om 3 dagar är det fredag

Har umgåtts med Elina hela kvällen och vi har pratat massor, ätit mackor och druckigt te. Det har varit jättemysigt för jag har verkligen saknat henne. Nu sitter jag i sängen och har redan tvättat bort sminket och hela faderuttan så det känns skönt! Förhoppningsvis kommer min karl hit och sover med mig så att jag får pussa på honom resten av kvällen och sedan somna i hans varma famn. Vi hörs imorgon! går från 08.30 till 16.00 längsta dagen på hela veckan...


HELT fast i låten.

Februari 28 allen

Goddag! Idag har jag och Emma + två till delat ut reklam för specsavers i otroligt fula METRO-västar. Men nu är det gjort iaf och på fredag smäller det igen. Missade dock skidorienteringen... men men! Idag är det den 28 Februari och imorgon är det mars. Sjukt! Snart är det sommar och jag längtar. Ikväll ska jag vara med Elina och jag hoppas att vi ska planera helgen, vi ska iaf se halv 8 hos mig för det har jag bestämt! hihi. Vi hörs senare!


Bild från lulekalaset i somras!

2011-02-27

Bjuder på några bilder från mitt rum, bilderna ger dock rummet ingen rättvisa för det är tusen gånger mysigare i verkligheten!





Chivve ville va med, hehe.



02.04

Nu har jag varit uppe alldeles för länge, har haft en kanondag! men pga sjukdom så avslutas den i min egen säng, känns helt ärligt grymt skönt. Godnatt

fredagkväll

Ligger och myser med älsko i soffan just nu, vi ska strax sova för 07.00 går bussen mot IKEA och det innebär uppstigning 05.30, är taggad! Mest för att jag äntligen ska få lite kvalitétstid med min saknade vän Elina! jaja hur som helst mmsbloggar nog imorgon.Puss!

FREDAG! ÄNTLIGEN HELG

WOHO! Nu sätter vi igång projekt BEACH 11 på riktigt, för vem var inte och svettades på gymmet 06.30 imorse om inte jag och Emma??? Hehe.

Jag har annars ganska precis kommit hem från skolan och jag fick nyligt ett samtal som gjorde mig riktigt glad! Samtalet innebar iaf  jobb för mig på måndag och nästa fredag! Känns kul!!!

Klockan är 11.00 och jag är helt ledig, funderar på om jag ska ta tag i rummet mitt som är ett bombnedslag... Måste även packa ner hela mitt liv i en väska eftersom  i eftermiddag ska jag till pappsen min. Nu ska jag njuta av att det är helg så vi hörs nog lite senare idag! Ha en kung fredag för det ska jag ha! :)

20.55

Ligger i sängen brevid mannen min och han ser på tv medans jag skriver här, har lite beslutsångest faktiskt. Kan inte bestämma mig vilken klädstång jag ska köpa, om jag ska köpa en helvit utan hyllor för skor, en svart med hyllor för skor, eller en svart/grå med hyllor för skor. Hehe, det är inte lätt att va liten som man brukar säga... Ska fundera vidare och samtidigt pussa på killen min. Imorgon är det Fredag och jag inleder dagen med ett COREPASS 06.45. Ska bannemej ta mig upp och ligga där och pumpa. Och Emma&Emma, det gäller er också! ADJÖ

Denna MALM ska iaf hem till mig, om den finns i lager vill säga. Håller tummarna!

REBECCA OCH FIONA TILL STADSFESTEN!!

JAAAAAAAA!!!! ALLTSÅ ÄR SÅ HIMLA GLAD JUST NU!!! SÅG JUST ATT REBECCA OCH FIONA SKA TILL STADSFESTEN OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA GÖTTIGT! ÄR 10000 GÅNGER GLADARE ATT DOM KOMMER ÄN ATT ROBYN KOMMER!!!SKA STÅ LÄNGST FRAM OCH VARA ETT GALET FAN! SÅ JÄVLA KUNG!!!!!!!! DET KOMMER BLI FETT DET HÄR ALLTSÅ!!!!!!


Jag älskar dig

Det är helt otroligt hur glad jag kan bli av att det faller en endaste tanke på dig. När vi är tillsammans spelar allt annat ingen roll. Jag är så lycklig!

