'Cause when a heart breaks, no, it don't break even, even, no.



Gillar egentligen inte att man gör covers på den bästa låten som någonsin gjorts. Men den här tjejen håller måttet det gör hon verkligen, helt gryymm!!


theeeeeeeeeeeeeeeeee

Älskar att jag är tröttare än tröttheten själv när jag kommer hem från skolan, ELLER!? somnade iaf och vaknade av att det var middag:) Nu ska jag bege mig till Elina för att umgås med henne,yaoska & joss!  det blir nog himlarns trevligt. Hoppas på en tur till maxi men det blir det nog som vanligt! Annars vänner kollade jag på yr.no och vädret för nästa onsdag (skolavslutning den 9onde) är 25 grader och mulet! kanske någon regnskur men 25 grader så vi ska inte klaga! LATERO.

för att inte det ska bli ett torro-inlägg så bjussar jag på  två partylåtar för partysugna people!







Rasmus Seebach - Natteravn
Kato ft. Jon - Turn The Lights Off

toppen eftermiddag!

Jätteroliga lekar!
Fint väder
Beach fotboll
KING lag 4! (mitt lag vann 2 av 3) ;)
Fika
Årets första dopp!

Ruskigt bra jobbat & planerat tjejer!
en helt klart mycket godkänd eftermiddag! Hoppas verkligen på ridning imorgon nudå!











MÅNDAG

Igår gjorde jag bort både röst och rörelse uppgiften där man skulle ''analysera sitt kroppspråk'' sen skrev jag även klart hälsopedagogiken och just nu jobbar jag för fullt med en sagoanalys på svenskan! känns helt underbart skönt att faktiskt ha gjort bort det och ska verkligen försöka göra svenskan nu, till nästa år ska jag lova mig själv att inte skjuta på saker. Imorse gjorde jag förövrigt första delen i nationella matte också och enligt min åsikt så var den svårare än den andra. Fick by the way också VG på engelska nationella och jag är NÖÖÖJD. Idag går vi till lunch sen ska vi cykla hela klassen till Boviken för att grilla och leka lekar blir nog helt awesome. Nu slutar engelskan och nu har vi svenskaa igen, latero ♥

Söndag

Igår såg vi som sagt The Human Centipede och jag har tre råd till er som inte gillar skräckfilmer.

1. Se den inte
2. Se den inte
3. Och vad du än gör så se den inte

Vill helst inte prata om filmen men det var sjuk på alla sätt & vis, äcklig rå & mannen som var mördare (han som sydde ihop dom) var kanske den läskigaste jag någonsin sett. Idag är det iaf Morsdag så grattis Mamma & Mormor. Mormor & Östen kommer hit sen på fika & innan dess ska jag ha hunnit klart med min hälsopedagogik-inlämning, så ska försöka göra bort det nu. Sen blir det nog att göra Röst&Rörelse ifall jag får tag på min lärare...... Jajaja vi hörs sen iaf!


EN rökig från medle!

The Human Centipede

Har haft en liten ''födelsedags-middag'' för Pontus ikväll, grillat potatisgratäng, haloumi!!!! och massa gott sen nu väntar vi på efterätten som är inget mindre än pannacotta vilket är typ det gooodaste! efter jag har ätit och så ska jag ta min fina moppe & köra till Elina där jag hon och Jonas ska ge oss in på att se den nya äckelfilmen (The Human Centipede) som jag bara sett trailern på och spyr av  bara den! Förstår inte ens vad jag ger mig in på. En sväng till maxi blir det nog också som vanligt. Nu ska jag hjälpa mamma att ställa in i diskmaskinen. KRAM!


