-

Ibland kan livet kännas ganska förvirrande när de egentligen borde vara rätt simpelt, att känslorna har ett eget liv kan ibland kännas fruktansvärt. Att ha en förstående pojkvän och en helt underbar vän hjälper kraftigt i ett sånt läge. När känslorna ibland spelar en ett spratt är de viktigt att kunna skilja på vad det är man vill ha och vad de är som bara är där som en "aptitretare".

Tog denna text från Natalies blogg.
Tycker bara det stämmer så otroligt bra och var väldigt bra formulerat. Ibland letar man efter kickar som livar upp ens vardag när man inte behöver det. Jag har jag allt jag vill ha jag trivs med det och är otroligt nöjd.Vad letar man efter, är detta allt som blir? Ska det sluta där? Nu ska jag sluta tänka och istället sova och drömma om helgen.

Godnatt.

MAN BLIR JU SÅ GLAA


favvo

Tisdag

Oförberett engelska B prov.Svår uppgift på filmunksapen.En vända till kaplan för att träffa mamma.En sallad från ica.Ett S.P.Y.C pass.

Ikväll ska jag duscha och måla naglarna, prova/gå i/mysa med  mina NYA!!!! skor från nelly som efter (2.5) veckors leverans äntligen anlänt. Bara 2 dagar kvar till stocke med älskling♥.


kan inte bestämma om jag saknar de ljusa håret eller inte=((=(=

Donna Karan be delicious night

ETT GOD-LUKTANDE JULKLAPPSTIPS TILL
FLICKVÄNNEN/MAMMA/SYSTERN/KOMPISEN.


äger den själv och den luktar verkligen mumma.

juligt



Det är julpyntat i hela lägenheten, lussekatterna är bakade och en delicat middag  ligger fint i magen. Den klassiska stjärnbelysningen i mitt rum är även den på plats. Ska nog glögga ikväll också. Julkänsla here I come.

Första advent

Gårkvällen var hur mysig som helst!! Vem vill inte bli utbjuden på middag, sitta och mysa på en romantisk resturang fara hem och bara rå om varandra? Tack igen älskling:-) Älskar dig min prins! Idag steg vi upp 9 för jag skulle på adventsgudstjänst på Alhem med Sång&Lek gruppen var faktikst mysigt. Spenderade sen dagen hos Jonas med han och hans lillasyster.



Stockholm till helgen med denna fina man, ser fram emot våran mysweekend så himla mycket!

Lördag

Igår var de fääässt och det var trevligt:-) For hem tidigt eftersom saknaden av min man blev för stor. Vi har kollat lite repriser på tvn och bara softat på idag. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Sen ska jag och min prins gå ut och äta♥♥


Älskar dig så otroligt mycket och är så glad att jag har dig!!! Världens bästa människa.

bäst att agera

Jobb om en timma, sitter hemma. Har inte ätit, inte fixat någon skjuts dit, ska försöka ta en buss som jag ''tror'' går dit. Jävla satan om bussen inte stannar på min hållplats.

Tisdag

Svar till anonym: Skorna är från vagabond:-)

Sitter och gluttar på DH, är så trött, vill bara sova, men vill inte sova bort mitt liv samtidigt. Imorgon är det en stor dag för då blir min älskling lika gammal som mig hihi. Så skola till 4 sen direkt till honom efter skolan. Blir nog en kanondag. Om man bortser från skolan då. Snart lov snart jul snart snart snart..


Bild från i våras.

En efterföljare från förra inlägget


Kan faktiskt allvarligt sätta mig in i den här tjejens situation. Brytningspunkten är nära nu mina vänner. Jävligt nära.(förstå ironin snälla)

10 dagar

10 otroligt jävla långa dagar tills vi far till Stocke. Börjar bli nådigt less med att gå runt i samma kläder, dag ut och dag in & jag hatar att gå på stan för jag vet att jag inte kan köpa någonting. Men pengar till stockholm det har jag och där ska det spenderas. Man lever bara en gång som man brukar säga.





PRIO 1, är iaf ett par boots i liknande modell som dom ovanstående bilderna.

dutty dutty dutty love love

I'm feeling like you letting go go!



Nyårsplanerna ser mer och mer ljusa ut, lokalen är bokad och folket är taggade. Detta blir kanon!!! Länge kvar, ja kan man säga, eller nej, det är drygt 5 veckor och det gäller att vara ute i tid! Snart kommer min pojke (Som snart fyller år) hihi och jag ska bjuda på exclusiv middag. Bestående av torsk potatis & spenat har inte ens lagat det själv men han blir nog minst sagt nöjd min egna mekaniker! Älskar dig!