Onsdag

God afton! I eftermiddag har jag tränat dubbelpass, nämnligen Core & Bodycombat, alltså har en grym kärlek till BodyCombat det är så jävla roligt och man blir så svettig och slut, har världens skönaste känsla i kroppen nu och överväger att ta en semla bara för att njuta.

Imorgon är det redan torsdag och det känns så skönt! Helgen är fullsmäckad med massa roliga saker och det känns riktigt kul faktiskt att den faktiskt är planerad, såhär kommer den att se ut:

Fredag: Ska mysa hela kvällen med mannen min, äta god middag hemma hos pappa och sen bara vara!

Lördag: 07.00 går bussen mot IKEA, där det blir en hel dag av shopping! kanske en tripp över till finland för att köpa några kläder också, har otroligt bra sällskap också så det kommer bli king! Bussen kommer vara hemma vid 8 ungefär och då blir det snabba ryck hem med allt som har handlats och direkt vidare till Kågemarken där Lisa bor, där vi samlas några tjejer för att umgås och så, övernattar även där och det kommer att bli supertrevligt!

Söndag: Ta bussen från Kåge hem och sen lär nog kvällen spenderas med min gubbe.

GALET ointressant för er men äsh, nu ska jag ta den där semlan. Vi ses när vi hörs


Sist jag var i Finnland med Jonas familj så fyndade jag denna inne på lindex.

Tisdag


Har lagat mat åt familjen idag och det blev riktigt gott! Just nu ligger jag i soffan och slappar, ska försöka skriva litteraturuppgiften ikväll, läs försöka. Annars kommer nog min man förmodligen hit så att jag kan pussa på honom, hihi.

måndag

Ligger helt död i soffan framför familjen annorlunda, efter detta väntar min varma säng på mig, dock utan min man eftersom han är sjuk:( imorgon väntas fystester på idrottsfysiologin... känns väl sådär att få det bevisat hur jävla otränad man egentligen är..

When things don't turn out the way you planned.


Söndagkväll

Har faktiskt lite söndagsångest inför skolan imorgon, känner att jag är less och stressad och att jag förtjänar ett lov. Veckans höjdpunkt kommer iaf bli på lördag då jag åker till IKEA med Elinas klass (och säkert massa fler) Är peppad på att inföskaffa nya saker till mitt rum, har en liten inköpslista skriven och den innehåller bland annat, en vit byrå, och en klädställning, sen ska jag förhoppningsvis hitta massa annat fint.

Ikväll har jag sett solsidan och käkat ost&kex, ska fortsätta med det nu framför Wallander och jag hoppas även på besök av min man! Hörs imorgon, PUSS!


Godnatt

Kvällen har varit den bästa och mysigaste på länge,bara jag och bästa killen i hela världen. Jag älskar dig helt otroligt mycket Jonas! Imorgon så ska vi ta den längsta sovmorgonen ever och det ska bli så skönt. Natti Natti

Lördag

Idag har jag gått på stan med mamma och Joppis, fick med mig nya trosor och sockar hem, sen två nagellack och en plattång som jag och Johanna ska dela på. Inte illa pinkat, hehe. Alltid bra att gå på stan med mamma då får man saker som man är för snål för att köpa själv men som man behöver.

Gjorde även ett till hål i örat i ''targus'' det gjorde så jävla ont eftersom hon inte fick in ploppen där bak och därför var hon tvungen att trycka med pistolen hit och dit typ 5 gånger. Är helt bedövad i örat och just nu sitter den ett fult läkörhänge i titan (är känslig mot nickel och plast) men om en månad ska det nog bli bra det här! Håller tummarna för att slippa infektioner och sånt.

Ikväll ska jag gå till min Pojkvän som ska bjuda mig på middag! Romantiskt värre! Vi hörs imorgon. PUSS!♥


Tar resten av bilderna i samma inlägg (bild 18-28)

18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.


18.En bild på din fritid: Spenderar mer än gärna tid med dessa flickor på min fritid!


19.En bild på en person du tycker är snygg: Oskar Linnros!

20.En bild på dina närmsta: var väldigt svårt att hitta en bild med alla, men den här bilden innehöll några av mina närmsta! mois och matildal och elina hör såklart hit också.

21.En bild på en person som alltid ställer upp för dig: Elina! hon har alltid gjort det och kommer alltid att göra det, det vet jag bara.


