oärliga människor

Ikväll när jag och elle var och duschade var det nån liten (förlåt) fitta som tog min klocka, blir så ledsen....... försår inte, hur kan man finna glädje av att ta andras grejer????? är verkligen inte på humör nu och nu har jag missat halva grey's......


WONDERFUL WEATHER





ASFALT MINA VÄNNER. IDAG GICK VI PÅ ASFALT!!!

FÖRSTÅR NI VILKEN LYCKA!! känner mig glad rakt igenom idag!!
Är hemma hos mig med Elina nu, vi har köpt påskgodis och ikv ska vi fara och träna & basta på 360,trevligt på alla sätt. Nu ska jag inte osociala här nå mer. PUSSPUSS♥

onsdag

om jag va trött imorse - JAJAMEN! (tänk er Rolandz) om jag är fortfarande trött? ja gissa själva.

Har bara datorkunskap som vi har nu och lunch sen idrott sen slutar vi 10 över 1, grymt skönt! och imorgon är det halvdag sen är det lov, känns underbart. Att vi jobbar med excel är dock inte lika kul.


enda bilden jag hittade, när min pappa hade kommit hem efter att ha varit i thailand i 3 veckor. och nej såvitt jag vet är jag inte adopterad.

DUKTIGT DUKTIGT!

Vinst för AIK ikväll! starkt jobbat!! semi nästa då! 

Måste bara få gnälla av mig lite här, bussen skulle gå 18.30. jag är DÄR 18.30. 18.45 har den inte kommit, förstår ni hur mycket jag frös i mina träningsbyxor och jacka barra? var sur när jag steg in i bussen, gav honom onda ögat, om ni bara visste.... iaf så där det sitter en mörkyhad man som kör, och jag har aaaaldrig i hela mitt liv varit med om att någon människa kör så fruktansvärt sakta......var i stan 19.00 så jag löpte allt jag kunde till 360 och fick springa in på functionen och allt, fy fan så sur jag var. Tränade iaf func då sen så var jag på poweryoga efter och tro det eller ej men det var faktiskt otroligt jobbigt.

Och jag har nu insett hur himla ovig jag är! och det kommer kännas imorgon, nu ska jag hoppa in i duschen sen är det Cougar Town som gäll. PUSS♥

om de vore så väl

Såg på min kusins (han som är i verbier)  tjejs facebook att hon hade fått ett par äkta ballerina av min kusin, ååhh vill också ha skor,pengar & kläder för den delen!


lovelovelove

Äntligen visar vi ockå att nu är våren påväg, eller det känns så nu iaf! snön smälter och det är plusgrader ute. Älskar vädret idag! sen att jag har gjort bort samhällsen som gick bra, engelskan som också gick bra & friluftslivet som gick skit känns ändå bra! bara att bryta ihop och komma igen efter lovet! Ikväll ska jag träna och se hockey! PUSS.


hahahhah

såg den här på nån blogg och tänkte ''han är säkert jättebra''

meeeen nu tänker jag bara bög bög bög GAY GAY GAY skrattar seriöst så jag får kramp!!! hahah söt kille♥


emmam(u)


Imorgon lämnar denna brutta oss här hemma i snökaoset för 2 veckor i Thailand, hann inte ens säga hejdå och ge dig en kram:'( hoppas du får de kanonvarmt och sola för mig!! ♥

MARS

MARS

Du har fått nya kompisar?
- Jaa faktiskt =)
Du har varit i ett annat land än Sverige? - Ne nog för att de kan ha känts så eftersom vi har lika mycket snö som i alperna nu!!
Du har bowlat? - Nepp!
Du har skolkat? - Jaapp mer eller mindre..
Du har fått bra betyg i skolan? - G+ PÅ SAMHÄLLS WEI
Du har varit ledsen? - Jag har varit ledsen ja.
Du har varit glad? - JADÅ!
Du har druckit alkohol? - 3 hela gånger!
Du har blivit kär? - Näeru.
Du har känt dig sviken? - Ja.
Du har känt att ingen har sett dig? - Har hänt.
Du har suttit vid datorn mer än du brukar? - Som vanligt!
Du har solat solarium? - Yess!!
Du har badat i havet? - Jo men varje dag (fast näe)
Du har rökt? - Alla som känner mig vet att jag är emot rökning!
Du har snusat? - Ja! och det var det värsta, blev snusfull som bara den.
Du har varit sjuk? - Hade världens förkyldning i början av mars.
Du har spytt mer än på fyllan? - Nej!
Du har bråkat med dina föräldrar? - Senast igår.
Avslutat ditt medlemskap på lunar? - Har aldrig haft, kommer aldrig skaffa!
Någon har sagt att du är snygg? - Jajemen!
Bråkat med din älskling? - Vem är min älskling då!?
Strulat med en främling? - Främling & främling
Bråkat med en från samma kön? - Näe tror inte det!
Varit så full att du knappt minns något från den kvällen? - Näe!
Gråtit för att ditt liv är misslyckat? - Näe, klart man har nån dålig dag men nej!
Pratat i telefon i mer än 1 timme? - Jaaara!
Kramat någon av samma kön? - Det är klart.
Kysst någon av samma kön? - PUSSA kanske passar bättre.
Kramat någon av motsatt kön? - Jajjemen.
Kysst någon av motsatt kön? - Jajjemen.
Köpt något till en vän? - typ inte (a)
Köpt något på ica? - VARJE DAG?
Gjort illa dig? - hade ett antal blåmärket efter vi hade varit i pite och badat kan jag säga er!


plugg i sinne

Har 3 prov framför mig imorgon, bara att sätta igång nu då!!!!!!
ps. pappa kom in med en lapp imorse där det stod, ''har satt in pengar åt dig så du kan köpa byxor imorgon'' mycket bra♥ ds.


mycket bra låt!

Johan Falk

Denna kväll har jag inte gjort mycket kan jag nu konstatera. Har gjort några besök i köket i hopp om att någonting nytt,gott,spännande ska finnas i kylen, men icket. Har ett berg med läxor som allvarligt talat svämmar över mig. Pratade med Elina i telefonen och vi får båda ont i magen av hur sjukt mycket man sjuter upp saker och hur tungt lärarna överbelastar en med inlämningar och prov.

tisdag har jag samhällsläxförhör på grundlagarna
Nationella muntligt i engelska och som att 2 prov inte räcker på en dag 
Har jag också ett FL-prov om vintern där vi har 14 st (a4)papper att plugga in.  
 
