;-)



Jag funderar på att köpa en ny cykelhjälm... nånting i den här stilen? HAHA...

Duktigt!

Jag är så duktig, är värsta dataproffset nu, kan fixa allt. Med lite hjälp av Pontanus då, men men nästan helt själv, NU jäklar ikväll ska det skrikas å gråtas!! (om ni inte fattar så har jag ladda hem mitt egna utbränningsprogram så nu äre bara att köra på) :-) :-)



SUPERSMARTA


Morön Angels



Laget: Längst upp från v, JAG, Isabell,Johanna,Mickan,Elina
Andra raden fr v, Nathalie,Frida,Sofia,Sanna,Sofia
Längst fram fr v, Linda,Jessica,Joanna,Emma...

Stjärnor redan då.... ;-)


KORV, det är KOOOOOOOORV

MIN PAPPA, JÖGRGEN SUNDBERG. MÅSTE VARA DEN VÄRSTA I HELA VÄRLDEN PÅ ATT VÄCKA FOLK!!!!

han stod utanför min dörr och knackade (BANKADE) i 10 minuter kanske, sen öppnar han och svaret han får är
- VA FAN ÄRE? (glad sådär på morgonsidan)
- KORV, DET ÄR KOOOOOOOOOOOORV!
- jaha..
- KLOCKAN ÄR 12...
- MEN DRAA!!!!!

han kunde inte ha kommit in och petat i mig eller väntat tills jag fick sova ut sista lovdan? skämtar han........

Annars har jag som ni fattar ganska nyss vaknat och ätit lunch, ska gå ner och duscha nu hade jag tänkt sen får vi se hur det blir :):)



tatuering nästa! ;-) HAHAH

On my knees.

HEHE photoshop laggade sönder när jag hade gjort värsta fina kollaget så vi säger att jag lagt ner mycket tid på förra inlägget.... Nu är klockan 01.23, och jag ska snart sova skulle jag tro. Bara tvätta bort sminket och borsta tänderna (Bara jag som tycker det är så JOBBIGT???) gör det alltid sist och då är man ju trött som satan och vill bara sova, soooooooov nu skit i sminket säger jag. Tänderna då, JOfan det tar 2 min och borsta så de blidde å göra nu=) GODNATT ♥




HAHA, natalie fyllde visst bara 1 år, inte 17 ;-)

Banankastning @ falun

Lite update här på videofronten tänkte jag bjuda på, När vi var i falun i vintras så vare nämnligen så att några ville sova medans jag,fanny,lisa och rebecca kände att näe, vi är här en gång så vi väcker isabell och sanna med frukten som vi fick, haha. Här ser ni hur det såg ut helt sick :D



ni kanske hör att jag viskar ''kasta igen,kasta igen'' OND som man är, och sanna JÄVLAR vilket kast tror det var första & sista gången jag fick en banan kastad i 110 upp rakt i fejan, MYS!
saknar allt :)



TOG den från ews ;)

ÄR DU:
1. Är du snygg? skitsnygg
2. Är du fet? nej inte överdrivet
3. Är du smal? nej inte överdrivet
4. Är du en sportfåne? typ!
5. Är du rolig? haha jaa..
6. Är du sjuk?  JA
7. Är du feg?  för det mesta nej
8. Är du törstig? JA
9. Är du 15 år? JA
10. Är du rik? absolut inte
11. Är du fattig? ja(U)
12. Är du smart? inte min starka sida det där.
13. Är du shoppingsugen? alltid
15. Är du saknad av någon? hoppas de

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? kanske 5 cm
2. Skulle du vilja väga mer? nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? självklart
4. Skulle du dricka dig full nu? kanske inte just nu

KAN:

1. Kan du vifta på öronen? nae.. ( var tvungen att prova)
2. Kan du slicka dig på näsan? näe
3. Kan du kolla i kors med ögonen? JA hehe
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? typ inte
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? jaa
6. Kan dina vänner lita på dig? jaa
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? jo, sagt och gjort
 
Antingen eller:

1. Pierca tungan elr näsan? TUNGAN!
2. Vara seriös eller rolig?  rolig
3. Brinna upp eller drunkna? brinna, fan så läskigt å inte kunna andas..
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? hellre fiender (felåt)

Svara ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? inte någon speciell:D
2. Sol eller måne? sol
3. Vinter eller höst? höst!
4. Soligt eller regnigt? soligt

Om MIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 18.45
2. Vart vill du bo? Centralt
3. Hur många barn vill du ha? Vet inte, kanske 2?
4. Vill du gifta dig? Ja nån gång :)
5. Är du kär? nej :)
6. Favoritårstid? SOMMAR
 
Har du under dom senaste 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? nej
2. Blivit kramad? JA
3. Känt dig fånig? jo lite..
4. Saknat någon? JA
5. Ljugit?  JA:]

Du kan kalla mig ormen, GLASögonormen.

Idag blev jag en i mängden, haha.. Optikern sa såhär: Du ska ha glasögonen när du är i skolan,sitter vid datorn,läser och ser på tv.. HAHA jag ba, hallå? när ska jag INTE ha dom då?... Iaf så vart det ett par svarta vanliga typ, som jag får på torsdag :) De bli no nice, jag hade typ olika syn på olika ögon, brytningsfel eller vad det nu hette. Sen kallade optikern mig korkad för att jag inte kunde beskriva en sne fyrkant. Lätttttttt?? Nej. Aja en i mängden iaf nu.

For some reason I can't explain.

Hoola!, denna tråkiga dag blev inte så tråkig trotts allt ändå, Jag har äntligen fått mina skor. UGGS, ska aldrig ta av dom, känns som tofflor :]


I don't know what your love has done to me.







frost e inte nice:(


Till alla undrande......

Så kommer klänningen som jag visade för ett tag sen  från chicy.se och den kostar 499 tror jag visst:)


Vad i hela

......... tänkte jag säga, men varför är jag uppe nu??? klockan är 10.47 och vad gör jag? sitter här typ helt pigg och hela faderuttan. Okej om jag inte hade haft lov men nu näe,nääääeeeeee... jag ska alltså sitta här hemma och göra (vad finns det att göra?) ingenting, i typ 4 timmar för då ska jag vara hos optikern, orka. Ikväll ska jag och fanny å gymma iaf så det blir iaf kuul=), nu verkar alla här hemma vara jättestressade och skriker att nån buss går om 5 minuter.. Så de kanske blir lite lugn å ro i huse nån timme, hoppas deee:) PUSS


02.18

Tror ni jag ligger och sover nu eller? mjaasi, inte det. Inte det alls faktiskt.. Utan jag sitter här å nöter, vet inte vad jag gör ens, är bara så snuvig så det går inte att sova, men nu börjar jag bli trötter ändå lite. Så vi får se hur länge jag är uppe till, om 13 timmar är jag hos optikern och kollar synen. Blire nya nörd emilia nu framöver? hoppas typ de=) så länge jag ser bra å slipper all denna ständiga huvudverken är jag nöjd :) :)


boviken i 7an pinsamt pinsam
ise age agnes:]

Ciiiissssan



saknar diiiiiiiiiig!!!


Annars är jag sjuk som en get, fy fan så dåligt jag mår. Min skalle sprängs snart och min hals är nästan värre. Har ingen röst kvar nu (överdrev kanske liiiiite) men  det svider i ögonen... och jag har ont i hela kroppen. Satan så gnällig jag är, men om du skulle ha varit såhär sjuk, lovar jag dig att du hade inte sutte här nu,men varför gör jag det då? JO för att om jag går och lägger mig får jag bara ångest eftersom jag har ont i hela kroppen och kan verkligen inte sova... uh(U)

It's not a bird, not a plane. It's my heart and it's going gone away.


hemmaaaaaaaaaa

Nu ska jag och Joanna se the notebook, min favvofilm bäst att hon gillar den.. Annars blire stryk! Fast först måste vi ha nåt att käka, vad som helst. Hungrig som ett animal. Mmmmaahhhhhhh



I don't need you tonight, im alright

Ikväll ska de badas,å bastas å plassskhhhas, kung=) Joanna et moi ska då alltså å bada ikväll, det blir kanoners. Hoppas också på bra mat eftersom natalie fyller år idag, 17 år=D stooorN på riktigt nu alltså. Som sagt, bad! Nu ska jag prova mina nya leggings. Jeans-leggings. Sniggt!

