hittade världens finaste...

Tröja på Carlings i sundsvall, provade den i säkert en halvtimme den var så perfekt! nånting som också skulle vara perfekt var om jag skulle hitta 900 spänn här nån stanns, för det behövs.. (bilderna är klickbara)

273791-519 273791-520

Diesel Sweaters - Sweaters 

(som ni ser så var jag tvungen att ta en bilderna med mobilen på kameran för att jag inte hittade sladden)

hamburgare & thailand

Tänkte skriva lite nu var ett tag sen, Vi for iaf till sundsvall tisdag-torsdag och jag har shoppat massor (kändes det som iaf) men nu när jag tänker tillbaka är det inte så mycket :P haha, få se.. Hm.. en jacka, två par skor, en tröja trosor, smink nagelack sen vare inge mer... men jag brände fan 100 spänn på hamburgare också mcdonken nivet BIG LÖVE! det var väll det, idag har jag inte gjort mycket sovit ett tag sen for jag en snabbis till pappa och sa hejdå.. för dom rackarna sticker till stholmo imorgon för att sen åka till thai satan vad orättvist livet kan vara! men dom får väll ha roligt där, antar jag :( näe men hoppas ni får skoj!





Jag vill också åka till paradiset.....

jag saknar er=(


Klicka för att stänga bilden
 
Jag saknar er skitmycket<3

tjobbi

har kommit hem från vb nu, satan haha madrass är ju bara livet ;-) har jätteont i axeln och nacken men det får funka! egentligen borde jag ligga och sova med tanke på att jag ska upp tidigt imorn (var det tänkt) men då har tydligen joanna magsjuka så det blir ingen 8a buss imorn iaf, får se vilken tid/dag det blir, om det ens blir!
skulle vara ruggit tråkigt annars har ju sparat pengar och allt, men får väll fortsätta att spara ändå=P

har några bilder från back3n som ett slut på detta inlägg hihi

image513


image514

image515


hej allesammans

Idag är det ju måndag, och jag har inte gjort så mycket idag, varit med Elina och Joanna en stund sen har det inte hänt så mycket, vi gick till maxi en sväng för att handla lite inför imorn, då vi förmodligen ska till sundsvall om inte joanna kaffepanna har magsjuka, hon har typ mått jätteilla idag och det suger om vi inte skulle fara, Men jag tror nog det blir bra! jag hoppas då det. för vi skulle ha det bäst i sundsvall, men men vi får väll se.

hoppas på det bästa iaf!

Ikväll hade jag och elina tänkt gå till vb& åka madrass (gjorde det igår också :$) och det skulle vara sjukt kul! haha det ända som suger är att det är kallt, typ 100 miljoner miljarder minus men det får funka för det är så jävla kul att åka madrass ju hahah skit sköjj! men nu ska jag byta kläder, hare bäst.


HOJ


image512

gulligt johanna ;-)


musik

det är domhär 2 låtarna som gäller ;-)


273791-511 
klicka!

snart

hej! snart far jag till mamma för att stanna där i 3 veckor egenltigen är vi varannan vecka men nu är det så att på lördag (nästa vecka) då far pappa&marita till thailand och då ska vi bo hos mamma, så jag kommer inte blogga på tre veckor typ men ingen läser ändå min blogg så. Men ifall nån enstaka skulle läsa så vet han/hon att jag är borta ;-) plus att det är ju lov också! känns förjävla skönt om jag ska vara ärlig!

nu väntar duschen sen far jag! sakna mig då!!

273791-509

påskgådis!

den bjuder jag på

273791-508!

phothoshop, världens roligaste grej!

yää!



hon dansar ju bättre än vad hela sverige gör tillsammans! ;-) fan så ball

HAHA!


hej

Jag som hade tänkt lägga mig och sova tidigt ikväll & då menar jag ruskigt tidigt typ, 9o.. för jag är så sur på morgonen att jag inte sover mer, jag är typ den morgontröttaste personen i hela sverige. Men då istället för att sova for jag med pappa på spinningen på friskvårds och svettades, satan i jävla helvette så jobbigt det var.. men om jag ska ''få bort'' allting till sommarn så antar jag att det är värt mödan. Nu väntar jag på att Joanna ska ringa för vi ska planera lite till sundsvall, en vecka kvar idag måste käna pengar på nåt sätt! typ skotta? ja! vilken superidé! nu går jag ut och skottar puss!!


haha^ you wish, njae det där med skottning är inte min grej ;-) får tigga nästa måndag istället. nu ska jag kamma håret sen sova älskar sömn, och Joanna ring snart!


image504

ge mig såmmar!


jag är sugen..

