one two three four



♥Älskar att det är 22 grader ute och att det är sommar, är så himla lycklig över det! Har längtat så fruktansvärt länge och nu känns det verkligen.

♥Älskar också att Oskar Linnros ska till stadsfesten för hans låtar är bäst.

♥Älskar att jag fyller år om 8 dagar, 17 år.

♥Älskar även att vi barn kommer få pengar till helgen.

Vill bara dela med mig av min glädje lite! Nu äre glasstime med min bästa vän. SYNES.

30e juni 2010

Morsning! Steg upp 10 idag för att fara på stan med Elina & Jonas, kom hem med en skjorta rikare och jag är nöjd. Köpte mat på ica torget och det var riktigt gött, la även undan lite grejer på gina bland annat en fin klänning och det blir nog att köpa den om jag inte hittar något finare i Umeå.
Imorgon ska nämnligen jag Mamma & Joppis fara dit och först ska vi följa mamma på strålning, sen ska vi gå på stan hela dagen och jag taggar verkligen Mcdonalds!!! ska även bli trevligt att umgås lite med syster & mamma:)


crappy bild men det blev så tråkigt annars...

tisdag

Har spenderat senaste dygnet med Jonas i mormors stuga, vi har fiskat,busat,myst,ätit & det har varit jättekul och jag har den snällaste och bästa killen i hela världen♥:). Nu ska jag duscha mitt hår som jag förövrigt håller på att tappa för det är så tjorvigt hela tiden sen ikväll ska jag nog vara med Elina, PUSS & KRAM:)


Från och med idag.


Så ska jag bli mycket mer positiv på denna blogg!

Denna blogg mina vänner börjar nu likna en emotionells roman om att skära sig själv.. Jag snabbläste igenom något inlägg och det låter verkligen som jag bara klagar (gör väl i största sannorlikhet det) men det ska jag sluta med! Vill bara att min kamera ska funka så att jag kan få fara ut och ta massa bilder, allt blir så torrt med himla mobilkamera,juste. Klaga skulle man inte göra.... Aja från och med EFTER detta inlägg!!

TAGGA

Har suttit och kollat på massor av resor till mig och Elina, det lutar åt Grekland men än sålänge är ingenting bokat, det enda som är spikat är att i Augusti åker jag och Elina 2 veckor utomlands, själva. Blir helt sjukt taggad av bara tanken!!!!!!


Söndag

Godmorgon!
Igårkväll var jag med världens finaste kille♥ och vi åt blandannat pizza men jag har nåt konstigt illamående som aldrig går över (intalar mig att jag inte är bakis),såg The Ring 1 & 2 och jag har nog aldrig varit så rädd när jag sen skulle sova själv.. Men som tur var överlevde jag natten! Hade ställt ett alarm på 11.00 för jag tänkte sola, men det blåser och är lite moln så det blir nog inget av. Funderar på att ta en långpromme istället. Har inte så mycket att berätta mer utan lägger in lite bilder från munkviken istället.






gör det inte

kom inte hem 4 på natten
somna inte föräns klockan är 5 på morgonen
vakna inte 7
sov inte bara 2 timmar
sitt inte som en zoombie vid matbordet och stirra in i ett juice paket i 20 minuter
cykla inte torsgatan när det är motvind
spill inte vin i din väska
ha inte andra saker i din väska när du spiller vin i din väska


men bara för att trotsa så gör jag ju allt de där,nu är jag t.rö.t.t.t dusch & sömn låter helt fantastiskt i mina öron så så får det bli, vi höres.

ded man walking

Kom hem för 1 minut sen, uppstigning om 3 timmar, värt att jag ens går och lägger mig, fy fan är detta ett läge då jag bör ''bita ihop'' eller? imorgon efter kyrkan ska jag sova som en stock,NU: tvätta bort sminket. Herrå





