food

Har gjort en hel massa sen jag kom hem, har till och med hämtat cykeln hos mamma (ELOGE) hihi. sen har jag varit på maxi också,gjort mat tills imorn och packat halvfärdigt, sen har jag och joppis också bakat en paj! ikväll ska jag bara softa i soffan och se film tror jag ska sova tidigt också för jag är sjukt trött. vilken ovana;) imorn far vi spfl1b förresten till medle tagggat som fan med jossew & cissi i mitt tält;) jaja soffan väntar på mig nu. PUSS!!




'int lite vältränade';)

monday

Hello! Slutar 20 över ett på måndagar så jag är redan hemma och det är inte ooskönt kan jag lova:) idag har vi haft engelska-svenska & qigong på arbetssätt och lärande. galet lugn dag med andra ord. Iaf så har jojje också börjat på atorp nu!!!! ÄNTLIGEN har hon fått lite vett i skallen:$ blev inte fl men vi får hoppas på det bästa. nu idag när jag har kommit hem måste jag hitta igen min packlista för imorn drar vi till medle med klassen. är supertaggad! så den måste jag hitta sen ska jag på ica också och sen till det jobbigaste måste jag till mor min och hämta min cykel:S aja får se hur jag löser detta! tjing=)


suddigt värre;D

what do you say when you to fucked up?

BARBELL PÅ 360 check! det var så jävla jobbigt, massa bänkpress,situps med vikter osv men man känner ju verkligen att det tar så det var värt det och efter en lååång bastu med brudarna känns de ändå lite bättre också;) iaf sitter jag här nyduschad nu och funderar på att ta mig nånting att käka (just i detta nu ropas det att de fanns glass och bär i köket så ska väl snabba mig dit)

SEN måste jag bara tipsa er om denna låt. ABSOLUT bäst just nu! från the hangover (baksmällan) ni som har sett den känner säkert igen den=)


Mickey Avalon - What do you say

SWEET KISSING IN THE MOONLIGHT♥


/johanna norberg



me like you riktigt mke bestfriend♥

morgonbesök

godmorgon, gud så jävla sent jag somnade igår... tror klockan hann blev halv 4 eller nåt sånt:S värt. iaf så är jag vaken nu och det är ju positivt. en annan sak som INTE verkligen INTE är så positivt är att nicko har magsjuka och jag har aldrig haft det och jag vill verkligen inte bli smittad........ förhoppningsvis blir jag då inte det alltså=) iaf, så väntar jag nu på att jojje ska komma så vi ska göra en hemlis;) haha. näe men ni kanske får veta snart. nu ska jag iaf bädda min säng och ta nått att äta. C u=)


suring hos JULLE

Ikväll hade jag julle,josse,johanna,frida,emmak&cissi planerat att ha en suringkväll hemma hos julle och det hade vi och det är ju bara så sjuuukt gott alltså! vi åt osv sen så for vi till hemmakväll och köpte glass sen kom det massa folk till julia och då satt vi typ och snackade och såg tv osv, riktigt trevligt må jag säga. måste göras om! här är massa bilder, har massa mer men orkar inte lägga upp alla.TJING


















friday the 13th

igår var vi som sagt massa tjejer hemma hos ida där vi badade & såg film, friday the 13th och vi satt alltså 10 tjejer i en soffa och skrek. fyfan. fyfan. fyfan vilken jävla film. mådde psykist dåligt efter:S iaf vågade inte julle sova hemma själv och jag vågade inte köra till mb så jag sov däär=)=) mycket trevligt :) iaf kom jag hem typ för 20 min sen för julia hade match, gud vilket skitväder det är ute förresten:S idag vill jag på stan och shoppa men vet inte hur långt mina pengar räcker men jag ska försöka tigga lite av papps för jag behöver verkligen en ny bh.... aja ska försöka nu, wish me luck haha;) PUSS!

28/8

äntligen!!!!!

idag hade vi skola och de va väl som vanligt,drygt men älska 1b alltså! haha. iaf efter school drog jag josse,mattis,julle&johanna på gina och jag köpte en tröja och en leoscarf, sen köpte vi även winerbröd på ica smalt! fast de brände vi lätt på 360 med spinning! har nog aaaaaaldrig svettats så mycket i hela mitt liv (var inte ensam hehe) men nu efter känner man sig så jävla duktig och den här känslan är oslagbar typ har också käkat pizza nu men jag känner att jag typ var värd det;) aja ikväll ska vi iaf vara massa tjejer hemma hos ida och se film & kanske bubbla, men vi ska ses 20 i hos julle så jag måste verkligen skynda mig nu:D PUSS!!!


starkt jobbat tjejer!!