22.En bild på en tid du saknar: Sommaren, att bara sitta ute på en alltan och käka färska jordgubbar med finaste vännerna, spela poker tills morgontimmarna och bara att vara ledig. Fy fan va skönt det vore att ha det så nu.

23.En bild från i somras: Jag och Jonas cyklade från min stuga till strandudden på kvällen och badade, sen satt vi på en bänk och åt glass och bara var. Det var så mysigt. Det var lätt en av de bästa stunderna från i somras.

24.En bild som gör dig glad: Två tjejer sjukt taggade på livet på en gata i Ayia Napa, blir glad på ett speciellt sätt när jag ser den här bilden. Sådär, att man kommer ihåg exakt hur man kände den kvällen.

25.En bild på en person som alltid gör dig glad: Det spelar ingen roll hur arg jag är, du får mig alltid på bra humör och gör mig glad!

26.En bild på någon/några som du alltid har roligt med: Kan inte komma på nån kväll när jag Cissi,Elina,Bella Simon mfl inte har haft roligt! Längesen vi gjorde nått sist dock, men det ska det bli ändring på!

27.En bild du alltid skrattar åt: Hahha, bilden föreställer alltså en riktigt het cypriot som var en riktig stalker efter Sara på cypern, satan så ful kille alltså. Hhahah...

En tokig bild: Bilden säger väl allt!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag vara med min älsko. Längtar :-) KRAM!

detta hårproblem

Jag har slingat mitt hår, det vart inte som jag tänkte mig men jag är inte onöjd, bara lite. Men har en till förpackning så vi får se om jag använder den ikväll eller hur det blir. Kunde man inte få ta ett piller och bara få exakt den hårfärgen jag vill ha. Om man kunde göra det vore jag väldigt tacksam och isånnafall skulle det stå BLOND på förpackningen till pillret. Hejdå

Äntligen helg! Har precis kommit hem från ...

imag0322 (MMS)

Äntligen helg! Har precis kommit hem från dagens enda lektion, och just nu ligger jag i soffan med morgonrocken och käkar sen frukost samt värmer mig. 30 minus är ingen höjdare..


Rebecca & Fiona

Tre låtar som går på repeat i mina högtalare.


Bullets

Luminary Ones

Låna pengar ft. Basutbudet


bild från deras blogg.

PS, såg även  på deras blogg att dom ska släppa en skiva till sommarn, det kommer bli grymt och det är jag säker på!



Torsdag

•Skola
Stan
Maxi med mamma
SURSTRÖMMING!
Jobb
Städa rummet, packa alla väskor till mamma
Se finalen av halv 8 hos mig
Mys med gubben min
SOVA

Äter favvomaten idag och är så lycklig över det, har fullt upp ikväll så vi hörs imorgon! Adjö


17e bilden - En ovanlig bild


Tog den av misstag hemma i vardagsrummet, men den är speciell och på nått sätt gillar jag den.

Onsdag

Sitter i soffan och fryser om fötterna för tillfället och det är inte skönt. Förresten så är det så jävla kallt ute att man får frostskador näsan av att andas. Vill ha vår nu, är less denna kyla. Ikväll händer det inte mycket på solstigen 7 kan jag lova er, Jonas är borta och ska även sova borta, så måste sova själv vilket jag absolut inte tycker om. Har en liten engelskauppgift som jag ska göra bort sen blir det nog tv resten av kvällen, älskar alla i halv 8 hos mig i veckan. Hur roliga som helst. Nu ska jag värma fossingarna mina, vi hörs och ses


16e bilden - En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Fruktsallad med smält choklad och glass

Jag fixade ihop lite tisdagsmys till mig och Jonas, jag tog den frukten vi hade hemma och gjorde en fruktsallad, sen smälte sen vanlig mjölchoklad på och toppade med lite glass! Vart hur gott som helst och är superenkelt att göra. Perfekt till Halv 8 hos mig!






Ett litet recept till er som vill avnjuta detta.

Du behöver: Ett äpple, 2st apelsiner, 2st kiwi, och 4st fysalis (eller den frukten du gillar)

Gör såhär:
Skär frukten, lägg den i en skål, ta en ny skål och bryt ner chokladen (använde en halv marabou) låt chokladen smälta i micron, ha på låg värme och rör om var 20/30 sekund. Ringla över chokladen sen toppar du med glass.

Bon appétit!