Lördag

Igååår var jag med Elina Magda & Matilda plus några killar, vi var och grillade och hade det trevligt. Vaknade idag och det var så underbart att få sova i sin egna säng förövrigt. Sen for jag och Elina på stan, jag har köpt en hel del grejer bland annat ett par shorts två tröjor en ögonskugga från M.U.S och så lite annat, har väl inte överflöd i pengar men jag kände att jag behövde dom där grejerna, sen när jag kom hem så visade mamma att hon hade ett par beiga militärshorts som satt som smäck på mig och där har jag ju ett par extra gratis, TACK mammis♥

Ikväll blir det lugnt, precis som igår, ryktas om nån film av nåt slag och jag tackar inte nej. Skriver mer senare, PUSS.

taggade tjejer påväg till Taizé!

vårvandringen



vårvandringen började ju ''bra'' iaf, pissregn och 12 grader = blöt packning!

men alla var iaf glada och hungrigaaaaa när vi gått våran första etapp!

där var alla som var lika smarta som jag (och tog joggingskor.. ENDAST) jätteblöta om tårna så då blev det torkning vid grillen eller ska vi kanske säga smältning för min del...

sen på kvällen blev det mys och grillning av korv osv!


morgonen där på gjorde vi Anitha med H stolt och killarna körde lite morgon qigong!

sen stannade vi på en gård där vi lyckades riva ner en lyckstolpe och alla i 1b är numera proffs på HA-JA! leken!

om skorna inte torkar efter att ha stått vid grillen tar man det man haver vilket i mitt Felles & Lisas fall blev plastpåsar, REDIGA plastpåsar!

vi råkade också gå lite fel så det blev några vändningar men solen stekte så det gjorde inte så mycket!

packingen var helt olidligt tungt och efter andra dagen gick alla framåt-lutade..

men vi var glada ändå!

ett av alla våra stopp då tog det ungefär 0.14 sekunder att slänga av sig den rediga ryggsäcken för att inte få permanenta ryggskador..

väl framme på andra stället var Frida helt otroligt lycklig av köttbulle-lukten;)

då var det dags för maaat!!

på kvällen blev det grill,lekar (123 OST!,Under hökens alla vingar kom) och bad för några crazy people

VAAARMT!!!!...

när vi kom fram till medle där bussen skulle hämta oss var det äntligen massage-sage-dags och killarna gjorde ett riktigt bra jobb!


slutligen SPFL1b. (utom jossew & andrée) TACK för en trevlig resa!

hemma från skogen

Måste bara citera Julia¨

 ''skit under naglarna och pollen mellan tårna, ögonbrynen har tappat sin form skönt att vara hemma men denna lilla resa har varit toppen endå.''

Helt klart har det varit toppen, vad kan det annars bli med helt underbara classm8's. Trotts lite negativitet från min sida så är jag glad att ni står ut med mig! Sitter just nu här framför datorn som nån uteliggare och stirrar är helt laaaaaaaam.

Älskar förövrigt att jag beställde fika av min mormor & östen på telefon så när jag kom till dom fanns det  mazariner och marabou till mig som fika, känns verkligen underbart. Berättar mer om vårvandringen sen nu väntas duschen♥♥♥

 


allt är i sin ordning

Har varit och handlat, varit hos mamma & varit ute och gått ikväll. Har utöver det insett hur dyrt falukorv är, 50 kronor för en ring!! haha låter som världens snålaste nu. Iaf så går det sådär med packningen, eller.. det går väl som förväntat, olika regnställ, liggunderlag,underställ och övriga friluftssaker ligger utspritt ut över hela mitt golv, som alltid innan jag ska dra någonstans. Ska sätta igång nu för detta ser för taskigt ut! Måste också ladda kameran, mobilen, och sånt. Kommer väl ha glömt alla viktiga saker. Som vanligt.




här är bilderna från i helgen, orkar verkligen inte skicka alla (a)

sommarkyrka?

Har fått sommarjobb på sommarkyrka första perioden??? har ingen aning om vad det är, någon mer som läser denna tapiga blogg s om har fått det??? aja, de blir säkert bra. Har iaf ätit suring och är sådär mätt som man bara kan bli av just surströmming, vårat hus luktar hell och snart (hoppas jag) är det efterätt, efter det ska jag förflytta mina tankar åt morgondagen & den kommande vandringen sen ska jag fara på maxi och inhandla maaat. Sen packa såklart. HÖRS SEN.


älskar livet?

