Godnatt

Har varit hos ellebelle ikväll och snackat och fixat lite saker inför morgondagen. Har även smörjt mig med B.U.S och inväntar därför en fläckig kropp. Blir nog najs! .. iaf är jag så laddad och peppad inför morgondagen att jag vet inte vad jag ska bära mig åt. Kan inte sova nästan, är som ett litet barn innan julafton. Har ruggigt höga förhoppningar på morgonkvällen och om hur det än går så har jag ändå dom finaste vännerna där och även pojkvännen så ingenting kan egentligen gå fel♥. Älskar er!!!!

2010

Tar alldeles för mycket tid att göra ett inlägg med bilder från allt jag gjort, men lägger upp lite bilder från höjdpunkterna av 2010.












'



















Detta är bara en liten del av alla höjdpunkter detta år, det är massa mer händelser som jag sent kommer att glömma och som varit otroligt roliga och bra! så som klassfesterna,alla andra partyn,min födelsedag, stockholm med Jonas,lulekalaset,veckan i munkviken,kanotingen med 2b,dundercupen och ja många fler tillfällen.

''shoes shoes shoes''

Har ett litet dilemma här i skrivande stund, har haft planerat rätt länge att ha mina matsumoto-skor från nelly på nyårsafton (imorgon då.) Men för ett tag sen så beställde min lillasyster ett annat par från halens som var någon storlek för stor för henne så jag har valt att behålla dom. Och nu kan jag inte bestämma vilka jag ska ha, så tänkte att ni ska hjälpa mig lite.

Såhär ser dom nya skorna ut.


Eller, Matsumoto-skorna från nelly som ser ut såhär:

Lutar åt dom nya faktiskt... men vet samtidigt inte!

Näst sista dagen av 2010

Ligger verkligen på latsidan med att skriva på denna blogg, utmaningen sket sig så den skippar vi. Sen så är det väldigt ointressant det jag gör på dagarna så ni får helt enkelt stå ut! Idag har jag varit med Jonas på stan och vi har bytt hans kedja till halsbandet sen köpte jag strumpbyxor tills morgonkvällen. Allting är klartt och betalt nu så det är bara att tagga. Ska hjälpa mamma att städa lägenheten idag sen ikväll blir det att måla naglarna och sånt för att slippa stressa imorgon.


Klipphoppning på cypern rakt ner i medelhavets varma hav. Kan lägga upp en film från när vi hoppar senare.

Tänk er: 15 meter höga klippor som stupar rakt ner i klart vatten med fina fiskar. Det var verkligen en upplevelse! och jag kommer aldrig glömma den dagen!

älskling

Ingen får mig på så bra humör som Jonas. Så drar till honom nu och spenderar natten där.

-

Är på sånt jävla dåligt pisshumör just nu, är så arg att tårarna bara sprutar och jag vill bara slåss. Är så upprörd att jag skulle vilja ha sönder någonting riktigt dyrt så att nån blir arg på mig så att jag får vara ännu argare tillbaka. Fyfan. Ska ut och skrika

Håqeyy

Sitter hos Elina och inväntar JVM, ska vara lika inne i matcherna som alla andra år vilket innebär skrikande svordommar etc, (eller halvsovandes) hehehe. Nu ska jag umgås lite, tjingtjong

Nyåret

Allt är inhandlat och nu är det bara att vänta in dagen D. Kläderna är halvlösta och det lutar åt att låna en klänning av Elina. Blir mycket bra! Är ungefär lika taggad som på bilderna nedan....


...haha

LÄNGTAN

Vill ha min mobil nu.
Den är sen i leveransen och det känns jäääätteeeekeeewl. NEJ de gör det inte.
För er som längtar lika mycket som jag har jag en kanonfilm till er titta o njut




Måndag

Igår besökte jag årets mellandagsrea och fyndade faktiskt en del. Bland annat underkläder på halva priset tröjor & en svart plyshdress. Har bott i den idag verkligen hur skön som helst.

På kvällen
var det trevligheter som gällde och det var precis som det lät väldigt trevligt! Idag på dagen har jag och jonas bara legat i sängen och degat, sen kl 6 så for jag och sparkade/slog skiten ur mig på ett bodycombat pass med Emma&Elina.

Har precis bakat kladdkakemuffins som jag tror blev delicious. Ska vispa grädde sen smaka på dom. Ikväll sover jag förhoppningsvis med pojkvännen sen imorgon blir det stan & nyårsplanering för fulla muggar.

