morsning i lingonskogen

Ikväll väntas core+bodypump med Elina & Emma??? Ska köra tills jag dör. Senare blir det mys hos Elina. Trevlig Söndag!


kanske ska meka i nån moppe ikväll, återstår att se.

Stockholmsresan BOKAD=)

Nu har vi bokat flyget till Stockholm och ringt till hotellet så imorgon ska vi boka det också=D Känns riktigt bra faktiskt. Längtar! Ganska kul är ju att Lisa.H i min klass också ska dit samtidigt ;) Så vi lär väl stöta på varandra på stan. Ikväll så ska alla Final Destination-filmerna hinna med att ses hade jag och Jonas tänkt men innan det ska vi ladda upp med ett varmt bad!


Sist jag satte mig på ett plan var vi påväg till detta underbara stället

Så skönt ska vi inte ha det nu men nästan=D Det blir nog precis lika bra! Massa shopping och mys med finaste killen i världen♥ :)

Lördag

Igårkvällen får 5+ av 5 möjliga. Mycket mysig kväll. Avslutade kvällen med min pojke och vi bara rådde om varandra. Tack för att du är du♥ Idag har vi hunnit med att gå till Ica Maxi och handlat godis på extrapris, sett en film och bara myst på. Trevligt! Sitter hos mamma nu och vi har klickat hem lite smink från Elf. Känns myyyycket bra! Så tackar! Ikväll ska jag vara med min man och det blir nog oerhört trevligt som vanligt!

PS. Du som undrade vad jag hade för storlek så är det 38. DS.

PS2. Alla ska verkligen festa ikväll. Iaf dom som inte gjorde det igår. Och jag är så avundsjuk. Det pillar i min kropp hehe. DS.

Men nästa fredag tjejer! HIHI=D

Idag går alla våra tankar till dig.

Begravningen var verkligen fin och vi alla tänkte på dig.Vilken underbar människa du var. Alla vi älskade dig så otroligt mycket och det var tragiskt när du lämnade oss. Men det är dags att gå vidare. När ett löv faller, bildas en ny knopp som till slut de också ska falla ner. Du har nu fallit och lämnat oss med mycket kärlek och saknad. Nu är det över. Men du har det så bra nu, det vet jag. Uppe i himlen. Vi tänker på dig älskade älskade Mormor. Vila i frid†♥

Jag ska aldrig glömma dig. Du var världens bästa Mormor.Har fått en sån bra uppväxt tillsammans med dig. Alla minnen i sommarstugan och allt. Lova att vänta på mig där uppe.






Var otroligt roligt att träffa gammelmoster och resten av släkten från Stockholm igen. Det är tur att vi har varandra. Ikväll kommer fina vänner hit och gör mig på bättre humör. Tack för att ni finns!<3

-

Idag.

LÄNGTAR TILLS NÄSTA FREDAG.


Nästa Fredag ska jag rocka, trots allt. Då är det all in och no return. Fest för hela slanten och jag läääängtar.

Låt: Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop it to the floor) GRYYM!

Med en klump i magen

Imorgon är det begravning för våran fina mormor som gäller. Har inte fattat det. Än.

Att hon är borta.

Förevigt.

Imorgon blir som en bekreftelse. Det kommer att ta så hårt. Klumpen i magen blir större och större. Tänker på min familj och min släkt. Värsta känslan jag någonsin kännt.

Torsdag

Gick till min man igår och spenderade natten där. Har haft bad nu på förmiddan, en sväng förbi coop och inhandlat godis har vi också hunnit med. Nu sitter jag mest och gruvar mig inför det kommande NK-A provet. Hur ska detta gå... Jobb ikväll. Sen lov.TJING!


gråter blod

BUUUU innan middagen la jag och mammsen skorna i kundvagnen.
EFTER middagen var det shchlutt. Säkert varit det redan innan men eftersom jag fått upp värsta förhoppningarna & allt så känns det bara blää. (Är ett par skor jag vet men livet går inte vidare)

Men det kommer väl förhoppningsvis in nya och då ska jag klicka hem dom snabbt som blixten. VET att alla redan har dom och att jag borde klickat hem dom tidigare men, är man lite segstartad så är man.

NU har jag pluggat naturkunskap i ungeför en timme. Går sådär lite saker jag inte förstår men ska fortsätta senare. Nu har jag iaf sett paradise och jag ska försöka att inte missa massa avsnitt och  börja se det igen.

