fuck this shit

hej hopp!
idag har jag varit förbannad hela dagen. det är ingen av mina vänners eller familjs fel utan det är DINSKO 's fel.
jag har letat efter ett par stövlar jättelänge och  i lördags la jag av dom till på måndag men då kunde jag inte hämta dom så igår var jag på stan och skulle köpa dom men gissa, jo dom var slut! det sög ju.
så jag fick ett nummer jag skulle ringa och höra om dom hade fått in dom imorngon *dvs idag* så jag steg upp kl 10 och slängde mig på telefonen , jag frågade tjejjen på andra sidan luren om det var någon som hade lagt av skorna och inte hämtat dom & gissa vad, det var de=D  skitglad snabbade jag mig ner på stan och skulle köpa dom , när kvinnan i kassan säger

- visst var det du som ringde imorse?
- Ja det var det..
- jag råkade visst säga fel till dig, det var en tjej som hade lagt av dom där skorna till ikväll så tyvärr.


SÅ NÄE NU BLIR DET INGA SKOR HELLER DÅLIG STIL DIN SKO DÅLIG STIL !


image129



lyckat

som jag nog inte sagt så får jag inte höstlov för än på onsdag :S, så jag skulle då upp som vanligt kl halv 7, pappa väcker mig och sen somnar jag om men som tur var har jag ställt mobilen som ett typ andra alarm kvart i 8 så jag somnade såklart om sen så ringde den där förbaskade mobilen. jag var/är jävligt trött men vafan tänkte jag det är bara '' att bita i det sura äpplet '' jag gick upp fixade och ja donade på sen märkte jag att min låssas mamma & låssas syrra också var uppe och då gick jag och kollade på klockan jo då var klockan 7........

ALLTSÅ HADE JAG GLÖMT ATT STÄLLA OM MIN KLOCKA PÅ MOBILEN OCH VAKNAT EN TIMME TIDIGARE ÄN VANLIGT... så nu sitter jag här och ser på ANTM cycle 9!
& är typ översur på allt och alla också :(


fuck SKOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag älskar dig lillasyster.

förlåt för allt dumt jag gjort, vi måste skärpa oss.
jag älskar dig.



image128



ditt leende lyser upp!

jao:)

nu ska jag dra min f-e-t-a rumpa från datorn och packa sen dra mig till katarina där vi ska mysa till tusen.
men först innan det ska jag bara lägga in världens och då menar jag världens finaste bild.





MEN FAN NU JÄVLAS DATORN MED MIG FÅR BLI EN ANNAN DAG NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG




HEJDaaaaa♥



LÖRDAG

hey,
idag har jag inte gjort så mycket.. drog iväg på stän en stund och kollade på skor nog för att jag nyss fått nya men whatever, RÅSNYGGA BOOTS btw.
mjaaaaa ikväll blir det film-maraton med katarina ewe och några till,ska se bla
 
  

blair witch prodjekt 2, creep och några andra kommer inte ihåg vad dom heter men jag kan berätta i nåt senare inlägg nu ska jag iaf dra till sofia en stund och chilla, det m blev kortfattat inlägg idag men eftersom att katta har en laptop så kanske jag skriver då, ha det bra :) kram

ta till dig tiden att läsa detta.

Dödsmisshandel
Har du viljan att stoppa våldet?image4
Till minne av John Hron:

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.

Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav,  graven blev sönder sprayad, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.




fuck this world it's going crazy.



 


JADÅ :) :)

nu sitter man då här i bergsbyn ( ute i skogen... ) MED ett cp som brukar kallas malin eriksson,
HHAH det är skitkul & vi älskar värkligen dethär (?) , näe men kul äre iaf =)
har ingenting och skriva för nuet.. men men skriver ikväll herå!!!!!


söndag

Idag har jag inte mer än att vaknat, satt mig vid datorn och bara chillat.
jag är så grymmmt trött nu. alltid söndagar....
menmen,ikväll blir det fotbollsmöte med laget, få se hur det går.
sen så  blir det kanske kvartersgården klippan med malin men det får vi se om.
MEN NU ska jag gå & äta någonting puss

 REN & KÄR KÄRLEK!

a

image121

klappa händerna om du är riktigt glad!!

