En önskan


Hur underbart?


30 mars

Hej! Skolan idag flöt på som vanligt, tränade S.P.Y.C med Emmorna klockan 5 och innan syslöjden hann även jag och några tjejer med att äta en glass! smakade ljuvligt gjorde det verkligen. Min kväll har spenderats med NK-B boken iaf. Och man kan ju tycka att jag borde blivit lite smartare, men icket. Har nog aldrig velat att en kurs ska ta slut som jag gör nu. Har inget som helst intresse för cellens uppbyggnad,hur osmos fungerar eller immuniologi..

Imorgon har jag en lektion sen ska jag till mamma och råplugga. Jobba halv 6 och sedan hem och plugga igen. Välkomnar glatt livet tillbaka på fredag efter 10.00. Då provet är skrivet. Nu ska jag se big brother. Vi hörs när vi ses.


Imorgon är det onsdag.

Tre namn jag lyssnar till: Emilia,Emilia,Emilia har inga smeknamn nu förtiden Något jag inte tycker om med mig själv: Att jag har allvarlig beslutsångest och blir jättelätt nojig Detta är jag rädd för: Att dö,Förlora någon nära mig,björnar,älgar,insekter,mögel Detta tycker jag om att göra: Umgås med nära&kära,slappa,träna Detta vill jag göra just nu: Gå och få en massage av någon riktigt dukitg Bästa känslan: Att vara riktigt glad Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Snäll,omtänksam,romantisk Något jag vill ha i present:Pengar då kan man göra precis vad man vill Detta har jag på mig just nu: Mina älskade plyshbyxor, en grå tröja har du piercings/tatueringar?: 4 hål i öronen, naveln Favoritkläder: Något man känner sig riktigt fin och fresh i! Favoritdjur: Katt Favoritlåtar just nu: Sean Kinston/Sugarbabes - Miss Everything Roligaste ämne i skolan: Just nu, syslöjd Stjärnatecken: Kräfta TV-program jag gillar: Halv 8 hos mig,familjen annorlunda,one tre hill,mm Favoritdoft: Älskar lukten av nystädat hahaha Detta äter jag gärna: Skolans tikka masala Dricker helst: Lättdryck,juice,läsk Favoritgodis: Choklad Färg på mina ögon: Grön-blå Min längd: 163.5 Bästa present jag fått: Oj vad svårt. Älskar att få småtjaffs Om jag vore ett djur skulle jag vara: Katt, sova hela dagen, äta lite, kurra lite, busa  Vad lyssnar du på just nu?: Tvn Vad har du gjort/ska du göra idag?: Jepp, inte pluggat men de är en annan femma När badade du i en pool senast?: Badade jacuzzi förrförra helgen Har du fått felparkeringsböter?: Nix, tur det Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?: VILL HOPPA FALLSKÄRM Badkar eller dusch?: Badkar Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: "Let me in" Favoritpizza?: Dallas kebabpizza, annars hawaii utan skinka Chips eller popcorn?: Chips Vem är den senaste du åt ute med, vad åt ni?: Tjejerna i malå, åt nån typ av chiken nuggets meny Har du vunnit en prispokal någon gång?: Japp, fotbollskarriären gav många vinster Är du bra på matlagning?: Faktiskt! Klarar du att tanka själv?: Jaa Vad var de senaste du handlade?: Mat Kan man vara vän med sitt ex?: Beror väl på omständigheterna Vem var det du besökte på sjukhus senaste?: Jag och Jonas var på akuten om det räknas. Vad har du i din väska?: En hår-rulle,börs,just nu träningskläder Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Kramas med pojken min.

:-)



Everything I want is everything that you are!

29 Mars

Imorse gjorde jag bort engelska nationella muntligt, gick sådär men nu är det bortgjort och det känns skönt. Sitter i datasalen nu och kollar på resor åt mig och Jonas, har hittat en resa till kreta (2 veckor) all inclusive, nära till stranden, stor fin pool och verkar som ett bra område. 7200:- går den på och jag vill bara boka nu!! Men vi får tar det senare. 

