barbell

Hej! Gud vilka hurtbullar jag och johanna har blivigt! 360 ääääg! annars var vi på stan och kvällsöppet ett tag både innan & efter träningen köpte ett armband & en tigertröja;) nu ser jag grey's anatomy och det är mitt favvoprogram tillsammans med how I met your mother, gossip girl desperate housewifes,scrubs oj de blev många men har iaf sett alla avsnitt typ och nu har O'malley DÖTT. tragiskt=( nu måste jag fortsätta se, PUSS!




OM barbell är jobbigt, JAAAAA!!!!

Igår

Bilder från igår, dom flesta bilderna tog jag från dig Lisa om det gick bra;)







helt shlutt


Om det här spinningpasset var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv? ja
Om jag älskar känslan efter att ha tränat? ja
Om jag ska CYKLA till skolan imorn för att ha fl-dag på eftermiddan? ja
Om jag kommer storkna på halva vägen av mina spagettiben? ja
trotts allt blir det träning imornkväll också GOGOGO säger jag bara!

annars är helt slut med andra ord, nu väntas kvällsfika och idol sen ska jag sova längtar typ!!!!
tjing

 



spinning+kicki=....

Jag gruvar mig riktigt........ hennes pass är verkligen helvetet, men som tur var har jag ju jojje med mig som har lika dålig kondis som jag;);)


Kanoting!

Idag har vi som sagt varit i ursviken och paddalt kanot med våran klass, det var ändå kul men eftersom det blåste så sjukt mycket hade jag och mattis (min trogne paddlare) lite svårt att ta oss nån stans ;) vi ramlade iaf inte i som freddan (a) haha, förlåt men gud så kallt!!! iaf hade min kära moder köpt skinnybyxorna åt mig och dom sitter som smäck ;) vet dock inte om jag ska behålla dom är för feg;D.. aja hur som haver så ska jag snart käka middag sen efter det blir det spinning med jojje& fuhrman??? sen måste jag bara få säga att jag blev jätteledsen igår när Nicklas inte gick vidare i idol, förbannat:S hoppas han blir juryns val iaf=) nu: middag! tjing=)


träningsjävlavärken

Meeeeeeeeeeen jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vet inte om jag ska skratta eller gråta, har så ont i min kropp att det inte finns... sen har vi 2 timmars kanoting imorn med klassen också. KUNG! annars då, träning efter skolan (ångrar mig nu, mina och johannas mördarövningar var verkligen MÖRDARövningar) har aldrig haft sån här smärta i magen nån gång, plus att mina ben känns som spagetti.... ojobbigt att var otränad, NEJ!!!

om jag ska beskriva smärtan så känns det ungefär som om att du har skrattat oavbrutet i en halvtimme och att nån sen står och slår dig i magen, benen känns som att du har sprungigt cooper och beep just efter varandra och sen är det ungefär som att jag har gjort 400 armhävningar med vardera arm.........

iaf så var jag och Johanna på  stan ett tag efter skolan också så jag la av ett par skinnbyxor på h&m  ska terra dom imorn om jag hinner:S hoppas dom är fina på! vill verkligen haa! annars så äre svenska hollywoodfruar ikväll och jag taggar! nu ska jag och min spagettikropp krypa till soffan, hörs imorn  PUSS!

tell me when did it became this bad?...

ska jag? vill jag? heeelp

Jag är verkligen i behov av en klipptid och jag är så himla sugen på en sån här frilla, ska jag? vill jag? & framförallt vågar jag?



bilderna är härifrån=)


WORKOUT

Alltså jag är den mest ovältränade människa på denna jord, hur skall detta sluta?? är iaf ägare av ett gymkort på 360 nu! KUUUUUNG!!!! men ikväll blir det återhämtning utan dess like, kvällsfika,ensam mamma söker,DUSCH & sen sömn på det, mycket bra om du frågar mig! PUSS


tacka gudarna för play!



