Träning

Äsh jag orkar inte skippa träningen. Vadå lat? upp med träningshumöret istället. tjoho

Måndag

Jag är trött trött och trött, efter en lång helg kanske det inte var det bästa att tälta? men vi gjorde det iaf och det gick bra. Halva natten iaf, den halvan som vi var vakna om jag säger så, haha... Ja det var iaf jätte jätte kokhett varmt satan alltså det gick inte att andas, typ 40 grader minst.... så ca kl 7 vaknade jag och hade panik för det gick inte att andas så jävla varmt vare, men jag somnade om fast det blev inte många timmar för vid 10 kom Elinas grannar som kom och var bara allmänt jävla störda haha förlåt men morgonen är inte rätta tiden att bråka med mig så vi vaknade och gick upp och åt frukost sen gick vi tillbaka och sov en stund vaknade och chillade på studsmattan. Sen har vi ätit på frasses och inte gjort så mycket mer, det var väll det jag tänkte skriva. Ikväll har vi träning men vi orkar verkligen inte så det får pissa. Men nu ska jag städa mitt rum går inte ens att gå in där så jäkulskt stökigt är det känner ingen pepp orkaaaaaaaaaaaaaa....... fast  jag hittade en hundring under mattan  idag så jag kanske fyndar nåt mer? fast hur fan lyckas man med det egentligen?? aja städa var det tjing

Gothia

Om 2 veckor befinner vi oss i göteborg för att spela vårat efterlängtade Gothia cup2008 och jag längtar satan, på måndag väntar våran första match mot Vaksala SK (svenskt) sen tisdag möter vi Texas Spirit SC (USA, texas) sen på onsdag möter vi  Mjölby Södra IF (svenskt).
vi ska alltså möta 2 svenska och ett lag från USA är grymt taggad till allt matcherna,lisseberg,stan tjejerna bussresan GAH snälla flytta fram tiden 2 veckor :D :D :D :D


förlust

med 6-2 men det gör inget vi gjorde en bra match och jag är taggaaaaaaad=)=)=)=) tjing

I am you are he shits

Jag hade typ glömt bort att jag hade en blogg, men det är inte så konstigt för mitt närminne är inte bra kan jag säga er haha, Igår va jag på festivalen med några fina tjejer det var skitkul fast plus att vi har ordnat gratis karuseller hela helgen eftersom elina pussade en polack så nu är vi redo att karusella hela helgen fifan va nice. Ikväll är det ju artister och så men vi orkar inte gå in känns bara ovärt och allt så vi ska hänga på karusellområdet hela kvällen blir nog sköj! fast innan vi drar dit vid 7 ska vi spela match som sagt världens sämsta tid kvart i 4 börjar den och då är vi typ klara 6? så då blir det hem och äta/duscha sen tillbaka till stan igen, hur fan ska vi hinna allt sanna???? det blir nog bra tillslut tror jag det får bli bra. tjing=)




livin the dream woooooohoooo!

Har som blivigt mitt ord nu, säger det hela tiden.. ta inte illa upp men i am livin the dream wooooohoooo! hehe. Ikväll har jag sett match och varit med sanna isabell sofia joanna elina linn johanna och chipspåsen, vi såg film och bara livin the dream wooooho! imorn är jag taggad karuseller för hela slanten oja livin the dream. hare bra tjing=)=)=)=)=)


hur blir det?

Allihopa med stadsfesten? jag är sugen på lördag men det är dyrare=( ska dit imorgon med johanna bara för att äta langos sen fredag med sanna andreas&anton men vi får se för vi har match klockan 4? smart att sätta en tid då? not.

fast nu blir det förmodligen fredag, äsh vi får se bra skit att planeraaaa=)=))


