@ arlanda

Hejsan hoppsan alla glada själar där hemma :D Sitter nu på arlanda brevid min lillasyster och nöter dator.. höhö finns inte så mycket att göra annars.. Resan hit gick bra förutom att det var jättefullt på bussen till sundsvall och jag fick sitta brevid nån som jag tror (ganska säker) var lebb. Inget fel men det kändes lite skumt :S Hur som helst så har jag några timmar här nu  7 st om man ska vara mer exakt så jag finns på mobilen och i en timma och 27 minuter till på dator=)

Vi har nyss ätit på mcdonalds och det var hur gott som helst saknar det :') annars händer inte så mycket, ska försöka se om nån rolig själ är inne eller nånting på msn så att man har nånting att göra iaf. PUSS saknar alla speciellt Fanny!

HEJDÅ!!

Nu har jag packat allt och om 10 minuter far vi! kommer finnas på mobilen till 5 imorgon på morgonen och gratis sms det har jag så skicka gärna 0738020863 (måste få bort dötiden på arlanda). Annars har jag inte så mycket att säga utan ha det bra här hemma och jag kommer sakna alla! Speciellt  er brudar ni är bäst! Ta det lugnt på nyårs=] PUSS & GOTT NYTT ÅR SKÖT OM ER OM VI INTE HÖRS!!




2008

2008
Hur har året nollåtta varit för dig?
 för det mesta bra=)
Bättre än förra året?
1000 gånger!
Har du träffat några nya vänner?
jajemen :)
Isåfall vilka?
nya och nya men runa malin osv=)
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta?
SMslutspel i falun& GOTHIA
Har du flyttat under år nollåtta?
nepp
Har du hittat en ny låt som du älskar?
inte nån jag kommer på nu
Isåfall vilken?
haha

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollåtta?
jadu...haha upp&ner=)
Har du strulat med någon?
haha ja
Har du sagt jag älskar dig till någon?
till mina kompisare såklart
Har någon sagt jag älskar dig till dig?
nej (inte i ett förhållande då)
Har du haft ett hemligt förhållande?
haha nej.

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord?
nej!
Har någon i din släkt avlidit?
nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven?
räknas pontus?
Har du varit i slagsmål?
nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
många gånger
Isåfall vad? top secret
Har du skämt ut dig? HAHA OM JAG HAR!
Har du ljugit för en vän? säkert men inte om nåt dumt
Har du gjort något dumt mot en vän? ja..
Har en vän gjort något dumt mot dig? faktiskt ja


SKOLA
Har någon varit elak mot dig på skolan?
HÖHÖ nej
Hatar du någon på din skola?
hata är ett starkt ord.... men... haha
Har du gjort något framsteg?
mvg i idrott wiho!
Har du haft alla rätt på ett prov?
haha nej (u)

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?
ja det har jag=)
Har du förlorat en vän?
inte förlorat,men mindre kontakt osv..
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?
ja=)
Har du gått bakom ryggen på en vän?
nej
Har du ljugit för en bästavän?
nej aldrig
Har du haft en relation med en vän?
hahaha nej?
Har du många killkompisar?
jadå=)

GODISSUGEN KOMPIS SÖKES!

Jag är så sjukt godissugen att det inte finns så  nu undrar jag:

 NÅN SOM VILL FÖLJA TILL MAXI? och köpa godis??????? bara du hör av dig för snart går jag själv... hahha

gal1

Imorgon far jag! galet=) Idag var det tänkt att jag skulle på stan och strosa runt ett tag med rebban sen fara med dom andra tjejerna på stigs och fika, men då kom jag på imorse när mobilen ringde att fan jag har ju inga pengar. & inget busskort och mamma var i umeå så jag sket i det och somnade om, sen vaknade jag kvart över tre och sen dess har jag inte gjort nånting vettigt.

Började se en film på femman så jag låg bara och drog i sängen sen duschade jag och nu sitter jag här! 10 i 5. Mamma är påväg hem och det sista hon sa innan hon for va ''när jag kommer hem ska ni ha packat allt'' och har jag gjort det eller? NJA.. så det måste jag göra nu PUSS=)

29 december

Vet ni vad det innebär? JO ATT IMORGON FAR JAG TILL EGYPTEN FAN=)=) Dock har jag inte packat nåt än men jag har ju 24 timmar på mig drygt haha=) äntligen wihoooooooo!!!

Hemma

Hej! vi somnade vid 8 imorse nån gång och runa kom och väckte oss vid halv 2 nån gång men jag och rebblan som helst sover bort hela dagarna ingnorerade bara och somnade om sen när vi väl vaknat gick vi upp och åt frukost & efter det körde vi skoter wiho!

Och jag kan säga såhär. Sätt aldrig lisa lindqvist på en skoter för det är inte att leka med. Och speciellt inte runas pappas monsterskotrar.....Den vi hade gick rätt seeegt... vi körde typ 145 och lisa bara skrattade hela tiden. Såå låt aldrig henne köra skoter ;) sen skulle jag och rebban åka madrass bakom runa som körde och då började hon dampa loss och köra i en cirkel hela tiden (ni vet så man far utanför) så vi satt typ halverst utanför några gånger och min rumpa brändes sönder men det var kul sen kom lisas pappa och hämtade oss,  Och direkt jag kom hem for vi på maxi för att kolla på robin typ snyggare i verkligheten!! sen for jag hem och nu har jag ÄNTLIGEN börjat packat nog för att det suger för jag vet inte vad jag ska ha med mig......

Sen ikväll eller nu ska jag sova i 2 timmar eller nåt hade jag tänkt sen ska jag vara med ellis, och imorn ska vi tjejer på stigs å fika=] smala gänget ;-) nu somnar jag snart här... puss!

sångtävling

Vi sitter och nöter låtar från mtw nu och ser vem som kan mest av låtarna hittils står det två-två till mig och runa nyss var det nån greenday låt och den kunde vi inte, nu vet jag inte riktigt vem som vinner på den här låten men skit it, taggar till nästa låt ist. annars har jag äntligen fått prova en magic bullet ÄNTLIGEN har velat ha en sån hur länge som helst.

Dock är det till en liten besvikelse för det tog inte bara tre sekunder att göra en milkshake utan dryga 5. men vadå 2 sekunder av mitt liv är ingenting va? haha tänkte det. JAJA back till att sjunga med runisbetty puss:)


2 dagar kvar!

Nu är det ju som sagt söndag, eller klockan slog nyss om så om 2 dagar far jag wohooo... dååligt :D Vi har nu splittat upp oss och lisen,rebban,fanny&elina har gått ut på ''promenad'' eller nåt iaf ute är dom och jag och runa ska baaada nu snart=) i runas ''lilla'' badkar, vi saknar MALIN! nästa gång är du med! PUSS<3<3 speciellt till malin<3

fan va kul att köra dragkamp...

läget just nu då, fanny sitter och berättar att hon tycker att alla som har halebop borde få smsa gratis, typ en liten debatt.... sen sitter runa och ser på harrypotter med snyggedward  seriöst ofta edward från twilight är med i harry potter? sen ligger elina och skickar sms och lisa har dragkamp med esset.. och jag som ni kanske fattar är fast vid datorn.

