måndag

Skola från 08.30-16.00 efter det blir det träning på friskvårds med Elina och kanske Emma, bodycombat och core står på schemat. Kommer hem vid 8 och då ska jag sova som aldrig förr!!!

Ett gott skratt förlänger livet

Har en helkul effekt på min mobil som gör både bilderna och livet lite roligare! här har ni ett smakprov


Bilderna tog vi (jag Jonas & Jonas lillasyster Tilda) igår när vi spelade kort, ett tips till er med HTC's är att testa detta, det är verkligen sjukt roligt!!

Jobbar på det

Bloggen är under konstruktion.

små gulliga saker som förgyller vardagen



Varför inte göra isbitar formade som hjärtan till fredagssnasket?
Och hur glad blir man inte när ens pojkvän köper godis och så skådar man detta på etketten?


Visa dom ni älskar att ni verkligen gör det. För det upskattas verkligen. Tro mig!

1a februari o framåt!

Mitt nyårslöfte höll ju inte direkt, eller det var ju inte ett löfte så.. utan mer som ett ''mål'' att vara nyttig, eller nyttig o nyttig men lite mindre onyttig kanske! Inhandlade nya träningskläder i fredags så nu är det bara att köra, har bokat 5 pass i veckan och bannemej jag ska vara där o svettas från start till slut. Godis o chips enbart på helgen, punkt slut.


Söndag!

Goddag! Idag är det söndag och dagens planer är rätt lugna, har precis ätit äggmackor & varm choklad till frukost med min man, vilket var otroligt gott :-) Just nu sitter vi bara i mitt rum och gör inte ett nå, jag är sugen på att fara ut och åka madrass/pulka men alla mina utekläder är hos mamma så det får vi ta någon annan dag. Dagens höjdpunkt är iaf att det är solsidan ikväll. Ska även försöka hinna med att göra en ny design idag, har fått lite inspiration av blandannat felles bild så nånting i den stilen blir det. Såhär ser den ut!

bild från Felicias blogg!

gullegubben



''Shopping is cheaper than a psychiatrist''




Tre nya stjärnskott i garderoben.
Sista bilden ger verkligen inte färgen på tröjan sin rättvisa,den är mer grå-grön i verkligheten, inte brun.

PS. någon fick sin lön igår, någon gjorde av med sin lön idag DS.

BASS DOWN LOW


Detta är verkligen världens skönaste låt!!! är feest sugen naanting skall ni veta. Men ikväll blir det myskväll me pojkvännen :-) Mycket bra det också, men först, fläskfilé o pommes till middag,mumma.

28 Januari

Puuuhh!!!! klippte av nästan en decimeter hos frisören idag, dock var det så slitet o tunt på vissa ställen så att det inte ens syntes... Blev ändå nöjd, känns bara som att det är sjukt kort nu, och när man inte är van o så. Men man vänjer sig ju! Ska verkligen försöka att ta hand om håret nu hädanefter. För nu får man verkligen leta länge om man vill hitta en sliten eller kluven hårtopp på mitt huvud.


såhär ser det ut nu!

Har precis varit hos frissan och nu avnjut...

imag0205 (MMS)

Har precis varit hos frissan och nu avnjuter jag en delikat lunch på tatung med min finaste:) efter detta blir de shopping!


Onsdagkväll

Gick på stan med mamma o några tjejer idag efter skolan, inte samtidigt då utan först med tjejerna o sen me mamma. Får lön imorgon och då har jag tre saker jag skall införskaffa.

1. Ett blått träningslinne från Nike
2. Ett par nya träningstights
(FY LISA FYY! ;);) )
3. Kläder utav något slag, tröja,tunika vad som helst...


Iaf så på stan idag så fick jag lite nya saker til mitt rum, en ny taklampa,två ljusslingor som jag ska ha i fönstret och en klädhängare. Har satt upp allt och det vart faktiskt riktigt bra!! Förra veckan fick jag även en vit sängkappa o nya påslakan, så jag trvis väldigt bra i rummet mitt nu :-)

Nu ska jag se en film & läsa engelskabok + skriva en läslogg på det. Blir lite sent men de gör inget för sovmorgon imorgon de har vi faktiskt. Nu ska jag starta filmen. Hoooj


onsdag

Både jag o Jonas försov oss imorse, måste börja inse att jag inte kan bara "vila" lite innan jag stiger upp. Nu befinner jag mig iaf på skolan, svenskalektion nu sen beger vi oss till balder för att ha syslöjd. Slutar 4 och då ska jag hem o skriva två st läsloggar på engelska....

style by tyra


Dessa tre goingar borde vara i min ägo inom ca 2 veckor!
30:- respektive 59:- & halsbandet gick loss på hela 45 spänn!