Bilder från "Alkyon Park Village" som ligger i Rethymnon. (Kretas västra sida)


"I Rethymnon så har man allt på ett ställe, stad och bad, och längs med den långa strandpromenaden är det mängder av uteserveringar, pubar och musikbarer"


Måndag

Har haft en riktigt trevlig dag idag måste jag säga. Fint väder och allt var bara härligt. Glömde dock busskortet på bussen hem vilket inte var härligt. Men det löste sig ändå! Nu har jag suttit och pillat i photoshop (GAH va roligt) och jag gjorde ett veckoschema, riktigt fattigt blev det men iallafall.

Och utöver detta så ska jag även hinna med att umgås med min prins också!!


Love you.

When you need me
just close your eyes
and I'll be right
there by your side



Godnatt

Imorgon tar jag bussen 07.15 till skolan för att låna skidor,sen beger jag mig upp mot vitberget där resten av dagen spenderas med ettorna. Hoppas verkligen på sol och fint väder!!


16.51

Det känns inte jätteroligt att det snöar ute måste jag säga, men vad ska man göra.. Ligger iaf i sängen nu helt däckad, vet inte varför jag är trött ens. Borde göra bort massa skoljobb eller plugga NK-B. Men ids inte anstränga mig. Kanske lägger mig i soffan och ser lite hockey.. men naaa, orkar inte. Ska nog spela fruitslize istället.

Kvällens planer är iaf att jag övningsköra och se den nya serien ''Stockholm-Båstad'' på tv4.Har inget mer vettigt att skriva så lägger in en bild på mina nya skor istället.


Svarta, enkla absolut inte speciella skor från din sko, men dom är fina och otroligt sköna vilket är ett plus.

Söndag

Hej! Idag steg jag och Jonas inte upp förän halv 2. Vilket är sjukt. Kan kanske bero på att vi ställt fram klockan också men samtidigt kändes det riktigt onödigt att sova bort hela dagen.

Nu är jag iallafall hos mamma och ska hämta lite saker inför morgondagen, vitbergsdagen med ettorna går av stapeln imorgon, ska nog bli trevligt! Hör av mig när jag kommer till pappa igen, Hejdååååååååå..


HIGH WAIST




Nya höga jeansshorts från BikBok, 299:- gick dom på, är redan helt såld. Känner på mig att dessa kommer bli använda riktigt mycket. Både nu i vår med nylonstrumpor under och i sommar med bruna ben. Även om jag får världens päronrumpa i dom!

NY

Fick den här börsen av min mor igår. Den är rätt stor och har gott om plats för sedlar,mynt och kort. Gillar den otroligt mycket.


Såg att den såg svart ut på bilderna, men den är mer blå i verkligheten.

Lördag

Idag har jag varit på stan en sväng med Jonas. Jag bytte storlek på shortsen, köpte ett till par skor. Eller pappa köpte hehe. Fixade även surf till mobilen min och utöver det har jag nu spotify premium i mobilen. Kanoon!!

Har förresten som ni säkert ser ändrat designen på bloggen, lite mer enkel. Är helt okej nöjd ändå.


Såhär såg den ut förrut.

Natti

Var nyss inne och skulle boka bodycombat på onsdag. Det är redan 4 reserver och klockan är 00.03. Alltså har 28 stycken varit inne och bokat på tre minuter. Sjukt. Nu ska jag krypa ner hos min älskling. Vi hörs imorgon. XOXO

Det blev blå


Nu var det beställt. Marinblåa blev det! Tycker dom är grymt snygga.
Förresten, har jag någonsin sagt att jag har världens bästa mamma?
Tack så himla mycket♥

Bilden är från google.

Fredagkväll

Har precis tryckt (inget skämt, längesen jag var såhär hungrig) i mig kinamat. Och nu ligger jag i koma i sängen min. Stanrundan idag gick finemang. Köpte LOVE bokstäver och ett par höga jeansshorts som jag redan älskar mer än allt. Gick även med mammsen ett tag och hon köpte en börs åt mig!! som är jättefin. Visar allt imorgon då det är dagsljus, blir mycket finare bilder då.

Ikväll skippar jag vännerna (vad hemskt de där lät..) love you guys♥ men känner mig trött och hängig och ska spendera kvällen med min Jonas istället. Vilket kommer bli mysigt!


