18.09

Idag har jag varit ute och gått och bakat världens godaste bullar!! Jag är så duktig! Alla är välkommna hem till mig på bull-party nån dag framöver för jag och joppis har bakat för kung och fosterland ungefär. BÅDE vanilj och vanliga! annars har jag precis ätit middag och efter bullbaket blev jag helt schlutt så jag somnade i sängen en å en halv timma vilket var skönt :)

Just nu önskade jag att jag visste vars min svenskabok är eftersom jag inte hittar den i mitt skåp på skolan och inte hemma och den ska vara utläst tills nästa vecka?? plus att den är jättebra och jag ska försöka att läsa ut den (hatar att läsa böcker hehe..) så de va ju just my luck att tappa bort den nu när jag faktiskt VILL läsa. Ska höra me mamma om hon vet vars den är.

Annars så ikväll ska jag bara ta de lugnt,duscha,måla naglarna se hockeyfinalen och äta ahlgrens bilar. En bra kväll! HADE=) ♥


Söndag

Idag är jag är 1.Less på min förkyldning 2.Less på träningsvärk 3.Less på att behöva tänka ''imorgon är det skola'' 4.Less på att gruva mig för att den här veckan kommer suga för att jag har ett FETT samhällsprov på torsdag på allt vi har lärt oss 5.LESS PÅ VINTERN!

Annars har jag varit hemma hela helgen och känner mig socialt instängd. Saken är den att jag vill göra någonting, orkar bara inte, men idag ska vi förmodligen baka bullar och då stannar jag faktiskt gärna hemma!! hehe.


otränad är bara förnamnet

Att spela 3 stycken 1x25 minuters matcher skulle leda till detta trodde jag inte.. måste citera julia ''inte konstigt att endel hockeykillar går som dom har bajsat ned sig'' för det ser ut som att jag har fått en påle upp i arslet, det är sant. Och för att bättra på träningsvärken lite mer från min sida, for jag Malin&Linn på Kareoke-spinning idag, stretchen efter det var inte att leka med... kan inte sitta i kors med benen längre.. iaf tänkte jag bara klaga lite.. surströmming till middag idag var helt klart uppskattat och nu är jag mätt och redan less på lukten!


sinnes

Ingen kan nog beskriva hur trött jag var igårkväll, Joppis skulle bort så hon fick till och med låna vad hon ville av mina kläder? (sen när gick jag med på det!??) låg i soffan och halvsåg skidskyttestaffetten med mamma och det var vid 9, sen somnade jag där och gick och la mig 10..

NU har jag sovit 12 timmar och jag vaknar med världens jävligaste träningsvärk, rumpa,lår,mage.. Har ont på ställen jag inte ens visste att man kunde ha ont.. det är inte sådär  jätteskönt. Känns som jag har blivit misshandlad. Idag ska jag gå på stan och sen träna med tjejerna från min klass, det är öppet hus på 360 så det lär ju vara smockat hade egentligen boka spinning meen min förkyldning tar över.



snyggaste fallen;)?

EN TREDJEPLATS 1b, DUKTIGT.

Förlorade första matchen, andra matchen KROSSADE VI (vann på straffar heh) men vi gjorde 3 mål på 5 min!!!! reducerade kanske man säger.. Tredje matchen VANN VI=D matchens lirare alla matcher va definitivt Matilda L! jag åkte väl mest runt och gjorde ingenting, men de va roligt=D JOSSEW gjorde också en väldigt stark insatts i målet! och alla var väldigt dukiga!!



Har massa bilder men orkar inte lägga upp dom nu, gör de nån annan gång=D PUSS.

spfl1a-spfl1b;););)

Fan va mentalt instabil jag har varit idag, började flänna som en tok när jag kom hem för att mitt minneskort till kameran var borta,trodde att vi skulle behöva göra om aaaaallt på fl filmen och då brast de bara. Hittade det dock sen och förstår inte ens varför jag blev ledsen från första början.

ANNARS så Idag är jag sjuk, jag snorar,hostar, har feber, sen känns det som mitt huvud ska sprängas. MEN hoppade över småbarnen ikväll (skar i mitt hjärta).. OCH kväll ska jag vara hemma och bli frisk, FÖR imorgon äre derby på hööög nivå och då ska jag vara med (tillför mycket till laget som ni förstår) .....