det blir GR8

HAHA, jag säger då det.. Allt är fixat till på fredag, det kommer bli GR8 =))))))=)=)=)=))=)=


Nytt

Igår slog jag på en film som jag skulle se, fast klockan var ju inte så mycket så jag la mig bara på sängen, sen vaknar jag kvart övet 1 att folk skriver på msn. Då har jag sovigt bort hela filmen och på nåt sätt lagt mig under täcket med kläderna på, sen nu vaknade jag halv 10 med datorn avstängd och kläderna på fortfarande. haha, nånting nytt har hänt. Sen när brukade jag vakna 10 och vara snorpigg? Jaaao, det var ett bra tag med år sen iaf, sen det där med kläderna, är bara sjukt :) Nu ska jag duscha sen fara på stan gött=) ses:)



kan lova att man inte var omtyckt där, kolla icapåsen i domkyrkans största be-sak.. great(Y)


Gäääleeeett

Nu äre ju lov och jag brukar ju alltid sitta uppe svinlänge sen sova bort dagarna, men jag orkar inte nu. FY&- lovet är ju ändå nästan förstört eftersom det är så kort (tre dagar??) så jag ska sova hela lovet hade jag tänkt... eller nåt, haha.. nu ska jag se film ivf det är klart sen får vi se hur det blir resten av lovet.. Imorn äre stan med fanny&joanna som gäller sen kvällen får vi se=D sen efter torsdag kanske det blir en glasögonorm_emilia_f15 som strosar runt här på jorden. HOPPAS!! Int.

godnatt=)



orka 5 minus, 20 + på gotland på en fakestrand å jag är minst sagt nöjd!


mmm...



marabou, hur många klänningar gör dig glaaaad??


4 this one night

Jag är världens lataste, ligger å degar i soffan när jag tjatar till mig en popcornpåse av joppis som till och med är längre ifrån köket än vad jag är illa.... Nu ska jag ut å ta cykeln sen cykla till loftet? Hur aktiv är man inte?.. hjälp behöves btw till helgen och utklädnad=D har mina planer men vette fan hure lär sluta=) hörs sen(L)


Looooooooooov

Tisdag å höstlov kan det bli mycket bättre?? Idag efter lunch hade vi gymnasieinfo och jag är ganska säker på vad jag ska välja, i första hand blir det nog SPFL,sen tvekar jag mellan teknik inredning och design, eller SPMJ som tredje..Fast fjärdehandsvalet blir nog media,  om man ens har ett fjärde? Inte så länge kvar nu, räknade ut idag att det är 8 veckor kvar tills julafton och dvs utomlands=)))))=)=) wieeee. längtar som en tok redan. Nu ska jag göra nåt vettigt, inte sitta här.. PUSS=)

söt i smyg vill säga..


Segare än segast

Har igång tre nerladdningar nu, och det gör min dator skiiiiiitseg. Så jag har igång den inatt för att kunna se massa movies tomorrow=D, fast om jag kommer kunna sova det ser vi ju inte så troligt  för den brummar rätt lite..... 

Annars äre bra förutom att jag är fortfarande hungrig..  JAG HAR ÄTIT JA.. men som vanligt är det bara gnäll...... Godnatt iaf(Y)



om man gillar randigt hår så var ju min eldflammeskalle rätt snygg för 2 veckor sen. INT

PUSS






Saknar allt<3

Min hals dödar mig.

1. Jag har världens sämsta kondis.2 Min hals gör den inte bättre. 3. Gymnasiegrejen imorgon nån som har teknik första?4.Språk imorgon, kan vi inte snälla få slippa? 5.Hungrig, vi har fan ingen mat i detta hus. 6.Inga kakor för den delen heller. 7. Jag är sjuk min hals dödar mig.

NEGG NEGG NEGG, vi hörs imorn då är det lov! kuung


Dagens

dagens mående: bra
dagens humör: trött..
dagens borde: packa upp min väska..
dagens frisyr: svans
dagens klädsel: just nu?, Moröndressen
dagens planer: träna>hem>duscha>SOVA!
dagens längtan: glasssssssss=)=)
dagens fundering: varför har vi ingen glass, inga kakor , inget godis... INGENTING HEMMA???
dagens beroende: sängen, skulle se film för ett tag sen men det resulterade i sömn
dagens tråkigaste: att ove var lite surgubbe på gympan så vi fick sluta senare (U) (BUSSEN)
dagens låt: living our lovesong från the notebook, va ba tvungen att se youtubefilmen igen :]
dagens bild: nån gammal hözzt bild
dagens personer: familjen flintstoooooones och alla mina m8's


Åhhhhh



snälla........

I still need you this badly.

Hoj! Måndag idag, fan så surt med skola, det funkar inte. Jag var typ sjuk imorse men bara för att så for jag för att göra bort musikuppvärmningen, å de gick ju bra=) MVG - men minuset hehe de ta vi bort va;-) Ikväll har jag träning sen vet jag inte, kankse ska se dagboken igen? gärna. =)


The notebook

Några kompisar till moi hade igår sett the notebook och alla skrev och sa att den skulle vara så hiiiiimla bra och att alla grät å hela faderuttan.. Så jag laddade hem den idag och nu ikväll har jag sett den, och jag håller med, så sorgsen å så fiiin typ världens gulligaste film och slutet. Hur jobbigt är det inte? Har ni inte sett den så se den nu, DIREKT. :') Nu: sängen, godnatt!









OCH EWELINA!!!!!!
den här låten, och den här filmen. :') :') :')

dadada

Godkväll! Kom nyss hem från träningen, det är sååååååå jobbigt thaiboxning, fast kul men jobbigt. Nu ska jag ta bort mitt nagellack sen duscha och se film.. Tagga skola imorn! ni som har turen att ha det då.. ;-) PUSS=)


:')


Vad är klockan?

M....... jag är ganska sur, för jag har inget speciellt jag ska göra idag förutom att träna på musikuppvärmningen med min grupp, så jag ville som helst sova bort hela dagen sen bara göra bort det för alla andra lyckliga har ju lov imorgon också men inte vi. Så jag kände att näe jag orkar inte göra nåt idag, och sen vaknade jag halv 1 :D Wiee!! svinglad vart jag tänkte ba, jag har sovigt länge igen=))=) men sen skulle man ju ställa om klockan så den va ju bara halv 12. UH, så nu sitter jag här och har varit vaken i en timme.. Borde göra nåt vettigt men vi får se, om en och en halvtimme ska jag vara hos Katarina så vi får se om jag pallar göra nåt. FY så surt allt är idag orka orka orka ingenting.


Godnatt

Nu ska jag sova, sköööööönt! Imorn ska jag inte upp nå 11 för att fara på nå jävla stan, ursäkta språket men det förstödre min lördag. Sovaa vare step up 2 va bra men 1an är bättre, PUSS!




sometimes all you need is one.

Nu:

Nu ska jag se step up 2, nån som vet om den är bra? Har laddat hem den för ett bra tag sen men jag har inte fått tummen ur och sett den, så nu äre dags;-) sen har jag kvar lite godis i min påse också, ska bara hämta lite mer dricka sen är kvällen fulländad. pussar och godnatt<3


HOJT



simon kollar på mig och joanna som om vi vore nå.. jag vet inte vad, men jag saknar det. Gotland,Sommar,BRUN,gänget.. allt sääätan..

Hej jag heter Emilia och..


Jag älskar att plugga!!

...Jag hade lagomt fina tänder som liten..

..Jag lever på glass!

..Jag sägs ha en lillasyster som är ganska lik mig (INT)

m..

Jag är fan sär, åt på frasses med linn sen for vi och såg som man bäddar får man ligga hos joanna och efter ett tag bestämde vi att vi skulle fara ut, vi for förbi jonas en sväng men jag vet inte om de va så kul direkt.. så vi gick ut och  sen säger jag helt plötsligt att jag vill fara hem? va? asså jag ville ju verkligen det men nu när jag är hemma vad ska jag göra? Nöta dator en helkväll??? Så.. om du nån vem som helst typ.. vill hitta på någonting. RING ELLER SMSA!



Bensin

Sate! råkade spilla lite bensin i min godispåse? Dör jag? hoppas nästan de. Näe men dör jag så dör jag. Isf ska jag bjuda dom jag ogillar innan.. hehe.....

say fire truck


follow me and everything is allright

En tröja och ett par jeans (typ) rikare, fast så mycket fattigare :( 3.90 på maxi har jag hört så nu bär det av godiiiiiiiiis!!!


