nuså!

Nu har jag gjort bort logen! Skönt i min lilla lottväska hamnade det 3912 kronor hoppas att det hamnade lika mycket i de 15 andra också! Nu längtar man bara mer till gothia ju! Jag sitter nu hemma och kollar på vädret inför morgondagen åh! kan det inte vara lika varmt som idag, ska typ vara nån grad kallare men attans över 10 är bra iaf! Nää, nu måste jag skynda mig ska till sannapanna:)

273791-569



hurry hurry!

Bråttom bråttom är vad jag har, om 35 minuter ska jag vara vid logen med en sockerkaka kommer få stå där hela kvällen också.. Riktigt nice (?) nu är jag sådär negg igen. Kanske för att jag frös på vägen hem? mja vädret styr mitt humör helt enkelt! Marita ska grilla en hamburgare åt mig. Dom andra får fläskfilé orättvist! Men inte negga för det. Hamburgare funkar gott och väl!

By the way så fastnade jag och min cykel i en lerhög idag. Mina beiga gympa-ballerina var bruna. Så jag tog av mig dom och fick känna kobajset mellan tårna välldigt skönt! NOT!

Nu måste jag sticka hejdå :D

Jag vaknar upp

Och livet leker!, fyfan så glad jag är. Kan kanske men bara kanske bero på att när jag vaknade upp för dryga timmen sen så hör jag fåglarnas kvitter, jag hör ljud av fotbollen mot garaget, jag får solen i ögonen och det är 18 grader i skuggan. Fy vad allt är bra nu, är så glad. Så himla lycklig är jag!. Jag har ganska nyss duschat och fixat håret, nu ska jag bara sminka mig osv sen blir det en cykeltur till stan. & vet ni vad? Jag sitter här i trosor och bh och jag svetttas :O. Fy vad livet är bra just nu. Sorry om jag upprepar mig hela tiden men livet leker. Ikväll blir det att sälja på brasan är faktiskt inte så negg längre till det för allt är så bra. Men nu ska jag sminka mig sen dra på ett par sommarkläder sen hörs vi ikväll eller ses ;) haha ha en bra valborg: )


TJING:D

image568

inga täckbyxor-långkallsonger iår inte!


30 april 2007

image564

image565

image566

image567

vänta vare ett årsen eller 1 vecka?



typ min engelska!


hola hola!

Hola amigos! Nyss hemkommen från stan, köpte en ljusbaby grön topp å en glass. Sen inget mer, eller jo jag köpte i mina drömmar ett par gladiatorsandaler hmm jag har dom på mig nu också (i mina drömmar) varför ska jag vara så förbannat fattig & snål? tell me. Men jag ska smöra lite för pappa eller nån för det är dom jag vill ha!


bilden ger dom inte rättvisa dom är hur snygga som helst irl!

:)

Tjabba! egentligen borde jag ligga och sova nu med tanke på hur trött jag var imorse. Men nej den här burken håller mig vaken. Vare sig jag vill eller inte. Imorgon är det en lätt dag. Handboll på morgonen sen arbetspass, vänta nu.. Jag har redan sagt det där :P Haha! en gång till skadar inte :P. Få se Vad har jag gjort idag då, jo jag har varit och köpt glass, gick till OK fan långt. Vill ha moppe NU.... Men ack.. får vänta drygt 2 months surt. Det känns jävligt surt. Jaa, sen har jag legat ute i gräset och krälat, bara för att jag svettades inne men imorgon lär jag väll svettas ute också hörde rykten om att det ska vara 15+ i skuggan ute :O shit, inte klagar vi inte. Den här sommaren kommer bli bäst & varmast! Haha. Men nu ska jag avrunda;-) ha't så bra! TJING

image562

Årets första riktigt gröna grässtrå i våran trädgård höll jag idag i handen! Vår♥Sommar.

gammal going!


Your love is like a river
Peaceful and deep
Your soul is like a secret that I never could keep
When I look into your eyes
I know that it's true
God must have spent a little more time on you.



måndag

Har precis ätit middag och innan det sov jag 3 timmar? vars är världen påväg? gick inte ens och la mig sent igår ju.. Hade världens risdag idag. Tog dom närmaste kläderna som när jag kom till bussstationen var alldeles smutsiga men jag orkar då fan inte bry mig :P Imorgon har vi bara 2 lektioner handboll och arbetspass sen är det lov, på onsdag är det valborg också, kommer förmodligen bli den sämsta haha :P Ska stå på logen från 5-10 rätt värt? näe, men det fixar nog sig. Nu ska jag plugga mattheus hare TJING

image558

image559

what 1 eller 2????




update: blir fan 3an snyggast av dom alla!