OCH även om jag INTE blir frisk, ska jag vara med ändå. Nu ska jag återgå i soffliggande position och äta choklad, bästa medicien någonsin?

TORSDAG

Jag är så förkyld att det finns inte, min hals täppte tyg igen inatt och jag snorar som aldrig förr. För ungefär en halvtimme sen hade jag utvecklingssamtal med Erik och det gick bättre än förväntat :)

Just nu har vi datorkunskap och jag sitter brevid mattis och jag kan inte sluta skratta åt hennes power point om hennes katter;) Du är så duktig matilda:] Funderar på att fara hem när den här lektionen är slut för jag mår fan röv när jag tänker efter. Mitt huvud dunkar och jag vill sova.....Men vi får see.. Måste ju vara frisk tills imorn på HOCKEYN!!! har förövrigt bestämt vilka positioner vi ska ha osv och jag tror faktiskt vi kan ta hem det här!;)

nu ska jag börja jobba...


15saker du inte visste om mig (emmam's PÅHITT)

1. Jag är världens mest mörkrädda person, SPRINGER alltid hem eller ringer till mamma och ber hon möta mig.

2. Jag hatar korvstroganoff, fy fan skulle inte äta det för pengar.

3. Jag älskar småbarn, och kommer lätt överens med dom.

4. Jag är jättedålig på ögonkontakt.

5.
Jag gillar inte när folk kommer obehagligt nära, typ när lärare stryker en på armen osv.

6. Jag hatar att ha skilda föräldrar (iaf när man ska packa)

7. När jag var liten kallades jag för Mimmi (vissa släktingar gör fortfarande det)

8. Jag är vääääääääääldigt morgontrött.  På lov sover jag bort mitt liv...

9.
Jag gråter till lejonkungen och biggest looser....

10. Jag springer alltid till bussen, varje dag..

11. När jag var liten var jag livrädd för soptippen så ifall jag var dum så hotade mina föräldrar mig att dom skulle skjutsa mig dit... det gick till och med så långt att vi körde nästan hela vägen dit sen satt jag i baksätet och grät ''jag ska va snäll jag ska va snäll''  helt galet elaka föräldrar.

12. Jag sover med 3 kuddar

13. Jag klarar inte av att inte ha duntäcke.

15. Jag är nästan alltid oseriös och barnslig.

onsdag

Jag är förkyld
Det är svinkallt ute 
Bussen kom inte förän efter 10 minuter...
Texmex buffé till lunch!!
Stanna efter skolan och spela in en film,tror den kommer bli kanon;)
Fara hem
Fara till kyrkan å baka...


hoppas den här dagen går fort, jag vill hem och sova.....  


tisdag

Det första jag fick höra idag när jag kom till skolan var att skidorienteringen var inställd så vi slutade 1, kändes awesome. Och då gick dagen mycket lättare! Bara onsdag-torsdag kvar sen har vi FL-hockey på fredag och jag längtar. Nog för att våran klass kommer få storstryk av A-arna så ska ändå sanna få smaka;) (eller vi ser väl vad jag kan åstakomma) hehe. Sen vadå, med jossew i mål och jag och linn i samma femma kan ingenting gå fel..... eller.... jag tror starkt på vårat lag..

IAF..

Idag efter skolan följde emmam och josé P, mig på stan sen köpte jag en ny piercing, VÅGAT=D ikväll ska jag tvinga mamma att hjälpa mig för att jag vågar då inte göra det själv. Ska gå men ni får hade=) PUSS

PS. hört i väntan på bussen

''vad heter finnlands sämsta bilförare - köra-ner-i-dikinen''
''vad heter finnlands sämsta djurskötare - suga-hästinen''


DS.

måndag

Somnade halv 7 igårkväll (ja jag var trött) men blev väckt av felle!!!! med nått himla skitsms vid 12!!! TACK!! nu ska vi inte vara aggresiva men OM hon fick höra det idag på skolan hehe. Leverbiff till lunch.....för min del och ungefär alla andras så blev det fil. Inte så svårt val... fast ee åt då på (a). Hem en snabbis sen ikväll har jag tränat, core & spinning, har inga läxor den här veckan och det är underbart.