.. på att sticka till carma och plogga brynen..
men  får bli en annan gång måste spara pengar! rackarns,
får köra på själv, fult men billigt iaf


273791-503

söta tjejor!

var bara tvungen att skriva ett till..

.. Nu är det såhär att jag älskar livet!

skälen är:

Att om en vecka åker jag och mina bästa kompisar till sundsvall i 2 dagar och bor där shoppar mm.
Att i sommar, så ska mitt älskade fotbollslag till gothia! alltså världens största cup! i göteborg, lägntar sjukt!
Att i sommar, så ska jag också till gotland med världens bästa konfa grupp!
Att över Jul, ska jag och min familj (hos mamma) åka utomlands i 2 veckor!

Jag bara älskar livet just nu!



sommar<3

jag är så glad :D

Allting är bara så himla gytt just nu, låt det förbli såhär bra 24/7 snälla! :D



 


sniggt från tjallamalla

273791-495 273791-497

273791-500 273791-499

tjallamalla

hemma

tjenamors ;-) gamla flammor rostar aldrig haha! idag har jag varit på skolan och nu är jag hemma, det är skitväder idag! är så arg, igår hoppades jag på vår för att gatorna syntes och solen var framme de va nice, men nu är det full snöstorm har snöat typ 2 dm om inte mer?? fan också!

imorn har vi ett nationellt prov i  matte (jag vet jag går bara i 8an) men det är som ett förprov för att se hur det är, och för att kolla hur smarta vi 8or är egentligen ;-) haha..
men nu, ska jag gå och göra varm oboy, är sugen på det hiiihihih sen måste jag städa mitt rum också sug min röv va det är tråkigt! nu svor jag mycket också, bäst att jag går nu=)

tjingeling

image494

gått!!

träna

273791-493

hej har kommit hem från träningen nu :)ikväll blir det att gå och lägga sig ''tidigt'' är ju  trotts allt skola imorn, känns inte lockande! det gör det väll aldrig iofs. Fast ändå lite mer lockande än vad det brukar idag faktiskt har nån FLFF (företagsamt lärande för framtiden) i veckan så inga vanliga lektioner sen är det ju långfredag på fredag så en dag mindre där också, sen är det lov gjutet! har på G en liten tripp med joanna och johanna men jag ska inte hoppas allt för mycket för det är helt klart än, men snart! men nu ska jag kila, ha en fin söndag.

haha shit vad vuxen jag låter ''ha en fin söndag'' aaaaaaaash säger bara hejdå ist!

hej då!

Bild: ew, ska vi spänna oss i cam? cam_sex


kul

PLOCKA FRAM DIN MOBIL:
1. Vad har din mobil för färg? svart
2. När köpte du den? jag köpte den inte utan papi<3
3. Vad är det för märke? sony ericsson
4. Vem ringde senast? johanna
5. Vad står det i ditt senast mottagna sms? har ingen ström :$
6. Ungefär hur många sms har du i inkorgen? typ tom rensade igår
7. Vad heter din kontakt nr.12? no idea

KOLLA I DIN DATOR:
1. Vad heter din användare? emilius
2. Vad har du för bakrundsbild? hallonsmoothie från sundsvall
3. Vilken/vilka är din/dina favoritsidor på internet? blogg.se såklart! heh ;-) nja vetej typ monkeymountain
4. Är du medlem på bdb? hjo
5. Hur ofta sitter du vid datorn? alltid
6. Är din dator bärbar? nog kan man bära den allt