Saknar min Jonas♥

somliga ljus brinner aldrig ur

Godafton! gick ut ihopp om att jag skulle köra moppe som vanligt (slayergirl.com) men insåg att mitt bakdäck var jätte platt så det var punka övervägde för fem sekunder att stanna hemma men sen ringde jag elina och fick låna hennes istället, så det var en upptäcktsfärd att ta sig hit ut till yttervik kan jag lova. Nu har vi ätit förrätt och snart äre middag, och JA vi äter sent naaanting i våran släkt. Aja sen beger jag mig hemåt iaf. Gaahhh är typ stressad....

dina färger var blå

Blev en ''liten'' ändring i mitt såkallade Schema, blev så att jag la mig och solade på ballen istället för att duscha direkt, och nog fick jag lite färg nog! Nu har iaf familjen farit till stugan och jag ska moppa dit! Har med andra ord precis stigit ur duschen, tänkte bara meddela det till er stalkers där ute, skämt o sido så ska jag bjussa på en sommarlåt på självaste midsommar;). Nu måste jag blåsa håret, herrå.

Tommy Nilsson - Dina färger var blå


MIDSOMMARAFTON

JAG har varit ute och gått på morgonen idag!! vilket var jävligt skönt och behövligt! Nu ska jag hoppa in i duschen sen drar vi till stugan för 16 året irad. TREVLIGT! massa mat & att umgås med släkten väntar sen blir det hem och fixxxx! duschen var det. PS. grattigrattis Joanna som fyller år idag♥! DS.





tog tre bilder från cajsas blogg från munkviken, ni ser väl bara hur trevligt det var :)

home sweet home

Är hemma, har saknat min gullunge jonas mest av allt, ikväll har vi myst och ätit godis, nu är jag trött så in i.... ska sova nu innan jag tuppar av framför datorn, hörs imorgon. KRAM!

17.11

Hola Guapas! Ska bara skriva lite snabbt, drar till Munkviken ikväll för att tjäna lite pengar, känns sådär men om vädret är bra (vilket menas betydligt bättre än idag) så ska det nog bli riktigt roligt. Då skulle man ju förhoppningsvis kunna bättra på den såkallade ''brännan'' en aning. Är iaf konfaledare så det är dom jag far med och min konfagrupp är verkligen king så det blir nog bra hur som helst. Men sol skulle äga. Nu ska jag packa sen drar jaag. Kommer hem på torsdagkväll sen på Fredag är det midsommar vilket kommer bli hur awesome som helst. PUSS OCH KRAM!


gone

Godmorgon, nu ska jag äta frukost framför tvn och kika på bröllopsförberedelserna (jätteintressant NOT)  sen fara på staaaaaaaaaaaaan. Mamma är borta blir seriöst orolig vars är hon? spårlöst försvunnen, aja frulle var det sen stan. HA EN BRA LÖRDAG.

snart är det dags att skaffa sig en ny baby hihi



Funderar starkt på denna goding

Acer AS 5935G-744G50



  • 15,6" LED
  • Intel Core 2 Duo P7450, 2,13Ghz
  • 4GB arbetsminne, 500GB hårddisk
  • NVIDIA GeForce GT 240 M, 1GB grafik
  • WLAN, LAN, Bluetooth, HDMI-ingång
  • Windows 7 Home Premium
''Bärbar PC för dig som vill kunna arbeta snabbt och effektivt med allt från bild- och videoredigering till Office-program och Internet. Med en Intel Core 2 Duo-processor på 2,13Ghz, 4GB arbetsminne och ett grafikkort med 1GB dedikerat minne kan du dessutom spela de senaste spelen. Datorn är förberedd för trådlös kommunikation via WLAN och Bluetooth och den inbyggda webbkameran med mikrofon gör det enkelt att hålla kontakten med hela världen. Via HDMI-utgången ansluter du enkelt datorn till en större LCD eller Plasma-TV och förvandlar din PC till en högklassig multimediaspelare. Med mjukvaran Windows Media Center får du dessutom total kontroll över ditt multimediabibliotek. Acer AS 5935G-744G50 levereras med Windows 7 Home Premium.''