Köpte även två stycken ringar till:-)

Tisdag

Har ingenting intressant att skriva för tillfället, ska lägga mig i soffan o vila för dom som ville veta, sen ikväll ska jag städa mitt rum & hugga in i litteratur boken. Otroligt spännande liv jag har va??


Älskar dig! det vet du!

Facebook

Citat från facebooks gilla-sida. Må ju erkänna att det är så sant och så sant återligen.

''Att vara full är ingen ursäkt till att vara otrogen''

''Att gilla sin egen status är som att highfiva sig själv''

''När man själv är på humör då är alla andra så jävla sura''

''Att skicka sms med frusna fingar är omöjligt!''

''Jag är uppe varje natt och inser att det är en dålig idé varje morgon''

''Så fin du är gumman'' ''Neeeej, du hjärtat'' ''neej duu!!'' ''duuuu'' ''håll käften ni är lika fula båda två!''

''Fredag :-D Lördag :-) Söndag :-/ Måndag :-(''

''Vi som hatar när vi ser en person skriva jättelänge, sen får man bara ett - okej''

''Yes! nästa helg är det helg igen!''

''...Vänta? vem pratar vi om?''

'' Var fan är min mobil, den där skiten försvinner ju hela jäv...å där var den! :-D''

''Jag säger alltid nej till alkoholen. Men den jäveln lyssnar inte!''

''I hate when I forget to press ''send'' on my phone and I'm sitting like an idiot waiting for a reply''

''När man försöker vara seriös medan man förnekar något som inte är sant men sen förstör man allt genom att flina och då tror ingen en''

''Aa men du vet.....eehhh....ehh..vänta jag ska bara göra en grej...eeh jo vad vad det jag skulle säga?''

klippning

På fredag ska jag klippa mig!!! Det ska bli så otroligt skönt med tanke på att mitt hår bokstavligt talat har nötts bort för att det var så längesen jag klippte mig, utlandsresan i somras och alla blekningar har gjort att jag snart bara har några tattiga fjun kvar på skallen. Vilket inte är snyggt, trots att jag vill ha långt hår, och ''sparar'' så är det inte snyggt när det är så risigt som det är nu, speciellt längst nere på topparna. Hur som helst ska det bli skönt med en riktig upp-fräschare av fjunen. Känner att en färgning är inom stort behov så får se hur jag gör med det.

på bilden:elin kling.

Söndag

Gårkvällen spenderades som sagt med Jonas, vi kokade 5-minuters kola och såg no ordinary family nästan hela kvällen, men det var jättetrevligt o mysigt :) Imorse vaknade vi 10 sen låg vi och drog oss till ungefär 12. Vid 2 tiden for vi till stan för Jonas skulle på lassa och kolla upp hans arm, vi fick sitta där i över 2 timmar på akuten (eftersom barn avdelningen var stängd) och alla som har varit på akuten vet ju att det ALLTID tar 10000 år så vi satt där o väntade och tillslut fick vi komma in till en doktor och det var bara en reäl sträckning som gjort att han tappade känseln i armen osv vilket var skönt!

Efter det for vi och åt på Wook&Roll och åt där sen kom pappa och skjutsade hem oss till varsitt håll. Just nu ligger jag i soffan och ser på ''vad blir det för mat'' och inväntar solsidan me familjen.

Maten från Wook&Roll :-)

Brazilian Blowout



Läs hela artikeln här


Lördag

Vaknade upp med älsklingen och nu idag så har vi varit en sväng till maxi:) Ska strax duscha + måla naglarna sen hjälpa mamma att fixa med den hemmagjorda pizzan. Ikväll kommer älskling och då ska vi ha det mysigt hihi. Jag älskar dig Jonas!

min prins♥♥


dags för sängen, gonatt


Prövar mms bloggning, vi lär väl märka om ...

imag0147 (MMS)

Prövar mms bloggning, vi lär väl märka om bilden kommer rätt eller om någon lycklig själ där ute får bilden på världens snyggaste epa-raggare:*


helg!!!

