skepp och hoj!




ses i dimman!

LET'S GOOOOOOOO

Som vi har fixat med tatueringar,krusat håret,kläder, & NU ÄR ALLT FÄRDIGT! woho, det här kvällen kan inte bli annat än kung! är taggad som ett sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Ikväll flickor & pojkar!! Skulle vilja visa en outfitbild men hittar inte sladden till kameran och min mobil är på laddning, ska se om jag kan fixa det hemma hos Anna! NU DRAR JAG PÅ HALOWEENFEST! GRYMT:) PUSSPUSS


Lördag

Har nyss vaknat, skönt att jag fick sova ut lite iaf=) Idag ska jag inte göra nånting speciellt utan typ duscha, raka benen ha brun utan sol, sen fixa klart det sista på klädseln sen ska jag bara äta hemma & efter det far vi till Anna och fixar lite saker där sen ska vi fara till klut=D rätt otaggad tjej!=) nu ska jag äta frukost, PUSS!




varför utsätter jag mig ens för detta..

Att jag alltid ska se skräckfilmer.. när jag VET att jag måste gå hem själv, ringde i hopp om att inte bli våldtagen (typ) till Elina men hon var upptagen med att prata med andra, inte okej att lämna en vän i sticket sådär;) känner mig djupt förnedrad och vädligt tagen i andra hand.

Nog om det, jag är så taggad inför imorn om jag inte nämt det 1000 gånger redan=) kommer bli grymt, ska försöka sova länge imorn för annars lär jag bara gå här hemma och vara övertaggad! Nu ska jag läsa lite bloggar sen tvätta bort sminket och gå och lägga mig och sova. PUSSPUSS





dreggel-jycken ;)

OJ så klockrent!

 

HAHA, kolla vad jag hittade hos emmak!!!

I ♥ GAYBLOGGEN



''När man inte har en pojkvän och man inte tjoar så kanske man sitter hemma och känner ba '-åh gud vad jag vill suga kuk' ''

JAMEN det händer ju verkligen hela tiden....

Jag vill

Bara ha lördagkväll nu!!! fyfan vad jag är taggad, ruskigt längesen det var såhär alltså!! wohooo=)





Iyaz - Replay

Friday I'm in love

Har varit på stan idag=) som typ 4 andra dagar i den här veckan;) gick med sofia sanna emil & julia ett tag=) sen for vi på frasses & åt (utan emil & julia) sen gick vi på partaj och runt på olika ställen, köpte en tröja, vet inte om jag tycker den är snygg eller ful färg men den var skön så den fick ''följa med hem'' ;) ikväll är jag planlös & jag har redan fixat lite med min utstyrsel till imorgon och det blir nog bättre än förväntat. ANNARS TAGGAR VI SOM FAN TILL IMORN=D=D det kommer bli GRYYYYYYYYMT!!




Godmorgon!

Fredag idag, allahelgona, känns väl inte så speciellt men ;) Idag ska jag först på stan sen är kvällen väldigt oplanerad, många festar säkert ikväll men inte jag =) Vart lite tråkigt att det vart så att båda planerade på lördag men det kommer ju fler kvällar, och imorgon kommer iaf äga det vet jag!! Just nu har jag varit duktig och städat undan lite på mitt rum, kom och tänka på att idag kan vara den sista dagen jag får se mitt rum som det är nu...

Gröna kärring tapeter med en bård, stearinfläckar på en vägg och några spikar som är glömda att ta ur när vi bytte rum för 2 år sen. Kan väl nästan erkänna att jag INTE KOMMER SAKNA DET. utan jag LÄNGTAR tills vi GÖR OM!!!! vilket kanske kommer vara i veckan!!! KUNG=)

Måste fixa en svart bandana idag också........vars i hela friden ska jag hitta en sån?


en bild jag aldrig visat!=)

GULLIGULL


Hittade den här bilden på Joppis blogg & gud vad han har växt, gullegubben=)

hur kul är inte detta?



ÅH=) älska charader alltså!!

ensam bonde söker mammas pojke

Äntligen har jag fått naturgodis, känner mig mycket lyckligare nu. Haha.. Ikväll ska jag vara hemma och se på tv, mammas pojkar bland annat, det är så jävla b-igt och uppgjort att jag måste se det, sen är det debatt också (hör och häpna) kisse vs rosing i plastikoperationer, blir nog kul att se skulle jag tro. Ikväll kommer pappa hem också.. wiee=) PUSSPUSS!!










Några bilder från stugan sommaren 07=)

dagens

Dagens humör: less
Dagens borde: packa väskorna till mamma
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: vardagligt
Dagens klädsel: leggings converse, kofta
Dagens planer: träna-stan-nöjesfabriken
Dagens saknad: sommaren
Dagens bästa: billigt naturgodis!
Dagens sämsta: mina funderingar:S
Dagens köp:
en halsduk från gina
Dagens godis: ingenting!!
Dagens låt: -

one day

Idag vet jag inte vad jag ska känna tycka eller tänka, har så himla många saker att fundera över, & egentligen ingenting. får se hur allt blir, i slutändan tror jag allting ordnar sig. man ska väl gå med den inställningen.


hade

Nu far jag och tränar!! sessssssss


Natalie 18!

Ikväll har jag varit med Anna,Lover & Elina, vi har sett på tv, gått till maxi (som förövrigt har 7.90 på naturgodis!!!!) köpte dock inget för jag åt hur mycket suring<3<3 och tårta som helst!! är fortfarande mätt... annars så idag är det ju den 29 oktober och det betyder att Natalie fyller 18 hela år!!! GRATTIS!! Imorgon ska jag först fara och träna, sen efter det ska jag gå på stan en sväng sen ska jag Anna & Amanda och troligtvis några mer fara till Nöjesfabriken och kika på utklädningskläder, har ju mina planer men vi får se om dom går i verket, verkar lite tråkigt än så länge men ska leta imorgon det ska jag!!=) Ikväll eller nu ska jag nog bara se på tv, och snart sova! PUSS=)


grattis!!!=)=)=)=)


my day






Idag har jag varit på stan med Anna Elina & Lovisa=) Vi satt alldeles för länge på waynes och sen köpte jag ett par jeansleggings, BEHÖVDES.. nu ska jag äta surströmming tills jag spricker och ikväll kommer det några tjejor till mig=) king! Puss!