älskar att det är 15 dagar kvar tills sommarlov (varav 6 skoldagar)
älskar att vi ska äta suring ikväll!
älskar att pengarna kommer till helgen
älskar att vi ska på vårvandring imorgon

meen såklart så ska det vara negativa saker också

gillar inte att jag har 2 stora uppgifter som ska vara inne idag inte är gjorda
gillar inte att jag har ont i huvudet
gillar inte att jag har varit förkyld sen valborg jävla helgen
gillar absolut inte att det ska regna och vi ska sova i tält
gillar inte att jag försov mig imorse och att jag har cyklat i regnet och kommer till skolan så jävla rotten utan smink och med ofixat hår
gillar inte att vi har samhälls nu och att linn (som har kollen) inte syns till någonstans

här är 2 bilder från helgen!

20.08

Har jag gjort röst och rörelsen? svar nej... Somnade efter middan och vaknade för en halvtimma sen, funderar på att lägga mig igen är trött så in i.. imorgon väntas cykeldag på fl-lektionen på vitberget vilket innebär att jag måste cykla till skolan, huga så jobbigt det kändes, är helt lemmen i kroppen efter myrfotbollen idag, så sjukt kul men satan så grisigt!





det är som jag vart nedgrävd under en sten i fyra veckor



Har helt och hållet skjutit upp skolan och allt som har med det att göra, tänkte inte på skolan en sekund när jag var i Frankrike och sen jag kom hem så har det varit som jag har gått på lov. Min hjärna vill inte sammarbeta och jag orkar inte ta tag i saker och ting. Nu måste jag skriva en uppgift på röst och rörelsen och det är verkligen det sista jag vill.... men det kommer att kännas bra efter??? och bara för att det här inlägget inte ska torka sönder totalt av tråkighet så bjussar jag på en låt! som är KING & det ska vara (extended mix) mycket bättre.

 åh nu vart allting kursivt och jag får inte tillbaka det.



24 maj!

Grattis Brosan! ett år till 20 nu!

 och jaa, jag var fet när jag var liten....


ALLA I SPFL1b

ALLA I SPFL1b! glöm inte myrfotbollen imorgon. Ta med oömma kläder som tål gegga & smuts och som helst kan slängas efter, inga skor heller dom blir bara förstörda och fastnar!!

 
(isf till uppvärmningen upp för vitberget men annars)
det kommer bli galeett!


sist vi spelade myrfotboll med gamla laget!


MIN VÄN, GENOM LIVET.


jag älskar dig bästis


where to start

okejokejokejokej måste sansa mig

ja men gårkvällen var ju .......

onykter?
rolig?
fartfylld?
skrattig?
välbehövd?
ångestfylld?


kan ju skriva i år och dagar, att jag är trött som aldrig förr. Och då menar jag det. Och att mitt rum ser ut som om jag har haft en egen liten efterfest (kanske hade det vem vet) känns inte OK. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort mitt smink från gårdagen, känner mig inte på topp nu.


drunk-iiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeee

borde inte få finnas är för full för att leva .... kvällen har varit MINST sagt fartfylld nu ska jag ROTA i kylen efter mat är hungrig som aldrig förr vi hörez. HADE.

FEST

Skulle ''vila'' framför tvn ett tag tänkte jag, såklart somnar jag och vaknar 2 timmar senare, liiiiite stressigt men nu är jag mot alla odds klar, ikväll är det suring hos Matilda med några tjejer först sen drar vi vidare till Handels klassfest, är taggad ut till tååååårna!! har förresten på mig mina nya örhängen från gina och dom fastnar redan i håret, får se om om dom håller kvällen ut. HOPPAS DET.

IKVÄLL SKA VINET NER PUSS


no human is an island

killen
tjejen
paret
perfekt






Fredagskväll

Har haft en jättetrevlig kväll med några brids, vi for först och köpte pizza på junibacken där vi även hittade en mobil som helt oväntat var Elins så hon fick tillbaka den och det var ju tur! :) efter det cyklade vi hem till Elina och åt, Isabell hade tagit med sig godis från godisvågen så vi tröck en del godis sen blev det cykeltur till maxi & sitta där ett tag. Sen for vi tillbaka till Elina för kubbspel vi delade upp lagen i smarta & osmarta,och  jag var helt oväntat i det osmarta laget  men ojjjj vad vi vann alltså, helt sjukt! Efter det tog vi filtar och satte oss på Elinas alltan och spelade chicago med tända ljus. Skitmysigt! Här är bilder


cykel sanna!!!

finaste vännen:)


satt helt otroligt fint i kistan

såhär nöjd var jag!! även om det inte syns hehe

gött!!!!

fintjejer på maxi


mina två lagkamrater!

det såkallade ''smart-laget'' ......

och vårat ''osmarta-lag'' eller som sara och jag skulle ha sagt, un-braniac's ...