Och nej det är inte slut där! Tills på torsdag ska jag ha läst ut min svenskabok som jag just precis kommit in i,det är ca 200 sidor jag måste läsa tills dess, sen ska jag skriva ett brev till huvudpersonen i boken och ställa 3 frågor sen besvara dom. Tills på torsdag. TORSDAG?

Orkar orkar orkar inte skolan nu!!!!

Iallafall så var kvällens tråkigaste händelse var att mina byxor gick sönder, mina svarta jeansleggings som jag i stort sätt använder varendaste dag är det nu hål i på insida lår, saknar dom redan. Har gullat lite med pappsen om att jag är i BEHOV av nya, eftersom det är tamej tusan dom enda byxorna jag använder. Nu är det nyheterna men efter det ska jag fortsätta se Johan Falk! Sov Gott!


söndagsfråga


Är det för tidigt att börja tagga helgen redan????

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag

5 dagar?? de kommer gå snabbt!!!!!! Ihope.


söndag

dagen spenderas i bergsbyn på påskvandring med kyrkan, längtar inte.


den blommiga tröjan är från bikbok 199:-
den randiga är kort i modellen och från gina 149:-

skitsnygga (men tunga) örhängen från glitter 69:-

00.10

Kom alldeles precis hem från frida där vi har ''firat'' cissis hemkomst från thailand som dock var i torsdags men sak samma;) kvällen har bestått av Earth Hour & 90% klagande om hur mycket snö det verkligen ääääär. Tydligen ska det komma 2 dm imorgon också? blir allvarligt spy-less. Vill ta första bästa flyg till en annan del av världen. Eller typ, Lund. Hörde av pappa att det hade varit 20 grader varmt där igår?!?!? och vi har snöjävla storm och kaos här. Nådligt less. Svar JA!

Idag for jag iaf på stan med Elina, jag köpte 2 tröjor och lite smink & hårfärg är nöjd med mina köp hehe, dock är jag mindre nöjd med att jag har 0 ekonomi och kommer ha ett tråkigt påsklov hemma i skell för att jag inte har pengar att ta mig någonstans men idag om 1 månad far jag till stockholm så det är bara att härda fram tills dess. Hur som helst, vart ju tok-blond av färgen som vi färgade i fredags så jag köpte en lite mörkare, och det vart? enligt mina vänner naturligt men enligt mig är de för mörkt jag som ville bli blond (blev ju de, FÖR BLOND.) men man blir aldrig nöjd, nu är det iaf inte ojämt och de känns kanoners.

Bara för att ta ikapp lite här ska jag lägga upp bilder på mina köp och min nya hårfärg. BLIR skitbra, nu ska jag lyssna på musik, mitt spotify har nämnligen laggat hela dagen eftersom våran router(?) hade gått sönder laggade vårat internet var 10onde minut så man loggades ut.. otroligt störande... men nu har vi en ny så nu är de bara att lyssna på hihi. Hörs sen, PUSS (kort inlägg förövrigt)



bjussar på en grymt skön låt!

fredagskväll

Okej, vet inte om jag ska yttra mig om mitt hår, känner mig  hor-blond nu....... eller inte riktigt, men det är ljust som tusan och jag är jävligt ovan... fast elina gjorde ett bra jobb♥de är lite mörkare på vissa ställen, får se ifall jag behåll de som de är nu eller ifall vi gör om det imorgon eller nån dag, tror inte elina är så taggad efter att ha slingat i 2 timmar... men får se..... blir alltid såhär...........


PS. genvägar är alltid senvägar DS.


fredag!

Just nu är jag är så mätt att jag inte ens kan skratta!! jag och elle satt som 2 döda sälar efter vi hade ätit, haha... blir typ fasta nu i 2 veckor framöver känns det som!!! köpte småtjaffs på staden, ikväll ska jag göra nånting jag har längtat efter huuur länge som helst, FÄRGA HÅRET!! gud så skönt att bli av med utväxten, nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan fara till mamma och hämta mina grejer. Hörs sen!



vill bli såhär blond!! skulle inte tacka nej till brännan heller, hehe..


Torsdag

Idag visade alla 3or upp sina projektarbeten, de va roligt att se till en början men sen blev de långtråkigt och varmt man trängdes med alla och det tog typ en timme att ta sig igenom all folkmassa! men man slapp lektioner iaf, for till mormor vid 1 sen skjutsade dom hem mig för magen började krångla och de va lika bra, så jag sov när jag kom hem sen blev det jobb, har gjort påskpyssel med barnen ikväll och jag har lim och fjädrar i mitt hår just nu... känner att jag  behöver en dusch NU, en massage skulle inte sitta fel heller  eftersom jag har bärt ett antal barn på min rygg! tur man är stark osv.


Imorgon är det fredag och VECKANS BÄSTA är att jag får pengar och att imorgon ska jag och Elina äta på TATUNG=D FY TUSAN SÅ GÖTT! sen slutar vi 11 också, och det heeelg♥♥♥



PS. alla ville ha min fina kyckling, det vart slagsmål! så jag vill inte höra nånting om att den ser ut som skit nu;) DS.

mys

Ikväll har jag bakat scones, och dom vart supergoda! Sen har vi sett halv 8 hos mig jag och mamma, Nu ska jag gå och duscha, raka benen och så vidare, sen blir det grey's och tidig kväll, emmak&johanna glöm inte kvart i 8an imorn! PUSS!





17.35

Önskar att jag hade nått jätteintressant att skriva men icket!! Skolan har gått bra som vanligt idag, förutom att jag höll på att kvävas på lunchen, fick nånting i halsen och började hosta, sen kunde jag inte andas och tårarna bara sprutade, emma och matilda bara satt där och trodde jag skämtade,  när jag var nära döden!!! fast tillslut frågade emma om jag ville ha vatten så hon sprang rent utav fram! och  det gick ju bra tillslut. Glömde samhällspapprerna hemma idag på skolan fast josé P ska scanna hennes och maila dom till mig, VILKEN STJÄRNA! så de blir lite samhällsplugg när jag har fått papprerna, sen grey's klockan 9. Ska lägga mig och vila nu har världens huvudvärk. Hörs sen, PUSS!