Godmorning!

Onsdag idag, halva lovet har gått.. men halva kvar!! Idag ska jag gå med Anna på stan, sen ikväll ska vi äta surströmming jag längtar!!!!=)=) hade inte så mycket mer att säga utan bussen går om en timme så kanske ska börja fixa mig ;) hehe. PUSS=)




Sist vi åt surströmming hos julle=)=)


PSG 07

















Goa tider det där! vad säger ni tjejer, mjödvattnet till sommarn eller?;););)

hur går tänket

Igår låg jag och såg på tv, sen såg jag att REC skulle börja på canal+ så jag tänkte att det var längesen jag såg den så att jag skulle se den igen.

Kan väl säga att det skulle jag inte ha gjort.

Hur dum får man egentligen vara så att man lägger sig och ser en skräckfilm ensam i soffan mitt i natten? ja det gjorde iaf jag, eller jag fick med mig Pontus efter ett tag... Var seriöst med nöd och näppe jag ens vågade gå in i mitt rum, när jag väl fick av datorn & släckte lampan osv och la mig i sängen var jag hur rädd som helst, min puls var typ uppe i 400 och jag trodde jag skulle dö, ska aldrig aldrig mer se den där filmen. OCH DET LOVAR JAG.







bad

Idag har jag och Fanny varit och badat på Edda! var riktigt skönt och så men efter nån timme blir man less, men det är iaf bättre det än att bara sitta hemma och ruttna! Ikväll kommer också tapet hit och då ska vi hitta på nått  & sen sover hon här!! KUNG=D Nu borde jag städa mitt rum för jag det är inte i toppskick nu vill jag lova, på återseende!




förstår inte


Igår när jag var och tränade kände jag att det luktate jävuslkt unket nere där man byter om, tänkte inte så mycket på det utan fortsatte byta om, sen skulle jag gå till en spegel för att sätta upp håret, då går jag förbi en ganska så överviktig tjej eller okej jätte överviktig kvinna, och jag kännde att det luktade riktigt äckligt men jag tänkte att det kan ju inte vara hon (det luktatde alltså typ avlopp blandat med svett) men sen när jag var påväg tillbaka till mitt skåp så känner jag bara att det kommer en  odör (där hon står halvnaken) och det var alltså det äckligsate jag har kännt i hela mitt liv, fick kvälvningar och trodde jag skulle spy.

Det luktade som att kvinnan aldrig hade duschat
Bytt underkläder
Eller inte hade nån aning om vad deo var, jag trodde jag skulle svimma

Fick yrsel av stanken.... var tvungen att hålla i mig i skåpet för att kunna stå upp...



TOMORROW♥♥♥♥♥♥♥♥










''hellre en hängmatta i parken än hängpattar till marken''


26/10

Hej, Vart så att johanna kom förbi mig sen for vi på frasses och åt, tog bussen till stan där jag träffade Elina så jag följde henne och gick med Rebecca,Anna Alice Sara & Lovisa följde dom på wayne's fast jag köpte inget för att jag typ fortfarande är mätt sen frasses, dit kom iaf Malin & Runa och Amanda & Moa så vi satt där ett tag sen mötte jag upp mamma för att jag skulle köpa en sportbh, köpte en svart nike men vet inte om jag tycker den var så skön så ska kanske lämna tillbaka den, det fanns inga gula linnen så jag sket i det. Träffade även Alex på stan och det var typ 100 år sen sist!!! Trevligt :)

10.49

Godmorgon =) Vaknade av att jojje ringde och hann inte svara, har ringt upp men vet inte om hon vill ge igen eller om hon inte märker att det ringer. Idag ska jag på stan med mamma och bland annat köpa en ny sportbh, ska också försöka hitta ett träningslinne eller jag vill ha ett nytt! det har funnits skitsnygga gula som kommer från nike men vi får väl se, annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra var tänkt att vi skulle äta lunch/middag på stan jag och johanna då, men nu när hon inte svara får vi se vad det blir, ska inte träffa mamma förän typ halv 3 så ska lägga mig i soffan & se tv nu tänkte jag. PUSS=)


Besöksrekord igår också eller längesen det var sådär många iaf!! roligt =)=)

haha.....

Såg nyss blogawards.. då han som intervjuade folk träffade rahlenfeldt och sa

''här kommer bävern''

1. visst vara ''galan'' ändå inne då behövs väl ingen räv på skallen?
2. han är så gay gay gay att det inte ens går dit en till!!!!!!!!!!!!!!

sleepyyy höhö



Har  sett vem kan slå philip & fredrik ikväll & älska FELIX HERNGREN!!!!!=) sen har vi sett ''I shouldn't be alive'' fast jag hade redan sett det där avsnittet, förra året i min stuga med Elina, kommer ihåg att vi låg vakna tills klockan var typ 3 på natten för att kunna se det 2 dagar i rad, sen den tredje kvällen kom vi på att det var reprisen vi hade sett  och att det egentliga programmet gick 11 istället. Alltså hade vi varit tappra och hållit oss vakna helt i ondödan, men det vare värt ;)