Hej! sitter och ser reprisen från skavlan i fredags (intervjun med Anna Anka osv) asså svenska hollywoodfruar är typ mitt nya favortitprogram & svtplay & alla andra playkanaler är ju bara kung, speciellt som idag när det inte händer nånting man vill bara ligga och se på tv och då har alla program redan gått så då äre ju lika bra att se på datorn som jag gör nu, annars så for jag och pappa på stan för att ''titta'' på nya löparskor och jag fick ett par dom är jättefina=D asics, vita med lite orange på, annars håller jag på att övertaggas här hemma tills träningen ikväll!!! vad har hänt egentligen;) haha, nu ska jag fortsätta se PUSS!



storm

Ni ska bara veta hur jävla mycket det blåser utanför mig just nu! helt sjukt!! har vaknat flera gånger av bara det, aja sov länge idag ungefär till halv 12, sist jag sov så länge var i somras nån gång. har börjat vakna så tidigt, på ett sätt är det ju skönt men jag älskar ju att sova så att ;) hah, det där blev konstigt. aja, iaf iddag har jag inga planer eller jag ska på 360 kring 5 och köpa kortet sen premiärträna halv 6 med johanna och jag är råtaggad! hann inte se klart filmen igår utan somnade för andra dagen i rad så kanske ska se den nu! PUSS!


en shopaholics bekännelser

Nu ska jag fortsätta se filmen jag började se på igår, sen ska jag sova godnatt!



maxi



Ikväll har jag varit på maxi med joppis, köpte bilar  så resten av kvällen blir det att ligga i soffan med missen och trycka bilar!! pusspuss!

jag hade glömt bort att jag var såhär rolig!



Lätt en av sommarens roligaste grej! slutar aldrig skratta!!! haha!!!


it's like the end of a whole new beginning



Köpte 2 tröjor på stan idag, är väldigt nöjd med mina köp =) följde även frida som förövrigt har klippt sig hur snyggt som helst!! & josse på lilla marie där dom fikade (själv känner jag att min ekonomi inte håller för det) iaf så efter vi hade varit på stan for vi och kollade på hockey sen skjutsade cissis pappa hem mig, nu har jag nyss tryckt mat från frasses... är inte hungrig på nått sätt! och ikväll vet jag inte vad som händer, kanske stannar hemma och ser film eller så blir det att vara med nån, vi får se. Annars så hade jag inte så mycket mer att berätta, vi hörs! tjing!

Lördag!

Godmorgon! har varit vaken ett tag nu, har legat och halvsovit vid tvn sen 9 ungefär, har också sett doktor mugg! haha så satans sjukt program egentligen, så himla dubbat men ändå jävulst roligt ;-) har pratat med min käre fader och han sa att jag kunde få pengar idag istället för den 31 så det känns ju bra och det betyder alltså att idag är det jag som för första gången på ett bra tag går på stan och shoppar! haha har väl inget överflöd till ekonomi men det är bättre än 20 spänn på kontot iaf! aja nu ska jag bädda min säng sen käka nåt sen ska jag gulla med pappa om skjuts till stan också=D PUSS! Förresten, nån som vill käka skrov ikväll?!?!?! pappa & marita ska bort så jag måste fixa middag själv(U)??






Lisas överraskining i somras, varför är det år och dar sen vi gjorde nånting alla tjejer;) när styr vi?

Jag saknar er, varje dag!






friday night

Hello! kvällen har spenderats hemma hos josse med hon,cissi frida emma & mimmi, vi såg på idol och alla jag ville gick vidare typ;) har mina nya favoriter, den ända som saknas nu är ju CALLE!!! han måste vidare=D sen färgade vi mitt hår också, frisören frida var på g igen och det vart bra, förstår inte bara hur jag ska få bort min utväxt för den blir alltid liite mörkare och jag vet inte, men jag är nöjd ändå, tack fridde! när vi skulle hem for jag och cissi en omväg förbi sjukhuset/okbacken och där var det lite folk men det var inte så roligt så vi stannade inte ens utan drog hem direkt och nu är jag hemma hos mig har varit det ett tag faktiskt, ska gå och ta mig tårta för att ikväll firade vi Andreas (maritas barn) som fyllde 20 så det finns tydligen kvar tårta åt mig så det blir att äta det nu sen ska jag kanske se nån film och efter det sova, imorgon väntar stan och lite annat, vi hörs! PUSS


friday

Fredag äntligen helg? måste jag säga nått mer, njaa, skolan idag då, som vanligt röst och rörelse på morgonen>engelska>lunch>matte & arbetssätt och lärande! är hemma hos pappa nu och vi ska äta oxfilé till middag mums!!! ska äta tills jag spricker, ikväll blir det förmodligen idol med frida&emma och nån mer kanske?:D aja time will tell, fryser jävligt mycket om mina fingrar i detta nu... brukar bli så när man sitter vid datorn :S aja har inget mer att säga vi hörs TJING!