Nu ska jag kolla om runa har några snygga bilder som jag kan bjussa på ;) puss=)



hehe... inte så roligt men inlägg utan bilder suger apkeft

Rock awayyyy

Började skriva på ett inlägg just innan jag skulle fara men jag kom inte fram till nånting vettigt, iaf så är vi framme hos runa nu som bor bortanför nyhamn (?) säger en hel del. Vi har nyss ätit pizza och nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt utan kanske busa med esset? en 10 månaders schäfer världens busigaste och gölligaste. ne nu ska jag inte sitta här nå mer vi höres ;-) PUSS=)



Jag har stora planer för esset och hans fotbollskarriär btw

SLUT SMS=(

Buhuuuuu.... fick nyss slut gratis sms och det är skit, hur fan ska jag klara 8 timmar på arlanda utan telefonen, jaja ni kan ju iaf skicka sms till mig fast ni inte får några svar ;-) haha... eller så kan ju nån ladda med 200 kr? NÅN snäll själ

0738020863 ;-) ;-)

Lördag

Hej! Jag sov till 2 ungefär idag och sen dess har min superdatanördiga bror suttit här, därför har jag inte kunnat skriva.  Han har till och med fått ett nytt smeknamn av mig, Kombajano.. fråga mig inte hur jag kom på det men han blir iaf sur och det är kul=) Nu är klockan 4 och jag gör inte så mycket ska typ ladda hem lite musik till resan som nu bara är 3 FÖRBANNADE DAGAR BORT=) jag längtar ihjäl mig, på nån vädersak kunde man tydligen kolla vad det skulle bli för väder & onsdag-torsdag (kunde bara kolla så långt bort än) skulle det vara soligt & 24 grader. Underbart=) det kommer bli kanon! Idag ska vi ju till Runa och softa jävel så det kommer bli jättekul om en timme och en kvart kommer rebban och hämtar upp mig eller jag kanske ska säga rebbLAN haha.... Igår färgade ju jag håret och det vart blont, vet inte om jag gillar det men bättre än förr iaf, sen lär det nog blekas i egypten också=) nu måste jag ladda ner musik PUSS=)


Ska dölja min smarthet

Och bli blondare... Nu gäller det slingor hoppas fan det blir fint annars rakar jag av mig håret. Pallar inte färga längre=) Lär nog skriva sen, nu: Färga!

OCH!!!
Lisa,Rebban,Runa,Joanna  ikväll har ni inga planer så ska jag Elina&Fanny bara softa ni kan ju skicka ett sms ifall ni vill joina vet att ni läser ju ;-) PUSS

The killers



Fyfan så bra!!!

gomorron

Hej, okej med rubriken överdrev jag liiiiite.. men jag vaknade kring kvart över 2, (dock inte självmant) utan fanny ringde men jag hade ju bett henne så, det var lika bra. ehm jag har iaf gjort mig klar och packat väskorna till mamma, det känns sjukt konstigt att packa massa sommarsaker men endå pepp=D 4 dagar nu. Aja har inte så mycket att skriva för nu ska jag på maxi och köpa slingor hoho sen till mamma, ikväll blir det nog att ta det lugnt hemma hos nån med film, för imorgon blir det som sagt. STORSLAGET!!



juste kom på att jag inte har visat nån bild från lucia he he :P


Human

Nu har jag suttit vid datorn sen 12 inatt och lagt in musik till egypten, gissa om jag är trött? några (ganska många) låtar senare + ca 5 timmar är jag klar. Nu ska jag sova heeeela natten och hela dan! Ställer jag om dygnet liite kanske? ne orkar inte skriva nåt mer sova var det. PUSS♥

(sen förlåt mamma, JAG VET ATT DU LÄSER!)

väntar du på segertåget rebban?

rebecca säger:

jag är nog piggast i universum..


emilia säger:

jag är pigg som faan


rebecca säger:

vi är piggs


Vad säger ni? Svart?

   

Nu äre såhär att jag har råttfärgat hår, (typ) och jag vill ha brunt hår igen men jag vågar inte & får inte (sen jag försökte för typ 2 månader sen) men jag vill, fast jag tror jag kör på blont iaf, men det är så snyggt.... kanske inte dom charmigaste bilderna men agge letade lite i arkivet haha 7an.. vad hände?....

det blir storslaget som Lisa Lindqvist skulle ha sagt!



På lördag blir vi 8 st brudar hemma hos Runa där vi ska köra skoter,äta pizza, sen säkert spela finns i sjön (jag vill jag vill!!!) och massa annat..woohoo jag taggar=) det kommer bli kanon,storslaget,svinkull,ball bäst! Jaaaa allt=) Så nu äre bara att tagga :)

Annars sitter jag och spelar spel igen. Född nörd, alltid nörd you know ;-)

4 dagar kvar

Fredag nu (haha ni fattar) & det känns gött, inte för att det gör någon skillnad nu på lovet om det är fredag men endå. Ikväll så har jag varit med the gang - fanny då. Först gick vi till frasses och åt, eller åt men ja sen for vi till Elina och dom planerade nyårs, hoppas ni får så jävla kul tjejer! Suger fett bajsarne att jag inte kan vara med. Fast om man vänder på det, vem kommer ligga och chilla i solen och fira nyår med några galna turister? Mjo JAG=) och idag (om man säger att det är fredag) så är det bara 4 äckliga dagar kvar, lördag söndag måndag sen på tisdag åker jag till stockholm sen vidare till egypten. Underbaaart! Sen planerade vi lite i helgen lutar kanske mot att fara till runa och sova där. Kommer bli hur mysigt som helst, hoppas verkligen runas pappa sammtycker isf blir det fredag-lördag eller lördag-söndag.

Kommer sakna mina brudar när jag far buhu=( Näe nu ska jag hitta nån bra musik sen packa väskorna till mamma. (vilket kommer bli jävligt svårt) eftersom jag måste packa alla sommarkläder/skor osv. Äsh de löser sig. PUSS=)


han chilla


NU PÅ SÖNDAG!!

aaaahhhh... har ni hört!! Nu på söndag kommer Kevin,Alice&ROOOOOBIN!!!!!!! till ica maxi och sjunger!! Nån som är på att fara? Annars ska jag stå där själv och skrika som en 12 årig fjortis!




sluta väx



sibbe är typ störst i världen nu krymp krymp krymp!!

Tomten är far till alla barnen

- Jag behöver en till grogg!
- Vad är det för fel på den du har?
- Den är sluuuuutttt...



hahaha

sockar är....

överskattat!!

mer hemmagjorda tofflor åt folket säger jag ;-)

Hej!

Nu har jag stigit upp. Eller egentligen för två timmar sen men då gick jag bara upp och åt, så nu har jag som gjort mig klar duschat  och snart ska jag fixa håret osv=) Sen ska jag städa mitt rum alltså, typ torka databordet och sånt för det är jätteäckligt typ massa kladd och skit fyfan jag är så himla grisig. Sen typ dammsuga mitt tangentbord (om man ens kan göra sånt?) torka  bakom datorn och ja men sånt där som man aldrig gör. Sen har jag spillt nåt på golvet så det är jättekladdigt där men det är som bakom sängen och jag har aldrig orkat tvätta bort det så det kanske är dags? Förmodligen skulle jag nog säga ;-) Aja städa var det puss=)


Juldagen

tjobres! läget? jag mår helt okej ligger i sängen har dragit databordet lite närmare så att jag kan ligga och skriva och det är jävligt najs kan jag lova,  och äter lite godis, dock valde jag inte själv vad jag skulle ha för godis utan jag bara tog en näve och det vart ju inte så gott allt.... så jag funderar på om jag ska orka stiga upp och hämta mer. Typ inte.... ser nog scrubs ist, det blir bra! puss :)


bilder=)








1. Maritas systers son (världens mest uppspelta unge)
2. ''locka manen med den här, enkelt och utan besvär'' Gissa en gång vad jag fick? ;)
3. Maaaaaat...
4. ''kom tillbaka din bofink'' skrattar lika mycket varenda år ;)
5. ''se snygg ut'' (jag somna)
6. JULKLAPPAR=) dock var typ en till mig men wtf...


Min Julafton

Hej!, Bättre julafton har jag haft, men inte sämre kanske.. kan inte säga att den här har varit dålig men jag har haft bättre! som sagt alltså.

