c'mon now, who do you.. who do you, who do.. who do you think you are?

Pratade nyss med malin på msn och då sa hon att hon skrev i hennes blogg, ha tänkte jag! lika bra att passa på då.

jo, till idag då..
 
vad har hänt? jag åt på frasses, btw tack sanna för stödet! sen efter det for jag hem och slappade vid datorn, såg lite film och så, sen hade jag match förlorade dock men vi spelade bra första halvlek iaf.

var det kul? frasses är alltid kul och fotboll funkar, filmen var okej så det var väll överlag kul!

vad händer ikväll? vet inte riktigt kanske ska ta och hoppa i duschen och bjuda hem några käka godis och se film? skulle va najs, eller så köper jag bara godis och ser film själv, vilket som så blir det najs!

kommer jag blogga imorgon också? det får vi se om, förmodligen kommer det väll nåt inlägg men nu, nu måste jag dra, tjing=)


''idag har jag köpt en juice''



HAHA, är det bara jag eller är inte den här sjukt rolig? nu ska jag se gg :) XOXO

Godmorron!

11.57 visar klockan och jag sitter här, ungefär som igår.. drar mig lite, ska snart äta lunch, fast sen vet jag inte vad jag ska göra.. har inte så mycket för mig, eller jo. Jag har ju match och det var vilken tid.. ska kolla halv 5 var det. På vanligt gräs,ska bli sköööööönt! hatar typ konstgräset nu, skrapar bara upp knäna så himla mycket, kanske borde sluta ramla?;D hihii..


lugg på nytt kansche?;)dock väldigt sliten tagen typ 4 inatt..

xoxo



från och med denna dag,är jag beroende. Och hur jävla fräsch är inte Ed Westwick ''chuck'' på en skala?
maaaaaaaaaaahhhhhhhhh...

Kallt

Jag kom ganska nyss hem från att ha kört hem fanny med moppen.. & jag har bara en sak att säga, fyfan så kallt! Allvarligt talat så är det typ vinter nu, och vill ni veta en sjuk grej? det är ju fortfarande augusti. orkar inte kylan, orkar inte vintern, orkar inte kliva upp och det är 20 minus ute. Orkar orkar och orkar inte... Men men, det kommer ju ändå en till sommar sommaren 09! Ha Ha, har typ ingenting planerat då, för ett år sen visste jag exakt vad jag skulle göra sommaren 08 men nästa sommar, haha ingen aning alltså. Äsh det är ändå sjukt länge kvar nu, så vi lev i nuet nu eller hur? till kvällen då..

vad gjorde vi? jo vi såg sex and the city och proppade godis, drack läsk och åt efterätt, en riktig slapp kväll alltså.  snackade en hel massa också, gillas=) imorrn hade jag egentlgien tänkt dra på mig en fet mjukisdress och bara softa hela dagen, men då har vi våran sista hemmamatch med laget och jag ska spela så jag ska verkligen försöka vara positiv och ge allt nu då, känns som sorligt hela grejen med laget=/.. Men det löser sig, det gör det alltid! näe men nu ska jag städa undan lite här, ser ut som en resturang ungefär.. hehe näe men det är glas och hosen drosen överallt, vihörs imorgon godnatt!


''power ray spray typ 0 kalorier''


Ny design :D

Hej hej bloggen! Nu känns det skit kul att skriva igen eftersom jag har fått en design, och inte en vanlig skeeten som jag har gjort själv eller gjort och gjort typ bytt färg och så utan nu är det duktiga sebbe som har gjort den, och den vart ju perfekt alltså! tack tack tack! vill du läsa hans blogg eller kanske vinna en design som jag? så kan du ju alltid göra det här >LÄNK<

Ja annars då, vad har jag gjort idag, jag har gått en sväng på stan sen suttit här och ruttnat resten av dagen. hittade massor av grejer men va inte på shopping humör idag så jag köpte bara ett puder men det funkar ;).. Nu ska jag snart äta middag sen ikväll blir det vänner förmodligen fanny orkar inte med att vara med många ikväll känner mig trött dryg och slut bara... men ni får ha en bra kväll det ska jag ha =D hehe och alla som ska på stugsitan tare lugnt visst?;)




saknar er konfisar snart återträff peppa :D

what to do?