Onsdag

Lyckades med att missa 2 bussar idag, kom till skolan, gick till röst och rörelsen, kommer på att jag inte kan koden för att komma in, lyckaaattt! nu har vi datorkunskap och idag börjar vi med Excel, känner redan att jag inte vill....... men men ska hänga med nu, pusspuss.


JASON DERULO - WHAT IF



But we can't
We can't tell
The future no


KINGKINGKING!

15.49


SOL

Goddagens, dagen började med kanske världens roligaste händelse, fick en inbjudan till en 18-års fest av en  tjej som jag aldrig förr  någonsin har pratat med, jag känner henne inte, jag vet inte vem hon är, lite läskigt. Kan meddela att jag inte kommer att dyka upp iaf!

Har redan slutat men jag Matilda & Lisa sitter i datasalen och ska göra klart våra powerpoints. Ska bara tidsinställa den sen är den klar =) Sen vi ta bussen till staden sen ska jag träna,ikväll måste jag öva på  min saga och jag längtar inte.  Men det är iaf hur fint väder som helst idag och då blev det skinnjacka, det är på g mina vänner  inte länge kvar nu. PUSSPUSS!




skönt

Sitter nyduschad nu, for och tränade efter skolan, först en timme själv sen nya core, och det var jättebra. Bra låtar och jättemycket rumpa, lär kännas imorgon. Och påtal om imorgon, då går vi bara halvdag, phett nice! missar idrotten & fl-en, grymt. Idag hade vi redovisning på hälsopeddan, de gick inte bra. Men skönt att ha det bortgjort iaf, fick istället ett 10 sidor tjockt häfte inför vinterprovet nästa vecka, känns inte lockande. Sen så missar jag våran enda sovmorgon eftersom jag har fått stöd i matte nu. Känns sådär men vad gör man, är glad att jag ska få hjälp iaf.



Ikväll ska jag se tv heeeela kvällen sen ska jag sova, ha en bra kväll alla♥

måndag

igen........

finner ingenting bra med den här dagen, korvstroganoff till lunch, spyr.. den maträtten borde utrotas,nu har vi engelska, efter skolan ska jag träna de är nytt corepass i veckan längtar! hadehade.


Even when I have absolutely nothing to do, I still don't do my homework!

OCH hur mycket har vi gjort idag Emilia?

Ingenting.....

men nu ska jag ta tag i det, göra talkort, öva öva öva osv, usch har aldrig varit mindre peppad...
WIPEOUT kl 8 ikväll iaf, förgyller min kväll! PS. Idag fyller Mattis 17 år, GRATTIS GRATTIS!♥ DS.


EN GÅNG FÖR ALLA

JAG HATAR SNÖ VINTER KYLA NOVEMBER-DECEMBER-JANUARI-FEBRUARI-MARS-APRIL

jag vill ha 28 april och stockholm
jag vill ha 8onde maj och frankrike
jag vill ha 9onde juni och skolavslutning


man ska inte behöva ramla med cykeln och stå och vara på vippen till att börja gråta för att de inte går och ta sig fram på oplogade gångbanor, snart låser jag in mig själv och kommer fram när det är sommar. ELLER VÅR, vad som helst inte denna jävla förbannade is kalla vintern, blir deprimerad det är rent utav så jävla tragiskt.


söndag

Igår så var jag med Elina Ralle & Anton, vi var hemma hos Elina och såg beck, jag sov mig igenom halva filmen men det var trevligt! vi såg också jurassic park och ni förstår inte hur mycket man stör sig på tjejen som är med där!!! vill bara slå hon, hon skriker sig igenom hela flmen och är bara störd, haha de va iaf jätteroligt att se på, kom hem vid 1 och då tvättade jag bara bort sminket och somnade direkt.

Idag är det fint väder och jag vill vara ute, ska försöka få med mig någon men då kom jag på att jag måste lära mig min saga till röst och rörelsen (som vi ska läsa upp på onsdag) så vi får se hur jag gör, de kommer ju fler fina dagar eller hur;) ska gå och klä på mig ha en bra söndag nu! PUSSPUSS.

I've broken my heart so many times, I stopped keeping track



Jag kan lova att Bublé gör dig på bättre humör!

NEWIE

Från Glitter!
Har lånat Elinas blåa naggellack från h&m vilket är gorgeous;);)

fre/lör

Gårkvällen började hemma hos Elina med mingel fix & wine, sen for vi till bergsbyn och mötte upp sandra & annalade sen vidare  på en fest där, efter nån timma beslutade vi oss att ta bussen (bussen som aldrig kom?) till stan och till getberget på en maskerad, träffade väldigt saknade människor där♥♥ efter det  vidare till ytterligare ett ställe, det blev mycket flängande igår men överlag var de riktigt trevligt! att jag snublade in innanför dörren 04.40 är en annan femma...

Idag vaknade jag vid halv 11, åt frulle sen for jag och Elina på stan, kom hem med en döskalle ring från glitter! och nu är jag luspank och jag menar det. Efter det for jag och Elina hem till henne och sen skulle jag cykla hem (oplogad väg + cykel = många fall) det var verkligen ett riktigt krig att ta sig fram, BORT MED SNÖN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LESS!!! men nu är jag hemma och ikväll blir det vääldigt lugnt :) PUSS!






inga konstigheter?

I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me



All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories

OJOBBIGT.MED.SEG.FAMILJ

Gör den här listan pga av att jag väntar på att min otroligt sega broder ska komma hem så att min ännu mer otroligt sega pappa kan köra oss till mamma, mycket bra tidsfördriv!!

Namn:
Frida Emilia Sundberg
Födelsedatum: 93 - 07 - 08
Ögonfärg: blå/grön/gråa haha!
Hårfärg: Blondie förtillfället med en mycket oönskad utväxt.....
Längd: För att göra en lång historia kort, det står 165 på mitt pass, men tydligen är jag 163.5
Civilstatus: Singeeell
Höger eller västerhänt: Höger kan inte ens skriva mitt namn med vänster
Stjärntecken: Kräfta

Första tanke när du vaknade: Har jag redan sovit hela natten?
Sista tanke innan du somnade: minns inte?
Pepsi eller Coca Cola: Cola!
BurgerKing eller McDonalds: McD!!!! lättttt
Adidas eller Nike: spelar inte så stor roll men har mer nike grejer!
Choklad eller vanilj: chocklad!