Vi åt mat vid halv sex kanske och det var förbannat gott, älskar julmat. Dock inte längre, men endå känner att jag lär äta en hel del rester imorgon. Sen kom tomten och vi fick våra paket, roligast av alla måste ju vara Sofias son Joel, världens busunge, han hyperventilerade av alla paket och slet direkt på sig sina spidermankläder som han fått. Annars är jag världens tråkigaste människa, resten av familjen sitter nu och ser på tomten är far till alla barnen men jag har sett den så jävla många gånger att jag inte vill se den ens igen. Nu vill jag bara bort, bort från skellefteå bort från stan bort från sverige EUROPA va fan till egypten vill jag. Nu nu nu nu.. Och det är inte länge kvar heller, 6 ynka dagar så är jag där borta=) Fan så skönt.

Är inte på så bra humör så jag kanske går och lägger mig snart, vi får se. Iaf får ni ha en bra kväll. Bättre än min! PUSS=)


''jag trivs bra här, när jag får sitta och lukta på mina blommor''

Ha Ha, kanske världens risigaste julafton? Hittills iaf.. Vet ni varför? Jo för att jag och min lillasyster är ensamma hemma. Pooooff så var all julstämning (den lilla som fanns) borta. Och Natalie,Nicko&Andreas är i bure och firar jul med deras pappa nu på förmiddan. Så just då passar pappa&marita på att åka bort och hälsa på farmor, lagomt passande till kalle anka och allt? Alltså är vi ensamma hemma, vi satt och skrattade i soffan nyss men vafan det vart lagomt tråkigt så vi hade cheeseballs tävling istället. (ni vill inte veta vad det är TRO MIG) Iaf förlorade jag..

Ne nu ska jag sociala med henne känns extra dumt att vara helt själv på julafton faktiskt. Hoppas dom kommer hem snart=) Puss :)


nu ärom hemma, har varit det ett tag nu peppar vi till 1000, Julbord nästa? JATACK=)

Julaftonsmorgon=)

Här hemma hos familjen Sundberg/Schönfeldt börjar inte morgonen så bra kan jag säga, pappa ligger i feber jag är sjukt (dock typ på bättringsvägen) Pontus är förkyld och resten av oss känner oss lite små sjuka, så det blir nog en jävligt (!!!) lugn jul iår, men det är skönt. Jag har iaf inte ont i halsen längre bara hostar osv så jag taggar gärnet till julbordet wihoo=)=) det är så GOTT!! jag försår mig verkligen inte på dom som inte tycker julbord är äckligt. Det är ju det godaste sen surströmmingen på sommaren. Näe nu ska jag kanske hoppa in i duschen eller plocka fram kläder eller iaf nånting vettigt!!




chivve hälsar god jul :-)


Merry xmas

GOD JUL=)


film-maraton

Har så sjukt ''jävla ont i skallen'' som Elina skulle ha sagt just nu att det inte finns, sen feber ska vi ens prata om det eller? Jag har precis 50 minuter på mig att bli frisk nu (man kan inte vara sjuk på julafton JU) och för att jag ska bli frisk ska jag lägga mig i sängen  med en movie, andra filmen för idag, den första spårade lite smått men vi hoppas att den här är bättre...

vänta ska kolla vad den hette... Juste! ''How to lose friends and alienate people'' hette den, hoppas påre bästa ;-)


it's x-mas







=)

Åh.. Jag ramlade nyss i trappen om nån ville veta, sen fick jag höra att jag var ''psykiskt sär'' av min bror! Thanks!! är det inte nu på jul man ska vara snäll? så Pontus ett ord till och jag lovar! INGA JULKLAPPAR TILL DIG. Här hemma finslipas julkänslan till 100 julskinkan är i ungen det är dukat för gröt på matbordet och jag har städat mitt rum? Hur ofta händer det?=)

det enda jag skulle behöva göra nu är att duscha och ta av mig min äckliga moröndress men just nu är den skönast i världen. Men jag ska typ plåga på mig ett par jeans tror jag, om jag orkar.. vette fan=)


Dan före

... dopparedan! Idag har jag inte gjort mycket, vaknade med väääärldens huvudverk men jag tog tag i det och åt några ipren (inte för att det hjälpte men) hur som helst så mötte jag upp fanny&elina klockan 2 på frasses och jag kom precis hem där ifrån. Fan vad gott med skrov asså, om jag fick välja en sak jag skulle äta innan jag dog skulle det förmodligen vara ett skrov! Hur som helst så har min familj dissat mig och redan klätt granen buhu på er säger jag!!

så därför straffar jag dom med att skita i att städa mitt rum.. mohohahaha... shit så ond jag är.


Klart man måste städa innan julafton men jag orkar inte har faktiskt feber.. sådeså, näee... nu svamlar jag. Jobbigt inlägg för er som måste läsa..

ne nu ska jag ta tag i städningen på mitt rum, vi hörs hoj!


Wicker park

Jag ligger nu i sängen och myser med chivve som är extra mys ikväll och vi (eller jag kanske jag borde säga) ser film. Wicker park heter den och den är snart slut, men jag råkade klicka ner VLC spelaren så jag var tvungen att hitta tillbaka där jag var och det var himla svårt så jag ser det jag redan har sett nu, men snart har jag sett klart.

Annars kan jag ju säga att jag är extremt taggad till egypten och jag känner att mina ipren som jag tog förr idag äntligen har börjat kännas så äntligen kan jag leva!.. typ! Aja nu ska jag fortsätta se. PUSSAR=)



underbar film :') =)


Just gr8

Feber också... fyfan hata livet just nu

bevare of väldigt gnälligt inlägg

Dan före dan kan man ju säga nu eftersom klockan är 00.23.
Annars mår jag röv.

Jag har ont i hela kroppen! och jag menar det, till och med i ryggen, alltså skinnet som! Det gör ont vad jag än gör, kan inte ens ligga ner? Kan inte ens ligga och se på tv utan att jag har som ''träningsverk'' som i hela kroppen, sen gör min näsa förbannat ont och mina ögon svider, Plus att  jag har ont i halsen känns som en rasp varje gång jag ska säga nånting. Och att inte tala om huvudet? Efter 3 jävla ipren har jag fortfarande migrän liknande huvudverk och snart sprängs jag. Sen börjar illamåendet och magsjuka-ont-i-magen komma nu fyfan hur jag mår...

och imorgon är det julafton? Känner jag nån pepp eller? Faktiskt så gör jag det men jag har ju längtat efter julbord hur länge som helst nu och om jag mår som jag mår nu blir det knappast nåt julbord för mig...... Och julklappar kommer inte ens orka klä upp mig känner att jag helst vill sitta i min mjuka moröndress och sukta efter en knäck jag inte ens kommer kunna äta.

Det här kommer bli den sämsta julen jag nånsin varit med om. Fan fan fan fan fan..

haha fan :(

Jag hatar att andra vet vad man ska få i julklapp eller i present eller ja vad som helst, nu vet tydligen min lillasyster om alla paket utom 1. Känns bra..... inte...

dan före dan före dopparedan

Det har snöat hur mycket som helst nu och jag önskade att jag kunde visa er hur det ser ut där min balkong/baksida dörr hur mycket snö det är ska försöka.. sen är det julmusik i hela huset även fast bara jag och Pontus är hemma? Och jag kan säga såhär att det inte är jag som har hett på den ;)...

Aja ska typ sätta på mig några sköna kläder (mjukis ofc) sen ska jag vänta på att Fanny ska komma hit då hon ska slinga mitt hår! hoppas fan på resultat den här gången, kom till saken nu cp Emilia ..


joo.. det är såhär för typ en månad sen hade jag hur mycket julkänsla som helst och nu är det noll? ska typ sätta mig under våran julgran (som vi inte ens tagit in) och prejja in all julkänsla så att jag iaf får lite innan jul. Hoppas det funkar, näe nu ska jag klä på mig PUSS=)



förra årets gran var fan snygg bara för att jag hade hjälp till och gjort den ;)


blir nog tyst ett bra tag framöver

Pappa kom in kvart i ett och skulle väcka mig, först knackar han försiktigt på dörren sen säger han ''hallå'' jag försökte svara men det gick inte för jag hade ingen röst. Inte ett jävla ljud fick jag ur min mun? Mohaha det var det värsta som har hänt, alla som känner mig vet att jag pratar 20 timmar om dygnet minst så jag vette fan hur jag ska klara det här.

