vi iaf den och den var i dom där jeansen jag vill ha. Ser ni? Vi passar perfekt, min mobil trivs bättre i dom jeansen! Så då finns det ju bara en sak att göra? KÖPA. Jag kom iaf inte tomhänt hem utan jag köpte en huvtröja värsta snygg! gud vad jag skriver onödiga saker, men nu är det slut. PUSS=)



<3<3


trött i sinne

Nu ska jag se dh på 5an sen sova utan dess like. Gonatt!


LundLund



Playmode-on

 





INFERNAL - I Won´t be Crying 
Kid Rock - Roll on
Chris Cornell - Scream

SATAN

Hemma nu äääääääntligen.

Har jag gått på stan i 8 timmar? Svar JA!
Har jag en aningens ont i fötterna? Svar JAAAAAAA!!!!!!!
Är det då smart om man vet att man ska gå så länge att välja tygskor? Svar NEJ

Som ni ser är jag väldigt glad idag.......Det funkade faktiskt helt okej ända fram tills lunch när jag fick en mask i potatisen(Y) jävla kanalskolan säger jag! så det blev ingen mat för min del så ist gick jag johanna&malin till ica och köpte varsin marabou till lunch! nyttigt å bra. Sen var det tillbaka till att larma tröjor och vika kartonger, ni hör ju vilket lyx jobb jag gör? ;-) Iaf så fick jag sluta 3 för jag är så duktig och gör allt snabbt (deras ord) haha eller så ville dom bli av med mig, näe men det hade ju varit king om jag inte skulle vara på polisstationen klockan halv 5 och ta pass som gick åt helete, tur var så ska INGEN någonsin få se mig på de:)

Efter det gick jag och mamma och köpte en mössa ett par örhängen och nya underkläder, missade kvart över 5 bussen hem så det blev kvart över 6 och som sagt,Mina fötter gör så JÄVLA ont. Känner att jag vill lägga mig under täcket och gråta en stund men det går ju inte , måste sova först.



här har ni den.. den omtalade masken Great!!


Listaaaaaaa

1. Har du ett par blåa string? - nej tyvärr
2. Vem var den senaste du pussade? - pappa på farsdag (på kinden alltså)
3. Vad har du för bhstorlek ? - C kanske?
4. Trivs du med det? - De funka
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 30 st kanske?
6. Gillar du nån nu? - Nej=)
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? - Sov förmodligen haha? vad gör man annars på nätterna
9. Vad gör du innan du ska sova? -  Kollar ALLTID under sängen sen typ borstar tänderna
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja det tror jag
12. Har du varit gravid? - Nej haha
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Om jag ens hade en pojkvän? Men jo nog hade jag blivigt glad nog:) kanske lite ung men ja endå=P
14. Choklad eller glass? - Chokladglass
15. Push-up eller T-shirtbh? - Både och
16. String eller hipsters? - inget av de helst vanliga
17. Stövlar eller gymnastikskor? - gympadojor lätt
18. Kjol/klänning eller jeans?
- jeans funkar i alla väder

T i o f a k t a
1. Hemstad/ort - Skellefteå
2. Hårfärg - Mellanbrun
3. Längd - 165 nån stanns
4. Frisyr - halvlångt/kort
5. Ögonfärg - skiftande
6. Skostorlek - 38
7. Humör
- glad oftast!
8. Orientering - är fan det värsta som finns
9. Civilstatus - singel
10. Vänster eller högerhänt - höger!

T i o s a k e r o m d i t t l i v

1. Har du nånsin varit kär? - Oyes
2. Tror du på kärlek? - Japp
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Kan man säga
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nja.. mer eller mindre
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror inte det inte alvarligt?
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej hehe=)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej det är jag inte
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha jaa! en tjej från turkiet som addade mig på msn! waow
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - typ inte :S

T i o s a k e r ; D e t d ä r e l l e r d e t h ä r
1. Kärlek eller pengar? - pengar är kärlek
2. Vin eller öl? - öl
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - förhållane
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest med pojkvännen kanske ;)? haha
8. Färgfoto eller svart och vita? - färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - telefon typ
10. Bilddagboken eller myspace? - myspace