...

Lördag

Godmorgon, har noll aning om varför jag är uppe nu. Eller jo, jag ska ju på stan. Men va fan Emilia, klockan är inte ens 12?.. värt, men jag ska iaf komma hem med massa saker hade jag tänkt (så länge pengarna räcker då :$) men de göre nog en bra bit på vägen iaf. Min buss går om 10 minuter så jag ska bara borsta tänderna å lite sånna saker. Men vi hörs sen haaaree =)



Ni är absolut bäst. Jag kommer sakna er så himla mycket :( :(


dagens outfit

I måndags på idrotten råkade jag ut för en liten miss skulle packa ner understället och istället blev det strumpbyxorna, så jag kände att nu är det dags: vi tar en dagens outfit!(FIIINNNNTTT)

(bloggposén OFC)

Tröja: Nån reklam
Byxor:Umbro
Strumbyxor: HM

HAHA


HEJ HEJ..

.. Vi är en klass från kukskolan och vi vill beställa biljetter för en hel klass att se filmen kung fu panda, går det bra?
- Ja..., vars var ni ifrån sa ni?
- KUKEN


HAHAHAHAHAH, allvarligt så orkar jag inte mer nu.. Imorn blire att ställa klockan för att gå på stan, värt? Njae.. Godnatt=)



asså blond :( :(

''mingel vid dippskålen''

Hola! Vi är nu 8 tjejer hos johanna och vi har nyss stått och minglat vid dippskålen HAHAH, fan så rolig jag är=D. Näe har ingenting att skriva om nu, men vi ska ha en as kul kväll så jag antar att jag ska önska er en kul kväll också :)

kyss=)

du va du va du va underbar

Nu ska jag måla mina naglar med svart nagelack... hur skall detta sluta mina mates? Emo varning eller bara skitsnyggt? De får vi se om, om en halvtimma ska jag vara hos johanna har jag sminkat mig? nej, kanske ska börja me de=]


min käraste läsare :$

Klaaaaaaaar'n

Jag har typ en besökare nu, vars är ni? skämtar ni..




You don't know how you met me, you dont know why.

HEJ:D jag är svinglad att det är helg, en grej jag är mindre glad över är att vi har skola på måndag. Det är skam! fast vi är ju lediga på onsdag och sen veckan ut, det gillas=) Idag hade vi den där fotbollssaken på campus. Det gick ju som det gick vi kom näst sist om inte sist men jag hade ändå roligt sen kan man ju ''skryta'' och säga att jag blev matchens lirare första matchen :] sen andra matchen gjorde jag ett mååål=D fast futsal är så jävla kul, skulle kunna spela det året om=) så jag är glad att det är inneses nu:D

Ikväll så ska vi tjejer till furreburre och fira henne i efterskott som, tror det kommer bli as kalas=) sen annars har jag inte så mycket planer i helgen förutom att imorgon ska jag på schtan och köpa en tröja! JAG HAR ÄNTLIGEN PENGAR! pengar å pengar!! Nu ska jag duscha känner mig små fräsch ;). PUSS=)




Dmguld funkar i krig=D

Torsdag

Idag var mardröms dagen alltså.. Vaknade och var lagomt pigg, as usial. Sen hade vi fotbollsträning (?) typ, eller nåt. inför imorgon iaf, det gick inte bra, år och dar sen jag spelade futsaaaal... sen är min kondis (såhär) bra.. So provet kan ta sig för det gick sämst. No'n funkade, fast jag vet ju inte. Kan ju kännas bra sen va helt fel också.. Ikväll har jag träning, snarare om 27 minuter, måste dra nu. Puss å allt vi hörs imorn jag lovar det kommer massa bilder har ton att visa=)







1.knähunden<3<3
2.Moppetjejen min (14 dock)
3.Vet inte riktigt om jag har nåt att skriva.

Duktig

Jag är typ sämst i världen på att plugga, men mamma förhörde mig nyss lite på son och jag hade typ alla rätt. No'n skiter jag i, jag orkar inte. Det får gå som det går helt enkelt, ta det som det kommer. So är ändå viktigare... iaf ikväll, jag sitter nu och ser på generation fett. Asså stackars barn, 30 kg = 3 år, 10 kg per år? hur jävla friskt är det? inte alls. Näe men imorn har jag inge plugg bara träning det blir as nice=D sen snart en halv veckas lov=) löööv=) puss puss :*

Let's make a list

Först vill jag bara börja med att säga att skolan är ett jävla straff. Plugg är ett straff.. orkar fan inte mer alltså..

den här listan jag gjorde v.42, hur mycke är avklarat tror ni? pluggar jag som en gäälning?

må:
engelskaförhör-verb
tis:-
ons:hk prov
tors:inlämning av engelska uppsatts minst 1 A4, + no prov & so prov
fre:

Svar: Nej.. Jag har kommit fram till att jag är nöjd med ett G, jag är nöjd då. För jag behöver inte lägga ner allt för mycket tid och inte bli besviken heller. Fast  jag har ju sänkt mig lite också vi säger att  jag strävar högre. Men när jag är trött som en jag vet inte vad, så går det bara inte...
så, det blir att tagga både NO&SO prov imorgon, sen har alla 9or på norrhammar sovmorgon imorn också,förutom jag! för vi har träning med futsal laget som vi ska spela med på fredag, och gissa vilken tid den är?  JO 8. Tackar! not, vart absolut inte glad när jag fick veta det=) men men, glad ska man vara. Ikväll har vi fotbollsmöte och jag borde verkligen plugga nu, får inte ens sitta vid datorn men jag måste. Dras typ hit. Sen är det svinit kallt ute också, hade fotboll UTE imorse.. det var ju?!? kul. Långt och himla ointressant inlägg men det får sunka! hehe puss:*

Tisdag äre väl?

Mina dagar ser ut såhär nu ungefär, eller har gjort i 2 dagars tid iaf.

vaknar halv 7 känner mig jävligt taggad till skolan, far till skolan somnar alltid efter lunch (höll på att avlida idag så trött jag var) sen far jag hem med bussen, kommer hem försöker plugga men somnar med boken i fejan. Mamma sliter upp mig när vi ska äta, sen äter jag och efter det försöker jag plugga igen, satan så dålig jag är. Sen.. orka att det ska suga mest i hela världen att plugga. Jag hatar plugg!

Imorn har jag HKprov, kan det halverst ska läsa lite till, sen på torsdag har jag SO&NO prov.. har inte ens börjat plugga, så ikväll blir det väl att sitta uppe till 12 och plugga. Är verkligen less nu, så jävla less.

Wake up wake up, this ain't just a thing you just give up give up.

Nu har jag pluggat såhär mycket () haha.. ne men nu är det dags.. orka.....
annars så hare blivigt mycke låtar på sistonde men det funka. PUSS


Måndag :)

Hola! känns som varenda gång jag skriver är det måndag, men det är ju bra för då äre snart lov jue :) Skolan idag då imorse pajade min platttång (U) stort U hjärta... orkar inte, har inga pengar att köpa en ny eller jag får ju pengar idag, men de är absolut inte till en ny plattång.. ska typ gulla lite med pappa och säga att jag är BEHOV av en då brukar det oftast komma in lite cash på kontot om jag säger så ;-).. Så ifall du ser nån med ett stort burr på skolan kan det vara jag.. Ikväll är det plugg för hela slanten, nice.. intch! men,det få funka. Aje vi höres=D puss :):)



Föresten=)!

Så är den här låten gaaaalet bra=)=)


Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite..

Kan nån säga varför jag är en serie före alla andra? Thanks! Ikväll hade vi våran första thai-boxning och det var allvarligt den jobbigaste träningen jag varit på i hela mitt liv, vilken FYS... min mage is ded. = död på riktigt.. fys i typ en timme sen övningar, och ja, varenda söndag. Jag kommer ju att gruva mig. Killen som ledde han var inte den lugnaste heller. Men det var king ändå! Nu har jag ätit massor sen jag kom hem och jag känner att eftersom jag tränar måste jag få äta lite glass också. Visst?.... hörde jag ett ja? BRA=)



2 you, U2

Ingen som har nån bra musik att skicka? har bara massa gammal musica som jag har hört 1000 gånger och alla ba ''man blir aldrig less'' men det är en lögn.. Fanny är iaf bäst och vi är typ syskon, nästan.. gäälet! Ikväll har vi våran första träning på 10480437 år.. känns skönt sen har vi nya tränare också, Janne och Stina de bli no bra=D Imorn är det skola, jag har laggt upp värsta schemat hur jag ska plugga.. Hk idag fast juste, nu sitter jag här. Det gick ju bra?måste skärpa mig.. seees

Godmorgon

Vi startar dagen med glass... hejdå

1,2,3,4,5,6-100

LISTA.........