Strawberry

Fick en parfym av min man igår, den är från the body shop och luktar Jordgubb och sommar, älskar den redan! tusen tack igen! Älskar dig!

GRATTIS EMMA!

Idag fyller Emma E år och jag hoppas verkligen att du får en jättebra dag!♥ och även om den (med ditt fullspäckade schema;-)) kanske innehåller jobb eller varför inte träning så kommer nog inget slå känslan av att fylla år! TUSEN kramar till dig iaf!! du är en underbar vän och kommer alltid med kloka råd! Säger samma som jag sa till Moa på hennes födelsedag: lycka till med körkortet nu och se till att ta det så snart som möjligt! Vem vet, det kanske blir en biltur till Malå i år?


15e bilden - En person som du vill vara med


Ooey gooey brownies

Vet att jag inte skulle skriva nånting idag, men sanningen är den att jag sitter ensam på skolan och väntar på att Jonas ska sluta, vilket är vid 4 så hade ingen lust att gå på stan i denna kyla direkt. Så jag sitter och kikar runt på lite bloggar och så och då kom jag på vad jag ska göra i helgen, jag ska baka!!! hittade ett recept på ett par brownies som såg rent ut sagt delikata ut. Bilden kommer här ifrån (och där kan ni även hitta receptet) Dom heter ''Ooey gooey brownies'' och verkar inte allt för svåra för att göra heller.


14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider


Alla Hjärtans Dag

Idag är det alla ♥ dag, och i år blir första året för mig när jag spenderar den med min käresta. Och i år är det extra speciellt, för idag har jag och Jonas varit tillsammans i 8 månader. Tiden går väldigt fort och det känns som att jag har känt honom i hela mitt liv♥.

Alla hjärtans dag är för mig inget märkvärdigt egentligen så. Utan jag är glad att jag får spendera den med Jonas och han behöver inte bjuda mig på den finaste resturanten i stan bara för att jag ska veta att han älskar mig. Det räcker lika gott och väl med en hemmakväll framför någon bra tv-serie eller någon mysig film och att få somna i varandras famn sen. Men det är vad jag tycker, vi alla är ju olika. Fast iår så har jag faktiskt fixat ihop en liten present till min älsko hihi. Är ju inte anti eller nått utan sånt, sen är de så roligt och fint att göra sånt också!


FAVVO TJEJERNA!


En lagbild på från i Fredags. Bilden tog jag från Lisa!

Söndag.

Idag har jag,Jonas hans mamma och min pappa varit på handledarkurs, och jag pratade med dom efter kursen och det ser faktiskt riktigt ljust ut med mitt mål som är att jag ska ta körkortet i Augusti. Eftersom trafikverket (tror jag det var) har sommarstängt Juli så blir det lite svårt då. Är inte helt 100 men nått sånt var det iaf!

Ikväll blir det lugnt, ska strax ta mig en skål Glass och kolla på Solsidan. Imorgon är det Skola från 08.30 till 14.15 för våran FL-lektion är inställd, så det blir en kort dag sen så ska jag och pojken ha det mysigt, inget storartat men jag vet att det kommer bli en perfekt dag för jag kommer att ha det bästa sällskapet. Nu ska jag inta soffläge. Har förinställt ett inlägg för imorgon blir det ingen dator för min del.Ajöss♥


Bara du.


13 bilden - En bild på dig och någon (några) klasskompisar



Dear Zachary

Har sett den värsta dokumentären i hela mitt liv ikväll. Den gjorde mig så arg och ledsen på samma gång att jag inte vet vad jag ska ta mig till, allt känns så fruktansvärt meningslöst efter att ha sett den. Ett tips från mig är att se den, tänk efter och bli förbannad, det ska inte behöva bli så som det blev. Den är en timme och 48 minuter lång, men det var det värt, man kan bara se den några dagar till på play så ni borde passa på.

En otroligt sevärd och fin dokumentär var det, se den. Ni kommer inte att ångra er, fy faan. Nu ska jag göra annat. Här är länken.

http://svtplay.se/v/2317229/dear_zachary



12e bilden - En bild från din vardag


Hahhaha, vilken bild alltså.. Bilden ska iaf föreställa min ''fina'' klass, räknar in dom väldigt mycket i min vardag eftersom vi ses fem av sju dagar i veckan.

Jag har så snygga klasskompisar











Sådär ja, lite fler bilder från gårkvällens bravader, tack tack tack igen 2b för en asbra kväll!!