Sunday

Söndag snart måndag.. Som jag brukar skriva, Ikväll har jag umgåtts med Johanna&Joanna kul som vanligt! Sen har jag inte gjort så mycket mer idag typ letat en katt hela dagen & haft match. Det var chill, om jag fick bestämma nu skulle jag ha mjukisbyxor på skolan imorgon men dom är ju stulna? SÅ JIPPIKAJEJ MF:KA inga mjukisar för min del. Blir väll ett par hårda jeans, äh vem fan bryr sig. NU: tv och sömn me love bigtime!

JAAAA!

Jag har nu varit ute och gått runt hela moröbacke typ, och jag blev fan förbannad på att jag aldrig hittade honom till slut blev det som blandade känslor både ledsen och arg att han var borta så jag slutade locka på han typ ''ksss kssss dexter'' osv sen gick jag bara. Och då när jag kommer in på mitt kvarter då sitter han där brevid ett likadant hus som vi bor i (ungefär då) och skriker bara jamar och skriker att han ville komma in! så jag går fram dit och han springer först iväg men sen börjar jag prata och då känner han igen min röst. Han är alldeles grå/brun  i pälsen nu och tassarna är svarta, och han är ju egentligen helvit kritvit! men jag tog han in i min tröja och gick hem och han satt precis i mitt knä och kurrade men nu sprang han iväg han är väll hungrig eller nåt.

Fan vad rädd jag blev där ett tag. Men fatta typ tankarna jag hade oj oj oj...

kisse

Åh, tankarna blir bara värre av att du ligger där i nåt dike och fryser till döds, våran bortskämda katt ligger där alldeles kall blöt smutsig och rädd, rädd för alla fåglar och elaka människor som  vi inte har någon som hellst aning om vad dom kan göra mot dig. Snälla spring hem nu dexter jag saknar dig=(.


nu blir det ut och leta! hoppas på att jag hittar honom.

dexter<3

image557


aaaaaah!

http://www.classichunkofman.com/Resources/joshwald0001.jpg



johanna säger:

NEJ HAN VAR FUL

????? JOHANNA vars fan ligger problemet?;)


match

Hade årets första match idag (ute då) det gick typ kanonbra, var lite slappt & segt tempo men vi vann, tempot kan vi nog slipa på tror jag, 3-0 blev det skönt att börja våren med en vinst ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut och leta dexter fan=( :(

tjing

image556

va lillkillen :(



Har du sett den här lilla korven nån stans på moröbacke han försvann inatt dexter gubben! :(

ta isf hem han sen ringer du eller nåt!

hittelön!

lörre

Klockan är 02.11 & jag och Johanna har druckigt läsk i mängder hur fan ska vi kunna sova nu? Match imorn dessutom typ 11? Det kommer ju gå som.. Ja det får gå hur som hellst orkar inte bry mig just nu är så pigg! Men vi ska väll försöka varva ner lite iaf.. så vi kanske sover innan halv 4? Nää men nu får det bli hårda bud bums isäng!..

Hoppas på sol imorn orka spela i frost och grejer nej å nej!

ps. Johanna ligger redan ner vars for sockret? vars ligger felet på mig kan jag ALDRIG bli trött? ds.

image550

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Klänningar och jag går INTE ihop.. fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

tur

Att jag har världens bästa vänner. Så otroligt mycke kärlek till er<3.

inte blundat på 6 år!

Shit glockade runt lite på aftonbladet när denna artikel kom upp.. shit pommes säger jag bara! Så fruktansvärt ont det måste göra aj aj aj aj! fan va synd för henne..


lördag

Först vill jag bara börja med

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!! HAHAHaHAHahahahaHAHAH!H!HHAHAHAHAHAHAHAH!HAHAHAHAH!HAHAHAHahaahAHhaahAHaHAHAh!
så, nu har jag skrattat av mig.

Ehm, gårkvällen funkade väll var lite mindre folk än önskat men ändå. Idag har jag inte alls gjort mycket städat min garderob sen 12 imorse.. what? haha asså att det ens fanns så mycket kläder i visste inte jag. Men nu är det rent och fint. Jag har gett en påse kläder till min lillasyster, slängt bort 2 och hett upp en på viden med jeans plus gamla huvtröjor. så nu är det lite tomt men det funkar, varför ha massa kläder som bara ligger där? så nu väntar jag bara på att pappan ska komma hem med en sån där stång som man her i garderoben så att man kan hänga galgar på hur fan stavas galje? galgar? aja ni fattar. Om inte så här får ni en bild:


sånna? fattar ni? bra! Fast jag skulle hellre ha sånnahär fina..
image2856
med doft till&med, finns på ellos.