360

Har nyss kommit hem från stan där jojje min gullegumma bjöd mig på mat! tack plömman;) är bara hemma en snabbis nu för ikväll blir det dubbelpass på 360 taggat som fan!!!!! nu måste jag byta om TJING!




bilder från gårdagens fika;)

you spin my head right round right round

Ikväll har jag och jojje varit på spinning på 360. MJO de var jobbigt må jag säga! uppförsbackar 8 nere 8 bak osv osv, otroligt jobbigt och jag blev svettig som aldrig förr men nu efteråt efter en bastu & lång dusch har jag aldrig mått bättre. typ=) är grymt sugen att köpa kort där för det är så galet stort och fräscht att jag inte vet vad, men de är ju som sagt rätt mycket dyrare än friskvårds men vi får se. Imorgonkväll ska jag och jojje på yoga och jag är typ taggad! nu ska jag äta kvällsfika sen lägga mig i sängen och se tv, somnar förmodligen också. sovmorgon till 9.30 imorn. GILLAS!


hur hård?????

PS. du som tog mina vita tygskor från hm strl 38 och lämnade kvar en 37a åt mig får hemskt gärna höra av dig och ge tillbaka mina DS.

9eeeeeeeeeeeeeee....


OM jag vill tillbaka till göteborg
OM jag vill ha 20-25 maj
OM jag vill sitta i sal  33 och ha engelska med birris
OM jag vill vara i boviken sista skoldagen
OM jag vill ha kramringar med 9e
OM jag vill sova i sofforna i caféet
OM JAG OM JAG OM JAG JAA, JAG VILL!!!!

onsdag

hallå! började halv 9 idag med röst&rörelse vi gjorde typ ingenting utan gick bara igenom lite vad som vi ska göra framöver, tror de kommer bli kul ändå:) sen efter det hade vi hål i 40 minuter sen hade vi komunikation och lunch sen komunikation igen eftersom våran idrott var inställd så slutade vi 25 i 1=) riktigt skönt! då for jag johanna julia & cissi på stan och 'tog en fika' på lillamarie och de smakade som förväntat ljuvligt;) gud. det ända jag skriver om i denna blogg är mat. seriöst, varje inlägg. aja men det gillas;) nu ska jag ta en powernap skulle jag tro. fan va tråkigt det blir med ett inlägg utan bilder men ska se om jag hittar nån.





sommarstuga,jordgubbar,gizze, ja men ta mig tillbaka en månad tack!

slutkörd

jag är helt slutkörd! var längesen jag var såhär less på allting, skola idag från 8.30-15.50 (gick t.om övertid) iaf matte,svenska,mentorstid,lunch (världens äckligaste mat fyfan),komunikation,idrott,frilufts. kort dag!!!!!! sen for jag och johanna på teamsportia tvärt och skulle lägga av en mjukisdress så efter det fof vi hem och jag var inte hemma förän 20 i 5. for alltså till skolan 08.10 imorse och kom hem 14.40, 6 och en halv timme har jag varit borta/igång idag inte undra på att jag är slut, bråkade med pontus efter maten som fan också. blev så arg att jag bara började storflänna. ibland behövs det så lite för att väcka upp så mycket..... näe ska inte sitta här och vara negg utan jag håller på att baka (har blivigt en vana typ) så jag ska fika sen ta ett långt bad och lägga mig tidigt så jag inte är lika gnällig imorn. hejdå.

21.47

okej klockan är 10 i 10 ungefär och jag är dödstrött, somnade i soffan efter skolan,somnade i sängen efter maten och nu planerar jag att somna i sängen igen, har varit på maxi och köpt hårfärg ikväll också så jag har färgat bort utväxten, vart sådär är väl inte supernöjd men det får duga, hade nån råttliknande-grå-gul-brun utväxt som inte gillades så very much, så det var skönt att bli av med den iaf. imorgon ringer väckarn 06.30 och ifall jag ska få mig upp då måste måste måste jag typ lägga mig nu nu nu. så godnatt då! puss!