1. Tre namn jag lyssnar till:

emilia,emi (agnes din .....)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

att jag är så HIMLA smart eller nåt..

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

lite kort kanske?

4. Detta är jag rädd för:

att nån man känner ska dö typ

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

sömn,pengar och kärlek

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

snatta,få mvg på franskan,stiga upp på morgonen

7. Detta tycker jag om att göra:

umgås,sporta skratta osv =D

8. Detta vill jag göra just nu:

sova kanske :$

9. Bästa känslan:

kärlek&glädje delar förstaplatsen :D

10. Värsta känslan:

osäkerhet, haha? finns det ens nånting som heter så?=P

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:

rolig,snäll,omtänksam,SNYGG skoja

12. Är jag kär just nu?

nää =)

13. Jag vill gifta mig?

säkert nån gång:)

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:

orka skriva alla=/..

15. Min käraste ägodel:

sängen lääätt, fast.. kanske kameran eller mobilen inte så lätt längre..

16. Något jag vill ha i present:

pengar

17. Detta har jag på mig just nu:

gråa byxor,en svart tröja å underkläder såklart

18. Favoritkläder:

 jeans eller leggings

19. Favoritdjur:

 min katt!

20 Följande musikstilar tilltalar mig mest:

ingen tilltalar mig direkt.

21. Favoritlåt just nu:

coldplay viva la vida tep=)

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

rast annars svenska typ :)

23. Stjärntecken:

kräfta

24. En bok jag älskar:

jag läser aldrig.

25. En film jag älskar:

ps i love you ;-)

26. Tv-program jag gillar:

GOSSIP GIRL!!!

27. Favoritdoft:

dkny röda=]

28. Detta äter jag gärna:

surströmming!

29. Dricker helst:

coke :D

30. Favoritgodis:

surt

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

typ australien eller thailänd

32. Färg på mina ögon:

gråa typ?

33. Min längd:

ynka 165.

34. Jag tror på:

gud<3

35. Jag spelar:

fotboll

36. Person jag beundrar:

moi,me och mig

37. Så här bor jag:

i en villa på mbhooden och lägenhet=)

38. Antal döda krukväxter i hemmet?

inga plastblommor it is kanske

39. Det här tänder mig:
din rumpa

40. Det här gör mig avtänd:

äcklig andedräkt å fötter fy..

41. Favoritfärg:

svart funkar

42. Favoritcitat:

''äta bör man annars dör man''... ''äter gör man, ändå dör man''

43. En hemlighet jag vet:

att du är snigg

44. Bästa present jag fått:

presenter funkar vad det än är ju:D

45. Senast köpta skiva:

ojdå de va ett bra tag sen, ingen aning..

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

allt, jag är perfekt!!.. HAH

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
missade du svaret på förra frågan eller??

48. Udda förmåga/egenskap:

jag skrattar ALLTID åt mina egna skämt, för jag är så sjukt rolig

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

en mygga blod<3 skämta

50. Vad lyssnar du på just nu?

fannys andning

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

vaknat,ätit,tv,hockey,fannY osv:D

52. Var är dina föräldrar födda?

el stockholmo och elvsbyn

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

ingen aning

54. Vilken är din favoritrestaurang?

frasses, alltid<3

55. När badade du i en pool senast?

edda hihhi några veckor sen=)

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

jo, spelade tomtefar i ettan

57. Hur många barn vill du ha?

0 änsålänge

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

hårdrock

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

moderat för alltid

60. Vad har du för TV-kanaler?

1,2,3,4,5,6,8,cartoon,nicelodion,discovery,mtv osv osv

61. Har du åkt moped någon gång?

aldrig

62. Har du busringt någon gång?

aldrig

63. Har du fått felparkeringsböter?

nepp

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?

jo om jag skulle våga

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

ica maxi, lämnar aldrig mb<3

66. Har du en egen trädgård?

ja, hallå vem har inte ett eget potatisland liksom?

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

björne, nej juste han är inte tecknad.. ..

68. Kan du alla orden i nationalsången?
men ja

69. Badkar eller duschkabin?
jag föredrar fontänen på torget

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

typ ingen jag kan komma på..

71. Favoritpizza?

hawaii, eller kebab

72. Chips eller popcorn?

chirre

73. Vilken färg på läppstift använder du?

plommon-gul (eller)

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

ja vem har inte??

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

mitt liv är som en skönhetstävling, miss emilia.

76. Apelsin- eller äppeljuice?

multivitamin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

fanny hamburgare å rolle da

78. Favoritchoklad?

hur många rutor gör dig glad?

79. När röstade du senast?

jag och fanny överröstade alla på hockeyn idag gills det som en ''röst''?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

tomater, äter ändast det i ketchup form

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

jo, dm och futsal<3

82. Är du bra på matlagning?

VG i hk behövs nå mer?

83. Klarar du att tanka själv?

nej jag är invalid

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?

nej sånt skit skippar vi

85. Pepsi eller Coca Cola?

''allways live on the coce side of life''

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

nee

87. Vad var det senaste du handlade?

chokladboll

88. Har du kräkts offentligt?.

nej

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Hitta sanna kärleken sen ska vi bli mångmiljadärer :D

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

nej typ inte

91. Har du ringt något betalnummer?

no

92. Kan man vara vän med sitt ex?

ja varför inte?

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

farre-morre

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

jag föddes flintis

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

''välkommen till röstbrevlådan, tala in ett meddelande efter tonen... beep(ton)''

96. Vad har du i din väska?

inget har ingen väska när jag ska sova

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

nja vet inte, brukar som somna dirr

98. Vad har du att vara tacksam för?

nae jag är en otacksam liten jevel

99. Var hittade du den här listan?

en blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

ingen för den tog alldeles för lång tid, palla...


Nu har jag och fanny alltså svarat på hundra frågor om mig, om du läser alla,, ja då känner du mig ganska väl.Jag har nackspärr nu, ska göra nå annat godnatt, ikväll sover jag hos fanny PUSS!!


mmmyes

Jag och fanny kom nyss hem från hockeyn, där vi har kastat godisar i folks huvuden.. eller hur fanny?.. vi har varit förbi på ica en sväng och fannys pappa betalade så vi saftade på med chips,dipp cola och ben och jerrys... Maah, vi tog inte en så god smak på glassen men de funka! ehm, aik vann iaf ,, HEHE ser ni bryr er en mängd, nu ska vi fortsätta se cribs som är på mtv ha de fanny hälsar PUSS:):)


2 months

2 månader kvar till utlandet är jag taggad eller är jag taggad? TAGGAD! wie :D jag håller typ på att bli sjuki, har ont i halsen och jag kan inte bli sjuk i veckan, sen har jag ingenting att göra nu heller.. kanske borde plugga? på en lördag? Ja.. jag har ju inget annat att göra så det borde funka. Men sen när började jag plugga på lördagar?? jobbigt.


lillevän ♥

Lördag

Förlåt moi för dålig uppdatering som det nu heter, men jag har inte haft tiden.. Igår var det skola som vanligt sen stan en stund och efter det fanny=D ikväll så ska vi på hockey jag och fanny då ;) har typ inget att skriva nu. Borde bara duscha, så ses=D

Hur fräsch?



är inte den här frisyren?? mumms

v.43

Nästa vecka har vi alltså..

må:engelskaförhör-verb
tis:-
ons:hk prov
tors:inlämning av engelska uppsatts minst 1 A4, + no prov
fre:so prov

FY&FAN.