TACK för en mysig och trevlig kväll tjejer, Imorgon klockan 10 ska jag Sanna och Sofia gå broarna så jag funderar på att lägga mig tidigt. Såg att det INTE skulle regna imorgon och det känns ju king med tanke på att det vankas kanske för mig sommarens första sommarfest! King! KRAM!

CALLEeeeeeeeeeeeee



SAKNAR DIG!

TAIZÉ BILDER!!!



































































Ingen inser nog hur lång tid detta har tagit..... Men kan säga att det är mer än cirkus 2 timmar, ifall nån vill att nån bild ska bort så säg bara till. Har ungefär 600 bilder till nog för att dom flesta är väldigt olämpliga för denna blogg;) Meeen det kommer förmodligen något inlägg till med bilder. Just nu orkar jag inte ladda upp mer bara. =)

20 maj 2010

Dagens humör: Glaaaaad

 

Dagens mående: Faktiskt himla bra, ser fram emot grymt många saker nu och tiden går så fort så snart är det nära!=)

 

Dagens borde: Packa upp min väska från Frankrike, TRAGISKT EMILIA.

 

Dagens frisyr: Lite lockar som såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig-men-ingen-hjälp-kom

 

Dagens smink: Vanligt!

 

Dagens klädsel: Just nu, Jeansshorts & ett linne

 

Dagens planer: Tandläkaren,Skola,Prommis

 

Dagens materiella vill ha: En vit spetsbh-bustier  som jag har haft men den är helt borta och jag blir snart skogstokig.


Dagens fundering: Hur vissa människor kan vara så jävla desperata

 

Dagens beroende: SOLEN

 

Dagens tråkigaste: Samhällslektionen, fy farao så tråkig

 

Dagens längtan: Helgen såklart!

 

Dagens superlängtan: Skolavslutning och sommarlov!

 

Dagens tidning: Norran hahaha

 

Dagens låt: Stereo Love (taggar helgen hihi)

 

Dagens saknad: Åh!! alla från Taizé såklart


Torsdag

Stråååååååålande sol idag igen, kollade nyss och det är 33 grader i solen! helt galet underbart. Idag började jag dagen hos tandläkarn, inga hål (tacka gudarna) sen hade jag datorkunskaps-prov. Det gick jätte dåligt om jag ska vara ärlig. Men det känns skönt att ha det bortgjort på nåt vänster. Sen samhälls & efter det slutade vi.

Här är lite bilder från igååååååår, Jag och Matilda gick på stan och jag köpte ett par skor & två linnen, behövligt men nu är jag pank, kolla förresten älven som är översvämmad i sinne!!






ÅH BLIR SÅ LYCKLIG!!

Kent, Lars Winnerbäck, The Sounds = PDOL I SOMMAR!

Melissa Horn!!!!!!!!!
,Amber Oak, Moneybrother = TRÄSTOCKS!

PETTER! Takida, Miss Li, Ola, Melissa horn (IGEN) The ark! = LK!

Ingen förstår vilken lycka detta är!! okej stadsfesten är typ skit men då fyller jag år och det kommer att rocka hur som helst ;) men vilken sommar det kommer att bli, Elina! jag skriver upp dig på min lista med trogna följeslagare speciellt på lulekalaset, PETTER MY LOVE. åhh detta gjorde min dag.


Väldigt nyktra tjejer innan Lorentz & M.Sakarias i somras..

TAGGA HELGEN !!

Katy Perry ft Snoop Dogg - California Girls

onsdag

Älskar att fara till skolan och inse att min första lektion (som är 1.5 timma) är inställd.
Verkligen, det roligaste jag vet!


Fast neeejj, kändes faktiskt riktigt tungt att när jag insåg att det inte var någon där...