glad igen=)
just nu är jag skitglad,vet inte varför igentligen kan inte sluta le bara=)
 ska förmodligen vara med brudarna ikväll också < PLUS PÅ DET
hade skitkul igår + att vi ska äta min favoritmat idag.:D:D::D
jag är jättehungrig hoppas det är klart snart! men som sagt, jag är GLAD IDAG=D
det blir en bra dag idagggggggggggg!




smile whit me baby

NU ÄR JAG HÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

på brudkväll med sofia natalie isabell johanna joanna och linn=D=D=D
jag har snott datorn av johanna :], vi har käkat pizza och det var hur gött som HELZT nu spårar jag lite här men vafan =D=D==D ha det bra :) PUSS



ohjälpas ligen

asså jag ska konfa mig,
och då tog jag evelina och linn nattvarden idag
sen så fick vi veta att man inte fick ta den för än man var konfrimerad :S?
men tillslut så vare så att vi fick veta att det var nya lagar att vi fick ta den om vi var döpta. och det är vi  ju allihopa där snurrade hjärtat ett helt varv vill jag lova dig.

paus :)

nu kanske jag hinner skriva lite mer=)
ikväll så har jag varit på högmässa i kyrkan med linn&ewelina, det var inte mycket folk där men några=)
vi fick bröd och vin och pratade om gud och sjöng och allt så nu har jag bara 7 st gånger i kyrkan kvar.
av mässorna och de såklart, det är väll massa läsning och sånt också.
konfa i mitt hjärta....
jag kommer nog vara väldigt less innan slutet.
menmen det är sånt man får ta=)
jag längtar mest till lägret på gotland<<33<3


 



NU BÖRJAR DET IGEN HERRÅ!

slarvigt

igår missade jag hela dh, och nu höll jag på att missa greys också!?
sitter här och tråkar när jag kollar på klockan så har den ALLTID passerat 9 , men nu är den redan 20 över måste gå till tvn om jag ska hinna se nåt. skriver sen puss.




glad

jag känner mig allmänt glad idag ända sen jag vaknade tills nu :)
ikväll blir det gudskänst igen.. inte så pepp vill jag lova, men som sagt jag är glad i alla fall :D
på fredag ska johanna ha hennes födelsedags fest med bara massa brudar jag är småpeppad kanske?
vet inte vad jag ska köpa till henne men nåt hittar jag nog,
oj nu måste jag ringa åhléns om jackan det hade jag helt glömt bort, ha det bra skriver ikväll:)

image105

snart vinter:(

livin our dreams :$

idag var jag i kyrkan=)
bara 8 st kvar så är jag nästan helt konfad=D

kul

skolkatalogen har kommit och vafan ?
jag ser ut som en uppstoppad get, min arm på det speciella kortet är större än någonsin snälla :(
ta mitt liv nån HELVETTE

JÄVLIGT FÖRBANNAD

fuck allt jag sa
fuck allt som var bra

jag är så arg arg arg arg arg arg arg arg.

tack för att du har helt förstört min dag och gjort mig jävligt förbannad, du ska få betala för det här säger jag bara.
du kanske glömmer det här, men en ''elefant'' glömmer aldrig....


. 


remember I´m in charge..

ännu en måndag.

dagen idag började inte så bra,
pappa glömde att väcka mig, men som tur var så hade har jag typ en inställd väckarklocka i huvudet eller nåt :S
men den brukar oftas gå lite sent så jag att jag brukar vakna sådär fem minuter innan bussen går =/
men idag hade jag turen med mig:)
sen efter att ha varit på skolan en hel dag prommade jag och evelina ner på stan, jag kollade på en jacka som jag ska köpa på torsdag(kommer in fler storlekar då), så det blir snabba ryck ner på stan efter skolan på torsdag.
jag hittade också ett par skor, svarta lite högre liten platt klack. väldigt nöjd faktiskt.
sen for jag hem och åt och nu sitter jag här. kan inte skriva så mycket längre har nämnligen NO prov imorgon..
önska mig lycka till.


image119

SKOLAN 4 LIFE<3<3<3<33<<3<3<3<3<3


åååååå, snyft

Coldcase, det finaste programmet jag sett på länge.

det handlade om en flicka som blev gravid jätteung bara 17 år gammal.Då pratade hon med hennes pojkvän och

dom bestämde att efter hon hade fått barnet skulle dom gifta sig.Så medan hon var gravid så hamnade hon på ett

sånt här ''nunnahem'' där hon träffade en annan flicka som också var gravid, men var mer till en bråkstake än vad

hon var, tidigare hade hon mördat en flicka med en sten. Men dom blev iaf vänner, och dom höll ihop.

