*tävling*



http://www.bagsandfashion.com/
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.347214

Söta Helena har dragit igång en tävling där man kan vinna domhär ursnygga örhängerna, det ända man ska göra är att kopiera bilden klistra in den i ett inlägg länka till hennes blogg och  adressen till bagsandfashion sen lämna en kommentar i hennes blogg i det här inlägget http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1442587

BLOGG UNDER KONSTRUKTION BEVARE

image410

fashion against aids

som alla redan vet har ju H&M skapat en modekampanj ''fashion against aids'' där pengarna går till Aids forsking, skitbra ändå, & jag har hittat en tröja som är verkligen skithäftig, skulle typ få den av mamma (jag vet att det är en killtröja) men om jag tar en stor storlek blir den perfekt till leggings plus att pengarna går till nåt bra så det funkar=)
här får ni se:



en aning speciell men jag gillar den=)

franskasaga.

tjenare, bloggen står typ helt stilla nu & det ber jag INTE om ursäkt för för jag orkar inte skriva hela tiden hahah :P Nu  är jag iaf på skolan och har mitt favoritämne... nat, dvs språk, det är absolut inget fel på läraren eller gruppen utan själva språket, jag fattar ingenting det är bara massa uttal hela tiden haha :P a Ö e im going crazy haha :P
slutar iaf om typ 45 minuter? jobbigt? mjaa faktiskt, ikväll är det träning som gäller och ja, vi får se hur det blir med det, ska nog fara men jag håller typ på att bli sjuk, IGEN(?) men det funkar, imorgon är det fredag och det känns bara underbart, den här veckan har gått fort och nästa kan bara gå ännu fortare tycker jag, för allt jag vill ha är sommar, har föresten köpt nya skor också ett par tygskor dom e najs, funkar typ till allt! så jag är luspank nu, höhö det suger och pengarna kommer inte förän om typ 20 dagar? shit vad jag får vara snål hahah alltså!

Nästa helg är det iaf pol spelet inför SM i falun vi ska vinna hela skiten! komigen nu, måste börja träna lite bättre nu om jag ska få komma med i truppen hehe, skulle vara kul faktiskt=)
oj jag glömde rubriken.. Jag och Emma skriver iaf  FRANSKASAGOR nu, dom blir hur bra som hellst, handlar typ om en tjej som blir en anka på natten och träffar en man som också blir en anka, spännande va? kanske blir den nya superboken en  klassiker? vad sägs om det hahahahhah :P

oj oj oj KOOOOOOOOOOOOOORT inlägg blev det verkligen inte, men ni får ha det så bra=) HEJ!


URSÄKTA

ursäkta den gräsliga designen det kommer en ny JAG LOVAR!, ska bort ikväll så kan tyvärr inte fixa den today=) heheh men grönt e SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT :] pusspuss i massor(L)

NY BLOGGDESIGN

hej! jag ska nu återställa alla inställningarna på blogg.se (innom designen) och göra en helt ny!, så det kommer nog vara tråkigt i några veckor framöver men det får ni baske mig stå ut med hahah :P aja BYE emilias svartvitablandade tråkskit ;) HAHA !

I hate repriser

Tänkte bara skriva ett kort inlägg om att jag hatar repriser! och det är fasen det ända som går på tvn, dag in och dag ut. Blir så less!! haha, nu när man har varit sjuk så märker man säkert av det mer än vad man gör annars för ofast när jag är sjuk ligger jag och degar i soffan hela dagarna och bara glor på typ tvshop eller GAMLA REPRISER, som nu.. Nu är det typ Ellen Degeneres Show eller nåt sånt på femman och det är ett halloween avsnitt?!? haha hallå  :P kan dom inte visa färsk tv ju :P blir så störd. Okej med typ topmodel och sånt att dom visar det ungefär ett halvår efter det har släppts i USA och så det är en annan sak men speciellt typ som det här ELLEN brukar inte se det men man blir ju så arg haha :P


efterlängtad fredag.

Hej hej! idag är det fredag igen det känns så grymt SKÖÖNT! har precis tagit en promenad från pappa till mamma det är drygt en kilometer det var ganska skönt att få andas in ''frisk-luft'', har legat och haft en plåga med halsen i flera dagar nu.. Så det var guld att få komma ut!. Fredag måste nog vara min favoritdag vet inte varför utan det bara är så. Den här fredagen kunde dock ha varit mycket bättre, är fortfarande sjuk ju och halsontet blir inte bättre.. har säkert åkt på nåt virus som kommer sitta hela året... :( näe det får vi verkligen hoppas.
Ikväll om jag mår bättre ska förmodligen jag joanna & johanna fara på KRITI i stan och äta, efter det ska vi på bio, jag längtar småttttt!! men det är då om jag får fara för mamma, kommer säkert inte få har ju trotts allt varit hemma idag. Aja hoppas på det bästa! igår satt jag och kollade lite på rockbjörnen var inte så insatt men det funkade, jag var också tvungen att städa mitt rum :( fasst jag var sjuk hur kul på en skala är det då? inte kul alls.

Men nu ska jag lägga mig och vila måste ju som sagt bli ''helad'' till ikv HAHAH puss!!

american apparel

vill bara klicka hem allting speciellt enhär kjolen jag är så kär!
finns liknande på veromoda i stan men den är som lite längre, skit också :(..
Men om jag är frisk imorn eller iaf inte har lika ont, så ska jag nog på stan efter, & då blir det att köpa den från veromoda om den finns kvar, fanns bara en i 32 i måndags så den är väll förmodligen slut, men hoppas =)

Style RSASD301MW

nudels you made my day.

hey, nu ska jag gå och koka lite nudlar har så sjukt ont i halsen att det inte finns, tur att nudlar finns då isf=), sen ska jag plugga lite redovisning och sova en stund, känner att febern har blivigt allt högre :( satan vad jag hatar att vara sjuk, men jag får väll skylla mig själv, har gått runt och sagt jättelänge ba '' jag vill ha halsfluss altl för att bli sjuk och slippa skolan'' men nu..
 NU ÅNGRAR JAG MIG:( care..
 ska iaf koka mina  nudlar nu :P höll på att glömma det ju :(, aja ha det bra puss!!

image405

bilden snodde jag av kanelbulle_http://ww.apberget.se
det är min kära vän sara som är helt besatt av nudlar att hon inte kan leva utan dom=)
typ som jag... aja hoppas det gick bra=) PUSSPUSS SARA!

mehehhehee kanske besöka vårdcentral!?!?!

Halsfluss / Symtom och diagnos

Svårigheter att svälja och ofta feber..

Vanliga tecken på halsfluss är att det gör ont att svälja samtidigt som man känner sig sjuk och får feber. Ibland kan också lymfkörtlarna i halsen svullna. Känner man med fingrarna på utsidan av halsens sidor kan de då kännas som kulor under huden.