Iaf har vi kortdag idag, Har datorkunskap nu, och jag måste måste måste verkligen plugga Excel (har prov imorgon) ... Sen efter den här lektionen är det lunch & hälsopedagogik. Sen schlutt, då ska jag ta min cykel och cykla in till stan och köpa ett par skor hade jag tänkt mig. Är förresten helt galet varmt ute idag, 18°+ var det när jag for hemmifrån vid 8. Säkert varmare nu. Nu ska jag jobba lite, hörs sen. PUSSPUSS!


ANNAS BILDER.

Eftersom jag är latare än latheten själv så orkar jag inte lägga upp bilderna här hos mamma av anledningarna att jag har

1.Ingen sladd
2.
Det kommer ta 4918 år &
3.
Så orkar jag helt enkelt inte bara

(kan komma på 300 fler orsaker) så bilderna från min kamera kommer på fredag, HOLD ON! Iaf här är några bilder från Annas kamera!
















Åh! Saknar alla och allting så himla mycket redan♥♥

HEMMA!!!!

Det första som märks när vi kommer hem hit till skelletown är att älven är översvämmad och att all snö är borta, folk går runt i SHORTS!!! och det är jätte varmt. UNDERBART. Har haft kanske världens trevligaste resa, helt klart ett minne för livet, har typ 700 bilder på min kamera och sen har Runa massa filmklipp och allt sånt kommer jag lägga in sen, nu hade jag inte tänkt göra någonting vettigt utan äta lite av mitt godis & ligga på balkongen och sola. Saknar alla från Taizé jättemycket redan och det känns jätte sorligt på något sätt, saknar oyak, folket,stämningen kan hålla på i åratal och skriva här.... men vi tar det sen,  hoppas förresten att mina trogna läsare kommer tillbaka ligger på ett pinsamt antal nu. JAJA hörs sen:)

Hemma den 18onde

Idag äntligen drar vi till Frankrike. Taizé, jag har sett fram emot den här resan så sjukt länge. Och jag är taggad ut till tårna! Klockan 12 ska vi samlas på bussstationen och åka därifrån neråt genom sverige till Trelleborg. Där blir det Färja över till Travemunde och sen buss genom Tyskland till Frankrike. Det innebär att vi kommer att åka buss i över 48 timmar. Taggat?

Det är iaf från Schtaan Jag, Malin Runa Johanna Anna & Cia (mfl) som åker och det kommer bli så balllllll. Det ryktas om att ett sms därifrån kostar runt 3 kronor? Så ifall min pappa inte vill ha en svindyr räkning på sig så förstår ni om jag inte svarar på sms. Men jag kommer nog höra av mig och ända tills imorgon så svarar jag på sms och samtal, hör gärna av er!:) Kommer iaf hem Tisdag den 18onde Maj, Alltså Nästa tisdag. Då är det 22 dagar kvar av skolan och snart sommarlov. Ser fram emot allting supermycket. Systemkameran är med SÅ KLART! och bilder kommer att tas i sinne. Har till och med gjort en ny kategori på bloggen ''Taize 2010''.

Nu ska jag inte göra det här jättelångt och onödigt men ni får ha det bra här hemma! Kommer sakna min mamma min familj, klassen♥ Elina, alla mina vänner osv. Men jag är inte borta förevigt. ;) Kanske mobilbloggar på bussen nån gång så håll utkik! Nu ska jag avrunda och krama min mamma som jag inte kommer att se (för första gången i mitt liv) på över 10 dagar. Haha vilken bebis jag är. PUSS OCH KRAM MINA VÄNNER. TA HAND OM ER:)



samtidigt som jag sitter i en svettig buss till Frankrike skriker den här tjejen halsen av sig i globen åt självaste Lady GAGA.






(du får ursäkta att ditt ansikte blev utbytt mattis hihi)
kommer iaf sakna dig massor och de kommer säkert att bli en grym konsert♥♥♥♥!


på begäran


Klänning  H&M (förmodligen skolavslutning)

Kavaj i mjukistyg H&M

Vit halv-transparant skjorta H&M


Gladiatorsandaler Skopunkten

Blommig & Randig sjal båda två från H&M

Troller från Gina

Bustier från H&M

Cykelbyxor från H&M


Balla örhängen från Lindex

Mineralpuder från Lumene. VERKLIGEN KING!