När dom en dag var ute på en skiv affär där hon köpte en bandspelare där man kunde spela in ljud.Så träffade hon
hennes pojkvän och då hade han en annan tjej som hette mary-lou, sedan så

sa att dom inte kunde gifta sig för han hade kommit in på college, och att hans föräldrar skulle ''döda'' honom ifall

han berättade för dom om barnet.Hon blev ledsen och sa att om du inte berättar så skulle hon göra det. Men innan
 
hon han berätta för hans föräldrar så hade han pratat med hennes föräldrar om att hon ville behålla barnet.

Såklart så sa mamman nej och hon for till nunna hemmet och ''tvingade'' hennes dotter att skriva på ett papper om

att abdoptera bort barnet, men först skulle hon  skriva en lapp om vad HON kunde ge barnet. & vad den NYA

FAMILJEN
kunde ge barnet.På familjens lapp skrev hon, Pappa, Hus, Jobb, Mat , Kläder. PÅ hennes andra lapp

om vad hon kunde ge barnet skrev hon bara kärlek, och berättade att kärlek var det ända hon kunde ge henne. det

var inte nog så tillslut skrev hon på abdoptions pappret och berättade att hon skulle spela in hennes röst som ett

adjö på hennes bandspelare. Det gjorde hon efter att ha gjort det fick hennes vän sitt barn och hon blev jätte

ledsen för att inte få behålla barnet och dom 2 bästa vännerna lovade att stötta varandra, > vi ska klara dethär.

efter att ha pratat med sin kompis gick hon förbi i korridoren när hon såg att nunnorna inte gav bort barnen  utan

dom SÅLDE dom.. Så efter hon hade fått sitt barn ville hon inte lämna bort det så på natten sprang ut i skogen med
hennes barn, hon kidnappade henne och snart märkte hon att hennes kompis var bakom henne, dom började

bråka och sedan efter ett tag gick det för långt hennes vän tog upp en sten och slog henne i huvudet så hon och

babyn for i marken sedan tog hon barnet och gick tillbaka igen.



> du kanske inte läser detta, det är bara särt att jag skriver här men jag vill värkligen komma ihåg det sen.
godnatt nu ska jag sussa.



hoppas jag inte är trött imorn.

image33

SYGEN SOM SATAN PÅ KARRAS !!!!!!!!!!

pitesummergames.

SATAN vad jag saknar pitesummergames.
seriöst när jag tänker på det så vill jag inte bli stor(?)
jag vill vara liten och längta till psg varje år. nästa år är sissta året vi får fara dit, & då ska vi inte dit?
men vi ska till gothia, men ändå psg det kommer aldrig finnas nåt som är likt det ens?
jag låter kanske skitnegg nu men näe?, det är det roligaste som finns, allt folk badställerna
matcherna och inte tala om att vi har kommit 4 två år irad?, det är helt otroligt.



alla år :') asså jag älskar mitt fotbollslag mest i världen,
kan vi inte komma igång med träningarna snart???????????????????????????????????????
vi skulle ha ett uppehåll i en vecka, hur länge är det nu.. HMM fåse 1 månad :O




nu ska jag snart krypa upp i min uppblåsbara säng och fortsätta se cold case hihiih pyss  på er<3<<3<3

image118 favorit:)






är du dum eller smart?

Ju fler (x) desto dummare är du.
16 eller mindre betyder att du inte är dum!