Time, sometimes the time just slips away.And your left with yesterday.Left with the memories. I'll always think of you and smile.And be happy for the time.I had you with me.

måndag

my god så trött jag är! kändes motigt som fan att stiga upp imorse, men jag klarade mig upp iaf=) mötte johanna vid tunneln sen cyklade vi iväg hann ungefär cykla 70 m sen hoppade hennes kedja;) så vi fick låsa cyklarna i skogen och få skjuts av hennes pappa till skolan, hade iaf engelska med smasken (haha) första lektionen sen hade vi typ världens längsta svenska. där vi hade förhör osv, sen lunch & efter det arbetssätt och lärande slutade 20 över 1 och de va king;) imorgon börjar vi halv 9 och slutar 10 i 4 och jag längtar verkligen inteee nu blire käk! tjing


090823











klicka på sista bilden och du får en supriseeeeeee

min pappa heter jörgen, gör han? inte göran, jörgen.

fick ett sms av min farbror nyss

'en neger fick tummen avskuren och en ny transplanterades. när han vaknade upp såg han att den var vit. Han nöjde sig dock med detta men tre dagar senare var han död. obduktionen visade att tummen stött bort negern...'

man kunde nästan tro att vi är släkt;) men just fan, de är vi ju hahahahaha

söndag

igår for jag först till korvgubben med sofia,isabell e.lundmark & emil dom åt där (jag hade redan ätit gomiddag hemma heh) sen for vi till hemmakväll och mötte fanny sen hyrde vi nån sjuk film som hanlade om saddam hussain, kommer inte ens ihåg vad den hette, sen eftersom jag och johanna har godislöfte så for vi på maxi och mötte upp victor och sen köpte vi glass istället och vi har fått en ny favvosmak! caramel chew chew & den klår nästan half baked!! (mycket intressant fakta här) iaf for vi hem till e.lundmark och såg filmen var inte så insatt men iaf   tjollrade vi bara på osv sen kom hem typ halv 2 och gud så sent egentligen kommer inte kunna ta mig upp imorgon... ojobbigt med skolaaaaaa uhhhhh. ikväll ska jag umgås med amme&jojje himlarns trevligt:D



16!!!!!!!!


HÖLL JU PÅ ATT GLÖMMA!
måste gratta denna mat-kompis som fyller hela 16 år idag!!! grattis!!!!!
den här låten var bara väldigt passande;)



lördag

måste bara inleda med att säga: tack för igår:D var hur trevligt som helst! måste göras om;) annars då? vi for på dallas,åt där,gick på stan sen for vi till nån 'fest' på vb som sög, bara massa 94-95 som var fulla som as och skämde ut sig.. förstår inte riktigt vad folk tänker med ibland, jaja sen for jag hem och sov i soffan en timme sen gick jag och la mig och jag va faktiskt uppe halv 11 idag! det är sjukt bra jobbat för att vara mig! nu ska jag äta frulle (har börjat göra det också ELOGE) tjing!




;-)

the last sight they’ll ever see is a pair of hateful eyes

Hellllooo! idag började våran dag med engelska med ANNA KARBIN smaskmaja men vi hann ungefär ha 10 min sen kom spfl3orna och hämtade oss och sa att det var dags för inspark! först radade dom upp oss och skrev saker i våra ansikten sen var det burträskbingo mellan klasserna, vi förlorade fast vi gjorde ändå ett bra försök, jag friade till en lärare men han va redan gift men annars sa han att de va lugntttttttttt<3<3 sen sprang vissa i underkläder genom skolan, hyllade michael jacksson och sjöng nationalsången för musikarna osvosv, sen körde vi klädled och där vann våran klass med josses låååååånga halsband och alla skosnören;) sen var det en avgörande gren där man skulle byta kläder den förlorade vi men det var lika bra för vi slapp dricka ägg och äta smör;);) näe men det var faktiskt inte så farligt utan mest roligt=) sen hade vi matteprov och det gick skit men vad förväntar man sig egentligen jag (och johanna) klarade inte ens första frågan.......

ikväll ska iaf dom flesta tjejerna ur klassen träffas på dallas och äta där sen skulle vi till j.widman men vi får se hur det blir=D är iaf sjukt taggad på kebabtallrik eller pizza svårt val;) ska försöka komma ihåg att ta med mig min kamera till ikväll också så vi får bilder=D tjing!