BESLUTSÅNGEST

SVART GRÅ?? GRÅ??
SVART???

BESTÄLLS IKV SÅ BEHÖVER HJÄLP




SLUT PÅ LAGER.
SKA GRÅTA MIG TILL SÖMNS IKVÄLL

fick min vilja igenom



Bästa killen i världen kommer hit nu♥

Köp min jacka

Någon där ute som vill köpa en sån där ''baseball'' jacka från Gina, storlek S, aldrig använd (okej typ 2 gånger) svart & vit grå kant på ''H-et''
BILLIGT!! 100:- eller högstbjudande. (priset kan förhandlas)  Ordpris 249:- KOM Å KÖP! hehe.


Världens sämsta bild, tog den med mobilen i somras när jag köpt den. Och orkar inte släpa fram en kamera och ta en ny men som sagt den är i toppskick!

Tisdag!

Älsklingen lämnade mig tio i sex imorse eftersom han skulle på APU. Låg kvar och gottade mig i sängen rätt länge. Lite fööör länge insåg jag när klockan passerat uppstigning för dryga timmen sen... Missade dagen på campus.. Hoppas ingen skada är skedd. Hehe. Sitter iaf på engelskan nu och jobbar med vårat engelskatal. Det går bra! Om 2 dagar är det lov (för min del) och om ungefär en månad är jag i staden med stort S. STOCKHOLM!.
Yeiiii. Resan bokas i helgen och här är förövrigt hotellet vi har spanat in och ska bo på!!

 
 
Gryyymt fint & bra pris! Namnet är dock hemlis. HEHE.

måndag!

Har träningsverk utan dess like idag, skulle gå ner i källaren och hämta en tröja, nervägen (ner för trappan) gick helt okej ändå. Men det var på nöd och näppe att jag tog mig upp. Benen sviiiiiiiider!

Just nu så sitter jag och äter frukost och glor lite på tv. Underbart med kort dag idag. Kort vecka också för den delen

Måndag:
Skjuta lerduvor i medle
Tisdag: Förmiddag skeria (studiebesök?)
Onsdag: Vanlig dag
Torsdag: Bad + Nkprov
Fredag: Begravning (ledig)

Så imorgon & på onsdag är det plugg som gäller. Naturkunskap A prov och känner mig väl inte sådär jätte förberedd..



LÄNGTAR TILLBAKA =D


.hatar.det.



Kan inte sova själv nu förtiden, sällskapssjuk är bara förnamnet. Är rädd, och vill att nån ska hålla om mig. Vill att Jonas ska göra det. Vill känna din goda lukt. Vill pilla i ditt hår. Blä för att sova själv

Västerbottens folkblad

Jag satt och väntade i en busskur på möröhöjden på Jonas, när det kommer en vit/silvrig bil och kör förbi, fortsätter och sen vänder om och kommer tillbaka, det var 2 män i bilen (mörkt hår, lite utländska) som frågade om jag ville åka med till stan. Klockan var ungefär 12. Jag sa självklart nej. Sen kom Jonas och vi skrattade mest åt det..

Idag läser jag på VF det här:


''SKELLEFTEÅ Okänd man försökte slita in en kvinna i en bil under natten mot söndagen. Händelsen utspelades i centrala Skellefteå.

Enligt vad kvinnan uppgivit för polisen utspelades händelsen vid 01.30-tiden på Kyrkogatan i närheten av Stadskyrkan på Älvsbacka.
- En liten vit sedanbil ska ha stannat upp vid kvinnan som promenerade och en man ska ha hoppat ut och slitit in henne i bilen, berättar Joacim Porseby, inre befäl vid Skellefteåpolisen.

Inne i bilen ska mannen ha försökt att slita av kvinnan hennes kläder, men hon lyckades slita sig loss och kunde sedan fly från platsen.
Kvinnan har endast kunnat lämna ett vagt signalement på mannen till polisen.
- Det ska ha varit en man och han är mörkhårig, säger Porseby.

Polisen kommer under söndagen att genomföra dörrknackning i området för att undersöka om någon boende i området sett något av det inträffade.
- Vi vill naturligtvis även att andra som varit i området den aktuella tiden hör av sig till oss om de gjort iakttagelser av händelsen eller den här vita bilen.''