Jag är inte

GLAD! fyfan nu ska ni få veta världens grej som bara jag kan råka ut för..... nu är det såatt jag har ju varit i stugan sen i söndags och vi for hem på grund av att vädret suger kuk men det må ju va tänkte jag för jag har ju ändå en dator hemma med massor av bra filmer som är nynerladdade typ ps i love you massa SATC avsnitt och ja alla bra grejer. Men då när jag kommer hem då funkar inte internet fast okej det gjorde det inte för någon annan här i huset heller så dom startade om datorerna och sen började det funka igen och då gjorde jag samma sak men tror ni det funkar? NEJ så jag får värsta paniken ringer till pappa och han säger att vi ska kolla routern (?) stavning? om det var nåt fel och jo då lyser ALLA lampor gröna utom min som är röd? jag är fan nära på att börja grina men då kom jag på en ide att jag kan ju kanske flytta min dator in till joppis rum för att se om det funkar där men det gjorde det såklart inte. Och nu har vi fått veta att det är åskjävlen som har dödat inte bara mitt internet utan också min dator FUCK YOU ÅSKJÄVEL!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH!

så nu sitter jag på joppans dator och hon har ju bara massa jävla spel, det suger jag ska typ rensa bort allt i smyg hehe.... ne men fan typ utan dator hela sommaren bajskorv hejdå.

oboy!

Hej mina readers, jag är nu hemma från norra ytterviken. Det var väll som vanligt att vara där, midsommarkranser massor med mat snapsvisor,jordgubbar med grädde och hela faderuttan.Kanske inte det roligaste men det funkar helt klart. Ja jag är då hemma nu men dock inte länge.. Har match ikväll sen drar det iväg till bastuliden med pappa and the gang, Johanna ska förmodligen hälsa på mig i veckan så det kommer bli kul, hoppas bara vädret håller sig nu :D

Ehm, till veckan händer det inte så mycket utan det kanske blir nog festivalen fredag och lördag sen är det rätt oplanerat.. bara slappa som. men ni får ha det bra för et ska jag ha, ikväll blir det pizza till middag också så det funkar helt klart men nu ska jag dra hejdå!:)

20/6 midsommarafton!

Hej hej! glad midsommar på er! Nu snart drar jag och hela tjocka släkten till mormors stuga, känns sådär:S  har inga kusiner eller nånting som kommer iår så jag blir typ ensam.. men det får funka det blir vad man gör det till eller hur :D kommer hem på söndag och då är det match mot jörn som gäller sen efter det drar vi till pappas stuga i en vecka. Får se om jag hinner uppdatera då en sväng men det lär ni ju märka.  I stugan kommer vi nog mest äta äta och äta, det brukar bli så haha. Men ha en bra midsommar alla! tjingeling :D

är jag naturlig som naturen eller?

Hur naturlig är du?

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
totalt : 9

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(/) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
totalt: 4

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
totalt: 4

Totalt: 17

5-10 Naturlig som naturen
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast


det lät väll okej? eller?..

Torsdag

Hej på er! jag sitter nu med slingning i håret och det blir som mjaa.... haha... jag vet inte, inte som jag vill ha det iaf. Andra gången jag försöker nu, vi hoppas på bättre resultat andra gången nu jag och mamma. Lite midsommarfin i håret måste man ju få bli hehe ;) aja ska kika på lite bloggar nu. tjingeling

sammanfattning

Dagen: Vitbergs. Negerbollar. Emma. Sanna. Isabell. Elina. Nina. Hoppmatta. Studsmatta. Den perfekta bilden. Träning.

Kvällen som kommer: Sverige-Ryssland. Pizza. Coke. Sanna. Elina. Fanny. Isabell.


orkar verkligen inte skriva inlägg idag så några ord fick ni läsa det blir väll bra? tjing

Tisdag 17/6

Kvällen började hos sanna på studsmattan med massa snack och brännsår FUCK YOU ISSA!! nee gömmsan de är lugnt! efter det gick vi till issa där hennes lullebror bjöd på popcorn ätandes på popcorn tog det drygt en halvtimma för mig linn&sofia att gå till ica supermarket.. OCH när vi väl kom dit hade då ingen av oss pengar värt.. hem traskade vi och hämtade sofias moppe sen chillade vi bara hos mig till dryga halv 12 och nu sitter jag här. Imorgon äre ju EM som gäller och bad på dagen sommar är bäst. Min hals är bäst allt är bäst jag är bäst ellos är bäst som är fraktfritt tjing