Måndag

Godmorgon! Sitter och lyssnar på Kings Of Leon samtidigt som jag äter min frukost, idag har jag träningsvärk utan dess like och det känns ju både positivt och negativt, idag slutar jag 4 och då blir det hem och plugga. Vi hörs efter det. TJING=)

Nytt från NELLY.COM


(Finns även i beige)
Detta inlägg är tillägnat till dig LISA.

21 November

Söndag idag, sov ut med älsklingen, åt frukost framför tvn,for till mamma en sväng, sen har jag tränat dubbel med Elina&Emma. Nu ska jag ta mig något att äta, sen skriva klart engelskan och efter det blir det natti för mig. Börjar 13.00 imorgon vilket är skönt.


60 år

Hej! Ikväll har det varit 60 års kalas för mammas farbror Karl Gunnar. Så vi har varit där (jag jonas familjen osv) och ätit god mat och efterrätt, socialat oss kört lite lekar och lekt med mina söta tremeningar. Vi for hem lite tidigare än dom andra så nu ska vi bara mysa och se någon bra film. Lutar åt Iron Man 2. Ha en fortsatt bra lördagkväll nu alla!


Teodor 2.5 månader,huuuuuuuuuur gullig????♥♥♥♥

Emil 4 år, vi blandade exotiska drinkar för er som inte förstod det..

gullunge


festligheter

hoj
finkepsen på
hoj


ta mig till värmen, ids inte vänta tills augusti

Tränade på våran dans idag efter skolan hos EmmaM hon bjöd mig och Matilda på lussebullar & pepparkakor, sen har vi kommit en reäl bit på vägen och detta kommer bli kanon. Säger bara, ''We'll be reaching for the top tonight''. Snart kommer Elina & Jonas och hälsar på i mitt nu väldigt trånga rum, har nämnligen fått en soffa inflyttad (tillfälligt över vintern) som ska till stugan i sommar. Men vi ryms nog ändå. Dags att rusa, later




Skulle VERKLIGEN byta ut trista vintern i swe mot massa partynätter och 40 graders värme på cypern i alla lägen just nu.

hurry hurry hurry curry

Hoppas på sovsällskap inatt! att få vakna upp i varmaste famnen♥ men om det ska bli av måste jag städa rummet, packa väskan till pappa osvosv. Måste gåå hoj

onsdag

Ligger nerbäddad i sängen utan mannen, känns tomt och ensamt. Imorgon ser dagen ut såhär, skola till 4, stan & jobb, snart fredag, snaaart...

åh värme

Lite tidsfördriv medans kladdkakan är i ugnen.

FÖR 15 ÅR SEN...Så lekte jag förmodligen runt skallig som jag var på Solstigen 7

FÖR 10 ÅR SEN...
Hade mina föräldrar skillt sig och jag var överlycklig över att få ha 2 rum istället för ett!

FÖR 5 ÅR SEN...Då gick jag i sexan och gick lös på hårspray och smink

FÖR 3 ÅR SEN...
Hade jag klippt PAGE!!! och fy och fasa kan inte förstå än idag hur grotesk en människa kunde bli

FÖR 1 ÅR SEN...
Så hade jag gått gymnasiet en tid och trvides kanon i min klass

FÖR 6 MÅNADER SEN...
Var jag i Frankrike (Taizé)

FÖR 3 MÅNADER SEN...Var jag på Arlanda och var nervös för första utlandresan till Cypern med min bästa vän!

FÖR 1 MÅNAD SEN...
Åt jag och min älskling på Wook&Roll och myste på hemma!

FÖR 1 VECKA SEN...
Hade jag gjort min andra APU-dag på Regnbågens förskola!

IGÅR...
Tränade jag och inte mycket mer

IDAG...
Är jag på så sjukt bra humör!!

IMORGON...
Hoppas jag på allt jag äger och har att jag får pussa på min älskling.

Baby when you're gone, I realize I'm in love

Älskar dig så otroligt mycket! Du är det viktigaste i mitt liv:)

Tack världens bästa mamma!



Får ett paket med dessa skor på 2-3 dagar, så detta gjorde min dag! (+ MatildaL's tankar om verkligheten) Haha du är så himla bra vännen♥!!!!

Eyes Lips Face








En del av sminket som jag beställde från Elf (beställde även ett coverstick & facemist)
Funkar kanon & jag är supernöjd!

Tisdag morgon!

Har varit på vårdcentralen och kollat upp min hals nu på morgonen. Som tur var var det ingen halsfluss utan bara förkyldning och de vita prickarna kommer troligtvis försvinna innom någon vecka! Skööööönt!!!!!