VAAAAAAAAAAAAA?????????????????????!!!?!?!? NEJ :( `:(:(:(:(:(


AMOR AMOR

helllo kära läsare som har minskat drastiskt haha :P idag är jag sjuk igen.. borde inte sitta här, men jag får krupp av att bara ligga i sängen hela dagen, min hals gör så jävla ont :( så ont, kan knappt andas snart.. har väll åkt på nån jävla halsfluss eller nåt!? varför jusst nu? imorn när vi ska ut och äta och sen och bowla? och på lördag när jag ska bort på fest? asså nej, det ska alltid komma olägligt men vafan jag ska skita i att jag har ont och äta och ha roligt ändå, det borde funka!! Just nu sitter väll min klass och har svenska-redovisning, skulle nog ha varit jag som stog och babblade nu men det är det inte, skulle nog inte få fram så mycket för att jag är så heeeeeeees.
Igår kom min lillasyster iaf hem, vid 12tiden nån gång, vet ni vad? jag sa ju att hon hade köpt någonting åt mig och det hade hon också!! HIHHHHI och inte vad som hellst utan en parfym&en lotion parfymen heter Cacharel Amor Amor. bilden nedan ser ni den, den luktar jättegott och har spanat lite priser på internet och så billig var den inte ;) haha men nu ska jag fortsätta kurera mig. puss!
image402

LILLPLUPPEN MIN

blir ett inlägg såhär igen då, idag/natt kommer min lillasyster hem, ibland hatar jag hon men jag kan erkänna att jag har faktiskt saknat henne lite också :$ just nu är hon någonstanns mellan estland och stockholm, planet går typ halv 11 från sthlm så hon är väll på falmark typ halv 12 & hemma ungefär 12, vi har smsat idag och tydligen så hade hon köpt någonting till mig :O jag blev typ lite förvånad hoppas det är nåt fint iaf, eller godis...
har inte ätit godis på jävligt länge alltså :P haha, estländskt godis? det kan vara någonting haha :P!
aja hoppas flygresan har gått bra iaf. & nu vill jag bara ha mina grejjor hihihihi :$ men NU måste jag plugga :P jävla skitsvenska haha (A) pusss!!!



såhär glad kan en syskonskara också vara!
....
*observera bilden is old*


no voice?

hello, vi låter rubriken tala för sig själv, imorgon ska jag emilia sundberg hålla muntlig redovisning inför klassen, för det första så har jag typ ingen röst eftersom jag har ont i halsen det bara verker när jag ska svälja och hela skiten min röst blir typ lägre och lägre och smärtan bara BULLTAR FRAM;(.. och för det andra så ska jag redovisa om en bok som jag knappt har läst eller jag har läst den men eftersom mitt intresse av boken försvann vid sidan 30 så har jag inte varit så glad på att läsa den.
boken heter ''jorden runt på 80 dagar'' & är skriven av Jules verne en typ världskänd författare, jag skämms typ att stå och prata själv i mitt rum, & hur ska det då gå inför hela klassen?!?!? aja det blir king....
nu måste jag iaf fortsätta träna men jag her in en bild på mig och isse :D

image400

ibland saknar jag mitt ''långa & fina & bruna'' hår :(

 

hej!

sorry för alla ledsna och korta inlägg men det kan inte hjälpas.
ska försöka köra lite gladare uppdates åså, så fort som det går.
idag är jag iaf sjuk, ont i halsen feber snuvig jaja det där vanliga, så jag ska plugga på min muntliga redovisning av jorden runt på 80 dagar nu för den kommer gå rakt ut i helvettet, önska mig lycka till!

leendet är olagligt.

 leendet är oliagligt.


dröm

allting är som en dröm, en mardröm.
vill bara vakna.

det finns inte ord,

vi ber för dig.
kom hem.


-

allt står stilla, jag hoppas för er!


swwedoais

Nice ass, high class, sexy smile, swedish style

...................... jag klarar inte av det! bär aldrig päls.


sju små grisar

hallå igen, har nu kommit hem från alex och det var king, har svinont i halsen och  jag är skitmätt,skulle kunna leva på ''hullet'' i en vecka eller mer mycket meeeeeeeeer i promise haha :P imorgon blir det att sova hela dagen asså HELA JÄVLA DAGEN sen ska jag träna på kvällen det blir kingeling, hoppas bara halsen blir bättre annars blire ingen träning fyfan vad jag hatar att vara sjuk, det ända bra med sjukdommar är att man får vara hemma från skolan haha :P men nu ska jag dricka nåt varmt typ oboy? ja vadsom hellst!

tjing!




har inga nya bilder att bjuda på så det blir massa randoms från 07;d hahah asså mittenbilden den tog jag för att jag hade fått min nya mobil  och jag tyckte min nya gardin var ''fin'' ;)


XD HAHAHA

5 irriterande saker:


1. när folk pekar på deras handled och samtidigt frågar vad klockan är, asså det är klart man vet var klockan sitter pekar man mellan benen när man ska fråga vart toan är eller?

2. När folk säger ''du kan inte både äta kakan och ha kvar den'' nee, men smart då köper man 2 kakor och äter den ena sen sparar den andra!

3. När folk inne på en biograf säger ''såg du!??!''. Nej? jag har betalat 80 spänn för att titta upp i taket.

4. När folk frågar ''får jag fråga en sak?'' du gav inte några alternativ va?.

5. När folk säger ''livet är kort'' men hallå? det är det längsta du kommer vara med om, vad kan vara längre?


HAAHHAHAhA ALLTSÅ!

let it snow let it snow let it snooooooow ...

hej, har ganska precis vaknat och vet ni vad ? det är typ halverst snöstorm ute, det har redan kommit 1 dm snö & det ska tydligen hålla på hela dagen, aja det blir king.
ikväll ska jag fara på tjejkväll med alex joanna fanny och kanske sara vi ska laga egen mat och sånt det blir också king! sen ska vi kankse gå  en sväng på pan? eller orkar man det? vi får se, men nu ska jag packa upp min väska och bädda sängen sen göra mig klar vi hörs!

jag skulle andas i ett tomrum om du lämnar mig nu.

jag är   t r ö t t  jag vill sova men jag är så himla sugen på oboy så jag ska värma mig en kopp och he i glass sen krypa  ner i sängen tror jag, så jag gör det sen hörs vi.


<3

i loved you first, but i let you go and I have to go.

TJENA!!!!!!!!!!!!! vi förlorade matchen men jag är glad ändå=)
varför skulle jag inte vara det ????? hihihihihi jag e ju kingen :D








skämtas! vi vann såklart med 3-0 och nu blir det ett till gruppspel i piteå sen om vi vinner där blir det SM i falun eeee grymt pepp! och jag vill komma med i truppen också :) men nu ska jag lyssna på go musik och gräva ner mig med nån film i soffan puss!


IKVÄLL GÄLLER DET!!

dm-final ikväll, jag är jävligt pepp men grymt satans jävla nervös..
men jag ska komma hem ikväll med ett leende, & det ska vara ett riktigt jävla VINNARSMILE!
det blir king, men nu ska jag kila puss

i'll kill her,



seriöst världens bästa låt.

brave

hej :)
tänkte skriva ett litet inlägg till min lillasyster som idag far till estland helt själv, utan mamma och pappa eller någon kompis, hon är med i ett EU samarbete och då får en från varje klass i 6an fara och hon blev utagen från hennes klass, både för att hon hade anmält sig men också för att hon hade bra förutsättningar i engelska.  Och om jag ska vara ärlig så är nog jag mer nervös än henne haha :P just nu sitter hon på falmark och planet går 18.30 till arlanda så hon är väll där vid halv 8-8 nån gång, sen ska dom övernatta där på arlandas hotell och efter det blir det avresa till estland, där ska hon bo hos en jämnårig tjejs familj, dom kommer säkert ha jättekul ihop!! men jag kan inte fatta att hon vågar göra det här hon är så himla modig, jag hade aldrig vågat fara till Estland själv och bo hos en främmade familj i en vecka när jag var 12 år :P haha men jag är ju en liten fegskit så det är väll inte så konstigt ;) aja vi ses när du kommer hem.


och du, din bög, om du inte har köpt någonting till mig när du kommer hem då slår jag dig=)

er du sjik? nej jag er frysk!