Är verkligen ingen datorhacker (och vet inte speciellt mycket om vad som är bra och inte) men jag tycker att detta lät bra (?) haha eller så är jag helt ute och cyklar? 7.929:- går den på och det är inte jäättefarligt dyrt om du frågar mig. Får höra med min smarte bror som just nu är på Metal Town i Göteborg när han kommer hem om detta är någonting att ha!

We like to live like class And pour them shots up in the glass



Guuud så sugen jag blev på att festa helt plötsligt, har gått och varit mer otaggad än den mest otaggade människan i historien men nu slog det om! Ahhh, jobbigt läge.... aja får tagga midsommar istället. Har precis lagat middag åt mig och mamma (tacos♥) vilket vart underbart gott. Ikväll ska vi mysa och sen får jag kanske med mig Jonas till Elina osv där dom ska fira Magda som fyller år idag :) Time will tell, har gjort lite ändringar på bloggen förresten, var bara så otroligt less. HOPE U LIKE. Aja ska bege mig till köket och städa bort lite nu, hadehade vi hörs:)



man must dance

Då har man avverkat ännu en skolavslutning. Kan utan skuldkänslor säga att jag inte saknat Cubas mil-långa tal och att jag inte heller saknat Stig Olovs poetiska ord om hur skönt sommarlovet kan bli. Är rätt nöjd med att sitta i Aulan, det är nog drygt det. Träffade Isak där och det påpinner mig bara om förra årets skolavslutning som var helt underbar. Allt var bäst och alla var bäst. Saknar alla så jävla mycket. Iaf så drog jag Papps & Joppis på Stigs och fikade efter och det var mycket gött! Ikväll blir det myskväll med Mamiiiii♥♥



Fredag

Uppe i ottan för att fara på skolavslutning, nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa joppis hår osv. Ha en bra dag:)


the list

Nämn något som gjorde dig glad igår: hihi jonas såklart
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov som en jävla stock
Vad gjorde du för 15 min sedan: höhöh satt här (tänk cp skratt)
Det sista du sa högt: ''men förlåt''
Det senaste någon sa till dig: mamma mumlade nåt lyssnade dock inte
Vad har du druckit idag: läsk & mjölk & juice
Vad var det senaste du åt: naturgodis
Vad var det senaste du köpte: naturgodis
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun & rosa (vafan?)
Vad är det för väder hos dig nu: rätt kallt
Godaste glassmaken: chocklad eller choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja, ibland
Sover du tungt: som en stock
Drömmer du mardrömmar: haha typ varje natt, drömde att jag var Bella i twilight natten till idag
Trivs du med ditt jobb: om man räknar konfaledare så ja, det är typ bästa jobbet eveer.
Favoritlåt just nu: Oskar Linnros - Från och med DU.
Vad ser du om du tittar till höger: en vägg höhöhö (cpskratt)
Vad gör dig glad just nu: sommarlovet!
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: tiered men annars funkar det
Favoritgodis: choklad eller lakrits eller sura eller söta eller ja
Kläder just nu: kavaj,leggings linne
Sommarplaner: UTLANDET!!! festa,vännerna,stugan,fiska,mysa,jobba,slösa,sova,leva livet,FESTIVALER osvosv
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du något instrument: nja
Morgon eller nattmänniska: natt för faan
Vad är viktigast för dig: att mina närmsta mår bra
Är du kittlig: typ inte, vilket är tråkigt för andra (MEN KUNG FÖR MIG)
Stjärntecken: kräft-to-the-ta
Äckligaste insekten: jävlart säkert alla!
Längtar du mest efter just nu: hihi deru hihihihihihihi

Jag vet att man inte kan lita på YR.no




Men eftersom jag ska spendera hela nästa vecka i munkviken så hoppas jag iaf att det inte regnar.......

har ni sett eller hört något? ring vårt journummer 020 702 00 90



Spanade in denna läckerbit idag på Jula, har nu konstaterat att äldre män kan då inte bete sig, snälla människa dra då för guds skull ur brallorna ur rumpan!

närmast hjärtat





olika minnen,betydelser,känslor
man blir aldrig less.

det värsta

Satt och skrev världens gladaste inlägg om hur bra allting är, hur glad jag är, hur underbart det är med sommarlov, vilka fina vänner jag har, världens bästa familj, allt.