sen saknar jag den här bruttan och BÄST för dig att du inte har ätit nåt godisssssss=)=)

GODNATT


HAHAHAHA



no words needed

torsdag

Första dagen med 2orna & 3orna avklarad då! gick igenom lite saker på matten och jag säger bara det att jag är verkligen sämst på matte, kommer bli ett helvete för mig att klara matte A och då menar jag det för jag är verkligen kass! sen hade vi arbetssätt och lärande och det verkar som en rolig kurs ändå:) efter det slutade vi och då cyklade jag och Johanna till stan och gick runt ett tag, sen for hon och då träffade jag elundmark & joanna så jag gick med dom ett tag sen kom amme och nu är jag typ lika pank igen vilket betyder att allt är som vanligt! imorgon är det fredag och det är king! ska ta det lugnt i helgen och det är typ första helgen på huuur länge!?!? aja ska bli jävligt skönt! tjing


'säg nånting du gillar att göra på fritiden'
f.16:sova

money

godmorgon! jag har ganska nyss vaknat och det var nådigt skönt att sova ut alltså, idag börjar vi 10 i ett (GULD) och jag och johanna ska fara om ungefär en timme så jag kanske borde gå ner och duscha, efter skolan ska jag på staaan me amme för idag äre den 20onde OCH JAG HAR ÄNTLIGEN PENGAR hihi har varit fattig sen lulekalaset..... heeeeeerrråå :)

miss u=(=(

ungefär så


efter en 6 timmars lång bussresa med 2 byten av bussar,1 timmes väntan i sundsvall & ett försenat tåg var jag såhär positiv och ungefär så känns de nu. blir att  mysa i soffan med missen i soffan hela kvällen. seeeeees.

wedensday

heeeello! imorse var jag så sjukt trött och snoozade typ i en timme vilket resulterade i att jag inte hann duscha men det var verkligen värt det!! iaf skulle vi skriva brev på morgonen om vem vi var och så och jag skulle skriva mina intressen, vafan gör jag egentligen på fritiden? fick ändå ihop en 1.5 sida och frågan är ju HUR för jag gör ju typ inget annat än att sitta vid den här burken heh. sen va vi i biblioteket,pratade med rektorn och körde lite sammarbetsövningar med klassN ute sen var det lunch och efter lunch körde vi brännboll mot fl1a och vi vann första matchen, sen dom andra matcherna behöver vi inte tala om utan vi säger såhär, en gång vinnare, alltid vinnare;) imorgon har vi sovmorgon till 12.50 och det är verkligen uppskattat! nu ska jag röja lite på mitt rum för det ser ut som skit:S tjing!


hey mama, havent you heard, we sold out all over the world

ikväll fick jag finbesök av amme & jojje trevligt, vi slingade jojjes hår osv vart fint tycker jaag:) iaf är jag väldigt trött och jag somnade till&med till efter skolan så de ska blir nog tidigt för mig ikväll! aja annars så har jag fått mitt nya bankkort och det har till och med chip så de va lite high-tech tyckte jag=D (äntligen behöver jag inte förklara för alla att jag INTE har chip) otroligt störande. fast de kändes tråkigt att säga farväl till mitt gamla lila för de va så orginellt, vilka problem jag har alltså.


HELLO DARLING!

e.s


you had me at hello

spfl1b

Jaaaadå, jag överlevde första dagen:D lite svårt att få sig upp i morse bara men annars var inte så farligt faktiskt. våran klass blev uppropad sist av alla i aulan så man behövde inte gå ner och riskera att ramla och det var ju skönt;) hade garanterat gjort det annars! hur som haver så tror jag att våran klass kommer bli jättebra när vi lär känna varandra osv:D imorgon ska vi spela brännboll mot den andra fl-klassen och ja hoppas de inte regnar!! våra mentorer verkar ju bra också så det här ska nog bli super =) nu ska jag fika är hungrig som en varg, sen förresten måste jag bara få tillägga att jag saknar norrhammar,9e,ove,birris& eva jättemyckeeeeet!!

sommaren med Göran


först och främst: SE DEN!!

jaja nu har vi fått det överstökat då, den var king och jag skrattade genom hela filmen! aja, tack e.lundmark för att du bjöd moi :) sendå, imorgon börjar det..... nervöst säger jag bara, aja. nu ska jag äte paj och ba softa tjing!