Utvelingssamtal

Kom nyss hem från skolan<3, tänka sig.. jag slutar 8 idag, not. Har haft utvecklingsamtal, känner mig utvecklad?;S haha inte alls. Men det gick bra, det går fan bra för mig i skolan nu braaaaaa jobbat! nu ska jag städa plus packa. Imorn är det fredag och fanny hela helgen! bäst bäst bäst puss:*


alltså..


hörde att DU skulle komma hem till mig och städa




dåså bra tack!

babaraba

Helgen väl planerad nu faktisktt=))=)=) annars var träningen kul å jobbig 60 kg fanny varje gång! Nu framöver varenda onsdag gymma, hur skall detta sluta?



en bra idé kanske?;D

the bells are ringing


''å nej blev visst lite sär skrivning''

Jag är inte bra på att stava har jag märkt.. idag har jag varit trött,trött,trött& faktiskt lite mer trött. Vi var på stadsbiblioteket och hörde  på  en kille, eller en man kanske jag ska säga..som hade varit med om en olycka och blivigt förlamad från bröstet och neråt, jätteläskigt faktiskt. Efter den hade vi vanlig skola och vi skulle komma på en blues (stavning?) på musiken, det gick ju som bra.. jag erik,philip och linnea slog ihop våra ''kloka huvuden'' och det resulterade ju i en fin sång iaf :)

Ikväll ska jag och Fanny å gymma:) fast först hade jag tänkt sova en stund (JAAA,jag sover hela tiden förutom när jag inte äter) så sluta klaga. men vi hörs!=D


''ni toppar listan♥'' ;-)

I used to rule the world, Seas would rise when I gave the world

Goderkvällen eller nåt? Ikväll har jag då varit på loftet och chillat..eller chillat var där en stund sen gjorde jag och Nathalie bort oss så jag har aldrig (förutom den lilla incidenten på shell (a)) skämts så mycket fy&fan. Efter det iaf så sprang vi ut och körde hem, vill inte ens tänka på det. När jag kom hem duschade jag och vi har ett nytt shampo, eller prov shampo typ små påsar ni vet? vet inte vad det heter men det var as braaaaaa! hade typ tjorvtort hår innan och nu äre mjukt å fint vella märket var det iallafall, har ni sett den nya reklamen? typ de! där har ni det. (hoppas ni antecknar) nu ska jag se dh sen har jag också kommit på att coldplay är djuuriskt bra=D



jag har en fin insida..


21.41
KAYLA DEN LILLA SNORUNGEN SKA SKJUTAS ÅÅÅÅÅHHH!!!! hon borde inte få finnas seriöst du förstör ju allt!!!!!! orkaaaaaaa

081014

Så.. kanske ett lite mer seriöst inlägg nu, skolan gick  bra förutom att jag somnade och ville sova bort resten av mitt liv kändes det som.. varför ska man alltid sova så gott på lektionerna? de är ju jävla onödigt. Och igårnatt somnade jag för sent.  gick och la mig vid halv 12 sen 5 i ett fick jag nog. Ofta jag ska ligga och ''försöka sova'' i en timme och 25 minuter? nej tack, så framöver ska jag vara uppe tills jag somnar (?) Efter jag kom hem åt jag upp resten av glassen, nu är det illa.. nyttiga tider visst?

men imorrn då ska jag och fanny gymma så det ska nog bli bra typ 1-2 gånger i veckan plus träningarna då=D satan va lämmen jag lär vara när allt börjar oj oj. Ikväll ska jag nog till loftet om inget annat kommer upp, har ingenting för mig annars, sen äre ju gött godis där å så de e nice=) men vi ses puss idag kom mitt paket från hm också vill ni se va det va?==))=) jovars tänkte de=D


Tisdag

-Trött, har en säng en meter ifrån mig nu, behövs nåt mer? nja tänkte de. SOV GOTT skriv seeeeen :)




1. rebecca och jag i sovhytten till sommardm 07 fina..
2. dmguld mot burträäääääääsket!!


oj så tråkigt

1. en bild på dig som liten

tuff som sataaaaan

2. din bästa vän

vem annars?

3. en lycklig stund 

liseberg!!!

4. när du är som busigast

spegelbilder fanny.. you name it haha

5. någon du litar på

eliiss
6. en bra dag
 
gothia invigningen!!

7. en konstig bild

haha vad hände?

8. en bild där du var fotograf


12. senaste personen du talade i telefon med

<3<3<3
13. något/någon du saknar

Gunnar Karlsson, bästa tränaren genom tiderna!

16. någon du vet förstår


17. den fulaste bilden på din dator


18. någon som alltid ställer upp

Joppi!!

20. något du ångrar:
att jag färgade håret ååååååååååååhhhhhhhhhh

21. du och en snygg kompis

furreburre lingon snurre är gode snygg ju

22. en bra lyssnare
HAHA SKOJA..

alla 3=)=)

23. något som gör dig lycklig:

laget såklaaart :D

ful-fulare-fulast-okej

Jag färgade ju mitt hår igår, sen gjorde jag blonda slingor det vart inte snyggt alltså! typ ljusa partier över hela skallen (smetade slingor) vilket resulterade i en arg emilia, så min älskade mamma köpte avfärgning åt mig idag på stan plus en ljusbrun färg, nu är det ganska fint ändå. Bättre än förr iaf, känner mig så ovan så att det inte är sant, men det kommer antar jag :) helbrunt, kanske kommer nån bild sen de får vi se om, annars så for jag på fotbollsavslutningen iallafall och jag tror vinterträningarna kommer bli kalas ändå=) 2 innomhusträningar,löpning på combihallen och thaiboxning. Lääääättt!


Annars har jag fortfarande ont i magen och franskaprov imorn fortsättningen alltså wiiee.. kommer gå så bra! ;) .. har också en hel half baked glass framför mig nu. borde äta mindree.... sen vann jag och linnea ätartävlingen ju, en hel pizza var till och med kanterna, jag sprängs. fast nu: glass :D  ses =D



Grattis johanna! bara så att ni vet.. såhär glad blir johanna när man ringer alla på hennes samtalslista, speciellt viktor ;) hehe ;D♥

Don't slow

Har du:
ett förhållande:
Nedå
en bästa vän: bara en? ;)
blivit kär vid första ögonkastet: nepp
skrikit åt en lärare: det har hänt :P
kysst någon och sedan ångrat dig: japp
ljugit för dina föräldrar om vart du är:  jo
några smycken som kostat över 1000 kronor: nej inte det
snusat: nej
rökt: nej

Dagens:
klädsel:
mjukis & en tröja
frisyr: brun/gulhårig behöver jag säga mer? jävla skitfärg.
låt: alla gillar brudar kanske? bara för att den är min ringsingnal då ;)
vill ha: fint hår igen
sjuka: varför färgade jag ens?
beroende: ingenting
saknad: håret eller tänkte ni person? ;P hehe
köp: inget
godis: inget hittills
attityd: sur och sur..

Första:
bästa kompis:
johanna hallberg granneeeeeee=D
bil: ingen
husdjur: hamster :]
semester: Mallorca
jobb: typ i cafét på mb :$
köpta skiva: oj ingen aning, kanske nån hit for kids? ;-)
piercing: öronen
konsert: typ riktiga? lasse winne
fylla: det väntar vi med visst?

Blandat:
är du blyg inför det motsatta könet: det beror på hur väl man känner personen ju.
hur gammal blir du nästa födelsedag: 16 stora jordsnurr
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: minns inte,säkert..
använder du huvtröjor: ja, önskar jag hade fler bara!
vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: jaa! tatuering på handleden gief
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: vet inte, delad förstaplats kanske?

10 sista:
personen som sms: Fanny
personen som du kramade: Pappa
personen som ringde dig: Fanny
personen som du ringde: Madre
alkoholdrycken: jag dricker inte
bilfärd: längesen ju
filmen du såg: halva pretty woman
gången du grät: imorse av min mage (U)
måltiden: frukost today

9 skulle du:
våga hoppa fallskärm: JA SOM FAN
våga hoppa bungyjump: NEJ
kalla dig själv lycklig: ja det är jag =D
hellre ta bilden än vara med på den: haha helst..
kunna gråta över en kille: ja
kunna gråta över en tjej: ja
ljuga för någon: haha ja klart,fast inte vem som helst;D
kunna springa 50mil: ONEJ ALDRIG

5 val:
solnedgång eller soluppgång: nedgång
sommar eller vinter: sommar!!!!!!!!
vilken ålder har varit bäst hittills: 15 såklart
sova på sida, mage eller rygg: mage<3<3
kramar eller kyssar: båda=)=)

4 saker:
du gör när du har tråkigt:
ser på tv lalal osv
du gjorde igår kväll: färgade håret, sorligt nog
du kan höra just nu: radion
du inte kan leva utan: smink<3<3<3!!! skämta, typ familjen vännerna osv

3 personer:
du kan berätta allt för: Fanny,Elina,Mamma
du tycker om: det finns gått om sånna
du inte gillar: dryga personer som tror aningens för mycket BLÄ borde utrotas

2 val
Coca Cola eller Fanta:  always live on the coce side of life ju
hund eller katt: ''vem får inte följa med på systemet'' HUNDEN KATTEN GLASSEN,hunden katten glassen!!