Nånting som jag stör mig på (på mig själv) är att jag har börjat skriva höhö och säga det varannan mening, som idag vid matbordet, typ ''kan du skicka mjölken höhö'' måste lägga ner det där...  egentligen är klockan 12 nu eftersom min hjärna är inställd på sommartid så det kanse därför jag är trött. Men halv 1 (halv 12 vintertid då) - kanske ska gå på sommartid året runt? typ komma en timme för tidigt hela tiden, näe men det jag skulle säga var att halv 12 är det reprisen på blogawards på tv400 och eftersom jag inte såg det lördags så ska det ses ikväll, var bara en halvtimma långt så det var ju lagom. PUSS & GODNATT! så småningom..


sverigest lataste människa

och det är med ära jag tar emot priset!!

förstår inte varför jag är så lat, exempel: idag har jag sett på tv hela dagen, har säkert sett 5 avsnitt av Brooke knows best på MTV, har inte ens brytt mig om att kamma håret,borsta tänderna eller bädda sängen (ser på nått konstigt sätt ut som att en tornado har legat där, vad hände med lakanet? typ UNDER madrassen) och som vanligt har jag inte ens fällt upp persiennerna fast det gör jag ioförsig väldigt sällan, lever i mörktet, näe men jag har varit sugen på godis också och jag vet att jag hade godis i mitt rum men orkar jag gå och hämta det,NEJ sen samma sak om jag blir törstig orkar aldrig gå och hämta nått så jag sitter typ och torkar ihjäl innifrån.. och nu ser jag att det ligger 2 godisar på golvet... tappade dom säkert igår eller nånting, men som vanligt orkar jag inte ta upp dom och planerar inte att göra det nu heller.


FAST måste få avsluta med att nu ikväll har jag faktiskt tränat...... eloge....

11.53 eller 10.53

Godmorgon, igår var jag Sofia Emma Sanna Isabell hemma hos Ewelina och körde rockband, jävulst roligt=) sen gick Sofia med mig hem vid 12 tiden. Efter det satt jag mig vid datorn och jag hade världens godaste godispåse eftersom det bara var goda godisar i den ;)men jag var inte sugen alls. Fast det var ju lika bra för nu har jag ju frulle!! Min tv fungerar inte eftersom att vi håller på att göra om här hemma så har vi dragit ut nån sladd eller liknande så att jag har bara myrornas krig och okej, nog kan det vara ett tidsfördriv men nej. så desperat är inte ens jag. Så jag såg mama's boys på play & sen började jag se en annan serie,men jag somnade..  trotts det kom jag inte i säng förän 4. Sjukt onödigt av mig att vara uppe så länge, har inte varit det på jättelänge.. men iaf så vaknade jag idag av kyrkklockorna (sen när hörs dom ända till mig???) iaf fick jag ångest för jag tänkte att klockan bara var 11 men sen steg jag upp och såg att klockan var kring 12 och tydligen är det ju idag man ska ställa om klockan, så glöm inte det! Idag vet jag inte vad som händer, ska börja med att äta upp mitt godis efter det ska jag nog bli en soffpotatis och ikväll blir det att träna! PUSSPUSS=)


nu är det allvar, hallo?



jag.vill.utomlands.










tonight

ÄNTLIGEN ca en timme senare har jag ätit, klockan är 20 i 8, känns inte okej. Iaf väntar jag på att pettersson ska komma nu sen ska vi fara till ewe och umgås med några där, vet inte vilka vi blir riktigt men det blir trevligt hur som helst, är mätt mätt mätt nu men eftersom det är 3.90 på maxi<3 så blir det kanske en sväng förbi där, TIME WILL TELL. ni må hade mina vänner, PUSS=)




.....

HATAR: ''när ska vi äta??''
''vi ska börja med maten strax''

2 timmar senare sitter jag här och har typ yrsel för att jag är så hungrig.........

ett förtydligande: STRAX är inte 2 timmar!!!



mmmm.....

en ledtråd...

På hallo ska jag alltså vara....


empire state of mind

Hej! for ju och kikade på tapeter idag, köpte också både till mitt och joppis rum! wiiiihooo:D:D tror det kommer bli jättesnyggt=) längtar tills det är klart, men man var tvungen att beställa så det skulle komma om ungefär 4 dagar så efter det blir det väl att tapetsera=) Efter vi hade varit där skjutsade pappa mig till stan där jag mötte upp Elina och vi gick och fikade, hade taggat chailatte länge men såklart var det slut....... efter ett tag kom också joanna som som vanligt var 2 timmar sen;D sen gick vi bara runt ett tag och sen skjutsade Kicki hem oss. Just nu sitter jag och skriver på våran Röst & Rörelse uppgift, frågan är ju varför jag gör det nu en lördag? har helt enkelt lite att göra, ikväll vet jag inte vad som händer utan vi får se helt enkelt. PUSS=)


att vakna upp till det här känns inte okej på ett jävla sätt.






sen kolla dom här två bilderna, en tagen i somras, och en tagen imorse.... funderar på att lägga mig i ett jävla ide i 5 månader tills det är sommar igen. BRA SES DÅ.




PIMP MY SHIRT




Såg på nån blogg att den hadefixat en grå tshirt från h&m med silverkedjor så jag tänkte nu kör vi och sydde fast massa guldiga kedjor på min gråa (funderar dock på att he en till kedja längst upp) men iaf så vart tröjan mycket snyggare tycker jag, men vad tycker du???

IDOL........skandal.....