bara så alla vet

så svarar jag inte på sms har slut

tisse

Hej hej! Idag har jag äntligen fått umgås lite med vänner, känner hur jag älskar sommarlovet liksom! Först traskade jag till Isabell med mina trasiga skor och såg film i det regninga vädret med sofia&sanna vi såg beta house och den har jag sett typ 6 gånger fast den är lika rolig ändå HEHE älska stifler;) sen började solen lysa så vi for till ica och köpte fika satt där och åt det och planerade morgondagen. Vi ska nämnligen ha EM kväll med pizza och cola känner fan peppen. HEJA SVERIGE! fast det är ju imorgon men vi börjar heja redan nu....efter det for vi till hoppkudden på campingen och satan nu är det ju varmt ute, vi svettades som grisar så vi bestämde också att om vädret håller i sig ska vi fara å bada imorgon typ första badet (planerat) i år ju ska bli kuuuuuuuuuul. har inget mer att skriva over and out tjingeling hejdå bye adios!

Tisdag

Jag mår lite bättre idag, inget att skryta om men lite iaf. Det är nog inte halsfluss iaf, den röda färgen innuti halsen har försvunnit och febern, dessutom är jag mindre svullen i halsmandlarna idag. Tur det, kanske har en liten chans att få umgås med vänner ikväll. Ja idag är det tisdag och egentligen brukar jag skriva om vad vi ska göra på skolan eller så men nu är det ju sommarlov så livet leker bara, vill bara bli av med den här förkyldningen helt snart så vi hoppas att den försvinner till helgen iaf. På fredagmorgon åker jag mamma johanna, johan och pontus ut till mommes stuga och firar midsommar där tradition som vanligt. Sen på söndageftermiddag har jag match så då blir det hem. Sen på måndag åker jag och pappas familj ut till stugan i belive så det blir inte mycket hemma nu inte. Men det blir bra skönt att komma bort ett tag. Nu ska jag läsa bloggar tjing.

like a red little flower

Det handlar inte om att hitta någon du kan leva med,
utan någon du inte kan leva utan.

hagel



vi låter bilden tala för sig själv...

Rent ett helvete!

ÅH! jag är så jävla arg besviken och ledsen nu men mest arg!!!! Då har då det underbara sommarlovet börjat den tiden då man ska vara ute och tälta med sina vänner eller ja vänner? bada äta glass ja bara chilla liksom, eller vara helt vilda vilket som så är det sommarlov och då finns det massor med roliga grejer att göra men då DÅ när det underbara sommarlovet har börjat ska jag såklart vara sjuk, och jag menar verkligen sjuk jag har typ sovigt 4 timmar inatt pga ont i halsen huvudet kroppen magen öronen ja vars mer kan man ha ont egentligen??? så idag ska jag och mamma till vårdcentralen och kolla om jag har dragit på mig influensan halsfluss öroninflammation ja allt man kan ha riktigt för snart är det ju midsommar och alla kuniga grejer och då vill jag inte vara sjuk för bajsare :( :( :( :( hör av mig senare med resultat...... FAN!

Tydligen

..så har jag inga bloggläsare för inte en jäkel skrev haha! Jag har nyss kommit hem och idag är det en dagen efter dag, feber ont i halsen pollen ja behöver jag säga mer? ska ta ett varmt bad sen sova i hundra år. hejdå!

Lördag!

Heja på er! Jag kom och tänka på en grej, att jag har ju ingen som helst aning om vilka som läser min blogg. Inga siffror att skryta om direkt.. men jag vet att jag har några trogna läsare iaf! statistiken ljuger inte.. så jag undrar om ni bara skulle kunna kommentera med erat namn så jag vet vilka som läser min blogg skulle vara kul! så c'mon!

13 juni


MAT

Det var tänkt gruppfoto men ingen varken kollade dit eller såg glada ut...

vi hann väll ca 10 gånger fram och tillbaka från emma till katarina?

det malin försöker säga är '' HEJ HEJ SOMMAR!!''