 


Det är inte säkert att det är samma, finns egentligen ingenting som tyder på det. Men att det händer SAMMA kväll, 1.5 timma senare. Och beskrivningen hur männen (mannen) i bilen såg ut är lika.

Så då tänker jag är det bara jag som är nojjig eller är det obehagligt många sammanträffanden?.....

här är länken till repotaget

 


20.16

Helt slutkörd är jag efter ett dubbelpass på friskvårds. Har duschat,städat undan lite på mitt rum, tänt ljus på mitt rum och nu ligger jag i sängen och kollar på Brothers and Sisters. Imorgon har jag en lektion och det är FL, ska till medle och skjuta lerduvor. 12.55  går bussen så det blir en reäl sovmorgon. Skönt! Ska verkligen njuta fullt ut. Nu ska jag återgå till teve tittandet. TJING


Tänk på mig Jonas att när du stiger upp och tar 06.08 bussen till din APU så ligger jag och sussar som en liten bebis! hihi♥

Söndag


Söndagsmys med finaste killen.

Igår hos Emma var det supertrevligt. Vi såg Juno (som jag aldrig sett förr?) och åt pizza och snaskade. Tack för att ni är så himla fina och snälla mina vänner♥ ni är guld värda. Sen tog jag bussen till moröhöjden där jag väntade på Jonas. Och samtidigt som jag satt och väntade  blev jag uppraggad av några turkar som frågade om ''lillan'' ville åka med i deras bil till stan.. Gangstersamhälle man bor på alltså..

Sen gick vi hem till mig och då såg vi Exorcisten. Fy helvete vilken film. Jätteläskig och sjuk och störd. Bland det värsta jag har sett. Tur att min man sov här och kunde hålla om mig så jag inte behövde vara rädd. Ikväll väntas träning på Friskvårds, Core & Bodypump. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt. En lugn och skön dag helt enkelt. Hörss efter träningen!

Lördag

Sitter i sängen brevid Jonas som ligger och ser på Biggest Loser. Vi har ätit frukost och snart ska vi väl stiga upp. Båda två somnade 12 igår som stockar. Så vi har sovit 12 timmar inatt! Jävligt skönt. Ikväll ska jag till Emma och äta pizza med några finfina tjejer. Ska bli jättetrevligt♥

True

Ett halvt poäng från VG på samhällsprovet


G på matteprovet


Idag är det fredag och kunde inte vara gladare.


Torsdag

Ikväll har jag jobbat. Jag har umgåtts med min pojkvän. Jag har insett hur glad och otroligt lycklig jag är över att jag får ha en person som till 100% Alltid finns där och som jag verkligen kan lita på. Älskar dig så mycket!

Nu ser jag paradise reprisen och imorgon är det uppstigning 0530!! för att köra ett core-pass med LisaH 0645. Sjukt tidigt men det blir bra! Nu säger jag Godnatt.

Godnatt.


18.02



Hittade den här på Karnas blogg och håller med henne, riktigt imponerande- Verkligen!

PS. Medans ni lyssnar på den kan ni ju lägga till mig på bloglovin DS. Hihi

Onsdag

Sitter på skolan och har samhälls. Onsdagar är så jävla långa, börjar 9 och slutar 4. Sen har vi 40 lektioner också. Verkligen värsta dagen på hela veckan. Sen är jag så förbannat trött också. Har avbokat båda passen som jag egentligen skulle köra efter middan men jag ids verkligen inte. Så ikväll blir det en lugn kväll. Ska försöka gulla med Jonas så han kommer förbi ett tag. Insåg för ett tag sen att det bara är 10 veckor kvar av detta år. HUR SJUKT ÄR INTE DET. 10 veckor kvar av året och 5 veckor kvar till stockholm. Jag längtar!!

Tisdag!