Bild från i höstas. Var verkligen mörkhårig där, men nu går vi mot blondare tider.

fredag

Äntligen fredag! Idag har jag hunnit med en lektion och nu har jag helg. Känns så sjukt skönt och välbehövlig om jag ska vara ärlig! Sitter på skolan nu och väntar på att Emma ska göra klart hennes matteprov,sen beger vi oss till stan för att kika och möjligtvis stoppa nånting! Halv fem ska jag på bodycombat så innan dess måste jag hem. Ikväll blir det antingen mys med vänner eller pojkvän. Linn så att hon var sugen på marängswiss och det är jag också. Så marängswiss känns faktiskt spikat ändå. Nu ska jag fortsätta vänta. Vi hörs ikväll!

Torsdag

Gick en sväng på stan efter skolan med två vänninor. Köpte en stickad tröja och la av en blus från vero. Vill verkligen ha den, har dock ett krav på mig själv och det är att ifall jag köper den så har jag köpstopp 20 dagar framåt. Men det är nog värt det.

Ska strax hoppa in i duschen och tvätta min fettiga hår, sen blir det middag och jobb 17.30. Hörs efter det.

Två bilder från malå, bilderna tog jag från Emma, ps. Funderar på att börja sminka folk för pengar. (not) hehee..

viker in

Gör en tidig kväll ikväll, ska titta igenom idrottspappret en gång till, slå en singnal till min älskade och sedan sova. Imorgon har jag tänkt göra lyx frukost, dvs gröt mackor och hela faderuttan. En bra start på en (förhoppningsvis) bra torsdag. Godnatt!

♥♥♥

one tree hill

Tisdag den 19 april (Emma,Moa!!) kommer det nya avsnittet ut. Och jag längtar som en liten idiot om jag ska vara ärlig. Funderar på att se lite gamla avsnitt bara för att det aldrig blir uttjatat.


Onsdag

Tjoho, idag har jag lyckats ta upp min brodering på syslöjden 2 gånger. Inte alla som hinner med det kan jag lova! Ikväll är det idrottsplugg som gäller. Men först! Hemmagjord kebabtallrik♥

Bilden är från min systers blogg, tydligen åt dom det i helgen också. Hehe..

Beställning

Har beställt en bikini från H&M, den är väldigt fin och jag hoppas att den passar.



Tisdag

Skidor,lunch och engelska har min dag bestått av, dock en liten incident när vi skulle duscha på skolan. Vattenledningarna hade nämnligen frysit så vattnet vi stod och duschade i var nämnligen brunt. Inte det trevligaste. Men då har man iallafall fått utnyttja bastun innanför skolans dörrar vilket jag ärligt talat aldrig trodde skulle inträffa.

Kom hem vid 2 och hade tänkt träna core men kom inte in så tog mig en powernap (får man ens kalla det så när det är på över 2 timmar?) tror inte det. Och nu sitter jag i sängen och hade tänkt höra av mig till pojkvännen min och höra om vi ska umgås ikväll♥


Life as we know it

Jag och Jonas såg en jättebra film förra veckan. "Life as we know it" hette den. Så jag tänkte bara tipsa er om den, för den var verkligen sevärd och bra!


Converse

Tjeenare mannen

Ska få ett par nya converse snart. Och jag har som vanligt beslutsångest, vilket är inget ovanligt, har det jämt. När jag ska handla lördagsgodis, choklad eller vanligt? chips eller popcorn? när jag ska välja kläder till skolan, när jag ska käka frukost. Och för att inte överdriva så kan jag inte ens bestämma vilket shampoo som jag ska använda när jag ska duscha. Så detta lär bli ett tufft beslut.

Höga eller låga?
Låga marinblåa eller låga röda?
Höga röda eller låga vita?

Det lutar åt att det blir låga iaf och ifall det blir det, blir det garanterat nåogn av de färgerna ovan.