Just nu sitter jag i sängen och tjurar medans Jonas sitter i soffan och kollar på "no ordinary family" på ett avsnitt som jag redan sett,för er som undrar är det en serie som börjar gå på 5an på söndag om jag inte minns helt fel. Hur som helst vill jag inte se men det vill han så nu hamnade jag här. Tur att jag har min HTC som alltid är snäll och kan underhålla mig hihi, love you most desire HD<3 Fick förövrigt en mycket glad nyhet av Emma idag,våran lärare är sjuk så lektionen är inställd imorgon och det innebär fredag= en lektion= ledig!! Otroligt skönt:) är såklart inte glad att hon är sjuk utan att jag är ledig. Så imorn ska jag på stan ett tag sen fredags med familjen och älskling:) vi hörs imorgon. Puss:*

Robyn - Stadsfesten

Vet inte om jag är seg men skitsamma!! Jag såg på stadsfestens hemsida att Robyn kommer hit iår. Hur bra som helst ju!!! Synd att jag fyller 18 helgen efter bara... men å andra sidan, de har inte haft någon betydelse förr. He-He..


Torsdag!

Inatt var första natten som jag kunnat sova hyffsat normalt utan att vakna och svettas/frysa ihjäl,gå upp och snyta mig, få hostattackerosv, sen i söndags! Så himla skönt! Känner mig faktiskt riktigt pigg idag också,men man ska alltid vara hemma en extra dag, hehe. Aja, i alla fulla fall så hörde jag att det inte blev någon isvak idag? Vilket jag är GLAAA över för då behöver jag inte göra det med 94orna. Nu ska jag rota i kylen efter nånting ätbart sen chilla och vid 4 kommer nog jonas, sen ska jag jobba med småbarna ikväll. Blir kanon:)


jippi

Symptom vid influensa är:
  • Huvudvärk.
  • Svår torrhosta.
  • Feber omkring 38-40 grader.
  • Ömmande muskler och leder samt bröstsmärtor.
  • Dålig aptit.
  • Trötthet och svaghet.
  • Rinnande näsa och ont i halsen.
  • Frossa och frysningar.
  • Orolig mage, antingen kräkningar eller diarré.
måste erkänna att ALLA punkter stämmer in på hur jag har mått sen i söndags. Och till er som undrar, det är inte trevligt, inte trevligt alls faktiskt.....

vem kan göra mig blond igen?















Ett litet löfte till mig själv: innan/till sommaren så lovar jag mig själv att jag ska vara blond igen!!!! PS. ursäktar alla tapiga webb bilder hehe...

Godmorgon

Idag mår jag faktiskt mycket mycket bättre!!!!! Känns dock bara som att jag har en hjärna fullproppad med snor,men det är sånt man får ta. Skönt att inte känna sig döende iaf! Ska försöka läsa min engelskabok nu sen blir det nog att vila i sängen och vänta på att Jonas ska sluta. Vi hörs! :-*

svider

Det svider i hjärtat att sitta och behöva avboka alla passen man hade inplanerat på friskvårds, det suger att veta att även om jag inte har feber på torsdag så får jag inte fara och bada isvak med resten av min klass. Det suger att ligga hemma och hamna efter i skolan. Är mest ledsen över att jag är sjuk för tillfället. Hatar att halka efter och behöva jobba ikapp allt sen.

Tur är det iaf att jag har världens finaste pojkvän som jag älskar otroligt mycket♥ ska hoppa in i duschen nu och sen invänta att han ska komma hit. Tycker synd om han som måste umgås med mig som mest bara snorar hela tiden hihi.

Såg på datumet att idag är det exakt 6 månader sen denna bild togs, hihi!

pigg och kry

Ont i huvudet,förkyld,hosta,feber,ont i ryggen. Blääääääääääääääää

Saknar dig Farmor!