T i o "H a r d u n å n s i n"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - näe
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja varje dag
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - japp :S
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  nej :(
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - JA
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - njae förstår inte riktigt frågan
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - JAA

T i o K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Ja
3. Är du fundersam? - Ja
4. Är du uttråkad?
- Ja
5. Är du tysk? - Ja självklart
7. Är du italienare? - De också!
8. Är du fransk? - oui
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nope
10. Gillar du någon just nu? - nej=)

koooooooooooort lista men de funka hoppas ni läste ALLT! ;-)hehe

Powernap

Näe nu fan blir det powernap sen träning (U) godnatt


19.37 dags för träning då... känner mig lagomt taggad, skulle helst sova nu men vad gör man.

Dag 1

Hola! igår somnade jag kring 2 fast jag inte såg gossipgirl..låg i sängen och vred i typ två timmar. Sen kändes det som jag fick sova en timme å sen skulle jag upp. Gick kanske upp en aning tidigt för att börja 10 men nu vet jag att jag kan sova längre iaf ;-). Praoen gick väl bra förutom att jag är lite less på att vika jeans, har säkert vikt 200 par idag och sorterat, men jag fick sluta en&en halvtimma tidigare för att det fanns så lite att göra så det var skönt. Ikväll har jag träning och tills dess hade jag tänkt se på tv eller nåt är sliten som ett djur. PUSS=)




I wanna hold em' like they do in Texas Plays
Fold em' let em' hit me raise it baby stay with me (I love it)
Luck and intuition play the cards with Spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

one, here comes the two to the three to the four

Träningen gick bra vi tränade tsm med blommorna som vi ska slå ihop med till våren då blir vi alla flickor 93 typ ett lag på 35 spelare (ifall nån antecknar) galet många iaf.  men alla tränar ju inte heller så de bli nog bra endå. en sak jag har kommit fram till att plankan är det värsta jag vet...jag orkar 20 sekunder sen är jag död. Men idag vet jag inte hur länge vi körde men det kändes som 40 miljoner år iaf... sen är jag stelast i sverige också, når inte ens mina egna fötter när jag står upp? hahaha kände mig riktigt sämst på det där(Y)

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket sett en film å ätit. Fan nu kom jag på jag spelade ju in gg på stora tvn åååh ska jag orka se det nu? isf blir jag uppe till typ ett och då ger det ingenting att jag börjar 10 för jag får sova för lite iaf. Men jag vill ju se... näe nu ser jag det orka har endå inga lektioner jag kan sova igenom imorn så det är lugnt. Godnatt!

Nu

Nu drar jag på träning känner mig satans sliten och allt det där, men det är skönt efteråt. Imorgon börjar jag 10 skönt=)=) puss :*

Fars dag

Grattis pappa! eller nåt. Haha, igår somnade jag okej jag vet inte vad klockan va men mycket iaf. Bra jobbat, och idag luktar det dillchips över hela mitt rum fyfan. Nån som vill komma å städa? Sen har jag ingen aning om hur jag ska få mig till praoen imorn. Börjar 10 då måste jag alltså ta kvart över 9 bussen till stan, då är jag där typ 20 i 10 kanske. Vad ska jag göra i 20 min på stan när allt är stängt? Ska typ cykla, då kan jag fara senare iaf. Men så jävla jobbigt att cykla hem sen... ilandsproblem på hög nivå. Nu ska jag duscha så jävla skönt. Puss=)


dum,dummare,dummast

mjosi

Sover jag? i sinnet kanske men inte i sängen...
ska gå och ta lite tårta sen sova, nyttigt? inte alls men vem bryr sig tårta it is!! goder natter=)



I'm feeling your frustration,
But any minute all the pain will stop

näääääääääää

01.23 nää  nu lägger jag mig i sängen med mitt godis och ser scrubs måste bara låsa dörren först HEHE gonatt!!


abort eller aport?

Jag och en av mina smartaste vänner satt i min säng och nötte lite scrubs när dom började prata om abort, då kollar fanny på mig och säger....

fanny:asså, när man kastar ett hundben eller en pinne till en hund är det abort man säger då? (100% seriös)
jag:va? ahah tare igen..

fanny berättar igen om hunden

jag: HAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHA APORT FÖR FAN!!
fanny: jaha!