Imorgon har vi dock skidorientering hela eftermiddan på vitberget, ryktas om att det ska bli 23 minus och det hoppas jag inte... som den FL-trogna människan jag är vill jag ha sol och kanschee 5 grader... Nu ska jag se halv 8 hos mig med Mamma, PUSS.


Annars så måste jag bara ge massa cred till felle moa & emma som fick mig att dö av skratt när jag såg dom här bilderna, GOOD JOB GIRLS hahahahahahahah!!

VERY NICE!

Solariummet var ledigt så jag passade på att sola, sen tog jag en jätteskön dusch, rakade benen,smörjde in mig osv. Just nu sitter jag i en stor tshirt och bara mår kung, ska  snart inta sängen (klockan är kvart över 5 ja vet..) och det bästa med hela den här kvällen är helt klart att det är renbäddat i min säng. Upp halv 7 imorgon som dom andra dagarna den här helgen men det är bara att kriga. Adios!



I'm alive

Har varit hela helgen i munkviken med massa konfrimander och ledare, det var hyffsat kul men kändes jobbigt att kasta bort en hel helg, helt sjukt att jag tänker så egentligen. Men så är det. Vad har vi gjort då, vi har kört massa lekar, ÄTIT! ,haft massa stationer kört burtsäskbingo, fick blandannat sminka en kille och han vart nådigt snygg! sen de värsta av allt var när vi såg paranormal activity igårnatt, har bara sett det ''ohemska'' slutet och det här var bara de värsta jag har sett:S

Ikväll ser jag fram emot att sova i min egna säng för att sängarna där var stenhårda. Sen var det verkligen iskallt på rummen, jag sov i underställ,pyamasbyxor,mjukisbyxor, linne 2 tjocktröjor och tjocksockar, sen dubbla täcken på det. Inte friskt. Men så kallt var det.. Sen ska jag duscha också, en välbehövd dusch kan jag lova. Aja nu ska jag bege mig. PUSS!




såhär kul hade vi i torsdags när vi väntade på bussen, tog bilden från dig lisaH!!

Hoomeee

Begravningen var jättefin, grät som aldrig förr men det kändes bara bra. Efteråt for vi hem till Micke&Anneli och fikade och sen umgicks, fick busa med min 8åriga kusin Theo (Som förövrigt har mig som favvokusin)  lovade också  han att vi ska fara på Leos Lekland på sportlovet eller nån helg, (typ lika mycket för min egen skull hehe) Iaf känns det som en lättnad nu när allting är över. Du har det bättre nu, det vet vi alla. Vila i frid farmor♥


19 februari - Begravning

Godmorgon, idag ska jag på min farmors begravning, det blir min första begravning och jag tror att det kommer bli riktigt jobbigt. Det värsta kommer nog vara att se alla andra ledsna, min pappa, hans bröder och resten av släkten. Har en jobbig känsla i magen och vill egentligen inte fara. Men då kommer jag ångrar mig sen. Saknar och Älskar dig Farmor. Hela tiden. Världens bästa. Kram.


tur att barn är ärliga iaf

Ikväll har jag blivit förälder, till Alexander 6 år. Iaf varje torsdag, världens gulligaste unge!!! Kom på mig själv när jag satt med alla barnen idag vilken färgexplotion jag är, jag sticker verkligen ut med mina otroligt färgglada kläder och jag har märkt hur bländade folk blir när jag går förbi...... (eller....) Det var en som påpekade det att jag var svart från topp till tå,och resten av kvällen blev jag kallad den svarta häxan. Tur att nån är ärlig iaf....


DAGENS outfit dåra, (PREMIÄR) haha...... la ner mycket omtanke i mitt klädval idag, stod och letade kläder i timmar och tillslut fann jag dom perfekta, snyggt, bekvämt och verkligen high fashion..

ELLER, så steg jag upp 15 min innan bussen gick tog det som låg framme och sprang!!!

