KALLT!!!!

Vaknade imorse av att det var frost på mitt täcke.. (TYP) och det kändes jävligt konstigt... och inatt sovde jag med tjocksockar och en tröja för det var ovanligt kallt i mitt rum igår så jag vågade inte chansa, och det var då en jäkla tur det för annars hade jag väl varit kallast och sjukast i världen idag... fast jag snorade jävligt mycket idag så kanske är sjuk iaf..

Annars har dagen har gått bra! vi hade ett oförberett som ''prov'' inför nationella och det gick sådär är inte helt klar men det löser sig nog, sen hade vi luciaövning och jag skrattade tills jag bröt ihop. Och mitt under den blev det också brandövning. Snacka om timing alltså.. Så det var bara att gå ut dock snabbade jag mig inte så mycket så jag hann inte ens ut, sen efter skolan for jag på stan och shoppade lite med mamma! hade 500 spänn på kortet och det gjorde mig SÅHÄR glad så jag egoköpte lite saker, bland annat lackleggings till julfesten. DET KOMMER BLI GR8!







saknar er=/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du vackra människa!

Skulle du vilja ha gratiskläder ifrån H&M eller Gina Tricot?

Allt du behöver göra är att klicka in på länken här nedan och bli medlem. Hur lätt som hellst. ALLT är gratis, ingen smygkostnad alls!.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=6935

2008-12-08 @ 18:10:06
Postat av: Anonym

lisa saknar också detdär

2008-12-08 @ 19:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0