Ikväll blir det johanna å mys=) hare tjing

chris gubben






Nog världens snyggaste kille! marry me

fredag

Fredde idag vilket innebär helg! fyfan så nice 2 hela dagar att chilla på haha :P nee, men skönt o så skönt=) Jag har gnaksa precis kommit hem från skolan missade bussen så jag fick åka med pappa hem, ehm vad hände idag då.. Joo typ ingenting har nog varit den segaste dagen på åratal! men ikväll, då blir det pan.  Hahah, jag har inte varit på pan på åratal typ :P Men det ska nog bli roligt! det blir väll vad vi gör det till eller hur sofia&linn? Jag har också försökt vänja mig vid min lånemobil idag men fan, jag tror hellre jag tar min gammel-samsung för den här erikssonen är jätteirriterande typ piper dirket när man ska trycka på nån knapp och allt värt! antingen finns det inte nån stanns där man kan trycka på ljud av eller så är jag bara sämst i världen och inte har hittat det än :P På matbordet idag står då tackogratäng, ska snart dushca sen mummsa och PARTA! hej hopp!!



ge mig lite money gud?


=/

Okej jag vet inte alls om denhär hårfärgen funkar, fan... Hoppas det är sol i 3 veckor nu så att det blir lite blondare iaf vart som brunt och blää :S Aja får väll nöja mig med att det inte vart orange iaf. Som det brukar bli. Inget dumt menat mot dom med orange hår men ni fattar. Inte på mig iaf. Ska strax lägga mig i sängen med nåt att äta sen somna och vakna och fara till skolan. Gosh, typ världens längsta mening det där. Shit måste sätta ut mer pungter och komma'n. Föresten blir det min cykeldebut imorn till skolan vet inte hur det kommer gå hoppas på att det är medvind som satan och att jag vaknar upp med Susanna Kallurs ben... ha-ha!
 
Godnatt på er ''kära läsare''



golden pralin 7.3

Bort med utväxt in med pernilla wahlgren's golden pralin 7.3 hoppas på det bästa!


the one who bilt me up then let me down..

Nu har jag gjort allt det där jag sa förut, förutom att jag inte har solat då men allt annat. Imorgon blir det skola för min del längtar inte. Vem gör ens det? Inte Emilia iaf.. vill ni veta en sak.. jag har kommit på att det kanske är smart att också andvända ett underlack när man målar naglarna..... för jag har iaf andvänt ett knallgult nagellack och igår tog jag bort det, men mina naglar är fortfarande gula.. Alltså inte sådär nagelackiga utan mer som en gul nyans, det ser ut som jag är sjuk (typ döende) eller nåt.. jätteckligt så antingen kan jag gå runt med mina gula naglar eller måla på nån färg, men vilken färg måste ju antagligen ta gult eller typ svart och jag har inte ens ett svart nagelack :S för det gula kommer säkert lysa igenom på alla andra lack :S snyggt....

Idag ska jag föresten få en lånemobil också KUL säkert nån risnokia eller nåt.... inget att sura för. HEJDÅ


Nu vill jag

... Sluta ha huvudvärk
... Duscha
... Sola
... Sova
... Äta
... Sova
... Sova
... Sova
... Sova

trött som gatan, hungrig, äcklig, blek, måste bli nån ändring snart!

!

 
gullet!

Heja Heja!

Hej mina små söta korvar allt bra?
Haha men nej aldrig jag skulle börja inlägget så :P.. Aja idag är det iaf torsdag (höll på att skriva tisdag) och imorgon är det fredag sen helg, fy fan så skönt! ni undrar säkert varför jag sitter hemma nu? det är därför att jag är sjuk, eller sjuk men jag var sjuk eller jag är sjuk men ja.. alltså igår när jag kom hem från träningen somnade jag direkt vaknade med världens huvudvärk och sen somnade jag igen.& nu på morgonen är det samma sak igen. Så jag bestämmde att stanna hemma idag. Men imorgon mina friends då är jag tillbaka! haha.

Det är strålande sol ute och jag sitter här inne. Men what to do? Vill ju inte dra på mig en förkyldning med denhär huvudvärken.. Igår by the way så satt jag och tittade på moppar och o-sugen jag är på att köpa en nu och tjuvköra utan kort? mja JA!, ska fan göra det med pappas pengar! Men ack, jag för nöja mig med min fina rosa cykel som förövrigt fick punka igår. Världens jobbigaste cykeltur Ipromise.