Idag är det ett år sen våran älskade lilla farmor gick bort, vi saknar dig, speciellt på högtiderna. Att det redan har gått ett helt år är ganska sjukt, men vi tänker på dig. Speciellt idag. Du var verkligen världens snällaste. Men du har det bra nu, det är vi säkra på.

Dålig dålig dålig måndag

Hej! Idag när jag vaknade kände jag mig inte riktigt frisk, svettades och frös varom vartannat hela natten vilket är väldigt obehagligt. Meeen jag pallrade mig iaf till skolan och hade FYS? första lektionen, trodde jag skulle avlida, huvudvärken började smyga sig på allt mer och ryggsmärtan kom tillbaka, det är som en kramp-liknande smärta i hela ryggen och jag kan varken stå/sitta utan att det gör ont. Så jag for hem vid 12 och jag har sovit tills nu. Mår verkligen jättedåligt och snuvig har jag också blivit. Har inte tid att vara sjuk nu känner jag. När har man någonsin tid att vara sjuk när 5 dagar frånvaro på en månad ger en ett EVK och indraget studiebidrag? Isvak på torsdag och läxförhör imorgon...

Saknar min mamma och Jonas, vill att nån ska hålla om mig.


Söndag

Tjena! Gårkvällen var jättemysig! Dock så fick jag sjukt ont i ryggen och fick mest ligga still hela kvällen....men som tur var så har jag en sån snäll pokvän som gav mig massage i över en timma hihi. Tack!!! Jag älskar dig, du är bästa sällskapet! Hade fortfarande ont när jag vaknade imorse men nu håller det på att släppa, äntligen. Ikväll kommer kanske Jonas över och ser första solsidan avsnittet med mig, det ska iaf ses hur som helst. Nu ska jag bädda sängen min och städa undan lite, vi hörs sen. :-)



såhär mysigt o gott hade vi det igår♥

Strong Enough

Gårkvällen var så himla rolig!!! Josse Cissi & Fanny hade gjort ett grymt jobb med att fixa lokal och tårta och hela faderuttan, hade så himla roligt! Idag har jag otroligt ont i fötterna efter att ha dansat kvällen lång i 15 centimeters klackar men det är sånt man får ta! Trevligt folk var det verkligen och som jag skrev så avslutades det hela på frasses.

Ikväll ska jag och Jonas ut och äta eftersom vi firar 7 månader (igår) jag ser fram emot det jättemycket! Efter det så ska vi nog hyra nån film och mysa ner oss i soffan. En perfekt lördag om ni frågar mig. Jag älskar dig gubben♥!!!!!

Borde gå och lägga mig

Varken jag eller elina blev partyprinsessa, attans.... avslutade kvälln me ett miniskrov på frasses och är så gott som nöjd nu, de endas som saknas är min pojkvän, vill inte sova själv. Aja nu ska jag dricka vatten sen sova i 27  timmar, ses om ett dygn drygt godnatt alla partyprissor

''Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään''

GRATTIS CISSI!!

Idag fyller finaste Cissi hela 18 år, och jag är så avundsjuk, shit vilken frihet det innebär!! Myndig o allt!! Är så glad för din skull!♥

Och i och med det så ska det självklart firas ikväll! Rykterna går att det kommer utses en party prins & en prinsessa av nått slag under kvällen. Och enligt säkra källor så ska Elina satsa stenhårt på att få den rollen, så det enda jag kan säga är: botten upp Elina, IT'S ON!!

väldigt nyktert

7 Månader

Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken.

''Amor vincit omnia et nos cedamus amori''


Jag älskar dig!

snälla gud låt mig slippa

Är så trött att jag somnar med ögonen i mikroskåpet, labb på nk-b n för tillfället och efter det kl 10 så drar jag hem och sover. Godnatt

VILL HA PERSER-UNGAR!!!!!


TITTA!!! smälter innombord av botta tanken.

Här är en bild på våran kisse, chivve. Som är en blandning mellan perser & birma. Tog bilden från Joppis blogg därav den fattiga redigeringen..



Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose


Bästa.

''Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.''