Lulekalaset!


ikväll;

Ikväll: idol med mamma
smoothie
gjort idrottsläxan
nu är det criminal minds & efter det blir det natti för min del!
sen juste... imorgon firar jag och min piercing 2 år tillsammans, love u forever and ever always and all days osv...

TJIIING


TORSDAG

HejHej! sovmorgon imorse skönt! nåt som inte var skönt var att det var bara 6 grader imorse, ''inte ens nå liiiiiiiiiiiiv'' som johanna skulle ha sagt;D iaf har dagen gått bra, 3.90 på coop så vi var där och köpte godis & imorgon har jag alltså en godispåse i mitt skåp HUR BRA KÄNNS INTE DET?? ville bara få det sagt ;) annars är helgen sådär planerad och imorgon far jag till pappa, dock bara över helgen ska tillbaka till mamma och bo här i en vecka till sen juste idag efter skolan var jag och johanna på 360 och pratade lite och på söndag blir det att börja träna där! känns hur bra som helst och jag är råtaggad!! ikväll blir det idol och dusch! PUSS♥


SVANSELE TJALLALLALALAAA SVANSELEEEEEEEEE!!! TJALALALALALALA!!!

KUL

Att precis alla jag hejade på åkte ur idol.. (överdriver lite) NU ska jag sova klockan är 21.11 och det låter inget annat än bra i mina öron, PUSS!


fast seriöst så var det synd att andreas åkte ut. mm-mmmm-mmmmmmm......

JULLE DET BAKAS DET BAKAS!

Just nu bakas det hemma hos oss så snart blir det äppelpaj>idol & efter det sängen, sovmorgon imorn SKÖNT! tjing!



2 år sen

22 september 2007

''okej i helgen har jag gjort allmänt lite (ingenting) bara varit med vänner och tagit det skitlugnt idag så har vi våran sissta match innan vinter tiderna jag kan inte spela eftersom mitt ben men jag kan alltid peppa fram mitt lag.
mer än att peppa mitt lag idag ska jag väll inte göra så mycket.
men det som är bra är att imorgon så går vi bara halvdag på skolan & efter det ska jag och boka tid för min navel:):):):)
''

kommer ihåg det där som om det var igår,hade tjatat på mamma&pappa i ett halvår för att få ta hål i naveln och äntligen gick dom med på det, tror ni jag var glad, som jag skrev i ett inlägg lite tidigare hade jag uttryckt mig såhär ''TROR NI JAG ÄR SLÖTT GLAD ELLER'' HAHA oj oj oj.. nu förtiden snart 2 år senare glömmer jag alltid bort att jag ens har hålet där och blir alltid chockad om nån typ ''har då hål i naveln så himla fiiiint'' ba, jag? hål i naveln JUSTE!!! haha!

onsdag



jävligt skön dag idag=) röst & rörelse imorse, sen komunikationsprov, gick sådär inte mitt bästa prov men funka! sen lunch & efter det idrott! slutade 10 över ett idag grymt skönt =) har iaf varit hemma nu i ungefär en timme, vet inte riktigt vad jag ska göra, är värsta rastlös.. har inget plugg heller, eller egentligen matte men jag tog inte ens hem för jag vet att jag inte skulle få nånting gjort, aja har inget mer att skriva heller. PUSS!!