älskling älskling älskar du mig så måste du vara smart


HAHA

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.

-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.

Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet.
 Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag
en lättnadens suck och sa:

-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!


hahahahhahahah!!

fan

fan fan fan

you don't really want to stay stay

Godmorgon! Lördag idag, jag vet inte vad jag ska göra nu på förmiddan riktigt kanske gulla lite med pappa om pengar och fara på stan. Ett par nya jeans ska jag få efter min prao (nog för att jag behöver det NU) men sen  vill verkligen ha en ny mössa och en hoodtröja :D kanske kan säga att jag tvättar moppen helt själv för pengar=] eller nåt, och nej jag har inte gjort de än orkar egentligen inte. Men jag har iaf nyss duschat och ska blåsa håret och välja kläder nu sen ses vi. JUSTE ikv ska jag och fanny förmodligen smala(L)(L)(L) puss=)


ska vi inte ta ett dopp? typ en månad sen HUVVA



vi skippar det där med moppen för pappa ropade nyss ut mig i garaget och då stod den där nytvättad! danke=D Nu undrar jag hur jag ska få pengar bara.......

SCRUBS!!



Världens bästa program läääääätt! ;-)

Kevin älskling<3<3



Om du åker ut ska jag aldrig se idol mer!!!!!!


=)=)




Ge mig världens bästa klass i boviken,gummibåtar i älven (utan åror) minigolf och tältning,festivalen,gothia,BRUNhet,födelsedagstårta,och såklart järngänget & gotland!

sen jo jag glömde gotland men vaklaar'n inte de bästa på sommarn ;P;P
 
fast framförallt. SOMMAREN 2008 då blir jag nöjd.

HELG

Hola! hann faktiskt sjukt mycket idag på no'n så det var ju king :) Fast en sak som sög var att jag sparade men den försvann så jag han svära (SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR) mycket och nästan börja gråta för det skulle vara så jobbigt att skriva om allt. Men sen kom pelle-pettan-läx-peter carlstedt och fixade allt så jag vart glad. Sen på son satt hela 9e och skakade haha har aldrig skrattat så mycket skulle jag tro. Sen fick vi leka en stund och ha avslappningsövningar på svenskan. Varför är vi bäst på att övertala lärare?=D Sen for jag på stan och hämtade mina glasögon=) Ikväll ska jag umgås med fanny fast innan det äta pizza(L) tack te emil som väntade på mig idag efter skolan mycket snällt :D ''jag vill ha röv'' ;-) haha! Näe nu ska vi fara och köpa pizza PUSS=)


Jag älskar dig=)=)

kärlek(L)(L)(L)(L)(L)




ÅÅÅÅÅÅHH... int

Ja.... fredag

Då vare fredag igen, kunde inte kännas bättre. Eller jo, om jag hade fått bra på Matteprovet, sitter nu i datasalen och försöker på noarbetet igen, det går åt helvete. Jag är sämst, har börjat inse de nu..... Idag ska man lämna in. Jag har skrivigt typ en fjärdedel av vad man ska klara för G. Fast idag ska jag hinna hälften iaf, då får jag göra resten hemma. Fast jag vet inte.. hur mycket jag kommer få gjort hemma egentligen, lär nog bli en hel del wikepedia å en hel del annat ist för jobb. Idag efter skolan får jag då mina glasögon, kanske ska skylla på det? att jag ser så dåligt så jag inte kan arbeta! HAHA, smart! Näe tillbaka till halveringstid och isotoper..
..ni hör ju bara på namnet hur roligt det är?????=D=D.........