090817

sista sommarlovsdagen idag då, jobbigt som fan egentligen, nog för att jag längtar till skolan men eftersom jag är så sinnessjukt morgontrött kommer jag nog inte längta lika mycket om några veckor, idag ska jag iaf på stan och köpa block och sånt och som johanna skrev så är det tur att man får money av sina föräldrar annars hade jag aldrig lagt ut pengar på sånt;D heh. men nu måste jag först platta håret å dylikt! seeeeees & njut av den sista dagen;D heho tjing


imorgon & tre år fram johanna;)

äntligen

är det måndag!vilken fruktansvärt seg dag det har varit idag, har gått från att glo på friidrott på tvn med pappa till att sitta vid datorn, gått en vända i kylen sett på tv en stund, har verkligen inte gjort nånting vettigt!! nu sitter jag iaf och myser med kiwi och funderar ändå på att lägg mig relativt tidigt, måste ju vända på dygnet. nog för att jag nu för tiden inte sover längre än 10 men jaja, på återseende!! tjing


7an & nu börjar vi 1an:O:O:O

'det låter väldigt underligt, för jag har bara regn hos mig'

gud i hela friden vad det regnar ute! och jag är så sjukt rastlös, jag överdriver inte när jag säger att det här är den tråkigaste söndan i hela mitt liv, ingenting har hänt! i-n-g-e-n-t-i-n-g längtar tills skolan börjar och man gör nånting, jag är så less på datorn nu att jag nästan skulle vilja slänga ut den i regnet, men det skulle ju vara lite tråkigt.skulle vilja skriva, 'nä nu ska jag göra nånting', men det finns ju allvarligt ingenting att göra. jobbigt läge. tjing


taggade brudar innan kyrkholmen i fredags!!

090816

idag orkar jag inte ens gå ur sängen känner jag! lika bra att vila upp sig till på tisdag!! nog för att jag snart vilat i en vecka men vafan, ledighet kan man aldrig få för mycket utav, jaja nånting som är sjukt är att på tisdag börjar skolan!!!! ny klass inte längre 9e:(:( utan nu är vi spfl1b, gud så nervös jag kommer vara på tisdagmorgon, fast som tur var har jag ju fuhrman vid min sida;) nämen de känns allvarligt som det nyss var skolavslutning och vi var i okbacken sjuukt!!















 

genom allt!




-



igååååår

kyrkholmen igår med dom här brudarna mfl då treeevligheter!!, idag mår jag faktiskt bra på och det är ovanligt så idag ska jag leva fullt ut och dra och titta på match! ikväll blir det kanske alices stuga om jag får. tjingtjong


090813

Hej! idag for jag med mamma på stan för att först och främst fixa ett nytt bankkort (mitt var typ sönder) så jag ska få ett nytt om en vecka och det var ju bra, lite shopping blev det för den delen också, köpte ett par nya vita tygskor (IGEN!!) ett par jeans och 2 linnen, tack mamis=) iaf efter jag hade gått på stan for jag till johanna och var där ett tag sen for vi till ladan och såg match med amanda & marcus sen for vi på shell osv och efter det cyklade jag hem. kan erkänna att efter första innebandyträningen igår (helvete så orutti bye bye innebandy HELLO friskvårds!) iaf  har jag jääääääävulst träningsvärk i rumpan och låren smart som jag är valde jag som sagt att cykla till stan idag. never again. tjing

i'm still alive but I'm bearly breathin'

I’m falling to pieces

What am I supposed to do when the best part of me was always you?


ps. I love you

boviken

blev så att jag for till boviken och mötte upp sanna & sofia :) träffade massa annat folk där också, mycket trevligt:) iaf sen jag kom hem har jag duschat bort all sand,ätit middag och nu har jag och mamma gjort smoothie och de vart hur gott som helst! jajaaa ikväll blir det nog att umgås med finfolke=) höres!=)


världens töntigaste bild!!!!! haha

090809

Godmorgon, gick och la mig rätt tidigt igår, somnade direkt typ. och vaknade för en stund sen, idag är det jävligt varmt ute och jag vill fara och bada =) får se om nån vill följa, förmodligen man kan ju inte sitta inne idag haha;D egentligen var det tänkt att jag skulle vara med Viktor idag men det blev inte så vi får ta det en annan dag gubben=) sen imorgon börjar sista veckan på sommarlovet, på nåt vänster längtar jag faktiskt lite men är sjukt nervös och vill veta klasserna. men det blir nog bra. nu ska jag höra av mig till alla och fråga om dom vill fara & bada. brabra. tjing!