ewelina blev grymt snygg i den klassiska ''dörrfotograferingen'' sånt händer när man kommer sent! ;)

johanna var mest sugen på cheescake

Skapa inlägg

Hejsan på er! JAg har nyss vaknat eller det var kanske 10 minuter sen men aja, ganksa nyss iaf. Jag har ju sovigt bort hela dagen idag och det känns så skönt! att inte behöva göra massor med grejer på helgerna för förut blev det så att man (läs jag) fick dåligt samvete om man inte gjorde nånting på helgen för det var ju typ den ända lediga heldagen typ. Så det är ett stort plus med sommarlovet att man inte behöver bry sig liksom! Till frukost idag tänkte jag vara nyttig men kladdkaka fanns i kylen så den fick åka ner. Fortsätter jag såhär kommer jag vara överviktig i augusti. Men gothia är ju om en månad så får väll springa bort lite fläsk där! JUSTE om EN MÅNAD är vi i göteborg och lever livet. shiitttt så jag längtar... Idag ska jag inte göra så mycket men ikväll ska jag följa ut med Johannas båt, typ vid 5 snåret tror jag. Ska bli kul! ska lägga in lite bilder från igår nu bara så ni får se den goda maten. tjing



Grillfest @ katarina

Första kvällen på sommarlovet spenderar vi hos katarina hohoho daligt vi har ätit massa mat (jag gillar att andvända uttrycket ''massa mat'') typ grillat kött potatis sallad och massa bål på det. Sen har vi ju ätit cheescake också daligt igen, nu sitter ewelina brevid mig och gungar typ juckar mot golvet hoho söt tjej, vi hörs sen ska sociala i sängen nu tjing

dagen i bilder


stort fett

kyrkans schema HEHHOHO sång

haha vad fasen kollar vi på?

njut av sommarlovet nu mates!

sommar....LOV

INGEN MER SKOLA PÅ 9 UNDERBARA VECKOR! Livet leker KYSS=)=)=)

Hemma

Hej sköna bönor, hemma från stan nu solade 16 min och det märks fan inget! Får smörja med bus sen för bländande ben till en ljus klänning är ingenting vi ska se skymten av imorgon. INTE på mig iaf. Jag kommer sakna våran klass på sommarlovet fyfan asså ni är bäst och ni gör mig så jävla glad hela hopen! tack!!.... Imorgonkväll kommer det vara en superkväll med brudarna hos katta med massor av mat fyfan. Livet leker baberiba hoho sen lördag blir det ut med johanna å båten hihihi :$ LOVE LIFE nu ska jag snart äta och fixa mig till lillasyters skolavslutning lillplömmzan går ju ut 6an shit. tjing

Imorgon gäller det!

Imorgon är det skolavslutning och jag har inte allt klart! måste skynda mig ner på stan och sola köpa armand och fixa lite mer faaaaaaaan va stressigt nu måste jag dra hare tjing!


varför är min katt lessen=(

Torsdag

Hej alla mina fans! Torsdag idag och jag har haft dom 2 underbaraste dagarna på länge jag älskar er min klass ni är bäst bäst bäst! kort sammanfattning här då : Personerna var bäst! Vattnet var kallt, maten var god, duscharna var varma, burksår på händerna blir fint till imorgon, kiss på tältet var väll(?) Brännbol i sanden är skoj jaja ni fattar.. några grejer var inte toppen men vi hade  SKITKUL ändå! :D :D  längtar typ tills nästa år det kommer att äga. Jaa, 7e 8e 9e ni är bäst! tacka gudarna att vi inte ska lämna varandra (ännu)! :D

och PS, om ni fått nåt läskigt sms av mig inatt så är det för att vi körde smsleken ta inte illa upp det är bara vi ;) ;)

lite pics såklart!!!


2 minuter innan emil föll i.....

:D

the niggers äter


timmy bytte kön under kvällen

eld hhihih

etype-jesus!

bada såklart!

otaggade?

OVE :D

And so they lived happily ever after

Hej amigos! Vill ni veta vilken tur vi har? det regnar inte!! eller inte nu iaf, så det blir nog lite lyckat iaf, fast varmt.. nja varmt är det inte men inget regn iaf! Ehhm.. Idag när vi har sovmorgon så vaknade jag såklart vid 10 gick och duschade och här sitter jag, skitskönt att vara halvklar! nu måste jag bara packa och äta sen kan jag sitta och slappa vid datorn men det får nog vänta ett tag till.. HEHE JOBBAR SOM BÄST UNDER STRESS!
föresten så har min ewe kommit hem också far aldrig mer bort  tjing mannen!