Fjäderörhängen från Gina

Löshår!!!!!! Från tajmahal + clips.

Allt är från H&M men kände att de inte var värt att köpa nånting från ex, Weekday ''bara för att den är därifrån'' samm sak med monki, men jag är rätt nöjd med mina inköp ändå. Köpte även ett par svarta leggings och ett lite längre vitt linne som är genomskinligt men glömde och ta kort på det och orkar inte göra det nu. :)

el stockholmo




























ÅH GÄRNA! NOOOOOTTT



hahhahahahahahha

M.Weideskog



Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt


sommar.kom

Jag springer runt i jeansshorts mina nya gladiatorsandaler ett pösigt linne här hemma, jag har precis målat både tå och fingernaglarna sommar-rosa, jag taggar festivaler och lyssnar på  massa sommarplågor för att jag längtar så mycket tills sommaren.

På måndag befinner vi oss förmodligen där, om vädret är med oss. Om det är det, eller inte, det spelar ingen roll. Det blir att kriga med sommarkläderna ändå, jag har inte packat nånting för jag gillar att göra det ''i sista minuten'' det är då man känner spänningen och det pirrar i hela kroppen för man har resfeber och vill bara åka nununu. Jag var och handlade med mamma idag och vi köpte massa mat att äta på bussen och jag älskar när man får bestämma vad man vill ha med sig hem.

Jag vet att jag bara sitter här och ordbajsar just nu, men jag är en sån människa som blir glad av de minsta och för vissa mest obetydliga sakerna, svårt att beskriva men så är det.

för jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till



spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör ont


det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar


men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har.


NEW YORK



Imorgon åker denna brutta till USA & GUuuu så avens jag är! De finns inte... Du kommer ha det king där borta och jag kommer sakna dig massor iaf!!! PUSSPUSS

2DAGAR

Har lite oseriöst sovit ungefär 2 sek inatt, har svettats & frysit vaknat varom vartannat och ja detta är inte roligt längre. Tog mig på skolan och gjorde provet, sa hejdå till alla klassisar = ingen skola imorgon, kommer sakna alla♥♥ Känns iaf  grymt att alla Engelskanationella är bortgjorda. Annars så klippte jag mig igår, topparna, det blev kort, och jag är onöjd. Ovanligt egentligen... att jag är onöjd alltså...

Nu ska jag återgå till tvtittande och flytande föda (skönt me stora halsmandlar ni vet) 2 dagar kvar idag, 2 FREAKIN DAGAR nyss var det 90. LÄNGTAR SOM TUSAN!



NEJJJJJJJJJJJ

ASSÅ DET HÄNDER INTE! om 3 dagar ska jag fara till Frankrike vem om inte just JAG vaknar upp med igensvullen hals, migrän och träningsvärk i hela kroppen....... Har varit på vårdcentralen idag och konstaterat att det är inte halsfuss, men har samma symptom. Så det är något halsvirus, hon som jag var hos sa ''Hoppas det har gått över tills på fredag'' Och det hoppas jag verkligen, äter halstabletter som en narkotiamissbrukare knaprar på sina egna.. VILL INTE, KAN INTE OCH FÅR INTE BLI SJUK. (är ju redan det) BALLE! VILL BARA SKRIKA UT MIN ILKSA. Imorgon ska jag ta mig till skolan och göra bort Engelska Nationella & säga hejdå till dig Emma(L) Sen ska jag hem och sova och kurera mig. FAN FAN FAN!

DEAR JOHN



Får rysningar i hela kroppen.

TOG DEN AV DIG EMMAK

Allmänt:
Namn: Emilia
Hårfärg: BLOND
Längd: 1,63.5
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär: Neeepp

Har du under den senaste månaden...
.. Druckit alkohol: Jadå
.. Rökt: Nej
.. Shoppat: JASI
.. Skejtat: Nej
.. Bakat: JA
.. Stulit något: Nej
.. Motionerat: JA
.. Solat: Ja
.. Haft sex: Nepp

Antal...
.. Människor du skulle ge ditt liv för: Ingen hahahaha (kommer inte på nån just nu)
.. Piercings: Öronen,Navel,Tunga
.. Tatueringar: 0
.. Syskon: 2
.. Saker jag ångrar: Vi drar inte upp det här va?