Text tagen från:Länk


Torsdag

Somnade i soffan efter jag kommit hem från skolan, vaknade 3 timmar senare ensam hemma!!! 8 missade samtal på mobilen och flera olästa sms, folk trodde visst att jag hade dött eller nått. Trevligt att nån saknade mig iaf. Nu väntar jag på middag och efter det ska jag packa väskan till pappa och sen kika på finalen av halv 8 hos mig och efter det drar jag till pojken min♥. Imorgon är det fredag = helg!! och jag har faktiskt en underbart mysig & festlig helg framför mig hih!!


Lev och Må, Hejdå.

Halv åtta hos mig

Idag har jag hunnit med en vanliga lektioner på skolan, en textil-lektion på balder av alla ställen,ett tandläkarbesök & ett SPYC pass med massa tjejer, mina ben väger bly nu och rumpan bränns. Nu ska jag sätta mig i soffan och se halv 8 hos mig sen ska jag ta en lång dusch och måla naglarna sen efter det så hoppas jag att min älskling kommer hit♥♥♥

It's a little bit funny


lovely times



h







En drös med bilder från den riktigt härliga sommar som var. Varje bild har så många minnen. Längtan efter surströmming ute på terassen med vänner,ljusa nätter och sommarens härliga fester är otroligt stor idag den 11 Januari.


Tisdag

Imorse var bussen från MB ovanligt seg, det tog 40 minuter från mig och det är lång tid eftersom att man tar sig dit med bil på 10 minuter och med cykel 15, detta resulterade i att vi missade bussen till skolan så vart lite sen. Skulle till tandläkaren efter skolan och då som vanligt så var min tandläkare sjuk. Har haft en tid som har blivit framflyttad sen i Maj, blir lite less. Så jag följde Jonas för att ta spruta istället sen åkte vi hem, väntar i detta läge på att mamma ska komma hem så att vi kan äta middag nån gång.


Moppetider

Godnatt

Skola idag som innehöll massa slappa & halva lektioner, Freddan tog körkortet idag och det gjorde även Malin A, Grsttis till er!!! Är så himla avundsjuk och börjar känna att det är dags att gå handledarkursen kanske. Frågan är ju varför vi i min familj aldrig får tummen ur.

Efter skolan gick jag på stan ett tag sen for jag och Emma och tränade, gym & det nya bodycombat passet. Det var sinnessjukt jobbigt men mycket kul på samma gång, träningsverken har redan börjat komma smygandes... Skulle egentligen till Jonas ikväll men gör en tidig kväll istället hemma, men innan jag går i säng ska jag käka min tredje munk för denna dag. GODNATT


första skoldagen....

Inleder vårterminen med ett hål från 09.00 till 13.00.. känns verkligen underbart....

SKAL


Jag vill och ska beställa ett skal till mobilen min, vet dock inte vilken färg det blir. Lutar åt någon av dessa.

Söndag

Har spenderat dagen hos älskling och vi har största delen av dagen tittat på weeds. Är hemma nu och har precis prövat min nya bikini som kom i helgen, köpte dock bara överdelen och den passade bra. Lite solsken och 30 graders värme hade inte suttit helt fel nu när man har införskaffat sig en bikini o allt. Får väl be till gud om en utlandsresa helt enkelt.



Schema


Mitt Schema alá vårterminen, slutar 10.00 på fredagar vilket är guld värt. Att jag dock har världens längsta hål på måndag förmiddag eftersom de andra i min klass har matte under tiden känns verkligen vedervärdigt.

8 Januari

Har haft en grymt rolig och mysig dag idag och det är allt tack vare Jonas♥♥♥♥ men just nu är jag väldigt trött efter 6 timmars badande så jag tänkte mysa ner mig i sängen och sova för första gången på riktigt länge utan älskling vilket känns fruktansvärt tomt. Men jag överlever! Godnatt!

älskar dig och du är så söt när du försöker se sur ut hihihiii

Weeds

Hej! är hos älsklingen nu och har precis sett några avsnitt av weeds, är helt inne i den serien och jag och jonas har hunnit se två säsonger på bara 2 dagar.. Snart är det nattinatti för våran del eftersom imorgon ska vi till pite och bada!! kommer bli jäkligt roligt och jag längtar! Nu ska jag kramas med Jonas och inte sitta här. PUSS!