älskar dig

2010

Har 2010 varit bra?
2010 har varit otroligt bra om man ska se till helheten!

Höll du några utav dina nyårslöften?
Hade väl ett ''vara-nyttigt-löfte'' som sprack första dagen... så nix

Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Det hoppas jag!!! 18 år till sommaren FÖR TUSAN!

Har du förlorat någon kompis detta år?
Både min farmor & mormor, båda var väldigt bra vänner till mig.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resan till cypern tror jag.

Finns det någonting du ångrar med 2010?

Visst finns det det, inget jag nämner här dock.

Blev du kär i år?
Ja! och är det fortfarande.

De bästa nya människorna du träffade?

Jonas Sunbom!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte utomlands utan föräldrar, besökte frankrike, jobbade som konfaledare & massa mer.

Dog någon som stod dig nära?
Mormor & Farmor. Saknar er!

Vilka länder besökte du?
Gick över gränsen till Finland,Cypern,Frankrike,Tyskland (Stannade med bussen där flera gånger!!! det räknas)

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Vill ha körkort och jobb!!!

Vad var din största framgång 2010?
Sov ensam i timmerstugan i stugan utan att dö, gör aldrig om det dock!

Fick du sparken under 2010?
Nej!

Största misstaget?
Kan inte komma på något speciellt nu.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyldningar hit och dit men inget allvarligt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Resan till Cypern, Jonas♥

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010?
Från och med du - Oskar Linnros

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

Hur tillbringade du julen?
Julafton hemma hos pappa, sedan kvällen hos Jonas & juldagen hemma hos mamma.

Favoritprogram på TV?
OJ, ser allt på tv.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen.

Bästa boken du läste i år?
Läser inte böcker.

Största musikaliska upptäckten?
Oskar Linnros.

Något du önskade dig och fick?
Fick en ny säng i födelsedagspresent, datorn på sommarn & mobilen till jul, sen har jag ju världens finaste pojkvän och det var min största önskan.

Något du önskade dig men inte fick?
ETT SYSKON!! skoja, Inte vad jag kan komma på.

Årets bästa film?
From Paris With Love är grym. Sen massa andra såklart.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Åt nudlar,hade kalas hemma på en solig balkong med vänner, sen besökte vi stadsfesten och avslutade dagen med att vara med min pojkvän.

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Inget särskillt som jag kommer på nu.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Precis som alla jävla andras

Vad fick dig att må bra?
Jonas,vännerna

Vilken kändis var du mest sugen på?
MMMmmmmmMmm....

Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Är ju moderat så

Årets mat:
MATEN PÅ CYPRUS

Årets dryck:
VODKA LEMONADE på sportbaren i protaras

Årets tidning:
Norra Västerbotten

Årets semester:
CYPERN

Årets konsert:
Oskar Linnros på stadsfesten,petter på lulekalaset


TACK

Nu är julafton för oss helt avklarad och jag är nöjd! vad jag fick ikväll av mamma är blandannat Morgonrock,Träningskläder,Kuddar,Hylla,Byxdress,Smink & Duschgrejer så är jättenöjd! Fick ju himla bra saker även igår och av min älskade pojkvän! Kanonjul iår helt enkelt!!




Bilder från igår & idag.

TYCK OM ER!


Juldagen

Hej!! Sov hos Jonas inatt och imorse steg vi upp och fikade och spelade lite kort och så, tog en lååång sovmorgon och det var himla skönt! For hem vid 2 och nu väntar jag på årets tredje julbord, denna gång mammas julskinka!!! längtar, verkligen världens godaste. Efter det ska vi äta päron i ugn med after eight choklad och öppna julklappar, dubbelt upp iår men jag klagar verkligen inte. Vi hörs efter det! KRAM!



Första delen av min julafton avklarad





+en tröja från gina! är så otroligt nöjd, äntligen är mobilen min, eller ja.. den kommer till veckan!!! Nu ska jag snart bege mig mot Lena&Håkan (Jonas släkt) där han befinner sig och spendera resten av kvällen med dom. TOPPENJUL!! Imorgon väntas julafton hos mamma och ännu mer presenter, god jul på er!

gojul


Gluttar på kalle med Joppis just nu, längtar tills julklapparna och julmaten, muuummsss

God Jul!