PLACEBO NOCEBO nu drar jag

emilia säger:
jävla fan ska till kyrkan om 20 min
SATAN så jobbigt </3
fridalindgren säger:
NEJ KUL
tankens kraft emme;)
emilia säger:
haha placebo om du tänker att det kommer bli roligt kan det bli det......
fridalindgren säger:
haha jaa DOIT
emilia säger:
TYP!!! haha:D
fridalindgren säger:
haha jaa:D
emilia säger:
men ska börja traska mig till kyrkan nu
fan va jobbigt, aja PLACEBO PLACEBO PLACEBO

2000

Otroligt jävla lång jävla dag jävel har det varit idag! ursäkta språket men jag orkar inte!! svenska imorse,mentorstid,matte 5 sidor efter redan????,lunch,komunikation IDROTT 2000 JÄVLA meter, fyfan, jag visste att jag hade dålig kondition men att det var såhär illa, det hade jag ingen aning om, ville dö, inget skämt, det var det absolut jobbigaste jag gjort!! inte alls nöjd med tiden heller.. men jaja, what to do. efter det hade vi friluftsliv sen slutade vi & då körde jag och johanna hem i SPÖregnet, är väldigt blöt nu kan jag lova er som läser. ikväll måste jag plugga fast det är bara det att jag har ledarutbildning kl 7-9 så jag måste antingen skita i den eller plugga innan vet inte riktigt hur jag gör har inte bestämt mig än=) lutar åt ledarutbildning iaf, måste även få bjuda på lite bilder från idag!


tjing




21.00


monday

Hej hej! måndag idag...... var hur trött som helst imorse och hade verkligen ingen lust att fara till skolan, men jag gjorde det iaf och BARA för att jag INTE stannade hemma så ska såklart våran engelskalärare vara sjuk, vilket innebär hål i en timme & en kvart. kul jul. inte.... gjorde ingenting vettigt på det där hålet och det ångrar jag nu för jag måste verkligen plugga på komunikationen och fan vad det svider alltså, men ibland måste man.... ska väl sätta igång dååååå. tjing!

a brand new day

Söndag söndag söööööööööndag rätt kort dag!!!! känns alltid som att söndagarna aldrig ska ta slut! iaf har jag inte gjort nån nytta idag vilket har blivigt som en vana för mig på söndagar, orkar inte fixa mig alls, orkar inte vara med nån, orkar inte vara ute haha, vill helt enkelt bara vara hemma och slappa i soffan. skönt egentligen.. fast det blir drygt efter ett tag det lovar jag. idag har jag iaf sett ett av mina favvoprogram Biggest Looser, det är jättebra och fan va roligt det skulle vara att träna med dom där tränarna. blir bara jättetaggad tills 1.oktober! annars så har jag sovit ett tag i soffan och drömt att det kom in nån genom balkongdörren? vart jävligt rädd men samtidigt så orkade jag inte gå och kolla om det var nån där. just nu ser jag topmodel och efter det ska jag nog duscha, kanske bada till och med. kändes jobbigt att stå.....aja haha, vi får se. FAST JUSTE! innan det är det ju ensam mamma söker!!! får absolut inte missas!! sen imorgon är det skola och jag taggar 1.5 timmes svenska med massa författarinfo. odrygt ämne. jaja, nu ska jag fortsätta se. PUSSPUSS!


finaste kärleksparet ever!

söndag

Godmorgon godmorgon, har av nån konstig anledning slutat sova jättelänge på mornarna, vet inte varför... vaknar alltid kring 9 och måste typ TVINGA mig själv att somna om:S så jäkla konstigt. har alltid sovit hur länge som helst förrut. aja hur som helst är klockan 11 och jag har nyss stigit upp. igår var jag josse frida emma johanna hanna & mimmi hemma hos josse och såg frekay friday och tröck godis och massa annat, trevligt :-) kom hem typ kring 12 och gick och la mig ganska snabbt efter det! idag borde jag börja plugga till komunikationen eftersom vi har ett jättestort prov på onsdag och jag är inte ens klar med allt vi ska plugga på fast det är inte så svårt ändå, men då är saken den att jag har glömt själva boken på skolan..... smart.... så får väl göra nåt annat hela dagen idag, typ. ligga i soffan GUD så skönt det skulle vara! så får det bli, PUSS!

var ute och tog lite kort idag på dagen (orkade inte lägga in dom i ett eget inlägg) nu är det verkligen höst i varje fall!

gelehallon då!!



pörd-ey

ikväll är det lörd-ey och vi ska ut på part-ey ehehhe... eller så blir det hemmakv-ey och köpa godis-ey fräsey










toodels!