Igår var det kalas för Tilda (Jonas lillsayster) som fyllt 7 år och det var riktigt trevligt:) Jag vill också vara liten, då fick man så många saker.... Iaf så sov Jonas hos mig sen och imorse var det ett krig att ta sig upp. Men jag gjorde det, sen har jag även fixat prao idag på Regnbågens förskola så där ska jag vara vecka 45 med småbarnen så det blir nog även det riktigt kul :) Annars så ska jag snart proppa i mig lite middag sen ska jag ta bussen till friskvårds och köra ett stepmuskel pass med Elina. Sen direkt hem till Jonas. Blir kanon. Nu måste jag packa min väska till imorn & byta om. TJINGELING!


hojj

gött, nu är regeringen och poppar popcorn, blir nog bra de.
ska visst skriva vad man har gjort idag... skruvade ihop toppen på en saab motor från en 9-5a.. sen hjälpte ja å slangen bessa å petter å lyfte ut motorn ur en annan saab. sen bytte vi drivaxel å spindelled v. fram på en ford.
sen kom nån tant me fika för att john hade bytt termostat och packning i termostathuset på en volvo 360..
gött sa jäder!

fika fika naanting, blev två bullängder å ett paket ballerina å en påse jätten chokla kex å en 2l fanta å 7l saft.

slangen fick toppjiveln över sej, såg ju kul ut

hojj

justja, bingokväll hos john imorgon!

Monday morning

Godmorgon! Sitter i sängen och har precis käkat frukost. Börjar egentligen 12 men ska inte på matten utan ska prata med syon så ska ta en senare buss, vet inte vilken dock. Sen har jag svenska och slutar kvart över 2. Helt okej dag ändå! Har iaf träningsverk i sinne och jag har drömt så jävla hemska mardrömmar inatt att jag seriöst överväger att aldrig se en skräckfilm mer i mitt liv. Fy faan! Hatar att vakna och vara så jävla rädd att man inte ens vågar röra sig i täcket.

Aja kanske ska till JB & tona håret idag men det är inte säkert beror på hur dom hade de med tider och så vidare. Annars så vet jag inte om jag  gillar att det blivit lite ljusare. Ibland gör jag det ibland inte. Såhär ser det ut nu iaf.



Söndag.

Härligt att jag inte har någon som helst söndagsångest idag!

Vaknade upp i älsklingens armar, sen drog vi oss till ungefär 2. Gick upp och åt nybakad pizza, sen cyklade vi till stan där jag for och tränade dubbelpass med Emma, Core & Bodypump. Och Satan i helvetet så otränad jag är men det ska bli ändring på nu framöver. Just nu sitter jag med mamma och ser Brothers & Sisters. Efter det ska vi nog se nån film sen blir det sömn. En riktigt skön söndag helt enkelt!


Once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down



16/10

Hola qué tal?

Själv mår jag fint! Gårkvällen spenderades som sagt hos Emma och vi hade minsann en trevlig kväll! Vi bakade en kladdkaka & såg idol, båda halvsomnade i soffan och sen sov vi hela natten vilket behövdes. Sen följde hon mig till bussen och jag åkte till stan.

I stan så träffade jag min man och vi gick runt lite, köpte ett par skor från Intersport, dom jag hade kollat på igår och jag ska försöka ha dom på mig ikväll och se ifall dom är nog sköna. Annars blir det nog att jag lämnar tillbaka dom sen så får jag se efter några andra.

Idag så ska jag och Jonnegubben fira våran 4-månaders dag lite sent, så han bjöd mig på mat på wook&roll, vilket var supergott! tack♥ Sen for vi och köpte godis och ikväll ska vi se film och bada! Sen bara rå om varandra hihi. Mobil & Datorförbud gäller ikväll så vi får höras imorgon. PUSS O KRAM!



Dessa vart det, man kan sätta in ett chip i dom och sen se hur långt man går/springer. Kan ju jag behöva eftersom jag är ute och springer så hilma ofta.... hehe.....

Fredag!

4 Månader med min gubbe igår, Jag älskar dig!♥



Spenderade min kväll med Jonas och Samhällsboken, nu är provet bortgjort och DAMN!!! så skönt det känns! Firade med en fika på Wayne's med Emma Emma & Linn och det förtjänade vi. Jag hämtade även ut min mobil sen så hittade jag ett par träningsskor som pappa ska köpa åt mig. Ska ner på stan imorgon och leta vidare! Ikväll tar jag bussen till EmmaM's hem i Boviken och umgås med henne, vi ska dega. Hihi. Hörs imorgon. XOXO


Inte dom här på pricken, men nästan. Hittade ingen bild.

kass dag

Har förfrusit båda mina fötter och insett att gummistövlar inte är ett dugg varma. Jobb väntas om 45 minuter och idag får dom tyvärr stå ut med at jag luktar bondgård. Min jacka luktar GET och det ser ut som att jag varit med om 7 svåra. Nu ska jag byta kläder. Adjö

HUMÖRET PÅ TOPP!