Akta Er!

För här kommer hurtiga Emilia!!.. Igår vare muffins och godis som gällde. Idag är det löpning och frukt? Vars ska morgondagen leda?

Later!

tisdag

Heja!, tisdag idag då var inte o-trött imorse kan jag säga er.Trodde inte jag ens skulle orka gå till bussen. Men fan det gjorde jag. Måste typ ändå få lägga in sissta spurten till sommarlovet nu. Efter skolan cyklade jag Johanna och Joanna ner till stan. Eller jag åkte bak på Johannas räserkärra men iaf. Vi gick där ett tag sen for dom hem. Då ringde jag till Linn&Matilda (inte med min älsklings mobil då:(..) Träffade dom och vi gick på stan ett tag. Sen for Matilda och då vare bara jag och Linn. Och äntligen idag köpte jag ett par nya jeans. Dom är fina! Sen köpte jag också ett nagelack, också fint! Men nu ska jag ta en prommis med mamma i solen upp till jula och köpa en grej till min cykel för imorgon. Då ska det cyklas! Jajjemen. Frivilligt!

tjing

image546


 

orka bilder... haha^^ 

härligt!


273791-544

Utan mobil i 2 månader från& med imorn.
Kul Jul!.Hoppas jag får en bra lånetelefon.Hoppas!

måndag

Tisdag onsdag torsdag FREDAG 4 dagar kvar. I veckan har vi en helt vanlig skolvecka. fy och blä och nej vad jag är negg mot skolan. Känner bara att jag vill ha lov och sova ut, slippa alla läxor och allt fan.
idag efter skolan tog jag iaf en promme ner till stan. Ska ju hitta ett par nya jeans för dem jag andvänder nu har jag allt för ofta. Kul? Jag vill ha ett par till cheap monday jeans men jag vet inte om jag har råd. Elle råd har jag ju men jag vet bara inte. Vill ju spara pengar också fan. Aja imorgon efter skolan ska jag gå hela dagen på stan. Idag hade vi föresten världens tråkigaste no. Ska uppfinna en uppfinning, kul jag som har 0% skaparförmåga.

bajs nu vill jag vara nyttig. Så jag ska baka muffins, Kladdkakemuffins.


Trevligt!

Trevlig gårkväll, trevligt väder,trevlig söndag allt är som trevligt på något sätt. Idag har jag sjukt stor moppelängtan jag vill bara ha en moppe nu och kunna köra och köpa glass.Inte dock bara för att köpa glass utan också för att bara åka runt. Om jag hade haft en moppe hade allt varit bättre. Jag hade kunnat sova längre på morgonen eftersom jag varken behöver cykla eller åka buss till skolan. & Sömn är alltid bra. . . Kunnat åka till träningar själv. Ingen skjutts!. Det måste ju vara det pappa tjänar på mest när jag får en moppe. Men tyvärr så är det så att jag inte fyller år förän den 8onde Juli. & dessvärre så är det 79 dagar kvar nu, dvs 2 och en halv månad. Fan å. Aja får cykla på min rosa cykel sålänge. Visst?



 En sån hade inte varit helt fel?

tidsfördriv

MOBILTEST

HAR DU PUSSAT NR 2?
Agnes Mamma: nej tyvärr 

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
''Collect Call'', öh haha har aldrig andvänt det, vad är det förnåt? :S

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Emma Krantz: haha vet inte typ stöta på henne på stan kanske?

ÄR NR 18 SÖT?
Emma Fahlman: såklart emma är söt:)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 33?
Felicia Sundqvist: ingen anina kommer inte ens ihåg :S

NÄR TRÄFFADE DU NR 9?
Ameli Winnberg: via sofie tror jag faktiskt:)

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG
Anton i bergsbyn: ingen aning vem är det?!?

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Annaida Hammarstedt: nej.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4?
Albin Pettersson: nej.

SKULLE DU KUNNA DEJTA NR 5?
Alexandra Lundberg: såklart!

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Gunnar Karlsson: vi pratar inte så mycket nu förtiden.

KÄNNER DU NR 1?
aaa: haha, såklart jag känner mig själv, jag är ju bäst!

SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?
Alexandras Mamma Erika: såklart!

Du är utmanad!
Direkt när du ser det här testet måste du kopiera det, och svara på frågorna

:)

    

kommer ni ihåg dom här bilderna tjejer?
ett år & 2 veckor sen gud vad tiden går:P

12 grader i norrland :O



tack gud!

såklart!