Svär du:
Ja de gör jag faktiskt..
Sjunger du: det gör jag men är ingen höjdare på det!
Duschar du varje dag: inte varje dag, men varannan minst!
Gillar du skolan: Jag älskar skolan speciellt matte och samhälls
Tror du på dig själv: Ja det är klart jag gör.
Kommer du överrens med din mamma och pappa: Ibland vill jag bara flytta och ibland har jag världens bästa föräldrar.
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Ingen, hah nä men mina närmaste.
Antal piercings: Öronen, Navel, Tunga!
Antal tatueringar: Ingen än sålänge hihi
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Typ alla födelsedagar sen så nån gång till!
Antal saker jag ångrar: Finns saker jag ångrar men kommer inte på nåt speciellt nu.

Hur svarar du i telefonen: Hallå, ifall det är på hemtelefonen eller nått nummer jag inte vet så blire ''hej de är emilia''
Tycker du om gul-bil-leken: ja för jag är king på den!
Hur mycket pengar har du i plånboken just nu: ingenting alls, de dammar....
Hur mycket är klockan: 16.24
Hur spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus...

Vem/vilka pratar du med på msn just nu: Sandra & Elina
Vem ringde dig senast:
Linn Nordström!
Pussade dig senast: hehhee e säkert nån tjej i lördags!
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: hahah, typ nåt riktigt tard!
Vem saknar du mest just nu: mamma hihi
Vem är din bästa vän av samma kön: fanny,tjejerna i klassen elle,runaosv 
Vem är din bästa vän av motsatt kön: erik wiklund å alla gamla klassisar
Vem är ditt tionde sms ifrån: Nina!
Vem/vilka ska du träffa imorgon: Familjen å kömpisarna
Vem/vilka umgicks du med senast: Julia frida emma och johannaaa
Vem/vilka festade du med senast: Oj, de va massa tjejer och killar från olika håll.

Har du cyklat utan händerna:
Jaja hah de va ju as coolt förr!
Har du gråtit en hel natt: inte en hel,sömnen tar över men nästan
Har du druckit så du spytt: ja tyvärr
Har du åkt vattenskidor: JA OCH DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!!
Har du åkt rullstol: bara lekt lite
Har du gjort en bakåtkullerbytta: jajemen!
Har du köpt lösgodis för över 50 kr: Jo åt inte upp allt själv får jag väl hoppas
Har du haft träningsvärk: TELL ME ABOUT IT, har de fan hela tiden
Har du önskat att du var det andra könet: men näee typ inte, eller nån gång kanske..
Har du velat vara ett djur: hahah de tror jag inte!
Har du tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: varje dag ....
Tycker du Harry Potter är bra: ja fast de är ingen favvo direkt!
Har du hatat choklad: När man tryckt alldeles för mycket har jag det (varade dock nån sek)

Vem är i rummet med dig: DEXTER.
Vem fick du senast sms av:
Nina
Vem tänker du på nu:
Ingen faktiskt, mig själv
Vem pratade du senast i telefonen med: Elina
Vems hus var du senast i: Sofias
Vem sa du senast "jag älskar dig" till: Mamma!
Vem önskar du att du var med nu: men orka...
Vem är din favoritsläkting: mormor och alla andra, lätt å välja en hah :P
Vem i din skola går dig mest på nerverna: hm.... dom som lämnar brickorna osv i matsalen

Var går du skola:
A-torp
Var är din telefon: Här med mig!
Var är din mamma: påväg hem från hennes jobb skulle jag tro!
Var sover du: i min säng!
Var handlar du mest: H&M, Bikbok,Gina där man handlar i skeå?
Var fick du tar i tröjan du har på dig: H&M betalade den själv!
Vart åkte du senast bil: Till skolan imorse!
Var i ditt rum är du: Framför datorn

Vad åt du senast: 2 mackor!
Vad drack du senast: Bubbelvatten
Vad är det för färg på dina byxor: blaaack
Vad är närmsta saken som är blå: mobben
Vad gillar du mest med skolan: rasterna som sagt
Vad har du på fötterna: svarta sockar!
Vad är din favoritfärg: svart tråkigt nog..
Vilken film såg du senast: Minns ej
Vad hör du just nu: Darins låt från mello på radion

Har du hånglat i mer än 3 minuter? får ni väl lista ut själva.........
Har du sovit i en annan säng? aldrig
Har du hånglat på en bio? nejnej, inget jag vill hellerhatar folk som hånglar framför ens ögon ..get a room
Har du hånglat i skogen? men näeeee
Har du tyckt att din kusin är het? haha näee faktiskt inte
Har du sovit naken?
Har hänt!
Har du kört över hastighetsgränsen? nej min pärla går inte så fort ...
Har du målat om ditt rum? nep!
Har du dansat framför en spegel? varje dag
Har du fått hicka? jaa, huvvaligen
Har du stulit pengar från en kompis? absolut inte har för mycket samvete för det..
Har du hoppat in i en bil med folk du just träffat? Nog har jag det nog!
Har du varit i slagsmål? haha, näee men skulle vara kul att pröva på hur det känns att slå någon
Har du smygit ut ur ditt hus? Jamen nog har jag det nog


fredag hela veckan

Tikka till lunch idag = götttt!! Josef bjussa på cola och godis från doris när vi slutade tack!! annars skulle det inte skada ifall all snö smälte bort så man kunde slippa vinterjackan och fara till stugan!!



bara några månader bort nu..........


Bryt ihop och kom igen

du är utan tvekan världens starkaste
världens modigaste
världens bästa

jag älskar dig mamma


torsdagkväll

FICK  G+ PÅ SAMHÄLLSEN! hade helt seriöst utan tvivel no douts,bombsäkert satsat pengar osv.. tippat att jag skulle få ig, men icket!  vi har läxförhör nästa torsdag och ifall jag får bra på det överväger de till ett vg!!! asså förstår ni lyckan??? till ett prov jag pluggade till dagen innan (väldigt seriöst......) blev bara superglad.