och le som bara du gör

har nyss varit på sunnanå hos anna ett tag och träffat tjejerna! hoppas ni har roligt ikväll nu :) hade ingen riktig lust att fara på fest ikväll igen av massa olika anledningar... men jag orkar inte ta det här. nu lyssnar jag iaf på tomas ledin och ska snart joina mamma i soffan och se tv med henne. imorgon är det en ny dag =) tjing.

go fresh

1 låååång dusch senare
1 flaska shampo + balsam + dove go fresh =

SOM NY IGEN;) haha, mår faktiskt betydligt bättre nu :)
börjar komma upp på benen igen;) haha. lät som jag hade dött eller nånting, nämen har legat ute på ballen och bara tagit det lugnt ett tag så grymt skönt! ikväll blir det myskväll med mamma eftersom både pontus & joppis är borta:D mycket trevligt skulle jag tro, eller iaf välbehöft=) bjussar på en bra låt också:):)


beyonce - BHG (broken hearted-girl)

lördag

godmorgon, igår var det fest för johan och det var mycket trevligt! fast det var sjukt kallt när jag skulle cykla hem och då hade jag 2 tjocktröjor på mig (inse!!!) iaf är det typ jättevarmt idag men jag har inte lusten/orken att fara nån stans, vill ba ställa mig i duschen och dö där, kanske gör det? annars saknar jag viktor jättejättejätte mycket. och jag kan väl avsluta inlägget med. aldrig mer haha.

:D

okej,
ändrade planer, vi kör ikväll istället! kanske imorgon också (heeeeeeeeheeeeeeeee) nä skoja vi får se jaja nu ska jag iaf börja fixa mig, frågan är ju bara, KLÄDER???? hur varmt som helst ute ju
kör på naket (så får det bli) jaja nu har jag tjollrat nooog. PUSS

fre

godmorgon! har börjat stiga upp mycke tidigare än vad jag egentligen behöver förstår inte varför:S eller det kan ju 'kaaaanskeeee' ha nånting med att det är typ en bastu i mitt rum just nu, det ända som saknas är björkriset. typ. iaf har jag nyss duschat och ska typ sätta på mig några kläder tror jag. om jag inte vill gå naken på stan så att säga. nä, vi höres! tjing


kväller

hejsan, kom nyss hem tyyyp har verkligen inget att skriva utan att jag har en heel deeeeel att packa för imorn drar jag till mamma:) imorn var det egentligen tänkt bravader för min del men vi tar det på lördag ist amme&anna:D brabra! nä nu ska jag packa heeejdåå=)

VB

steg upp kring 10 imorse och faktiskt så var jag inte ens trött! vet inte vad som har hänt riktigt ;D iaf så for jag förbi mamma och skulle hämta min bikini men min svart&vit randiga bikini är helt spårlöst försvunnen:(:(:S så jag fick ta en annan ist, jaja sen kom sofia till mig och vi for till vb, käkade lunch på shell & solade och badade typ i 4 timmar :) skönt! sen kom elina också och va med ett tag;)




saknar dig♥


SUPRISE!

Kom nyss hem från en riktigt rolig kväll! vi  var massa tjejer som skulle överraska lisa och det gick som smort, rebecca hämtade lisa på moppen och körde hon till matilda där hon,ida,julia hade bakat jättegoda tårtor som vi åt, sen körde vi massa lekar typ chip-bong,charader,funny bunny och sånt  helt klart en godkänd kväll;) kameran har typ gått laget runt så här kommer lite bilder:D





























säg till om du vill att jag ska ta bort nån, som vanligt :)

hemskt mycket hej

hemma från sjöbotten, riktigt trevlig dag må jag säga :) vet inte om jag har fått nån färg men förmodligen inte, det får komma imorn ist när jag och sofia ska bemästra vb;)haha.. iaf så har jag också hämtat min moppe så nu kan jag ta mig överallt igen;) hehe. annars så är jag hungrig som ett himla animal och skulle kunna äta vad som helst nu!! ikväll ska jag till johanna. mycket trevligt:D:D  PUSS

sommarens risigaste bilder men vi BJUuu


godmorgon!