Eftersom det har varit sol & värme i flera dagar nu var jag ju tvungen att inviga bergsbyglassen för iår, dock igår!

image539

HAHAHA




Vilket psykfall, Men jag älskar dig! hahah satt i 3 timmar och asgarvade åt hans videos HAAH!


fredag då

& vinst till HV71 haha inte för att jag är så insatt men jag&sanna mot renberg&pohje vi höll såklart INTE på HV. vadet var en godis som jag redan hade ätit upp, de ni! nee men har varit en ''trevlig'' hah vet inte hur jag ska förklara men en rolig kväll, kul att umgås med lite nytt folk inte bara gamla goingar :D fast dom är ändå bäst i slutändan i alla fall  ;) Imorgon kommer jag inte ha någon röst kvar för jag är hesast i världen och allt haha!

är det nåt bra att se på tv föresten? är supersugen att se film och frossa popcorn kanske borde göra det?
FAST NEJ, jag är också sugen på att nörda vid datorn så det får det nog bli=)

nu blir det lite bilder för jag själv hatar bildlösa bloggar och jag har blivigt en sån, & det suger BIGTIME!


  

mat<3


stän

sissta dagen idag tårar!!!!!!!!!!!!!!!!! neeeee hiihi det gick bra :)
du ska jag gitta heja!


banan

Jag läste någonstanns att om man äter för mycket av en viss grej, kan det komma i framtiden att bli en allergi. & jag älskar ju bananer äter typ tre stycken pär dag och nu äter jag mer för dom är så goa, har en ''banan period'' nu såå... jag undrar kommer jag inte kunna äta bananer sen? BRUSTET HJÄRTA!*


hemskt.

läs här & tårarna sprutar. Fy vad lessen jag blir av all denna skit som folk gör, ta 2 små barn från världen? och Engla och allt det där, jag förstår inte. Vars ligger felet på personen/na som gjorde detta?


ananaso

jag känner nu att jag kommer sakna barnen fruktansvärt på dagis, det har varit så roligt att vara där!!
tur att många av dom är mina grannar och vill rätt ofta leka med mig så det är kul!;-) haha... nee men jag kommer faktiskt sakna dom=( hata skola!
 
ikväll har jag tränat gick förvånansvärt bra, sen har jag också ätit ananas därav rubriken. 10 spänn på ica supermarket rätt odyrt det där
 
hehe imorgon är det sista dagen, tråkigt uh.. aja får krama om barnen innan jag far, sen blir det stan och titta kläder pengarna kommer ju den 20onde på måndag alltså! yei :D då ska jag ha nya jeans JEPP! men nu ska jag ''varva ner'' chilla lite me tv sen sova ha't så bra :) TJING


nu:

väldigt opepp på träning.
men känslan efter= GULD

HAHAHAHAHHA?

om du är pinsam? HAHAHAHHAHA, asså nästan så att jag vill fälla en tår. för det första är du falsk- du  försöker bygga upp en personlighet som alla vet att du aldrig kommer få. skärp dig! plus att du kanske borde hålla dig till en åsikt, och de ord du väljer. om det ens är en åsikt du har ju ändrat dig på få se.. drygt ett år?


Byt umgänge, för med dom.. lär du aldrig växa upp.

:/

jag fryser samtidigt som jag håller på att dö av värme. Jag är sjuk fan också!
nu måste jag gå och duscha har inte gjort det... än! fasen också, allting är bara blääää.


sweet

kväll igen, känns som att det aldrig är dag nuförtiden haha, vet inte varför bara är så :S har varit förbi farmor en sväng och där fick jag lite stålar du är så gullig med dina tre börsar famme :)
imorgon väntar en dag till på dagis, när jag tänker efter så kommer jag faktiskt sakna alla barn när jag slutar nog för att det kan vara jobbigt ibland men oftast är det faktiskt kul :) men jag har dragit på mig värsta förkyldningen också, ont i halsen huvudet och kroppen hoppas jag inte är sjuk imorgon det är det sissta jag vill!, innan helgen som är så välplanerad och allting, jag behöver också duscha mitt hår är fett som smör, nee men nästan.. bleeeeee...

men jag kanske ska ta och göra det nu? det blir bra..
innan 9o måste jag ha duschat iaf för klockan 9o ska jag se den här mini-serien på 4an ist för lost, TORN heter den serien. Skitbra iaf förra avsnittet!

men nu blir det duschen :)


TORN:
 