Är redo att fara till skolan nu men börjar inte förän 12 så ska luncha med EMMAM. Bara en timme kvar att fördriva här hemma nu då, efter skolan blir det S.P.Y.C med Moa & Emma=D Och senare ikväll är jag med pojkvännen♥


lunchdejt 11.00 spikat




Måndag

Skoldag från 13.00 till 15.30 skööönt! Efteråt väntade jag på min pojkvän sen buss till stan och på ett Corepass! Skönt att ha gjort nånting vettigt av eftermiddan! Nu ska jag in i duschen sen blir det en TV-kväll. Adios!


loca loca loca

saknar dig redan mitt gullefjun


och så var vi där igen
att man aldrig vänjer sig

Gnatt






Slänger in en önskan om att snön ska smälta över natten och att värmen,solen & sommaren kommer tillbaka.

5 månader

5 månader med mitt hjärtegull idag♥ Jag älskar dig:)


Fars dag!

Grattis alla pappor där ute! Speciellt till min egen Jörgen♥. Ska svänga förbi honom med en present osv senare men innan det skall jag umgås lite med min man som otåligt sitter brevid och väntar på att detta inlägg ska ta slut. Så där gjorde det det. TJING

13 Oktober

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Hade min sista dag på regnbågen,har varit i vallen hos Ludde & Klara med Jonas där det bjöds på god mat och mys. Har hoppat på fel buss och åkt 4 mil fel. Ätit sen födelsedagsmiddag hos mamma.

Och nu har jag precis tagit ett bad och ska strax fixa mig. Ikväll är jag med personen som jag trivs bäst med. Hörss sen!


Hehe, menade 13 November såklart;)

11 november

Okej det var en plåga att stiga upp imorse men det är så värt det nu i efterhand!! Trivs så himla bra och det känns inte roligt på nått sätt att det är sista dagen imorgon. Skulle lätt kunna stanna en två eller till och med tre veckor till. Ska slänga in en Grandiosa xtra allt i micron nu sen bär det av till jobb nr två. Barngruppen på bönhuset! Efter det ska jag till kyrkan en snabbis ifall det inte drar över. Nu måste jag skynda, hejs

livet är underbart

Börjar morgonen med att vakna av plogbilen som (utan att på något sätt överdriva) snart kör in i våran lägenhet!! Är så trött, och nu skackar vi seriösa övervägningar att sjukanmäla sig (känner efter EXTRA mycket ifall man har ont någonstanns men icket!!) Och när jag väl kommer upp inser jag att jag stigit upp en timme för tidigt förgäves. Kommer nog tjuvlåna någons vagn och lägga mig i idag på lunchen. Perfekt ställe för en powernap.

så fin


TACK

Ligger i soffan och käkar russin, gött! och har ingenting att skriva egentligen men sen kom jag på det... Är så jäkla dålig på att säga det i vanliga fall, så jag gör det nu!

TACK TACK TACK TACK!! Till mina fina vänner!! känns otroligt töntigt att skriva ''ni vet vilka ni är'' men ännu värre att sitta och skriva ut massa namn. Så ni vet vilka ni är♥, Älskar er allihopa och jag är så taggad på allt vi ska göra framföver, utomlands, fjällenresa,massa fest och så vidare. TACK FÖR ATT ''NI vet vilka ni är'' FINNS! Nu ska jag återgå till russinvärlden. TJINGELING

Onsdag

Lämnade min man sovandes imorse vid halv 9 tiden, när jag kommer hem (kl 2!!!!) sover han fortfarande. Kan iaf känna att jag gjort nån nytta idag vilken han inte kan! hihi♥Vi hann ses i 30 minuter sen skulle han fara och ta spruta så nu lämnade han mig istället. Tänkte ta en powernap nu vilket kändes väldigt välbehövligt. Vad som händer ikväll är ännu oklart. Har iaf avbokat mina pass eftersom ''jobbet'' verkligen sliter på en. Men jag trivs, trevlig personal och jättesnälla barn. :)


Det small i brevlådan kissa nästan i brall...

dsc08103 (MMS)

Det small i brevlådan kissa nästan i brallan,sen såg jag vad det va för nåt! Paketet från elf! Nu vet ni va jag gör ikv!


working nine to five

Hade på mig mina friluftskor idag, kände mig som 40+ när jag gick iväg hemmifrån imorse, snortighta jeans slalomjacka och jävla kängor. Dagens ungdom alltså. Men dom är varma! Är så slut i huvudet nu. Men älskar småbarnen dom är så små söta & framförallt ärliga. Kändes för er som undrar verkligen SKIT att behöva stiga upp imorse när alla ni andra lyxmänniskor låg hemma och sovde arslet av er. Orättvist.

sånnahär hetingar

tack syon

Älskar att alla får vara lediga imorgon+onsdag utom vi vi har prao. Så ''jobb'' 09.00-17.00 imorgon. LUCKY ME!


trött.kallt.snö.perfekt dag för en låt.