Han ville iaf veta vad jag önskade mig i julklapp och listan blev nånting såhär

VOLYMTÅNG
• Presentkort på torstens (var ett bra tag sen)
• En sån här smyckes hand som man hänger örhängen osv på
• Sex and the city boxen
• Presentkort på alla klädaffärer efter egypten ska jag shoppa saaaatan
• Och såklart!
Fred på jorden...


hahahaha, den sista kan vi nog skippa men annars är det där i stort sätt vad jag har önskat mig, eftersom jag och mina syskon har fått en resa till Egypten den 30onde av våran mamma så blir det inga julkappar från det hållet men de dug!
hoppas jag får allt annars ska jag gråta fram tills vi far, vilket nu är bara 8 dagar kvar.. mmmm...


8 dagar!





Gud tiden går snabbast i världens snart har jag nog redan kommit hem & allt, men men iaf om 8 äckliga dagar sticker jag.

längtar rätt olite
pusspuss!


Scrubs

Vad jag än äter/dricker så känns det som att jag har en kniv i halsen och när jag hostar får jag ont i hela kroppen, satan vad gnällig jag är... ska lägga mig och se scrubs nu (kanske gnälla lite på nån också) sen förmodligen somna om annat inte kommer för sig. PUSS gnällspikar



(D)


jag bjud






allvarligt talat så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta..

brunt emo hår och den såkallade ''rynka pannan posén'' på båda bilderna, varför gör jag ens det här.... PAIN

All of the things that I want to say just aren't coming out right.


Liiiiisen



såhär visade jag min kärlek igår lisa vad säger du? kramas?

Rätt frisk emilia= INTE

Godmorgon! (och jaa.. klockan är över 5 men jag steg upp nu)  Jag mår rätt bra idag, har feber ingen röst och är sjuk.
Just därför jag inte har skrivigt nånting hade iaf jättetrevligt igår tackl alla<3
vi lagade mat och försökte sjunga singstar men det blev inget av för vi fick inte igång det så då kom joannas snygga granne över (han är typ 12 år) men iaf skitsnygg fast han fick inte heller igång det så vi satt typ vid datorn och dansade.. till massa sjuka låtar typ ox'ns låt osv! men det var jättekul och maten var god=) sen körde vi laget runt med godispåsarna och dom tog slut på en sekund. Sen köpte vi jättefula partyhattar som alla drev runt med och det var kanon ;) haha

vet inte riktigt hur det blir med bilder men jag bjuder på en iaf ;)


+ MALLAN!!

mina brudar :* :*

Rent hus

Haha, jag såg nyss rent hus på tv och då sa hon med blont hår den skönaste kommentaren

''ja, jag förstår inte varför killar inte kan sitta ner när dom urinerar, utan istället ska dom stå och måla med sin.. sin... kissstråle!!''


hahahahaha... ta åt er alla killar, ta åt er! ;-)


I ike big butt's and i cannot lie






word på den!

Jag har dom sjukaste vännerna

Var uppe till 4 inatt och inte på grund av vad som helst utan inatt styrdes som lisa skulle ha sagt ''storslagna planer'' så ikväll då kör vi! Kan nog erkänna att våran humor traskar ner några steg i humorskalan mitt i natten och det kan vi kanske komma fram till när det ser ut såhär



..... nu ska jag hoppa in i duschen ses där? ;)

Julfilmen 08



Marcus å Dannes jobb rätt dååliga=)=)



:* :*



tjejer!=)


chivvelivve står för bloggandet



därför är det lite dött här...

Bilder

 

    
   

 
who's bad? ;)

     

ett antal bilder från kvällen, orkar inte skriva nåt om varje bild men ni ser kankse.. mer kommer sen=)

yeaaaaaah

Julfesten igår= SUPERLYCKAD

Allting vart så bra, superkul! eller när jag säger allting kan vi ju bortse från att vi glömde milkshaken på syslöjden men det ordnade ju sig tillslut så det vart också bra!! Bilder kommer, Jag lovar! ska bara lägga in alla på datorn och kolla igenom sen blir det en hel del tog typ 277 bilder om man ska vara exakt så det kommer ta ett tag, men allt var jättekul, discot,spexet,tävlningarna,julfilmen osv osv=) sen ska jag bara säga till dig som kommenterade  

''hur kan du vara kär i nån du inte ens känner????????'' 

då kan jag ju för det första börja med att svara: vem fan är jag kär i? du verkar veta betyligt mer än mig iaf... så jag tänker inte bry mig sålänge du inte skriver ditt namn din anonyma sate=) hatar fegisar mest av allt, vågar du inte ens skriva ditt namn verkar du inte ha så mycket att komma med.

Nu ska jag titta igenom bilderna KOMMER SEN=) PUSS

japp

om en timme och en kvart ska jag vara klar? är jag det?

nej, för jag sitter här i mina strumpbyxor och en risig tröja sen har jag blött hår och är som ni fattar långt ifrån klar.. borde blåsa håret men min hårtork har fått tuppjuck och blåser bara kallluft skiter jag i att blåsa det och låter det självtorka. vettefan och jag kommer hinna fast som sagt...

jobbar bäst under stress ;-) ;-) heeeeehee


16.26

klaaaaaar!! fast håret vart inte fint kan jag säga, men whatevah ;-) hahahahha det får bära eller brista helt enkelt PUSSAR=)

Grades

Japp!! då äntligen vet man att man hamnar på fordons då...
eller nåt... näe men det gick ganska bra, är lite sur över att jag sänkt mig i ett ämne men what to do, nu taggar jag bara till julfesten och den är om få se, 3 timmar!!! shit pommes hur ska jag hinna.

Ayee de får gå som det går lär nog vara risigast på norrhammar men de få funka=) för ikväll ska vi ha svinkul!

PUSS=) hade!

never think

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world

So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known


By the grace of God, I do not rest at all.

A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East Coast,
I wonder how you'll keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.




galen

<mkdxwqråöfldsjlri0+3wflsk  vet inte vad jag ska säga :( :( :(


I want it that way.. (u are my fire)

Tjobre, sitter hos Fanny och hon står och sminkar sig för deras julfest kul imorgon gäller det för oss.. känner fan att mina nerver inte kommer att hålla... fast det måste dom! jag är iaf här nu för att fixa fannsans hår inte för att jag är nån specialist men det ska han nog bli fint!

Efter det ska jag hem och sen på träning, i tältet.. är typ supernegg på allting nu och skidor imorse var FAN det värsta jag har gjort i hela mitt liv, kände att jag ville gråta så fort jag tog på mig pjäxorna men jag klarade det, till sjungande och tillbaka... orkade som  inte åka runt.. hatar skidor mest av allt.


oh la la

Träningen gick bra, har dock inte så bra kondis men jajaa vi tar det en annan gång, efter träningen for jag hem och provade kläder i massor (till 3 olika spex) så ni kan ju tänka er hur mycket min väska väger? 20 ton kanske? tippar på det! Men det blir nog bra, sen ska vi ju ha skidor som jag skrev förrut och det är inte min starka sida direkt så om jag inte kommer på skolan imorgon kan det bero på att jag sitter fast i nån snödriva på vitberget. Tänkte bara ifall att....

Nu gör jag inte så mycket ser lite titanic den är jättebra fast jag har sett den 70 gånger! Nu ska jag snart gå tillbaka till sängen och se klart filmen/sova för imorgon äre upp 06.26 igen, fråga mig inte varför jag alltid går upp just 26 minuter över men det blir som bra att snooza då. Tänkte ifall ni ville veta. Näe sängen var det! PUSS=)


the kooks baby the kooks!!








=)=)

Tisdag

Tapper som jag är så sitter jag här igen och skriver... Har egentligen ingenting intressant att säga utan att det är 2 dagar kvar tills julfesten och jag börjar bli lite nervös nu, men det blir bra, skrattar som en tok på varenda träning vi har med spexet och imorn äre dags för ''genrep'' beware säger jag till dig som går på NH!!