BRYNJOR!!!




lördag

Godmorgon Godmorgon!! idag är det lördag och jag är helt mör i kroppen efter 3 timmars badande igår men det var jätteroligt 'gilla' haha;P har iaf sovit sjukt skönt inatt i min säng somnade kring 1 och vaknade 10 så nu känner jag mig utvilad? eller nåt?;) haha. aja hur som helst är det lördag idag och nu på dan ska jag med fanny på staaaaan om hon kunde vakna nån gång???? ska nog ringa och väcka henne för en gång skull (alltid hon som väcker mig i vanliga fall) men nu har jag blivigt en morgonpigg människa! (stormyten) ska också försöka lämna igen en tröja som det har gått hål på och jag hittar inte kvittot......kommer inte att gå men jag ska iaf försöka....nu ska jag städa undan i hallen för det ser verkligen ut som s-k-i-t med alla mina kläder överallt. vi hörs! HADE ♥


hello lover




Hej gullungar

jag fick dom heehhe!

 

fina va?:D

nu ska jag packa min väska sen bär det av till maxi>byske med klassen, PUSS!




'i'm on a boat motherfucker take a look at me'



Tjenix! har nyss käkat middag gottigotti var det =) idag har det varit skola as usial tragiskt men sant låg jag 4 sidor efter i matten JOBBADE dock upp mig till sidan vi skulle jobba på (innan dagens lektion då) satt brevve julle så det var kanske därför ;) aja, hur som helst slutar vi tidigt på fredagar vilket är skönt. åkte buss idag (bara hem, fick skjuts av pappa till skolan) så det var skönt men nånting jag verkligen hatar, är att GÅ hem från busshållplatsen okej det kanske tar 5 minuter (MAX!) men ändå så vill man bara hem och det är så satans jobbigt..... ikväll ska våran klass till BYSKEBADET och bada där men innan det blir det ett stopp på maxi för godis;) vi har hyrt hela badhuset till klockan 12 så det ska bli jävligt kul tror jag! annars så måste jag säga att 1. jag har världens bästa vänner. & 2. jag är världens bästa mamma. sen har jag hittat ett par MC-boots också som min söta moder ska beställa till mig ikväll, förmodligen om jag får min vilja igenom vill säga. annars vill jag bara ha pengar nnu nu nunununuunun för jag vill gå på stan och shoppa, sen vill jag att oktober ska börja också för då får jag ett gymkort på 360 kung! vi hörs, tjing!

seeen....

I'm on a boat - The lonley Island ft. T.pain
asså jag skrattar så sjukt mycket när jag ser videon, The lonley Island säger jag bara!

Jag orkar inte

jag orkar inte vara ledsen hela tiden längre,  och jag orkar inte försöka vara glad längre,jag orkar inte vara positiv och göra allting som alla andra gör, jag orkar inte skratta,jag orkar inte le jag orkar inte vakna på morgonen,jag vill bara sjukna genom jorden och försvinna, försvinna för jävla evigt. det här leder ingenstans.  fyfan, jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle må såhär jävulst dåligt. att jag, som jag trodde, var såpass stark att jag ändå skulle klara det här, jag orkar inte. jag orkar inte, jag räcker inte till längre, och jag orkar verkligen inte anstränga mig. vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga, vet inte hur jag ska bete mig längre. jag kommer aldrig räcka till och jag kommer aldrig sluta sakna.

torsdag

somnade inte förän kring halv 4 inatt, har varit en ooooooolidiligt lång dag på skolan kan säga, fyfan. men nu är den över iaf! igårkväll ja, vad gjorde vi vi typ såg på tv, massa sjuka dokumentärer, åt i massor pratade och massa mer, riktigt trevlig och det bästa var ju som julia sa att  frida och emma köpt brynjor åt oss alla och jag har aldrig skrattat så mycket! så sjukt! ni är kung tjejer!! är så trött att jag nästan inte ens ser vad jag skriver i detta nu, är helt yr i skallen. idag ska jag eller ikväll kanske man säger ska jag lära mig engelskaglosorna och se på tv, imorgon är det fredag och det ska bli så jävla skönt med helg!! GUDARSS!!!! nä nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på mat. PUSS jätte osammanhängande inlägg men är verkligen hur trött som helst så det får ni ta.



saknar er!