Jag vill önska alla mina fina vänner & min fina familj en riktigt god jul, jag hoppas att ni får en riktigt mysig jul och att ni får det ni har önskat er, även om det bara är att vara med familjen och umgås en stund, känna lugnet och ledigheten. Att bara få rå om varandra.

Skänker även en tanke till dom som inte har någon familj att umgås med, dom som har förlorat någon nära, dom som har det svårt eller familjerna som helt enkelt inte har råd att fira jul. Hoppas att ni får det bra. Idag är det Julafton och jag hoppas alla får precis den julafton som dom önskat sig även om det bara innebär en kram från någon man tycker om, eller mat på bordet. God Jul! ♥

tack♥

Bytte julklappar med Jonas ikväll, är verkligen helnöjd. Tack för att du är så underbar och omtänksam, jag älskar dig!

Fick en sminkning på make up store som jag ska användas snarast möjligt för att få perfekta sminkningen till nyåret!

Sen fick jag ett Bodysplash från body shop som man även kan använda på lakanen och i rummet, luktar underbart och jag har verkligen velat ha ett sånt länge!! mitt tips till er, SPRING O KÖP!

Och av hans föräldrar fick jag två gulliga te-muggar som jag lovar att använda flitigt! ska bjuda EmmaM på te-party snart hade jag tänkt;) verkligen ett jättetack!! :-)

Vi gav även varandra halsband som vi har lämnat in på gravering, två brickor med vardera namn på i silver, hann inte få någon bra bild men det kommer senare. Dom var jättefina och jag vill aldrig ta av mig det! Imorgon är det Julafton och jag längtar! GOD JUL!♥

yala ana bahib al laham kitheer


Ett smakprov från årets dundercup! bjussar på en passande låt:

Dan före dopparedan

Julafton hos oss för något år sen.

Dagen är här. Den 23 december. Dagen innan julafton, blir pirrig i magen som varje år. Ska städa lite på mitt rum och vänta tills pappa kommer hem. Ikväll ska jag och äta julmat hos Jonas vilket jag ser fram emot:-) Kommer bli riktigt mysigt!


JULLOV! - Dan före dan före dopparedan

OjOjOj!! Det har varit full rulle dom två senaste dygnen och bilder/filmer och sånt kommer iaf senare, en tredjeplats i dundercupen och en riktigt mysig kväll hemma hos Lisa i kågemarken och mycket mer har hunnits med på dessa 48 timmar. Nu ska jag dock spendera min tid åt min käreste♥ som ligger och sussar i min säng för tillfället.
KRAM PÅ ER!


måndag

Sista ''riktiga'' skoldagen avklarad riktigt skönt! 
Har precis sett OTH och flännat ner mig lite och insett att det kommer att bli en grym dag imorgon!!!

Dundercupen
Lilla Julafton hos Lisa med underbart folk
Sen så ska jag och EMMAM sova hos EMMAE
och allt detta på en tisdag, vardagslyx!

Emma x 2

20 December

Dan före dan före dan fören dan före dopparedan idag! Bussen går om 11 minuter exakt, ingen tid får gå till spillo. HÖRSS SEN!!

4e advent

Avslutar min fjärde advent på bästa tänkbara sätt, åker tlll älsklingen och sover över där. Har även packat alla grejer till introt som ska finslipas imorgon. (en liten påminnelse till tjejerna som läser detta, övning sker med kläder imorgon;)) TJING!

såhär såg jag och EmmaE ut förra året iår är vi dock ännu snyggare!!

Söndag!

Höll på att skriva ''äntligen är helgen slut'' men ångrade mig lite. Helgen har varit supermysig och har inehållit bara bra saker. Ikväll skulle jag egentligen julpyssla med Tilda men jag har lovat Joppis att färga hennes hår, så ska göra det, sen ladda hem en bra film och trycka min godispåse FULL med plock-godis!! var evigheter sen jag åt maxis godis. MUMS!

Perfekt!

Det finns ingenting att klaga på i detta läge!!

Igår var det en himelskt bra dag! Skola och knytkalas på samhällsen,träning inför dundercups introt,mat på dallas med tjejerna från klassen,lilla julafton hemma hos JosseW som detta år innehöll fina paket,julklassiker på tvn,bästa barnfilmen någonsin (Anastasia!!) och massa mys. Riktigt trevligt!!