Ikväll ska jag på träning, sen ska jag bara ta det lugnt tror jag. Imorgon har jag skidor på idrotten och vet ni vad? det har typ börjat töa så vi fick en ''förvarning'' idag och det var att vi skulle skejta mycket imorgon i spåren och jag suuug på skidor så jag hoppas typ att det ska snöa inatt!



..kanske inte så mycket som det gjorde fre-lördag men iaf lite=]

Världens sämsta vakare ;-) (känsliga tittare varnas...)

Japp... här kommer en hel del ''snygga bilder'' som jag lovat...



innan vi skulle börja baka hade vi ju tänkt ta några bilder men ingen var som så taggad...

så vi sket i det och började baka, här är bland annat ett hjärta fannys ''sol'' där i mitten några sniglar bokstäver och några vanliga bullar det var ju som kul!

fast sen skulle runa baka och.... jaa....

..det barkade... eller hur Runa ;-)?

dom fick iaf vara i ugnen och Runas pitt bara växte... och växte..

till och med ihop med dom andra bullarna..

och tillslut var den mycket större än alla våras... :(


nattmat....

sen efter bullbaket gick vi upp och Lisa började spela hennes mördarspel... typ det sjukaste jag varit med om ;)

.....
fast då vart Runa less och somnade vad var det jag sa (FOSTERSTÄLLNING!!!)

då vart jag arg..

så.. jag fick ett sammanbrott och dregglade ner lisas kudde lite... (SRY)

sen somnade Rebban (förlåt :] :] :])

Och Lisa hon bara ''vilade'' ... ;)


sen nu så ser ni kanske hur ''liten'' plats runa tar när hon sover, jag fick liksom trängas in där längst in i väggen typ där  min mobil ligger det var INTE NAJS ska ni veta ;-) hahaha..


Nu får ni  ta och ge mig lite credit för dom här bilderna för det tog typ en timme och göra inlägget=(=(=(




Färgade linser!!

Wihoo! Jag har ett bra tag nu velat ha ett par färgade linser och såg idag att alla (läs många) skriver på sina bloggar om färgade linser och jag tycker det verkade perfekt, Alla bloggare som mig (dock inte lika kända=P) skämt och sido kan iaf få  hem ett par månadslinser utan styrka från fargadelinser.com allt man behövde göra var tydligen att skriva ett eget inlägg om dom på sin blogg och det gör jag ju nu, sen skulle man ha bloggat aktivt minst tre månader och det har jag ju? så nu borde det vara påväg hem ett par till mig! men då är bara frågan, blåa eller bruna? Jaja vad som helst funkar för mig=)=) bara glad ju!



kanoners!=D

måndag

haha loggade in nyss och såg en kommentar

''sofia pettersson moröbacke om tredje advent
hej storbloggarn, uppdatera oftare TACK!''

Och jaa... jag har inte skrivigt sen igår och det värsta är att jag är typ beroende, idag på skolan hade jag tänkt skriva nåt men orkade inte=] så nu ska ni få massa trevliga inlägg kanske bilder från helgen också wiee!

Idag hade vi vanlig skola, hade ett matteprov som enligt mig var jätte super svårt (kan dock bero på att jag var fotfarande på grundkursen) sen fick vi tillbaka våra svenska jobb. Är så jävla besviken på mig själv känner bara BUHU just nu men vad kan jag göra. Sen efter skolan tränade vi på vårat julspex och jag skrattar ihjäl mig. Seriöst, ni som går på norrhammar har verkligen nånting roligt att vänta er. Sen så for jag hem med kvart i 2 bussen tror jag och direkt jag kom hem provade jag ut lite kläder till spexet (så att jag ska komma ihåg att ta med på onsdag) sen la jag mig och sov till 5, gick upp och käkade mat sen gick jag och la mig och sov igen,sen nu sitter jag hääär! Ska gå och hämta sladden till kameran och ladda upp lite bilder från vakan sen hade jag tänkt baka kladdkaka bara för att det är godast i världen=) Sen imorgon är det 2 veckor kvar tills jag far, mår jag bra eller mår jag bra? JAG mår BRA!!

snart kommer det bilder. PROMISE! puss :)

tredje advent

Hej! vaknade av att mamma och joppan bakade pepparkakor, sen kom krille hit och nu ska jag på träning, taggad till 1000 eller nåt.. puss=)

om 16 dagar






Jag tror jag stannar där förevigt. Helt allvarligt.

griseknoen doesn't live hera anymore



hahahahahaha antingen var vi jävligt trötta inatt eller så är den här KLOCKREN!!

super mega jätte fräsch


tråkigt..

...har jag någonsin haft en tråkigare lördag?... inte på ett bra tag iaf, finns ingenting att göra.. snälla kom hit och hitta på nånting, Jag dör snart för att jag har så tråkigt...har typ gjort allt som finns känns det som..

baby boy

Måste bara få tillägna ett inlägg till runa, som så fint dansade till baby boy med beyonce inatt vid 4...... HAHAHAHHAHAH!!



den enda bilden jag hittade=]

Tappra krigare... INT

Sist jag kollade på klockan var den 06.26 och då hade jag sovigt kanske en timme. Och det var den bästa timmen i mitt liv! efter det gick jag upp och skulle stänga av tvn för Lisa hade jävligt högt när hon såg Ellens show så jag blev nästan döv när jag vaknade, och tror ni att jag hittae nån knapp att stänga av tvn på? försökte byta kanal och sänka ljudet men inget gick fan.

Fick seriösa tankar på att slänga ut den genom fönstret, men jag sansade mig och fick tillslut av den. Sen när jag kom tillbaka till sängen där jag och runa sov så hade hon tagit allt täcke och sen pratade hon i sömnen, det lät nånting i stil med kubalasses vanliga tal typ

''hallå hallå... viktigtpaw9130skskalsk..'' sen hörde man inte så mycket mer.

Iaf ringde min mor och ringde mig halv 11 och då var det bara att äta upp det som fanns kvar av godiset (vilket resulterade i INGET) sen gå hem, och tror ni det var plogat eller? NEJ!!! fick typ tårar i ögonen för jag inte orkade gå, höll på att bryta ihop... Iaf så tog jag mig hem och nu har jag duschat plus fixat mig sen om 10 minuter ska jag och pippi till stan, sen till mormor. Vi hörs när jag kommer hem om jag inte sover som fan då, det får vi se om.. Aja ha en bra LUCIA=) puss :)

(bilder från kvällen kommer senare fosterställning runa, FOSTERSTÄLLNING!!!)

Nattens citat

''det är så skönt och bara ligga och blunda och lyssna på när dom andra pratar inte sova eller så men bara vila''

20 minuter efter detta låg samntliga och sov, det gick ju bra!
kanske ett helt okej sätt att tänka på men inte när alla slutar prata.. blir som en tystnad på nåt sätt.

PS. SÅ HAR VI INTERNET NUU=)=))=)=)))

Nattnen som gud glömde

.. eller nåt liknade iaf, som lisa skrev förut bakade vi alltså lussebullar och dom var klara ungefär vid 2, mitt första och förmodligen sista nattbak nånsin. Lussekatterna blev iaf snygga och goda eller dom smakade ju inte så mycket men ja allt bröd är typ gott.. LÄS TYP!
 
för 20 minuter sen låg jag och halvsov och såklart ska man ha ''snälla'' kompisar som ringer på ens mobil,tar kort på en,eller kittlar en så nå mycke sömn lär de nog inte bli inatt skulle jag tro.. men vadå klockan är 03.39 nu så det är inte så länge kvar antar jag.. 

annars är det lucia idag och min  mor fyller år, 50 år grattis moder jord! fan nu kom jag på. Imorgon eller det blir ju idag så ska jag och joppis på stan och köpa värsta presenten, det lär nog bli bra. Sen ska vi till mormor på middag och jag gruvar mig redan att jag kommer få sitta där och behöva vara trevlig, PIGG jag lär vara.. INTE!

näe... ni som är normala och ska sova kan ju göra det nu fast det blir ingen sömn för mig,runa,lisa och kanske rebban fast hon sover typ nu ;-D 
söööööööööööötttt...