Brittisk dramaserie från 2007. I 3 avsnitt. Om kärlek, familj och tillhörighet. Två familjers liv vänds upp och ner när en försvunnen dotter dyker upp. Tolv år tidigare var familjen Harper på en badutflykt när deras dotter Alice försvann. När hon inte hittades antog man att Alice drunknat. Men nu tolv år när Sarah Harper besöker ett köpcentrum ser hon en flicka som påminner om Alice. Till en början har Sarah svårt att övertyg polisen om att det verkligen är hennes dotter men tillslut lyckas hon. Men det blir inte lätt för familjen Harper att återförenas med sin förlorade dotter. Del 2 av 3. Alice blir placerad i fosterhem mot Sarahs önskan, hon vill att hennes dotter ska flytta hem med en gång. Men socialen vill att Alice ska få tid att integreras med sin, för henne, nya familj. Joanne försöker få Sarah att protestera mot att hon ska dömas till fängelse något Sarah vägrar. På grund av spänningen hemma inleder David en affär med sin sekreterare och Jasmine känner sig hotad av att Alice dykt upp så att hon inte längre är enda dottern. Allt eskalerar och snart har lyckan över att hitta Alice förvandlats till kaos.

lunch

nu sitter jag här i mitt varma rum och äter lunch: godis, orkar inte gå och hämta någonting börjar om om 30 minuter och det är inte kul att vara ute, mina skor blir dyngsura och hela jag luktar gegga. känner mig helt negg till hela denhär prao grejen fast ganska kul har jag ibland ändå!. men nu måste jag skynda mig att äta annars kommer jag äta upp barnens mellanmål haha.. hare hej: D


skämtar tv'n eller?

jag trodde det skulle vara 21-22 -> 22-23, men nej då vare 20-21 die.


image531

ge mig orange nails igen?

yeeeeeeah!

ett till avsnitt direkt efter, fett nice tv kväll! wiho!

glömde också säga att min söta lilla pappa kom hem med massor av grejer till oss från thai, jag fick ett handgjort gult armband med stenar och pärlor på, sen fick jag en adidaströja, ett d&g linne med dubbel rygg bak, enkel och brottarrygg, ett kilo godis, en handgjord tvål skärd som en blomma, en parfym DKNY red delicious mumma, fyfan vad glad jag blev, sen fick jag ett par sockor hiih, jätteglad för allt tack papi:)

image529

fin va?

dh




missa inte klockan 9o på 5an, sett alla avsnitt inte missat ett ynka  :} HAH de ni!!


tisdag

andra dagen på dagis idag är helt trött fysiskt allt springande busande och allt skrik blir tokig men jag får ju massa fina teckningar på köpet så det äre värt ;-) hah!, idag kom min lilla negerpappa hem från thailand något sånär orättvist? höhö jo, jävlar inte vit kille det där. imorn blir det ännu en dag på dagis. sen torsdag kanske fredag också, får ju bestämma själv om jag vill fara.. får se vilket humör jag är på.

image528

här har ni the whiteguy, ikväll blir det mys med elina :)

smalis



rultig haha

igar

hallå! igår sovde jag hos alexandra haha ni kanske läste inlägget innann eller så inte ;)... vi åt hela tiden sen sov vi fast hon är ändå bäst! sen när jag kom hem somnade jag inne på toan fråga inte varför vaknade iaf 5 och då skulle jag göra mig iordning för feeeeeeeeeeeest, 60års fest där sprack det ;-) haha nee min mommes man fyller år så vi skulle ha ett kalas för han & nu har jag kommit hem därifrån och gissa om jag är mätt eller? plockbords buffe, sen massor av läsk efterättsbuffé osv ska kanske gå dit igen och hämta hem en skål eller 2 med chips? imorgon äre söndag sen äre prao småkids i slask<3! nee ska tillbaka till ''festen'' nu det finns ju kladdkaka föfan ;);)!


hej :D

fredag :D fyfan så skönt egentligen, har varit på besök hos tandläkaren idag igen, & där fick jag veta att jag är en duktig&klok tjej! DE NI!... den karamellen ska jag suga på länge! mehhehe
Jag sitter nu hos alex och det har hänt en grej med mig, men det får ni SE SEN hehehe håller på att fota nu, vad tror ni att det är? höhöhöhöh visar imorn alex är är dum nu går jag hem ;-) HAHAHAHAHAHAHHAHA!



 skrev det igår glömde att publicera duktigt!


shit

torsdag snart fredag = helg! idag på skolan hade vi beep tror ni jag var nå trött har fått höra att jag är en quitter höhöhö  kul men jag sprang till mvg sen orkade jag inte mer, hade säkert orkat men hade ju ändå betyget jag strävade efter så varför fortsätta? hallå???? haha nee, men ångrade faktiskt lite att jag inte fortsatt.......