8 November

Godmorgon! Kunde inte somna igår, låg vaken till drygt halv 3. Vaknade en timme senare, somnade en halvtimme, vaknade... Ni förstår. Och nu på morgonen ska det tydligen gå hur bra som helst att sova.. vet inte vad jag babblar om måste snart bege mig. Önska mig lycka till. Hörss sen om jag inte förfryser i det varma norrlandsklimatet (-11°)

Tidsfördriv

Tisdfördriv:
1. Har du ett par rosa string? - Jajemen

2. Vem var den senaste du pussade? - Jonas
3. Vad har du för bhstorlek ? - Inga Sillisar iaf
4. Trivs du med det? - Haha jodå
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - EXAKT 47! skoja friskt att räkna
6. Gillar du nån nu? Ja!
7. Vad gjorde du inatt? Sov med min pojke
8. Och i förrgår natt? - Samma sak där!
9. Vad gör du innan du ska sova ?- Ringer till min älskling
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Absolut
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja
12. Har du varit gravid? - Nix
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Ja, fast mest chockad
14. Choklad eller glass? - Chokladglass
15. Push-up eller T-shirtbh? - T-shirt
16. String eller hipsters? - Både och
17. Stövlar eller sneakers? - Beror på tillfälle
18. Kjol/klänning eller jeans? -
LEGGINGS

19. Vem kan berätta allt för dig? Jonas,Elina Emma, mina vänner helt klart.



Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Skellet
2. Hårfärg: Guldbrun hette färgen
3. Längd: 1.63
4. Frisyr: Utsläppt
5. Ögonfärg: Grå/Grön
6. Skostorlek: 38
7. Humör: Uttråkad

9. Civilstatus: Förhållande

10. Vänster eller högerhänt: Höger



Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? - Jag är fruktansvärt kär!
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Det har jag
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Hoppas jag inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Inte älskat, men varit intresserad kanske.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha om jag hade vetat hade den ju inte varit ''hemlig''
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Inte kärlek men attraktion




Det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - Öl
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stan eller förhållande? - Förhållande!
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Coca Cola!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Det gäller ju att variera sig
8. Färgfoto eller svartvita? - BÅDA=)
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face To Face
10. Bilddagboken eller myspace? - Inget av det



Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Brukar inte smita ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nix
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jadå
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Inte så allvarligt
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nejdå
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Faktiskt
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Japp
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Har hänt



Tio Känslor:

1. Saknar du någon just nu? - Jonasgubben saknar dej med
2. Är du glad? - Ja
3. Är du fundersam? - Nja
4. Är du uttråkad? - Ja
5. Är du tysk? -  Icket!
7. Är du italienare? - Nix
8. Är du fransk? - Nope
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej
10. Gillar du någon just nu? - ÄLSKAR!


tack!


Tack för att du är min.
Tack för att jag får vara din♥

Imorgon


Imorgon börjar våran APU, vi har en vecka och i veckan kommer  jag mig på Regnbågens förskola. Det blir nog superbra.

Nu
är det tvtittande som gäller sen en relativt tidig kväll för att orka med småbarnen imorgon. Puss!

Ikväll:


Gomorrn

Kändes gudomligt att vakna i varmaste famnen 13.30 att dra sig och äta frukost i sängen och sedan ligga kvar tills nu. Kunde inte spenderat sista lovdagen på bättre sätt♥.

Nu är det söndagssysslor på G, städa rummet = dammsuga,torka av alla hyllor, byta ut ljusen etc.
Skriver sen!

Går ut mitt i natten för att möta världens bästa. Sovsällskap inatt och jag klagar inte. Måste rusa, Godnatt!

3 veckor!!








Jag älskar dig!!!!!


Du är den bästa personen jag känner och jag älskar dig hela vägen ut i fingerspetsarna!!!!

bästa filmen någonsin

Walk The Line

grattis

Blev bjuden på middag hos Lisa ikväll, men min lillasyster fyller år idag och min halvsyster igår så ska vi fira dom + Natalie? Ikväll. Med oxfilé och potatisgratäng, tårta osv. Men det hade varit riktigt trevligt att ta igen förlorade minnen från igår men en annan gång! :D

Har ganska precis duschat,haft inpackning i håret, smörjt in mig och känner mig nästan som ny. Och det känns otroligt skönt!!