YIHOOOOOOO

FETT MED GLADHETER HÄR MSN FUNKAR! LÄMNA MIG ALDRIG!!!!!! :D

Msn

Jahapp inte har det börjat funka än och jag får spjunk. Jag orkar verkligen inte göra en ny msn och jag KLARAR mig inte utan msn heller. Låter rätt konstigt men vars har man mest kontakt egentligen? Jo msn, fyfan vad irriterade! jag blir så satans SUR! Har någon haft samma problem som jag nån gång?Det går varken att logga in eller nånting. Jag tror ingen har knäckt mitt pass för då brukar det ju stå typ ''felaktigt lösenord'' men nu står det såhär:



HJÄLP!

VAD I FAN!

MSN? vad händer? vadå felaktigt live-konto? varför kommer jag inte ihåg vad jag svarade på min hemliga fråga? varför händer det här just nu? när jag är ledig och allt? hallå? kan nån svara? orka göra ny msn ORKA!

INGEN MER SKOLA!

Känns som sommarlov nu fast det är 2 äckliga dagar kvar. Men ingen av dom är på skolan så jag mår bra. Som sommarlov nu och jag är GLAAAAAAAAD! Inga prov förän i slutet på augusti love life. Imorgon kommer Ewelina&Linnea hem också vilket är bra! Emma kom till skolan idag och hon är svart känns inte bra men jag ska pressa!... På suntan! Hehe nu bär det av till maxi i regnet och handla nattmat till boviken, ska föresten sova i tält och det ska regna hela natten.YIHOOO!! näe nu måst jag dra TJIGELING



gömmsor

Nu snart..

Match ikväll mot byske/bodö,  10 grader ute,regnigt,kallt och bara jävligt opepp.


Ela Ela!! Måndag..

Ingen aning om rubriken men låten spelades nyss på radion. Idag är det då måndag och typ sista skoldagen, imorgon går vi ju också ioförsig men då ska vi nog mest sudda böcker och rensa skåpen I belive. Ja, idag är det inte varmt ute och det har regnat också eller vänta det kanske regnar nu också. Skit sak samma det är iaf inte varmt. Men det gör inget, värmen kan komma när VI = JAG har fått sommarlov, dom som har slutat kan ju lika gärna frysa ihjäl sig haha skämta ;-) ja idag efter skolan ska jag gå på stan en sväng och köpa lite grejer till skolavslutningen typ halsband örhängen hårklämmor underkläder ja you name it! för det är ju som sagt på fredag och onsdag-torsdag är jag ju inte hemma så att det får blir idag. Men nu ska jag fika nånting katta patta kommer 20 i och hämtar mig med hennes moppe. Bara drygt 30 dagar kvar nu..... börjar bli jävligt less på att vänta. tjing


photoshop typ världens roligaste grej

''Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken''

HEJ OCH HÅ med nyttig vecka? haha jag kom på mig själv när jag drack läsk till middan, men hallå? läsk liksom det borde inte gillas snälla! jessica gills verkligen läsk? Isf I'm OUT!

The eye

Att kunna ladda hem filmer må vara det bästa, nu väntar jag bara på att P.S i love you som är världens sötaste film ska bli klar då ska det gråtas. Tjing


NU KÖR VI!

INGA ONYTTIGHETER TILLS SKOLAVSLUTNINGEN 8/6-13/6 LETS DOOOOOOO THIS!

Okej inte ens en hel vecka men det är fan mycket. För nu varenda dag bjuds det ju på fika på skolan men icket sa nicket eller hur Jessica?

FRÅN OCH MED IDAG!

Gårkvällen

Var bra! började 6 hos joanna med massor av mat (JA vi älskar mat), efterätt drinkar osv, sen drog vi där ifrån hem till katarina där vi såg en halv film... den laggade lite smått eller smått typ halva filmen hackade och hoppade kapitel men det gjorde inte så mycket ändå trevligt folk behöver ingen film, efter det drog jag och joanna hem till mig och satt vid datorn vi är ju så otroligt sociala av oss.... Sen for joanna hem och jag vart lämnad ensam... stackars lilla jag ;-) vid 20 i 12 vart jag jävligt sugen på chips och vi hade ingenting hemma inte ens lite popcorn(??) så jag cyklade upp på OK och blev instängd där (dom stängde) men jag fick iaf min chipspåse FAN VA DYRT! 22 spänn för 200 g? aldrig mer. Sen på vägen hem cyklade jag skitfort ner i ett dike och bröt typ handleden okej inte bröt men det gjorde så jävla ont att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta när jag låg där med en chipspåse i handen i ett dike 12 på natten. Jag gick iaf pinsamt upp och cyklade hem... Idag hade ju jag tänkt pressa men ingen sol är det hata sverige sommar (för tillfället iaf). men nu ska jag draaa hehe tjing!