Sen bara ändrades det på 0.6 sekunder

Har fan aldrig varit med om värre. Känner mig som världens PMS tjej som bara vill skrika och slå och smälla i dörrarna, säga upp mig från all bekantskap stampa sönder min mobil ni förstår inte!! är bara så jävulst arg och har ingen anledning att vara det. Vill ärligt talat bara svära åt alla och gråta samtidigt under mitt täcke.
Kan ju fan inte bete mig nu ska jag lämna denna äckliga blogg åt sidan. HEJDÅ.

glöm det

16 Juni

Goddagens! Gårkvällen spenderade jag med Jonas och vi var väl halverst omedvetna om jordskalvet, jag tänkte typ att det var jättekraftig åska men det var det ju inte, börjar seriöst räkna dagarna jag har kvar nu tills 2012. Annars så har denna dag varit kung, vaknade duschade, la mig på balkongen och solade ett tag sen for jag & Elina till Café Kajutan och fikade där sen stan ett tag, maxi & hem. Har precis ätit middag och ikv efter Elina har slutat jobba ska vi fara till Falkträsket och umgås med bland andra Cissi & Gabban. Blir himla trevligt hoppas jag:)!!


otroligt göttt!!

15 Juni

Ber om ursäkt, såklart menade jag 14 juni i förra inlägget inte juli..

Igår var det mys hemma hos Joanna med henne och Elina, vi kollade på film & tv,åt godis och dipp och massa och det var himla trevligt. Idag vaknade jag halv 1 sen for jag och Jonas och åt glass på ainas,mycket trevligt det också, sen förbi Elina en sväng och nu har jag precis ätit middag, Ikväll ska jag vara med Jonas och vi ska spela kort och jag ska VINNA! Hade inget mer intressant att berätta utan vi hörs när vi hörs. PUSSPUSS


en bild från en riktigt trevlig fredagskväll!

14 Juli

Grattis pappa på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag!


Igår var jag med Jonas hela kvällen och de va myyss:) Idag: har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov och olika tester eftersom jag varit sjuk i över 10 veckor, eller har varit förkyld osv och eftesom jag är ganska allergisk mot pollen blir det extra jobbigt men nu har jag iaf fått medicin (cociliana bland annat) .. och jag får väl hoppas att det ska gå över!

Sen har jag varit på Maxi med mamma mormor & östen och vi har handlat kläder till mormora. Så nu är jag ganska nyss hemkommen och hade tänkt lägga mig och se tv, eftersom det tragiskt nog regnar. Hade inte så mycket mer att skriva utan vi får helt enkelt höras senare!


otroligt nyktert från avslutningen i onsdags!

FREAKIN AWESOME.

BTW SÅ ÄRE KLART!!! I AUGUSTI DRAR JAG OCH ELINA UTOMLANDS!! DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA GRYMT. LÄNGTAR IHJÄL MIG REDAN!! MIN LYCKA NU ÄR OBESKRIVLIG!!!!