tjabba,
den värsta förkyldningen och febern på eftermiddagarna är nu borta, känns skönt såhär till helgen och allt,
vet ni vad? jag kom med i DM-truppen :D är så glad så glad! ska spela final till helgen det kommer bli king! hoppas bara vi vinner mendet ska vi baske mig göra också :P !! men nu till idag..

idag är det onsdag och vad händer då, jo jag ska slinga håret, bara lite ljusa slingor för att få bort utväxten, jag hoppas verkligen det blir bra för jag hatar att vara onöjd jag går bara och pillar med håret hela tiden och det är så irriterande :P men jag hoppas det blir bra för annars går jag inte ut imorgon men nu måste jag sätta igång om jag ska få någonting annat gjort ikväll :P (A) puss


move your hands up

tisdag idag, känner mig sjuk har ingen ork att blogga,
ingen ork att sporta, jag orkar fan igenting.hejdå.

alla håller nånting men ingen visar nånting,

tjabba! fotbollsträning om en halvtimme då, ska bara hitta ett par byxor och sätta upp håret sen är jag vääääääääärsta peppen på träning....eller!?!? måste träna känner mig så ofräsch måste rena kroppen :S har typ ätit fett å sånt hela lovet och inte tränat mycket alls :S aja, fuck that. Gjort är gjort.
jag ska iaf få mitt älskade klockur av mormor om hon hittat det, är så kär i de=)


måste fixa håret nu :)
pUSS!


step a little closer each day

hej hej=)
vars ska jag börja? har så mycket att skriva nu..

lördag: Vaknade av att joanna ringde och frågade om jag ville följa på stan, så jag gjorde mig klar sen for vi. Jag inte på stan för att shoppa utan bara för att titta lite, vi gick och kollade på det mesta i hela stan när vi vart hungriga och gick på waynes, drack typ iste & åt nån macka gott men svindyrt haha :P, efter det tog vi bussen hem till mig.
vi åt middag sen gick vi på solbacken och köpte godis, for hem till mig och såg film och pratade sen somnade vi,
joanna sovde hos mig för att hennes föräldrar skulle bort till invigningen av skellefteå KRAFT arena och se showen dom hade där. så vi var i stort sätt med varandra hela lördagen,
sen tog vi en sovmogon till idag.

Söndag: Vi åt frukost sen for joanna hem, jag gick och la mig igen och sovde typ till 2 eller nåt sen satte jag mig framför tvn och degade, känner att jag håller på att bli sjuk har huvudvärk och sånt skit hela tiden :S jobbigt men nu efter att ha ätit känns det redan bättre, jag sitter fortfarande i morgonrock och klockan är fåse, halv 6 aja ibland månste man ju.. men ikväll blir det iaf träning så det måste jag ju orka med iaf, men vi får höras sen :) puss!!


big tv and a chipsbag and a HUGE TELEPHONE-BILL! :P

fredag.

Gick då skola i fredags, som var jätte intressant och kul jag lärde mig massa nya saker! eller..
aja skolan funkade och jag for hem, åt middag och chillade sen frågade mina underbara vänner om jag ville komma på ''tjejkväll'' och såklart, så tackade jag inte nej, vi for på ICA & köpte frukt och chips och massa annat sen slängde vi ihop en jättestor bål och åt massor av malteesers (eller vad det nu heter) kommer bilder sen, kvällen slutade vid 12 & då for jag hem, sen sov jag och nu är det lördag :D och vi får höras sen :) puss!

hej hej monicka hej på dej!!!!!!!!!!!!!

tjena, som ni märker så har jag börjat skriva konstiga rubriker till mina inlägg :P haha, det är för att om man kollar igenom mina inlägg (typ alla) ser man att jag har alltid skrivigt typ en smile som rubrik och då kan jag väll lyxa till det med några ord istället tänkte jag, så nu framöver så kommer jag antingen ha låt texter eller typ som förra inlägget ''last night'' bra va?

jag har inte skrivigt på ett tag men det är för att jag har typ tappat stinget (?) eller jag tycker inte att det är lika roligt längre, men jag ska ändå försöka blogga ibland=) :)

last night

tjabba! rubriken har ingenting med inlägget att göra har bara haft lust att säga ''last'' night hela dagen :S?
haha aja skolan är nu igång på allvar och jag hatar det jag hatar hatar hatar och åter hatar det,
jag är så neggativ hela dagarna fyfan asså!...
det ända possitiva med skolan är attt imorgon har vi skriller på idrotten :D det är bäst! (speciellt om man suger som jag) höhö !
aja nu ska jag duscha har ju precis träna så, puss puss!


hej

tjena, ikväll blir det att fortsätta med den nya headern och fixa bloggen,
skolan gick bra men jag kan erkänna att jag var ganska trög imorse, Jag har som tagit en paus i bloggandet (som ni ser) bloggar typ ett inlägg om dagen max, men det är för jag har inte tid och ingenting att komma med heller :P
idag bytte jag också kjolen från hm=D fanns i 34 så det blev perfekt, visar sen hur den sitter på :)
nu blire att grejja med headern  med massor av smörpopcorn :) puss!!

stan

jag har itne berättat att jag råkade ut för samma sak som jag gjorde förra veckan, jag provade en tröja sen la jag tillaka den , gick och velade sen köpte jag den utan att ha provat den så när jag kommer hem märker jag att det är fel storlek, precis som med jeansen fast det var fel färg... så idag dirrekt efter att ha avslutat helvettet blir det stan :)
ska också lämna tillbaka en kjol som vart fel storlek, hade lagt av den sen gav kassörskan mig fel kjol.. och jag var stressad så, jaa jag tog den bara nu måste jag byta till rätt storlek på den också, blir måna återköp idag=) hihi
puss!!

skolan,

tjabba!, sitter här och jobbar med skogen i skolan, det suger & jag börjar nu inse att helvettet är tillbaka.
fyfan säger jag bara, och philip.. hur mycket jobbar han på en skala då? jag får då sköta all jobb själv, vi sitter nu och skriver skog vittsar :P vill ni ha ett smakprov?
mjae, tänkte väll det hahah !! :)

sovdags

gonatt gonatt! nu ska jag ta och lägga mig, imorgon blir det en hård dag ( som jag inte ser fram emot ) Men den måste göras=) hörs & ses ciao :)


Imorgon,

imorgon börjar skolan igen, kommer vara tidiga morgonar och sena dagar, läxo,prov & absolut ingen fritid. jag känner att det här går inte! men men , jag får väll börja längta till nästa lov då ist, vad kan man mer göra?
haha, man tycker väll att man borde börja första skoldagen någorlunda '' lugn'' men onej, Imorgon är det 4 lektioner på förmiddan som gäller, inkl 120 minuters SO :(

to cool 4 school


image393

'' det finns en plats på jorden,
där solen aldrig sker,
den platsen kallas skolan
dit vill jag aldrig mer.''


 


ursäkta

min bloggs utseende håller på att fixa den :) ut med det gamla och in med det nya right=D

se till mig som liten är.

tjena! har inte kunnat blogga någonting idag för jag har varit på konfirmations träff hela dagen, det sög som vanligt, funderar typ på att hoppa av! igår kunde jag somna lätt som en plätt och jag var allt annat än glad när pappa väckte mig imorse och ba:

- när kom du hem igår då?!!?!!?
- jag vet inte,
- varför svarade du inte på mobilen?!?!?
- jag hade ingen ström..
-jaha, nu ska vi  inte sova så länge idag..
- PAPPA? KLOCKAN ÄR 6 OCH JAG HAR INTE SKOLA IDAG STÄNG DÖRREN OCH GÅ!!
- förlåt jag ska fara nu hejdå!...

asså!?!? ibland förstår jag mig inte på föräldrar...