God morgon! Jag sitter nu här i mitt rum i pyamas och drar mig lite, ska kanske snart hoppa in i duschen för att sen fara på stan. Ikv vet jag inte hur det blir men förmodligen johanna, var ett bra tag sen faktiskt. igår somnade jag typ direkt och vaknade inte en enda gång inatt sen nu på morgonen var jag itne så trött som jag brukar vara så det vare ju skönt! näe men nu ska jag ta och göra nåt vettigt.. kanske äta lunch? tacos finns ju kvar så det bli väll att äta det till la lunch då. ha det bra tjing=)



bilder från i somras i stugi :)


orka orka orka ingenting

trött som faaaaaaaaaan nu alltså, hoppas allt är bra med er sov gott.


skrov imorn nån?


Fredag

Godnatt världen skulle jag bara vilja säga och sova i 1000 år men det går ju inte, önskar att det gick typ. Ikväll har jag varit med fanny och vi har inte gjort så mycket, varit en sväng till kåge och lite andra grejer, igår va jag på stan med fanny och jag köpte en väska en kofta och en tröja, kände att jag behövde det där alltså. Och jag har fet blogg''torka'' nu och ont i händerna, ska hämta nåt att dricka sen se film, laddade hem lite nytt idag vad ska jag se????


fika????


gothia 08

''I'm a shop for labels while them ladies lay and wait for love''





dont ever be afraid to ask for more live your life like never lived before.

They say, the time heal all wounds. but this time the wounds have cut so deep that I will have to wait an eternity.

Tisdag

Började dagen halv 7 av att jag vaknade då, väldigt intressant läsning här känner jag.. hade boll i skola på morgonen men såklart så ska låret inte hålla så jag var bara med halva passet, sen lunch svenska no arbetspass och slut=) vi har ändå rätt bra schema faktikst tivs ändå=) sen for jag hem skjutsade emma hem eftersom vanessa hade blivigt sjuk och farit hem så hon stod där så ensam så det blev bra till slut! och nu sitter jag här, har ätit lite melon och nu ska jag göra min engelska läxa, känner ingen pepp att skriva som en ''love guru'' på engelska direkt inte min starkaste sida precis ;P men kanske ska sluta snacka och sätta igång iaf haha..



snälla nästa gång jag kommer hem kan jag inte ha 6 stycken sånna här hemma då?

Warwick Avenue


Måndag

Och det är vinter i sverige!!!! skulle mer än mest slippa säga det men imorse när jag for till skolan var det 8 grader ute... VARMT? inte det alls, men jag bet i det sura och stack iväg... kom på efter ungefär halva vägen att jag kanske skulle ha tagit vantar på mig... men det var ju som försent då, så jag kom till skolan med ett par förfrusna fingrar sådär lagomt peppad på läsning, då hade jag också glömt boken så jag satt i biblioteket och slappade i 20 minuter sen hade vi massa andra lektioner och vi har nu 3 läxor i veckan? TACK<3 älska nian alltså... sen var det vildalådan aka ''renslaffs'' som jag skulle ha sagt så ingen var direkt peppad på att gå till matsalen men vi satt där ett tag sen var det tillbaka till lektionerna, då hade vi svenska sen gympa baseball och då vid halv 2 var det ju typ 20 grader tror ni man är förvirrad eller? morgonen typ 5 och på dan typ 20? vad händer.. haha.. sen en rolig grej som hände idag var att linnea var tvungen att knipsa hennes lås så.. ifall ni tänkte plundra nåt skåp och fick se den här lappen så vet ni att det var linneas skåp.



jag skulle överlägga tanken att sno nåt med en sån här söt lapp faktiskt ;)

JÄVLA LÅR

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! orka att jag knappt kan springa och inte ens få en liten smäll på låret utan att det svullnar upp och jag får ont!!!!

080824

tjena! söndag idag då. Idag har jag itne gjort mycket alls, sov till 1 ungefär åt lunch sen har jag duschat och varit på maxi och käkat glass. Känner att jag inte är den aktivaste här på blogg.se längre, men vad gör det för skillnad egentligen? jag orkar inte sitta och trycka massa inlägg om jag ändå inte har nånting att skriva om. Ikväll har vi match, hoppas vi vinner. Känner mig helt slut och förkyld men jag vill ändå spela. Är ju en av som sista matcherna vi kommer att spela med laget så klart man måste bita och vara med.. vad mer har jag att berätta då.. hmm, jo imorgon börjar ju skolan om igen! känner mig sådär peppad alltså. Stiga upp halv 7 och komma hem vid 3 sen göra läxor och sova. så kommer nog mina dagar se ut nu framöver. Men som tur har jag ju moppe iaf nu och behöver inte fara till skolan en halvtimme tidigare för att åka med nån jäkla buss. Samma sak jag är ju hemma snabbare nu också. skönt! såg ni föresten bilden i förra inlägget, det var då jag och min storebror snygg man var. skallig och allt riktigt glammigt på den tiden känner jag sisådär 93 kanske? synd bara att jag inte va född på 80 talet då hade jag kunnat digga till den här låten fast... ioförsig det gör jag ändå(L)(L)