Idag vaknade jag upp i Jonas famn, vi for på stan ett tag och nu är jag hemma, ska strax hoppa in i duschen och sedan använda min ansiktsmask som jag fick igår och lacka naglarna med ett nagellack som jag också fick igår. Sen blir det lax till middag och sen ska jag och Jonas (om jag hinner) till hans släkt och ha nån sorts av lilla julafton. Mycket bra dag även det!!! Är så glad:)


Nu är julgranen klädd

En vecka tidigt i år men av olika anledningar fick det bli så, den blev riktigt fin faktiskt! Julstämning på G nu!


inväntar den spännande finalen


väldans vad snyggt ett par kan vara!!

Torsdag

ÄNTLIGEN är alla prov,inlämningar,redovisningar bortgjorda. Känns otroligt bra men på samma gång har jag lite ångest.. och jag tror inte jag är ensam, när det är många inlämningar på samma gång känner jag mig stressad och det känns som att allt blir lite halvdant. Det går inte att lägga allt krut på alla uppgifter. Helt omöjligt. Hoppas NKA provet gick bra iaf, känns också väääldigt halvdant. Aja skönt att det är över iaf.


Onsdag

Svenskaredovisning
Engelskaredovisning
Samhällstenta
Filmanalys

NK-A KURS PROV!!!!

Sista provet/inlämningen imorgon på ett bra tag, snart kan jag nog se ljuset i tunneln, snart.... Bara en hel kväll av hårdplugg sen är allt detta över!!! och då är det bara bra saker att se fram emot

Dundercupen
Lilla julafton x2
Julafton
Nyårs

och det bäst av allt, MASSA LOOOV!!!!!!! ska sova hela lovet. TJOHO


6 månader

Att vi firar ett helt halvår tillsammans idag känns bara underbart. Att det var över sex månader sen som jag höll dig i för första gången. Att det är sex månader sen som pirret i magen började så fort jag tänkte på dig. Jag föll pladask för dig och det är jag så otroligt lycklig över!! Jag älskar dig Jonas! Du är min bästa vän och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, och för er som vill veta så sitter pirret i magen fortfarande kvar:)







puss på min andra halva!

13 December. idag fyller min mamma år!

Idag är det 29 år sen min morfar dog.

Det är även min mammas födelsedag.
Älskar
dig mamma!

Hurra Hurra Hurra

Du är hela min värld


för dig ska jag
göra det tusen gånger om
tusen gånger om

Godnatt!

Har verkligen kämpat med samhällstentan/rapporten ikväll, det är så himla krångligt och jobbigt men jag är nästan klar vilket är underbart skönt. Ska strax lägga mig och sova, imorgon ser dagen ut såhär

Lucia i aulan 10.30
Skola
Klättring på kombi
Core + (bodycombat?) med EmmaM
Hem till mig med EMMA
Filmanalys
Sen sover hon här!!


En bra dag att se fram emot helt enkelt.


En bild från förrförra veckan då jag och Emma matchade varandra lite, men bara ''liiiite''

Dag 6 - Min dag

Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos mig i älsklingens armar. Vi låg och drog oss till ungefär ett, sen steg vi upp och åt frukost med tända ljus i köket. Efter det spelade vi massa kortspel & sa hejdå till min morbror & majsan som varit hos oss igår (alltså min kusins föräldrar). Sen tog vi en sväng med sparken till ica och nu har han farit så jag ligger förtillfället och ser på skidor på tv vilket förövrigt är den bästa sporten!!! älskar att kolla på skidor, skidskytte,stafetter allt! Det är så mysigt att vakna och höra kommentatorerna på tvn. Mamma bakar även lussekatter så ikväll ska jag äta några sånna och göra bort samhällsen, DET ÄR ETT MÅSTE.


En bild på min kusin Rasmus.

Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek enligt mig är massor av olika saker. Kärlek är en känsla, man kan känna kärlek till en sak. Man kan känna kärlek till en person. Kärlek kan vara fint, det kan vara pirr i magen,det kan vara en förälskelse, man kan vara kär. Kärlek kan vara bra, det kan vara vackert. Men kärlek kan också vara hemskt, det kan vara otrevligt och ledsamt,det kan kännas som ett kvivstick rakt igenom hjärtat, kärlek kan få en att må dåligt, det kan vara obesvarad kärlek.