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr.
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
Totalt 5

(x) du har sprungit in i ett träd.
(  )  det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(x) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam.
Totalt 5

(x)du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad de va du pratade om
(x) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
Totalt 5

(  ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
Totalt 3

(x) du råkar he sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet (eh) väldigt många gånger om dagen.
(  ) när du lyssnar på någon har du dräglat?
Totalt 3


5+5+5+3+3 = 21 :S

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH??????? ;) ;) ;)

söndag kväll

Ibland är det bra att bara vara helt själv & ligga och fetta vid tv'n, det är precis det jag har gjort ikväll.
Jag cyklade en snabbis till mamma och hämtade lite saker sen kom jag tillbaka och nu sitter jag här.
Jag fick också veta att mamma hade lagt av en exakt likadan jacka som min bästa vän har..
Jag vet inte är det okej eller är det inte okej?

menmen, medans jag funderar kan jag sitta och fortsätta nöta:
beyonse-lost yo mind.




:)

Dancin in the moonlight

jag skrev lite om igår i gårdagens skriveri men nu ska jag berätta lite mer ''utförligare''
i fredags så bestämde jag och joanna att vi skulle fira johanna på lördan,
vi bestämde redan då att vi skulle baka en tårta åt henne. och det gjorde vi den vart:
 
JÄTTEGOD!

 smaskens

sen efter vi hade bakat tårtan så gjorde vi ett kollage av lite old pictures av våran vän, väldigt snygga..
men kollaget vart jättefint och sen slog joannas mamma in tavlan i genomskinligt papper det vart görsnyggt.
men det var ganska svårt att hålla johanna borta från oss. hon ringde till joannas mobil flera gånger och då va joannas mamma tvungen att svara och säga att joanna inte var hemma osv, sen skrev hon till mig på msn. men jag kunde tyvärr inte svara. Men det var det värt för johanna vart alldeles rörd av sakerna och jag började nästan flänna (a), snyyyyyyyyyyyyyyft. men det var hur mysigt som hellst =D sen efter vi hade ätit lite av tårtan kom Nathalie och Joinade oss :D det var råkul. tack tjejer ni är bäst!



image112 image110

im just a baby

Living our love song........... ooooooooh ohhhhhh ohohoho, FYFAN så bra)
Jason Michael!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



förövrigt hade jag en skittrevlig kväll brudar tack jag älskar värkligen er.
snart blir det väll att sova sen ska man upp tidigt på konfaträff(?) gudskänst,känns  kul jag ser fram emot det?????

fredag hela veckan

fast nu är det såklart lördag, tänkte bara skriva hur mycket jag älskar fredag hela veckan, programmet är så sjukt roligt och jag skrattar så att det inte går längre. saknar dock hey baberiba men eftersom fredag hela veckan är smålikt och en ''uppföljare'' så är jag jättenöjd ändå :D längtar tills nästa fredag :$



JUSTE GRATTIS JOHANNA PÅ FÖDELSEDAGEN VÄNTA DIG EN SUPERKVÄLL!  ^_^




jajaja

shame on me shame on me , jag har inte skrivigt på flera dagar och jag lovar och lovar att jag ska skriva varje dag mer varje kväll, ett inlägg snart blbalbalbllbaa..  men icke sa nicke, jag har nu bestämmt att jag ska sluta lova saker ( innom bloggen ) & sluta andvända så ***** mycke svordommar, att jag klarar det? det får vi se sen.

imorn fyller iaf Johanna år och vi ska nog fira henne med nåt gott :$ men säg ingenting till henne och om hon ser dethär så får hon ingenting så bäst för dig att du inte ser det här..

ikväll ska agnes &  ewelina sova här vi ska på loftet och baka tårta :} HÖHÖ sen blir det HEM till mig och göra nåt=D HEJDA


OKEJ,

hur va det där med många inlägg inatt.
haha jo det gick åt helvette, när vi väl hade fått dit datorerna & vi skulle koppla in dom så märkte vi att vi inte hade nån sak som man kan koppla flera internetskablar till, så vi hade 1 dator med internet så det blev inte så mycket tid över för mitt bloggande, men iaf så hade jag hur roligt som hellst och det spåra ju lite där vid 3 tiden HÖHÖ
nu ska jag redigera min stilmall sen ska jag skriva lite mer=)

japp

då var det fixat lan hos agnes ikväll med ewelina & agnes såklart kommer nog många inlägg ikväll=)
så jag sparar på krutet i fingrarna.
nu ska jag bara fixa min blogg :)