Lördag!

Måste bara börja med att säga: TACK KLASSEN FÖR EN GRYM JÄVLA KVÄLL IGÅR!! Det var så himla lyckat, längesen jag hade så roligt. Så tack alla som var där!! Idag har jag varit bakis och hade tänkt fortsätta med det resten av kvällen. Bjuder på lite bilder:






Har massa mer bilder att bjuda på men "servern på blogg.se" svarar inte så kan inte lägga upp fler, men ska försöka igen senare ikväll så kika in då!

Den legendariska "efterfest" lådan fylld m...

imag0300 (MMS)

Den legendariska "efterfest" lådan fylld med mat är nu fixad!!


Fredag!!

Fl-hockey idag på isladan, det var sjukt kul och sjukt jävla svettigt, en förlust och sen en riktigt skön vinst kammade vi hem. Är helt klart nöjd! Ikväll är det klassfest med bästa klassen och sen drar jag vidare för att fira Klara som fyllde år i onsdags. Är bombsäker på att den här kvällen kommer bli awesome. Vi ses i dimman!

Bilder från ikväll & imorgon kommer nån gång under helgen, Kram!


11e bilden - En person du kan berätta allt för


Litar på honom till 100%. Älskar dig!

Laddar upp inför match med "Eye of the tig...

imag0295 (MMS)

Laddar upp inför match med "Eye of the tiger" NU KROSSAR VI 2B!!!


Imorgon är det dags för den årliga FL-hockeyn

Detta år spelas första matchen i A-hallen, själv ska jag agera målvakt och eftersom jag har självaste Hadelövs gamla benskydd så får vi väl hoppas att dom för lite talang med sig, annars får vi det nog riktigt tungt!! Men som vanligt så är SPFL2b ganska oförutsägbara, så iår ska vi krossa tjejer!

Lite bilder från förra årets HOCKEY.








Bild 10 - En bild på någon du tycker är väldigt snäll


Söta rara underbara!

Torsdag

Hallå! Har precis tryckt en semla som mamma kom hem med, guuuud så sjukt gott det är!!! Annars så degar jag i soffan nu, ska jobba halv 6 så har som inte så mycket annat att hitta på. Målade naglarna när jag kom hem förövrigt, tog ett guldigt glittrigt nagellack så nu är jag redo för party brudar & grabbar!! ;-)

Undrar dock hur det kommer se ut och hur mina händer kommer att lukta efter att ha haft på mig en svettig målvaktutrustning en hel dag......förra året försvann lukten efter två dagar! Mysigt.

Onsdag


En bild från imorse när vi sjöng och bjöd den nyblivne 18åringen på fika! Bilden tog jag från Holmen.

Annars har dagen flytit på bra, har kommit igång med broderiet på syslöjden och nog kan det bli rätt bra ändå. Tränade ett bodycombat pass klockan 6 så fick fördriva lite dö-tid på stan, och det pillar verkligen i fingrarna efter shopping men eftersom jag inte har pengarna så blir det inte. Vill ha något nytt tills på fredag för då är det KLASSFESTT!!! hör och häpna, sjukt kul att vi äntligen styr någonting! Längtar verkligen, är ju  även 18års fest samma kväll så blir lite flängande men är svinit taggad iaf!

9onde bilden - En bild på någon i din släkt


Min enda kusin på mammas sida, Rasmus:-)

Grattis finaste Moa!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Moas födelsedag!! Först ut som tjej i klassen är du att bli myndig,vuxen!! Jag hoppas verkligen att du får en kanondag och se till att ta körkortet nu snarast så vi girls kan åka ut och brassa! ;-)


Tre från H&M

Igår beställde jag mamma och Joppis lite saker från H&M, detta hamnade i min shoppingbag, TACK mamma!♥



8e bilden - En bild på någon du saknar

Har sorgligt nog inga bilder på dom jag saknar, men det finns två personer som jag saknar och tänker på varje dag. Och det är min Mormor & Farmor. Varje gång jag ser en gammal människa blir jag helt varm inombords och lite ledsen. Jag är en sån som tror att efter någon har dött så sitter dom där uppe i himlen och tittar ner på sina släktingar och ''skyddar dom''.  Tror även att dom fortfarande finns med oss ibland, och vakar över oss. Tro vad ni vill men det tror jag. Ni var verkligen världens bästa♥ Och jag saknar er otroligt mycket!