KOLLA I DIN GARDEROB:
1. Vilket plagg använder du mest? jeans
2. Hur många jeans har du? typ 9o men cirkulerar mellan 4a
3. Har du mycker kläder? enligt mig NEJ
4. Har du några märkeskläder? jag kör på budget!, men det beror på om cheepmonday osv räknas?
5. Har du något helsvart plagg? massor, typ tråkig i färgerna :|

GÅ IN PÅ DITT RUM:

1. Vad är det första du ser? en säng
2. Hur städat är ditt rum på en skala 1-10? 4
3. Vad ser du om du tittar ut? en snöig snö matta ett blått hus några buskar, frysna blommor å en bro
4. Har du bäddat din säng ? idag: JA

björnis :*

'' sen barnsben har jag drömt att stå i denhär salen, och få vara mellanakt i melodifestivalen. Ibland är allting glatt ibland är allt en sorg,Ibland är det en dans till what is love i göteborg. Ibland vill man flyga fast nåt håller en kvar, ibland är det en svullstrig studiokarl. Ibland är kärlek lätt, ibland är det en knepig grej, ibland är det med programledarens tjej. Berusad av kärlek, av hjärtat nån högg ibland av en flicka, ibland utav glögg. På himlen lyser stjärnorna på ögonens pupiller, på tvåan är det slutet på en brittisk thriller. Tack allihop för den kärlek ni lagt på festivalens sista mellanakt!''

the one and only


i allways lie

hey, igår satt jag vid datorn till tre ungefär och då när jag var som tröttast så hittade jag på nåt sätt in på en finsk tjejs blogg, men nu skriver hon på engelska för att mätta dom utländska läsarna (typ jag) och hon har också ''today's outfit'' (dagens klädsel) och hon har skitsnygga kläder och stil en ny favvo kanske ;-) se efter själva.


273791-491



sen så den här tjejens blogg har väll ingen missat? INSPRATION!

273791-490


perelli

det vart då perelli, fast jag egentligen hoppats på christer sjögren min babe<3 haha näe, men grattis till henne amy vann iaf inte (som tur var) höhö! ikväll har jag inte gjort nånting btw, tog en varm dusch vid 7 sen har jag suttit med handuken runt håret och en stor fluffig morgonrock och proppat chips mm. och sett melodifestivalen (såklart) nu vet ni.

image485 image486

melodifestivalen




perelli?
christer sjögren?
sanna?
sibel?
rongerdahl?
bwo?
linda?



asså haha, alla låtar är ju lika bra vem klar'n ska vinna nu...
bara inte amy, hon sjunger bra å allt det där men är lite liten, okej äldre än mig men ni fattar!

NU: gå ner i källar'n och hämta gott.

Lördag

hoj! vaknade vid 10 tiden av att pappa och marita höll på att spika/borra/hammra där nere och det lät i hela huset så jag låg och försökte somna om men det gick inte, så jag gick upp satte mig vid datorn och sen for jag på stan, haha och då va klockan typ halv 4, sen mötte jag upp malin på stan och vi for och solade solarium, känenr nu att jag ine skulle ha gjort det.. blev skittorr i fejjan kul! nepp, märker typ ingen skillnad men det kommer väll..




nu ska jag duscha puss!


tandläkaren

''detta är ett långt inlägg och bör inte läsas om du hatar tandläkaren''

tjoho!

dagen idag började inte alls bra hade tandläkartid klockan 8:a så jag var tvungen att åka in till stan halv åtta som innebär att jag är typ där vid tio-fem i åtta och som otur idag när jag skulle till tandläkaren så är bussjäveln sen så jag måste typ springa från stan till tandläkaren i slasket och  jag som  tyvärr valde tygskor idag... så ni kan ju gissa hur blöt jag var!! men jag kom fram iaf fast dvs att jag typ plaskade in hos tandläkaren 07.59 (en minut tillgodo det känns bra!..) Jag fick iaf komma in och sätta mig och göra en rutinkoll och jag har haft tandvärk i några dagar så jag sa det till dom, och då visade det sig att jag hade en pulpa infektion i roten(?) ingen aning om vad det är tandsköterskan förklarade flera gånger och jag ba nickade där som jag låg och gapade som en alligator och fick strålkastare i fejjan jag fick iaf ett återbud klockan ett idag så jag for dit och då började det hemska..



