några sunda tips för att hålla sig kvar på banan




•Om du känner dig sjuk och tar febern, och du har feber med några grader över ditt standarvärde då borde du inte fara till skolan.

•Men om du mot förmodan ändå väljer att fara till skolan, så borde färdmedlet som du använder för att ta dig dit inte innebära så mycket ansträning. Så buss eller bil (kanske i värsta fall moped vore ettbra alternativ) Ta iaf för guds skull inte cykeln.

•Men om du nu redan gjort det och inte dog av överansträngning så är det väl smartast att hoppa över idrotten. (i mitt & dagens fall Friluftsliv) 

•Tro absolut inte att du är gjord av stål och cykla till vitberget och ha cykel-orientering i nästan två timmar på terräng bana, gör det inte.

Är helt död av utmattning nu och är så sur/grinig/på vippen till att begå självmord (nästan) så att det inte går dit en till. Vi kan helt enkelt säga såhär: Feber+Cykel+Kyla+Orientering = ingen bra kombination. Vill bara ringa till mamma och gnälla ut alla mina synder,skrika och böla som en liten bäbis,sova och aldrig vakna, ni förstår..... idag är det riktigt synd om mig helt enkelt....

Tog dock 8 kontroller av 10 och det känns faktiskt helt sjukt skönt nu såhär efter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0