har fått höra att en dålig sak av tandläkaren att om jag fortsätter såhär... så kommre jag vara tandlös när jag är 25?? det skulle passa mig perfekt men vafan räcker det inte med att borsta tänderna morgon+kväll eller? tydligen inte, utan då istället ska jag få nån skölj som säkert kommer smaka.. och himla tandrensar skit tydligen har jag ruskigt svag emalj? okej SÄG DET lite tidigare nästa gång tack! egentligen har jag träning nu, men är trött frusen och har ont i huvet plus att jag måste suga mitt rum.. dammsuga! matteprov imorgon också! FETT KUL inte, nu ska jag dra och äta nåt UTAN SOCKER! grattis emilia. hejdå!


fint



blir det för mycket?

fyfan



o-ont det tar nu..

hahahhhaha

273791-525

klok förklaring på mig&min blogg
''my name is havremacka, jag har ont i örat jag pluggar inte''

hahahahhaha

onsdag torsdag och fredag kvar..

känns skönt att det nästan är fredag igen, eller det är ju bara tisdag men 3 days kvar. Idag har det varit en lugn dag hade utvecklingssamtal halv 5 så jag strosade på stan från kvart i 2 till kvart över 4 drygt utan pengar, jääääävligt drygt.. jag hittade lite saker som jag ska köpa imorn, en ny röd bh& en blårandig tröja på hm logg ifall den ens kommer in, hon trodde det. I hope so. Imorgon ska jag också till tandläkaren? kul? nej, förut älskade jag att vara där (sick sick i know) men inte nu, fuck tandläkaren.. Imorgon har jag också SOprov har jag pluggat mycket eller? Sen ska jag färga håret tror jag, kopparrött! inte sådär jätterött som man kan tro, men asså mer ljusbrunt rött med ljusa slingor i jag tror det blir bra, har inte köpt färgen än utan det ska jag göra hos frissan köpa färg  sen om en vecka kommer min lilla pappi hem till mig och förhoppningsvis har han köpt en adidaströja och en ny parfym, det var det ända jag begärde så det ska han nog fixa TROR JAG. Annars blir det ingen kuljul här hemma..

Sen har jag fått veta världens tråkigaste grej, har ju prao nästa vecka dagis: småkids 27/7 fett kul hhiihhi men då är vi lediga på fredan och då fick vi välja att fara dit eller stanna hemma, och alla som känner mig vet att jag älskar att sova men vafan måste ju fara sista dan får se hur det blir SINNES att ens K- dagar ska få finnas på prao veckorna shit.. Ikväll är det träning mu jag längtar inte... nu skall jag dra och äta beskvier hare tjing!


fuck rubriker haha



dunk dunk

men rubrik

för första gången i mitt liv har jag lyckats baka kanelbullar helt själv! dom vart jättegoa och är snart slut lika bra det eller hur? om en halvtimma ska jag och träna värt att proppa massa bullar då? enligt mig... så JA jag är tränings-osugen orkar inte..men mina massiva lår behöver lite muskler i sig, så det är bara att fara.. Imorgon är det skola KULJUL, nu ska jag tvätta bort mitt nagelack som jag har på en nagel, fråga inte varför jag målade på en nagel för det vet jag inte... HEJDÅ



sleeeeeten

allt började med att jag la mig i sängen och såg när lammen tystnar iaf slutet, sen började det en film på 3an 4an & 5an jag valde 5an och det gjorde jag rätt i såg en sjuk film om myror haha eller ett flygplan som blev invaderat av mördarmyror det var skitverkligt och jättecoolt den filmen kändes som den höll på i 1000 timmar blev så trött att jag blev arg att den aldrig slutade men jag skulle se klart den och såklart när jag hade sett den klart så var jag pigg så va uppe typ till 4a av ingen andledning, sen sov jag till 1 det var skööööööööönt min frukost idag var prinsesstårta de va gått! Jag har också invigit mina nya byxor (mtt hem) skönt de också.. Men nu ska jag hjälpa mamma att baka bullar tjoho hejdå!


deg

Jag har köpt mig ett par nya degbrallor, som jag ska bo i hädanefter.. de ni!


nu blir jag lika cool som timbaland shshshshenare!

take me on a trip i'll like to go some day..