Sitter på en föreläsning om droger och alk...

imag0283 (MMS)

Sitter på en föreläsning om droger och alkohol, mycket mer intressant än engelska och Shakespeare som vi i vanliga fall hade haft nu:-)


7e bilden - En bild du aldrig lagt upp


6e bilden - En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge


Sofia Pettersson, saknar dig!! Hitta på nånting snart igen?

Sommar 2011

Är så galet taggad på denna somar, den kommer bli oslagbar. Här är lite saker som kommer att hända som jag ser fram emot sjukt mycket.

Åka utomlands med Jonas i Augusti
Ta körkortet! (Har som mål att jag ska ta körkort innan Augusti (Fyller år 8 Juli) )
Fara till Stockholm med Jonas
Fylla 18!
Gå på krogen!!
Se Robyn på Stadsfesten


Och sen massa saker som jag VILL göra men som inte är bestämt än men vissa saker kommer nog hända ändå!! det  är att åka till Peace and Love och se KINGS OF LEON!,åka på roadtrip med kompisar genom sverige,ha världens roligaste 18 års fest (ska dock bli av!!) spendera massor av tid i stugan på våran nybyggda alltan-brygga med massa fina vänner, JOBBA och tjäna pengar,fara till Lulekalaset med Elina för 3e året i rad osv osv osv. SHITT blir helt i extas av att bara tänka tanken hur roligt jag ska ha i sommar!!!


5e bilden - En gammal bild på dig själv


En gammal bild på mig och mina syskon fick det bli, Joppis länst till vänster, sen Pontus i mitten och sen lilla jag!

4e bilden - En konstig tid i ditt liv

Var väldigt svårt att hitta någon bild, och orkar inte skriva någon lång text heller.

3e bilden - En bild på någon i din familj


Min lillasyster Johanna som är oftast är väldigt snäll:-)

2a Bilden - En bild på dig själv



1a bilden - Någon du umgås mycket med


Jonas, min pojkvän och min andra halva. Vi har den turen att vi bor ca 10 minuter ifrån varandra och vi träffas varje dag och umgås i stort sätt varje kväll också. Älskar dig!

Lovar att följa denna bild till punkt och pricka hela februari ut.

Så gott det går iaf hehe.
Gör bort dom första 5 dagarna idag så att jag hamnar rätt med datumen.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

17.15

Min och Jonas mysiga frukost blev lite misslyckad så vi drog till Subway och delade på en macka istället. Gott Gott! Inte fullt lika mysigt men det är ju tanken som räknas, hihi. Köpte en jättefin tavla på stan och nu är det köpstopp för fröken Sundberg. Det är länge kvar tills pengarna kommer nästa gång och innan dess ska jag hinna med en tripp till IKEA och massa annat.

Tar mig inte till Kåge ikväll och känner inte att det är värt at betal 64 kronor för att vara där i knappt tre timmar (bussarna går ej så ofta) Så istället ska jag till Jonas om någon timma men innan dess hade jag tänkt hinna med att

♥Städa mitt rum
♥Byta kläder,sminka mig
♥Ta en välförkänad PN

Inleder nog sakerna som ska göras med att sluta ögonen för en stund!


Bjuder på en svettig  från Cypern

lördagmorgon

Godmorgon! Just nu håller jag och Jonas på att baka bröd som vi ska äta till frukost! Inte varje dag man är såhär kreativ måste jag erkänna, efter våran (förhoppningsvis mysiga) frukost ska vi ner på stan. Ikväll är det kanske kåge som gäller för min del om jag kan fixa skjuts vill säga:-) men det det ska nog lösa sig, nu ska jag kolla till brödet i ugnen vi hörs sen! Puss! Ps. Skriver från mobilen så de blir ingen bild.

Fredag

Efter min enda lektion idag så drog jag på friskvårds och körde ett Body-Pump pass! var så slut i benen efteråt att när jag skulle ner för trappan så darrade benen, det kändes som att jag gick på månen och skulle falla när som helst, tog mig iaf ner men väl nere så insåg jag att jag låst in väskan där uppe så var tvungen att besegra trapp-jäveln igen..

Fick skjuts hem och efter det och sen har jag hjälpt till att laga lite mat här hemma och städat lite, nu väntar jag på min man, ska tvinga med honom till Ica Maxi, sen ska vi nog mysa och se film. En lugn fredagskväll igen!