''vända om dygnet''

hahahahahhahaha!! asså jag är så trött att jag nästan inte kan sitta på stolen :S  men jag har bestämt mig för att inte sova & sover jag? nepp ibland är ju jag helt sjuk i huvudet!

hello again

hello my dear readers, thanks for all the comments!
min engelska asså.. haha=P ikväll har jag varit med joanna jag for dit vid 8a och kom inte hem förän 12  :S vi hade det skitmysigt hela kvällen låg  vi och  mös med fruktsallad  & såg en bra film!

Eployee of the month hette den. den var skitrolig haha & ganska knäpp :P men det är så vi vill ha det, eller hur?  det handlar om att man ska bli asså som den bästa jobbaren på affären i månaden och då tävlar dom här två killarna om jobbet när det samtidigt kommer in en tjej i bilden (jessica simpsson)
asså ja, ni kan få googla om filmen om ni vill veta mer för jag är jättedålig att berätta sånt :P haha
men bra var den iaf=).


är det en keeper?

fyndade en t-shirt idag, & jag råkade ta en förstor storlek så den vart lite pösig,
jag vet inte om jag ska behålla den så jag behöver din hjälp!
är det en keeper?


image389

min mamma är bättre än din

image388

mamma erbjöd sig att beställa hem någonting från ellos idag & jag är ute efter en cardigan, en lite längre som man kan ha till leggings vilken ska man ta!?!?


hemma från stan

tjabba tjena!
nu är jag hemma från stan, jag fick med mig lite påsar trotts allt, men inte så dyra grejjor.   Jag kan visa det sen, men inte nu för jag är vrålhungrig kom på att jag glömde äta frukost imorse så ja, jag har i stort sätt inte ätit någonitng på hela dagen. Eller jag fick en bulle av mamma på stan men det räknas inte mihihihi, så jag ska iaf äta nu så hörs vi sen :) puss!

nu ska jag dra mig mot bussen

för annars lär jag väll missa den :P hahaha, jag bloggar sen när jag kommer hem om jag har köpt någonting, haha=)
vi ses då puss!!

missade bussjäveln :(

hitttade inte igen min börs så jag missade bussen, jag sprang allt vad jag kunde men sen såg jag att den svishade förbi när jag var 40 meter från busshållplattsen så det blir nog bara en snabbis ner på stan idag..

jag kan då aldrig hålla tiderna !! :S


åh!!


vet ni vad...
det snöar ute!! stora stora snöflingor som faller sakta sakta, så himla mysigt :) hoppas det inte är för kallt bara, älskar snö men hatar kylan & hm... det går inte så bra ihop det där :/ Haha , men det är nog det att jag hatar att frysa men det är ändå så fint när det snöar, =P det tycker väll dom flesta eller hur :)?

godmorgon,

hej hej :) jag sovde inte så länge idag iaf :P men länge nog att förstöra dagen, men vet ni vad? det skiter jag i hahah  :P, för nu ska jag göra mig iordning och fara på stan =)  Nog för att jag är typ pank men vad spelar det för roll? man kan ju alltid titta & jag har ju lite presentkort på gina så, jag får väll hänga där då=) men jag ska försöka komma med kvart i tre bussen så jag måste börja göra mig klar =)
hörs sen puss


godnatt!

nu tackar jag för mig och jag kommer nog inte blogga förän imorgon, eller på eftermiddan för imorgon ska jag sova ut för det är sissta dagen jag kan göra det för på tisdag har jag konfaträff klockan ett så imorgon sover jag nog ända tills halv 3 - 4, jag vet man ska ''ställa om dygnet'' men jag hoppar över det nu, det ger ändå ingentng man är lika jävla trött när man ska upp till skolan ändå.
så godnatt på er läsare & ha det så bra så hörs vi imorgon :) puss!



pappa.

nu kommer det ett seriöst inlägg som kommer att vara jättelångt,
 & du som inte bryr dig behöver inte läsa heller.




Jag tänkte bara berätta för dig pappa hur jag känner, jag är jätteglad att just jag får vara din dotter, jag kanske inte visar det alla gånger men när vi till exempel bara ler till varandra så  kan man verkligen se vårat far & dotter ''band''.
Du är den absolut bästa pappan man kan ha och jag har inte tänkt på hur mycket du verkligen ställer upp för mig.Alla gånger du har tagit viktiga stunder från ditt jobb för att bara göra någonting för mig & alla gånger du följt med mig på någon match och sagt efter matchen - Jag är så stolt över dig Emilia. Alla bråk vi har haft, men efter har vi alltid blivigt sams och pratat igenom det och alltid avslutat med att  säga Jag älskar dig.  Jag gör verkligen det, du är så himla bäst & jag skulle inte klara mig utan dig, och nu är jag allvarlig, du är en av dom mest viktigaste personerna i mitt liv & jag är stolt över att ha dig som pappa. och jag vill tacka dig, tack för att du är den du är och att du gör allting för  oss Johanna, Pontus och Mig, tack! du ger mig sån styrka att gå upp på morgonen att det inte finns! tack också för alla gånger du verkligen orkar med mig, när jag är hur jobbig som hellst & arg och sur och du tar det, du orkar med mig. Jag älskar dig jättemycket för det, du är världsbäst! och jag kan inte leva utan dig. 

J A G Ä L S K A R D I G.

image384

- min egne lille kämpe som du brukar säga

.


bugg :(



Bara jag som saknar dom godaste tugguminna i världen, vars for ni :(?
jag skanar er. (dom här tar till&med melontuggummin med hästlängder)

TJENA

hej hej :) fick nyss städryck så jag håller på att torka mitt databord och tömma papperskorgen och plocka bort lite sånt i mitt rum nu ;D haha lite fel tid på dygnet kanske typ 01.58 asså vad händer med världen hahaha :P

dryga konversationer på msn

tjabba! vad gör ni? mina typ 10 läsare? haha bättre än inget iaf..
jag gör ingenting kan inte sova och ist sitter jag och har viktiga samtal med blandannat rebecca på msn,
kanske borde gå och lägga mig känns liiiiiiiiiite drygt faktiskt :$ hahah se för er själva..


image382

MOVIE

nu var filmen klar, bra & jätterolig tycker jag,
snart börjar skolan om och jag känner INTE peppen, det är rätt länge kvar tills ett lov och jag är grymt skoltrött! jag orkar inte med alla prov heller haha ;-) aja slut flännat om skolan nu, jag tänkte berätta en kul grej som händer om vi vinner eller förlorar den här dm finalen, om vi gör det, så får vi fara på en resa till antingen östersund eller någon stanns, sen om vi vinner där blir det SM i falun, visst är det kul?! både ettan och tvåan går vidare visst leker livet haha? men det är ju så att ettan möter tvåan från typ östersund och tvåan från västerbotten möter ettan i tex östersund så det blir ju bäst om man vinner hahah ! ;-)

man of the house :D


tjabba! sitter och ser man of the house nu, den är ju skitrolig & spännande hehehe, dom flesta sover nog nu men jag börjar inte förän på onsdag så inte ska jag sova ännu inte hhihihih :), men nu har den börjat om igen så
ska forstätta se, hörs sen :)
 puss!