!!!! BEDÖVNINGEN !!!!!
 

Dom frågade om jag ville ha bedövning och jag är inte dum i huvudet så jag sa att jag ville ha det och efter en spruta så var det ingen skillnad så dom fick ta en till, fortfarande kände jag ingen skillnad så dom la in en till och en till sen började dom men det gjorde så ont att dom fick vänta ett tag och efter det ge mig en till bedövningsspruta, nu hade jag alltså fått 5 stycken sprutor och kännde fortfarande av allt så jag sa åt dom att dom kunde köra på! det gjorde stundvis ont men sen började bedövningen verka, kännde ingenting dom 10 sissta minuterna och det är jag glad för, för dom spännde en plastduk i keften på mig så att jag skulle slippa gapa och typ DROG UPP MUNNEN det där lät fräscht men iaf så gjorde dom det sen var det klar och jag fick 2 alvedon för att dämpa smärtan sen när jag väl kom ut ut och tittade mig i spegeln så hängde halva munnen nere vid hakan jag kunde knappt le och ännu mindre skratta och pinsam som jag är gick jag på stan efter det för att inte orka med hela SO:n haha och alla som träffade mig stirrade som galningar och jag såg på dom att dom ville fråga ba

''- vad har du gjort med munnen''?

väl på skolan igen på franskan skulle jag läsa mina repliker till en film men jag kunde inte säga S, F eller N så det gick inte bra!





273791-484


273791-483

sjuka bilder

tisdag

Hej! idag är det tisdag, (som ni säkert redan vet) idag har jag gjort ingenting, eller jag har vaknat farit på skolan farit hem sovit, kul liv? haha men det är så jäkla gött att sova speciellt såhär på eftermiddan innan middan alltså,har typ börjat göra det till en vana. Ikväll skulle vi egentligen haft träning men det strular så mycket med vårat lag så vi har ingen träning?, det måste vara typ första gången känns surt. Idag har jag haft en låt på hjärnan som jag gått och nynnat/sjungigt på hela dagen gissa vilken låt det är? JO.. Christer sjögrens låt den här ''- i looooove euorupe!'' haha den suger men den kan inte fara ut ur skallen! Blir smått irriterad haha.


DAGENS BEROENDE

 Sömn: kan sova hur mycket & hur länge som hellst.

 Kläder: även fast jag köper nya kläder skitofta har jag ingenting I garderoben senast i fredags köpte jag ju ett par jeans och en blus, men nu finns det så mycket annat jag vill ha, vårjackor tygskor kjolar har sett världens finaste kjol på åhlens men såklart är man PANK röv.


kvällen ser ut nåt såhär,
duscha->äta mackor->sova sova sova sova sova sova<3<3<3






273791-478273791-479

gullit ?♥


SNABBA PUCKAR

Tänkte ba skriva att ikväll har jag tränat första träningen mina benhinnor höll till&med fysen och jag är överlycklig!

NU: WALLANDER


så jävla snyggt!!! :D

image201

sjukt vidrigt!

lördag

hej! världens tråkigaste lördag är det här förmodligen, sitter hos mamma och har ingenting att göra, har inte ens orkat gå och duscha eller nåt, slängde på mig moröndressen och gick direkt ut med hunden (gizmo, mommes hund) som inte alls va så rolig som jag trodde, gick en liten skogslinga och han bara traskade efter men sen försökte jag att få han på lite bushumör så smart som jag är började jag springa runt i skogen när han springer åt andra hållet och kopplet fastnar i trädet och jag ramlar och resten av tiden vi var ute var han helt galen men jag var mest sur av att jag var blöt och kall och hade snö vid fotlederna, nivet sådär som det kan kännas ibland svinkaaallt sen efter det gick jag hem och gjorde mackor och nu sitter jag här.

jag saknar johanna fuhrman mest i världen och kom bara hem jag saknar saknar saknar dig, och ikväll vet jag inte vad som händer vill vara med nån & ha roligt men det blir nog att sitta hemma och tröstäta godis som BTW är 3.90 PÅ ICA MAXI idag, sen är det väll den internationella kvinnodagen idag också? inte för att jag är så brydd men ändå haha :P

NU: läsa bloggar.