Kärlek för mig är min pojkvän, min andra halva, min person som till 100% tror på mig. Min person som får min mage att vändas ut och in på ett bra sätt. Personen som jag först tänker på när jag vaknar, kärlek är hans varma kyssar,hans varma armar runt om mig,hans lugna andetag, hans blåa ögon,kärlek för mig är Jonas.


Kärlek är även mina fina vänner,min familj,min säng, min dator,våra katter. Många saker. Kärlek är så underbart.




Älskar dig! Du är kärlek.

Like a G6!


Dag 4 - Det här åt jag idag

Hej!!! är lite efter med listan men prioriterar faksikt inte bloggen för tillfället! Idag så hann jag inte äta någon frukost, så jag snaskade lite godis på skolan (nyttigt...) för att få upp blodsockret kan vi säga;-) eller för att de är gööttt. Sen var det lunch, potatis & nån skink-kött-liknande skivor med nån apelsinsås. Har väl ätit godare må jag säga men det funkade. Sen till middag så åt jag Oleary's after work buffé med mamma familjen & Jonas, det var massa gott, tacos,friterat,pasta ja mycket gott iaf. Sen ikväll så ska jag och min b-friend äta hallon & nutella. OTROLIGT GOTT!




Eftersom jag inte tog några bilder idag så bjussar jag på tre bilder på tre otroligt goda maträtter.

Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma heter Lena & är 51 år gammal, hon fyller 52 på lucia så det är ju snart! Hon jobbar som lärare på kaplan & på vux för tilfället och vad jag vet så trivs hon väldigt bra med det. Mina föräldrar skilde sig när jag gick i ettan som sagt så dom bor inte tillsammans. Min pappa heter Jörgen och är 51 år gammal, han jobbar som nån inspektör/elektriker/projektledare?? i Gällivare på veckorna så vi ses inte så ofta. Mest på helgerna och så. Jag är väldigt glad att jag har dom föräldrarna jag faktiskt har. Dom är för det mesta väldigt snälla och väldigt stöttande. Min mamma är som en jättebra vän till mig och vi pratar konstant. Vi är väldigt lika varandra (inte utseendemässigt) men på sättet och det är ibland bra, men ibland dåligt. Och vad kan man säga om pappa, han är motorintresserad och en pryl-nörd. Inom loppet av ett halvår hade han införskaffat sig 3 platt-tv's vilket inte är normalt. Jag har iaf världens finaste föräldrar och älskar dom jättemycket!


SAMHÄLLS A

 
Jobbar med våran sista uppgift på samhällsen. Ska skriva en rapport om mänskliga rättigheter. Kul! tänker ni, men då kan jag berätta för er att det är det verkligen inte. Från det ena till det andra. Alla verkar ha panik (iaf om man läser bloggarna) om att hitta den ''perfekta'' klänningen till nyårs. Och sannerligen gör det inte mig mindre stressad. Har bara några små krav iaf. VILL HA EN SVART, DEN FÅR INTE VARA FÖR TIGHT, och den ska gärna (väldigt gärna) ha ett kanonpris. Känner att jag behöva ex antal lyckosparkar i rumpan för att kunna finna en sådan. Nånting liknande som på blderna ovan, Dags att börja leta kanske.....


Dag 2 - Min första kärlek

Vad finns det att berätta här då. Jag var otroligt kär och det höll ca 3 månader, det var sommarlovet mellan 9an & ettan. Tror faktiskt att den kärleken gjorde mig mer ont än gott. När det tog slut mådde jag otroligt dåligt och trodde aldrig jag skulle bli ''så kär'' igen. Jag har aldrig känt mig så ensam och värdelös. Men idag har jag växt som person och insett att man ska inte ödsla sin tid på någon som inte tar åt sig. Jag kan kolla tillbaka på det hela och känna hur dum jag verkligen var. All bortkastad tid jag spenderat med att må dåligt över någon annan människa. I det här fallet så var den här personen faktiskt inte värd den tiden. Inte för 5 öre. Jag har lärt mig mycket och man ska aldrig tänka tillbaka och tänka ''varför gjorde jag inte det, och varför tänkte jag inte så''. Utan lev istället!