16.34

Datorkunskapsprovet var inte så jättesvårt, men man hann inte klart, sen var det lite småkul när ungefär halva klassen fick psykbryt (inklusive jag) på tabbarna..... Freddan tog det hela till en annan nivå och lämnade datasalen.. Sen matteprovet gick sådär, svarade på alla G frågor iaf så jag hoppas och ber att jag klarar det. Om en halvtimma ska jag vara på kyrkan och just idag kunde det inte kännas mer jobbigt.....


idag är jag piggare än allt

Absolut inte.
Skojar inte när jag säger att jag aldrig har varit såhär trött. Skulle döda för att få sova nu, steg upp 15 min innan bussen gick och helt ärligt känns de inte som att jag har vaknat för idag ens.

Förstår inte hur jag ska orka med 25 stycken 6-7 åringar ikväll, sen har vi 2 prov idag också. Ett efter den här lektionen. Underbart. Fast näe.

Fast jättemycke tack till felle som orkar jobba med mig idag och masserade ut mina knutar puss♥♥ 

If we ever meet again

Har aldrig haft såhär många muskelknutar i min rygg nån gång förr.....den som kommer och masserar mig får seriöst vad som hellst.... FÖR detta är inte skönt!



livar upp lite med en kiiing låt, vill fortfarande ha massage dock.. haha..


7(2-y) + 2 = 2y - 24



Jag hatar allt som har  med matte att göra, ekvationer, uttryck, formler...... och jag kommer härmed  behöva stöd i matte (och med det missa våran enda sovmorgon........) och jag mår bokstavligt talat skit över provet... nu ska jag flänna vidare. hejdå


indrag sidfot tabb blablabla

Datorkunskap nu.. prov i word imorgon, det kommer att gå... ja som det går, sen matteprov imorgon också. Jättetrevligt. Fick veta att jag hade mycket frånvaro från R&R idag också, inte bra Emilia.. Idag ska jag iaf äta hos mormor efter skolan sen ska jag på dubbelpass och direkt efter det blir det hem och plugg...


(Y)

Alltså nånting är det!!!!!!! mår precis som jag gjorde förra torsdagen, illamående,yr,jätte ont i magen, och  ont i huvudet. ÄR typ gravid. Vilket vore helt omöjligt. Idag är det iaf fettisdag, och jag missade plättarna på skolan..... istället ligger jag i min säng och dör, nog för att jag mår bättre nu men. Endå. Ikväll ska jag plugga matte, prov på torsdag, känns super!..


HAHA 2 nya bilder!!!


väntar in träningsvärken

jag + spinning + core = sant
sen resten av kvällen spenderandes liggandes i soffan som en död säl.






And the world around us wont stop turning to night

Måndag idag, försov mig imorse och va inte på skolan förän halv 11, men missade ba en lektion så de va lugnt som tur var hade josseww också gjort de de kändes som en tröst på nåt sätt;) hehe(a) Idag fyller emmae & stickan år (GRATTIS!) så det blev den pinsamma sången i klassrummet som vanligt, vi börjar kunna det här nu 1b.... haha, klockan 5 ska jag på core så jag måste äta och byta om nu. PUSS.

Förresten så igår skänkte jag 20 kronor till haiti igår.. en god gärning sådär bara!


Valentine's day



Ikväll har jag sett den här filmen på bio med Lover Alice Runa Rebecca Lisa Anna & Cia, den va bra och gullig=) Nu sitter jag här och tar igen lite skolarbete... har en Bokrecension (på engelska) som ska vara inne senast idag, och det betyder att jag kommer behöva sitta här hela natten..... Annars så vill jag bara krama om min mamma just nu för hon far till umeå imorgon,jag älskar dig♥


alla ♥ dag

Godmorgon Godmorgon! igår var jag hos elle och vi såg bland annat  mello, erik saade var kanske den snyggaste,gulligaste,charmigaste jag har sett och en ''riktigt schlagerdänga'' kom han ju med! vi (läs jag) åt semlor, chips, gjorde frisyrer osv, riktigt töntit å skriva men de va roligt! Idag är det 14 februrari. Alla hjärtans dag . MIN mormors födelsedag om du läser detta (trots att du inte har någon dator) grattis!