OCH JUSTE I DAG ÄR DET DEN 8onde 1 månad kvar <3<3<3<33
 emilia♥moppeiii


Jordin Sparks - tattoo

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for.

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you (I'll always have you)

If I live every moment
Won't change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do, oh

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken (yeah)
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction (don't look back)
I loved you once, needed protection (no, no)
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo.



bäst bäst bäst!

JAG ÄR PÅ

Kom igen, nu kör vi! inga onyttigheter fram till skolavslutningen vem är på? JAG ÄR PÅ!


Under bar himmel

Heja trogna läsare! jag har ganska precis kommit hem från katarina där jag malin och johanna var. Vi träffades vid 4a på maxi och köpte hem massa mat, egentligen hade vi tänkt grilla men det blev tacos för vi var så jävla sygna så vi köpte massor och jag menar massor  typ 5 chipspåsar 3 olika dipper och allt möjligt sen drog vi hem till katta och lagade till maten det vart svingott och jag åt mest av alla. Sen efter det bubblade vi mest sockerdricka med sugrör och bara chillade gick en promenad för att smälta maten sen kom vi tillbaka till katarina då bestämde vi oss för att INTE tälta utan ist sova på studsmattan under bar himmel det var faktiskt skitlyckat! fast lite kallt där vid 5 snåret sen vaknade vi av att skator flög runt i cirklar runt oss som gamar och åt upp alla våra chips (de som va kvar) så nu på morgonen hade vi ingenting att äta :( så kattas papi egon lagade vofflor åt oss svingott! och nu känner jag att jag verkligen inte behöver äta mer för jag är så sjukt jävla mätt. 200 spänn fattigare också men vad gör det om 100 år? här har ni bilder tjing!








haha....

:)

Brudar,tält,grillat kan fan inte bli bättre!

fredag

Mina ben väger toooooooooooon fyfan så trött jag var idag på matchen, seriöst mina ben måste ha vägt minst 40 kilo vardera, ursch träningsvärken har verkligen kommit olägligt, vi vann iaf med 4-0. det blev inget mannhems för det är typ kallt ute eller inte badväder såatt säga. Ikväll blir det inget linn heller, för pappa ändrade sig och nu får hon inte sova här får väll ladda hem några filmer och leva själv istället. Äsh! nånting kommer jag väl på att göra. Imorgon är det examensfest för Joannas syster och bad på dagen med awwan! tjing


Ja jag vill leva jag vill dö i norden

Nationaldagen idag då känns väldigt hm... jaa obrytt.. bryr mig inte ett skit om jag ska vara ärlig ;) kvällen spenderades på en moppe med frida vi körde runt lite var stanns här i skellefteå när vi sen träffade malin och victor och bara snackade skit. Imorgon kväll blir det röj röj med linn hela natten sen på morgonen har jag match..... efter matchen blir det att bada vid mannhemskajen med frida kanonkul sen hem duscha och vänta på raj raj tjejen here self! Nu ska jag fika nåt godnatt tjing!



'' för vi har tagit studenten lalalalalalalalla fyfan vad vi är bra ''

Torsdag i bilder



jessica säger nånting som ingen förstod på stekheta norrvalla=)

drick mycket! eller hur det nu va....

johanna,linn och jag skröt om vem som hade fulast fötter

jag och linn bättrar på brännan

hehe en sån här bild tar ju alla bloggar så jag vill ju inte vara sämre liksom.... ;-)

marcus och johanna hoppar i medans jag går på vattnet i'm jesus!


ooooooooohhhhhhh!