LISA GÄSTBLOGGAR

Hejhejhej allihopa=))
Det är lisa här, jag har fått den stora äran att gästblogga på den här superkända bloggen, stort!!

Ja vad ska man säga, vi äter jättemkt iaf=)
och sen så spelar jag ett spel... dom andra tkr att jag är brutal,
haha men det är ju inte så brutalt ändå... eller? ;)

Vi ska iaf vaka inatt, nåde den som somnar!
då jävlar..... snart ska vi ner och baka lussakatter =D

kan ju bara säga att vi vart jätteglada när Kevin vann !!
fan så skönt, och alla smälte här inne alltså när han skrek i slutet i micken,
"jag älskar dig sofia!!!" naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

men nu ska vi fan baka lussakatter hehe,
tjinggg!!

(btw så är emilia jättesöt och bäst, så fuck u all)

Fredag

Hej! Jag är hos mamma nu och vårat internet är psyko och våran dator då, så jag kan som inte skriva nåt eller ens ha kontakt med omvärlden.. Okej;D kanske överdriver lite men det känns så iaf.Idag hade vi lucia med skolan och jag såg ut som ett jävla tap kände mig som en jude eftersom jag skrattade så mycket och var tvungen att tänka på nåt annat;D men det gick bra jag svimmade inte=) Sen hade vi våran sista lektion med fåret HELT JÄVLA UNDERBART=) ikväll ska vi vaka skriver kanske hos lisa, gratis sms:*

Ingen dager synes än, ingen måne lyser än, men stjärnorna på himmelen de blänka.

Jag hör bara julsånger överallt blir helt gääälen.. luciavaka gör rätt många idag, men vi kör på imorgon istället. Fredag>lördag för lucia är ju faktiskt på lördag så det blir bra, nu ska jag hämta nånting att dricka sen ska jag duscha och sitta vid datorn ett bra dag, våran älskade computer hos mamma har min lillasyster förstört med virus så det lär bli en rätt jobbig vecka framöver.. fan.


:')

Absolut favorit reklam! helt jävla kääääääär jag vill också ha en bebis..



kolla ba storebrorsan ge mig en treåring tack

en dubbel-trippel-powernap

Somnade i sängen runt halv 6/6 ungefär fast det var så jävla oskönt med överkastet och allt så jag gick in i rummet (typ sovandes) och la mig och sov, sen vid halv 7 kanske frös jag som en gris så då vaknade jag och gick in (typ också i sömnen) till joppis rum och hämtade en filt sen sakta men säkert befann jag mig sovandes i soffan igen. Och nu är jag helt förvirrad :-S mer än vanligt, det här är inte bra alltså :P :P


Nostalgi



HUR BRA VAR INTE DETTA???
årets julkalender suger ju.. fast det är endå julkalendern dvs= måste ses... :(

HOME

Hej! Orkade verkligen inte stiga upp imorse.... så jag låg kvar och sov i min säng en timme till nog för att det kändes som en kvart max men jag tog mig iaf upp och gick till bussen, sen hade vi so och gissa vad... JAG HADE FAN G!=D oglad jag blev då, nog för att vissa låg runt 60 poäng men jag klarade det :), sen hade vi lunch och det var nån jäkla snöboll/vintersoppa som inte såg så frestande ut faktiskt.. eftermiddan gjorde vi inte så mycket. vi såg en film och då fick jag höra av min no lärare att det är ''ofint'' att smsa på lektionerna.

Men då kan jag säga till dig peter att det är också ''ofint'' att bara ta någons mobil ur handen på en!!

Sen hade vi en jättepinsam luciaövning där cuba var sur på allt som hade 2 ben... Det är inte OK! Annars blir det kanske att luciavaka ikväll (en dag innan JAG VET) men det får vi se om helt enkelt=) Ifall det blir lär ni nog märka! puss=)
Efter skolan mötte jag upp Fannsan på stan och vi shoppade lite sen köpte vi bullar och åkte hem=)




''I want to lay you down on a bed of roses''

titta vilken...

liten bebis som ligger i min säng :] :] :]


räknas det?

En tre timmars lång sovstund fortfarande som powernap? svar JA för jag behöver energin och vad kan jag ananrs göra än att sova? Godnatt stör ej!



misslyckat fotbollskort PUSS BRUDAR=)

I'm telling you... nanananaa

Vattengympa det första vi gjorde på morgonen det var sjukt jobbigt och jag var sjukt trött både innan och efter, sen hade vi engelskaprov och sen på hkn lagade vi efterrätts buffé kände mig rätt smaaal efter den fast det var fiskpinnar så jag var tvungen att äta hur som helst, efter det hade vi so&matte sen julspexträning från tre till halv 5, det här kommer bli kanon och jag säger då det.... ''COOLA BRUDAR''

Nu ska jag ta en powernap sen har jag konfaträff tror jag visst :S..


Tänkte..

Det slog mig idag att jag har ätit rätt nyttigt....

på lunchen gick jag och Rebecca till konsum och köpte en bullLÄNGD (ist för lunch) en hel!!! fast vi delade men hur som helst så åt vi upp den samtidigt som vi köpte lisa&johannas goda kladdkaka, sen när jag kom hem åt jag 2 kaker typ 20 pepparkakor och middag, sen efter middan åt jag ostkrokar från helgen och glass.. och vad gör jag nu? JO äter mer glass.. detta måste få ett slut ;-) om 7 timmar står jag vid bussen och fryser kanske borde hoppa i säng. Hare!


Jag vet att ni gillar mitt gnäll

Så därför tänkte jag bara säga att jag absolut inte taggar tills imorgon.... vill ni veta varför? jo tack, för att våran klass ska på edda och bada (okej tänker ni, bada?) så tänkte jag också först och bada är ju kul!
men inte att simma, och att vi ska simma en gång mer än dom andra niorna är inte det västa.. utan det är tiden. Vi ska samlas klockan 7 på morgonen på eddahallen. Fattar ni hur tidigt det är? tror jag ska ringa alla halv 6 när min klocka ringer bara för att jävlas. Typ ringa tills dom svarar sen lägga på. Varför vi ska dit är  för att våran klassföreståndare (som förövrigt är den bästa som finns) vill att vi ska ha en ''mysig'' avslutning på idrottslektionerna 2008..eller nåt, vi ska fika frukost osv där sen så det blir nog mysigt men jag och morgonar hör inte ihop direkt. Så jag ska gnälla hela kvällen nu eftersom vi måste åka med halv 7  bussen.. nån som vill stiga upp med mig och göra mig sällskap kanske? Nja.. tänkte väl det!



Det är nåt med mig och ljusbilder, så fina och juliga på nåt sätt :)

be gone forever




  

There comes a point in your life when you realize;
who matters,
who never did,
who won't anymore
and who always will.

So don't worry about people from your past,
there's a reason why they didn't make it to your future

You make it easier when life gets hard

Hej hej! Jag har fått två ig inom loppet av 2 veckor, hur är det riktigt Emilia? Ja.. jävligt bra fråga, pratade med rebban idag efter skolan om att man är helt psykiskt nerbruten nu (typ iaf) känns som att skolan väger ton på ens axlar och fritiden vad gör man då? sover man inte så pluggar man och om man inte gör någonting av det så oroar man sig. Iaf jag, Ororar mig över proven som kommer eller dom som har gått, betygen eller ja nånting. Är så less på skolan nu att det inte är sant. Inte bara skolan för den delen heller, behöver verkligen nåt nytt för jag har lessnat på att sitta här hemma varenda dag och göra ingenting, skulle behöva flytta eller nåt. För jag är så trött på allt.. Ingenting känns roligt längre, inte ens fotbollen vet inte om det är årstiden eller bara jag som är allmänt knäpp. Skönt är det iaf att få skriva av sig, kanske lite överseriöst men jag måste få göra det ibland.