Dag 1 - Om mig

Jag heter Frida Emilia Sundberg, jag är 17 år gammal och bor på Moröbacke i både ett hus & en lägenhet. Mina föräldrar är skilda sedan jag gick i ettan och jag trivs rätt bra så. Det har sina bra och sina dåliga sidor. En dålig sak med skilda föräldrar är det ständiga flyttandet, ska börja skaffa dubbla saker av allting hädanefter. Jag har två syskon Johanna & Pontus, 15 & 19 år gamla, sen så har jag halvsyskon eller ''bonussyskon'' 3 styckna Natalie,Nikolina & Andreas. Det är min pappas tjejs barn, vi har bott ihop i snart 10 år och jag trivs iaf jättebra med dom. Jag har också en pojkvän som har blivit under det senaste halvåret en stor del av mitt liv. Han heter Jonas och jag är så kär. Älskar honom & tycker väldigt bra om hans familj så det finns liksom inget ont i det hela.

Jag går andra året på Spectrum-Friluftsliv-Ledarskaps linjen (en specialutformad samhällslinje typ) på Anderstorp i Skellefteå. - Där jag förövrigt bor. Trivs väldigt bra i klassen och har superduper fina vänner i den också. På dagarna när jag inte sitter och möglar i nått klassrum så brukar träna,umgås med pojkvännen/vännerna och där i mellan hinna klämma in en eller två timmars plugg. Ibland blir det sjukt stressigt som nu före jul men det är bara härda. På helgerna är det ungefär samma sak som gäller,kan variera väldigt mycket, allt från världens festkväll till att ligga och pilla navel i pyamas dagen i ända.

Som person är jag väldigt spontan,glad och social. Jag har dock en tendens att i vissa situationer (ex: 3 prov på en vecka) en förmåga att bli väldigt negativ, men jag jobbar på det och är dålig på att ta kritik. Iaf till en början. Men försöker verkligen att ta åt konstruktiv kritik. Ibland pratar jag innan jag hinner tänka efter vilket bevisar att jag inte är den vassaste kniven i lådan. I skolan är jag väldigt mellanmjölk-aktig. Är inget snille men ingen nöthjärna heller. Jag tycker väldigt bra om mina vänner och det försöker jag berätta för dom så ofta som jag kan. Kan fortsätta hur länge som helst men här sätter jag STOPP.


En av mina bästa vänner Elina och jag på Cypern i somras.

tänkte bojkotta denna lista meeen som vanligt med mig så är det ändringar konstant



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid

så glad att jag har dig

Jag älskar att vara kär, jag älskar pirret i magen så fort som jag tänker på honom. Att så fort vi skiljs åt så saknar jag honom. Jag älskar att vi kan skratta tillsammans,bråka,vara ledsna.

Tillsammans.


Jag älskar att vi tänker på samma sätt.Att vi använder samma ord i samma situationer. Jag älskar att se honom på skolan och bli helt varm på insidan. Trodde aldrig någonsin i min vildaste fantasi att jag skulle lära känna någon som får mig att må så underbart Jag är så lycklig. Det vi har tillsammans är så vackert och fint. Och jag vill spendera all min tid med dig. TACK för tusende gången att jag får vara din! ÄLSKAR DIG JONAS

barbra streisand

Riktigt gött med denna låt på på hjärnan för jag GILLAR DEN!!!!

Hemma

Hemma från den mysigaste/bästa/roligaste helgen på riktigt jävla länge. Fy farao för att komma hem. Vill ligga på hotellet och snaska chips framför nått dåligt tvprogram som varken jag eller Jonas är intresserad av, vill äta ute på fina resturanger för pengar vi inte har, vill strosa runt på stan och ta fel tunnelbana, jag vill gå på julmarknad hand i hand och känna pirret i magen. I helgen var det verkligen ingenting som tyngde mina axlar, det fanns inga bekymmer alls. Imorgon börjar verkligheten om. Urk

till stockholm med världens finaste

Tidsinställt inlägg.

Just nu sitter jag och min man i bilen påväg till flygplatsen. Vi ska till huvudstaden där
vi ska bo på ett fint hotell, shoppa massor och bara rå om varandra. (Vi firar våran 6-månaders dag lite i förväg.)Datorn får stanna hemma trots trådlöst internet på hotellrummet. För i helgen är det bara vi. Jag och Han, Han och Jag.

Kan inte säga det nog många gånger. Jag älskar dig♥

TORSDAG

SKOLA TILL 15.35
JOBB 17.30
HEM
PACKA
SOVA
UPPSTIGNING
HUVUDSTADEN!!!!!!


ONSDAG


RSS 2.0