PUSS<3


TÄVLING

längesen jag var med i en tävling känner jag.. eller juste har glömt att berätta! jag vann ju en piercing från lindas blogg v.9 & såklart vart jag superglad :D men nu ska jag iaf vara med i en ny tävling hehhe en tävling på Marias söta blogg där man kan vinna shampo & balsam från Aloe-Vera butiken så alltså:

Jag är med och tävlar om ett schampo och balsam från Aloe-Vera butiken i Marias blogg. Var med du också!
Lycka till nu allihopa!

image529image528

FREDAG: ett par jeans, en blus och ett par GLAJJOR RIKARE!

img136/1919/eeesn2.png

Jag bara älskar fredagar, det har jag säkert sagt 100 gånger men jag bara älskar dom, idag har jag varit på stan och shoppat lite, köpte ett par cheep monday jeans på doris en blus på indiska och ett par rätt OSAKNADE GLASÖGON på bikbok, skitsnygga grejor allihopa! nog för att jeansen är i minsta laget med det får funka, haha brukar oftast ha 25-26 men nu har jag 24 härregud kan knappt andas men hoppas dom går ut sig lite iaf, blusen är vid nertill och alldeles gräddvit  med små broderier uppe vid brösten,och solglasögorna är ett par  rayban  kopior på *bilden ovan* Jag älskar er ni är så fina å mina.




NU: middag, inbakad fläskfilé potatisklyftor & pepparsås, MUMMA!

ses sen TJING


*en bra dag,är en dag med dig* JAG ÄLKSKAR DIG.

273791-474

KVÄLL, IMORN, NU

KVÄLLEN:
Ikväll har det varit en bra kväll har hunnit sola i 16 minuter på nya SUNTAN, varit hos johanna med joanna och sett film, smaskat popcorn, haft dom risigaste men skönaste kläderna man kan ha påsig, suttit i  4 filtar och massor av kuddar och bara haft det ''mys''  med tjejorna, DET!.. DET är vad jag kallar en bra kväll.

Filmen hette förövrigt DISTURBIA och var läskig men bra, se den om du törs haha!

IMORN: dra till mammsen och vara där, sen far mina 2 älsklingar till malå å åker  snowbord kmr sakna er(L).

NU: se film på datan sen sova, funderar på en american history X eller polisskolan vilken ska jag ta, har sett båda men dom är värda att se igen så.. AJA film + sömn kan man säga..

tjingeling puss


varför är photoshop roligast på natten?

^^Kan nån ge mig svar på denna fråga?
är det för att man är uttråkad?
eller för att man har tänkt på att redigera en bild hela dan?
har ingen aning faktiskt, men jag känner alltid att det är som roligast på kvällen/natten, någon mer som känner så?

image475

cry me a river

:*

varför äre tråkigast i världen att alla far bort till jävla malå imorn=(

tja görs ska dra hörs!

följ ba rubriken!, nu drar  jag till johanna ska bli najs=)
puss på er alla 10 läsare :*

fan va gott!

Hej på er igen, sissta inlägget för inatt då..
sitter och kollar igenom bilder från falun och seriöst jag tror jag åt 60% av tiden vi var där:P s j u k t!

men nåt av det godaste måste ju ha varit hallon&jordgubbssmoothien på gävlebro! HELT FANTASTISKT!
(inge b-kvalla här utan färska frukter.)


273791-471

SHOPPINGEN I SUNDSVALL

eller om man ens kan kalla en tröja 2 par örhängen och ett bälte ''shopping'' haha, aja sålänge det är fina grejor är jag nöjd!

här är toppen/tröjan jag köpte på monki :

 273791-465 273791-466

sjukt fin tycker jag, älskar mönstret blommorna och häng-uret! helt perfekt!

sen så på första bilden ser ni som typ ett bälte, runt om det är flätat läder också från monki.
 

sen köpte jag 2 par örhängen på SIX ett par pärlor och ett par stora silvriga ringar grymt snygga och BILLIGA!
273791-468273791-469

bara lite shopping men sakerna kommer bli väl andvända lovar jag er:)


BAMBOO

tjabba!
fick hem mina bamboo örhängen förra veckan titta så himla fina!