och juste en grej till, jag vann en design utlottning på sebbes aka sabbaas blogg hehe hoppas den kommer snart de bli no bra de =D tjing

2 fat 4 you

Klicka f?tt st䮧a bilden

LÖRDAG

Tja idag har jag varit på stan vill ha ett par nya jeans en stor tröja nya örhängen ett nagelack nya skor aaaaaaaaaaalllllt får man köpa världen? nej för mina peningar ska gå till min kamera, men jag har börjat tänka nu, hur ska jag överleva med pengar fast jag inte får andvända dom?? Kommer typ inte att gå, men jag ska ha kameran jag ska jag ska jag ska.....


080822

Jag har typ blivigt morgonpigg, har inte ens nån gång i mitt liv hänt att jag har varit det. Men nu plötsligt när skolan börjar, okej det är ju jäkligt motigt å allt att stiga upp halv 7 men förut låg jag i sängen till halv 8 om jag började 8 ungefär, det är ju bra med tanke på att vi börjar 8 alla dagar så då har jag typ en och en halv timme på mig att göra massa saker på morgonen plus bli klar och allt sånt, fast jag är sjukt trött på kvällarna nu, skulle kunna gå och lägga mig och sova i 100 år nu känns det som. ska typ göra det. Och inte bli störd, älskar ju att sova och nu är jag morgonpigg kan det bli mycket bättre egentligen? hoppas bara jag inte vaknar typ 8 imorn för då blir jag jävligt irriterad typ världens sämsta morgonhumör kanske? sen säger jag alltid massa konstiga saker när jag vaknar, typ frågar om vädret osv, om vi ska äta snart fast klockan bara är drygt halv 7.. lol&lal!

men nu är jag trött så jag ska sova tjing=)




ska vi läsa?

Fredag<3<3<3

Jag har aldrig varit såhär glad att det är fredaf förut, känns så jävla skööööönt!!!! Idag hade vi skolfoto och det vanliga kortet... alltså.... hur i guden? fast vip kortet vart ju as snyggt :D lillerik bert och klimpen klockrent! i helgen är det ju matfesten och imorgon ska jag och joanna+natalie dit och äta lunch, blir nåt gott hoppas jag, men nu sitter jag på loftet och ska typ dra ut! ses bajjjjjjjjjjjjjjjsssssssssssssss

paaaaaanik

vad ska man ha på sig? hur ska håret se ut? ska jag stå eller sitta? varför är alla jeans smutstiga?vip kortet? bert ljung? alla tankar snurrar i mitt huvud och snart blir jag galen, orka skolkort jag ska förmodligen strejka. För jag orkar inte vara med, skolkatalogen suger!


Fan

Vilken jävla svacka..


Torsdag

Andra riktiga dagen i skolan hur jobbigt är det inte? Jo, förbannat jobbigt.. men jag hittade min moröndress iaf och det är jag glad för, fast vi hade prov idag och det var väl som inte det roligaste. Men imorgon äre helg och jag längtaaaaaaaar.. så skönt att få sova ut, fast på måndag börjar allt om igen samma veva... otroligt peppande, sen är det ju skolfoto imorgon nån som är på att  vara sjuk? jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, och vi har kvart i ett? måste typ ta med en platttång till skolan för håret lär väl stå åt alla håll när vi börjar åtta på morgonen. orka....


fett ovärt

jag hatar oärliga personer, ofta man bara tar en dress? förbannat i förbannade förbannelse!!!!!!!!!!
åååååååhhhhhhhhhhh!

vad har jag gjort i sommar då?