Ni ska se min bränna riktig luggbränna i fejjan, märken av bikinin i nacken och mitt på ryggen, märken av min sportbh över HELA ryggen och märken av mitt linne...  God job! tre olika bikinilijer innom loppet av en dag skitnice. NAAATT

en BRA torsdag!

Ohhhhhhhh vilken härlig dag! började 9o med friidrott och det gick väl sådär, vann 2 av 3 grenar vilket är bra ändå hehe=P 200m är INTE min starka sida men 2a funkar ;) tellus vann hela hopen så det var bra:) efter det fick vi kex av våran lärare sen slutade vi, fattar ni så nice? vi slutade 20 i 11 och egentligen slutar vi 4a så då drog jag mathilda linn johanna marcus rebecca joanna osv osv ner till mannhemskajen där det var rätt mycke folk, när vi var där  badade vi solade och bara lyssnade på goda sommarlåtar typ i'm yours... så ska jag leva i sommar... Liggandes på en brygga med massa trevligt folk och höra på goda sommarhitts. La-La-LIFE!!!!!!!!!! Dom andra drog rätt snabbt men jag och linn låg där tills drygt tre, sen tog jag bussen hem och gissa vad... nu är jag här fastslickad vid datorn men det gör inte så mycket för jag har varit ute hela dagen idag. Och det är så skönt ute 30 grader i skuggan fifan tropisk värme. Underbart underbart underbart! Sen så hörde man ganska många skrika från stan '' för vi har tagit studenten lalallalalala fyfan vad vi är bra'' man blir som glad av att se andra glada=) Ikväll blir det studentmiddag för halvbror andreas sen vänner om huvudet tilllåter har typ vättskebrist, ska dricka mer IPROMISE.



ekkorris på baksidan=)

lilllördag

Hola Amigos! Allt väl? Med mig är det kingelinge. Jag har fått väääääärsta brännan i fejjan och det är inte snyggt, inte skönt för den delen heller men om det övergår till brunhet sen är allting OK för mig. Idag började vi med att planera boviken otroligt snabbt sen hade vi lite lektioner som vanligt sen drog jag och Katarina ner till coop och köpte vindruvor som vi  åt ute i solen bara nice.Sen skulle jag plus 6 till ur min klass vara ''lekledare'' för 2orna på norrhammar, dom hade nåt skogsäventyr dom skulle ut på. Det funkade förutom att en tjej var så jävla stark att hon typ bröt mina revben när vi skulle fara tillbaka till skolan, hennes kramar tackar jag gärna nej till. Sen efter det hade vi franska sen slutt! Då drog jag och katarina till bersan och käkade glass sen till utterströms för att hämta moppeböker sen till yamahacenter och runt över på alla mopedaffärer i hela stan. Till sist hamnade vi på stan och åt hamburgare... Nyttigt? hamburgare,Glass innom loppet av en timma? NJA men jag köpte iaf en fin tröja som jag ska inviga imorgon=)
 
FÖRESTEN
imorgon är det Norrhammar OS och jag ska springa 200m hoppa tresteg och springa stafetten. INGEN PEPP jag ska möta dom snabbaste på skolan och det kommer resultera i att jag ligger där längst bak och grinar för att jag är så dålig. Så nu vet ni hur min torsdag ser ut, hoppas eran är bättre! tjing tjong tjang

Det blir ganska ofta så..

..att jag skriver ett inlägg när jag kommer hem som heter typ (måndag 3/6 som idag eller nåt) sen så skriver jag på kvällen och då kan jag aldrig komma på en rubrik liksom. Men skit i det. Iallafall så kom jag nyss hem från match och det gick faktiskt bra=) spelade typ halva andra men det dög för jag var så nervös så att det inte fanns så det dög gott och väl. Vi vann eller vi dom vann eller hur man nu säger med 4-0 mot caif det var superkul att spela med ett nytt lag och alltihopa. En grej som inte var så kul att sanna blev köttad eller ja :( hon blev skadad i huvudet så hon for på akuten fast vi hade en duktig innhoppare så vi vann iaf. Sen hämtade pappa mig och jag fick tillbaka min älskade mobil! fast nu är allting borta och jag är ledsen :( :( inga sms eller inga vänner på mobilen, så du kan ju lägga ditt nr här nere om du känner för det? HEHE sen måste jag ladda med musik också. Ha en bra kväll mina läsare & hoppas ni inte tycker att det är allt för tråkigt att jag inte har inne några bilder för ja, jag är hos mamma och har helt enkelt typ 0 bilder. HEHE PUSS!