Ikväll har jag jobbat och det hände världens grej, blev supergenerad

jag står inne på toan, då kommer alexander 6 år och knackar på dörren

alexander: emilia! är du på toa?
jag: jaa det är jag!
alexander: är du själv där inne?
jag: jaa det är jag.
alexander: det är så att jag är så att jag är kär i dig!!!!

haha asså jag visste inte vad jag skulle svara,världens gulligaste. Ville bara pussa han... sen så sa han det till johanna också, att han var kär i mig alltså. blev himla glad ändå hahaha gjorde typ min dag. 

nu kom pappa precis hem ska gå och prata med han lite, sen ska jag packa mina väskor till mamma och just nu äre ju veckofinal i halv 8 hos mig. ni må då hade så bra mina vänner och imorgon är det fredag!! hoppas alla är lika lyckliga över det som jag!, jag längtar! PUSS.♥


thursday

Godmorgon! har datorkunskap nu, gjorde ungefär såhär ( ) mycket igår på min powerpoint, ingenting alls vill säga. Men ska förmodligen inte redovisa idag så de e nog lugnt :) Idag får vi tillbaka våra samhällsprov, ber till gudarna om G för jag var ingen stjärna direkt på att ''Reflektera och skriva ner mina egna åsikter och tankar om Fox-News'' Annars har helgen börjas smidas lite smått och jag tror de kommer bli nice. Ska till mamma imorgon och jag längtar! har inte varit där på 2 veckor och jag saknar henne. Efter skolan idag blir de hem och äta sen kyrkan och jobba med mina småpluttar. Nu ska jag göra klart det sista på min pp så att jag kan andas ut! PUSSPUSS.

alla i 1b är jibbers

samtliga bilder är tagna av PAHLBERG!=)







onsdag.

Först och främst måste jag bara få säga att JAG FÅR ALLTID DÅLIGA LÅTAR PÅ HJÄRNAN!  förstår alla som är less på mitt sjungande idag (speciellt du emmam) typ peter jöback ''duuuu, du har förlorat mer än jag, för jag har alla minnen kvar..'' lalalla, haha sen ''jag är singel, siiiiiingeeeeeeeel, jag är singel, singeeel....'' frispråkarn och peter jöback vad är det för ja.... haha näe men de brukar vara värre.

kommer ihåg när christer sjögren va med i mello för nått år sen, ''I love europe'' kanske de värsta jag har varit med om, men man slutar aldrig nynna på den, seriöst aldrig!!! aja ville bara få det sagt.

Idag hade första grupperna redovisning på hälsopedagogiken, typ ''fråga olle'' program, de va riktigt roligt! vi ska köra på måndag och det kommer nog göra succé, grejen är den att jag kommer säkert bli jätte generad och skratta när vi ska informera våran klass om massa sexfrågor och typ ''vad händer när en tjej blir kåt'' kommer aldrig kunna hålla mig;D

Ikväll måste jag egentligen till kyrkan men jag orkar inte fara för att jag är hos pappa och det blir långt, sen ska jag ändå dit imorgon också. Plus utöver det ska jag göra klart en powerpoint som jag ska redovisa imorgon. Då är bara grejen den att eftersom jag har windows 7 på min dator så har jag fått office programmet på engelska och ingenting är likadant som på skolan så de lär bli rätt lätt, men får göra mitt bästa. KORT INLÄGG förövrigt! bra jobbat ifall du orkat läsa ända hit ner;) Sen så saknar vi dig cissi som är i thailand och mår kung för tillfället!♥





bra morgon

Vakna, inse att du skulle göra allt för att vara hemma, undra hur du ens kan vara så trött att du inte ens orkar stänga av väckarklockan, snooza alldeles för länge att hinna fixa sig, prioritera frukost,fara till skolan utan fixat hår, gå till bussen,missa första bussen, vänta på den andra bussen trängas som fan (som vanligt) och inse för 10 gången hur mycket det suger att vara på den sista hållplatsen.

Är så trött idag att det inte ens går dit en till, när jag kommer hem ska jag sova, det lovar jag.

nu har jag ramlat gatan klart men jag är ändå inte riktigt lika glad själv - h.hellström

Ikväll har jag kommit på att jag måste bestämma mig vilka kurser jag ska gå i 2an, friluftsliv b, pedagogiskt ledarskap, och naturkunskap b är rätt säkra iaf, men annars vet jag inte. Slöjd? Bild? Musik? har tills fredag att bestämma mig så de är väl bara att ta nånting. Ska inte gå efter vad alla andra väljer i alla fall. Ikväll ska jag se Desperate och Cougar Town, sen sova. Ha en bra kväll my friendz.


bygd







Är hemma från en kung dag i backen, sol,fika, skogsåkning har gjort att jag inväntar en träningsvärk alá anja p i mina lår, men de är ba värt de, krampande vader efter en puckel-pist lång skogsväg har sina följder kan jag säga er.  Kassa bilder från min supermobil får pryda det här inlägget, får vänta tills josse eller lisa lägger upp några fina eller mindre fina det återstår att se! Nu ska jag byta om till nått annat än underställ hadehade.

great

Har precis gjort världens godaste sallad med min lillasyster som hjälp, sen såklart de traditionella ostmackorna och varm oboy (kokas självklart imorgon sannahäg) så nu är jag fit for fight eller, typ, jamen kändes rätt värt att jag skrev det här inlägget fast näe men nu svamlar jag för mycke tillbaka till soffan och tvtittande. PUSS


inte en lugn stund

vakna skola mormor träna stan handla hem duscha

äntligen hemma och får PUSTA UT!

har värsta dillemmat ikväll dock.. allt för mycke bra på tv!

19.30 halv 8 hos mig = GIVET!
20.00 familjen annorlunda /färjan håkans bar
21.00 spårlöst /svenska hollywoodfruar
22.00 boston tea party / petra mede show

SVÅRA VAL HÄR I LIVET! imorgon har vi fl-dag i byggdsilium hela dagen och de kommer bli kung hoppas bara på sol annars skär jag mig nog i handlederna när jag vaknar, skoja. nä men de vore ba ännu bättre. Nu väntar jag på att Fanny ska ringa sen ska jag hoppa in i duschen!


kittel!

kaos

Idag är jag fan segare i tänket än sjävlaste maria montazami, inget skämt, var och tränade powerstep med amandabj ikväll och de va helt sjukt hur segstartad jag är idag,vi låg mest och skrattade för sen hamnade vi längst fram också haha folk måste ju ha börjat undra hur vi  mådde egentligen. Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och se brothers & sisters sen wallander om det ens är ikväll?, ska typ göra världens godaste fruktsallad också eller så tar jag bara godispåsen som är i köket, vi ser hur långt orken räcker... har som alltid världens cola-abstinens (LINN!!!!) så det får de bli också. Skola imorn längtar då inte för en endaste milli-sekund, Hadet.