1. Sola
2. Bada
3. Bo i yttervik for a while
4. Vara i stugan
5. Spela gohita
6. Åka till göteborg
7. Konfas
8. Åka till gottland
9.Hoppa från bron ner i havet
10. Åka båt
11. Köra moppe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Åka vattenskidor
13. Sova under öppen himmel

14. Midsommarvaka
15. Bada nakenbad
16. Spela fotboll
17. Vinna serien
18. Skjuttsa Johanna på moppen runt hela skellefteå
19. Åka på en roadtrip till en hemlig destination
20. Fiska gädda sen  lägga den i johnys säng
21. Fylla byxis
22. För första gången se pitesummergames
23. Se björn Gustavsson på festivalen
24. Åka alla karuseller på liseberg    (alla roliga gills det?)
25. Samla på ballerina skor
26 Äta minst 5 Bbyn-glassar
27. Vara med mina underbara vänner
28. Tälta på ett tak
29. Åka ut i furhmans båt och tälta på en ö med älsklings Johny!
30. Vinna på lotto (hoppas jag)

21 saker uppnådda! typ nöjd=D,


 förövrigt så gick matchen skit har en lårkaka i höger lår och nu är det svullet  och jag kommer typ inte ta mig ner för trappan för de gör så ont,sen att vi förlorade med 2-0 gjorde inte dagen bättre och att jag har jag glömt min jävla mjukisdress på skolan och den är förmodligen stulen av nån fattig jävel....INTE KUL!!!!!!!


Snabb som fan

Jag slutade kvart i 4 idag och då skulle jag hem, till yamaha center äta och byta om till fotbollskläder för samlingen till matchen är kvart över 5, alltså om 25 minuter. om 10 min ska jag vara hos joanna och jag har inte ens bytt om än. Snabbt som fan måset jag klä mig alltså, men det funkar nog tjing=)=)


ifall på bristande information



Såhär kommer mitt liv se ut i ungefär ett år framöver nudå, vad säger man nån som har lust att byta liv i sådär ett år?=)=)

What happens in vegas

Nu på kvällen har jag inte fått mycket gjort, cyklade till mamma med en trasig cykel för att hämta mina jävla skor till gympan imorn, och det var  typ det jobbigaste jag har gjort punka på bakdäcket är inte att leka med. Sen när jag kom hem så började jag se filmen what happens in vegas, den var jättebra!

och nu ska jag nog inte göra så mycket typ äta nåt sen sova, ska ju trotts allt upp imorgon typ halv 7 såååå jag borde komma i säng ltie tidigare, fast nu äre ju OS saken som jag alltid ser på på kvällarna så det kan jag ju inte missa;);) men se filmen den är bra, tjing=)


Så rastlös

Jag önskar typ att jag fick göra bort alla mina läxor nu, för jag är hur rastlös som helst.  Ingen att vara med, ingen moppe. måste fara till mamma och hämta grejer till idrotten imorn, jag orkar fan ingenting alltså. Ge mig bara min moppe jag behöver dig!

Hemma från skolbänken

Äntligen jag är så sjuuuuuukt trött!! skojar bara, dagen gick bra och vi fick vårat schema då, och när man tittar på det noga är det inte så farligt faktiskt. Min moppe får jag inte tillbaka förän imorgon EFTER skolan hur ska jag ta mig dit :(? någon vänlig själ som vill skjuttsa mig? nee, inte de inte de...... och idrott har vi imorgon också.. löpning! sådär tidigt på morgonen, orkar jag leva? näe jag tror fan inte det, tänk och dö nu så skönt...  (JAG SKOJAR BARA)

näe men idag fick jag också höra att linnea också har en nikon nu kan ju jag få höra lite tips av henne vars jag ska köpa den fast jag tror jag vet ändå. Och vet ni vad, jag är hur hungrig som helst. jag åt ingen frukost och ingen lunch ska jag klara mig till middan eller göra mackor nu? mackor gud vad gott. Och idag fyller Linn år! GRATTIS GUMMAN=D ha en bra födelsedag för det hade jag=) tjing=)


 anders världens coolaste präst typ?


tisdag morgon

Skola idag då, känns inte så surt faktiskt... men imorgon, och i övermorgon och dagen efter.. satan vad det kommer ta emot att stiga upp säger jag bara. Men nu är klockan halv 12 och jag är inte ens klar, tänk om man hade haft ett sånt här bra schema? börja 1 och sluta 3, soo nice. men inte de inte. utan 8 varenda morgon yes it is. Jag ska bara blåsa håret och allt sånt skit sen ska jag fara in med moppen på yamahacenter eftersom den va ju punka på, sen får jag skjutts av katarina till skolan.

vi kommer säkert inte göra nånting idag mest bara sitta och typ få scheman kanske leka nån lek? typ berätta om vad vi har gjort i sommar (som vi gör varenda höst) och höst är det ju nu också, känns lite surt att snart kommer den typ 6 månaders långa vintern hur ska jag klara mig? fast juste.. utomlands över jul och nyår jag kommer trivas!