Must be doing something right ;-)

Matteboken ligger i mitt rum och jag är verkligen inte sugen, men om jag ska klara provet måste jag gå igenom allt.. men jag orkar inte, sen har jag redan ätit cheesecake och alla i min släkt ska alltid reta mig ba ''men va, är det inte lika bra att du tar en större bit, vi vet redan vid det här laget att du äter mer'' osv. Bara därför åt jag endast en bit (otroligt viktig info) Näe, lämna datorn nu och plugga. Imörn då drar jag till papiiiiii och får glasögon. NAJS saknar kattjävlarna lite ändå.. satan vad jag svär. SRY

Home älskade home

Hemma nu, kan säga att jag jobbade inte så aktivt på no timmen. Det ända jag gjorde på hela lektionen (typ) var att skriva det där inlägget, yää fan riktigt bra jobbat. Sen for jag på stan och det vart bara en pinsam tystnad på carlings.. sen hade det hänt nåt på ck fast jag vet inte vad, nån som snattat och en glasruta sönder var det jag hörde :S Ikväll har vi löpträning tror jag men det skiter jag i=) har ingen lust sen är man lite förkyld (skyller på det.) Så det blir att äta cheesecake och plugga matte ikväll. Känner peppen till tårtan då inte matten!!!! men sista provet på 10 dagar så jag e nöjd ändå :) ha de PUSS=)

Jävla no arbete

Jag sitter nu i datasalen och jag har inte skrivigt nånting än, jag är sämst i världen på att arbeta bra. Sen ligger jag en lektion efter också.... Bra jobbat! Men vi ska lämna in arbetet antingen imorgon eller på tisdag efter våran prao. Jag tar nog tisdag om jag får bestämma själv, jag har egentligen noll tid att skriva nu men jag orkar inte. Min hjärna är sprängd av atomens kärna protoner elektroner neutroner isotoper ja vad allt nu heter. Orkar inte, idag går vi till tre men ska sluta 4 för vi ska ha info im gymnasiet. Sen måste jag på stan och prata lite på carlings plus köpa en present till min lillasyster som fyller år idag. Grattis! 13 åringen, riktigt stooor! snart fjortis, dock är hon redan det i sinnet (har bara inte åldern inne än) förlåt om du läser detta (int) haha. Nu ska jag fortsätta hoj :)

Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Plugga lite matte eller no?
Dagens frisyr: Risbusken
Dagens smink: Vanligt=)
Dagens klädsel: Jeans,linne,kofta,sjal
Dagens planer: Ligga i sängen å chilla
Dagens materiella vill ha: En plattång, klarar inte detta mycket längre!
Dagens längtan: Helgen, hata skola
Dagens fundering: Varför i hela världen valde jag carlings som praoplats???
Dagens beroende: Min goda chokladbollsmet som jag gjorde igår :]
Dagens personer: 9E! familjen
Dagens roliga: Att jag glömde bh på gympan FY (inte ens roligt egentligen)
Dagens låt: nadun
Dagens bild: världens roligaste, HAHA undra vad jag sa till joppis där??




My name is

.. Bert

kände bara för skriva det, utan nån mening alls. SEN så är de såhär, att min skolgång går inte så bra nu... känner att mina betyg kan ta sig nånstans, men det löser sig nog. Det gör det alltid, jag är så skoltrött nu och praoen nästa vecka kunde inte kommit bättre plus att vi är lediga på måndag v. 47 blir det. Så 10 dagar bort från skolan känns underbaaaart! men då har jag ju torsdag plus fredag den här veckan kvar också..

Sen har jag fått världens julstämning, idag hade vi luciaövning och repeterade allt och nu är det inte länge kvar, en dryg månad shit, jag kommer till och med ihåg förra året när jag hanna&cissi vakade jävlar=D sen var det tomtegröt till lunch, PASSANDE.. Plus att jag fick veta vad jag ska göra till på skyltsöndan allt är så juligt!! Men det är bra för jul gillas. Bara inte för tidigt, Ikväll ska jag ligga och dega i sängen under täcket hela kvällen sen kanske duscha och lite sånt, orkar verkligen inte göra någonting alls. Sen imorgon får jag mina glasögon wiiee är typ glad, fast ändå inte, tänk om dom är fula? var ju trotts allt en vecka sen jag såg dom sist.. kommer inte ens ihåg haha, sen har USA en ny president också (som ni inte visste ;-P) haha obama! intressant..

Juste en grej till, min träningsverk är nästan borta bara armarna eller typ axlarna som är kvar numen imorn äre nog all gone. Hope so.. Nej vad jag skriver massa skit:) BYE=)=)

;-)



rätt ''fuuuuuuuul'' som 16...

utmanad yao!