NICKLAS(U)(U)


Kvällen har spenderats hemma hos Sofia med hon Joanna & Amandap=) Trevligt trevligt, vi gick till maxi i snöstormen och nu är det nästan vinter alltså, eller jag hoppas det smälter tills imorgon!!!!! hata vinter å lalallaalala,sen såg vi idol och pratade osv, imorgon ska jag på stan med pappa osv och kolla på tapeter vi ska ÄNTLIGEN göra om i mitt rum. Känns gr8! nu ska jag ta bort sminket och sen se på tv, eller kanske spela cubefield... och juste,  varför har dom gjort om fejjan? blir deprimerad.....  pusspuss!


hata idol


rewind


segt

Jobbet gick segt, nu är jag hemma, nu borde jag skriva en låtanalys på engelska men orkar fan inte anstränga mig, ojobbigt........... positiv tjej!!!!!!!!!!!!!! nej nu tar jag tag i mitt liv.

orkar egentligen inte.

home

Hej! Skola idag då, engelska (hade inte gjort klart min jävla powerpoint) så slapp redovisa ska göra det imorgon istället + ha gjort en låtanalys på 300 ord, sen lunch, vi åt sen for jag Julia Cissi Matilda & Johanna till Waynes och drack kaffe, höhö. Sen tillbaka till skolan, Matte och sen arbettsätt och lärande. Ikväll väntar jobb och sen engelskaplgug, fun fun fun.. iiiiiintch. PUSS

Nightyyy

Ikväll har jag tränat på 360 otroligt skön känsla nu. Och igår hittade jag mitt bodybutter som jag fick av Fanny på min födelsedag & nu luktar jag hur gott som helst;), klockan är 5 över 9 och det innebär att jag BORDE sitta i soffan och se gray's så ses där! PUSS


onsdag.

Hade ju sovmorgon imorse och tur var det! för igår kunde jag verkligen inte somna, la mig i vanlig tid halv 10 sen såg jag lite på tv och vanligtvis somnar jag ifrån tvn sen vaknar jag typ 1 halv 2 och stänger av tvn, men igår kunde jag verkligen inte somna så jag såg christine, sen efter det kunde jag inte heller somna,tvingade mig att blunda och klockan blev bara mer och mer sen kvart över 12 trodde jag att jag skulle bli tokig fast till slut somnade jag så imorse var jag nådigt trött! skyndade mig till bussen och sen när jag ska trycka busskortet så funkar det inte och det var ju inte så konstigt eftersom jag höll i mitt gymkort... fick panik och trodde jag hade glömt kortet hemma men det hade jag inte utan det låg i fickan längst in=) skolan har gått bra, MED ÄNNU EN JÄVLA BRANDÖVNING!!! vad är det för fel på a-torp.......... sen skrev jag ett komunikationsprov på en timme & 10 minuter sista lektionen vilket gick rätt bra, sen hade johanna väntat på mig så jag inte skulle behöva åka buss själv :) tack =) nu hoppas jag att mamma kommer hem snart för jag är huuuungrig, potatisburgare till lunch= lika jävla äckligt som korvstroganoff. PUSS!

tagga halloween vars det nu blir?!?!?

lat

Känner att jag inte har nån ork alls.. ligger bara i sängen som en död säl förutom nu när jag sitter här men om 5 minuter är jag tillbaka på mitt säkra ställe.. funderar på att göra bort R&R övningarna, har inte gjort en endaste.. avspänningsövningar som inte får göras i sängen, får väl lägga mig på golvet istället. Vet inte vars jag ville komma med inlägget men nu vet ni att jag lever iaf. PUSS

Tisdag

Och idag är jag hemma, febrig,ont i kroppen,huvudvärk.. kanske dags för mig att få svinis nu? nej för fan, imorgon hoppas jag vara back on track at school, just nu sitter nog min klass och gör ett kommunikationsprov, smart av mig att missa det.. mycket smart, men som tur var har vi ju det imorgon också så kanske får göra bort det då! nu ska jag fortsätta med att ligga i min säng och se på dåliga tvserier. Ni må då hade mycket bättre än vad jag har det just nu. PUSS





4 Bilder från i fredags, bättre än inget iaf=)

den som masserar mina vader kommer jag att älska förevigt

säger väl som allt
nu: kommunikationsplugg.... taggat som fan...


inte

when the roof came in the thruth came out

Mycket musik på sistonde men den äääg!!


even if the sky is falling down

Hej! Måndag idag, var förbannat trött imorse, övervägde verkligen att stanna hemma... trots att jag somnade halv 10 igår, sjukt tidigt egentligen men det har typ blivigt en vana för mig. Idag på skolan borde jag ha gjort klart min powerpoint men jag gjorde det inte för jag satt istället och spelade Cube Field mot Boman haha! tog nytt rekord igen=) Sen hade vi svenska där vi satt och såg på Estetarnas musikal dom var riktigt riktigt duktiga! sen lunch & lpl, vart brandövning IGEN..... är nådigt less dessa nu men det är väl bra att dom finns ifall det verkligen skulle börja brinna men ändå så satans drygt att behöva klä på sig och gå ut, fyfan. Sen for jag på banken efter skolan och skulle fixa ett nytt kort, såklart var det en seeeeeg gubbe framför som skulle stå och prata i 20 minuter, tror han fattade att jag blev lite less när jag satt och pustade ut varannan minut. Iaf är jag hemma nu och jag har hunnit plugga lite komunikation och mer ska det bli men klockan 6 ska jag träna, barbell + spinning, är sjukt taggad nog för att jag vet att det kommer bli riktigt tufft ;) Jaja har inga bilder så jag bjuder på en låt ist!