Ja men jävlart säkert ska det slå till med snöstorm (snöblandat regn) när vi ska spendera hela dagen på Dagges gård, på med storstövlarna och vinterjackan säger jag bara. GUD VILKEN UNDERBAR DAG!!!!!!!!!!!!

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om.








Längtar tills helgen!

Nk-b provet är äntligen över och förhoppningsvis får jag ett G. Det var ett mycket svårt prov och jag som trodde jag pluggat tillräckligt.. Annars har skoldagen gått bra, har gjort bort 2 redovisningar och äntligen börjar man känna sig lite lugn efter all skolstress. Imorgon ska vi till medle med klassen och det känns faktiskt skönt! Lite sovmorgon & lite variation.

Imorgon far Felicia till Egypten och jag är så avundsjuk. Skulle inte tacka nej till 35 grader i skuggan. Men min tur kommer. Ikväll ska jag plugga samhälls men innan det hade jag faktiskt tänkt ta en powernap eller bara läsa bloggar och göra ingenting. DET ÄR SKÖNT! Älskar att bara dega.



slänger in en snygg bild på min snygga lillasyster.

Tisdag 12 Oktober

Ikväll ska jag plugga gärnet. Naturkunskap B (Kemi i detta fall) står på schemat och detta är inte en kväll jag längtat efter må jag säga. Men det måste göras, ska försöka få in så mycket information som möjligt i min nöthjärna. Det suger att  plugga, att veta att man verkligen MÅSTE.

Saker jag egentligen vill göra ikväll är att umgås med Jonas Klara & Ludde. Det skulle verkligen vara superkul!! Men icket.. Kommer vara så skönt när detta är över!! Fast juste, då har jag ju ett samhällsprov på fredag........ Aja  fick lite godis av joppis så ska nog klara detta! Hörs imorgon. PUSS OCH KRAM!

Tisdag

Sitter och äter frukost i skrivande stund, om ca 50 minuter går bussen och jag måste klä mig, fixa håret sminka mig & städa rumme. Good Luck! Engelska,filmkunskap & Stöd-matte idag. YEI

Gräver ner mig i plugg

MEN!

19.30-20.30 är det obligatorisk paus för ÄNTLIGEN börjar PH OM!!


HELVETES VECKAN



Och i mellan dom här ''planerade'' måste-göra-grejerna, så ska jag hinna klämma in att inhandla ett kort på friskvårds, TRÄNA!!!!!,vara med Jonas,se massa bra på tv.. OCH BLOGGA SÅKLART! HEH, längtar tills denna vecka är över.slut. NU ska jag ringa mitt hjärtegull sen sovdags. Upp 08.30 imorgon HEJDÅ

finfinfiiinaaa

Imorgon far jag på stan innan skolan och inhandlar lite nya underkläder, det är så kul sen får man känna sig snygg & fräsch, synd att man inte äger en förmögenhet men ändå! Godnatt!






vad vet du om din pojkvän hiihi

Namn: Jonas Kristoffer Sundbom
Ögonfärg: Blåa?:$
Födelsedag:24e November
Har han färgat håret nån gång? Nej det tror jag inte...
Har han klippt sig någon gång? Jadå!
Har han piercat sig? I örat kanske hahhaha
Dricker han? Nån gång!
Röker han? Nejdå!
Vad heter gatan han bor på? Nyponvägen????
Vad har han för mobil? HTC Wildfire
Vad vill han bli när han blir stor? Mekaniker;);)
Vad har han för färg i sitt rum? Har varit där tusen gånger... meen grått kanske?!
Har han någon/några systrar? Jajemen
Har han någon/några bröder? Jajemen
Vilken mat hatar han? Ketchup!
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? Köpa en bil, garanterat, kanske 2..
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Är med mig hihi!
Vad heter hans pappa och mamma? Peder & Stina
Har han bråkat med nån någon gång? Ja inte så allvarligt tror jag dock!
Vad brukar han göra på helgerna? Är med mig♥♥ vad annars?;)
Vad har han för musiksmak? Volbeat...
Hur träffades ni? När jag var full och sen efter det via Elina
Vad påminner dig om honom? VOLVO 240
Vad var det första han sa till dig? Hahaha, vi stod i en hiss och jag tvingade honom att hålla i mitt vin så det var väl typ ''okej'' hahaha...
Vad var det första du sa till honom? Hahahha ''BRA!!'' kanske?
Vad brukar ni oftast skicka sms om? allt möjligt!
Är han beroende av något? MIG! hihi
Vad kallar du honom? Jonas,jonnegubben älskling
Vad kallar han dig? Emilia eller gumman/älskling hihi
Idrottar han? I huvudet
Vad har ni gemensamt? Vi är båda vääääldigt lata och envisa
Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? Rosor eller nått romantiskt såklart =]
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? Världens bästa människa.
Gillar du honom? Jag älskar honom!