strålande väder idag, (vaknade som vanligt av att de va 300 grader i mitt rum) iaaf så skulle jag i vanliga fall ha somnat om men idag så tänkte jag ta tag i mitt liv och inte bara sitta här hela dagen så idag blir det förmodligen beachen med sofia=) nicenice! nu ska jag rappa mig lite vet inte riktigt vad jag ska ha med mig eller när vi ska fara PUSS!

godnatt


summer




















har kollat igenom bilderna jag har tagit i sommar och sånt här ger mig ångest, snart är den slut och det har till och med redan börjat bli kallt på kvällarna..  jag vill bara  ha ljusa varma nätter,sommarkvällar vid älven,födelsedagstårta nyslingat hår,BRÄNNA,bad hos fanny,johannas stuga, stugan med viktor,  osv osv osv, får ångest. vill ba ha allt nu på en gång.Fast det är ju inte riktigt slut än och jag har tänkt göra dom här sista veckorna till dom bästa!

Baksmällan


Såg nyss baksmällan och den var ju king! haha, gud vad jag skrattade =) iaf så har jag varit hemma ikväll och bara tagit de lugnt. Skönt =) nu ska jag öppna min dörr för det är typ 300 grader varmt här inne:S hadee=)

VEM FÖLJER?


dusch

tjenare! okej, var ungefär på världens sämsta humör när jag skrev det där förra inlägget..... hade precis vaknat och det var typ 80 grader varmt i mitt rum och jag mådde bara skit, sånt händer ibland :) idag har jag iaf hunnit med lite saker, har varit på maxi och köpt glass,en tandborste & sen har jag lämnat in min moppe.. annars då, så har jag nyss duschat och sitter och myser med kiwi (katten haha) och ikväll händer det inte mycket, funderar på att vara hemma och det skulle vara grymt skönt men ändå vill jag ut, får se hur jag gör=)


love u=)

L.E.S.S

jag tror jag blir helt jävla seriöst tokig, FAN så satnas less jag är på min förkyldning, hur sugen var jag inte att fara till sjöbotten och bada idag?????????
jo tacka fan att jag hellre är där än att sitta hemma och må röv, knappt kunna andas och behöva anstränga sig för att ta sig upp ur sängen
suicide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 grader

ikväll har jag varit med massa på mobacken hemma hos johanna:) riktigt trevligt:):) vi har spelat brännboll myst med herpes (en katt) varit en sväng till ica, och umgåts bara myspys :) annars körde jag hem för cirkus 25 min sen och det är hur kallt ute som helst, vars for sommaren::/:/:/:(:(:(( har typ inte gjort nåt på hela det här lovet känns det som..... blä

jaja, imorn har jag inget planerat vill egentligen till VB men jag har ju virusskit i halsen som aldrig kmr bli bra så de kändes ba jobbigt att bli sjuk igen, annars vill jag se sommar med göran men jag har inga pengar att gå på bio för så ingen som vill bjussa mig eller ladda hem den?? nja tänkte det... imorgon ska jag förresten lämna in min moppe på lagning så jag ska få nya kåpor (sen jag ramlade) så det blir väl att göra det sen får vi se hur jag gör resten av dan:)



lulekalaset 09












bilder från i helgen=) nu drar jag till mobacken=) PUSS

bilderrrr:)










hemmaaaaa

Hej! längesen jag skrev wohoo men nu är jag äntligen hemma! igår direkt jag kom hem hoppade jag in i duschen sen for jag och häntade viktor och va med han hela kvällen:) sen sov vi hos mamma osv och imorse (som den bra flickvännen jag är) skjutsade jag honom till ladan sen for jag hem och soooooov tills ungefär nu, nu sitter jag hos pappa och ska läga in bilderna från LK sen ska jag kanske lägga upp nån här, annars är fanny påväg hit och vi hade tänkt sola och bli bruna:):) vet inte hur det kommer gå för det blåser ute men vi få se :D annars är kvällen väldigt oplanerad och jag saknar alla så om nån vill göra nånting hör av er! annars gör jag det;) nee nu ska jag titta igenom bilder PUSSSS