Jay Sean feat. Lil Wayne - Down


watcha say

Vilket pass! var alltså på power step och jag som har så sjukt dålig kordination tycker att det är råsvårt, men det är också så sjukt jobbigt (de man väl förstår) aja skönt nu efter iaf!! är då hemma nu och ikväll eller nu kanske jag ska säga ska jag duscha/bada ha hårinpackning, raka benen smörja in mig sånt där, känner mig så sjukt svettig & risig nu så det behövs, men ikväll börjar också gossip girl så det ska ses. Imorgon är det skola, igen, fast man behöver inte ens oroa sig för snart är det helg igen (och loooooov) och den här veckan har jag 3 sovmornar. onsdag,torsdag & fredag så den här veckan ska nog också gå bra. Nu ska jag duscha, PUSS!

waking up feeling like p-diddy

Ke$ha - Tik Tok

|| OM den går på replay på spotify!!!||

 


söndag

Igår fick jag skjuts av pappa till mobacken hem till johanna där jag johanna josse mattan ida & julia hade ''pyamasparty'', vi åt massa chips, godis dipp och sånt sen försökte julia och mattan verkligen få mig att se 17 again det gick väl sådär ;) var helt inne i Cube Field på fejjan och jag säger bara det, NYTT REKORD! AWSOME... är iaf hemma nu fick skjuts hem av josses pappa och nu hade jag planer på att se BIGGEST LOOSER för det är min ända viktiga syssla som jag gör på söndagar (missade dock förra veckan) sen ikväll blir det att träna, JOHANNA FUHRMAN!!!!! hör av dig kvinna, nu måste jag kila, bjuder på bilder från helgen sen om jag orkar. PUSS


pablo fransisco

Pontus är i Luleå nu och ser Pablo Fransisco hahah och jag och johanna säger då det kolla  kring 0.15 ''fuck yeah'' hahahahha vi dör!!!!!!!!


-

Jag är så himla arg att jag bara skulle kunna skrika rakt ut, jag hatar verkligen det här! jag hatar att ha skilda föräldrar, jag hatar att behöva packa alla grejer fram & tillbaka hela tiden, jag hatar att man inte bara kan bo på ett och samma ställe, fyfan ibland blir jag bara så jävla less. jag hatar att pappa jobbar borta hela veckorna, jag hatar att vi bara träffas varannan helg, jag är så arg ledsen sur besviken just nu att jag inte vet vad, det handlar faktiskt bara om att prioritera rätt...

igår

Hej alla vakna! igår var det först tjejkväll hemma hos johanna där vi åt mat sen efterrätter & såg på idol,det var king efter idol var slut eller innan röstningen var slut så for vi mot stan och blev där hela kvällen, vissa är mycket bra på att skämma ut sig har vi märkt iaf sen var det snorkallt med tygskor också. Idag blir det att röra sig mot norvalla för att se morön spela mot 93-länslaget efter det får vi se vad som händer men nu ska jag äta frukost iaf. PUSS!

Hej=)

Idag gjorde jag den mest ovärda skoldagen någonsin började 13.30 (HAHA 12.30 INTERNT TILL DIG EWE) hade matte i 40 minuter där jag frida och emma gick och köpte fika, = inget jobb, sen arbettsätt & lärande med bänkyoga, var jävligt ovärt att stå ute i regnet och vänta på 2 bussar känner jag. aja får väl känna att jag är duktig och inte stannade hemma men ändå ångrar jag att jag just inte gjorde det. -stannade hemma. designen ser ut som skit nu men jag ska fixa det fast inte ikväll för ikväll är det tjejmiddag hemma hos johanna för att fira henne, blir nog king! ni får ha det bra, PUSS=)


Torsdag

Nu är det så förbannat segt på blogg.se igen så orkar inte.... iaf har denna dag varit låååååååång, engelska imorse, sen skippade vi subway för det var så god mat på skolan, satt typ och åt med Sofia Amanda Johanna och Jennie huuuuur länge som helst men det var skönt, eftersom vi har så långt hål fick vi ändå en rast på typ 1.5 timme! skönt men ändå drygt, efter det var det matte & för en gång skull ligger jag inte efter, nice:) arbettsätt och lärande sen, oförberett prov, kunde inte ha brytt mig mindre kände jag, gick inte skit men vadå hade jag pluggat mer om man nu ens kan plugga på ett oförberett, så jaa, haha... sen for jag och johanna till stan och köpte mat på subban eller jag skulle inte hinna äta middag eftersom jag börjar jobba fem så det blev stress stress till 360, gymma sen skynda oss till bussen och efter det jobb från fem till halv 8 och gissa om jag är slut? jaaa, iaf cyklade jag därifrån hem och nu ikväll ska jag se tv och imorgon har jag sovmorgon till HALV 1, 13.30 HUR SKÖNT SOM HELST, sen blir det stan och hem för att fira johanna! nu ska jag se mama's boys bara för att det är så b-igt och sjukt..  PUSSPUSS!


ps. skickade just ut kiwi från mitt rum eftersom hon sprang runt och var helt galen, nån som är lite less på småbarn/djur/oväsen kanske?...


The fray


Hej! Sitter på engelskan nu i en datasal vi ska jobba om ett band eller en artist och sätta ihop en redovisning, jag gör en powerpoint och vi får väl se hur den blir ;) iaf så ska jag jobba med The Fray därav rubriken hehe ;) Efter engelskan idag har vi lunch till klockan 1 vilket blir 2 timmar & 40 minuter så ska jag och Johanna fara på subway och äta maaaaat! gött=)  Sen blir det tillbaka till skolan för att ha matte och arbetssätt & lärande, sen ska vi och träna efter skolan sen börjar jag jobba klockan 5, blir lite tight om tid men jag ska nog hinna:) nu ska jag fortsätta jobba så jag blir klar i tid. PUSSPUSS

< Skolavslutningen 09, en av sommarens bästa kvällar. Lätt!

såhär ska jag göra i mitt rum



onsdag



Idag:
röst och rörelse,komunikation-lunch-idrott-komunikation igen
Ikväll: ledarutbildning>hem>greys>sängen
Imorgon: sooooooovmorgon!!!!!

tonight

Har planerat att städa mitt rum hela kvällen men det har som inte blivigt av, får se hur det blir, förmodligen lägger jag mig och sover med lika stökigt sen får jag panik imorgon på morgonen när jag inte hittar nånting att ha på mig. ivarje fall så sitter jag nu i en stor tshirt och har nyss tvättat bort sminket, resten av kvällen ska jag se tv!! woho ugly betty & desperate housewifes. Blir kanon. ni må hade, PUSS!!