Idag ska jag på kyrkan me alla andra konfaledare och prata om munkviken nästa helg, ska vara där vid 1. Sen ikväll ska jag på bio med massor av andra gulliga par. Blir nog trevligt =) PUSS.




IDIOTER

Det finns verkligen riktiga jävla idioter i denna värld, blir så fruktansvärt arg!! Min kusin, jobbar som skidlärare i  Verbier, Schweiz. Och igår hade han varit på nån fest men hade tyckt att det var tråkigt så han hade börjat gå hem, då hade det hoppat ut 3 killar ur en bil och då hade dom tryckt upp en kniv mot honom och rånat han.. så han hade behövt ge dom alla hans pengar och sen gå hem, så himla onödigt och dom som gjorde det måste vara helt dumma i huvet!!!

 

GOOD

Gick till mamma idag, superfint väder, jag och joppis gick typ och log hela vägen, solade där borta, sen gick vi tillbaka=) gick ner i källaren när ja kom hem för att duscha, fast hamnade istället i soffan och somnade när jag lyssnade på pelletskaminen, hah oj va djupt de där lät.... sov i en timme ungefär sen har jag duschat, rakat benen och överdoserat med hudkräm, men de behövdes! men nu luktar jag gott iaf! Ikväll ska jag vara med nån, vet inte vem än bara hehh.. Nu ska jag ta på mig nå kläder, sitter i morgonrock.. PUSS♥



3 bilder från idaaaagg


GOOD MORNING!

GUUD man blir ju så sjukt glad av vädret, -5° och strålande sool! Idag ska jag ut och gå! det lovar jag=) ska bara äta nånting först, sen när jag ändå är ute och går ska jag gå till mamma och sola solarium hehe, vart inte att jag gjorde det igår, och det behövs. Sen ikväll kommer pappa hem och då ska vi äta fläskfilé, sumerar denna dag som väldigt väldigt bra =)




Bra dag!

Läst ut min engelskabok!
Varit ute och gått!
Ätit kräftor (på vintern!!!)
Myst med folk hos Sofia
Sett film, spelat nhl (SPÖA ALLA!!!) osv...
Ätit en livsförbrukning av godis tack Isabeeeelll.


haha jag och sanna på hemvägen de va lite kallt!! ( och ja jag har ba en arm haha)


fredag

Idag är jag gangster och skolkar, är hemma en hel lektion.... mycket skönare att sova. ledig resten av dagen och då ska jag städa mitt rum, skriva klart min novell, fara till pappa och sen ikväll blir det middag hemma hos soffe, en bra fredag alltså.


Ingen gör det som linn ;)

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta....



Boviken med klassen i 7an, kolla MAGEN. Detta är bara sinnessjukt, Mår dåligt... Finns inte många rätt med den här bilden alltså, brunt hår (vad hände där) kanske den fulaste bikinin i världshistorien, mjukisbyxor alá upp i midjan, & självklart diadem.. Vet inte vad jag ska tycka riktigt. Och Bara för att jämna ut det hela ska jag äta blåbärspaj nu, så otroligt gött! PUSS

SMART MAY HAVE THE BRAINS, BUT STUPID HAS THE BALLS.

Hej hej hemskt mycket hej! Idag hade jag sovmorgon till 1. Mycket skönt, hade förresten världens konstigaste känsla imorse, var yr, direkt jag ställde mig upp kändes det som jag skulle svimma, hade ont i magen och mådde illa (och nej, det är inte mensverk!) och jag hade endå ätit frukost, druckit vatten och allt sånt men det gick över på nån timme. Det blev kort dag meeeeen världens längst samhälls, sen buss hem in i 10 minuter äta mackor och sen till kyrkan och småbarna, idag körde vi burträskbingo och mina uppdrag ägde ''säg nånting snällt till eran ledare'' ''räkna till 200 högt'' haha, och jaa, jag behövde göra rätt myckeee idag men 200 spänn efter känns kanon.