SOV GOTT

någon som förstår dig: mamma
någon som du saknar: vicke gubben
någon som du längtar efter: viktor
någon som du hatar: medelålders som ska vara galna på ledin;)
vem kramade dig senast: elina
vem pussade dig senast: vickeee
vem ringde dig senast: vet inte orkar inte kolla:S
vem ringde du senast: vicke där med
vem var hemma hos dig senast: vicke treor jag
vem var du hemma os senast: ÄR hos pär & maria
har du några kärleksproblem: nej!=)
har du ätit något idag: tacos & kinamat jaaa!!
har du pratat med någon idag: jaa
har du gråtit idag: icket
har du skrattat idag: haha gud ja!
hur lång är du: 165:$

Jag:
Är singel: nee
Saknar någon just nu: JA
Är rädd för att bli övergiven: nää, rädd och rädd är jag väl inte
Svär ofta: all the time
Sjunger i duschen: men typ inte:S
Är en morgonperson: fy fan onej
Skulle kunna ha pyjamas på skolan: jaaa
Är kär i kärleken: jaaa
Skrattar åt mina egna skämt: jämt, jag är ju så rolig
Vill ha barn: jaa
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: VARFÖR INTE??

Har du:
Glasögon/linser: sometimes
Piercingar: navel och snart tunga inte imorrn tyvärrrrrr
Syskon: pontus & pippi
Pojk/flickvän: viktor älskling
Jobb: ne
För många vänner: neee
Rymt hemifrån: naa
Färgat håret: senast idag
Bra självförtroende: nja
Dagens skämt: 'DE ÄR LÄTT ATT KLÄTTRA ÖVER HÄR' (internt)
Sagt "jag älskar dig" till någon: jaa
Varit kär: ÄR
Gjort något olagligt: hahahahha vilken fråga
Somnat i skolan: ja
Brutit ett ben: speicka
Tappat bort mig i min hemstad: nee
Sett en fallande stjärna och önskat: kanske haha;D?
varit otrogen i ett förhållande: aldrig i livet
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra:jo
Smugit ut utan lov: jo
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: haha ja
Varit på en blind datte: nenee
Sovit en hel dag: jaa

Hur ofta brukar du:
Titta dej själv i spegeln: varje gång jag ser en spegel?;D
Ha ångest: ibland
Drömma mardrömmar: då&då
Klä dig i svart: oftta typ:P:P
Lita på folk: rätt ofta=)

Sista personen som:
Sov i din säng: vicke gubben
Fick dig att gråta: R.
Du delade en dricka med: elina förmodligen
Skrek på dig: ELINA;)
Du fick sms från: viktor mit hjärta=)

*spyr*




kissie............

middag

tacos satt ju rätt bra i kistan, och ikväll blir det lulekalaset :D imorgon drar vi hem och det ska bli sköööööönt att komma till västerbotten igen=) trots att vi har en hel lägenhet att städa....... jaja ses på lk då:D PUSS

men denajs

sitter ute på ballen med laptopen nu, här händer det inte mycket, vi har nyss käkat frukost och idag väntar troligtvis stan om vi orkar gå dit vill säga. kändes mycket jobbigt. annars blire middag hos min kusin idag, skönt att inte behöva slita i köket igen! har inget mer att tillägga heeejdåå


GRYMT

HEJ! nu har jag & elina kommit hem från kalaset, det var grymt där borta och alla var rå trevliga:) iaf såg vi ledin &
jagkan sägaJÄVLA MEDELÅLDERS.... herre gud, att man ståroch knuffas som små fjortisar och svära osv. visst är det grymt omoget? har lust att säga till varenda 30+are att dom kan ju gå hem och lyssna på radion om dom så gärna höra ledin, okej om man vill se han ställ er för fan längre bak eller låt oss som vill stå och hoppa/sjunga göra det istället för att armbågas och grejer, blir så sjukt irriterad!!

annars avslutade vi det hela på max, eller jag åt och elina satt ute och chillade, elina har redan somnat tror jag och det ska jag snart också göra, ska bara tvätta bort sminket och grejer, och imorgon då ska jag sova HEEELA dagen kan jag lova BRA PUSS!!!!!

RSS 2.0