Gott & Blandat:
Pepsi eller
Coca Cola
McDonalds eller Burger King
Adidas
eller Nike
Choklad eller vanilj
Kärlek eller sex
Tacos eller pizza
Läppstift
eller läppglans
Buss eller bil
Cider eller öl


Ärligt:
Svär du: Jaaaaa för fan
Sjunger du: Ibland
Duschar du varje dag: Varrannan heh
Kommer du överens med dina föräldrar: För det mesta ja
Tuggar tuggummi: Inte nurå
Plattar håret: Ibland
Gråter du: Jaaa

Har du någonsin...
.. Blivit nedslagen: Nej
.. Druckit whiskey: Ja
.. Kissat ner dig: hahah ja..
.. Ljugit om din ålder: hahah jaddaa
.. Bråkat utan anledning: jasi
.. Kallat dina föräldrar cp: HAHA gud va moget men ja
.. Varit uppe 24 timmar: ja
.. Varit i USA: Neeeeeeep
.. Åkt helikopter: Nej
.. Åkt limousine: Nejdå

I framtiden:
Namn på barn: ingen aning:S
Hur vill du dö: GAMMAL OCH KRASSLIG
Vad vill du bli när du blir gammal: rik & lycklig (samma svar som emmaK)
Hur vill du gifta dig: fiiiiiiint med någon som jag verkligen vill spendera resten av mit liv med och med massa släkt och vänner!!!!!
Vart vill du bo: INTE I SKE-Å IAF.

15.35

Den här dagen har bara varit bra! Nationella i engelska imorse, det var rätt så svårt och känns som slarvfelen är många men det känns skönt att ha det bortgjort iaf! Efter det hade vi ingen samhälls (LOVE) och sen såg vi film på svenskan sen hade cissi & julia gjort en kanongympa! Burträskbingo osv, riktigt kul! Idag ska jag inte göra någonting vettigt, hade tänkt gå ut och gå samma runda som igår (har tänkt göra det till en vana) men det får bli ikväll. Bilderna från el Stockholmo kommer till helgen för jag orkar inte lägga upp dom hos mamma osv. Nu ska jag se tv, HADEEEEEEEEE!



Usher - OMG


i found you finallyy, it make me want to say
oh, oh , oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
ohh myy gosh


när trötthetn tar över

For ut och gick när jag hade packat upp min väska, det behövdes känner mig helt jävla uppsvälld av alla onyttigheter som finns i min kropp just nu. Kom hem, slog på duschen på högsta värmen och bara stod där ett bra tag, slängde på mig världens skönaste skjorta (mysmysmysmysmysmys) och slocknade i sängen, då var klockan ett. Jag vaknade nu. Min hals är åt helvete men det är bara att härda. Nu ska jag göra kvällsfika sen väntar sängen. Åter igen. KYSS!

HOME SWEET HOME!

Är hemkommen från en rent utav KUNG resa. Det har varit om jag ska säga det själv 4 dagar av enbart skratt. Men det gillas. Är trött och sliten och äcklig nu så jag tänkte ta mig en dusch sen packa upp mina väskor och efter det sova. PS. IDAG ÄR DET FÖR FAN BARA 5 DAGAR TILL FRANKRIKE. BÖRJAR NÄSTAN GRÅTA AV LYCKA. DS.



Hittade den här bilden på Lisas blogg, När Cajsa Lisa Ludwig & jag åkte tilt. Och jag säger då det, SATAN SÅ BALL.

Tunnelbanorna har slutat gå såatt vi vet i...

dsc07079 (MMS)

Tunnelbanorna har slutat gå såatt vi vet inte hur vi ska få oss in till tåget, matchen var iaf kung och djurgården vann (såklart);). Nu väntas bara middag och tåg inatt om vi ens tar oss dit vill säga:) HOPPAS.


AIK-DJURGÅRDEN

dsc07078 (MMS)

AIK-DJURGÅRDEN


Plusmeny på det? VARFÖR INTE!

dsc07073 (MMS)

Plusmeny på det? VARFÖR INTE!


RSS 2.0