MOPPE

iår fyller ju jag moppe & jag fyller på sommaren så det blir ju perfekt!, och jag vill ha en moppe såklart men mina föräldrar säger att jag helst får en till ett bra pris, & här har jag hittat en, på www.jprimport.se, den har färgen champange och är skitsnygg, den har både kick & elstart så det är ju perfekt, jag är helt förälskad hoppas jag får den, eller nåt liknade iaf plus att den hade ett jättebra pris också !:D



officer,

hej igen, har suttit och kört det här officer testet på officer.se, (jag vet att jag är för ung) men jag körde det ändå för att ja=P. haha och jag passar nog inte som officer blir ganska lätt nervös och sprallig sen blev jag typ rädd när han pratade :$ så emilia sundberg är nog inte den nästa officern tror jag haha :P

http://officer.nu
prova här du också, du behöver bara ett par hörlurar sen kör man igång ;)

tjena !

hej hej :) nu är jag hemma från Umeå, matchen gick jättebra& vi är nu vidare till final, den ska ha spelats innan söndag så... hoppas jag kommer med i det laget också! Vi ska möta Burträsk som ligger 45 minuter utanför skellefteå, det kommer säkert gå bra, jag är skit trött och har jätteont i skallen så det blir nog tidigt ikväll igen!

trött trött trött trött trött trött

Jag är så trött att jag näsan inte kan skriva, mina ögon bara slår igen hela tiden,
joanna har nu farit hem för jag somnade och sovde i en timme och jag kände mig allmänt dryg om jag låg och sov när jag hade besök, så vi bestämde att jag ska gå och lägga mig och hon skulle fara hem,
jag ska försöka sova nu men om det inte går så kommer jag såklart in och bloggar ingen,Annars hörs vi ju imorgon innan jag beger mig till Umeå (sandåkern) för att spela fotboll, sov gott! i love you all!

puss

hur många Emilior finns det i sverige?

image376

det finns 20544 kvinnor som har förnamnet Emilia,
av dessa har 8768 namet emilia som tilltalsnamn (jag)

JAG ÄR EN AV 20544 emilior  hihihi :)

hihi

det blri ingen lugn kväll ändå.. för GALENPANNAN joanna ska komma hit :P haha, näe men vi ska bara mysa & se film, det blir nog bra :), ska också lägga in lite bilder jag redigerat i mitt nya ps, är ju nybörjare så skratta inte (a) HÖHHÖHÖHÖH! :D puss vi hörs sen<3

shni shna shnappi

hallojsan!! Jag ställer frågan igen, nån som vet någon bra film att se?
vilken som hellst!?!?!?!?!?!?!

tänkte också bjuda på lite pics från idag=) (mobilkamera)

image375

image374

image373

image372

ren

HELLO again,
nu känner jag mig renare & fräschare än någonsin, har tagit en låååååång varm dusch & det satt inte helt fel vill jag lova dig=)
när jag stog i duschen började jag tänka på vad jag ska göra ikväll.. hm... egentligen hade jag tänkt vara med johanna men det kanske inte blir för hennes föräldrar skulle bort och allt sen skulle hon också bort & det blev massa tjaffs, så jag tänkte be min bror att ladda hem lite filmer som jag kan se, så om ni kunde ge några tipps på en/flera bra filmer som jag kan se så skulle jag bli tacksam!, vilken genre som hellst fast helst inte rysare (blir så rädd då)

så.. vet du någon bra film som jag kan tanka hem :)? blir jätteglad för alla svar=)

tävling!

image329

blev frågad om att delta i en tävling som dom söta kusinerna Julia & Josefine har anordnat,man ska skriva några rader om varför just du vill ha den sen också länka till deras blogg.

http://www.juliajosefine.blogg.se

såhär lyder MIN motivering.

varför skulle jag veltat vinna detta sminksett?
jo för att jag är i behov av det, jag älskar att sminka och hålla på men min ekonomi håller inte riktigt att köpa hela tiden, jag vill också vinna för att jag aldrig vunnit någonting i mitt liv,
inte ens en lottdragning! =S så om jag fick vinna skulle jag bli evigt tacksam :) så
välj mig :) haha =)

'' http://juliajosefine.blogg.se/1199468569_tvling_.html#comment ''

vill du också tävla så kan du klicka på länken & göra som dom säger=)

HELO

hello darlings, now im finaly home! :)

hahah nej nej nu ska vi inte snacka engelska nu =P höhö, jag har nu kommit hem från cupen, det gick faktiskt jättebra! :) vi hade först en match mot stämmningsgården, den slutade 0-0, sen spelade vi mot vårat eget lag (alltså milan) inte milan det stora laget men om ni läser tidigare inlägg kommer ni förstå!, den matchen spelade inte jag för alla skulle stå över en match, den slutade 2-1 till oss, efer det gick det några timmar och lag spelade, sen hade vi en till match mot UMEÅ IK- östra sidan, dom är jättebra men vi vann iaf med 6-1, sen var det spel om 3dje - 4e pris då var det stämningsgården vs umeå & den matchen slutade 0-0 så det blev straffar, vet inte hur straffläggningen gick utan bara att stämnings kom 3a. sen var det final, då spelade vårat lag (juventus) mot det andra laget (milan) jag spelade inte den matchen för tränarna tyckte jag skulle vila till imorgon , men det blev iaf 2-2 men inga straffar för lokaltiden tog slut (vi hade bara tid till 4) så det vart 2 ettor morön bk (milan&juventus) sen en 3a (stämnings) & en fyra (umeå)

det har varit en helkul dag :) & alla var jätteduktiga!!

jag bloggar sen för nu ska jag duscha ! puss

godmorgon

hej hej :), jag har inte alls sovigt bra inatt somnade vid tre och hade en jävla magvärk, sen när jag vaknade vid 8 kändes det inte så lockande att spela fotboll men jag göre iaf!, jag har nu tagit på mig alla mina matchsaker & ska snart fixa håret med klämmor osv, det blir ingen dagens outfit idag för jag kommer inte hem förän 4-tiden nån gång, så det blir nog inget speciellt ikväll bara ett par mysbyxor & en tröja, har ju också distriktmästerskapet imorgon så jag måste ju vila inför den matchen också. Men önska mig lycka till  för jag känner att jag behöver det :)
och sen så hörs vi vid 4 tiden :) puss puss!!




äntligen är filmen klar!

äntligen har jag sett photoshop filmen klar, det känns skönt! den var lång men jag fick mycket hjälp som jag tror att jag kommer att andvända, det var också en bra kille som berättade om allting han pratade inte för sakta eller för fort, skämtade också lite grann, men det var jättebra!!  Så om du är nybörjare på photoshop precis som jag.. så tycker jag att du verkligen ska se denhär filmen, man kan tex hoppa över det man redan vet och bara se det andra, men prova gärna på det det är jättebra! man lär sig verkligen..

http://modeskeppet.se sen söker du på en photoshop film för nybörjare=)

buss!

när jag satt på bussen för några dagar sen var det nån sjuk människa som skickade en REMIX av askungenlåten  till mig, via bluetooth, & jag accepterade såklart & började lyssna (via hedset) & gissa hur den gick..

du behöver inte klicka upp bilden om du är känslig eller emot könsord osv, men jag tog det på skämt & men bara så att du vet, så har jag varnat dig!!



HAHAH ALLTSÅ SÅ SJUKT !!!


fotbollscup imorgon,

vårat lag har ordnat en liten tunering som vi ska ha imorgon, det kommer vara 4 st lag med i den & 2 av dom är vi,
eftersom vi är så många i vårat lag måste vi ha 2 lag:) & vi har döpt dom till MILAN & JUVENTUS,
själv spelar jag i ''Juventus'' & har match klockan 10 på morgonen imorgon! så jag vill hellst att du önskar mig lycka till för mitt lag ska kamma hem hela skiten!  så... önska mig nu lycka till! tack tack :) puss!