Måndag

Igårkväll kom jag hem från en riktigt lyckad tripp till Malå! Spenderade gårkvällen med älskling och jag sov innan 10. Idag är jag hemma från skolan för jag inte är riktigt kry, men ska ändå försöka få ut så mycket som möjligt av dagen dvs, göra bort lite plugg och så. Har inte laggt in mina bilder på datorn än så sålänge bjuder jag på 2 bilder som jag tog från Lisas blogg.


Relaxen vi var på var grym! och trots lite...

imag0405 (MMS)

Relaxen vi var på var grym! och trots lite felbokningar och missöden så har vi nu (äntligen!!) slagit oss ner för ätt kolla på hockeyn, kom igen nu AIK!!


MOT MALÅ

Nu sticker jag och ett gäng härliga brudar till malå över helgen. Ikväll har vi bokat relaxen på hotellet och sen ska vi käka där och se hockey! Kan redan nu säga att det kommer bli en kanonhelg! Nu måste jag bege mig mot bussen. Kommer hem på söndag. PUSS!

Helt dött på TVn..

Helt dött på TVn..


Onsdag

Tränade kettelbells med Emma ikväll (första gången) och nu är jag så himla slut. Gruvar mig inför morgondagens träningsvärk... Vill bara sova.. Men innan jag lägger mig och sussar hade jag tänkt packa väskan till mamma eftersom jag sticker till mamma imorgon, ska även få nått i magen.


Bild från Kittel förra året.

20.45



Har precis fikat scones med marmelad och ost (♥) tillsammans med Joppis och snart kommer Jonas hit och ser Desperate med mig. En mycket bra tisdagkväll!

H&M

Kunde inte hålla mig, beställde hem en beige vårjacka som mina trogna kollegor också har, dvs Emma&Emma. Beställde även hem en vit väst med spetskant. Tror den kan bli så FIIIN i sommar!!! Sen är jag extra glaaa för båda var på rea. Betalade 200:- för hela kalaset.


Dock är leveransen v.16. Men det är lika bra för jag har bannemej inga pengar att shoppa upp  nu, så det blir perfekt eftersom lönen från reklamjobbet kommer då!

Tisdag

Godkväll! Sen jag kom hem idag har jag tagit igen de två missade avsnitten av oth, dvs gråtit som ett litet barn konstant. Sen har jag även hunnit med att ta en dusch och käkat middag, riktigt intressant vetande för er förstår jag. Ikväll hoppas jag att min gubbe kommer hit så vi kan mysa tillsammans. Annars ska jag nog baka scones med syrran. Vi ser väl hur planerna blir!


Måndag!

Långfärdskridskor på kågefjärden idag! Det var soligt men det blåste rätt mycket vilket faktiskt förstörde lite! men trevligt var det ändå!! Nu är jag hemkommen och ska byta om från underställ till vanliga kläder, sen så ska jag träffa mannen min på stan för vi ska äta på subway. Bästa beslutet jag någonsin tagit!!! nu måste jag skynda! PUSS




Från idag
.

Har tänt vaniljljus i rummet mitt och ska ...

Har tänt vaniljljus i rummet mitt och ska nu infinna mig framför tvn och pretty woman, på bilden ser ni mitt smaskiga fika som jag ska äta exakt NU! Pöss och Godnatt!


Money’s just a piece of paper, gold is blinding don’t you see, fame is just our own illusion of what life was meant to be