Utlandet med världens bästa vän♥, bättre än så blir det inte. TAGGA JÄVEL NU!



söndag

Hola Guapas! igår var jag hemma och hade studentfirande osv, sen på kvällen var jag med Jonas. Idag på dagen har jag och joppis legat ute på balkongen (det är verkligen jättevarmt där) och bättrat på ''brännan'' i sommar ska jag bli brun det har jag bestämt! sen for jag och Elina på maxi och åt korv & glass, vilket har blivit standard för oss. Snart väntar middag och jag är ovanligt nog hungrig. Inte bra! det är sommar och jag känner verkligen inte för att sitta vid datorn så det kanske blir lite glesare med inlägg men det förstår väl alla.


gnällgnällgnäll

1. Jag har varit förkyld sen valborg (förkyldning + pollen + allergi = INTE KUL!)
2. Jag har jävligt ont i öronen, är halverst döv. Hör ju sämre än mormor själv.
3. Eftersom jag brände mig som aldrig förr igår på brännälslorna så gör det så jävla ont.
4. Jag är trött

Ska aldrig mer ligga och mysa med brännäslor, det LOVAR jag. Nu ska jag sova ett tag. HADE!




hola que tal

muy bien??
spanskan kanske inte är på topp idag

MEEEN om vi var på topp igår, ska inte nämna så mycket om gårkvällen förotom onödiga brännäslesår kubb & BJ hehe.. nänänä har iaf vaknat och drukit 45 miljoner liter vatten, det behövdes. Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi främmande av mormora & östen samt pär, blir nog trevligt. Sen studentmiddag & tårta, tackar inte nej.


flickor vars höll ni hus igår??!?

Riverside motherfucker

Ikväll är det fest, var och när är än oskrivet, det gäller bara att ta med sig humöret och vännerna. DÅ går allt bra. Speciellt om det är väder, annars är det som min mor skulle sagt ''bara att klä sig, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder'' PUSS&KRAM



GrattisGrattisGrattis!

Grattis Natalie & Pontus till studenten!!!! Fy Faan vad ni är bra!!


Som ni förstår har jag spenderat förmiddan på kyrkan och kollat på alla glada och nöjda studenter. Riktigt roligt och jag längtar. Är hemma nu och nu ska vi ha studentfika, smörgåstårta och allt sånt. Efter det drar jag till mamma för fix och trix ikväll då det är galej. Taggad är jag! Och vädret är kanon. Shorts ikväll? svar JA! Nu ska jag ta moppen till maxi för att mata Elina (heheheh) och köpa passionsfrukt. Vi hörs!


Goodnight

Har spenderat större delen av dagen på maxi med trevliga grabbar, riktigt schteekigt väder var det faktiskt så det var mycket nice. Sen ikväll så spelade vi brännboll på MB-gruset med massor av olika människor det var roligt men jag är sämst så att, vi gav upp efter ett tag. Sen for jag Jonas & Elina ut på äventyr men hamnade tillslut hemma hos mig framför tvn. Ska snart tacka för mig eftersom min bror (och Natalie) tar studenten imorgonbitti så då blir det ingen sovmorgon inte. Är himla avundsjuk faktiskt! nu ska jag tvätta bort sminket och så vidare. Vi hörs!


snart är vi i boviken igen!!

Skolavslutning



















Här är lite bilder! säg bara till om någon ska bort, har några till men orkar inte ladda upp fler :)

Godmorgon

Är inte ett dugg bakis faktiskt vilket känns underbart :)  ska sätta mig i solen nu och sola ett tag hade jag tänkt, sen ska jag Rasmus & Anton på maxi och hälsa på Elina, PUSSPUSS.


mer bilder kommer senare!


startar sommarlovet med en bakfylla

(förhoppningsvis inte) efter att ha cyklat hem nu mitt i natten själv inser jag att det är sommar, kan inte fatta att klockan snart är tre och ändå är det så ljust ute. Nu ska jag tvätta bort sminket sen sova. Bilder kommer imorgon ifall jag ids. Puss & Kram.

ingenting kan beskriva lyckan

10 veckor av frihet
sommarlov
sommarväder
sommarkläder
middag med klassisar ikväll
fest ikväll
sommar
sommar
sommar

ÄLSKART !  ♥


sommarlåten NR1, btw så är jag taggad som tusan tills ikväll!!
(fötterna kommer dock få smaka av mina mördarskor, men med alkohol i blodet ska jag nog överleva. ELLER?)