 VS

GRATTIS ALEXANDRA 15

tänkte bara gratta en av mina bästa vänner Alexandra som fyller 15 idag, tare lugnt med moppen nu & du är ju BYXMYNDIG Å ALLT!! så tare lugnt med killarna också :) jag älskar dig & vi ska hålla ihop länge, JÄVLIGT länge=)

PUSS<3<3



image368

i LOVE YOU!!!!!!!!

åh, vad jag vill ha en till kattunge,

image367
åh!!!!!!
jag skulle göra vad som hellst för att ha små kattbäbisar igen,
det här är våran yngsta katt dexter & hans syskon (birmor) hela bunten! visst är dom för gulliga :$
åååhå, han har blivigt så stor nu :) men jag älskar han ändå=), men kattungar&hundvalpar må ju vara det bästa! :D

min kväll

haha ser fortfarande den där förbannade filmen ;)
imorgon kan jag visa er några bilder jag redigerat, men ni måste dock förstå att jag är nybörjare haha :P :P
aja så här såg iaf min kväll ut (A)

image364

spännande visst? ;-)

filmen håller fortfarande på ,

gosh! , det här va en mördar film har ungefär sett halva nu & jag började kl 8, aja om jag ska lära mig måste jag ha tålamod, plus att med lite chips & godis kan man se nästan vad som hellst =P eller hur?

ps

tjabba! febern har gått över YES!, jag känner mig jätteglad men forfarande trött, så jag bestämde mig för att IDAG  DEN 4 JANUARI, ska jag lära mig mitt photoshop, så jag googlade om ps-hjälp och hittade en hemsida http://moderskeppet.se där såg jag att man kunde se en film om grunderna i photoshop, så just nu sitter jag och tittar på den filmen, den är några timmar lång men man kan ju ta vissa pauser & träna precis det gör jag :) men nu ska jag fortsätta se=) puss!!


alicia keys

image361hot or not?

haha, alltså denhär ''dräkten'' som alicia keys hade på sig på någon gala för ett tag sen är verkligen inte fin.
typ en jeans-body med hög midja?
verkligen not!
vad säger du?,
hot or not?

på tal om alicia, så har jag alltid älskat hennes musik hon är så GRYMT bra !! :D

nu blire MIDDAG,

mummms! tacos, så gytt!, efter det slänger jag in en dagens outfit kolla då(A)
första gången för iår :) puss!!!<33



uppdate: j
ag hittar inte den förbannade digitalkameran så ingen outfit blire idag,
är ju också sjuk så jag har bara min nya mystunika på mig.

feber.,

tack för den, DU KOM JÄVLIGT LÄMPLIGT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
fyfan har cup imorgon & dm-match på söndag, feber satt inte fint..
i hate you, fuck you=(=(=(
jag är så ledsen snällaaaaaaa!! bli bättre!

jag är så trött

image356


så nu går jag och lägger mig brevid min feta katt!
hahah  puss!

jag har blivigt beroende

Tur
Idag kan du få riktigt mycket tur om du inte låter dig distraheras av andras misslyckande. Du måste helt enkelt försöka få självförtroendet på topp.
Hälsa
Om du skall motionera idag så välj en lugnare träningsform. Din kropp behöver litet vila.
Ekonomi
När någon nära dig ber om att få låna en mindre summa kan du komma att tveka. Du vet att vännen antagligen inte skulle lägga pengarna på något vettigt.
Arbete
Nya möjligheter öppnar sig. Lägg på ett kol och förnya dina kunskaper om så krävs.
Kärlek
En kärleksaffär kanske svalnar nu men kommer senare att ta fart igen. En viss person nära dig för in spänning i tillvaron.
Relationer
Ditt liv är behagligt tack vare din positiva syn på vännerna. Alla rycks med av din spontana charm.


av att läsa mitt horoskop, haha jab blir typ påverkad av det =P näe men det är kul att läsa tycker jag,
jag har också en till grej som jag är beroende av, vet ni vad det är för någonting?

JO!! sånna här kedjebrev, typ ''klockan 4 inatt kommer han/hon som du är kär i ringa dig, ni kommer också få ett långt och lyckligt liv, om du inte skickar den här vidare til 10 st så kommer du aldrig få se din älskade igen''
haha, det är sjukt=) men jag är beroende :$

musik..

jag är så less på den musiken jag har på min dator, jag har hört alla låtar 100 gånger & jag hittar aldrig nåt nytt,
någon som kan tippsa mig om nån bra låt!? Jag gillar precis allt utom mettalica & tecno musik! :)
så snälla hjälp mig =)



tjenis penis :)

alla håller på med illustrationer osv & målar av folk alltså med kläder jag vet inte ens vad det kallas & gissa hur avensjuk jag är!? haha, jag skulle ha gjort vad som hellst för att ha haft lite tallang.. Men näe=P
sport är min starka sida :) tur att inte alla är lika iaf, världen hade varit så tråkig då... :(

haha jag kollade

...på min statistik haha! alltså man märker verkligen när jag inte har bloggat någonting=P
jag brukar ligga på 5-600 sidvisningar per dag men igår & idag hade jag typ 69 HAHAH :P
shit, jag saknar er läsare :(.. var är ni?

julen..

Julen är ju över & nyårs och altl det där, & vi har fuskat lite med att redan ta bort julsakerna känns skönt att få det bortgjort!, med vanliga gardiner osv, det är också skönt att inte ha massa skit i fönstret typ tomtar osv utan en vanlig hederlig lampa, jag hatar att ha kvar saker efter det är över typ som julen, & påsken, & allt sånt..
det är inget för mig :)

WIHO!


image307

GAAAAAAH!! jag kollade nyss på vårat lags hemsida & gissa vad.... jo, JAG KOM MED I DM LAGET,
så på söndag spelar vi dm-match borta mot sandåkern (det ligger utanför umeå) & vi ska vinna hela skiten,
eller hur tjejjer!! hoppas verkligen på mycket speltid denhär gången! PEPPA !!!!!!!!!!

SCONES,

jag skulle ju som jag sa baka scones till min familj i onsdags, det gick faktiskt jättebra!
jag steg upp kvart över sju och rörde ihop en smet sen vart det 16 stycken nygräddade scones till familjen.
Fast lite besviken vart jag på dom för dom steg inte upp förän 12, hahah aja det är väll sånt man får ta!
men det kommer nog gå ett tag innan jag bakar scones till min familj igen haha :P


skippade

hej igen,
har inte skrivigt sen i förrgår men jag har inte orkat sätta mig vid datorn, & jag har inte heller haft någonting att skriva om, nu är det iaf fredag & på onsdag börjar skolan om.. jag känner mig inte så pepp för att stiga upp varje morgon och ta bussen när det är 10 minus & snö ute, näe jag skulle hellre stanna hemma och ligga i soffan men nåt fett i handen & bara se massa skit på tvn eller vad som hellst inte skolan iaf.
Jag är hos pappa nu så det ska väll bli någolunda bra uppdatering men jag har varit beroende av bloggen ett tag & det tar typ upp hela ens liv & jag vill ju blogga för att det är kul inte för att jag har ett beroende,
ni förstår säkert!
nu ska jag mysa med mina katter=)

puss!