Imorgon är jag LEDIG! andra fredagen irad, och nästa fredag är det begravning, längtar inte... Jaja imorgon blir det iaf förmodligen pulkåkning med mina underbara vänner, om jag tar mig upp, skulle träffas 11 om jag inte har fel och de känns lite tidigt men vad gör man inte!




det är inte lätt när det är svårt

en påminnelse ba

-Engelska bokrecension  
-Svenska novell           
-Hälsopedagogik prov
-Engelska skrivuppgift  
-Röst och Rörelse novell uppläsning
-samhällspappret (2 VECKOR SEN EMILIA....)

och det ska vara gjort i veckan..... ♥♥♥♥♥♥







IDAG ÄR VI INTE PIGGA

Om man kan vakna på fel sida har jag gjort det idag, är trött sur, less och vi har skidor. Igen. Nu har vi datorkunskap och deeee äääääär ju så himla roligt...... När jag kommer hem ska jag sova sova sova, bara sinnessjukt att jag gick och la mig 10 och är såhär trött.


love

Första gången SPFL1b körde indiansmyg idag, vilken tävlingsinriktad klass är allt jag har att säga, alla låg bokstavligt talat på varandra och man skulle inte klaga ifall man fick ett ben, en arm eller nån annan kroppsdel uppkört i ansiktet. Men det var kul!

Egentligen skulle vi ha skidorientering idag också, men vi hade skidlek istället, typ byggde hopp körde staffetter osv, mycket roligare än orientering, dock har vi det nästa tisdag och ja längtar inte! kan inte läsa en karta och hatar skidor. Iaf fick vi sluta kvart i 4 och bussen går 4 så vi åkte tillbaka det snabbaste vi kunde, hann med bussen och när jag kom hem (har nog aldrig varit så hungrig) åt jag glass tills min överläpp domnade, haha bara sjukt, har nyss ätit middag och nu ska jag vila i nån timme sen far jag på 360. OCH ikväll en vecka för tidigt ska vi äta semlor, eftersom vi är hos pappa på tisdag, LÄNGTAR! Sen äre House ikväll också. BRA BRA.

Annars går mina tankar till hur blek jag är, ska nog bessöka solariummet snarast, för snart är jag ett vandrande A4.



LOOONG DAY

TISDAG: matte,samhälls,mentorstid,lunch,svenska,iniansmyg,skidor


ikv:
spinning
torsdag: börjar 12
fredag: en lektion 0830 r&r = inte närvarande på något sätt

NU ska jag skriva svenskanovell..........


PUSS


OVANLIGT

Från och med nu ska jag aldrig skjuta upp saker, HADE helt glömt bort att vi ska lämna in våra svenskanoveller imorgon, jo men hur långt har jag skrivi? en halv sida, har jag någon fortsättning på det jag har börjat att skriva? nej har jag någon fantasi? nej, noveller kan ta sig och jag kommer få iiiiiiiggggg

OCH SAMHÄLLSEN FÖRLÅT DAVID, jag ska skriva när jag får tid eller lust

GOOD DAY..

Har ätit pizza 2 gånger på 3 dar, om någon bjuder mig nu skulle jag inte ens smaka en kant, så less jag är. Och jävla satan för att jag måste betala 100 spänn för ett nytt kort (själva plastkortet) på 360, vill bara dö, Det ända som är och har varit bra med den här dagen är att den 28 april åker jag till stocke, GRATIS. Ikväll ska jag se halv 8 hos mig och äta min ben & jerrys, sen måste jag gå till sofia och hämta min väska eftersom den glömde jag i lördags..


MIN GULLEAPA=)


God jävla morgon

Klockan är 11
Jag är ledig, och jag är vaken......
Om en timme ska jag vara på kyrkan med konfrimanderna, vilken toppendag..... hemma runt 7 halv 8 ikv. Då ska jag sova, inget skämt. HEJDÅ.


Världens bästa jag

Jag är sugen på glass, eller sugen var kanske inte rätt ord, jag dör ifall jag inte får glass. Jag vägrar gå till ica själv, så jag bjuder min lillasyster på vad hon vill från ica ifall hon följer, Har precis insett jag måste nog vara världens bästa storasyster.


Söndag

Idag mår vi inte bra. Aldrig meeeeeeeeeeeer.