Meeeen nästa helg är det dock fest för Klara som fyller 18!! och jag har redan börjat småtagga lite, en vecka innan sådär, men det är bra för då går skolveckan fort :-)


En bild från Napa i Somras, skulle nästan göra vad som helst för en solbränna,fest och lite värme nu!

Visste du att?..

att jag vill: ha ett jobb
att min senaste kyss: var imorse innan jag for till skolan
att jag pratar: för snabbt om jag är exhalterad
att jag inte gillar: elaka människor
att min första riktiga kyss: var väldigt obekväm och dålig haha
att jag avskyr när folk snackar: om saker dom inte har någon aning om
att kärlek är: så otroligt fint och bra
att jag gillar: sovmorgon
att sist jag grät var: nån gång i veckan
att min mobiltelefon är: min soulmate hehe
att när jag vaknar på morgonen: snoozar jag
att innan jag går och lägger mig: pratar jag med min älskling i telefonen
att idag så är jag: glad att det är fredag!!
att just nu tänker jag på: när vi ska äta middag i detta hus
att i natt ska jag: sova med min älskling vid min sida
att imorgon kommer jag: stiga upp i ottan för att baka bröd till frukost med Jonas, sen ska vi ta vara på dagen tillsammans
att jag hoppas: på att jag ska kunna ta körkoret i Juli
att just nu vill jag verkligen: ha lite stadigare ekonomi, finns så mycket jag vill köpa

Torsdag.

Att bada isvak var minst sagt en upplevelse, vill nog aldrig göra om det, eller kanske, om man får sitta i en bastu och gå ner för en stege och sedan in i den varma bastun igen men det är bara kanske....

Men jag överlevde iaf!! och det var ju skönt, är väldigt stolt över mig själv!! har dock aldrig känt mig så hjälplös i hela mitt liv som när man låg där med underkroppen nere i vattnet och fick massa frågor om vars man bor, vad man heter och sen så ska man ju kunna sitt personnummer också, var tvungen att säga det två gånger och det kändes som att jag låg där i en halvtimme.

Tog bara ett fåtal bilder eftersom kameran inte var mitt största bekymmer hehe..

Årets första dopp togs i strålande väder som ni kan se nedan ;-)....


Vädret resulterade i att i princip ALLT!! blev blött och kallt, kolla packningen nedan med de ''varma'' kläderna som skulle tas på ute på isen och egentligen ''värma'' kroppen...

....Som ni kan se...

Freddan var först ut och det här var faktiskt alla bilder jag hade. Nu ska jag fortsätta se ''Sveriges värsta bilförare'' med min älskade man.

Men innan det måste jag dock säga att trots de dåliga vädret och de kalla vattnet så är jag stolt över mig själv och är så glad att man har en sån peppande klass!! Tyck om er! :-)

imorgon går jag under isen

Hej! Idag efter syslöjden träffade jag mamma på stan så vi gick och kikade ett tag sen käkade vi middag på subban, tränade efter det bodycombat och sen tog jag bussen hem. Är så slut i kroppen nu att det inte går dit en till.. men det är faktiskt en riktigt skön känsla! Ni vet efter man har tränat och svettas livet ur sig. Just nu syndar jag och bryter mitt nyttighetslöfte.. äter nämligen chips o dipp med Jonas hihi, imorgon ska vi bada isvak med klassen och kan med handen på hjärtat säga att jag längtar inte och gruvar mig sjukt mycket. Nu ska jag pussa på Jonas, skriver imorgon. Skriver från mobilen så har ingen bild.

Onsdag

Goddagens, nu är snart halva veckan avklarad och det känns riktigt skönt. Har svenska för tillfället och insåg nu när jag kollade på min blogg att bakrunden var vit. Inte fint, den ska vara grå-blå-lila det är den iaf på min dator hemma men men. Efter svenskan har vi syslöjd och efter det slutar vi för dagen. Dock är sista lektionen nästan två timmar men man överlever.

Eftersom skolans dator inte har några bilder att bjuda på blir det en från arkivet, Stockholm & Råsunda i våras.