Hej hej skriver från mobilen,=D

Så det blir nog ett kort inlägg, för det kostar ju pengar.. Jag ligger nu i min säng och läser en kokbok?? Ska ju baka scones imorgon så måste ju kunna receptet, jag kan inte slänga in den där bilden på sängen nu för jag skriver ju från mobilen.. Det här tar säkert jättemycket pengar men skit i det jag har ju endå gratis sms så vad behöver man pengar till?;-) haha men men.. Jag är förresten inte med på mest aktiva längre heller:-( det suger.. Men fortsätt ändå läsa och kommentera, & sov så gott! PUSS<3

HJÄLP!

måste hitta ett recept till scones SOM ÄR GOTT ! snarast,
har du något familje recept eller något? vet du något gott recept på scones som finns att hämta på någon hemsida? har du något tipps!
behöver hjälp!! & det är fort! så snälla!! hjälp mig !!


jag tror jag har lovat för mycket..




vi satt och såg på tv hela familjen på ett matprogram där dom bakade bröd,sen så frågade jag om vi hade nån jäst så jag kunde baka imorgon men det hade vi inte, men då föreslog mamma ist att jag kunde baka scones,  (med bakpulver).. & jag fick inte ställa mig och baka några bröd nu idag så ist utmanade mamma mig att baka nybakta scones till hela familjen imorgon & det ska inte vara nån frunch, (för oallmänbilldade så är frunch en frukost/lunch som man äter vi 12) utan det skulle vara FRUKOST.. så jag lovade precis mamma & hela familjen att imorgon ska jag stiga upp klockan 7 och baka scones,shit! undra hur det kommer att gå haha=P & så morgonpigg som jag är...
haha! aja får väll blogga från mobilen imorgon & skriva hur det går =P önska mig lycka till!

Peteranswers.com

har ni kört det någon gång? det är en ande som sitter i england & vet precis allting om dig,
ställ en fråga så kan han svaret, men det är bara vissa han litar på. Han litar på mig så jag kan fråga vad som hellst! prova själv om han litar på dig http://www.peteranswers.com

MEN GLÖM INTE!!! att fråga snällt fråga såhär:

Peter, please answer the following question:


RÖK RÖK RÖK,

JUSTE!...I förra inlägget glömde jag berätta om en sjuk sak som hände hos joanna!
vi var så frysna efter att ha varit på ica-maxi, att vi frågade joannas mamma karin om hon kunde tända en brasa, så det gjorde hon och vi bara satt och väntade i joannas rum på att värmen skulle komma. Sen då märker jag att det kommer in en massa rök in i joannas rum ut ur vardagsrummet & SHIT tänkte jag,(mina kompisar fattade ingenting) jag sprang ut och kollade och då hade all rök kommit innåt!, alltså skorstenen var inte öppen så allting for innåt, sen fick vi det inte att fungera heller så vi fick vänta i 5 minuter och all rök bara forsatte innåt men tillslut efter att ha öppnat upp 4 st fönster började äntligen lukten avta, jag har nog aldrig varit så rädd, jag trodde jag skulle dö av typ rökförgifting eller nåt, men näe=P haha, vi skrattade åt det iaf, & ett gott skratt förlänger livet.


helgalen kväll :)

började med att jag for vid halv 8 till joanna& mötte upp nathalie& johanna där, vi stog ute och velade ett tag vars vi skulle gå  men vi tog en tripp till icamaxi som ligger drygt en kilometer bort, det brukar ta ungefär en kvart att gå dit men idag tog det 45 minuter, var skitjobbigt! Jag köpte en STOR godispåse sen bjöd jag nathalie på en godispåse också, eller hon skulle betala tillbaka men spela roll, sen då när vi möttes vi kassan igen hade joanna& johanna köpt en kokosnöt? haha jag trodde jag skulle svimma av, först trodde jag dom drev men näe=P
haha dom är inte hela! vi gick iaf hem och chillade hos joanna, var en helmysig kväll med bästisarna=)
ni är helt klart bäst! jag älskar er :)

horoskop för idag.

Tur
Du intuition stämmer ruskigt bra idag. Allt som känns rätt är rätt.
Hälsa
Din hälsa kan gå lite upp och ner idag. Du har kanske slarvat med sömnen eller kanske inte ätit ordentligt. Tänk på att det är viktigt att sköta om sig.
Ekonomi
Du tycker att pengarna räcker till det mesta men när du litet oväntat vill köpa något dyrare kan du ångra tidigare inköp.
Arbete
Du får knappast uppleva en av dina bättre dagar på ditt arbete idag. Saker som krånglar får dagen att kännas seg.
Kärlek
Mycket talar för att dagen blir händelsefattig när det gäller kärlek. Ditt eget initiativ kan dock ändra på det här.
Relationer
Efter att ha varit aktiv under en period väljer du nu att dra dig undan från vänner och bekanta.


 vill du kolla DITT horoskop, det gör du här
http://ditthoroskop.nu

tjenis!

som ni vet så är det ju krig i kenya nu & gissa vad,
vi hade nämnligen tänk åka dit på semester & nu är det påväg att bli inbördeskrig, kul!
tur att vi inte for, hade säkert blivigt tagen som gisslan eller någonting :S < tänk vilken grej att blogga om ;-) haha näe men jag läste på text tv om en svensk familj som var på bröllopssemester som blev/är fast där, hoppas dom klarar sig!!


besöksrekord!

igår hade jag 889st sidvisningar inte dåligt om man kollar förrut! haha
ska försöka blogga om lite vättigare saker än att jag går och badar=S haha men har så dålig fantasi så det funkar inte :P hähä!, näe nu ska det bli ändring mer & mer smartare betydelsefullare inlägg ska in i bloggen!
sådeså :) :P

ARG

jag blir så arg att jag skrattar!
fjortis är inte ett utseende, det är ett beteende!

badad

Nu har jag badat färdigt, och jag tänkte ställa en fråga till er, jag hade ju som nyårslöfte att försöka lägga in dagens outfit så ofta som möjligt, men jag är forfarande osäker om jag ska det..
ska jag börja med dagens outfit eller ska jag köra på som jag gör nu?!

bubbelbad.

har nyss tappat upp ett bubbelbad med doften kokos det luktar skitgott i hela lägenheten nu så jag borde väll krypa ner i badet, vi får höras sen :)
puss!!

 

mitt bodybutter

image295

Jag fick ju denhär underbara krämen i julklapp av min morbrors fru i juklklapp och då tippsade jag om den, men jag visste inte vars den var köpt så då var det folk som frågade vars jag hade köpt det & vet ni vad,
det har jag fått veta nu, men det är lite pinsamt att säga... (A)
haha den är köpt på ÖB, alltså överskottsbolaget! vet inte hur mycket den kostade men den är iaf skitbra!
så skynda dig iväg nu & köp den JAG REKOMENDERAR DET !!!!!  :)


godmorgon,

även fast jjag gick och la mig så tidigt igår somnade jag inte förän klockan 2 (drygt), jag låg och såg massa värdelösa program på tvn men det gick bara inte att sova :O...
men jag somande 2 och gissa vad.. jag vaknade klockan 2 också, eller mammsen väckte mig, så jag har alltså sovigt 12 timmar det är typ som när man är ett spädbarn, aja när hela dagen är borta så får man väll se till att göra någonting på kvällen ist. så, så blir det ungefär att göra för mig=)

aja ha en bra dag :) kommer ha uppdateringar hela dagen idag så fortsätt läsa!

ps, svarar på kommentarerna sen för jag har inte tid nu ds,
puss!

tidig kväll ikväll

eftersom det har varit så mycket sena kvällar på sisstonde tackar jag för den här dagen,
måste få sova ut litegrann också! men innan jag går och lägger mig ska jag nog spela lite gh3, känns som jag behöver det! Imorgon blir det nog en dag på stan sen mysa med brudarna på kvällen, känns längesen nu =S..
aja vi får som sagt höras imorgon, PUSSPUSS jag älskar er ni är absolut bäst :)


slänger in bilden på sängen som jag alltid gör haha!



ha en bra natt, sovgott och sen så ses vi imorgon :)

GRATTIS FARMOR,

tänkte bara gratta min farmor som fyller 84 år idag, du ska leva många år till det lovar jag=), tack för allt verkligen!!  du är en stjärna! :)

tagga för fetferre nästa år då ;) ;)

tävling tävling

image599

det är den här söta tjejen som anordnar en lätt tävling, man ska bara länka till hennes blogg sen kan man vinna!


http://fjb.blogg.se/1199216678_min_frsta_tvling.html#comment


image597

vill gärna vinna 100 kr på kicks & en hemlighet skulle inte alls sitta fel=)
nu får ni hålla tummarna att jag har turen med mig och vinner=)


bloggen laggar,

... again, asså det är så jobbigt har suttit i en timme nu & försökt skriva inlägg, blir så arg!!!
& inte svara på kommentarer går det heller utan det kommer bara upp ''sidan kan inte visas''..
någon mer som har ett helvette med bloggen just nu?!?

seya!

nu drar jag till mamma=)
kommer som sagt blogga mindre där men ändå=)
vi hörs puss!!:)

jamen..