Nämn något som gjorde dig glad igår
: Att Jonas kom hit
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov som en stock
Godaste glassmaken:
LION kulglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet
: Attraktion men inte kärlek. Nej.
Sover du tungt:
För det mesta ja
Drömmer du mardrömmar:
Rätt ofta faktiskt
Trivs du med ditt jobb
: Jobbet på kyrkan med barnen ja!!
Favoritklädsel: Mina plyshbyxor hehe
Favoritlåt just nu
: Kärleksvisan
Vad ser du om du tittar till höger:
Min vägg
Vad gör dig glad just nu:
Att jag har min pojkvän vid min sida och mina vänner
Vad ska du göra härnäst
: Övningsköra med pappa
Höger
eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu
: Glad!
Favoritgodis: Center, eller choklad i all form
Kläder just nu: Strumbyxor och en stickad tröja
Sommarplaner: Förhoppningsvis JOBBA, fylla 18, gå på krogen, fara utomlands med Jonas
Hur många kuddar sover
du med: 2/3
Vad gjorde du för  sedan: Åt middag
Det sista du sa högt
: "Tack för maten"
Det senaste någon sa till dig: "Varsågod"
Vad har du druckit idag: Oboy, mjölk
Vad var det senaste du åt:
Pannbiff och potatismos
Vad var det senaste du köpte
: En bok "Elsas mode"
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun hos P, Beige hos M
Vad är det för väder hos dig nu:
Är inne så vette tusan
Spelar du något instrument
: Inte så bra
Morgon eller nattmänniska: Natt, men tycker om att stiga upp tidigt när man är ledig av någon konstig anledning
Vad är viktigast för dig: Att mina fina mår bra
Är du kittlig: Bara under fötterna
Snarkar du
: Johodda
Stjärntecken: Kräfta
Äckligaste insekten: Hatar fan alla insekter, till och med fjärillar
Längtar du mest efter just nu: tills jag blir 18!!!!!!



17.32

Litteraturuppgiften är inskickad och det känns mer än skönt. Om ett tag väntas övningskörning och efter det blir det dusch och solsidan, hoppas på ett besök av älskling också♥ Imorgon är det måndag och jag längtar på riktigt mycket efter tjejerna mina!!! inte till att stiga upp 06.30 och komma hem 16.00, men till helgen blir det MALÅ och jag ser fram emot det så sjukt mycket!! så veckan kommer nog gå fort ändå. Nu ska jag se teve. Vi hörs imorgon!!



Bilder bygdsiljum förra året.

Söndag!

Godmorgon! Idag är det söndag och hittills har den här dagen varit underbar! Vaknade av pussar i pannan i en underbart varm famn med solen i ögonen, ni vet sådär igenom persiennerna. Fick världens vårkänslor!! Följde med Jonas hem en bit på vägen och njöt verkligen på vägen tillbaka. Dagens planer ser idag ut såhär

  • Städa rummet
  • Skriva en utredande uppsats på svenska
  • Göra litteratur uppgiften
  • Hämta kläder osv hos mamma
  • Övningsköra
  • Duscha
  • Solsidan
Har rätt mycket plugg att ta igen så tänkte sätta igång med det också, ska även gulla med Joppis och höra om jag får låna hennes kamera så man kan få lite fina vinterbilder i det otroligt fina vädret. Går det vägen så bjussar jag på bilder lite senare, men nu!! Litteraturuppgiften....

Från igår.



7

Bjuder på bilder från en supermysig kväll! Som innehöll bubbel,bastu,inpackningar målning av naglar och aa ni fattar! Det var verkligen välbehövligt må jag säga:)

Fredagens planer

• Packa väskan som ska till pappa
• Övningsköra
• Fredagsmys med Jonas♥


Torsdag!

HEJ! Vaknade upp med Jonas idag och vi har icket gjort mycket, sett klart ses 1 av The walking dead, ätit parisare till lunch och bara slappat, följde även med Elina på Maxi också och nu är jag hemma igen, ska strax packa väskan med bikini och diverse sen så tar jag bussen till hemlig destination där spa-mys-kväll väntas med bubbel,bastu och massa tjatter såklart. Elina har fixat en relax-lokal där vi är några tjejer som ska vara och jag är säker på att det blir riktigt trevligt.

tack

"Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar dig

Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn

Du är en del av mig"


The walking dead

Jonas föräldrar tipsade mig och Jonas om en serie som de börjat se, "The walking dead" heter den och den går på söndagar på tv11, verkligen hur bra och spännande som helst. Ganska hemsk ibland men det är inte värst. Så mitt tips till er är att börja se den!


Onsdag

Dagen har spenderats i Erikslidsbacken med Jonas och hans familj! Det var hur skönt som helst att vara ute och det är så himla underskattat att grilla korv!! Nu har jag precis kommit hem iaf och tänkte äta min semla som mamma köpte igår, var så sjukt mätt igår så jag sparade den och idag kan jag inte mer än att tacka mig själv för att jag gjorde det! Heheh...

Det kan vara svårt att tro men dom här semlorna har faktiskt jag bakat själv för kanske 2 veckor sen!