273791-461

273791-462

image464

är dom inte underbara?


smalt

Jag och runa sitter och pratar om att det suger att bo i norrland för det finns ingenting att göra, eller jo en grej tröstäta! och det har vi gjort hela dagen idag..

jag -jag har bara tröstätit idag..
runa -haha det har jag gjort hela love..

smalt

good!

hej på er igen, har verkligen fått suget att blogga tillbaka nu så vi fårse hur det blir, känns faktiskt jättejättekul nu har massor av saker att skriva om och sådär, men som jag alltid säger så FÅR vi se hur det blir, för här i bloggen känns det som att jag lovar massa grejjor men håller ungefär 20 % av det.. inte bra!

slänger in en riktig klassiker till bild
image459

han chilla ju!

(L)

hej allting känns faktiskt lite bättre nu, har börjat se allting från den possitiva sidan, dvs att alla fel sitter inte på mig, och en grej som jag såg alldeles precis var dom här skitsnygga solglajjorna, ska beställa 2 par(minst)

273791-457

image458

hemsidan hittar ni här

ha en skön kväll allihopa det ska jag ha!

fan

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

orkar.

jag orkar inte vara stark längre, vill bara lägga mig under täcket och aldrig hitta upp igen.
så jobbigt är det.

could I'll just forget the world, just forget..

att jag äns trodde det..
som en kniv i hjärtat.


jag är en sexig sexmaskin med vit tröja som alla vill knulla, dåså!

Första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B -blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M -bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S -sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
vit - som alla vill knulla
blå - som gillar att strippa
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

kul att precis idag har jag på mig denhär fashion against aids-tröjan från hm på mig och den är VIT haha, vafan..

''sexig sexmaskin som alla vill knulla'' hahahhaha!

storm

273791-455

såhär himla coola är jag och alex när det åskar, stod typ 3 meter från vattnet där inte tråkigt coolt!

flottigt hår

273791-454

kanske man ska gå och duscha? 9 timmars bussresa + 2 timmar på stan ni kan bara gissa vilket kråkbo det är på skallen nu.

photo; moi

SM

Som ni vet så for ju jag och mitt lag i torsdags till falun för att spela SM, vi stannade i sundsvall på kvällen och sov över på ett vandrarhem som hade värsta burviks-kollo-kännslan det var jättemysigt, sen efter ha sovit där begav vi oss snabbt iväg på morgonen för att åka vidare till gävle, där stannade vi och åt på gävlebro och dom hade sjukt god mat där, + sånna goda smoothisar guld värda! efter att ha ätit lunch for vi vidare till falun, där vi inkvarterade oss och sen spelade våran första match, det blev en riktig besvikelse förlorade med 2-0 och alla i vårat lag tog det jättehår, det var faktiskt lite konstigt ändå med tanke på att det var första matchen men vi har inte förlorat sen i sommras så det kom som plötsligt.

sen andra matchen vann vi, men förlorade tredje så vi gick inte vidare men en oförglömmlig helg hade jag definitivt. & påvägen hem var vi också förbi sundsvall och käkade på donken och gick på shoppingc.et där brevid ikea, där köpte jag en tröja från monki ett bälte och 2 par örhängen, kan visa er sen=).

men nu ska jag sova=) blir dubbeltäcken inatt fryser som ett as! puss

tv noerd

Tv-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey?s Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson?s Creek
[x] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70?s Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home
[ ] King of Queens
[ ] Battlestar Gallactica
[x] Weeds
[ ] Supernatural
[ ] Stargate SG1

TOTALT: 72

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 tänk dig för
70-92 Inget liv


INGET LIV HAHAHAH helt rätt! så kul men dock så värdelöst vetande, sitter nu här och käkar ostbågar är törstig men har sträckt mig i båda ljumskarna så jag orkar inte gå och hämta dricka.. fan å, aja ska se lite tv nu puss!

^^ HAHAH!

RSS 2.0