Tisdag 3/6

10 dagar kvar till skolavslutningen idag jag längtar som en tok. Det är 20 grader i skuggan och allt är bara hur king som helst. Idag drog jag och mallan en fuling och tog kvart i 10 bussen ljög för våran lärare och sen satt och pratade hela lektionen ut. Sen hade vi no och då skulle vi bara bygga nånting. Skolan är så slapp nu men inte klagar jag inte! Imorgon är den ända vanliga dagen vi har kvar fattar ni? Nu har vi gjort bort hela 8an och det känns fortfarande som att jag går i sjuan. Vi börjar med engelska där vi ska planera boviken med klassen (som förövrigt kommer äga) sen musik sen matte (planera ännu mer) sen so&språk sen slutar vi! Känns skönt. Idag stack jag malin och johanna föresten ner på stan och köpte lite kakor och for till OK backen där vi skulle ha friluftseftermiddag, det var som sämst fast väder är ju king så det vart ganska bra utjämnat det där. Jag hinkar nu vatten för jag har inte druckigt ett piss idag och jag är ju bänk ikväll så man måste ju tagga ;-) fast NU måste jag ringa utterströms och boka eukortet! förövrigt bara 35 dagar kvar nu ME LOVE LIFE! tjing!

MÅNDAG 2/6

& JAG ÄR GLAD! Startar på bänk men jag är ändå glad :D :D :D :D :D :D :D nu ska jag äta korv (?) OKEJ äta var det! HEJDÅ!!


Måndag

Tjena! Idag är det måndag och bara 3 vanliga skoldagar kvar onsdag till veckan och måndag tisdag nästa vecka. Imorgon är det nån friluftsdag och på torsdag friidrott sen onsdag-torsdag ska vi sova i boviken och fredag i veckan är det ju ingen skola, sen fredag den 13e är det ju skolavslutning Wiehehe! Och på kvällen är jag bjuden på grillat hos katta känns som jag har planerat varenda dag av mit liv nu framöver. Men det är bra när man har saker att göra, sånt gillar vi! Ikväll har vi träning på konstgräset halv 9 ganska sent :S hahaa men jag sov när jag kom hem så engergin borde ha kommit då för jag är huuuuuuuur trött som helst eller ganska iaf. Imorrn börjar jag 10 och har 2 lektioner sen ska vi spela kubb (tror jag) med tellus så det blir en nice dag. Ha det så bra mina friends och lyssna på den här låten.



Det gick inte att ta den vanliga videon så det blev nån random HEHE.

Söndag kväll

Helå mina små läsare (små=ni har krympt/minskat! NI FATTAR) em, nu är det kväll och jag vill sooooooova men jag kan inte sova för jag ska plugga........ eller iaf läsa igenom. Imorgon är det måndag och då ska jag på skolan sen stan sen hem. love life liksam sen tisdag hade vi nån cpdag =S onsdag vanlig dag torsdag friidrottsdag fredag NATIONALDAGEN lediga. Love life igen. HEH ingen bis i veckan heller kunde inte vart gladare. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova no, NEJNEJ jag mena plugga no :] PÖSS

Söndag 1 Juni

Hej! Redan har det gått en vecka shit vad tiden går fort nu är det bara 12 dagar kvar till sommarlov, dvs 5 skoldagar kvar! Fifan så nice. Nog för att gymnasiet slutar på tisdag men men.. Dit kommer vi snart! Ja vad har hänt idag då, inte alls mycket kom hem seeent igår så jag var inte pigg imorse klockan 7 när mamma väckte mig. Har legat och dragit i sängen typ sen 1 nu, & nu är jag höngrig, ska kanske fixa mackor eller nåt.

Föresten så är det ju Juni nu också. Känns som tiden har gått grymt snabbt. Och sommarvädret. Underbart! SOMMAR.  Jag njuter varje gång jag hör ordet. fifan så underbart.

RSS 2.0