Regler:
Sätt in dessa regler: Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1. Jag har om inte världens FULASTE mellannamn
2. Jag skrattar alltid åt mina egna skämt (så rolig som jag är är det ju inte så svårt ;-))
3. Jag gillade getter som liten typ önskade mig en i julklapp
4. Jag fejkade en hörundersökning en gång
5. Jag tycker surströmming är bäst! året om!
6. Jag har inte klippt mig på ett ÅR imorgon!!!!!!!!!
7. Skola är det värsta jag vet
8. Jag har läst franska i ett år och det ända jag kan är typ hej,hur mår du, jag mår bra och häst. Dock har jag G!

Jag utmanar... damdamdam

ewelina
å alla andra





Tisdag

Imorse kunde jag ha gett nån 40 miljoner bara för att inte stiga upp, men jag gjorde det ändå. Satt mig och fikade och allt det där packade väskan sen brast det, min skalle sprängdes så jag for inte till skolan. Jag är sjuk om några trögfattade inte förstod det. Jag ville verkligen inte vara sjuk nu för jag har redan missat 2 no lektioner och det är inte mitt starkaste ämne direkt.. men jag hoppades att jag inte skulle missa så mycket iaf. Men då nyss.. för en sekund sen läste jag på ewelinas blogg och då stod det såhär

''Dock är det ett no arbete som ger mig magsår, förstår ingenting av det vi har börjat på nu. Typ kol-fjorton, halveringstid och fissioner. Vi ska alltså försöka hitta fakta om det, lära oss och skriva en uppsats om det+mycket mer. Vi fick reda på det idag och det ska vara klar på fredag inlämnat och klart ''

SKÄMTAR VÄRLDEN MED MIG ELLER?
det här lär sluta som ett skämt, Emilia skriver no uppsats om nåt hon inte ens vet vad det handlar om?hör ni bara hur det låter?ska förmodligen gräva ner mig i sängen och gråta tills imorgon.

fan fan fan

yää

t r ä n i n g s v e r k


Min kropp är inte att leka med,har nu fått känna att jag har muskler där jag absolut trodde att jag inte skulle ha dom, har ont hela ryggen och armarna... Jag känner mig som en 70åring som nyss har ramlat ner från en 12 meters trappa. Så illa är det.. gnäll gnäll bara gnäll. Sen har jag träning ikväll, skona mig och det är inte över för det, idrott imorgon snälla det tar aldrig slut!..



den här bilden har ni sett 1000 gånger men 1001 gör nog ingen skada

Måndag

Sömn är bäst! let's do iiiiit. Annars är det bara min mobil? eller laggar typ hela mobilnätet? kan inte skicka sms ens :S



dra äckel

Varför är jag tröttast i världen?

Av 48 timmar har jag sovigt 14.
kanske har nånting med det att göra?

Hemskheter

Nu är jag hemma från träningen,okej en timme sen egentligen men ja :P Det var inte så jobbigt som jag trodde, den sura killen (alla som spelar i milan vet vem) var inte där idag så det var hyffsat lugnt. Förutom magövningen min mage imorgon kommer inte vara att mysa med. Plus att vi har matta imorn. Viket straff. Nu ska jag snart duscha å sova ska trotts allt upp imorgon känns förjävligt faktikst. Sen är nästan alla mina friends på prao i veckan också... najs.. inte.


men yääää

The grudge

Igår fick jag ett sms av Joanna ''ser ni också the grudge på tv?'' och jag HATAR den filmen, verkligen djupt hat.Den har förstört all min framtid innom skräckisar FY.Såg den på hösten i sexan med Mikaela&Sofie, och jag kommer nog aldrig glömma, jag var så sjukt jävla rädd och jag tror att Sofie hade sett den innan så hon visste som, men det gjorde inte jag, det ända jag kom på att jag höll för öronen för att inte höra det där ljudet som hon gör och samtidigt åt jag chips för att höra när jag själv tuggade (det hördes igenom) och somnade och vaknade just i slutet när hon kryper upp för trappan, Den natten sov jag, sofie & mickan i en endaste säng som mickan smart nog hade på övervåningen, fick förmodligen en timmas sömn den natten max! och  enda sen dess har jag sovigt med fötterna längst nere på täcket så att hon inte ska komma in, fyfan.. Andra gången jag såg den var för 2 år sen kanske hemma hos Katta,Hon har ju en skitstor tv där nere som alla andra börjar att ha nu men iaf då var det typ som att se på bio, så vi började se den och jag kom ihåg att jag var så rädd att jag nästan började flänna, plus att den var typ på japanska (förmodligen en bränd film) så man fattade ju ingenting utan bara det där ljudet...