Kap Verde

om jag längtar, kap verde öarna i 2 underbara veckor det kommer steeeeeeeeka!


Me like-like

nu har jag sett klart i am legend, konstigt nog men varje gång jag ser den börjar jag gråta? ska inte det vara en spännande film. den är mest jobbig tycker jag, men ändå så sjut bra att jag måste se den igen. Och nu är klockan 20 i 1 och egentligen? vad gör jag uppe nu, jag borde sova. lite trött är jag också men jag är sugen att se på film, jag tog till och med in chivas till mitt rum för jag trodde han ville mysa, men nejdå. Då vill han bara ligga på golvet längst vid bakdörren tack chivve, tack för din respons jag älskar dig också. fast i och för sig så är det typ 100 grader i mitt rum nu och jag svettas ihjäl. och han har ju päls så..kanske my bad.



men vad ska jag göra nu då? ska jag sova eller se en till film, hungrig är jag också kanske ska ta lite nattmat? jag har typ dom 2 bästa filmerna i världen att välja på, ps i love you och sex and the city så  det kommer nog sluta med att jag ser båda 2 fast vad blir klockan då typ 4 och jag ska upp 11 fan fan fan jag hatar att behöva gå upp. nu ska jag göra nattmackor god natt er som fortfarande har sommarlov och för er andra, sov gott!

vägra

Imorgon börjar det vanliga livet om igen, Sommarlovet har varit bra för det mesta, Gothia var nog höjdpunkten av sommaren, sen alla surströmmings kvällar ute,slappardagar hemma och dagarna nere vid älven kommer jag aldrig glömma heller. Men nu är ju alla skit tråkiga och ska ställa om dygnet, heller att jag ska det. Jag börjar ett imorgon och jag ska nu slå på en film sen se film hela natten, vägra ställa om alltså. Kommer nog märkas imorgon men vafan, man är lika trött ändå.. Har laddat hem lite nytt så nu behöver jag inte se samma igen.


Måndag

Hej Hej! typ måndan i mitt liv har det varit idag... Började med att det var typ världens sämsta väder så min lillasyster väckte mig och drog ut min dator för den inte skulle gå sönder eller så klockan var typ halv 10-10 då så jag vägrade gå upp och tvingade mig själv att somna om,och det gjorde jag sen vaknade jag typ 12 och då var  jag otroligt jävla seg  så jag satt vid datorn till 20 i 2 då gick jag och duschade och gjorde mig klar sen halv 3 ungefär gick jag ut och skulle ställa in moppen i garaget för den hade stått ute och då ser jag att jag har punka på framdäcket eller nåt fel med ventilen så jag hade ingen luft där iaf, kändes ju skit så jag ringde till joanna och frågade om jag kunde åka med henne men hon svarade inte så jag hann inte fara till tandläkaren.

Men iaf tog sig jag och joanna till stan och vädret sög ju som sagt så vi var as blöta, vet inte hur jag ska göra imorgon om jag kan lämna in moppen på nåt sätt och få tillbak den annars har jag fixat skjutts så det löser sig=) Sen när jag kom hem åt jag surströmming så himla gottt!!!! sen hallon å glass till efterätt så nu är jag proppmätt!

Men skola imorgon då. Börjar ju ett men ändå, 9e? känns det verkligt? nej det gör det inte sista året med världens bästa klass. Ny design har jag också kände mig tvungen. nu ska jag se lite OS studio. bye


Joanna är taggad på flygresa!

På riktigt

Så börjar helvetet om imorgon, jag orkar inte. Jag pallar inte skolan, och 9an? det är ju nu det gäller och vad har jag för inställning? Trodde ju att jag skulle vara peppad på skolan men jag orkar inte plugga 7 dagar i veckan och gå upp kl 7 5 av dom dagarna? och boll i skola? varför tog jag det.. jag orkar inte..... idag ska jag fara till tandläkaren och fixa en tand sen ska jag gå på stan ett tag och efter det bara ta det lugnt. för imorgon måste jag upp typ 11 för vi börjar 1 och schemat? aaah, vad hände? 8 varje dag och 1000 hål? skit skit skit, SKIT kan inte sommarlovet vara lite längre? Ska gå och sura i duschen nu. HEJDÅ


Syskorna hedenhös


bjuder på den här otroligt charmiga julkorts bilden, visst är vi fräscha jag från vänster pontus & johanna, plus hamstrarna då ettan my love. 

snart så...