NÖJD

 


don't try this at home

ba några enkla tips

skicka inte sms när du är full
kolla inte dina skickade sms dagen efter och undra varför och när i fan du skrev så:P
sprid inte ut dina kläder överallt när du ska sova det blir jobbigt att städa
ha inte grannar som gillar att köra skoter 09.00
ha inte grannar som har barn som står utanför ens fönster 09.00 och sjunger '''MANBOY MANBOY''
tvätta hellst bort sminket innan du går och lägger dig kan hända att du blir rädd när du tittar dig i spegeln dagen efter

tänkte ba, för säkerhetens skull...


pommes+smältost

är hemma nu, är alldeles för full för att få finnas till egentligen, skrattar åt allt och ser inte vad jag skriver.... måste bara säga att jag är så in-i-helvetet-sugen-på pommes att imorgon ska jag äta skrov!!!!!!!! bjuder vem som helst!!! vill ba ha pommes och smältost nu!!! spåra..., annars har de varit en hejdundrandes trevlig kväll och imorgon lär jag nog inte må lika bra.. men de är sånt man får ta PUSS PUSS MINA VÄNNER.


ikväll hejjar vi som fan på manboy

42d5892fef9ae9926b75a26091fbaf7a.png

Kolla varifrån!

ikväll hejjar vi som fan på manboy och snyggjävla erik saade!!!


anna är i sverige!!<3<3

3711ba20300cee17339e60cc2f543813.png

Kolla varifrån!

anna är i sverige!!<3<3


taggade tjejer!

4095c0f89c49e9904bfe13f4b924dcfe.png

Kolla varifrån!

taggade tjejer!


Hej hej jag sofia och sara lyssnar

-87e46243820907d9b019953fc798889.png

Kolla varifrån!

Hej hej jag sofia och sara lyssnar på michael jackson och taggar inför ikväll, de fest och nu ska vi snart fara, ha en king kväll alla:-D puss:*


hur står det till riktigt

När jag frivilligt far ut och joggar en lördagsförmiddag... de kan man ju undra! nu sitter jag här och har eftersvettningar till tusen i mitt mysiga underställ! dags att inta duschen då, sen kanske det är på tiden att börja rota i garderoben efter nånting att ha på sig ikväll, äh de löser sig alltid! dusch var det.


saturday morning

Gillar för en gångs skull att solen lyser igenom persiennerna när jag vaknar, gillar också att det är + grader ute och att jag åt en bra frukost!


ser kanske inte sådär jättegott ut men det var det!


nattinatti


sov götttt


friday

Måste bara börja med att säga att jag nyss skrev ett inlägg om vad jag hade gjort sen försvann de......

Iaf fick jag finbesök ikväll av Malin Anna & Felle! Vi såg först Bella&Tyra show på datorn sen såg vi på spåret finalen och solsidan, sen såg vi också slutet av let's dance och det är bara tragiskt att willy fortfarande är kvar! Vi åt också hallon,hjortron och glass sen tröck vi en hel chipspåse så nu är jag mätt! Pappa sitter just nu och spelar AC/DC i hela huset så det blir lite svårt att sova nu så jag får helt enkelt sysselsätta mig i nån timma eller så. Det blir nog bra, Ni må då hade!


såg den här på malins blogg, ord!!!!

här med är jag en 076-a......

Jag har nytt mobilnummer!! 076-6233567!!


Ifall man söker på hitta.se eller eniro kommer det säkert att stå ''Jörgen Sundberg, eller typ Hans Jörgen Sundberg'' eftersom det står på min pappa? fråga mig inte varför och egentligen känns de helt sjukt jobbigt att byta nummer och de kommer ta 25 år att lära mig det men NU VET NI!

0766233567!!


TRY IT!


ny favvo.


Godmorgon

Idag har jag träningsvärk!!! insida lår och rumpa!!!!!! asså de är lycka haha! vaknade typ nyss och grejen är den att de har börjat försvinna saker ur mitt rum.. typ örhängen,sockar.. och småtjaffs, och idag nu på morgonen ÖVERLISTADE jag gärningsmannen.......



hon är inte så söt som hon verkar... tro mig..

iaf så ska  jag gå och fixa mig nu sen promma till mamma sen ska vi på stan, ska träffa runa där och kolla på hennes nya tänder! hah..  PUSS


11 mars


Kvällen har jag spenderat med denna tjej, min lillasyster:) vi har gått till maxi och bråkat om och vartannat men de gör vi ju jämt så inge konstigt med det! sen har vi sett massa tv också! Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig och läsa min bok, sen imorgon blire stan me mamma en snabbis, ska vara hos pappa 2 veckor nu så jag saknar henne! hade bra:) puss.


CASH FLOW RICH GIRL EMILIA SUNDBERG

kontoutdrag är kul!!

disponibelt saldo: 2.50 kr........


för dom som aldrig frågar får aldrig veta

Lovar du att vara ärlig? absolut!
Låt just nu: calling out 
Röker du? nejnejnej
Beroende av: socker!
Favorit bok: läser 'maskrosungen' nu å den ä braa
Vem behöver du mest just nu? min mamma
Vad tror folk om dig? att jag är glad och pratar mycket heh
Stämmer det? jo nog gör det de nog
Vad får du oftast komplimanger för? att jag är vältränad vilket jag verkligen inte är haha
Vad säger du för att imponera på någon? brukar väl inte försöka så mycket haha
Funkar det?
Hur imponerar man på dig? när man är sig själv och bara är king

Brukar du skratta för dig själv? hah jo
Vad står det i ditt senast inkomna sms? ''va ska vi gö ikväll då;)''
Vart bor du? moröbacke skellefteå....
Trivs du där: hjodå
Äger du några converse: jepp 2 par! (LOVE)
Festar du mycket? nejmen de tycker jag inte
Vad har du för mobiloperatör? halebop vänner
Är du allergisk mot något? lite pollen...
Nästa mål i ditt liv: att kara g i matte:S
Hur svarar du i mobilen? mob - hallå, hem- hej de ä emilia
Vem ringde du senast? amanda bj
vad sa den du senast pratade med live? ''har du min svarta kofta''
Antal sömntimmar i natt: 11?
Sov du ensam? aaråå
Tycker du om din pappa? jajemen

Brukar du komma i tid? oftast
När mår du bra? när de är fint väder och varmt ute
När blev du fotad senast? igår
Är du smart? helt sjukt smart

Favorit dryck på morgonen: oboy
Är du blyg? beror helt på umgänge
Är du cool? YOU BET.
Har du varit full? nej:S:S:S?
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? vad skulle ja inte göra!!!!!!!

inte långt borta nu.....