=)=)

Har du pojkvän/flickvän? nejdå
Vem/vilka vet mest om dig?  fanny
Vad är ditt mellannamn? frida
Gillar du att slåss? med syskon? svar ja!
Vad ska du göra ikväll? sova och plugga
Har du utländska föräldrar? nepp
Är dina föräldrar skilda? faktiskt!
Var har du ont? ingenstanns
Vad längtar du till? julfesten,egypten!
Har du husdjur? 3 katter och typ 20 fiskar
Har du körkort? eu? JEPP ;-)
Favoritgodis? allt sött surt och salt ;)
Morgon- eller nattmänniska? natt!!
Sparare eller slösare? snål som fan men slösar endå
Har du några homosexuella vänner? nej :)
Bio eller promenad? beror på med vem :)
Är du kittlig? nej inte ens lite
Rädd för insekter? lite
Nämn något som gjorde dig glad igår: krille,fotbollslaget osv :)
Vad gjorde du kl 8 i morse? var på favvo stället! skolan<3
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? satt här
Det sista du sa högt?  ''näe det där är inte mina''
Vad har du druckit idag? mjölk<3<3<3
Vad var det senaste du åt? glass
Vad var det senaste du köpte? en halsduk
Vad är det för färg på din ytterdörr? trä färgad
Vad är det för väder hos dig just nu? snöigt blåsigt och bara jävligt jävligt!
Godaste glass-smaken? ben&jerrys half baked
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Hur tidigt stiger du upp? halv 7 må-fre,sen typ 1 halv 2 på helger
Drömmer du mycket? ibland=)
Mardrömmar? ganska ofta :S
Vilket ämne är roligast i skolan? rast
Vad ser du om du tittar åt höger? min dörr
Vad gör dig glad just nu? nja inget=)
Vad ska du göra härnäst? plugga
Höger- eller vänsterhänt? höger
Humör just nu? JÄVLIGT TAGGAD PÅ ATT PLUGGA...
Några sommarplaner? jobba som fan tjäna pengar sen åka till turkey med mamma :)
Hur många kuddar sover du med? 4
Spelar du nåt instrument? luftgitarr!!
Vilka är viktigast för dig? kompisarna familjen
Snarkar du? ...... PASS!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna läsa tankar skulle va najs :)
Stökigt eller välstädat? trivs med städat, har stökigt..
Gillar du att sjunga? hehe ja fast det låter inte så bra..
Vad gör du om du får hicka? hickar som bara den

jag kommer aldrig



... sluta skratta!! fan så rolig!

Plugga en hel del...

Nu ska jag plugga i sinne hade jag tänkt, till och med sätta mig vid matbordet och plugga UTAN mat! kanske lite pepparkakor och mjölk men jag ska inta slafsa på som jag alltid annars gör. Utan nu ska jag plugga och faktiskt lära mig nåt, har prov i genitik och arvsanlag imorgon känns SUPERKUL! inte... har som sagt inte pluggat så mycket men nu blire andra bullar G+ MINST! emilia siktar högt.. eller nåt..

hare hoj=)



lars winnerkaka!

HAHA!!!

ASSÅ LACKTIGHTS HAHAHAHAH JAG SKRATTAR IHJÄL MIG SER UT SOM JAG HAR EN PLASTPÅSE PÅ BENEN HAHAH!!!!

KALLT!!!!

Vaknade imorse av att det var frost på mitt täcke.. (TYP) och det kändes jävligt konstigt... och inatt sovde jag med tjocksockar och en tröja för det var ovanligt kallt i mitt rum igår så jag vågade inte chansa, och det var då en jäkla tur det för annars hade jag väl varit kallast och sjukast i världen idag... fast jag snorade jävligt mycket idag så kanske är sjuk iaf..

Annars har dagen har gått bra! vi hade ett oförberett som ''prov'' inför nationella och det gick sådär är inte helt klar men det löser sig nog, sen hade vi luciaövning och jag skrattade tills jag bröt ihop. Och mitt under den blev det också brandövning. Snacka om timing alltså.. Så det var bara att gå ut dock snabbade jag mig inte så mycket så jag hann inte ens ut, sen efter skolan for jag på stan och shoppade lite med mamma! hade 500 spänn på kortet och det gjorde mig SÅHÄR glad så jag egoköpte lite saker, bland annat lackleggings till julfesten. DET KOMMER BLI GR8!







saknar er=/

LÄGET

Har jag nånting att berätta för er: Svar JA!
Kommer jag ha ont i varenda muskel i hela min kropp imorgon: Svar JA!
Rev nån ut min navelpiercing idag på fotbollen: Svar JA!
Känns det bra med skola imorgon: Svar NEJ!


Ja.. alltså jag och fanny har skaffat en blogg tillsammans (det var det jag ville berätta) men ngen kommer få veta adressen förän vi har skrivigt några inlägg och så men nu vet ni om jag är lite ''off'' haha ;-) fast emmiliasundberg kommer fortfarande hänga kvar såklart!. Annars var träningen svinjobbig med en hinderbana,typ det jobbigaste på länge för mellan varven körde vi herren på teppan och laget som vann fick springa en straffrunda? värt och vinna då? intch fast som tur var förlorade mitt lag 2 gånger... Så då åkte piercingen ut och nu är jag jävligt trött och är bara ledsen att det är skola imorgon... Nu ska jag däremot hoppa in i duschen C u later ;-) PUSS


Please drop the past and be true

Hej! Igår var jag rädd glad på Rebban när hon fick hoppa över level 29!!!!!!!!!!! inte.... Jag har ju kämpat hur länge som helst och det går ju inte?!? Jag får ju slut tid hela tiden.. Annars vaknade jag för typ 20 min sen och nu gör jag inte så mycket, funderar om jag ska duscha eller inte... Idag ska jag iaf sola för jag är vitast i världen. Sen kanske plugga lite matte, förstår inte ens varför jag tog med min mattebok hem? vi har ingen läxa eller nåt. Fast jag ligger efter som vanligt så det kanske inte skadar..

Näe nu ska jag spela.... är typ beroende, tur iaf att det inte är wow jag spelar för då skulle det vara över för min del! puss=)



22 dagar!!!


är du inte nörd är du STÖRD

emilia. maxi med rebban säger:

JAG KLARA DEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!

rebecca säger:

WOHO vilken vare

emilia. maxi med rebban säger:

25 :D :D

rebecca säger:

jag är på 14 :]

emilia. maxi med rebban säger:

snart där...

rebecca säger:

21 hade ju damp man hinner inte

emilia. maxi med rebban säger:

jag är på 28

rebecca säger:

eller 22..

rebecca säger:

hur fan dödar man den rosa jävla lilla saken

emilia. maxi med rebban säger:

men kolla försök få en såndär skyddsgrej typ eller en slowmotion för isf äre bara att klättra ner sen jävlart skjuta

rebecca säger:

kom på de :D


BS!!

Seriöst jag blir deprimerad, man kommer hem på fredan och ba ''åh äntligen helg'' sen så sitter man här igen typ en timme senare och det är söndag. Mår man bra eller? har inte gjort ett skit i helgen. Man har seriöst inget liv skolan tar död på allt.. Rebecca for nyss eller för en kvart sen kanske och vi ska nu tävla om vem som klarar längst i bs. Ocoola eller ocoola vi är=) Aja skriver nog sen vem som vann om det ens behövs jag är på level 25 och rebban på 1... lycka till!
 

!!!!!!!!!oneoneoneoneoneone...



EN LITEN JÄVEL KVAR!!!!!!!!!........