tomorrow tomorrow I love you tomorrow




Somnade visst framför tvn ett tag, har än sålänge inte pluggat nånting. Ganska väntat faktiskt! Har ätit middag men min mage skriker efter sötsaker.Är som en liten sockersugen gris. Ska kanske bege min feta rumpa till maxi och inhandla nånting, vad som helst, SÖTT!!! SOCKER!!!!!! KOLHYDRATER!!!!!! ........
Imorgon startar jag mitt nya liv
hahahahahahaha

Faktiskt. På riktigt denna gång.

10/10/10

Tionde Oktober 2010.

Helgen har varit supermysig och har som vanligt spenderas till stora delar med finfina Jonas. Klagar inte! Idag ska jag sätta igång mitt NK-B plugg, har ett smockat schema i veckan, må-tis NK-B plugg i mängder. ons-tors Samhälls plugg utan dess like. Lär bli jobbigt men ska bli skönt när det är över. Dags bondgård på Torsdag iaf så det känns ju skönt att ''slippa'' en dag. Nu ska jag stöka undan lite på mitt rum och sätta igång. Hejjsss


say hello to my twin


jag

min tvillingsyster

vi

hihi rätt lika varandra:P:P

PUSS PÅ DIG SIS

ERASE ME


GRYM.LÅT.REPLAY.PÅ.SPOTIFY.JA

Lördag




Bilder från min ''fotovägg'' i mitt rum.



Godmorgon!Har ganska precis ätit frukost med mitt hjärta och nu ska jag hoppa in i duschen, halv 2 ska vi på kalas hos Jonas kusin som fyller 20. Blir trevligt! Ikväll blir det att umgås med saknade tjejer. Ha en bra dag!

autumn










Idag återupptog jag mitt foto-intresse (det var på tiden!!!) så jag lånade min systers kamera, finfina höstbilder blev det och nu blev jag bara ännu mer taggad på att fixa min systemkamera.

JUST NU: sitter jag i sängen med min älsklingsgubbe och vi ser på idol (hejja Olle!) Fredagsmys helt enkelt!


7 oktober

Ikväll har jag jobbat med småttingarna igen och det är så roligt! blir faktiskt roligare och roligare för varje gång och även om det inte är så bra betalt så gör jag det mest för att det är kul och för att dom är så snälla!:) Annars så sitter jag i soffan och degar och strax, alldeles strax så ska jag bege mig in i politikens värld, ack ack ack, matten får gå som den går. Känner att det är första provet och ett prov åt pipan gör ingenting i det stora hela.. orkar inte ha ångest över det längre. Satsar på nästa prov istället! Så om nån i min klass läser detta, det är ingen fara!!! Ta det lugnt baaaa.



fattar ingeee


6 oktober



Satt och funderade idag, skulle man inte lika gärna kunna hoppa över denna meningslösa månad Oktober??, det är NU kylan börjar komma på riktigt och det är nu som proven och inlämningarna/förhören bara väller in.Det är nu det är mörkt och trist väder hela tiden.Det är nu man går i seriös dvala för att det är så mycket av allting. Kunde vi inte hoppa direkt till November och vara en månad närmare jul. Tänk så skönt!!!!

Aja, nu är det inte så och jag måste tillbaka till verkligheten. Matteplugg  hela kvällen ikväll sen ska jag hinna klämma in samhällsläxa också... Uuuuuuäk!!!

Som tur var går tiden kanske fort för ikväll är jag med min baby första gången på denna vecka, saknar honom så!!

och med det säger jag godnatt

Efter att ha ''orienterat'' i 6 timmar så kan jag helt klart konstatera att det varit en mycket bra kväll. Har sett för mycket skräckfilmer och är alldeles för mörkrädd för att gå ute i skogen och bli jagad av motorsågar har jag nu insett. Aldrig mer en skräckfilm och aldrig mer gå ute i skogen. Hihi men kul var det ju. NU SÖMN. GOD NATT!