Vad som händer ikväll då: Gomiddg sen mys framför tvn med snask & världens bästa sällskap.



Två suddiga bilder på sällskapet igår!

jag lever

Gårkvällen var riktigt rolig!! Trevliga tjejer på förfest och sen en helt okej fest eftersom vissa människor kan verkligen konsten med att bete sig som jävla djur. Oacceptabelt. Men det var mycket folk och kända ansikten så det höjde faktiskt stämningenl. Kom hem vid halv 3 och fick somna i pojkvännens famn♥ Idag är jag bakis och trött och nu är det chips-time. Hörss sen.

sammet




Sammetskjol från Monki
Spetströja från H&M i Finland
Skor från Din Sko
Örhänge med pistoler från Ådells


Ikväll så slår vi klackarna i taket!

Fredag!

Som alla förstår så var det inte jag som skrev det förra inlägget, ni kan ju gissa en gång vem det var. Iaf har jag bosatt mig hos pappa nu, ikväll ska vi käka tacos sen föra lite hos mig sen vidare. Blir jättebra! Hörs sen!


skulle gärna byta ut snön i sverige mot cyperns varma stränder.

hej

hej köpte en ny bil idag

de kunde ha varit en sallad
hejdå

you and me

Inatt är första natten på en vecka som jag ska sova själv. Ensam. Utan att vakna upp brevid finaste killen♥♥Tror inte jag ens förstår det själv hur sällskapssjuk jag har blivit. Jag överlever nog:( Imorgon är det fredag och fest med saknade tjejer. Sedan vidare till ett större partaj och det ska bli så kul! Så det kan jag ju verkligen se fram emot!!!




TRESemmé


Bra pris, luktar gott,funkar bra. Nöjd.


nytt/gammalt



Eftersom jag redan hade ett par skinnbyxor som jag aldrig använde, köpta förra hösten. Så skippade jag att köpa ett par shorts och gjorde ett par egna istället.Sparaaaaaa

headache

Gud bevare min huvudvärk. Alvedon hjälper inte och yrseln tar över mitt liv för tillfället. Mamma har iaf fixat mina ballor tills imorgon, och dom blev bra så tack! Ska se det nya OTH avsnittet nu och tycka synd om mig själv. Hoppas detta går över snart.


Torsdag

Mitt hår är nu brunt, lite mörkare (okej ganska mycket) än förut men jag gillar det! har ingen bild men det kommer väl. Jonas lämnade mig nyss och idag var det tänkt att jag skulle träna. Men det är inte roligt att göra det själv så jag ska vara hemma och packa/städa lite för imorgon far jag till pappa. Tagga morgonkvällen brudar!


lovar ge mer omtanke till denna blogg



Har inhandlat hårfärg idag, färgat håret, köpt ett värmeskydd som luktar mums och nu väntar jag på pojkvännen som ska göra mig sällskap till bästa vännen. Lever ett allt gött liv ja! de gör jag.


Tisdag

Min blogg går under jorden snart. Har all tid i världen att skriva men ändå inte. Det senaste dygnet har vi iaf  hunnit med en hel del (jag och jonne) ätit varsin B&J spelat till level 45 på bubble struggle (OMÖJLIG ATT KLARA) tränat,gått till maxi,sovit,bokat hotell till stockholm,myst,sett tv. Imorgon ska vi på stan och jag har lagt av ett par skinnshorts som jag ska testa och kanske inhandla. Måste ha något nytt till på fredag. Sen ska jag även köpa hårfärg och färga håret. Hoppas det inte blir svart bara. Nu ska jag måla naglarna. Hörs när jag har tid eller ork.

Har inga nya bilder. Men den som gissar rätt på vad som hänt här (ja det är min arm) får en hunka! hehe.

Måndag

Efter träningen igår kände vi att vi verkligen förtjänade ett skrov. Så där satt vi på frasses. Och gott var det! Sen traskade vi hem till Elina och såg beck. vid halv 12 tiden for jag och jonne hem sen sov vi som stockar tills 12 idag. Idag har vi tagit en promenad till solbacken och jag har köpt mig en ny mascara. Hoppas resten av sminket kommer senare i veckan! Nu är jag ensam hemma och ligger och ser på tv. Ikväll ska jag på Core sen ska jag och min man spela tvspel :) PUSS


Väldigt bra=)

RSS 2.0