Jag och rebecca sitter  nu och spelar, eller jag spelar..... vi har nyss sett mamma mia den sög... min pappa älskar den så det är verkligen inget för mig.. dom sjunger ju hela jävla tiden, fast kanske det beror på att det är en musikalfilm? kanske? 3.90 på maxi annars! fast det är ju stängt nu men ja..  ni kan ju tänka på mig och rebecca med våra 10 kilos påsar när ni sitter där utan godis=)=)

give me some money

Satan vad jag vill fara på stan och bränna pengar, men jag har inga åååå..... snällaaa.... sponsra mig så jag kan köpa lite nya kläder tack!

sen så ser det jätte annars ut här på bloggen nu och jag blir tokig för jag är sämst på designer å allt sånt fattar ingenting av kodmallar osv, men det här blev endå ganska bra med emilia där uppe. Men vi får väl se, bytte ju senast igår så vi får se lär nog ändra snart men jag blir som sagt aldrig nöjd=P



världens snyggaste bild!


Fel sladd...

Jag har tagit massa bilder med min systemkamera men såklart råkade jag ta med fel sladd hit till pappa så istället kan ni få några bilder från skolveckan..... en del snyggare än andra..

     

1. philips pinsamma erkännande...2. vi hittade en bortsprungen katt som hette sigge på vägen till edda. 3.onsdagens lunch!! 4.dafthands (dålig hon är) 5.mattesnillet NR ett. 6. ''svenska laaaan''  7. eriks porträttbild på mig.


Lördag

Godmorgon! Jag vaknade för typ 30 minuter sen och då var det redan mörkt, vet inte om jag bara sovde jävligt länge eller om det är för det är vinter? Idag ska jag inte göra så mycket på dagen utan ikväll ska jag iaf vara med Rebecca=) & igår glömde jag skriva då var jag med fanny,lisa&rebban vi såg idol och varför åkte robin ut??=(=( vi satt och småsnyftade i soffan och nu känns det bara jättekonstigt att det är 2 som är inte svenska i finalen men men VAD GÖR MAN... (inse ironin) Sen såg vi på tv och mina katter blev rätt omtyckta fast det är klart, chivve gråter ju=] Men det var trevligt! Nu ska jag göra nåt vettigt typ blåsa håret? Okej vettigt vet jag inte men jag ska iaf göra det. Puss=)



chivve gullet=)=)

PÅ PRICKEN



Jag kan lova er att det här är min katt! PÅ PRICKEN!

ååååååhhhhhh

Varför är jag jävlart osmartast i hela världen?!!!!!!?!?!?!?!?!? so provet gick åt helvete och jag har världens jävla ångest, pappa&marita ska på fest ikv så det blir skrov sen senare fanny. och Fanny: tack för att jag har dig du gör allt som är skit nu till bra saker. Jag älskar dig!!!

Fredde fisk

FREDDE idag=)=) det känns underbart, förutom att jag somnade igår vid 11 utan att ha pluggat nåt och vaknade kvart i 2och kände det inte var dags direkt, så jag bara sov. Sen imorse var vi i kyrkan och hörde på kören när amanda sjöng solo=) As fint! verkligen, sen läste frida nån text och det gick lite snabbt men annars. Nu har vi svenska eller vi börjar egentligen 12 men jag har inte skrivigt klart min praouppsats och de måste jag göra.

Sen so provet skiter jag i, funderar om jag ens ska fara dit men det ska jag men om jag får g eller nåt det får vi se. Förmodligen inte men vad ska jag göra? typ plugga sate nu eller? skulle inte tro det, plus att alla mina classm8's dissar gärnet och ingen vill följa å köpa godis, skulle typ göra allt för nåt nu.

Sen kan ju du bara dra för jag gillar inte dig och jag är jävligt less. Du vet vem du är=)=)=)


puss:)

Snälla tomten



jag lovar att vara snääääll...

Love lockdown

ääääär man bra eller är man? Skrev klart författarporträttet nyss, satan vilken lättnad, nu har jag bara so provet imorgon kvar, eller jag har ju en svenskauppsats men den är på datorn så det blir senare isf. Men jag gruvar mig typ att börja läsa so, har verkligen INTE hängt med nånting på samhäll avsnittet men vad gör man nu? typ 12 timmar innan provet..

Antingen kan jag ju plugga röven av mig hela natten inatt eller så läser jag igenom det ett tag och satsar stenhårt på g, eller så skiter jag i det och sover. Känner verkligen att alternativ 3 lockar..... men jag kör nog på att läsa igenom och plugga lite sen kanske endå försöka få rätt bra. Men vi ser väl, hoppas verkligen jag fattar nånting ikväll känner mig helt hjärndöd :S PUSS=)


:S

Allting är konstigt, jag vet inte vad jag ska tycka, jag vet inte vad jag ska tänka. Jag blir bara gaaaalen är det inte det ena så är det det andra och ja, allting är bara sjukt konstigt eller är det det?... börjar fan fundera fast nu kom jag på, det är du som är konstig. Och du gör det konstigt för mig ;S fan vilket konstigt inlägg...... värt..

Onsdag

Hej! jag skriver typ aldrig now a days men jag orkar inte har massa annat att göra så jag skiter ire=)=), idag gjorde jag ett musikprov som gick... sådär.. sen imorgon hade vi inte so prov utan det var på fredag så jag ska kanske plugga lite nu och lite sen, om jag orkar. Är trött och vill duscha. Annars äre tredje december idag och bara 2 veckor kvar av skolan sen 27 dagar kvar till utlandet längtar rätt oooooolite!



'

UNDERBART!!

Tisdag

Nu är jag hemma, eller kom hem vid 5 hur som haver har den här dagen varit skit. Iaf nästan hela, vissa saker gör mig glad och så men jag är bara så jävla less nu. Less på dig och att du alltid ska förstöra allting för mig. Fattar du inte att det inte funkar längre? För nu äre sluut............ hejdå hoppas du förstår vem du är, annars är du ännu dummare än vad jag trodde att du skulle vara.

Ikväll ska jag plugga och jag känner ingen pepp, gör man någonsin de eller? inte då jag iaf.. har framför allt ett musikprov jag ska göra imorgon och sen 2st svenska inlämningar som jag kanske borde sköta, eller kanske.. jag måste sköta dom, sen ska jag plugga lite so kanske jobba lite med matte och sen sova fast då lär väl klockan vara 12 eller nåt ;) men men tillbaka till böckerna, eller tillbaka? jag hade ju inte ens börjat =P PUSS=)



Jag är garanterat säker på att du läser det här, för det brukar du göra. Men sluta ljug! alla vet nu du behöver inte hålla på längre, fan att det ska vara så svårt trodde verkligen inte det här om dig. och till sist 2 gånger på en DAG fan rekord.. snälla dra åt helvete, jag trodde jag behövde dig men det visar sig att jag klarar mig jävligt bra utan så hejdå.

Svenska......

igen, känns som vi alltid har svenska. Åhhh, efter det här har vi no sen julfest grejs. Blir nog bra! Ikväll ska jag plugga hela kvällen, känner peppen, musikprov imorgon....... gud så kul!............

.......

I veckan ska vi på svenskan lämna in en praorapport en praouppsats och ett författarporträtt,sen ska jag hinna med ett musikprov och en provmatlagning, sen efter det som grädden på moset har vi so prov på torsdag. vårat ända samhällsprov i hela nian så rätt viktigt. Nu undrar jag varför jag är dum i hela huvet och har skitit i allt och skjutit upp det tills nu, mina betyg is going down down down, nån som vill skriva en låt om mig & mina betyg? bara att höra av er isf. Nu ska jag gråta i mina läxböcker som inte ens är hemma. PUSS

Nån som känner igen den kanske?



IAF JAG =)=)=))=)

Måndag

Har världens suraste dag idag, ingenting går. Ingenting! börjar typ gråta för att jag blir så arg. Sen är mamma och jag inte världens bästa vänner kan jag meddela. For hem från skolan gjorde jag också, orkade verkligen inte med friluftsdag med sjuorna. Fan så sur jag är kan inte ens skriva.

RSS 2.0