If We Could Party All Night And Sleep All Day And Throw All Of My Problems Away (My Life Would Be Eaaasy) (My Life Would Be Eaaasy)

Kom precis innanför dörren, sitter här med väldigt frysna fötter! Ikväll har jag varit med Elina hos Fanny&Sara, vi for på nån fest vid balder där det var jävligt mycket folk och vi hann ungefär vara där en kvart sen kom polisen, kändes inte så kul att vara där när jag ändå var nykter så. Men alltid roligt att träffa massa kända ansikten.

Imorgon har jag info om steg-3 ledarutbildningen på canalen 11.00-16.00 sen tar jag bussen till Sofia med fix med henne och Elina sen far vi till Annas 17års fest som kommer bli sjukt roligt! Är taggad som ett svin och det vet jag att dom flesta andra också är!! Ni får hadet så bra, så hörs vi på söndag ;). PUSS

2 Måsten!



JAG&DU


saknar dig♥

VAD HUR NÄR

VAD HAR DU PÅ DIG: just nu, leggings och en svart tröja
ÄR DU AKTIV I SKOLAN: inte särskilt, beror helt på ämne också
VEM KÄNNER DIG BÄST: mamma
VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN: school...
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR: gjorde väl rätt mycke?
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN: OBOY
ÄR DU NYTTIG: nja
NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG: typ 11 på vardagar olika på helger
VAD SKA DU GÖRA I SOMMAR: jobba sola bada allt 
PROJEKT JUST NU: har typ inget
VAD BORDE DU GÖRA: samhälls, haha fyfan vad jag skjuter på det.
VAD VILL DU GÖRA NU: åka utomlands!
VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK NU: Wingman Mange Schmidth
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB: ja heh
ÄR DU BLYG: ibland
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 09.00
VILKEN IDROTT SYSSLAR DU/HAR DU SYSSLAT MED? fotboll,innebandy
VILKET DATORSPEL SPELADE DU SENAST? tigers kycklingstuds på datorkunskapen
VILKET DATORSPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?  the sims i belive
VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? nej
HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? nej
HAR NÅGON BERÄTTAT NÅGOT ROLIGT FÖR DIG IDAG: njaee, inte det..
TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET? ja. 
ÄR DU BISEXUELL? haha nej. 
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? har hänt
ÄR DU POLITISK? nej
BRUKAR DU SMINKA DEJ? jaaaa haha
ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? ja de är jag
OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? min ekonomi HAHA
VAD VILL DU JOBBA MED? jag vill vara ledig hihi
HAR DU TRÅKIGT JUST NU? näe har jättekul, annars skulle jag väl inte göra det här testet.
VAD ÄR DET ROLIGASTE DU GÖR NÄR DU ÄR LEDIG? umgås me mina fina♥
VAD I LIVET ÅNGRAR DU? finns ett fåtal saker
ÄR DU ELITISTISK? - är vad? 
ÄR DU BORTSKÄMD? lite ibland
ÄR DU TRÖTT? inte right now

TYP 17de gången mina nycklar är borta...

Imorse steg jag upp 9 trotts att jag va ledig och städade mitt rum, packade grejerna till mamma och sen tog jag bussen till stan och spinning 1100, mötte upp runa och dom andra på stan sen gick vi ett tag sen for jag och sofia hem med bussen. Har precis ätit lunch och egentligen var det tänkt att jag skulle till mamma, men jag har ingen aning om vars mina nycklar så pappa fick lämna huset öppet och nu väntar jag på att någon ska komma hem. Ikväll blir de mys hos mammma och sen förmodligen umgås med elle och soffe=) KRAM.




IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG.

För idag fyller alla vårans favvo Anna 17 år!!, säger som Sara, fortfarande 11 i huvudet... Hoppas du får en superdag och på Lördag ska du firas och då är det ALL IN.
Som första gången... DU är en stjärna! PUSS♥

Och till sist, vad vore ett grattis-inlägg till Anna Ladegren UTAN PITBULL?


you make me feel alive

Imorgon är vi lediga!! ska skänka en tanke till er som sitter och har spanska med karbin 0830. Inställd r&r och ingen engelska. Långhelg i helgn 4 dagar, ska njuta. Dock blir det spinning 11.00 imorgon..