*hei*

TJENA

JAG ÄR RÄTT PEPPAD PÅ ATT LANA PÅ SÖNDAG :D
HOPPAS PÅ DET BÄSTA :D (L) PEACE ALLIHOPA :D !!!!!!!!!


aha thats me^ ;D ;D ;D ;DD D;D


jag saknar dig

hela sommaren,
jag var med dig HELA sommaren, men nu är du fasen borta?
vad händer?,  tänk så länge det var men sen skolan har börjat har vi glidit som satan
och jag saknar dig för varje dag som går?
kan du inte komma tillbaka hörru?
för jag saknar dig jätte mycket jö,
hjälp mig da joanna jag älskar ju dig(L)


oj slarvmaja

slarvigt slarvigt.
idag väckte min pappa mig halv sju men som vanligt så somnade jag om, och idag vaknade jag inte förän halv 8,¨
HALV 8????? fitta det är ju då min buss går, så upp ur sängen typ sprang på mig kläderna packade gympa sakerna sen så vare att löpa gärnet till busshållplatsen, som tur var sprang jag typ rekordsnabbt (springer varje dag till bussen) så jag var där 25 i 8, alltså det tog 5 minuter för mig att packa väskan stiga upp bädda sängen och löpa till busshållplatsen, kanske ska börja stiga upp halv 8 varje dag?
SKULLE INTE TRO DET. Eftersom att jag stressade imorse har jag typ varit jättestressad hela dagen och hittade bara 3 kontroller på orienteringen. så det blir att stiga upp dirrekt imorn, men nu har jag massa andra saker att göra t.ex packa min väska till mamma!?, packa till imorn?duscha?? oharre jag är redan stressad. eller ska jag  lugna ner mig och lägga mig i sängen och göra allt det där andra imorn ist (stressigt värre) men jag tror jag gör en 50-50 packar ikväll duschar imorn och myser nu det blir perfekt! aja måste gå nu om jag ska hinna se lite tv innan jag ska packa herååååå :)


image106
 
p u s s k i s s e

ÄLSKA VÄDRET

här i skellefteå (norrland) är det jusst nu jättevarmt 16 grader och strålande sol kan inte mer än att bara fara ut och njuta av värmen & det ska jag göra nu hejdå ha det bra=)
som man säger här i skellefteå


ha he bra !



image104

näe nu blev jag törstig.

tack gud för det fina vädret

åååå :$ började bara tänka på den urgulliga boken jag läste för ett tag sen ''barn som skriver till gud''
hur gullig som hellst handlar såklart om barn som skriver till gud här är 2 st brev  som barn skrivigt.


 



VGVGVGVG

jag hade inte pluggat ett skit på franskan
men jag är JÄTTENÖJD ÄNDÅ
50/65,5 :D :D :D :D :D :D



 


VG VG VG VG VG VG VG


image101

fan va najs

JASSÅ DÅ BLIRE LULEÅ MED AGGE&EWE TILL VINTERN OCH SE LARS WINNERBÄCK(L)

tacktacktack
agnes mamma & min mammsi <3



engelskaprov imorn

om några timmar sitter jag där i skolan (igen) och skriver allt jag kan på engelska..
näe men vi har massa gramatik och sånt, jag är ändå rätt säker för en gång skull,
imorn ska vi också äta pizza fysate vad gott är typ hungrig redan :]
ja, nu ska jag då iaf krypa ner i min renbäddade säng och sova det blir inte så många timmar men dom få timmarna älskar jag värkligen sov gott nu alla=)

image23

låt mig bara få spela fotboll nu hörru du (V)


god kvällen

god kväll allesammans, idag har vi fått tillbaka vårat matteprov gick inte så bra tyvärr.
idag har jag också grinat en hel del, det därför strul med min kompis om en tröjja.
men det är fixat nu, jag evelina philip erik & katarina bestämmt att vi ska äta på viking (pizzeria)
på onsdag jag är redan jättesugen, jag hade värkligen ingenting mer att skriva nu blev kort inlägg idag men bättre än ingenting iaf hejdå :)

image99



vad jag saknar pitesummergames!(L)


RSS 2.0