Tur
Idag kan du ha oturen att beröra något som rör upp en del känslor. Du kan ångra att du tog upp det överhuvudtaget.
Hälsa
Det mesta börjar kännas jobbigt och du känner av tidens stress. Se till att få sova ut riktigt ordentligt.
Ekonomi
Idag kan en riktigt bra idé dyka upp, och då bör du inte vara rädd för att agera. Tecknen spår god avkastning för din del.
Arbete
Hur du än gör verkar du göra allting på rätt sätt. Räkna med god belöning för dina prestationer.
Kärlek
Din partner verkar inte ha samma planer för dagen som du. Detta behöver dock inte betyda att ni inte kan ha det mysigt den stund ni är tillsammans.
Relationer
Du är lite osäker på hur du ska komma till rätta med ett problem på hemmaplan. Undvik att hänga upp dig på bagateller.


det var ju inte allt för dåligt, men kunde ha varit mycke bättre=)

jaja, här sitter jag,

i leggins och en stor t-shirt, känns snyggt!
nej nej inte dirrekt men jag är så trött :S det känns som om jag är bakis, fast hur skulle jag veta hur det känns har ju aldrig varit bakis förut ;) haha=P ikväll ska jag träna, det ska bli skönt att göra någonting. Jag har inte ens dragit upp persiennerna hur lat får man vara?
haha, & det sjuka är att jag va inte ens uppe länge, somnade typ 2 så jaa... :S:S

men men, ha en fortsatt bra kväll ni för nu ska jag dra tillbaka till mamma & så hörs vi då=)
puss! <3

måste bara få..

.. berätta om min farmor.
Vi har skaffat fiskar till vårat hus& då har vi ett normalstort akvarium med lite guldfiskar osv, sen på botten står det ett skepp & några växter. det ligger också en röd liten krabba på botten (animerad) eller alltså typ en plasfigur eller ja det är iaf en sån som man ska ha i akvariummet, & igår då kom världens gulligaste farmor fram till mig och ba:
- e han död?? & pekade på krabban..
asså jag bröt ju ut i skratt men sen vad jag tvungen att förklara att det bara är en prydnad..
haha hon är så gullig sen berättade hon att när pappa hade varit liten hade man kunnat hitta döda fiskar på botten men nu var det ju bara en krabba haha, hon är så bäst!!!haha


ni kanske inte fattar det roliga men min farmor är bara för charmig :$

2008

i år ska jag hinna med massa saker blandannat:

konfa mig
fara till gotland
fira jul utomlands
vinna en miljon
gå ut 8an
göra hårförlänging
kampa mitt i skogen
mm :)

haha det här kommer bli det bästa året ! JAG KÄNNER DET PÅ MIG ! :)


bloggen

besökrekord igen=D nu 400 st anonyma besökare=) känns kul att det bara blir fler& fler,
har nyss suttit och proppat i mig 3 annanas skivor(färska) jag känner att det svider i munnen jättemycket..
är säkert alergisk precis som med KIWI=( aja hoppas det går över iaf :(..

har du några allergier?


skumpa för fulla muggar,




jag drack då världens äckligaste champagne igår, haha det var nån jättedyr jätteäcklig men dom vuxna verkar ha gillat den :P men men jag är inte så mycket för dyra drycker haha, det var också första gången jag drack champagne alltså riktig, annars varje år har vi haft champis till barnen eller någon konstig dricka men iår så var vi ju bara 3 barn så dom lyxade till det och gav champangne till oss också=P haha!

nyårsafton bilder, rockets and pockets ;-)

image349 image344


image345 image346

image347 image348



såhär såg det ut på moröbacke i skellefteå vid tolvslaget igår=)


min lyxiga hotellfrukost (hemma)

pappa väkte ju mig vid 10 & då när jag kom till matbordet stog allt det här framdukat på min plats:


image341

brämmhults färskpressade juice, kex med keso, bacon & nyttibr'ö med gravad lax, en skål med kellogs cornflakes & skogsplockade blåbär, ägg, gualia melon,färsk annanas.

plus att man åt lite mer frukt sen men det vet ni inte om :$

löshår igen..

jag hittade en jättebra hemsida  http://www.tajmahal.se/, där kunde man tydligen beställa löshår & de endas för 400 kroner, man kunde välja metoder som clips,weavin,microringar & limm, men eftersom jag ska limma så kanske det blir den metoden för mig. vi får se vad mamma tycker, men om jag ska göra det här i stan så kostar det ju 700 spänn bara håret, så det blir ju betydligt billigare om man beställer, limmet  man beställer kostar 250 kr & man får 4 st limmburkar men jag vet dock inte vad frakten är men det brukar ligga runt 50 kroner. så allting blir väll r
unt 650.

  - Blont hår- 24Blont hår- 24Slingor - färg P12/16/SB 


jag vet inte riktigt vilken nyans jag har men man får väll köpa sen färga isf för det är ju 100% äkta hår så det funkar ju :)

godmorgon,

har precis ätit den godaste frukosten på länge, lägger in en bild på den sen för snart måste jag duscha och fara tillbaka till mamma, ikväll är det träning också! känns skitjobbigt om jag ska vara ärlig,
plus att det är bara 9 dagar om man räknar med idag tills jullovet är slut, & jag vill inte börja om skolan nej nej nej.
jag hatar skolan mest av allt & alla tidiga morgonar, nej usch jag orkar inte det än, men man får väll ta reda på dom få dagarna som är kvar ist! gårdagen& kvällen var skitroliga och nu peppar vi för nästa nyår ;D haha näe men det finns ju fler grejjor än nyår att peppa till, typ skolavslutningen valborg mm=)

men det är ett tag fram så det blir väll lite tidigt att planera det redan haha!

nu tackar jag för mig.

nu är jag trött...
klockan är 01.44& det är väll lite väl sent tycker jag,
alla i min familj har gått & lagt sig & det borde jag också göra..
vi ses imorgon efter den lyxiga hotelfrukosten som pappa ska laga till, det ska bli gott!
bacon,ägg,toast,nypressad juice & mycket mycket mer..
hoppas din nyårsafton varit lika bra som min, sen får vi höras imorgon! ha ett gott år 2008 känns konstigt att säga det 2008.. Aja det får man vänja sig vid=)

men sålänge så får ni sova gott! puss!!

happy new year! :)

gott nytt år , fyfasen det här året ska bli det absolut bästa!!!
har nyss druckigt skumpa & skjutit raketer, och jag känner på mig att det här kommer bli ett kanonår!!


GOTT NYTT ÅR 2008!!!!!!!!! :D

RSS 2.0