12.48

Då har vi skrivit den där kommunuppsatsen, 6.5 sidor senare och 3 kladd.. kramp i handen efteråt oyes. Blodpudding,till lunch skippar man mer än gärna sen så har vi tryckt godis hur som helst så de va lika bra. Nu sitter vi i en datasal och väntar på att vi ska börja, 20 över ett börjar vi, PUSS.



today tomorrow

Ikväll har jag tränat, core & spinning, skönt nu efter! Har precis duschat, eftersom vi är rätt många och jag var sist idag så var vattnet inte så jättevarmt så det blev snabbdusch, sen nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, tidig kväll ikväll, sovmorgon imorgon. Skönt.

Imorgon har vi uppsattstävlingen i 3 timmar, längtar inte. Känns mer eller mindre som ett nationella utan betyg, som tur har jag godis vid min zida. Sen blir det buss till mamma och jobb med mina gullebarn på kvällen. Sen sover jag nog där om jag inte orkar gå hem, ska gulla med Miriam och skjuss. Snart är det helg mina vänner, och den kommer bli awesome.


ups and downs

MINUS
Jackie och Patrik vann paradise...
Jag försov mig imorse, vaknade 20 över 7 bussen går kvart i 8
22 minus, skönt med converce..
Missade kvart i bussen hem från stan
Har inte skrivit klart samhällsen


PLUS
Ingen utegympa idag!  
3.90 på ica!
Gjort bort hälsopedagogik redovisningen
Har bara en lektion på fredag
& ledig måndag!
Fick ett par fina trosor av mamma idag på stan!
Ska träna ikv!!!


SNYGG-KISSIE aaa...


fast näe..

om denna kvinna vinner paradise finalen.............................


....huvva...


FRILUFTSLIV.

Dagens skidpass var verkligen döden.  Skidor har aldrig varit min grej, för det första är det jobbigt, sen är det svårt, och man blir svettig/fryser varom vartannat. Idag for  vi ut på en lång ''vandring'' med skidorna upp igenom en skog (jaa det var 1m snö som vi plumsade igenom) och redan där blev jag less, sen for vi upp till ett berg och vi krigade upp för det berget som också var täckt fullt med snö, jag var 3a i ledet och det var bland det tyngsta jag har gjort, man gick 2m, fastnade med ena skidan+pjäxan under snön och fick dra upp den = tappade balansen ramlade = fastnade med båda skidorna igen. Har nog aldrig användt så många svordommar på en och samma gång, övervägde helt allvarligt att byta linje. Men sen när vi väl kom upp åkte vi ner för berget och det var roligt. Fast bästa var ändå när Julia åkte för fort ner för backen och for ner i ett dike och bröt av hennes stav, hahaha!! skrattade tills vi dog!!!




Josef var klädd för uteväder ivf hahahaha!!!

08.30-15.50...



Lååång dag idag,skidor på fl 1.5 timme i det här vädret. Underbart, längtar inte... NU: SPELA IGEN!


måste

•göra klart samhällsen har skrivit 1 a4...
•lära mig min novell med inlevelse
•läsa min engelskabok

•spara pengar

fast lusten till att göra nånting av dom ovanstående sakerna finns inte där på nått sätt. utan ikväll blir det halv8 hos mig med joppis, familjen annorlunda och finalvecka i PH.


                                                skulle göra vad som helst för en nu, inget skämt.


010210

Blev inget jobb idag på svenskan utan jag och Linn satt och spelade tigers kycklingstuds istället, Världens bästa spel! Slutade sen, åt sen tog vi bilder till våran powerpoint sen buss till stan gå där en halvtimma och sen for jag hem, direkt jag kom hem tog jag på mig skönare kläder och la mig och vilade i sängen, somnade efter 10 minuter och vaknade för ett tag sen. Ikväll MÅSTE jag skriva samhälls... GU VA KUL OSV! PUSS



ELINA, denna frillan på lördag? LITAR.PÅ.DIG.


Måndag

Vi har svenska nu, våran andra och sista lektion för dagen, skönt:)! Sen är det tikka till lunch, underbart. Efter det  ska jag hem och städa mitt rum och skriva klart min samhällsuppgift, Imorgon ska jag förmodligen träna, äntligen säger jag! Min förkyldning har börjat släppa. Idag är det en bra dag!! PUSS.


RSS 2.0