jwidman

heeellloo, just nu at the moment sitter eller halvligger jag i josss soffa och ser på tv, dom andra är där uppe eller inte emmak för hon städar, vettefan när vi kommer att lägga oss ikväll, upp 8 imorgon och det känns väl sådär, aja nu ska jag hjälpa emma och städa, vuxen och mogen som jag är. HADE=)

JULLIX THE ONE AND ONLY GÄSTBLOGGAR HÖHÖHÖ

HÖÖHÖHÖHÖH nu sitter jag och emmmmilia och käkar nudlar och ser på ''fist of zen'', det enda bra på teve just nu;) vi är hos josse nu jag, emilia, johanna, cissi, josse, frida, emma och johanna:D
vissa har just dragit på statoil medans vissa sitter och njuter av nudlar;) vet ej hur mycket klockan kommer hinna bli innan vi säger godnatt men inte på ett tag iaf HEHEH har ju liksom ''sovmorgon' tills halv 10 imorgon;D
hahahha och så köpte frida och emma BRYNJOR åt oss, hhaa typ nätlinnen HUR KUL SOM HELST HAHA!!! jag sitter och har på mig mitt nu, riktigt najs, funderar på tt ha den imorgon men vet inte riktigt :/

HIHIHIHIHIHIHIHHIHIHIHI nu börjar datorn bli varm i mitt knä, kallsvettas typ MÅSTE dra HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ:D

p.s emmilia smygfes nyss..

////julia jullix lundmark

pitbull

PITBULL - HOTEL ROOM SERVICE

kung kung kung

och julle denna är ett måste på fredag!!!!!


onsdag

hejhejhej! hade bara en lektion idag! för vi fick jobba 'hemma' på komunikationen oj fan, nu kom jag på att jag har glömt och skriva upp att jag var där:S helvete också :S aja får lösa det där, aja slutade iaf 10.10 och då gick vi och åt sen for vi några från våran klass på stan och traskade runt där sen skjutaste jag josse till mig för hon skulle hämta sin cykel och efter det for jag hem. sen dess har jag sett på tv, bakat tills ikväll och typ inget mer. ikväll ska jag julia johanna,johanna,matilda,cissi emma & frida och såklart josse då se idol hemma hos josse sen ska vi också sova där! tror det kommer bli supertreeeeeevligt! dom flesta har bakat nåt också så det blir fikakväll för andra gången den här veckan och jag som skulle sluta med socker och sånt? nog för att vi har värsta smarta dieten nu jag emma och frida;) nyttigt varannan vecka ontyttigt den andra, måste nog erkänna att vi är inne på den onyttiga veckan nu...... eller? haha, aja, har inget mer att tillägga. PUSSPUSS!

tilt,grönan.... måste nog erkänna att jag trodde min stund var kommen..






the truth

never good enough

remember what you told me

hej!! uppdateringen är usel från min sida men sen i fredags har jag verkligen varit en grinolle, har verkligen inte haft lust till nånting alls.. jävulst jobbigt läge... men det är  sånt man får ta ibland. aja hur som helst så är det tisdag idag och jag har nyss kommit hem från mitt jobb! jag? jobb? ja, faktiskt! inte världens bäst betalda jobb men ett jobb iaf!=) kan behövas, har även hunnit vara på stan dom här dagarna och jag blir så ledsen, att jag är lika pank som jag vet inte vad och det finns ungefär 480 olika grejer som jag vill ha, men det är bara att vänta...... pengarna kommer den 31a och då ska jag köpa mina dreamshoes och sen får vi se vad pengarna räcker till, om skorna finns kvar då vill säga. imorgon har vi kortkort dag och har endast 2 lektioner, skööönt! efter det ska förmodligen jag och några till på stan och äta? eller hur blev det? hör av er iaf :) ikväll är det idol och det ska ses, fast innan det måste jag duscha, känner att jag verkligen inte orkar med det imorgon, har förresten snoozat typ 45 minuter dom senaste mornarna, inte bra alls. aja nu ska jag duscha så jag inte missar för mycket utav idol. PUSS

sthockholm,grönan,bisgruppen,allt... jag saknar det!