I konfapresent så ska jag alltså få pengar till en systemkamera är jag världens lyckligaste eller? Jag har nu 1000spänn som ligger och skräpar sen om några veckor när momme har blivigt bättre (krya på dig ♥) så har jag så att det räcker till själva kameran men jag måste spara lite själv till väska minneskort ja allt sånt där men om drygt en månad så är den min. En egen nikon d40!


gotland bilder


 
Tågresor blir ju vad man gör det till ;)

såhär pigga var vi  på centralstationen 8 på morgonen

maten vi fick på båten, typ det äckligaste jag ätit i hela mitt liv.

den som är minst ska klart ner i vattnet ju!

när vi väl kom fram hade jag och joanna för små jel-sadlar så det hjälpte ingenting

det är när man cyklar igenom dom regninga dagarna man uppskattar dom soliga right?;)

haha inga kommentarer ;)

helvettet själv....

sen tältade vi ju också, jag hatar från och med nu att tälta nån som vill va med i min hata-tält grupp?

''va så fula som möjligt'' kommer sakna gruppen faktikst :D

rebecca var hungrig..... moaaaw!

turkey!

fint vare iaf :)

soeeeeet

mer bilder kommer sen orkar som inte ;)

äntligen över



söndag

Somnade vid 3 vaknade vid 8 tror ni jag är pigg? sen att sitta i en kyrka i 100 år gör det inte lättare att hålla sig vaken precis :D nu ska jag byta kläder sen sova tror jag, älska sömn<3


gärngäng1


spidah




ska vi mysa?

redovisningen

Redovisningen från konfan gick bra. Har typ inga bilder för jag råkade he sönder kameran en timma innan... så vi lånade pappas kamera och nu vet jag inte ens vars minneskortet är :P, god tårta från stigs åt vi efteråt och ledarna sjöng världens finaste sång för oss. Jag blev utnämnd till gotlands snackare och att jag gillade att läsa böner (?) WHAT. Aja sången dom sjöng med alla i konfagruppen var fin iaf och min emmas och joannas dans var mer än uppskattad tror jag kanske blir en youtube nästa på den? Ikväll ska jag till pappa. For därifrån vid 1 igår orkar bara inte med all skit.. får se hur det går, kan ju alltid sova borta liksom? Äsh ska inte skriva det här. Ne men nu ska jag in i dushcen hare så bra puss:)


för ett år sen...

skrev jag dethär inlägget:

okej jag orkar inte skriva så mycket nu men jag ska nu komma till saken=)
idag har jag cyklat till boviken och varje gång jag gör det säger jag alltid att jag aldrig mer ska cykla dit
men icke sa nicke nog for jag dit nog;S
aja nu till vädret : jag älskar vädret för tillfället, och längtar typ till skolan (wierd)





Så har min dag inte sett ut idag. Utan nu ska jag på träning och idag har jag haft konfa, köpt ett par nya byxor och käkat grillad hamburgare. Ha det bra imorgon kommer bilder från gotland och för hoppningsvis redovisningen ;).. herra!


hemma

Hej nu är jag hemma, kändes skönt att få sova i sin egna säng inatt, idag har jag hunnit en sväng ner på stan bråkat och sovigt nåt mer ni vill veta kan ni ju smsa.. haha ;) näe men bilder från gotland kommer sen ska lägga in dom på datorn hos pappa:)hehe. bye fokes

På väg hem

Hej hej! Nu sitter jag på båten hem ifrån gotland jag kan berätta mer om själva resan när jag kommer hem men tänkte bara meddela att jag mår bra och jag vill hem till min sköna säng. Om en vecka börjar skolan om och jag gruvar mig... Men nu ska jag ut på deck och blåsa bort lite hehe.. Puss:-)<3

@gotland

Hej snyggingar. Jag ligger nu i ett tält på gotland och myser. Här är det redan kolsvart ute och just nu åskar det. Lite läskigt kan tyckas men jag älskar det. Det är såå mysigt. Och gräshopporna låter ni vet säkert hur sådär störande fast ändå mysigt. Idag har vi badat fast vädret inte var det bästa det var ju varmt men mulet. Och det var värsta vågorna och jag såg en manet skitläskigt faktiskt:o hehe.. Men nu ska jag sova &ja ja skriv från mobilen. Men nu ska jag sova Puss<3<3<3

jag har börjat med..