Sooommaaarr!!!

congratulations and celebrations!!!!!



HELT galet, 2 år sen nu, känns som igår typ!! Aja Grattis Johanna 16 år istället kanske jag ska säga ;)

när jag ser den här bilden



undrar jag i hela friden vars färgen tog vägen????????

Tisdag

Igårkväll var jag och tränade på 360, hade bokat ett combo-pass så jag tänkte ba, nu kör vi men jag insåg nog inte hur jääääääävulst jobbigt det i själva verket skulle vara (levde väl i en drömvärld eller så) och det var alltså först 40 minuter barbell sen ungefär 2 minuter vila och efter det 1 timmes spinning!!! tror ni mina ben var spagetti efter det eller? kändes fan som jag gick på månen ungefär, aldrig har jag varit sådär slut nån gång och det känns idag! inte överdrivet men när vi skulle kasta basketbollar till varandra på idrotten fick jag kämpa efter några kast.. haha, har inget mer att skriva pusspuss!


till er som undrar hur mycket hår jag har klippt av se här!!



måndag....igen?

Ja måndag idag då! fick vg på engelskaprovet som jag inte hade pluggat nästan nånting på så jag är nöjd :) sen vare bara chill resten av dagen typ, just nu är det en kladdis i ungnen och den väntar bara på att bli uppäten av moi & joppis, ikväll eller kring 6 ska jag träna, barbell & gym. Förresten har det blivigt sviiiiiiiinkallt ute och det suger, hatar att åka buss också... verkligen hatar... men jag måste vänja mig.



tjejer, fikakväll snart framöver?;)


nyshoppat!


sur

Jag blir sur för att pappa har lämat bilen i Gällev, och att marita jobbar så att jag inte tar mig ner på stan och träna,jag blir sur att jag kommer på idéen att gå dit och åka buss hem när det är försent. jag blir sur att jag har min cykel hos mamma så att jag inte kan cykla dit heller, det här vart ju lyckat, resten av kvällen ska jag se tv tror jag eller jag  måste ju hinna skriva lite på svenskan också men eftersom jag inte ska träna har jag ju all tid i världen.... SKIT! detta blir nog mitt sista inlägg för idag. pusspuss


iiiiiiiiiintch

hårfärgning.........


..................

new



Say hello tilll mina nya örhängen, fräscha eller fräscha????

HELLO

Godmorgon! min klocka på väggen har stannat så jag trodde jag hade sovit till kvart i 1, fick chocken, har inte sovit så länge sen i somras! iaf äre söndag idag och jag ska inte göra så mycket på dan utan i eftermiddag ska jag träna iaf, sen ska Fanny komma förbi en sväng också vi har gjort affärer om jag säger så ;) sen ska jag jobba lite på min bokresention också eller mamma har hjälpt mig men jag måste ändå göra det.. kuul... aja  SEN måste jag bara få säga att idag är det ingen vanlig dag för det är EMILS ''VECKANS BABE'' (hur länge höll det???) GUSTAVSSON fyller år idag!! grattis till dig=)


onödigt

Sitter just nu i mitt rum och äter havremackor (ni vet dom goda som finns på skolan) vart tvärhungrig så jag tänkte whatta haha, iaf är jag livrädd just nu.. ibland blir jag bara såhär, kan få för mig att det ligger nån under sängen står nån i garderoben eller är någon utanför min dörr (har en dörr ut ur mitt rum) vågar nästan aldrig dra ner persiennerna så jag gör det alltid jättetidigt helst innan det blir mörkt, annars kan nånting hända, men det är inget av det där jag är rädd för just nu, utan det är så att jag kom ju hem sist ikväll och därför skulle jag låsa dörren men jag vågar inte gå och göra det, jag är så jävla rädd att det ska komma en inbrottstjuv och döda mig eller nånting, eller att nån ska tvärrycka i handtaget när jag ska vrida om,orimligt jag vet &  jävligt fjantigt men eftersom alla sover här hemma och det är sjukt mörkt i vardagsrummet och hallen vågar jag verkligen inte gå... kommer aldrig kunna somna inatt (okej förr eller senare) men sånt här gör mig bara så sjukt rädd, kommer verkligen bli ett problem när jag flyttar hemmifrån kan jag säga. aja ska fortsätta vara rädd och äta mina mackor nu, ser förresten på comedy central nu och den kanalen äg! jaja hejdå.




näe nu tar jag tag i min rädsla och går och låser dörren......

my new hair





Vad tycks?????????


....

vet inte om jag tycker det blev snyggt eller fult

det kanske blir fint ändå...

 



sånt som händer!

Haha, jag och pappa låg i varsin soffa igår och såg vem som skulle åka ur idol, sen tog det slut sen skulle vi se nått annat, efter ca 10 minuter började jag höra snarkningar från ena soffan (väldigt vanligt) så jag tänkte ba, men jag fotsätter väl se filmen då (var typ batman eller nån) men sen vände jag mig om med ansiktet mot soffan och skulle bara ''vila'' 5 sekunder, ja det gick ju som smort, pappa väckte mig istället halv 1 och frågade om det inte var dags att gå och lägga mig, jag måste ha varit så sjukt trött igår för jag kommer ihåg att jag halvvaknade och tittade på tvn och tänkte ''nu går jag och lägger mig'' men det orkade jag inte, jag orkade inte ens ta mig från vardagsrummet till mitt eget rum... tragiskt, iaf gick jag och la mig med sminket och hela skiten och idag känns det så jävla jobbigt. klockan 12 ska vi börja dra in mot stan och klockan 1 ska jag klippa mig!!! är så jävla nervös att det kommer bli fult...... men vet inte ens om jag vill klippa mig men jag ska iaf göra det. nu ska jag sluta babbla, Fanny!! vi kommer förbi dig mellan 12 & kvart över 12. BE READY ;) PUSSPUSS



aldrig haft så roligt i hela mitt liv



Denna fredagskväll har ägit!!!
eller så iiiiiiiiintch...