BARA 93 dagar kvar tills skolavslutningen då!






lejonkungen

Ikväll har jag elle och soffe bastat, varit ute i snön sen har vi myst framför tvn och sett lejonkungen! känns inte okej att jag kan alla låtar och nästan alla repliker också, och att tårarna bara rinner ner mufasa dör är faktiskt sant. kan inte hjälpa det! NU är jag hemma och är tröttare än någonsin förr, ska fika nu sen sova ut heeela morgondagen. Blir perfa. puss på er!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SLI TO THE TEN

jag gav upp när ungefär halva femte filmen hade gått, mådde inte bra rent psykiskt.. vaknade av att både elina och sofia lämnade mig ensam ute i elinas gästrum, har nog aldrig hoppat upp ur en soffa så snabbt nån gång skulle inte förvåna mig ifall jag väckte hela hennes familj också, vi avslutade iaf med att se sista filmen nu på morgonen och dom blir bara dåligare och dåligare.. men men  iaf kom jag nyss hem och är tröttare än jesus själv sitter i samma kläder som jag har sovit i, absolute fresch osv=D nä men ska faktiskt bege mig in i duschen nu sen ska jag gå till apoteket och hämta hostmedicin som doktorn har skrivit ut... hoppas de funkar!!


.........

inne på fjärde filmen, amen fyfan hur jag mår nu alltså..........

WANT TO PLAY A GAME?

Jag Sara Sofia & Elina är hemma hos Elina och ikväll har vi hyrt alla saw filmerna, och just nu ser vi dh och efter det ska vi börja se, vi ska alltså ha maraton inatt;)  vi har räknat ut att de kommer ta typ 10 timmar:O:S så vi har laddat upp med massa gött, och de bästa med hela den här kvällen är helt klart att vi har köpt winerbröd, 5 för 25 på ica, höll på att börja flänna av glädje! Frågan är ju bara hur man kommer att må efter att ha sett 6 st riktigt jävla sjuka filmer.., tur att jag ska sova här inatt för aldrig i hela mitt liv att jag hade våga gå hem! NU börjar dh om sen taggar vi saw, ha en bra kväll!


NO CHANGE

Idag har jag suttit på frisöererna nästan 4 timmar i sträck, utan någon som helst förändring på mitt hår=D hah känns ju sådär, nä men satt ju som sagt och kollade på Elina och de vart finfint! tog en fikapaus med Julia&Josse på lilla marie och vi satt där ungefär en timme och de va trevligt :-)

Efter Elina var klar så for vi på dallas och åt kebabtallrik, var så sjukt hungrig eftersom jag kom till stan ungefär 11. Nu är jag hemma en snabbis och väntar på Elina vi ska på (gissa).............MAXI! och möta upp sofia och sara, berättar sen vad vi ska göra måste packa sovgrejer nu, och hänga upp mina badkläder.... (jag vet badade igår men hade inte orken). vi hörs!


9 mars.




2 bilder från igår

Igår såg vi svenska hollywood fruar2 och åt massa onyttigt  sen skrattade vi så vi dog till gamla skolkataloger!! Idag ska jag på function 1115 sen ska jag gå på stan och sitta och titta på elle när hon färgar och klipper håret i 3 timmar, måste ladda upp mentalt  nu... PUSS.


IDAG.









haha inte okej att ett turkgäng bestämde sig för att åka precis efter oss och det resulterade i att jag fick ett arabarsle i huvet.. nej men de va jättetrevligt.

varför inte passa på att ha det extra mysigt i bubblet ba sådär offentligt liksom;)?

TACK för en trevlig dag tjejer=)


''hur stor är den? 18, o shit'' hahahahahahhaa

Hemma från pite nu, har badat hela dagen och känner mig helt mör i kroppen, eller blåslagen ska jag kanske säga.. Sofie kan de där med att åka på en heh! annars så har dagen varit king, har ätit de godaste skrovet i hela mitt liv!! de tog slut på ungefär 1 sek, sen fick jag världens chock när jag såg 2 killar stå och strula mitt i vattnet, de va skum överallt sen kommer jag upp ur vattnet och då är  dom ungefär en dm framför mig och grovhånglar! visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. sen så var det en tjej som badade i string också, MYCKET EXCLUSIVT! Nu ska jag äta en efterlängtad middag seen vänta på elina då ska vi till sofia och mysa x1000 sen köpa chips på maxi, WEI. PUSS


every day holds a little dream



jag och jullix i medle taggade på tältning osv!!

Ikväll har jag bara legat i soffan och slappat, jag och pappa såg först Rain Man sen nu har vi sett Wallander Mastermind.. jättehemsk:S, vågar inte gå och låsa dörren nu... annars har jag spårat ont i lungorna efter allt hostande, börjar bli nådigt less. Men jag trottsar ba allt och far ändå till pite och badar imorn ändå! har ångest över hur blek jag är och att man är fit for fight inför  beach 10 kan man väl inte säga. MEN spela roll! haha.. Nu ska jag använda mitt bodybutter sen försöka sova ska trotts allt upp 9 imorn. Ni må då hade mina vänner.

ps. kolla till vänster, där de står ''61'' dagar till frankrike och hur länge det är kvar tills sommarlovet, längtar ihjäl mig!! ds.


gissa vars emil borde vara?


SES IMORN EMIL♥
hahah


070310

Vaknade vid 1, sen städade jag lite på mitt rum eftersom det såg ut som skit, efter det skjutsade pappa mig på 360, så jag tränade i ungefär en timme sen fick jag hämnting då for vi på onoff och jag pratade med en tjej där om kameran, hon trodde inte att de skulle gå på garantin och att hon tyckte de va bättre att köpa ett nytt objektiv, amen 2500 ba sådär är inga problem för mig tänkte jag och köpte ett =)

Fast näe.. de gjorde jag ju inte. Får gulla lite me pappa och joppis sen får vi se hur de blir.