1 önskan:
om jag berättar gåren ju inte in jue :D



Jag mår

Så sjukt jävla dåligt magen dödar mig. Fotbollsavslutning ikväll jag orkar inte.. min mage(U)(U)

skit


Vilket håll lutar det åt?

Hoppas som fasen att det här blir bra nu, håll en extratumme för mig nu c'mon!

23.29


lätt och va glad  när håret ser ut som?? ja vad ser det ut som..

let's just stay calm



Kan ingen bara fara och köpa glass åt mig? snälla......


Lördags bilder




1.oxfilekebab pizza gött rebecca? 2.maoam eller MAOAMA 3.''jag mår röv'' 4. vad hände? 5.kry 5 på morgonen 6.eld 7.vad är det i paketet!? 8. resultatet 9.chirre 10. vad hände med slutartiden? 11.en glad maoama 12 slutartid?

Söndag rätt PIGG

Goddag för dom flesta, godmorgon för mig.. kom nyss hem från Lisas stuga det var råkul, vi åt pizza,badade och såg film,sen var vi typ uppe till satan vet när......

Orkaaa kommer vara rätt kry imorgon..Sen mitt i natten var det nån som stängde av vattnet så hur gick man på toa då?? Vi fick köra typ campingstil så jag och Johanna var aningens rädda fast som tur var hade vi ändå Rebecca som följde med oss ut hehe. Sen åt jag och Rebbis så mycket att när vi satt i soffan (satt å satt,halvlåg typ) så fick vi ingen luft vi var alltså tvungna att som harkla sig för att få luft hur friskt är det? typ 3 chipspåsar ett kilo godis en pizza var 6 liter läsk har vi förbrukat på typ 20 timmar knappt...  känner att det går rätt bra med nyttiga tider nu (Y) annars  behöver jag  en dusch nu fräsch som jag är..


tog typ 60 bilder så vi får kanske se om nån hamnar här, en jävligt läskig bild som vi tog när vi skulle springa ut i vattnet var den här, vi var 4 som sprang men hur fan lyckas vi med att bara 3 ska synas??



annars kan ni ju tänka er hur varmt det var att bada 11 oktober rekord typ!


gratis godis på ica maxi!

Iaf för oss... vi var nyss på ica och skulle handla till ikväll,jag fanny&rebecca, vi köpte typ 3 chipspåsar dricka och godis,dipp och godis för 62 spänn! fast då var det bara det att när vi betalade blev det bara 88 kronor, så vi fick 9hg godis helt jävla gratis så himla värt! tack du din dumma blondin som satt i kassan, vi kommer alltid komma ihåg dig HAHA ;) åååh så värt=D

God morgon folket!

Igår var jag med fanny vi for till ica å köpte glass som för övrigt var den godaste vi har ätit, den nya ben och jerrys, half baked hett den=), chokladglass med kladdkakebitar i så vi tröck typ i oss en sån på 20 minuter. Sen kände vi att vi var lite mer hungriga så vi gjorde varma mackor på det också, höll på att ramla med moppen 10 gånger igår när vi körde det är ju as farligt nu.. Men det är så långt att gå överallt ;-) sen var vi på loftet en stund också med Isabell,Elina,Joanna osv men det sög där igår bara yngre hehe så vi var coola och for hem.

Idag då, jag har nyss duschat vaknade halv 8 sen kunde jag inte somna om men då sket jag i allt och typ låg och tvingade mig själv att sova, så jag vaknade halv 12 och nu sitter jag här=) Idag på dagen ska jag vara med fanny sen fara med några till Lisas stuga och se skräckisar, har hört att det är ganska ensamt ute så jag kommer dö förmodligen... om inte annat på vägen dit när jag ska köra hehe.. näe nu ska jag äta frukost c ya later=D


strike a posé HAHA


Fanny och jag i tårar...



HAHAHAHA så jävulst kul

nu är det illa

jag - vars är du??
pappa- på väg hem
jag - vars????
pappa - vid lassarettet...
jag - SKYNDA!
pappa - varför?
jag - därför
pappa - du... fuck off!


HAHAHA sen när??


annars helt okej!


helgtre=D

Hemma & helg faaaaaaaaaaaan så skönt :D åkte buss idag därför tar det en herrans tid att komma hem, fast bättre än att köra moppe idag & ramla.... eller hur katarina&linnea?;D;D haha, har ingenting att skriva om men det kommer det kommer =D ses & hörs PUSS:)


sen så har skolkatalogen kommit, ska jag ens VÅGA titta??????








Fredag-HELG

Helg!!! snart iaf, sitter i datasalen och har nyss valt nåt gymnasiesak, typ om vilka vi ska få information om, jag tog teknik,spectrum (friluftsliv&ledarskap),bf& media. Har egentligen svenska nu men jag orkar inte gå ner.. sen fick jag tillbaka min skrivbok och jag hade MVG=D fett bra första för iår faktiskt :$ Ikväll ska jag vara med Fanny & imorgon också. kung! det ända som fattas nu är gratis sms gief nu! hejs :D





lite ''nya'' bilder=D


du får inte göra om mitt namn och kalla mig för din..

''du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet..du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet,men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill, du får be en bön med tiden.. Du behöver räcker till. Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro, så att allting som vi lovade oss själva kan få gro''



ny låt till beroende listan världens finaste sååå jäkla bra!!

Mitt måtto


Torsdag- Lite Grön Kryptonit i Fittan

Tjabba, franskaprovet idag var det svåraste jag gjort hittills.. satt i 50 minuter och skrev ungefär 3 meningar? kalas, fast vi får fortsätta på måndag med provet så jag får fortsätta då.. (??) efter skolan när vi egentligen slutat hade vi nåt info om gymnasiet, jag orkar inte välja nu, jag vet inte ens vad jag vill bli när jag blir ''stor'' ju.. vem klarn vet det egentligen? :) har inget mer att skriva om, fast sålänge kan ni ju kolla på den här, den är SKITROLIG HAHA!!


Jason Mraz fe Colbie Caillat - Lucky



världens finaste duett med världens sommarkänsla åhhh :') =)=)


nu känner du moi

HUR
Svarar du i telefonen:
mob hallå? hem hej det är emilia

Gör du när du blir kär i fel person: gör och gör? vad gör du själv?

Mycket pengar har du i plånboken just nu: 0 (mina ynka 9 kronor är i jackan ju)

Mycket är klockan: 17:46

Många kontakter har du på msn: typ 300 kanske ne ingen aning har inte varit inne på msn på år& dar

Fick du detta test: från nån annan flitig bloggare

spenderar du en regnig dag bäst: nästan 100 på att det inte är ute iaf!

VEM
pratar du med just nu:
hehe ingen

ringde dig senast: fannyyy

pussade dig senast: hihi mamma

ville du kasta en sten i huvudet på: ingen känner mig snäll idag

saknar du mest just nu: fotboll satan träningskit börja om!!