fredag 11/9

ikväll kör vi all in!!!!!!!! det var allt jag hade att säga, nu måste jag snabba. C YAA=)


hej, orka vänta 20 dagar på pengar nej hejdå


torsdag

skolfoto idag.... behöver vi ens nämna att det som varenda år blir misslyckat?? fan fan fan aja får väl leva vidare..... for på stan var helt virrig i pannan tappade min halsduk när jag körde så höll på att köra av vägen haha;D aja har inte så mycket mer att säga imorn är det fredag! niceee. tjing :)



när dansar vi på bardisken igen anna?;)


what you would do If you were the one who was spending the night



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one, I still got the seed

thinking of you - katy perry


090909

heja heja! onsdag idag, röst och rörelse imorse typ yoga halva lektionen? viloläget var kanske det jobbigaste jag har varit med om, nog för att jag & josse är rutinerade (HEHE) yogamänniskor var det ändå jobbigt... kanske träningen igår som tar?, aja dryg dag om man ser på det hela, palt till lunch, har aldrig varit såhär hungrig, varför äter jag som en jävla best? inget svar på den... for på stan efter skolan och jag höll nästan på att krocka, är jättehängig, har ont i huvudet/snuvig och sen är jag typ yr också, börjar allvarligt fundera om det kan vara svininfluensan. aja på stan köpte jag en ny tröja ingen speciell bara svart men jag behövde den. skolfoto imorn, tagga! näe nu ska jag tvätta bort sminket och sätta på mig mjukiskläder sen inta possition SOFLIGGANDE. ses i soffan sa jag! bra=) PUSS!!


JUSTE har ni kollat datumet idag är det 090909!!! =D

power step

har varit på edda ikv med julle jossew & cissi, vi var på 'power step' och hör och häpna det var fan jobbigt, mina vader smärtade efter typ 10 min sen var det massa mage/lår också så jag vart hur slut som helst, sen har jag så sjukt ovältränad rumpa att det inte finns... känns inte ok....  iaf skyndade vi oss efter träningen till julle och åt hallongrottor & såg idol, (JÄTTEGODA JULLE)sen vsar det  bara vi som tyckte tjejen som var nervös var jättebra??????? aja, hur som helst nu ser jag överlevarna och är det sista avsnittet idag? det har iaf varit king. onsdag imorn, komunikation i 40 timmar........ tagga..... PUSS!!


typ såhär gjorde vi, fast sen var det massa armhävningar och grejer också på det;)

tuesday

blev krångel imorse med lektionerna nu har vi nytt schema så vi slipper ha matte första lektionen KUNG! då kan man hinna få igång hjärnan litte. iaf var det fiskpinnar till lunch skolans godaste mat (typ) sen hade vi komunikation och friluftsliv, efter det for jag på staaaan med julia&cissi var inte där nå länge utan köpte bara lite saker på ica sen for jag till degerbyn för att hämta ut min dress, sen direkt hem och nu är jag hemma! har ögoninflamation i vänster öga eller så är det en vagel vet inte riktigt men ont gör det iaf, sen har jag huvudvärk som fan och ont i halsen+ kroppen, bara jag som tror det är svininfluensan? AJA vi får väl se vars det leder. PS, fanny jag kanske kommer och hämtar tröjan ikväll jag glömde bort det igår :$ jaje har inget mer att säga, ni må då hade. PUSS!!



har inga nya bilder hehe=(

SPINNING

Jo hejbara!!!!! känns som att jag har cyklat upp för kebenekajse nu ungefär, OCH det är en bra känsla! vilket är mke skönt, nånting som var mindre skönt var att åka moppe i kylan jävla fan så kallt! men jag tog mig hem helskinnad fast jag gruvar mig redan för morgondagens moppefärd till skolan =(=( vilka problem jag har... iaf har vi rätt koooooort dag imorn, börjar 8.30 slutar 4. känns sådär faktiskt, men som tur var (tur???) har vi ingen idrott imorn så det blir najs att slippa ta med sig grejer, nu ska jag förflytta mig till vardagsrummet och invänta fortsättningen av överlevarna sen blire sängen för min del, pusspuss:)


lulekalaset, otaggad på ledin!!!!!!