Iaf for vi på ica efter och jag har skaffat mig så många vuxenpoäng idag att det inte är sant! gick till och med inne på ica och drog vagnen, sen har jag kollat kilopris och de är alltid king att följa med och handla för då får man det man vill ha! iaf så ska jag gå ner och duscha nu sen fortsätta städningen på mitt rum. Förstår inte vad jag har gjort riktigt :S de är då kläder överallt iaf....


gulletjejer!

myyyys!!


LOTS OF LOVE



+matildalu!

 TYCK OM ER!


LAST NIGHT

Gårkvällen började ju jävulst bra... tappade kameran i golvet så att den gick sönder....sen kände jag mig bara stressad över allt och hade typ smått panik! Men Frida tog deeptalk och lugnande ner mig vilket behövdes♥ efter 9 kom det massa folk och det var kul, det konstigaste måste dock ha varit att jag var som fullast när jag skulle hem, hela kvällen gick jag  runt och ville att alla skulle ha roligt så att jag glömde bort att dricka?..

Att jag steg upp klockan jävla 8 idag för att komma till en kvartersgård som luktar snus och öl  fick mig att bara vilja spy! fan va grisiga alla är!! Och att jag är låter som en medelålders kvinna som har rökt hela sitt liv är ju också kul!  helt sinnes hur hes jag är!! ska inte klaga för mycke för de va faktiskt roligt igår ni är kingking tjejer och jag är faktiskt inte alls lite bakis idag FÖR FÖRSTA GÅNGEN! och det känns ba så braaaaaaaaa.

Nu är jag hos pappa och nu ska jag gå ner och duscha tills varmvattnet tar slut. seriöst. brabra hej

tagganuuuuuu

Jag har precis duschat och nu står Linn i duschen, vi är hemma hos mamma för vi har varit nere i kvartersgården och ställt undan lite massor av blommor och krimskrams.. hittade en skiva där nere med östen med resten så vi har haft riktigt roligt! Ikväll är de fest först med alla tjejerna från klassen (utom dig matilda, vi kommer sakna dig!!) och det kommer nog bli king, vid 7 ska vi träffas och äta pizza sen blir det lekar och sen får vi se vars det bär! Är riktigt taggad faktiskt! NU KÖR VI 1b!! PUSS=)


ÄLSKA=)

ENGELSKADEBATTEN BORTGJORD OCH SAMHÄLLSPROVET OCKSÅ!!!
bara en lättnad på 10000 kilo!

Riktigt tung dag imorn förövrigt, eller så iiintchh!! röst och rörelse och engelska sen slutar vi=D älskar att min lillasyster städate mitt rum igår! tack joppis!! älskar att gå i en taggad klass och älskar mer än allt att det är fredag imorgon, älskar att pappa kommer hem från thailand ikväll och att vi får veta om de blir husbygge där eller inte, asså älska livet ba idag ba=)


Just paint the picture of a perfect place, They got it better than what anyone's told you

Godmorgon! Är fortfarande hemma, var inte ens lite trött när jag steg upp och det är ungefär första gången i världshistorien det händer? Skönt var det iaf, nu har jag drygt en halvtimme på mig att göra... ingenting? skulle hellre ha sovit nu när jag tänker efter, aja, torsdag idag. Prov i samhälls med DFAN, har väl inte pluggat övermycket men jag orkar inte heller, vill bara spy när jag läser den där boken för de finns inge tråkigare.

PS idag hämtade vi nycklarna tills på fredag så de känns bara king!=)


ONSDAG.

HEJ Idag gjorde jag lite oseriöst universums sämsta redovisning, vi hade gjort en jättefin power point om djur, sen började den spåra och köra jättefort sen försökte jag hinna med!! så jag började prata jättefort och de gick ju som.. sådär...haha, fan va jag skämdes, och alla bara skrattade.. som tur var hade jag ju min grupp som inte skrattade (ELLER??) AJA de va iaf roligt!

Sen hade vi skobandy i stormen och de var as roligt, älska min klass alltså, haha jag josef och emma körde curling idag, de såg rätt bra ut och vi har stora planer för framtiden! Vinter OS 2014? eller så inte..



Hur som helst, just efter den här otroligt skrapa och fagra inte alls suddiga bilden är tagen tappade jag ner min mobil i golvet så det blev en spricka i själva mobilen. jävla fan alltså, menmen det är bara att gå vidare. med eller utan spricka...jag är verkligen king på att förstöra saker!!

Ikväll begraver jag mig i mina samhällsböcker och taggar GREY'S 21.00 på femman. PUSS.

tisdag

Är bara hemma en snabbis nu, först skola till 4, missa bussen till stan, stå ute och vänta, träna på 360 med johanna, sen missa jag såklart bussen igen.. så då gick vi och väntade som nå lodisar inne på vintergatan, sen buss hem och nu sitter jag här, får hämtning om typ 20 minuter då ska jag och se estetarnas michael jackson konsert på atorp, tror den kommer vara riktigt bra och jag är taggad=D annars så ska jag sova dirr jag kommer hem för jag är helt slut. Jaja nu ska jag gå, här har ni en KING låt som bara får mig att längta ännu mer tills fredag:D:D wihoo=) pusspuss.




Hooooooooomeee

Baldershowen var king! skrattade å skrattade å skrattade lite till, riktigt roligt faktiskt :D har tränat 2 timmar ikväll och är annars helt död, så nu ska jag läsa min svenskabok och sen sova, imorgon har vi fl-redovisning & fotboll på gympan=D det kommer vara rätt ooooooseriöst... jaja läsa bok var det. NATTI!

1 mars

Skola till 14.25
Stanna kvar och jobba med fl-redovisningen
Hem
Laga egen middag!? BULLAR (?)
Träna
Baldershowen


''Så mycket att göra men så lite tid''... idag känns de verkligen så, meeen jag ska hinna allt. PS. hittade min bok skåpet idag!!! kanske borde städa lite där inne, nu ska jag jobba på min personbeskrivning om darin hahahaha.....


BILDER FRÅN GRIS-LIRET







HAHA KENNY STARFIGHTER!!










RSS 2.0