är din bästa vän av samma kön: johanna fuhrman

är din bästa vän av motsatt kön: PASS det vart svårt

är ditt tionde sms ifrån: Katarina Holmström

ska du träffa imorgon: alla mina skolkamrater ;) ..

umgicks du med senast: linn,sofia å ellis

festade du med senast: festar, sånt gör jag INT

JA-OCH-NEJ FRÅGOR
cyklar du utan händer:
ja ibland dom få gångerna jag cyklar

gråtit en hel natt: neej=D

druckit så du spytt: näe tror inte det

åkt vattenskidor: JA KLART

åkt rullstol: jajemen

gjort en bakåtkullerbytta: Självklart hellre bakåt en frammåt HEH

köpt lösviktsgodis för 50kr: jodå=D

haft träningsvärk: ohjaaa

önskat att du var det andra könet: kanske inte önskat,men velat prova vill man ju=D

velat vara ett djur: typ en häst

tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: hhaha kan faktiskt se mig en av dom framför mig nu

hatat choklad: NEJ gud nej

VEM
är i rummet med dig just nu:
tvn så ensam

fick du senast sms från: fanny=D

tänker du på nu: gud

pratade du senast i telefon med: fannyy där me

sa du senast "jag älskar dig" till: fanny där med satan =D

önskar du var med dig nu: mina vänner

är din favoritsläkting: farmor tror jag, världens godaste bullar

i din skola går dig mest på nerverna: en viss kille som är 2 år yngre men tror han är minst 2 år äldre tar faktiskt priset

VAR
går du skola:
norrhammar

är din telefon: i knät (var tvungen att kolla vem smsen var ifrån jue)

är din mamma: i köket tror jag

sover du: i min hundratjugo centimeters

handlar du mest: stan? HAHA så fyndig

fick du tag på tröjan du har på dig just nu: gina=D

åkte du senast bil: oj de va ett tag sen

är du nu: i pontanus rum

VAD
åt du senast:
middag

drack du senast: mjölk

är det för färg på dina byxor: svarta byxor

är den närmaste saken som är blå: lampan

gillar du mest med skolan: klassen

har du på fötterna: hål i socken :(

är din favoritfärg: svart haha näe jo, svart!

vilken film såg du senast: REC och aldrig mer..

hör du just nu: nån psyk reklam på tvn

HAR DU NÅGONSIN
hånglat i mer än 3 minuter:
haha vilken merit men jo=D

sovit i en annan säng: jeo

hånglat på en bio: neeeeeeee sorligt nog haha

hånglat i skogen: haha beror på vad som menas med skogen haha

tyckt att din kusin är het: nej faktiskt INTE

sovit naken: jajemen=)

kört över hastighetsgränsen: har man snabb moppe har man (HEHE...... ;))

målat om i ditt rum: nej tapeter ftw

dansat framför spegeln: haha jaa

fått hicka: ja fast endå länge sen nu

dumpat någon: jepp

stulit pengar från en kompis: nej aldrig

hoppat i en bil med folk du just träffat: haha ja

smugit ut ur ditt hus: ja

varit i slagsmål: nepp inte på rikt

haft känslor för någon som inte känt desamma: tyvärr så hare hänt

hånglat med en främling: inget att skryta om

älskar eller saknar någon just nu: japps==)


Onsdag.

För det mesta är jag bara skittrött, har franskaprov imorn och böckerna är såklart på skolan, hur fan lyckas jag? Det är ju frågan.. har no inget mer att komma med tyvärr... inga bilder heller, satan så tråkig... fast fanny, du är bäst!!!!!!!!!!!!!


VARS ÄR MIN KAMERALADDARE???????????????????????????????????

Dagens..

Dagens humör: trött och tjollrig
Dagens borde: sova
Dagens frisyr:  som sagt, min bra förklaring på ''handen i håret bakåtslickat,trött-dag-frisyr'' HAHA
Dagens smink: vanligt
Dagens klädsel: leggings linne kofta lång (DOCK)
Dagens planer: skolan-hem-sova-loftet
Dagens vill ha: pengar!! fattig som kardar
Dagens längtan: helg
Dagens fundering: varför äre jul om typ 2.5 månad??
Dagens beroende: kylskåpet
Dagens personer: alla mina classm8's sen familjen
Dagens roliga: min lilla incident på shell (A)
Dagens låt: Sonja Alden-Du får inte  (BÖR LYSSNAS PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!)
Dagens bild: inga bilder idag heller, fan så tråki=D

Jag är 15 år och kan inte ens tanka

Har kört med blinkande bensintank till skolan från skolan till stan från stan till skolan sen hem igen idag, så jag kom på att det kanske var dags att tanka. Med tanke på att jag är hos mamma nu så orkade jag inte köra till ok så jag for till shell istället och skulle då tanka, jag tankade och satan vad fort det gick, när man tankar på ok måste man stå och trycka flera gånger för att det ska bli typ 50 spänn men jag höll bara inne i en halv hundradels sekund typ. och då vart det för mycket pengar, så jag fick skämmas som satan och gå in och säga, ''jag har för lite pengar kommer och betalar snart'' så jag gjorde det, jag har aldrig skämmts så mycket i hela mitt liv, fan för shell.


Utan att ens tänka

HEJ Tisdag:Orkade verkligen inte imorse så jag hade handmärket i håret om ni fattar typ en hand slickat bakåt eftersom jag var så trött... ni kanske inte fattar men jag gör det iaf. Vi for på den där teatern och jag ångrar nästan att jag satt mig typ längst fram för en av skådespelarna spottade skit mycket när han pratade fast den var lite rolig iaf sen såg jag ju bra också, för det brukar jag aldrig göra på bio osv ;-D Efter teatern for jag amanda,tilda jessica karin rebecca o alla fler på frasses för att äta lunch mmmm mycktet mycket mycket bättre än skolans körv med mos. Om man ens kan kalla det korv när det simmar i fett?haha.. hur som haver for jag tillbaka till skolan och där fick vi nå ''uppåt puffar'' typ komplimanger som alla i klassen hade skrivigt om en, alla i hela klassen förutom jag och ahmed hade fått iaf EN ''smart'' TACK 9e. jag hade mest typ ''passar i sin pannlampa'' haha? vad är det för kommentar, sen hade jag typ pratsam,snygg... I sin pannlampa, det var ju den största besvikelsen... sen fick jag faktiskt en ''fina sockar'' DET KÄNDES bra!!! fina sockar och snygg i pannlampa, visst nappar du direkt?;D fast kul var det. speciellt stavningen ''fina såkar'' mmm snel-hezt den där som skrev det, sen jag kom hem har jag städat mitt rum och sovigt, jag sov åvanpå min bäddade säng sen började jag frysa och kröp ner under överkastet sen fastnade jag där och utan att ens tänka blev jag typ strypt av min egen bäddning? aldrig mer bäddade sängar, O-BÄDDAT 4 life!!! långt inlägg men vem bryr sig? inte då jag, ses när vi ses=)


min hårdrocks kompis(L)

It doesn't matter if your black or beige????????



Den stora frågan: FÄRG?

visst?

Mörkerorienteringen gick  bra.. haha, eller. Jag sprang ju inte men fikat gick bra och vi var faktiskt ovanligt snälla när vi ropade på alla som gick fel typ ''här är kontrollen, hääääääääääääär'' osv skit snällt verkligen.Plus till mig HAHA! efter jag kom hem typ klockan 8a ungefär drog jag till loftet och va med N&E haha.. sen for jag hem, nu ska jag snart duscha sen sova, ska se nån teater imorgon med skolan som förmodligen kommer suga... men hellre det än BIS iaf=D näe duscha tjing hejdå puss ja allt :*



såhär bra är jag på orientering, bryter av trädet å hela alltet

tränartre sökes


lite risigt men alla borde läsa norran ju?;)

Måndag

Skola... har typ ingenting att skriva om, ikväll har vi mörkerorientering... Jag ska sitta vid en kontroll och pricka av, hehe mycket roligare och skönare än att springa runt i regnet som hela övriga tellus ska göra... Sen får jag ju fika också hihi... fick föresten höra idag att jag är lite ''arg'' på min blogg, haha mest för att jag klagar och är negg och skriver hur jobbigt det är att till exempel gå till kylen och hämta nåt att äta. skärpning från och med nu ska det här vara en glad blogg. vi ser hur länge det håller. C ya ute i skogen=)



slappppppppppppp

Istället för att duscha så spola jag upp ett bad och låg där tills jag blev ett russin sen har jag sett gossip girl på tv och ätit kladdkaka, jag ska nog alltid slappa på söndagar framöver tror jag så himla skönt ju :)


städa?