..pixbox kika in och kommentera :D
 www.emiliasundberg.pixbox.se

ikväll sticker vi

Till underbara gotland, shiiiiiiiiit det kommer äga sönder=D bästa gänget som far kan jag nog lova:) hehe. Hare här hemma ses om en vecka puss:)

great

Filmen var underbar, blir att ladda hem och se om och om och om igen kan jag lova. Nu ska jag sova, har en hel dag med packning framför mig. Hörs puss:)

Grymt höga förväntningar

 

nu drar jag hejdå:)

vilken kvatett ;)



Jäsiken va svårt det är att rymma alla 4 på en bild eller hur...? ;)

Tisdag

Hej på er :D igårkväll hade vi match mot fromheden vi vann med 8-0 skapligt bra tycker jag, fast vi var nog inte i toppskick efter att ha spelat 2 matcher på en helg.... men vi vann iaf och nu har vi grym målskillnad 20-1 rätt bra tycker jag :D sen efter det var jag med johanna,joanna och elina som alla andra kvällar. Vi gjorde inte så mycket utan vi såg mest på tv och åt popcorn, sen ikväll ska vi fara på bio och se sex and the city filmen, den kanske har gått ett tag nu men vi ha inte sett den och vi vill ju hinna.. =P ehm, sen imorgon far ju vi till gotland med konfan jag längtar typ ihjäl mig. Det kommer att äga. Och vet ni vad? stormen kommer att ha gått över tills på torsdag när vi kommer dit och då skulle det vara 22 grader, ganska skapligt faktiskt :D så det blir att pressa,lära sig om gud och cykla runt hela gotland den kommande veckan, men nu ska jag platta håret sen fara på eson och hämta min moppehjälm tack gudarna att du kom =D hehe puss(L)

Just to try it



Haha, alla har väll hört den här låten? den är skitbra å allt men kolla bara remixen hahaha.... alltså..


världens bästa lag



dansar vi inte så ber vi till gud,ber vi inte till gud så sjunger vi, sjunger vi inte så är vi bara bäst. tack ni är verkligen är bäst tjejer=) hoppas verkligen på gothia nästa år=D




söta eller fula



vilken årskurs? spelar inte så stor roll.. söta var vi inte iaf. eller jo, jag!

Söndag eller äre måndag?

Jag har ingen koll på dagarna... absolut ingen koll, haha jag satt här och skulle skriva en rubrik men då kom jag inte på vilken dag det var, fast sen tänkte jag vad jag hade gjort idag och då kom jag på att imorse var jag i kyrkan på mässan och det och då borde det vara söndag. Och det var det ;) ehm ja förutom att ha varit i kyrkan idag har jag spelat match mot clemens vi vann med 4-1 och jag gjorde ett mål och ett assist (varför skryter jag så mycket????) näe, men det är nog för att jag har inte gjort mål på hundra år och jag vill ju komma ihåg det när jag läser min blogg sen;).... som jag typ ALDRIG kommer att göra... heeeh... men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta moppen till joanna och sova där :D ps. 3 dagar kvar till gotland jag längtaaaaaaaar :D :D

snart ses vi igen :D


Lördag

Igår kunde jag inte skriva nånting för jag först och främst hade vi den där matchen i jörn, fast den var endå kul vi vann med 8-0 och jag gjorde 3 mål och ett assist, jag är typ i mitt esse nu? haha... ivf så fick jag också min moppe igår och jag älskar dig(L) ska aldrig aldrig lämna dig haha ;) så jag var som ute och körde till halv ett inatt, men än så länge har min sköna bara gått dryga 5 mil men ikväll blir det mer ;) haha.... fast ikväll ska vi ha den här tjejkvällen. Alla kunde inte ikväll men vi har raggat upp några nya och nu är köttet i marrinaden och om 45 minuter ska jag vara hos joanna... hur ska jag hinna???? måste gå nu iaf. HEJDÅ bilder kommer sen både från gothia och ikväll :) tjing

RSS 2.0