Lördag idag, känns förbannat jävla bra haha, solen skiner och snön som kom ner igår (2 DM) är nästan borta, har hunnit gått till icamaxi och tillbaka och jag samlade på mig säkert 10 liter vatten i mina skor ash bättre att det töar än snöar iaf. Ikväll ska jag vara med ellis få se vad vi hittar på, är sugen på cheddarpopcorn ska få ner henne på maxi igen och köpa, sen har jag fått en ny cykel också, utan pedaler och allt, eller ny mammas gamla rosa den är så fin. Imorn ska vi fixa pedaler för det kanske kan vara lite bra och ha de ;-) idag på ica köpte jag också hubbabubba det är fan bäst! haha, en till grej som är bäst är eva&adam så jäkla söta haha, ska nog hämta in lite filmer kanske..
 
de va väll som  de TJING!


smygtitt

image523
Jovars, jag har tur! här får ni en smygtitt på en klänning jag hittade, den är  snarlik eller inte alls så lik men gud så snigg! blir nog att beställa till veckan, inte alls för dyr heller kolla bara detaljerna där uppe shit, skippa den förra klänningen det är denhär som gäller! nu längtar jag ännumer till skolavslutningen att få bära denna ''festblåsan'' ;) mer perfekt än såhär blir det inte :)


den här snyggingen kommer från ASOS





titta min fina skolavslutningsklänning :D





beställd och klar (trodde jag) den var ett klick bort och då fanns den inte i min storlek, hur ledsen är jag inte?????

tror ni man är smartast i världen? JAO!

Jag har kommit på mästaridén som förr eller senare ska utplåna allt levande och spränga bort universum... not, haha näe men jag har kommit på en smart grej som jag inte vill berätta hiihiihi klura på ni för jag säger inget ;-). Jag har också kommit på att jag är en samlare och om man är en samlare blir man fet? YEAH! eller jag såg på oprah nivet programmet? Sen var det ett program om man har massa saker som man inte andvänder så blir man fet & ni som känner mig vet att jag har miljontals grejor som bara ligger så idag är stora STÄDODAGEN not haha nee men kanske byta sopkorg i mitt rum, har typ gammalt julpapper SEN FÖRRA ÅRET :O? okej dags nu kanske..

tjing tjong i medaljongen!


finner ingen mening med att lägga in denhär bilden, därför gör jag det=)


my name is havremacka

havremackor är gått, jag har ont i örat, skola imorn kan noll so, beep om en vecka konditionen där nere, tack för mig hej!

du är så söt!♥

orättvist

min lilla söta pappa skickade ett mms idag, det stod ungefär såhär

'' Hej! bilden är från våran balkong,
vi har det jättebra det är 40 grader i skuggan och 30 grader i vattnet,
sol och bad hela tiden, imorgon ska vi åka till ett shoppingcenter och shoppa!
ha det bra marita hälsar kram pappa''


mitt svar:

''Hej! vi har det också jättebra,
2 grader ute, snöblandat regn blåsigt,
imorgon ska jag fara till skolan och lära mig massor av saker, livet leker älska skellefteå''


.......nat!

April, april



skellefteå 3dje april
thailand 3dje april

?


tack och bock!

jag skrev förut här om att jag sökte ett peace halsband (fanns förut på glitter!!!!!!) och nu har jag hittat ett både i silver& guld, men jag har inga pengar förbannat jävla satans skit, vad äre för datum idag? 3dje april, och pengarna kommer den 20onde så typ 1000 dagar kvar tills jag ens kan beställa nånting KULJUL! sen har dom sånna här fiiinfiina örhängen också i peacemärken fett snygga! tror ni att jag vill spola fram tiden sådär 20 dagar eller? MJO JO!


fast sen, kom jag på vääääärsta iden ju!.. om jag köper örhängerna så kan jag ju he sönder dom och köpa en billig kedja eller jag har säkert nån hemma, sen får jag ju 2 halsband FÖR mindre pengar än vad ett halsband kostar mjoho jag är smartast i världen ge mig ett pris!



Örhängen - 0001-11 - Peace



APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

Första april idag, och det kunde inte bli bättre, strålande sol ute och vååår fan va efterlängtat nog för att det kommer säkert snöa snart igen.. hehe, idag är det ju stora LURODAGEN men jag har faktiskt inte lyckats lura nån idag, eller jo.. Linnea men hon tror ju på allt :$ (förlåt om du läser dethär) haha nee, men jag har inga bra grejor att luras om. förra året blåste jag skitmånga och sa att min kisse hade rymt men det var ju så 2007 ju :O, (läs med en nypa salt) så jag har inte kommit på nåt iår skit också älskar att se deras miner ;-) HEHE.

lurat nån idag?

image425


RSS 2.0