MEN NICKEBOY gick iaf vidare tur det!!! ska fortsätta glo på tvn nu pusss!!!

IDOL

Ikväll hittar du mig i soffan med kissen och idol, NICKLAS!!! NICKLAS!!! HEJA HEJA HEJA


förövrigt så är min morbror & hans fru (!!) (dom vi bodde hos i Luleå) just nu i Florida där dom ska gifta sig, 30 grader varje dag har dom berättat, wonderful! Grattis också!!=)
bilderna är från egypten i julas/nyårs tagga utlandet med pappa i vår/sommar nu då! nu ska jag fortsätta se idol. PUSSPUSS

don't hate on me

FREDAG! började dagen med röst och rörelse, kanske den tråkigaste lektonen på en hel livstid? skulle ha konstiga masker på oss och göra ''kroppslig teater'' iallafall sög det! sen hade vi engelska & det gick sådär skrev på allt men när jag tänker efter stressade jag mig typ igenom provet så kommer väl ha massa slarvfel, efter det lunch och sen matte, fick tillbaka provet och precis som jag trodde vart det ig.. känns fan inte okej, trotts det var jag inte ensam. vilket var skönt! blev utskickad från LPL'n idag också hade inte ens gjort nånting och våran lärare bara ''adjö emilia'' ''adjö'' haha vem fan säger bara så åt en elev, jo ingen annan än Anitha, tyckte hon var världens gulligaste lärare från början men som cissi skulle ha sagt ''hon byggde upp ett förtroende att hon var snäll sen bara KROSSADE hon oss'' haha....låter som en riktig gangster som blir utskickad men det ända jag gjorde var att skratta lite... men vem börjar inte skratta när man har en avslappningsövning och läraren säger

''tänk att ni går på en lång lång varm sandstrand, sen kommer ni fram till ett paket, ett paket med alla era problem, ni tar upp paketet och sätter det på era axlar, mellan era skulderblad, ni tar upp paketet och går runt med det på ryggen''

Jo självklart gjorde jag det
och det gick ju som det gick. aja kommer överleva iaf, efter skolan blev det 360 & stan en snabbis för att boka klipptid.. klockan ett imorgon ska jag alltså klippa mig, är nååådigt nervös, lutar åt nånting sånthär, lite längre kanske, men vi får se.


Ikväll ska jag kanske vara med Alice eller hon hade träning till 8 men annars får vi se, är inte så välplanerad av mig. nu snart äre iaf kääääääk, pommes & hamburgare... andra dagen i rad men whatta hell hahaha;) PUSS


home

Slutade kring 3 och tog bussen till stan för att sen åka hem till mb, jag och e.lunmark bestämde oss för att skippa middan och käka på frasses istället, tryckte alltså ett helt skrov idag!! typ första gången i hela mitt liv men de va gött:) iaf skulle jag ju jobba idag klockan 5 så det blev snabba puckar för migatt ta mig dit, cylkade dit med en cykel som hade punka på båda däcken och nånting som rasslade i framhjulet:S men jag överlevde=) när jag väl var där gick det bra, fick lära en liten kille på 6 bast hur man spelar innebandy och jag tror att han kommer att bli kung, bara han lyckas veta vilka som är på hans lag och vilket mål man ska göra mål i.. (inget fel alls på mina instruktioner vill säga) IFALL han blir en elitspelare nån dag ska jag såklart ha all ära eftersom jag lärde honom, ifall han inte blir nånting alls... då har vi aldrig träffats...

Ikväll eller kanske ska säga resten av kvällen ska bestå av engelskaplugg för min del, känner verkligen hur taggad jag är! men det ska nog gå bra, imorgon äre skola sen gym och efter det vet jag inte hur det blir, det återstår att se vill säga. nu ska jag börja plugga... PUSS!!

Keri Hilson - Get your money up
KUUUNG


torsdag

Sitter i en datasal nu på min första lektion, engelska vi har prov imorgon så vi får repitera lite idag äre skola tills 3 nån gång sen blir det hem och käka och sen ska jag jobba! nu ska jag fortsätta puss!

core

Ikväll borde jag ha läst min bok men jag orkar verkligen inte... 527 sidor ligger den på och hur många har jag läst? 1? nja inte ens det.. det ska vara klart på måndag och vettefan hur detta kommer att sluta. Istället för att läsa drog jag och Joanna på ett corepass, vi var 4 st bara så man fick som en personlig tränare rånice ;) men jobbigt, träningsvärk imorgon i min mage är något som är säkert iaf, nu ser jag grey's iaf och imorgon har jag sovmorgon!!!=)

borde verkligen...


''just get back up when it knocks you down''

Behöver inte ens skriva nånting..







JOPPIS



2 bilder från i somras med lång slutartid, COOLT=)

baaad

Hej! Idag har vi haft bad på skolan, mycket otrevligt. Det var en jobbig sträcka att gå från atorp till eddahallen vill jag lova, men jag överlevde. Höll dock på att blåsa bort när vi väntade på bussen men som sagt så är jag ju här nu ;) iaf sitter jag och fikar nu och ska typ lägga mig och se tv (sova) eftersom imorse var den jobbigaste morgonen hittills, jag hörde alltså hur det regnade ute (inte kul att gå till bussen) sen blåste det så sjukt mycket att mina fönsterrutor darrade, (ännu roligare att gå till bussen) sen var det väl ungefär 5 grader ute också, och UTÖVER det så var jag så jävla trött, har nog aldrig varit tröttare. aja ska sluta gnälla nu och se på tv, PUSSPUSS!