En lista innan jag kryper ner i älsklingens famn

Det första du tvättar i duschen? Kollar hur varmt det är med handen
Gillar du kaffe? Usch och fy, inte än....
Hur mår du just nu? Ja det måste jag säga att jag gör!
Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Jonas
Berätta om din senaste dröm: Drömmer sjuka saker varje natt, drömde att jag lånade min lillasysters killes byxor inatt blandannat...
Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nix, tror det är omöjligt
Vad vill du ha just nu? PENGAR!!! JOBB!!!
Har du räknat till 1000 någon gång? Säkert
Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Båda
Använder du smileys? Jajamen:-)
Har du träffat någon kändis? Ja, mest svenska dock
Gillar du keso? Huur gott som helst!!
Vilken låt hade du sist på huvudet? Bass Down Low från spotifyreklamen hehe
Hur många länder har du besökt? Frankrike,Egypten,Spanien,Cypern & Finland (+ ett snabbt stopp i Tyskland) ;)
Är dina föräldrar stränga? Beror väl på vad det gäller.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Jaa!! är taggad, dock är jag höjdrädd
Glittrar någonting i ditt rum just nu? Mina örhängen som ligger på teve-bordet
Brukar du hyra film? Ja, olagligt att ladda hem ju.... heh
Var kommer du vara på lördag? Ingen aning än!
Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Kom faktiskt ihåg när det hände
Vad åt du till lunch? Ris & Kyckling alá Jacob....
Har du lockigt hår? Nepp
När grät du senast? Till "Den hemliga milionären" föll jag nån tår
Har du gått in i en vägg någon gång? Ja, tragiskt nog
Favoritårstid? Försommaren och sommaren hehe
Vem höll du senast i handen? Jonne
Sover du med TVn på? Ibland
Tycker du att du är gammal? Nej
Är du mörkrädd? Oja
Gillar du ditt liv just nu? Kan man säga!
Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Händer då&då
Har du bra syn? Nej, är fan blind när det gäller att se på avstånd, måste införskaffa nya glasögon
Var är dina föräldrar just nu? Pappa är på jobbet i Gälle & mamma är väl hemma hos henne
Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor
Vad var det senaste du köpte? Glass från ica
Hatar du mer än 3 personer? Nej
Använder du sushipinnar? Har inte ätit det än
Äger du ett vapen? Mina starka armar räknas väl
Gillar du ditt hår? Ibland, oftast inte
Gillar du dig själv? Ibland, ibland inte

GODNATT!♥

Fint.

Jag blir mer och mer sugen på att tatuera mig, men jag måste vänta tills jag är 18 eftersom mamma eller pappa vill inte ta på sig ansvaret ifall jag ''ångrar'' mig sen, vilket jag inte tror jag kommer göra hur som helst men. Får helt enkelt vänta 156 dagar tills då jag äntligen fyller 18.

Jag vill ha små tatueringar som har stor betydelse, exempelvis en text, tycker att texter på underarmen i kursiv stil är rätt enkelt och skitsnyggt.

Några citat som jag gillar

"Amor vincit omnia."

"A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality." (som jag förövrigt har i menyn till bloggen)

"Love is the answer and you know that for sure"


Annars skulle jag även tycka att det va fint att tatuera in sitt födelsedatum,initialer till någon som gått bort eller någon betydelsefull.


Svalor är också sjukt fint.

Tisdag - Första Februari

Som ni ser är det en ny design uppe! Måste tacka min syster för den hjälpen, så tack! Tycker det blev bra ändå, stjärnor e så himla fint ju. Skoldagen idag har gått bra, har hunnit göra bort ett läxförhör på idrottsfysiologin, läst ut engelskaboken och gjort bort engelskaloggen, sen så har jag även satt igång med matten igen. Är nästan lite stolt över mig själv, var inte igår jag var så effektiv på skolan hehe.

Slutade kring 4 och då gick jag och slötittade lite i affärer på stan, mest inredningsaffärer faktiskt, åker till IKEA den 26:e med Elinas klass (en resa dom ordnar för att samla pengar) och då ska jag shoppa lite saker till mitt rum, bland annat en klädstång, möjligtvis en ny byrå/tvbänk och lite tjoller som alltid är fint. Längtar nästan lite!

Ikväll ska jag vara med Jonas och sen ska han sova här, vilket blir mysigt som vanligt! En annan mysig och god sak är att vi ska käka fruktsallad o glass.


En låt som jag tycker är mycket bra för tillfället!

Your Love - Nicki Minaj

RSS 2.0