Lagade precis världshistoriens godaste pas...

imag0360 (MMS)

Lagade precis världshistoriens godaste pasta!!! matkoma resten av kvällen nu då...


Tisdag

Goddag! Gårkvällen spenderade jag med Jonas och vi bakade som sagt och det blev supergott! Sen gjorde vi även egen chokladsås och åt med glass och macche. Idag vaknade vi runt 10/11 och vi har sett en film vi påbörjade att se igår, buried hette den och jag vet inte om jag kan rekomendera den för den var inte så bra. Jonas for ganksa nyss hem och nu tänkte jag städa på mitt rum sen bege mig mot maxi med mamma. Vi hörs efter det!



Måndag!

Gårkvällen och dagen hos Emma var lika trevlig som ja ghade förväntat mig♥! Vi hade egentligen tänkt möta upp resten av tjejerna på isen idag men eftersom vi sov lite för länge och inte hade några skridskor så bestämde vi oss för att stanna hemma hos Emma och basta med hårinpackning istället! Känner mig så otroligt freeesshh nu med mjukt hår och skrubbad kropp ;)

Ikväll så ska jag vara med min man och vi ska baka pizzabullar! det är hur gott som helst för er som icket har ätit det! Sen så ska vi bara mysa på. Måste bara tillägga att jag älskar att det är lov. Man känner sig så fri och jag älskar känslan att verkligen få vara ledig! Nu ska jag kolla vidare på datorn och invänta Jonas, vi hörs kanske sen. Hejdå!

tusen gånger om

Börjar strax min vandring mot Maxi där jag möter upp Emma sen går vi mot henne och bastar och tjattrar! Imorgon väntas friluftsdag för dom friluftslivare som vi verkligen är. Vi hörs efter det!


Mars 06

Ikväll umgås jag med Emma, långprommis till boviken, solsidan och bastu väntas. Kommer bli den bästa söndagen på länge. Kram!

Fredagkväll!


Ikväll är det FEST med stort F och jag är helt klar och jävligt taggad. Väntar på Elina&Magnus så att dom ska komma till mig och sen ska vi vara här ett tag sen drar vi vidare på 18års fest. Ha det bäst för det ska jag ha! TJING!

Wooppss

Hehe, såg att jag hade skrivit att jag skulle packa mina saker till pappa, vilket inte stämmer eftersom jag ska till mor min imorgon. Jobbet gick bra och grejerna är packade, imorgon är det fredag och efter det väntar ett långt och underbart sportlov. Imorgon är jag på skolan från 09.30-10.00 sedan blir det att dela ut reklam på stan (i fula gröna västar) från 11-14. Sen blir det middag och fix sedan fest på kvällen. Det kommer bli kanon! Nu ska jag se ett avsnitt av Breaking Bad med Jonas. Godnatt!


stress

Städa rummet
Äta middag
Byta kläder
Packa väskor till pappa

ska hinna med allt detta innan 17.15. Då jag ska på jobbet.. Bäst att jag börjar nu, vi ses om jag överlever.

I just want to live where I'm alive

JOBBIG DAG IDAG!! två lektioner och fick hinna med kvart i ett bussen hem. Hur underbart? Dock har jag två inlämningar som jag inte ens börjat på som borde vara klara vid det här laget, men det är en annan femma. Ska strax hoppa i duschen hade jag tänkt sen ska jag städa lite på rummet mitt, byta ut alla utbrunna ljus osv. Ikväll kommer Jonas hit och det ska bli så mysigt! :) Älskar dig!


creme vit





Ny tröja från Lindex.

1 Mars

Idag tog EmmaE körkort!!! shitt så glad jag är för din skull!! Du är så jävla king!! Och idag är det precis 4 månader och 1 vecka tills jag fyller 18. Och jag känner inte stressen över mitt körkort nänä absolut inte!!!!!! Aja kom hem för ett tag sen och har köpt en tröja jag velat ha jättelänge idag! Visar sen, nu ska jag äta digistive med ost och bara njuta av att de inte är någon hemma. Hoj

GRATTIS IGEN! ♥

RSS 2.0