Today

Idag blev det skola, sen middag hemma hos mormor, efter det 360 och nu ska jag skriva nått novellpapper jag har hamnat efter med, efter det blir det dusch sen desperate housewifes, har inte sett det sen i våras och om jag har längtat! pusspuss


''släpp min bror''

HAHA JULIAAAAAA!!! världens roligaste!!!!


haha vet inte om jag ska skratta eller gråta

Jag har gjort nånting dumt....... fölåt jojje<3

Måndag

Svenska hollywoodfruar ikväll jag taggar!!!!!

HAHAHAH, sen hur jävla likt är inte det här Maria Montezami?!?!?

jag behöver väl inte ens nämna det

Men det är sant, det snöar... aja tur satt den inte stannar länge iaf! har kirrat skjuts till 360 också, kändes LITE motigt att köra moppe också, om ni undrar varför jag inte ställt av den? mjo men vi har bad i veckan och vi orkar verkligen inte gå dit så efter den här vekcan blire buss! taggar inte.. annars har jag gjort bland det jobbigaste som finns, pratade med Julle om det idag, eftersom mina föräldrar är skilda så tar jag ju med mig massa kläder och sånt och det är så himla jobbigt att packa men nånting som är ännu jobbigare är att packa upp.... brukar nästan aldrig göra det just för att det är så jobbigt men idag tog jag tag i mitt liv och städade båda mina garderober (här hos pappa) och vek in allt fint prydligt, fan va skönt att ha det bortgjort! men nu måste jag byta om längtar typ tills passet! PUSS=)

Saknar faktiskt detta!

miss miss miss



jag och gaybloggen



jävla skitväder

Somnade i soffan igår men lyckades ta mig till sängen kring halv 2, måste ha gått i sömnen för jag kom ihåg att jag bara tog av mig kläderna och la  mig i sängen sen vaknade jag nån timme senare och började rota i garderoben för att ha nån tröja att sova med;D iaf så denna morgon har jag vaknat typ 10 gånger av att det blåser som fan ute, det regnar,blåser eller, det regnar men det är STORM!! löven bara flyger överallt, sen är det inte varmt ute heller, riktigt jävla pissväder är det idag. På hösten vill man ju att det ska vara strålande sol, plusgrader (!!!!) och varmt ute så man kan promenera ute bland löven HAHA, näe men det kunde ju få ha varit lite finare väder iaf. Idag ska jag bara packa för jag ska till pappa i 2 veckor sen ikväll blir det att träna, JOJJE????? du ska med!! pusspuss!



SOMMAR!!!!!!

NI FÖRSTÅR INTE

HAHAHA!! hur roligt är det inte när Andreas säger, ''jag skulle vilja se dig utan gitarren'' sen så börjar hon trumma som en galning!! haha inte för att jag tycker hon är bra/dålig eller så men galen, det är hon iaf;)

saturday

Att köra moppe i minus är en av mina favoritsysslor, jag gillar det ungefär lika mycket som korvstroganoff, vinter & snö. Det vill säga, inte alls.

SOMMAR

fan fan fan vad jag saknar detta alltså!




















FREDDAN



HAHA!

Godmorgon!

Har vaknat & tagit mig en lång dusch nu och det behövdes verkligen, tvättade aldrig bort sminket igår så såg väl ut som en koala imorse, iaf var det ju fl-fest igår & det var ändå kul=D mycket roligare än vad jag hade förväntat mig ivf ;) Idag är det lördag och jag hade tänkt hinna på stan innan dom stänger sen ikväll blir det Fanny!?!? vi hade bestämt att ikväll skulle vi göra nånting men hon svarar inte som vanligt på mobilen;) SÅ IFALL du läser detta din snorunge så ska du ringa mig!!!!

Nu ska jag ta tag i mitt liv och blåsa håret och så vidare. Ni må då hade=) PUSS


HAHA MEN GUUD


but you where the one who said I would be lost without you



Först och främst, Sean Kingston - Face drop!!!!! LOVELOVELOVE


Annars så äre fredag idag, vad har jag hunnit med då, skrivit ett uselt matteprov från min sida, men det var ju rätt oväntat... sen så var Anitha hur sur som helst idag haha, nästan så att det vart roligt... Efter skolan blev det 360 och träningsrådgivning (NU JÄVLAR SKA VI BLI SLIMMA BRUDAR) sen så duschade jag där och nu är jag hemma, ikväll blir det fl-festen är sådär taggad men de kan nog bli kul ändå! hade inget mer att tillägga. PUSS=)



Ikväll



Ikväll har jag jobbat, blir sågad av varendaste lilla unge på denna jord tror jag, skulle häfta ihop nån pyssel-grej och bad istället johanna göra det (är väl inte världens mäste händigaste person så jag överger gärna den uppgiften till henne) sen frågar en liten tjej, - vågar du inte göra det själv eller? då svarar jag, näää jag är rädd att jag ska göra fel, OCH HÄR kommer det - ''jaha vadå gör du alltid fel eller''? haha, det var väl en av 10 grejer jag har fått stå ut med men de är king ändå! sen har jag också ätit ett helt kakpaket vi har (okej hade) världens godaste kakor hemma!! imorgon äre school sen halv 3 ska jag och furhman på träningsrådgivning och efter det blir det nog träning sen blir det hem och duscha äta middag osv sen fl-festen, hoppas att det blir kuuuuuul!! nu ska jag fortsätta se idol sen tvätta bort sminket och sova, har somnat 10 två dagar i rad nu, och igår pratade jag med mamma i sömnen till och med, haha! aja, vi hörs imorn då äre fredag. PUSS!♥

MEN DET HÄR VAR JU SOM FAN DÅ


1b

''heeeello''


otroligt fiiiint skolkort
haha..

You touched my heart disappear, I never knew how much it hurt here

 

Sean Kingston - Face drop

Jag och Frida har suttit och nynnat på den här låten idag (kunde typ en rad) haha, och den är ju bara king för er som inte har hört den!!!!!! lovelovelove

RSS 2.0