SOMMARLOV!

dsc07402 (MMS)

SOMMARLOV!


IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!

Hallå där kött & blåbär! alla på balen var verkligen superfiiiina!!! helt otroligt! har tagit massa bilder kanske lägger upp några här på någon man känner igen, känns lite wierd att lägga upp på folk som man knappt känner. Men! Vi får se. For och ökade riksken för cancer (solade) med Elina efteråt i hopp om att man inte ska vara som ett vandrande A4 imorgon på skolavslutningen. Kommer nog vara det ändå men man måste ju våga för att vinna. Så nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, och måla naglarna smörja in sig osv. Sånt där viktigt och trevligt jobb:) Ha det bra mina vänner!


mina new shoes!


TISDAG!

Godmorgon höll jag på att skriva! Goddagens kanske låter rimligare. Idag tog jag ''ledigt'' från mattelektionen eftersom jag ändå vet vad mitt betyg är, så jag kom till skolan vid 10 och då hade vi bara betygsnack i alla ämnen och jag är nöjd. Efter det städade vi ur skåpen och sen såg vi ett bildspel från vårvandringen sen cyklade jag hem. Hade solen i ryggen hela vägen och det är himla varmt ute ändå!! Kul för dom som ska gå balen idag, ska förresten dit med Elina för att se Pontus och alla andra stiliga 91or. Tills dess ska jag öva på att gå i mina skor för dom är rätt höga kan jag lova er!!... önska mig lycka till och hoppas på inga brytna ben nu.. Tagga morgondagen & kvällen förresten. Kan inte fatta att jag redan gjort bort ett år på gymnasiet. SJUKT!



''gilla''

saknar detta!



KUNDE INTE KÄNNAS BÄTTRE

TVÅ YNKA DAGAR TILL FRIHET!








SKO MIG

jag är arg snälla kom och gör mig glad♥
har jätteont i magen
sko jävel som går sönder
har inte rååååååd










finaste!


hihihi vackra (och ovackra) bilder från lördagens bravader!










Lights Off



lovelovelove


ja jo nja jo eller ja kanske

Gårkvällen hade en bra början, KUNG mitten och dåligt slut... Vilket har inneburit fosterställning i sängen all day, om man bortser från trippen till frasses och bytet från säng till soffa hemma hos E.Lundmark då. Efter gårkvällen är jag några pics rikare lite mer ångest rikare och hjärncellerna är borttappade. Kan väl helt ärligt säga att jag inte är taggad på skolavslutningen i detta nu men det kommer, det kommer........

en bild från gårkvällen!


Någon som är bakis idag kanske???

dsc07386 (MMS)

Någon som är bakis idag kanske???


holaholahola

Igår: Brännbollsturnering + stafetter + vattenkrig med alla FL-are, blev även visiterad av SK-treorna på skolan, himla slapp dag, trotts 3 av fyra förlorade matcher var vi glada (och blöta ändå)

Igåkväll: drog jag även till stugan för första gången iår, det var myyysigt!! man sover så sjukt bra därute eftersom det är helt tyst. Längesen jag sov så gott alltså.

Idag: Kom nyss ur duschen och ska snart gå och blåsa håret/sminka mig/vela om kläder i 40 år osvosv sen blir det trevligheter ikväll! Hoppas på en awesome kväll!


alejandro alejandro alleallealeejandroo



Den är som fast limmad i mitt huvud förtillfället och det gillas faktiskt (förlåt Julia jag vet att jag är seg) börjar förövrigt tänka på Frida när jag hör den och den lyckosten far till mallis imorgon. Avundsjuk är bara förnamnet. Ha det bäst iaff!!!!

sounds like freedom!!!!1111ettettettettt

NU NI! Nu är allt skolarbete för årskurs 1 för min del bortjort, det känns underbart och det ÄR det också. Saker och ting börjar lösa sig inför skolavslutningen och vi hoppas på väder. Men jag tror helt allvarligt på sol. (peppar peppar).

ta mig tillbaka!