Ungefär såhär: ( )mycket har jag gjort idag alltså ingenting, försökt städat mitt rum det är inte ens klart än, klarade att bädda sängen fast fastande typ direkt vid tvn, sen såg jag massa skit serier på tv började tänka om jag kanske ska städa lite till? plockade in i garderoben lite kläder och sånt packade upp mina väskor. Fastnade i sängen igen, låg där i en timme typ när jag kom på att jag har ett par skor i morönbagen som är halverst blöta, packade upp dom och ja samma veva igen, jag har alltså lyckats typ ''städa'' halva mitt rum på ungefär 4 timmar? bra jobbat, sen har jag inte duschat eller nåt kanske ska göra det, ser ut som en katt i håret så nu blir det fan duschen synes=D



inte ens lite lika


Söndag

Godmorgon, vaknade typ 1 skulle gärna sovigt lite längre men jag var fan för hungrig för att ligga kvar.. haha, så jag gick upp och åt och nu sitter jag här=) idag ska jag nog inte göra nånting.. typ städa mitt rum kanske? orka.. vädret suger piss och stämmer det att det ska snöa till veckan? hell no det orkar vi inte, ska nog gå i ide nu och vakna där 25 december när vi tar flyget utomlands blir det bra? vi kör på den, c ya efter december då, först måste jag bara städa mitt rum.. hehe PUSS


emma :*

fan så risigt

Kanelbullens dag ja eller visst var det så? för idag har jag då inte ätit nån jävla bulle. Sen har jag joanna och rebecca typ haft världens tråkigaste kväll, allt slutade med att jag råkade skruva loss min backspegel av tråkighet (SMART???) så nu är den snett åt tjottahejti, vi blev ivf less på tvn och for till frasses för att äta lite mat, men såklart så hinner vi knappt äta klart för då skulle dom stänga så vi for ut och ja nu är jag här. Det suger att alla ska vara ute och borta hela tiden typ halva skellefteå är i boden/luleå och spelar innebandy sen min andra halva fanny är i norsjö så what to do? ingenting allså, ingenting finns det att göra i den här JÄVLA hålan. syrt... nu ska jag äta cheeserings i typ mängder och se tv, kul liv en lördagkväll? Mjodå visst gnäll gnäll gnäll.. ses när vi ses dvs aldrig herrå & ja, jag är hela tiden så här glad


xoxo ge mig tisdag

let's do this

Dagens humör: glad å trött
Dagens borde: duscha
Dagens frisyr:  snell-hezt-svans
Dagens smink: rosa och blå och gul och grön ögonskugga osv :):)
Dagens klädsel: jeans linne å kofta
Dagens planer: shtan sen vänner
Dagens vill ha: EN BULLE
Dagens längtan: middan kanske? hungrig
Dagens fundering: varför hade buss-gubben damp?
Dagens beroende: datorn har typ gått hit 5 gånger sen jag kom hem
Dagens personer: familjen
Dagens roliga: när jag råkade kalla en ung tjej på stan för mamma......
Dagens låt: coldplay- viva la vida
Dagens bild: gotland 08


home

Goddag, eller nåt.. haha, kom nyss hem från stan och vet ni=D=D jag har både skor & jacka nu. Tack madre gillar när du öppnar börsen... ;-) Fast jag känner på mig att den här månaden kommer jag inte få så mycket mer.. (U) fast jag får ju ändå egna pengar den 20onde så det ska nog lösa sig..

Ikväll blire Joanna&Johanna sen ut eller hure nu blev, vi ser ju=D jag är mest glad över min jacka nu=D=D TJING=)




katta, bjud mig på middag snart igen va?!?



Föresten!!! de är ju kanelbullens dag idag.. magad måste ha bullar ofta det ens finns kvar några bullar på ica nu? hoppas ju

Tjallallalallalalala..

Kom nyss hem från en ganska så tråkig konfaträff, det ända som var roligt var bilderna och ja.. om nån lägger ut nån kan jag säga att den är så gott som d ö d e n s.. Såg nyss också idol och fan va ball att både Johan Palm och Alice gick vidare nu äre bara att se det med andra ord då.. nu börjar fredag hela veckan och det är ju det bästa programmet som nånsin gjorts efter hey baberiba och hjälp då. tredje bäst hahaa.. så jag ska bara ligga i sängen och se tv resten av mitt liv känns det som (nu ivf).aje imorrn blire skor och en ny jacka på stan vi ses när vi ses MEHE.. godnatt=)


summer&9e!!!!!

:*:*:*


Very nice

Freddelifredag idag fan så skönt, hade världens slappaste dag idag fast det var  svinkallt imorse när jag skulle fara så jag tog bussen, en VARM buss .sen hade vi matte och vi börja med nåt nytt psyk kapitel som jag fattar en mängd av, typ (3x+y)???? eller hur det nu va..orka ens blanda in bokstäver i matten nog svårt som det är, sen hade vi so bara en timme! korta so lektioner i mitt hjärta verkligen, slöjd lunch och svenska utan lärare. Slutade alltså halv 1. När vi i vanliga fall slutar 10 i 3, haha jag har inte ens slutat än egentligen jue=D men här jag är nu hos mamma och jag har inga grejer för pappa är typ bland dom segaste i världen och skjuttsa hit dom, så det ända jag kan göra är typ att sitta vid datorn nu.. eller städa, som mamma gör.. väljer nog datorn HEHE ikväll är det konfaåterträff å allt vi ska få massa bilder från gotland och dagboken, vill jag ens se bilderna? skulle inte tro det. men det ska no bli kul ändå tror jag.. eller man vet aldrig, börjar vi om gud igen så far jag hem. 100% säkert=D


sist jag var i kyrkan var typ på redovisningen, ni ser ju hur det gick HAHA råkade som vanligt prata med nån konstig dialekt så jag sa, innan alla döuuur, så ska dom ha hopp eller va det nu va. Hur som haver började jag skratta och typ slog till micken. Aldrig mer fan aldrig mer alltså

in case of unnecessary information

Idag sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit.. typ.. Åt lite glass (ovanligt) åt middag sen gick jag och la mig och skulle ''se på tv'' det gick ju sådär när man har värsta filten och skönsängen, precis som igår så somnade jag och vaknade 10 över sju sugen på glass igen, tänkte fara på ica och köpa fast såklarre så hade vi i frysen så jag åt lite till HAHA det här är typ en mat blogg.. pinsamt.. Sen for jag till loftet en sväng och typ gjorde ingenting (?) for hem och åt igen, nudlar.. jag hoppas ni antecknar allt det här nu för det är jätte viktiga grejer jag berättar, om mina matvanor. MAMAMAMA nu måste jag duscha och packa för imorn drar jag till min madre, fan sista veckan jag körde moppe nu. KMR SAKNA dig<3<3 nat HEHE.. bara stressigt värre när man ska hinna från edda på typ 25 min puss på stig olov som gör dom sämsta scheman i hela världen,vilka djupa problem jag har... tsssssssssss duschen vare tjoho :) skit seriöst inlägg btw


taggade gotlänningar jaje ;)!

maybe tomorrow

Sjukt seg dag idag, boll i skola sög som alltid med innebandy, efter det hade vi 70 minuter  SO fast det  kändes typ snarare som 100000000000000000 minuter bara jobbigt, lunch då tacobuffe om man kan kalla det de? typ kött-sås haha fast gott är det iaf. Är fortfarande proppad och lunchen var typ 11? hur friskt är det? Sen engelska prov och ja,som förväntat gick det piss & gruppprovet på NO'n funkade.. sen hade vi språk och om du går i atlas och tyckte att det luktade liiiiiite bränt så är det INTE min franskagrupp.....

efter det for jag på stan med cissi en sväng och kollade på skor, hatar att jag inte hittar några jag vill ha. blä.. och vinterjacka,det ska man ju också ha lätt att hitta en sån.... gnäll gnäll fan bara gnäll.. Nu ska jag sova bara för att jag stiger upp 25 över 6, 5 av 7 dagar i veckan BLÄÄ.............



förmodligen sant!


Bara pinsamt

Haha världens säraste agge skickade en låt till mig och ja... den var ungefär som jag förväntat mig att låtarna hon skulle skicka, fast värre.... 



annars så kommer jag ha typ max G på engelskan imorn..  haha.. somnade visst i  soffan och det var väll inte det smartaste, sen regnar det jävel nu också skulle gå ut och ställa in moppen, det gick ju som bra... blev bara dyngsur på typ 2 minuter.. fast imorn orkar jag inte köra till skolan för det är snorkallt och jag måste typ ha dubbla vinterjackor för att inte frysa. Orka......... ne nu ska jag stänga av den här jeveln som förstör mitt liv (TYP) sen sova är tröttare än tröttast. C ya hejdå

Onsdag

Jag lovade mig själv att jag inte skulle sätta på datorn när jag kom hem, det funkade ungefär i en halvtimme.. sen har jag suttit fast här, det är nämnligen så att imorgon har jag ett no förhör och ett engelska prov, mumma med läxor. Jag vet. Fan ikväll är det idol om en timme.. måste se, kanske ska börja nu och plugga engelska en halvtimme och no resten.. ska nog äta glass också. maaaaahhh, vi hörs PUSS


RSS 2.0