mondayyyy

måndag, engelska,svenska,lpl fast idag var det KORVSTROGANOFF till lunch och jag kände för suicide för det är kanske det äckligaste. iaf taggar jag inte en hel vecka till på skolan. håller typ på att bli sjuk också.... ikväll ska jag på spinning med johanna om jag får tag i kvinnan har inget mer att skriva men ni må hadee!!=)

slapparsöndag

måste bara inleda med, 'gud vad sugen jag var på BJ' hahah, alltså.... iaf har det varit en lång dag idag, har somnat i soffan tre gånger när jag har sett på bland annat 'biggest looser' ni vet, där det handlar om tjockisar, heh. sen har jag sett hockey, och typ tvshop i mängder:S har ocksåsuttit vid datorn ett tag och sen har min snälla mami bjudit på B&J, därav inledningen;) haha. imoron är det måndag och det känns? tungt???? första 'hela veckan' med vanliga lektioner, vi har alltid varit borta/ledig nån dag men nu börjar det och matteprov på tisdag? va fan? hur mycket kan jag av 24 - (50) +[ ] = 68 NJA, furhman, du och jag och ig'et. sen skolfoto på torsdag!? aja får väl härda. nu ska jag återgå till soffan, ses när vi ses. puss tjing!


söndag -

hej hej, var hos jojje igår med henne,frida& josse ett tag fast sen blev allt bara jättejobbigt så jag for hem, somnade i fotöljen och sen gick jag och la mig innan 12, helt sjukt hur trött jag var, vaknade 10 så då klev jag upp och nu har jag duschat typ och har ingen aning om vad som händer idag. är grymt sugen på att träna men skulle vara skönt att slappa också får se hur det blir. har inget mer att skriva men vi hörs kanske sen. PUSS!



'det är så inte okej,han är också en människa och har ett hjärta och han har  snopp'
HAHA!

partypics

Igår var det fest,det var 10 stulna cider,det var 20 tjejer i ett vardagsrum,det var försök till lagbild,det var folk som föll ner för trappan det var s.petterson som satt i garderoben,det var varmt,det var space cowboy falling down det var skrikigt men framförallt var det så jävla kul!!!































och just nu känns det lite såhär;)

tack tjejer:D

fredag 4/9

idag:skola, äntligen helg!!!
ikväll: kör vi, skåååål


godnatt!

fredag imorn, taggat!!





sum 09



Johannas stuga i somras, fyfan va roligt vi hade tjejer!!

hur väl känner du mig? hihi

KLICK KLICK!


strandade sälar




thursdaaaaaaay


hade fipplat med mitt alarm igårkväll när jag gick och la mig så jag vaknade kvart i 9 och då blev det stressigt vill jag lova, iaf hann jag till skolan hade en lektion sen for jag julle johanna & cissi på tatung och åt där MÄTT är väl rätta ordet, iaf efter det for vi förbi norrhammar en sväng och satan i hela helvetet så livat det var där,alla bara sprang runt och skrek som galningar..... annars träffade jag ove, peter c & helené<3<3<3 osv och jag  saknar ändå dom råmycke:( sen eva då såklart:D iaf skola igen då, matte med marian-eeee, och LPL som sista lektion, känns fett nice att det är torsdag idag och att imorgon händer det grejer;) nu ska jag städa upp mitt rum för det ser ut som hej-kom-och-hjälp mig och behövs verkligen städas, hade panik imorse och rev typ ut halva garderoben på golvet och ändå hade jag borda det jag skulle ta på mig så jag kanske ska ta tag i det här och städa nu. så får det bli. PUSS!

bilder från i somras:D






TRÖTT

sov ett tag idag efter jag hade kommit hem och jag säger bara det att jag är helt öm i hela kroppen:S har ont i rygg,axlar,RUMPA,ben ja överallt typ.fick med mig joppan på maxi där vi köpte B&J och nu har vi sett tv typ, ska byta om till en pösig tshirt nu och ba lägga mig i sängen och försöka sova. är så galet trött att jag inte vet vad. näe, tshirt säng & tv låter bra. PUSS



home

har varit i medle nu och nu är jag äntligen hemma! det var ändå råtrevligt där borta men både sjukt varmt 24 grader och jävlart iskallt  på natten/morgonen, och nu efter 2 långa cykelturer är jag så sjukt jävla slut att jag inte orkar med nånting mer!! därför ska jag sova och föresten så har jag nyss duschat en efterlängtad dusch, kameran gick laget runt där borta så det finns massa bilder och emmak skicka bilderna från ängen till mig hihi! puss:D



RSS 2.0