Bråttom bråttom!

Hej Hallå! Tisdag idag och det innebär nattorientering! Är hemma nu och ska strax börja göra iordning mitt fika, hoppas det blir gött! Annars så klarade jag av procent delen idag på matten så det känns skööönt! vi är så duktiga jag & Johanna! Ska iaf ut och virra bort mig i skogen ikväll i 6 timmar och bli skrämd av massa (3or??) det kan bli kul, eftersom det inte är bara vanlig orientering utan som en ''tävling'' med massa stationer och sånt. Men nu brinner det i knutarna eftersom jag ska hinna klä mig och äta middag innan jag far. Hörs imorgon om jag överlev!


Trivs som tusan i brunt hår förövrigt!!

+-0

PLUS
Fick ett guldkort av pappa
Nattorientering imorgon (innebär fika)
Sovmorgon imorgon & på onsdag
Jag och min bubbe planerar en Stockholmsresa i vinter!
NK-B provet framskjutet!
Veckorna går fort snart är det helg

MINUS

Ska analysera en film imorgon på filmkunskapen, (jaa!! men hur gjorde man det då?)
Samhällsläxförhör på fredag
MATTEPROV PÅ FREDAG!!!!!! kan ingenting..Och det ger mig världens ångest
Måste plugga varje dag i veckan
(Kommer inte hinna träna)
(Kommer inte hinna vara med min b-friend)
(Kommer leva med världens ångest och känna mig misslyckad)


Alltså... finns inte mer att säga än att om jag vore ett mattegeni skulle den här ångesten inte sitta över mig som en 10kg s vikt över mina axlar. Ingen förstår hur svårt och jobbigt jag anser att det är och hur mycket jag gruvar mig inför detta. Att ett ynka matteprov kan få mig att känna såhär är inte ens acceptabelt. Inte på nåt sätt.

No excuses

Imorgon inhandlar jag mig ett guldkort på friskvårdskompaniet.
Ett nytt liv i 6 månader då! Inga ursäkter nu, kolla på filmen och
JUST DO IT

Isn't amazing how a person who was once just a stranger, suddenly meant the world to you?







Skrev ett inlägg men de publicerades inte, har iaf pluggat mattematik i nästan 2 timmar, med mycket hjälp av min teknikbroder, vi har dock kört fast nu så jag ska fråga läraren om det imorgon. Har iaf ätit ungstekta äpplen med marsansås och just nu glor jag på lite tv. Saknar min Jonas som är så underbar just nu. Han beyder verkligen allt för mig♥ och jag är så sällskapsjuk hela tiden. Jobbigt!

hihihi vi är så snigga.


söndagsångest

blä, skolan tar över mitt liv med matte & naturkunskap, och jag ska börja träna imorgon, idag är ingen bra dag.

Hemma efter en lååång daaaaaag

Måste bara börja med att säga att gårkvällen var ta mig tusan den roligaste kvällen på riktigt länge! massa dans skratt & nostalgilåtar, humöret var på topp hela kvällen och som nån sa ''det här behövde vi verkligen'' Asbra kväll iaf från början till slut. Nog om den!

Just nu har jag kommit hem från Umeå, har varit där sen 9 imorse vilket innebar att jag for 7/halv 8 imorse. Är grymt trött. Följde iaf med Jonas familj dit eftersom hans lillebror hade hockeycup så vi har kollat lite hockey & gått på stan, fick med mig ett par bruna boots från skopunkten,ett par jeansleggings och silikondroppar från Loréal hem. Hela kalaset gjorde att jag är riktigt pank nu och det känns åt pipan.

Ska börja gå mot ica för att möta upp min älskling snart, vi ska köpa nånting gott och sen fara hit och här ska vi bada badkar med bubbel och tända ljus och bara mysa hela kvällen♥♥


en kung bild från en kung kväll!, tog bilden från Marias blogg. Nu ska jag bege mig, PUSS OCH KRAM=)

mot elina




Nu ska vi bege oss den långa (hihiii) vägen till Elina där det väntas mat,mys och lite annat. Blir nog en kanonkväll!

PS. Någon som märker någon skillnad på mitt hår DS. Heheheh...

RSS 2.0