Fast igår, då var det dags igen, och Rebecca den lilla råttan dissade mig och flyttade in till mitten så jag var tvungen att sitta vid hörnet och titta på kattpojken, fast då fick Lisas katt ta platsen brevid mig, Och jag skrek fast jag fick som inte fram något ljud så det vart typ mans skrik ba (ööööaaahhhhh) så alla skrattade som, men det går inte att se en film utan att skrika sen skynde jag mig hem i pausen, för jag vet  att jag aldrig skulle sätta på filmen när jag är ensam hemma.. så jag vågade alltså inte se klart den.. Fast det sjuka med det hela är att jag har sett 2an också, med min lillasyster. Men den laggade så vi såg typ bara halva..

Jag ska typ ladda hem den och sitta själv på stortvn där uppe helt ensam hemma och se den bara för att se hur spårat rädd jag blir. Det blir nästa vecka lätt, fast ensam det vågar jag inte, nån som har lust att JOINA? FANNY! du är minst lika rädd som mig vill du inte snälla se den med mig??


Efter 14 timmars sömn är jag fortfarande lika trött

Igårkväll hade jag först tänkt vara med Elina men orkade iiiiingenting, plus det var 7 minus när jag for hemmifrån så jag sket i det, fast sen blev vi så rastlösa så då frågade Lisa om vi ville komma till henne utklädda och chilla typ. Så det gjorde vi.. Jag var kille och Elina var min flickvän, Kan tänka mig nu i efterhand hur det såg ut. Sen var Rebecca en docka, Lisa partypingla och Johanna 80tal, sen fanns de också en brat, en sissor hands och haha ett monster av nå slag ;-D

Det var kul och vi utklassade killarna i singstar med 14-0 inte alls illa! sen  gick vi också bus eller godis, eller VI haha.. kanske jag inte ska säga utan vi stog bakom hörnet och tog godiset dom hade fått.. (mycket smartare) Och nu ska jag snart vara med fanny om jag hinner för jag har träning klockan 5. BRA TID? Inte.. Sen har jag sovigt 14 timmar inatt och det känns som jag sovigt 0... lär vara rätt sliten imorn o yes. men det tar vi då PUSS



har bara massa gäämbilder att visa men det får duga:)


En tröttare och mer sliten person får ni fan leta länge efter

direkt efter jag hade skrivigt det där inlägget så gick jag till mitt rum och la mig i min säng, och jag slocknade direkt, är så sjukt jävla trött och slut och allt det där man kan säga. Men jag vill inte bara sitta hemma och dega ikväll så fan.. Nån som vill göra nånting? typ äta en stor godispåse och se på film? JA, som sagt hör av er, för jag är trött men inte hemma ikväll, orkar inte det. =) 0738020863.

men du kan vara en SUR ...

Godmorgon, själv gick jag aldrig och la mig igår. Vi låg och höll på ända tills 20 i 7 imorse, då vare fan nog. Fick lite sömn ändå, ungefär till 10 i 9 när joannas mobil ringde. MYS, sen skulle fanny på hockeyträning också. Stackars dig, hade nog skjutit mig själv ifall jag hade haft träning. Fast som tur var så har jag ju inte det heller (Y), har inga bilder att visa nu är för lat att hämta sladden och lägga in, men det kommer nog sen :) Jag kom hem vid 12 ungefär och då tog jag typ en timmas dusch sen har jag inte ätit nånting så jag är hungrig som ett djur. Nu ska jag göra något vettigt, om jag ens har nåt vettigt att göra?.. haha.. jaja, iaf vi hörs sen är hos mamma nu så alla veeeeeeet=) PUSS :)



SNYGGast på gotland!

RSS 2.0