Fredag

Hej! Idag vaknade jag med älsklingen trött som ett djur men krigade mig iväg till stan ändå eftersom jag hade sminktid på M.U.S idag, vart supernöjd och fick med mig tre ögonskuggor & en foundation hem. Skönt med nytt och bra smink! Efter det käkade jag med Elina + hennes föräldrar på tatung så nu är jag så mätt så att jag snart skjuter knappen från byxan, men det är ju så gott.

Annars så har jag precis anlänt hos Pappa och ska packa ihop alla mina saker för idag ska jag till mamma. Vi hörs senare när jag kommit dit! Adjö


nöööjd

Igår fick jag min julklapp, och inte vilken som helst... utan nämnligen en ny mobil. HTC Desire HD. Den är stooooor som ett hus och jag älskar den. Skärmen är otroligt skarp och den är väldigt snabb, alla funktioner funkar hittills perfekt och jag tror att jag har hittat min soulmate. Du och jag HTC, du och jag.


Och att den är i min ägo kan jag endast tacka min älskade pappa för. TACK!♥

cupcakes





detta var vad jag och Elina sysselsatte oss med igårkväll!

you.


visst är det fantastiskt hur en person kan få ens hjärta att slå några extra slag så fort man tänker på den, Hur magen bubblar upp och vrider ihop sig samtidigt som värmen sprider sig i kroppen av att en endaste tanke hamnar på personen? Att varje gång man tänker på det där underbara leendet så automatiskt ler man själv?

Känslan av dina varma kyssar och att hålla dig i hand,att ligga tätt intill dig på natten och höra dig andas, att  våra händer precis som två gjutna formar passar sådär perfekt tillsammans. Jag kommer aldrig släppa taget om dig.

4 Januari

Är trött dygnet runt nu för tiden, tror det kan ha att göra med att man inte kommer i säng förän 4 på morgonen och sover tills 2 eller senare varje dag. Är helt omställd, vill bara sova, fastän det är i stort sätt det enda jag gör.

Igår var jag med Emma hela kvällen och senare kom Jonas, så jag fick ha mina två favoritpersoner i mitt umgänge hela natten. Jättetrevligt! Vi såg solsidan halva natten och pratade på. Emma for vid 10 tiden imorse och då låg jag och älskligen och sussade på fram tills halv 3.

Nu ska jag strax äta mitt första mål denna dag, nämnligen middag... vi hörs sen!

ikväll blir det att umgås med denna brutta!


14.10

Vaknade nu, trött som döden, var säker på att klockan var kring 7 på morgonen. Men icket!! Idag börjar mitt nya liv... Inviger det med hårdmackor till frukost sen gym med EMMA. Kanon, ska även kasta min chipspåse (även om det svider i hjärtat) som vi åt igår...detta lär inte hålla länge mina vänner. ADJÖ

Nyårslöften


Anonym

Med andra ord-lek på nyårsafton.  Ordet som ska beskrivas är GET.

Anonym (ska beskriva ordet för hennes lag)
- Mannen till ett får!!, Alltså ett kill-får!! Som har horn!!
.......
.....
...
..
Alla i hela laget: LAMM!!!!

Tystnad.....

time of my life


Börjar mer och mer inse vilken grym nyårs vi hade, hade utan överdrift helt sinnessjukt roligt!! bjussar på bilder och låten som alltid kommer att påminna mig om kvällen.






Dagens: hur man får till en perfekt gruppbild.....




Nyår.



'




fler bilder kommer senare

Myskväll

Har precis ätit kinamat med fammen, var mycket gott!! ska strax bege mig mot älsklingen för årest första myskväll,godis och annat gott ska ätas som aldrig förr ikväll. Är så glad att jag får ha en sån person som han. Som alltid finns där för mig och som jag älskar utav hela mitt hjärta♥.



tre bilder från gårdagen

2011!

Hej!! Gårkvällen var otroligt trevlig! det var lite kaosartat där ett tag med många försvunna saker och jag var så jävla arg. Men jag hade absolut trevligt igår! Bästa nyårsafton hittils. Och det var såklart tack vare mina underbara tjejer!! Det vart väldigt sent igår så städningen idag var ett helvete. Men är så himla tacksam att mamma städade det mesta och hjälpte till hela tiden. Tack♥ Bilder från gårkvällen kommer så smånigom. God fortsättning på er alla iaf!

RSS 2.0