Torsdag

Goddagens!idag är vädret inte på min sida.... vaknade av att joppis sa att det regnade, okej tänkte jag ''lite duggregn'' så var ju inte fallet, sen hade mamma tagit regnjackan jag brukar använda, joppis hade tagit morönjackan så vem om inte jag blev tvungen att ta den röda från 80 talet. Så ifall ni såg någon snygging komma i full fart med röd jacka så kan det möjligtvis varit jag. he he he.. Idag är det pannkaka till lunch och det känns gött! just nu sitter vi och sammanställer vårat samhällsarbete och jag kanske borde anstränga mig. LATERO.


POSITIVT.





ONSDAG

Idag är det vatteballongernas dag här på anderstorp, så som imorgon på torsdag fredag & nästa vecka, haha just i detta nu hör man skrik ute från korridoren, treorna boktsavligen jagar oss med ballonger,vattenflaskor osv, hoppas och ber till gud att jag inte blir träffad;) VG i datorkunskap förresten, KÄNNS AWESOME. Brännboll på gympan idag gör det inte sämre heller ♥


NOT MUCH

Onsdag - Knytkalas & Avslutning på hälsopedagogik
Torsdag - Vanlig dag
Fredag - FL-dagen (brännbollsturnering) Stugan på kvällen
Lördag - STUGA, FEST
Söndag - Lugna puckar
Måndag - Anderstorpskolans dag, (olika aktiviteter)
Tisdag - Vanliga ''lektioner'' typ lekar, betygssnack osv
Onsdag - SKOLAVSLUTNING

KAN INTE FATTA ATT JAG HAR GJORT BORT ETT ÅR PÅ GYMNASIET, HELT SJUKT!



sov så gott

Vad är det med mig............ somnade idag igen, med blött hår i sängen, vaknade nu 2.5 timmar senare, illa. Riktigt illa. Kvällen kommer att spenderas i köket, baknades! imorgon väntas knytkalas på hälsopeddan och det kommer bli gött! måste bara planera vad jag ska baka först...

Imorgon har jag förresten även röst och rörelse (FÖR SISTA JÄVLA GÅNGEN) och min grupp ska redovisa har vi pratat ihop oss? SVAR NEJ. kommer jag att skämmas ihjäl och vilja dö? svar ja. huga, det är verkligen det ända som tynger mig just nu.


det är inte utsidan som räknas det är om du har häst eller inte



Har spenderat eftermiddagen på stallet av alla ställen! vi hade hälsopedagogik och var där och red! ännu en bra eftermiddag, själv fick jag en häst som jag och Erik L skulle dela på, han hette Max, stor som ett hus men snäll som en nallebjörn!!!! jag rensade till och med under fötterna på hästen, okej det heter hovar men sak samma. Vill seriöst bli en hästjej!! älskar hästar, fast jag var livrädd när jag red men ändå. Det var jättetrevligt! Efteråt fick vi glass av våra mentorer och nu börjar det närma sig schluttet känner man! Känns underbart. Nu ska jag duscha av mig all hästlukt hehe. Latero.



10.08

Försov mig idag  vilket innebar att jag inte hann kamma håret, mycket intressant information, därför ifall ni ser nån komma strosande genom korridoren som är väldigt rotten är det förmodligen jag. Har haft matte redan idag och på torsdag ska vi lämna in böckerna vilket innebär ingen mer lektion på denna termin. Efter det här har vi svenska och då ska vi visa upp våran film som vi har gjort och jag måste bara tacka min bror för hjälpen igår (vi satt nämnligen uppe till över 1) och redigerade. Nu ska jag hitta för och motargument om invandrare begår mer brott i sverige. Ni hör ju bara hur kul det låter och hoppas ni förstår att vi har samhälls nu.....


RSS 2.0